|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Witaj Kamilka
![]() Co do imion dzieci to my będziemy musieli sporo myśleć;D Bo muszą pasować i w De i w Pl żeby dziadki się za głowy nie łapali![]() Dziewczynka jeśli będzie to będzie miała na imię Helena- albo na drugie I wiąże się z tym smutna historia:Tż dziadek był mały jak wybuchła wojna- mieszkał w miasteczku na które pierwsze bomby spadły..jego siostra Helena- Helcia miała wtedy ok nastu lat i jak Niemcy opuszczali teren to wzięli ją ze sobą- bo dobrze pracowała u nich i im się podobało.. Od tego czasu nie wiadomo co się z nią stało...próbowali jej szukać przez czerwony krzyż, ale nie przyniosło to żadnego skutku...prawdopodobnie zmarła w drodze... Dziadek na mnie na początku Helcia mówił...i na nowe dziewczyny Szwagra też nawet na moją siostrę... I chciałby już mieć prawnusię- Helcię.. Bardzo dziadka kochamy i jak tylko będzie dziewczynka, to tak ją nazwiemy... Mam nadzieję, że dziadzio pożyje jeszcze dłuuuugo
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Cytat:
)https://www.youtube.com/watch?v=9Xsl-Z20qoQ
|
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za piękne powitanie
Ślub bierzemy 28.0814, sala jest, zespół jest, a jesteśmy ze sobą ponad 7 lat, a mieszkamy razem 5, więc stare małżeństwo z nas Mimo, że załatwione mamy wg mnie najważniejsze sprawy, to jak Was czytam to przerażona jestem, że już załatwiacie zaproszenia itp rzeczy |
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
SKALPEL zrobilam pierwszy raz. Nogi mi odpadaja!
|
|
|
|
#635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko ta cena... zastanawiam się nad samodzielnym wykonaniem takowych, bo głupio by było gdyby buty były droższe od kiecki
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#637 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mi się w miarę podoba. W ogóle podobają mi się imiona z końcówką "anna" Julianna, Marianna, Zuzanna, Hanna... no może poza Żanną czy Bibianną ![]() Cytat:
Dodam jeszcze Wiktorię do kolekcji.W każdym bądź razie jak już będę w stanie błogosławionym to zajrzę do rankingu Chcę by moje dzieci miały jakieś zwyczajne imiona, ale żeby to nie był Michał czy Tomek bo ich zawsze miałam multum w klasie (tak samo jak Kaś - chyba musiał jakiś serial lecieć w 88') i jednocześnie chamsko spolszczone imiona
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-03-05 o 20:20 |
||
|
|
|
#639 |
|
Rozeznanie
|
ane3kaa- temat to :Analiza i ocena strategii marketingowej w firmie Alma Market S.A.
![]() KaEs- piąte buty to są mega mega mega takie bym mogła mieć tylko na 2 / 3 cm obcasie Witam nową PMke
|
#640 | ||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ !
Przeleciałam Was tak na szybko ![]() Cytat:
też tak zrobiłam kiedyś i się sprawdziło ![]() KaEs dokładnie tak samo uważam ! dziś byliśmy na pierwszym wiosennym spacerku i choć Tż przeziębiony i zawsze wtedy marudzi to dziś było miło Misiadełko gratuluję ! filmik który wrzuciłaś bardzo ładny, chcę mieć coś w tym stylu + nasze wypowiedzi o sobie nawzajem ![]() Cytat:
![]() KateNoir gratuluję i życzę powodzenia ![]() Tycikata współczuję.. pogadałabym z nim sobie co do tego odśnieżania w zimnym aucie to skojarzyła mi się znajoma para: ona kupuje kebaba, on mówi spóła działa, ona mu daje pół, on przejmuje kebaba i zjada 3/4, jak ona chce gryza to on mówi ojj.. ale ty zachłanna.. jak chcesz całego to kup sobie nowego, bo ten był na pół mówiłyście o imionach mi też podoba się Zuzia, a dla chłopca Dorian ijaa babcia mojego Tżta też ma Regina a dziadek Czesio i zawsze mi się kojarzy z tym z 'włatców móch' bo kiedyś chodziły po nim muchy![]() misiadelko piękna ta suknia !! witam nową PMkę ![]() ![]() ![]() Dziewczyny chyba się wypaliłam..
|
|
#641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Imię dla chłopca Ignacy a dla dziewczynki Magdalena albo Zuzanna. Najlepiej jakby od razu były bliźnięta żebym nie męczyła się dwa razy (chcemy mieć dwójke) ![]() Również ćwicze z Chodakowską, chociaż ostatnio mam jakiś zastój Przeszłam na etap killera i myślałam że nastęonego dnia z łóżka nie wstane tak mnie łydki bolały
|
|
|
|
|
#642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to pisałam żeby pocieszyć docik-a, a nie że ja narzekam na swojego TŻ jest jaki jest dla mnie to nie są jego wady
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nową PM
Ale mnie dziś głowa boli ![]() Nagotowałam sobie obiadek na dwa dni Mam zupę kalafiorową i leczo z papryki z ryżem Ehh niby trzymam się diety, a ostatnio coś kiepsko mi idzie :/ A chyba jestem jeszcze za ciężka na te wszystkie ćwiczenia :/ Bo ledwo zacznę ćwiczyć już mnie wszystko boli |
|
|
|
#644 |
|
Wtajemniczenie
|
Wy ćwiczycie z Chodakowską, a ja też ćwiczę - jem właśnie czekoladę
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo ja co tutaj takie doły
Życie jest za krótkie na bycie nieszczęśliwym, pamiętajcie Niestety, ale niektóre opisane sytuacje przypominają mi moje relacje z ex ... i wtedy myślałam spoko, jakoś to ogarniemy, kochamy się, to jednak wyszła lipa. I nie było żadnej patologii itp., tylko takie niby błahe i głupie rzeczy, które myśleliśmy, że przeskoczymy, że nawzajem w sobie zmienimy albo że coś tolerujemy. Dopiero widzę ile błędów popełniłam. Za wcześnie z exem weszliśmy w związek, za młodzi byliśmy, mieliśmy różowe okulary i myśleliśmy, ze miłość wszystko załatwi, jak w bajkach. Dopiero teraz, będąc z tż wiem jak na prawdę powinien wyglądać związek, jestem pewna swoich uczuć, nie ma chwil zwątpienia, cichych dni, kłótni, mamy takie same podejście do życia. Sprzeczki i problemy wyjaśniamy zanim pójdziemy spać. I wiecie co, tak się żyje o wiele spokojniej. Jestem szczęśliwa, budzę się i wiem, że to szczęście będzie trwało każdego dnia. Przy tż mam taką bezpieczną "przystań". Każda z nas na to zasługuje, pamiętajcie o tym ![]() Rozpisałam się, ale trudno, musiałam :P |
|
|
|
#646 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale ta wyjątkowo mi się spodobała![]() Miałam wypadek samochodowy w klasie maturalnej, od roku jeżdżę na drugi koniec PL na zabiegi laserowe, ale niewiele dają... Nooo Cytat:
Po wypadku samochodowym, w miejscach na kręgosłupie od C6 do Th3 mniej więcej ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też już przyzwyczaiłam się do zachowań mojego Tż, które w oczach innych są niewybaczalne ![]() wręcz je polubiłam
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dzisiaj biegaliśmy, z dnia na dzień jest coraz lżejszy, dłuższy dystans
|
|
|
|
|
#649 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tzn. czy TŻ by chciał![]() PS. Plota pewnej osobie już przekazana, TŻ mi pomógł, zobaczymy czy i w jakiej formie do mnie wróci |
|
|
|
|
#650 |
|
Winter is coming
|
ja zeżarłam z chłopem pizzę
![]() A propos siedzenia w zimnym samochodzie, to dziś siedziałam ponad godzinę, bo pojechałam z dziadem potowarzyszyć mu w pracowniczej niedoli, a on polazł do swoich podopiecznych i przepadł. Wrócił po ponad godzinie. Dobrze, że miałam ze sobą książkę do prawa wekslowego, to się chociaż pouczyłam, bo w domu to bym wlazła na kompa i tyle by było z nauki A Chodakowska jest nuuuuudna ![]() lecę Real oglądać
|
#651 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie nie jest aż tak kolorowo, bywa, że się żremy jak debile, ale już chyba taki nasz urok, albo się kochamy, ze mało nie zacałujemy na śmierć, a na drugi dzień się podduszamy ze złości ale nie zamieniłabym tego na nic innego i też uważam, że życie jest za krótkie, żeby być nieszczęśliwym ![]() tylko czasem łatwo o tym zapomnieć..
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
???
|
|
#653 |
|
BAN stały
|
A ja dziś grzeszyłam bobem
![]() TŻ z koleżanką na rolkach, a ja wracam do prasowania, bo jak wróci to będzie przeszkadzał
|
|
|
|
#654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to co kilka dni jeżdżę na rowerku stacjonarnym, brzuszki. Z bieganiem może być problem bo mam astmę :/ Po wypłacie chyba kupię te hulahop. Jeszcze zobaczymy. ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
Jest dzień że się żremy i kłócimy o co się da A po chwili się tulimy i godzimy Generalnie wszyscy mówią że takie z nas gołąbki że wszędzie razem i żyć bez siebie nie możemy
|
||
|
|
|
#655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mnie Chodakowska też nudzi
pierwszy pakiet robiłam, teraz leży i się kurzy.Cytat:
nie potrafię nawet sobie wyobrazić jak smakuje :PCytat:
|
||
|
|
|
#656 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam niestety też z autopsji bo miałam jednego takiego ex za którym bym w ogień skoczyła a dopiero z biegiem czasu widzę jaka byłam zapatrzona i jak źle traktowana. I również stety - bo gdyby nie tamto 'doświadczenie' pewnie nie poznałabym A. Miałam popracować dzisiaj i du**! Po południu niewiele zrobiłam, później to zebranie - prawie dwie godziny ![]() Niech ktoś rozciągnie dobę!
|
|
|
#658 |
|
Zadomowienie
|
|
#659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A my mamy patrzeć w lustro, widzieć w nim szacunek do samej siebie i szczęście na gębie
|
||
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witaj Smakuje jak bob. ![]() I moim zdaniem nie da się z niczym porównać. To tak jakby ktoś Cię zapytał jak smakuje czosnek, albo gruszka? No.. jak dla mnie jak czosnek i jak gruszka - jak nic innego!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

żeby dziadki się za głowy nie łapali
I wiąże się z tym smutna historia:

nie wiedziałam, że nie można

też tak zrobiłam kiedyś i się sprawdziło
co do tego odśnieżania w zimnym aucie to skojarzyła mi się znajoma para: ona kupuje kebaba, on mówi spóła działa, ona mu daje pół, on przejmuje kebaba i zjada 3/4, jak ona chce gryza to on mówi ojj.. ale ty zachłanna.. jak chcesz całego to kup sobie nowego, bo ten był na pół 

po operacji?
nie potrafię nawet sobie wyobrazić jak smakuje :P