![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
A nie wiem
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4863 |
Zadomowienie
|
Tabela jest ekstra, tylko, że nie mamy chyba startowych wymiarów
![]() ![]() Może zrobimy jeszcze rubryki z początkowymi wskazaniami?
#4864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
A ja sie zastanawiam gdzie sa bioodra ? Bo u mnie najszersze miejsca to tyłek (odstajaca tylna cześć) ale mama też takie "boczki" poniżej pępka ....Ale to w sumie tam gdzie pas
![]() Niy krawcowa mierzy żeby przez tyłek przechodziła miara ![]() To gdzie??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() za to ogromne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- mi też marta siedzi w glowie, zresztą ty monia też ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Cytat:
![]() ale może obok wagi startowej zrobić 1 rubrykę ze starymi pomiarami np. Bi/T/B/U/Ł/R ( BIUST,TALIA,BIODRA,UDO,ŁY DKA, RAMIE) a jak któraś nie będzie miaała pomiaru to w te miejsce wstawi "-" może być ?
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
Mi się podoba pomysł z dopisaniem starych wymiarów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszek
Zawsze możemy się latem spotkać w połowie drogi gdzieś ![]() ![]() ![]() Wiecie co, fama jakaś poszła w miasto, że sprawdzam i pomagam pisać prezentacje maturalne z języka polskiego...I cały tabun maturzystów do mnie pisze ![]() ![]() Jkbym nie była na diecie to bym sobie zażyczyła jakieś dobre cukierasy, a tak to przecież nie powiem, żeby mi marchewkę przynieśli nie? ![]() Kurde, gardło mam coraz gorsze...migdały mam tak wielkie, że jądra męskie sie umywają do tego ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() U mnie dziś ponownie wiosna za oknem,oby już tak pozostało ![]() Ja się nie mierzyłam i nie wiem jakie miałam wymiary ![]() Wogóle to Was podziwiam za taką perfekcje... ![]()
#4870 |
Zakorzenienie
|
Nie kupiłam wczoraj tych baterii, ale dzis kupie ;/ waga dzisiaj 69 hahaha mam nadzieje, ze kiedys zobacze to realnie xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się mierzę od początku, bo przez dwa pierwsze miesiące diety nie posiadałam w domu wagi, więc jej brak rekompensowałam sobie mierzeniem raz w miesiącu i tak zostało ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | |
Rozeznanie
|
Hey wszystkim
![]() Mam małą sugestie odnośnie starych wymiarów - fajnie by było jak by były łamane po prostu na nowe w jednym okienku co dało by jasny obraz zamiast szukania po całej tabelce np brzuch 110 / 90 ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4873 |
Zadomowienie
|
Hello
Wpisałam moje wymiary do tabeli ![]() I znowu pięknie świeci słońce ![]() ![]() Ale dzisiaj spacer obowiązkowo. Dzisiaj na obiad kurczak z warzywami i ryżem chyba. Miłego dnia! ![]()
![]() |
#4874 | |
Zakorzenienie
|
o matulu..... jakby mi samo 9 ubyło to bym szczęśliwa była....
![]() Cytat:
![]() witajcie we wtorkowy poranek ![]() słonko u mnie świeci, jest śliczna wiosna ![]() żyć nie umierać ![]()
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
Witajcie wiosennie
![]() Joanna ja mierze tak gdzie talerz biodrowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Zadomowienie
|
heja! Kochanie nie nadazam Was nadrabiac, wczoraj caly dzien w podrozy, dzisiaj bede miala chwile czasu
![]() Swoje wymiary i wage podam po @ juz widze spadek mimo@ ![]() Wlasnie biore się za sprzatanie i rozpakowywanie walizek i bede sprzatac i wietrzyc posciel czuje WIOSNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Buziaczki milego dnia ![]() ![]()
#4877 |
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczynki dziś u nas taki śliczny dzień za oknem ze aż się człowiekowi chce żyć, kupie sobie ta skakankę jednak i będę próbowała po troszkę skakać na dworze jak będzie ciepło...
![]() Carla dodam więcej zdjęć jak sobie zrobię może w weekend jak będę sama w domu ![]() Ja juz po śniadanku kromeczka pumpernikla z sałatą pomidorem ogórkiem i szynka z kurczaka ![]() Maż namawia na pizze na obiad ja niechce .... bo już jest 104 spadła moja waga i w każdym miejscy w łazience wskazuje to samo ![]() Ok lece odprowadzić mała do szkoły i po powrocie orbitrek + a6w.... Milego dnia dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zadomowienie
|
a co tu taka cisza? czyzby wszyscy przeniesli do czesci II ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zadomowienie
|
Bałagan jednym słowem... II czesc przedwczesnie zalozona, do konca ponad 100 postow zostalo
![]()
![]() |
#4880 |
Raczkowanie
|
My z córą właśnie wróciłyśmy ze spaceru i mała poszła spać a i ja się zupełnie inaczej czuje jak gdziekolwiek wychodze
![]() Mnie mój małż ostatnio irytuje, jak przychodzi z pracy to albo jest na dole u mamusi albo śpi, albo pali w piecu itp ![]() Mam 24 no już niedługo 25 lat ![]() Dobrze, że przynajmniej dieta mi jakoś idzie.. Dzisiaj na wadze 79,0 także jest dobrze ![]() Ja wymiary też dodam może nawet zaraz jak znajdę miarkę. Millenka ładne zdjęcie ![]() ![]()
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! ![]() Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! ![]() Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - ![]() "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zadomowienie
|
Głowa mnie boli i nie umiem się na niczym skupić
![]()
![]() |
#4882 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- co tu tak cicho??????? ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- dzisiaj jestem z siebie zadowolona. ![]() uwaga!!!!!!!!!! jadlam normalnie 1- razowiec z szynką 2- jogurt pitny priobiotyczny 3- kurczak, warzywa na parze i surówka z lodowej ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- monia gdzie jesteś ![]()
![]() |
#4883 |
Zadomowienie
|
No ja juz po cwiczeniach, od jutra zaczynam A6W
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas to samo.... jak nie w pracy to przy kompie...jak nie przy kompie to leży i zasypia... a powiedz cokolwiek to ci powie ze nie śpi, ze patrzy w tv... gdzie czasy kiedy można bylo gadać i gadać..... eh..... miałam robić zupkę rybną ale.... własnie duszę łososia w folii ![]() ![]()
![]() |
#4885 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszek, jestem jestem
![]() Ja też się stęskniłam ![]() ![]() Dziewuszki, mam dziś bardzo dziwny dzień...Chciałabym z kimś o tym pogadać co się wydarzyło...Ale nie na forum. Pierwszy raz w życiu tak dziwnie się czuję...I nie wiem co robić. Kurde ![]() A tak w ogóle kumpel oddał mi pieniądze, które pożywczył w zeszłym roku jakoś latem ![]() ![]() smutno mi jakoś...niech mnie ktoś przytuli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Zakorzenienie
|
#4887 |
Zadomowienie
|
Ogolnie ja tez bym chciala odzykac swoje pozyczone pieniazki
![]() ![]() johambina i kasiunia moze troche swiezosci wam brakuje w zwiazku? moze jakiejs odmiennosci od dnia codziennego? ja mialam tak samo z moim K. i po tym jak zaczelismy razem diete to wszystko sie zmienilo, mielismy wspolny cel i jakos zaczelismy wiecej czasu spedzac ze soba. Moze sprobujcie znalezc jakies wspolne zainteresowanie? No i czasami nasze chlopy tez potrzebuja odpoczac ![]() no i dziekuje za wszystkie mile slowa na moj temat ![]()
#4888 |
Zakorzenienie
|
milenka niech odpoczywają ale bez przesady
![]() ja idę do pracy, wracam, robię obiad, zajmuje się dxiećmi, ze starsza odrabiam lekcje...wieczorem padam.... małż wraca z pracy, pogra na kompie, co drugi dzień włączy zmywarkę..... i jest zmęczony więc musi odpocząć..... ja wiem ze czlowiek potrzebuje odpoczynku ale bez przesady.... faceci wychodzą z założenia ze jak kobieta siedzi w domu to nic nie robi..... dzieci się same wychowują, obiad sam się gotuje, pranie samo się robi....samo się prasuje, sprząta, układa w szafkach ![]() ja po tylu latach większość "olewam" bo nie ma sensu walczyć z wiatrakami.... co jakiś czas mnie trafi i wybucham.... ponarzekałam..... zjadłam obiad i zaraz biorę dzieci i idę korzystać ze słoneczka ![]()
#4889 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() to chyba dobry roziar prawda ? ![]() ![]() Po ośmiu godzinach podróży dotarłam... i... oczywiście troszke załamałam rączki ... To że moja teściowa na mnie nie czeka to nawet rozumiem (choć nie jest w pracy a u fryzjera ![]() ![]() To że dla mnie obiadu nie ma też ok... Ale to co jest w lodówce - wielka pieczeń z mielonego (tłuszcz i sól ) i surówki których mam nie ruszać (bo to ona bedzie jeść, jest na diecie - specjalny tel z ta informacja był) ... To mnie troche zatkało ... Ona ma diete od dietetyczki - w domu nie ma ani jednego owoca, mieso naprawde chudo nie wyglada (teoretycznie to dla mnie - na oko pieczeń 2 kg ![]() No to jem mojego grapefruta którego przywiozłam , skubnełam pieczeni (ale tak słonej to jeszcze nie jadłam - chyba że mi sie smak zmienił) ... i co dalej? Przecież póki jest po zakupy swoje nie pójde bo bedzie obraza ... Byle do jutra ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
Joanna uspokój hormony! Dziś Dzień Teściowej !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.