|
Notka |
|
Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
tak się tylko mówi dziewczyny, też tak mówiłam... a wyszło jak wyszło, Kochamy się... teraz mu ufam... bonie ukrywam, że na początku miałam obawy i był to jedynie dla mnie związek na próbę... albo się uda albo nie... i nawet sama myślałam że się nie uda...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Przyczajenie
|
perelka8942 oczywiście, że najważniejsze!
Pomimo tego jaki Twój facet był kiedyś, Ty zaufałaś - i wiem, że nie przyszło to Tobie łatwo, bo miałaś pewnie mnóstwo obaw i wątpliwosci. Mam nadzieję, że Twój tż to docenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak to czytam jakie te dziw** tam są to mnie zatkało !! nie wiedziałam że aż takie cyrki tam się dzieją /; ! takiej to tylko wpie****** !W ogóle jak chłopak może zdradzać dziewczynę którą kocha ! No ja tego nie rozumiem ! Jak można jedną kochać a drugą na lewo mieć ! Takich powinni wywalać stamtąd i to natychmiast i tak samo te dziewczyny !!!! Niech tylko się dowiem że mój Tż taki był tam też to mu oczy wybije i nos skręcę i coś połamię !
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Przyczajenie
|
patision mnie też ta sytuacja bardzo wkurza. niby jest zaufanie, ale sam fakt jest dobijający ;/
w ogóle wcześniej jak się pytałam mojego o jakieśtam romanse czy krzywe akcje, to mówił, że jest spokojnie. i wszystkie dziewczyny to mężatki ![]() patision wiem tylko tyle co napisałam wcześniej... no i jeszcze to, że blondyna potrafi podejść do faceta na korytarzu i bez niczego 'polecieć w ślinę' - tak tż mi mówił. szok! ![]() 'przesłucham' mojego jak wróci na weekend, bo przez telefon to on mi nic nie powie, a i tak rzadko dzwoni... |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Raczkowanie
|
A Wie ktoś może jak sytuacja w Szczytnie wygląda???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Raczkowanie
|
OK dowiedz sie jak najwiecej mzoe cos o tym mlodszym i daj mi znac bo jak sie dowiem ze to moj to go zamorduje... Mi tez gadał ze spokojnie jest i w ogole dopoki przypadkowo sie nei dowiedziałam... i tak jak pisalam wczesniej nie chcial mi nic mowic zeby mnie nie martwic ;/ kur** ciekawe jak ta laska wyglada jak ja bym chciala miec jej nr fona
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- ciekawe czy ta blondyna tylko taka czy jeszcze inne łachudry sa... |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No toż kur&%a ! ręce opadają ! szmata a nie policjantka ! ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Mój mi mówi ,że jest spokojnie .Twierdzi ,że nie ma czasu na takie rzeczy bo jest dużo nauki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mój też mi na 100 % nie mówi wszystkiego, bo wie, że gdybym się dowiedziała o krzywych akcjach to wpadałabym w szał i do rękoczynów by doszło. No i żeby mnie nie martwić... A ta laska to podobno nic specjalnego, żadna piękność... Mam nadzieję, że długo tą policjantką nie będzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Ale to jest chore ze nikt tam nie reaguje na to kur** przeciez ci policjanci jakos ich powinni kontrolowac sprawdzac pokoje i kur** o 22 w łozkach a nie ale jestem zła.... jakby sie dalo zalatwic jej nr jakos |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Przyczajenie
|
patision
![]() Słuchaj, a ten Twój to pali fajki? Bo mój tak. To pewnie się na fajku spotykają często ![]() Dawaj, jedziemy tam i robimy nalot ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Ja też jestem zła... ;/ Nr do niej to pewnie będzie ciężo. Nawet nie wiem, czy mój ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Raczkowanie
|
Tak pali mowił ze kilka razy byla na papierosie i z nim gadała !!!! ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Raczkowanie
|
TZ cos mowił ze kolo warszawy czy z warszawy ale sam nie wie dokladnie bo ,,jego to nie interesuje" ponoc...aa i ma chyba 29 lat
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Raczkowanie
|
I znów się zaczyna... momentami nie mam już nawet ochoty zaglądać na te forum...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Przyczajenie
|
A ona jest z naboru wrzesniowego czy listopadowego??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Raczkowanie
|
Kurde, wy jak detektywi
![]() ale racja - śmierć takim, co wbijają sie w nie swój teren ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny! Nie uważacie że za ostro wypowiadacie się o innych osobach płci żeńskiej? Nie tylko pod adresem jakieś dziewczyny która nie wiadomo co tam robi i psuje wam nerwy. Używacie obraźliwych słów pod jej adresem a to jest już karalne i nie ważne jakie ona ma tam zachowanie i co robi. Jest Policjantką dostała się i najwidoczniej nadawała się bo nie wykazała zaburzeń emocjonalnych. Tylko pamiętajcie jej zachowanie jest jakie jest a faceci.. mądry by nie wykorzystał sytuacji a skoro natrafia się okazja to to robi. Trochę też chyba za mocno przesadzacie i obawiacie się zdrad. Nawet jeśli do niej dojdzie to nie wiem który się przyzna. Ja dla świętego spokoju totalnie odpuściłem Mojej tydzień po Walentynkach widzę w Niej co weekend zmianę na bardziej wulgarną sama się pilnuje jednak im bardziej nie ciągnę Jej za język nie współczuje to Ona sama wymięka i staje się potulna. To Ona widzi że ja mam się dobrze i że musi sama się teraz wykazać pokazać na co Ją stać i że Jej zależy. Ostatnio była zaskoczona brakiem kolacji romantycznej atmosfery że usiadła po turecku na podłodze i zaczęła wszystko mówić co czuje co Ją boli jak jest. Może chciała na litość mnie wziąć nie wiem wysłuchałem Jej porozmawiałem po czym sam stwierdziłem że jestem zmęczony i poszedłem spać Ona też. Za to rano czekała na Nią niespodzianka i chyba zaczęła doceniać
![]() ![]() ![]() Edytowane przez TOMEK 84 Czas edycji: 2013-03-05 o 20:00 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 |
Raczkowanie
|
ona jest z listopadowego ale wiecie co weszlam na strone sieradza policyjna i sa zdjecia z oddawania krwi 4 marca czy cos tam jest kur** jakas blondyna na zdjeciach nie wiem czy to nie ona bo nie stara ni młoda
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Nie wiem skoro tu przeszkadzamy czy cos to dziewczyny ktora sa zainteresowane ta sytuacja chyba bd musialy sobie gdzies indziej popisac np fb lub gg xd |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Przyczajenie
|
Nie chodziło oto że przeszkadzacie ale więcej zaufanie skoro nie ufacie swoim facetom to po co z nimi jesteście? Chciałybyście być tak samo podejrzewane o coś czego może wcale nie zrobiłyście? Jeśli nawet cokolwiek wasz facet by zrobił to marne szanse że się przyzna. Myślicie że u mnie w pracy na nocnych dyżurach nie ma flirtów jakiś dziwnych zagrywek i romansideł? ZAUFANIE!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Raczkowanie
|
Zaufanie jeszcze nie dawno ty nie byles pewny co do swojej dziewczyny z tego co pamietam... A moj TŻ przyzna sie do zdrady i wiem o tym na 100 ze jak cos zrobi to sie przyznaje
|
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Przyczajenie
|
Nie byłem pewien ale zmieniłem taktykę postępowania z Nią bo to jedynaczka i zawsze wszystko miała gotowe i podane. Tym bardziej skoro wiesz że Ci się przyzna to nie masz się czego obawiać przecież są ludzie i LUDZIE.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Raczkowanie
|
Też jestem jedynaczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Raczkowanie
|
To nie on dał jej nr fona tylko jego kolega z pokoju
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Raczkowanie
|
,,Co do Szczytna to Moja mi mówiła że Ci z wcześniejszych naborów nieźle się bawią" kurde! A jeśli Mój tż tylko zmyśla że tam spokój ! JESTEM ZŁA
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Raczkowanie
|
Nawet jesli cos jest to nie chce cie martwic tak jak moj nie chciał... niestety ja bym wolała znac najgorsza prawde a tak to on nie chce zebym sie martwiła ale pozniej jak sie dowiem przypadkiem to jestem jeszcze bardziej zła i wtedy mysle ze on robi cos zlego i to ukrywa
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Raczkowanie
|
Mój jest w starszym naborze... oczywiście zdarzają się imprezy... wczoraj np. opijali urodziny kolegi z pokoju... cóż, to jest mundurówka... trzeba pogodzić się z tym faktem... jednak we wszystkim trzeba znac umiar i wiedzieć kiedy trzeba skończyć... 5 lat temu jeszcze hmm chociaż może nawet ponad 5... nie ważne... miałam chłopaka wojskowego... tak to dopiero pili... to co robią nasi policjanci teraz to przy wojskowych to jest pikuś...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.