Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-05, 15:03   #3391
niezapominajka1987
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Ja wczoraj założyłam sweter przez głowę (komicznie to zakładanie wyglądało) tylko zdjąć już go sama nie mogłam

A w swoich koszulach sprzed op.- nie dopinam się w cyckach Tż zrozpaczony bo nie uwzględnił w kosztach op. wymiany połowy mojej szafy
To tylko się cieszyć, że się nie dopinasz Ile ja bym za to oddała... Co prawda byłam dziś na zakupach, chciałam kupić koszule S-ka za mała, właśnie w cyckach, a M-ka deczko za duża
Stary 2013-03-05, 16:14   #3392
michalina1312
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Dziewczyny!
Dodałam do albumu fotkę cycków idealnych według mnie! Proszę Was, powiedzcie mniej więcej na ile bym musiała wymienić w przyszłości moje 295, żeby wyszedł taki efekt

Ćwiczę
michalina1312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 16:14   #3393
chiquitkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Ale ty jestes chudzinka
no jestem chudzina coz zrobic dlatego waham sie czy ten implant wiekszy nue bedzie za duzy
Tak ilonka juz jutro w somie to za kilkanascie h bo zabieg mam 8:40
Stary 2013-03-05, 16:20   #3394
michalina1312
Raczkowanie

Dziewczyny!
Dodałam do albumu fotkę cycków idealnych według mnie! Proszę Was, powiedzcie mniej więcej na ile bym musiała wymienić w przyszłości moje 295, żeby wyszedł taki efekt

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

chiquitkaaa zrób te większe. Ja za taką możliwość bym wiele dała. Mi ledwo zmieściło się 295, ale myślę w możliwie jak najbliższej przyszłości o wymianie na coś koło właśnie 425
Jak pomyślę, że znowu tyle kasy na to pójdzie, to mi serce pęka Będę prawie drugie tyle co żyję spłacać kredyty, ale warto. Dlatego jak Ty masz możliwość zrobienia większych, to bierz co dają
Powodzenia jutro

Ćwiczę
Stary 2013-03-05, 16:38   #3395
chiquitkaaa
Raczkowanie

W biodrach mam 88...wiec tez zdecydowanie za malo...
Dziekuje kochane za kcuki ciesze sie ze mnie wspieracie bo oprocz was wiedza jeszcze tylko 4 osoby i musze sie z tym czaic
michalina wezme chyba te wieksze masz racje raz sie zyje!
Jusi latwo mowic nie stresuj dzis luzik ale pewnie cala nic nue bd spala bo bd sie bala ze zaspie hehe

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Robilam dzis probe z workami z woda ale jakies nierowne wyszly heje tak sie jeszcze tylko zastanawiam czy te wieksze nie bedzie efektu tzw marszczenia skoro taki chudzielec jestem??? Jak myslicie?

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Robilam dzis probe z workami z woda ale jakies nierowne wyszly heje tak sie jeszcze tylko zastanawiam czy te wieksze nie bedzie efektu tzw marszczenia skoro taki chudzielec jestem??? Jak myslicie?
Stary 2013-03-05, 16:49   #3396
dreamer365
Raczkowanie

Witajcie Dziewczyny

Chiquitka, myślę, że i 400ml i 425ml dadzą Ci duże piersi, ale tych 20. kilka ml to niewielka różnica, więc może jednak weź te większe..miałam podobny dylemat, wzięłam większe i nie żałuję (z tym, że w ostatecznym rezultacie mam z racji asymetrii dwa różne, ale w mniejszej piersi własnie tę wielkość, przy której się upierałam, 365cc).
Hmm, z drugiej strony, jak tak sobie myślę, że jesteś chudzinką, to te ml mogą mieć jednak znaczenie. Może zdaj się na doktora, jakie jest jego zdanie w tej kwestii?
Już jutro Twój dzień Trzymam kciuki

Krystel, nie mogę ustać w zachwytach nad Twoją figurą, naprawdę wyglądasz lepiej niż niejedna osiemnastka!
Stary 2013-03-05, 16:50   #3397
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
Dziekuje kochane za kcuki ciesze sie ze mnie wspieracie bo oprocz was wiedza jeszcze tylko 4 osoby i musze sie z tym czaic
Jusi latwo mowic nie stresuj dzis luzik ale pewnie cala nic nue bd spala bo bd sie bala ze zaspie hehe
Miedzy 400 a 425 nie ma dużej różnicy, też brałabym te większe.
Ja miałam mieć 400-450 ml, a już na stole doktorek wmontował jednak 500 i chwała mu za to I wcale nie są takie ogromne, powiedziałabym, że wręcz idealne
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 17:38   #3398
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam się

włąsnie wrocilam z silowni i w kocnu czuje ze zyje nawet nie zdawalam sobie sprawy jak mi tego brakowalo

michalina juz myslisz o poprawce?ja o niej myse dzien w dzien idzie zeswirowac))

Dziekuje za Wasze opinie na temat tego co wczoraj napisalam))

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml

Edytowane przez Olivkaa200
Czas edycji: 2013-03-05 o 17:42
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 18:10   #3399
malina986
Raczkowanie

Dziewczyny czy polecikybyscie jakieś linki do stron że stanikami sportowymi ?
Stary 2013-03-05, 18:50   #3400
michalina1312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
witam się

włąsnie wrocilam z silowni i w kocnu czuje ze zyje nawet nie zdawalam sobie sprawy jak mi tego brakowalo

michalina juz myslisz o poprawce?ja o niej myse dzien w dzien idzie zeswirowac))

Dziekuje za Wasze opinie na temat tego co wczoraj napisalam))
Myślę o poprawce odkąd zobaczyłam moje maluszki wiedziałam, że duże się nie zmieszczą, więc liczyłam się z możliwością ponownej operacji.
Bardzo bym chciała większe. Cieszę się, że już nie jestem deską, ale do szczytu moich marzeń jeszcze trochę brakuje

Ćwiczę
Stary 2013-03-05, 19:22   #3401
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
A w swoich koszulach sprzed op.- nie dopinam się w cyckach Tż zrozpaczony bo nie uwzględnił w kosztach op. wymiany połowy mojej szafy
No ja mojemu tż próbowałam nieco juz uświadomić,ze te koszty będą większe o garderobę nową ale nie będę AŻ tak mocno go uświadamiac bo zaraz usłyszę "zero operacji" ...hihi

Chiquitkaa,
a to Twój doktor nie będzie miał przygotowanych dwóch rozmiarów-tak w razie żeby móc stwierdzić jak już Cię "rozetnie" że się tak wyrażę...? Większość tak robi...myślę ze daj już sobie dziś spokój z myśleniem a lepiej się spakuj spokojnie i spędź miły wieczór z tż.
Nic więcej nie wymyśllisz a wieczorek dziś powinien być miły

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Myślę o poprawce odkąd zobaczyłam moje maluszki wiedziałam, że duże się nie zmieszczą, więc liczyłam się z możliwością ponownej operacji.
Bardzo bym chciała większe. Cieszę się, że już nie jestem deską, ale do szczytu moich marzeń jeszcze trochę brakuje
Michalinka,
a Ty już rodziłaś??
Może poczekaj parę lat-skóra ulegnie zapewne zmianie (starość nie radość-niestety) i wtedy może pomyśl o zmianie...?
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 19:52   #3402
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Napisane przez edzia1985 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z tym w 100 %. Moj chrześniak ma za rok komunii i juz mi powiedział ze chce quada powalil mnie na kolana, a gdzie zegarki,rowery???!!!!
n ie wytrzymam dobrze, że nie mogę jeszcze na maxa się śmiać nie no dziecko ma wyobraźnię ale akie mamy czasy na początku gadka aby był chrzestny a potem wchodzi wszystko dasz na chrzciny 100zł to Cie obgadają dasz jakieś np złote kolczyki to też będzie jakieś ale aj ja to dostałam rower składak i zegarek i cieszyłam się jak dziecko teraz to trzeba zacząć odkładać by się nie spłukać na komunię czy wesele masakra na maxa

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość
AGA- 5 dni przy naszych operacjach to bardzo dużo!!! Z dnia na dzien widac różnicę a co dopiero po tygodniu ! Ponadto Ty miałaś bardziej skomplikowana operację więc ciut dłużej potrwa formowanie się Twoich cycuszków ! Już są fajniaste!!!!!!
popieram w 100% miałaś dużo pważniejszą op więc piersiątka troszku dłuzej będą się goiły i nie marudź bo są śliczne teraz a co będzie jak się już zagoją będę tak klaskać zobaczysz

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

michalina1312 byłam w Twoim albumie przeleciałam wszystkie zdjęcia i nie moge uwierzyć że wciągu parunastu dni taka ogromna różnica na początu widać było że są sztywne a tera o matko jakie pieknie jak się zmieniły normalnie nie moge w to uwierzyć aż nie mogę sie doczekać zmian u siebie
Stary 2013-03-05, 19:55   #3403
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
n ie wytrzymam dobrze, że nie mogę jeszcze na maxa się śmiać nie no dziecko ma wyobraźnię ale akie mamy czasy na początku gadka aby był chrzestny a potem wchodzi wszystko dasz na chrzciny 100zł to Cie obgadają dasz jakieś np złote kolczyki to też będzie jakieś ale aj ja to dostałam rower składak i zegarek i cieszyłam się jak dziecko teraz to trzeba zacząć odkładać by się nie spłukać na komunię czy wesele masakra na maxa

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

popieram w 100% miałaś dużo pważniejszą op więc piersiątka troszku dłuzej będą się goiły i nie marudź bo są śliczne teraz a co będzie jak się już zagoją będę tak klaskać zobaczysz
My bedziemy zbierali ale na wesela wlasnych dzieci a chrzesniacy dostana tyle na ile bedziemy mogli sobie pozwolic w danym momencie naszego zycia tak abysmy sie nie nadwyrezyli. Pokarzcie mi Chrzesniaka ktory leci z pomoca finansowa swoim rodzicom chrzestnym gdy jest taka potrzeba...
My wesele zrobilismy sobie sami z TZ, takie jak my chcielismy i nikt nie mogl sie nam wtracic bo.....nie znali szczegolow poza data, godzina, kosciolem. Rodzice dostali zaproszenia tak jak inni goscie. Rodzina byla oburzona, ze tylko takie wesele a my mielismy to gdzies. To byl nasz dzien tak uwazalismy i 16lat Pozniej nadal tak samo uwazamy, ze nic bysmy nie zmienili. To nie byl jedyny najwazniejszy dzien w naszym zyciu, takich dni mamy wiele. Najwazniejsze jest cale zycie po a nie ta chwila.
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:26   #3404
edzia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
My bedziemy zbierali ale na wesela wlasnych dzieci a chrzesniacy dostana tyle na ile bedziemy mogli sobie pozwolic w danym momencie naszego zycia tak abysmy sie nie nadwyrezyli. Pokarzcie mi Chrzesniaka ktory leci z pomoca finansowa swoim rodzicom chrzestnym gdy jest taka potrzeba...
My wesele zrobilismy sobie sami z TZ, takie jak my chcielismy i nikt nie mogl sie nam wtracic bo.....nie znali szczegolow poza data, godzina, kosciolem. Rodzice dostali zaproszenia tak jak inni goscie. Rodzina byla oburzona, ze tylko takie wesele a my mielismy to gdzies. To byl nasz dzien tak uwazalismy i 16lat Pozniej nadal tak samo uwazamy, ze nic bysmy nie zmienili. To nie byl jedyny najwazniejszy dzien w naszym zyciu, takich dni mamy wiele. Najwazniejsze jest cale zycie po a nie ta chwila.
Masz racje,wtedy nie ma do pomocy nikogo.
Z weselem popieram,my mamy tylko cywilny zaprosiliśmy tylko świadków i rodziców, stwierdziliśmy ze pieniądze na super przyjęcie wolimy przeznaczyć na inny cel. Mi nie zależało jakoś na super sukni czy zaproszeniu rodziny której nie znam
Jak kiedyś mi sie odmieni to mam szanse z biała sukienka hehehe

Resztę nadrobie pózniej,teraz uciekam do ginekologa i zobaczę co powie na temat tej ranki na piersi.

11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K
Poznań
edzia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:29   #3405
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=chiquitkaaa;3959984 3]W biodrach mam 88...wiec tez zdecydowanie za malo...

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Robilam dzis probe z workami z woda ale jakies nierowne wyszly heje tak sie jeszcze tylko zastanawiam czy te wieksze nie bedzie efektu tzw marszczenia skoro taki chudzielec jestem??? Jak myslicie?[COLOR="Silver"]

No przy Twojej slicznej wyjsciowce i taki implant to wyjda naprawde spore cycuszki.
Trzymam kciuki za piekne cycusie
Stary 2013-03-05, 20:29   #3406
Rubineczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niezapominajka1987 Pokaż wiadomość
Leże i kwicze co za fantastyczne porównanie. Dobrze, że to teraz przeczytałam kiedy już mogę się śmiać bo by mi rzeczywiście szwy popękały A to uczucie na mrozie jest rzeczywiście "dziwne"
Ja już prawie tydzień po operacji, czuje się dobrze, tylko cały czas chodze w koszulach, bo zalożenie czegoś przez głowę jest jeszcze dla mnie za trudne
Chyba od dziś zaczne już odkładać kase na następne powiekszenie, bo wyszły maleńkie
To jak ma sie szwy to śmiać sie nie można?
Nie pisz że maleńkie tylko zdjęcia wrzucaj

Cytat:
Ja wczoraj założyłam sweter przez głowę (komicznie to zakładanie wyglądało) tylko zdjąć już go sama nie mogłam

Dziś właśnie myślałam o powiększeniu garderoby o jakieś rozpinane ciuszki i widzę że to nie głupi pomysł patrząc na Twój problem ze sweterekiem
Swojemu Tylko nabąknełam przed op. że pewnie przyda mi się coś do noszenia po zabiegu. Muszę mu o tym przypomnieć
Stary 2013-03-05, 20:37   #3407
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Hej, to cudownie

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
michalina juz myslisz o poprawce?ja o niej myse dzien w dzien idzie zeswirowac
Nie myśl za dużo Olivko,bo się dołujesz przez to Jak się nie ma co się lubi, to się lubi to co ma Najlepsze podejście!
Stary 2013-03-05, 20:37   #3408
ania2003
Raczkowanie

chiquitkaaa trzymam za Ciebie jutro kciuki i życzę powodzenia. : cmok::c mok:
Stary 2013-03-05, 20:38   #3409
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Hej, to cudownie
Wytłumacz to mojemu małżowi
Stary 2013-03-05, 21:09   #3410
MyaDiva
Zakorzenienie

Witam serdecznie. Widzę dziś temat ząbków, komuni i chrztów A ja poprzynudzam jak zawsze i będzie o piersiachZaraz zapodam te obiecane zdjęcia z cc których nie widać u mnie w profilu. Ale zacznę od czegoś innego. Otóż dość często dostaje tego typu wiadomości:

Hello
Czy ja moge Ciebie prosic o pomoc?
Czy jest mozliwe abyś wysłała mi adres i nr tel do dobrego lekarza implantologa??
Probuje sie zdecydowac na taki zabieg. Niestety pierw chce zaczerpnac nieco infa odnosnie dobrego specjalisty, tak by bez obaw zapisac sie na zabieg.
Pozdrawiam

Chcę jasno napisać, że nie mam żadnej listy lekarzy ani nr telefonów do nich nie polecam nikogo- to tak nie działa. Nikt nie wie czego oczekuje inna osoba, co chce, jakie ma wymagania. Co z tego że ktoś da komuś wizytówkę swojego chirurga i powie " TEN jest najlepszy ". Może i jest najlepszy- ale wg tej osoby. A każdy musi trafić do swojego lekarza. Znam osobiście przypadki, że ktoś ma piersi skopane na maxa - a poleca swojego lekarza jako najlepszego (bo ma małą wiedzę o tym jak powinny piersi wyglądać/jak by mogły wyglądać albo ma po prostu tak małe wymagania). To skrajny przykład. Ale ile nas tu jest- tyle jest różnych marzeń. A nie każdy lekarz jest w stanie spełnić dane wymagania - najczęściej lekarze mają swoje preferencje, i to trzeba brać pod uwage. Po inne piersi jedziemy do Czech, po inne do Krakowa a jeszcze po inne do Warszawy czy Poznania.
Więc na początek każdy musi określić swoje wymagania, to jakie chce mieć piersi i czego oczekuje. Musi też być świadomy jekie realne możliwości ma jego wyjściówka (nie każdy niestety może marzyć o wszystkim ). I w tym na pewno pomoże nasz wątek Po tym etapie można wybrać lekarza który spełni NASZE oczekiwania. Nie oczekiwania moje czy kogoś innego z forum. Kolejnym etapem są konsultacje- może wystarczy jedna a może potrzebne będzie kilka. To nie jest ważne ilu lekarzy odwiedzimy- ważne by mieć pewność że wiemy czemu wybieramy danego specjalistę.

Cytat:
operacja coraz blizej a ja mam coraz wiecej watpliowsci.....
dalej nie wiem jaki rozmiar wybrac czy te okragle allergan trx, 400 czy 420??? doradzcie prosze:pros i: nie chce wygladac jak gwiazda porno bo jestem chudzielinka.....a z drugiej str doktorek mi mowi ze on mi proponuje te 420 , bo zawsze jest niedosyt po opercaji jesli bierze sie te mniejsze....juz nie wiem co robic ehhh a moja wyjsciowka to 65 C z tego co doktor mowil, chodz mi sie zawsze wydawalo ze mam B.
boje sie tez ze te 420 beda mi sie marszczyc bo to juz dosyc duzy implant jak myslicie?????
chce miec to juz za soba i cieszyc sie z nowych nabytkow moze w koncu bede miala mile sny
Powiem tak - jeśli to są jedyne wątpliwości jakie masz to może lepiej ich nie rozwiewać Bo przy stresie najlepiej jest zająć czymś umysł myslisz o dwóch łyżeczkach wody i inne strachy masz poza zasięgiem.
Więc napisze tylko- czego nie wybierzesz sny będziesz mieć cudne

Cytat:
Napisane przez Rubineczka Pokaż wiadomość
Dzień dobry słoneczka

Martwi mnie jedna rzecz którą mam od wczoraj. Chciałabym się Was poradzić. W prawym dolno-bocznym rogu prawej piersi zrobił się taki bolący, twardy pod sinawy okrąg. Druga pierś jest w tym samym miejscu miękka i nic jej nie dolega. Myślicie że jest się czym martwić?
Napisalam już do doktora, ale nie wiem kiedy odpisze, a już troszkę mnie to martwi
A czy ten okrag boli jak go dotykasz? czy pierś jest inaczej boląca? Zasinienia mogą wychodzić kilka dni po operacji- i nie ma się czym niepokoić jeśli nie dzieje się nic innego.

Cytat:
Napisane przez edzia1985 Pokaż wiadomość
Super dzięki za uwagę, faktycznie bedzie lepiej wyglądać zmienię troszkę pózniej bo teraz uciekam na spacerek z młodym
Super że zaopiekowałaś się naszą wylicznką jakbyś jeszcze dodała ile dni ma każda cycolinka do operacji to byśmy wiedziały jak zaplanować imprezki

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Myślę o poprawce odkąd zobaczyłam moje maluszki ,wiedziałam, że duże się nie zmieszczą, więc liczyłam się z możliwością ponownej operacji.
Nie wkręcaj się bo będzie ciężko poważnie. Małymi kroczkami tym sposobem można dojść do miejsca gdzie operacja będzie powodem do rozgoryczenia i wyrzutów a nie radości. Myślisz o poprawce- oki, kiedyś ją zrobisz. Ale teraz włóż te myśli do szufladki razem z myślami "kiedyś to będzie". Szufladkę zamknij a kluczyk wrzuć do komina. Teraz wykuruj swoje panienki, lato przed nimi! a raczej Wami-zobaczysz jak jest fajnie razem! oj to będzie dopiero lato

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość

Nie myśl za dużo Olivko,bo się dołujesz przez to Jak się nie ma co się lubi, to się lubi to co ma Najlepsze podejście!
O właśnie- dokładnie!!! wiem bo przeszłam to sama. Jak zobaczyłam swoje pierwsze piersi też najpierw pomyślałam "co jest? to są duże cycki kuź...to są jakieś żarty"Potem zagląda się do nich po 15 razy dziennie za każdym razem z nadzieją że teraz może wydadzą się większe . Robi się zdjącia i wybiera te na których wyglądają na duże, biega się po sklepach w poszukiwaniu stanika E - mniejszych nawet się nie mierzy , staniki stopniowo będą coraz bardziej powiększjące i podnoszące a bluzki oczywiście za małe bluzki z mega dekoltami a potem ... oj potem to już albo psychiatra albo poprawka
Dlatego jak piszesz - dziś trzeba się cieszyć z tego co się ma

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-03-05 o 21:11
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 21:10   #3411
Amorcio
Wtajemniczenie

Dziewczyny na TVN STYLE zaraz zaczyna sie program o ktorym rozmawialysmy Cherry i niezwykly swiat
Stary 2013-03-05, 21:38   #3412
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

powodzonka jurto bedzie pieknie
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 21:41   #3413
Olivkaa200
Zakorzenienie

Saba, Mya u mnie to jest tak, lubie swoje cycki ale nie kocham ich myslalam ze jak zobacze je pierwszy raz to kopare bede podnosila z podlogi a prawda byla inna czarniejsza...mialam lzy w oczach. Od pierwszego razu jak je zobaczylam wiedzialm ze je poprawie. Jezeli mam byc szczera poprawka miala nastąpić w to lato...o poprawce nie mialam nikogo informowac. Jadac na moja kontrole mialam omawiac szczegoly operacji...codziennie wstawalam i znowu to samo koszmar podczas kąpieli..koszmar podczas nakladania bluzek w ktorych mialo byc tak pieknie...a bylo dalej malo ja mialam chyba depresje bo ten kompleks siedzial gdzies tam w mojej glowie.... ochlonelam pomyslalam sobie ze jednak poprawki nie bedzie wole za ta kase kupic sobie samochod na poprawke przyjdzie czs a teraz skupiam sie na czyms innym ie mysle o nich w ten sposob. Idac ulica spogladam na inne dziewczyny i mysle sbie "kurcze mam cycki a one nie" i mi lepiej wiem wiem...moze próżne to brzmi ale mi pomaga wiem jedno nie ma co sobie w glowie ukladac wyobrażenia "idelnych piersi". Ja moge powiedziec cycki mam idealne ale male

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 21:42   #3414
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Dziewczyny na TVN STYLE zaraz zaczyna sie program o ktorym rozmawialysmy Cherry i niezwykly swiat
Cholipa,a na TVNie leci Prawo Agaty-nie ma jak ogladać,a nagrywac nie bedę bo mam prawie cały dysk juz zapchany-poczekam na powtórkę powtórki
Stary 2013-03-05, 21:46   #3415
chiquitkaaa
Raczkowanie

Ania, mya, amorcio i inne dziewczynki dziekuje za wsparcie duzo to dla mnie znaczy!
Ilonka tz?niestety jak narazie jestem sama chodz moze i dobrze bo moj byly nie pozwalal sobie. Zrobic biustu wiec jakbylam z nim musialam sobie to wybic z glowy ale teraz juz nie bede nikogo slichac moje zycie bede robic z nom co chce i sama podejmowac decyzje! jakos jeszcze do mnie to nie dociera za jutro o tej porze bede miec. Cycuchu) ale super
Stary 2013-03-05, 21:48   #3416
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
...Pamiętam jak przez rok byłam w domu z dwójką moich chłopaków - istne szaleństwo.. dres, włosy w nieładzie, twarz zmęczona.. wychodziliśmy codziennie na spacery więc moje przygotowanie do wyjścia kończyło się na umyciu zębów i związaniu włosów w koński ogon.. i uciekałam przed ludźmi, najlepiej mi było w lesie po powrocie do pracy odświeżyłam swoją garderobę, odwiedzam fryzjera, kosmetyczkę, znajduję czas rano na makijaż i ułożenie fryzury.. i czuję się o wiele lepiej! A przecież to "tylko" wygląd
amen
Mam identyczne odczucia ,więc z wolna wybieram się do pracy...

Kulkaaga,podobają mi się twoje sutki, są taaakie zgrabne

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Edzia napisz mi na priwa jakiego dra wybrałaś z Poznania
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 21:50   #3417
Kachuula
Zadomowienie

Witam was dziewczynki serdecznie
Troszkę nadrabiam co napisałyście, oglądam albumy i też juz chcę cycunie. Ponieważ na urlopie jestem z moja mamą znów wspomniałam o moich planach cyckowych, chciałam z nią pogadać jak mi pomoże po operacji. myślałam że już się oswoiła z tą myślą a ona mi z tekstem :ciesz się że masz takie bo inne to płaczą że mają za wielkieęce mi opadają. cóż wiem że mi pomoże ale tyle co się nagada Najważniejsze że tż wspiera i chwała mu za to

Dziś słoneczko w górach piekne tylko śnieg topnieje w zastraszającym tempie, ja i synek gębusie sobie opalilismy więc wiosnę już czuć

Pozdrawiam Was serdecznie
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 21:51   #3418
malina986
Raczkowanie

Cytat:
Ania, mya, amorcio i inne dziewczynki dziekuje za wsparcie duzo to dla mnie znaczy!
Ilonka tz?niestety jak narazie jestem sama chodz moze i dobrze bo moj byly nie pozwalal sobie. Zrobic biustu wiec jakbylam z nim musialam sobie to wybic z glowy ale teraz juz nie bede nikogo slichac moje zycie bede robic z nom co chce i sama podejmowac decyzje! jakos jeszcze do mnie to nie dociera za jutro o tej porze bede miec. Cycuchu) ale super
3mam kciuki powodzenia !!!
Stary 2013-03-05, 21:57   #3419
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Chiquitkaaa,
sorki,ja już nie nadążam kto ma a kto nie a kiedy zerwał...tyle tego
Co o osba to jakaś historia,no ale tak to już jest...tak czy siak raz jeszcze Kochana życze Ci miłego wieczorku i powodzenia jutra!!!
Oczywiście daj szybciutko znać jak będziesz już po
Stary 2013-03-05, 22:03   #3420
MyaDiva
Zakorzenienie

Powikłanie zwane cc -capsular contracture , przykurcz torebki , kapsuła, przerost torebki, stwardnienie torebki ( ) .
Mówimy o nim wtedy kiedy tkanka otaczająca implant (zwana torebką) zaczyna budować się niewłaściewie , twardnieje i zaczyna przukurczać się na implancie . Objawy są różne - im wiekszy przykurcz tym większa demorfacja piersi, ból, twardość, "dziwny wygląd".
Poniżej zdjęcia piersi z tym powikłaniem. Powikłanie to można zdiagnozować od 4 msc po operacji- no bo wcześniej po prostu torebka jest zbyt słabo wykształcona by dawała jakieś objawy. Najcześciej ujawnia się właśnie między 4 a 8 msc po operacji. Niestety cc może się przyplątać i pare lat po operacji. Z lekkim cc można żyć i funkcjonować normalnie a piersi moga być nie zdeformowane. Nikt jednak nie da gwarancji że powikłanie z czasem/kiedyś się nie pogłębi.
Można próbowac je leczyć lub zapobiegać farmaceutycznie (wg różnych źródeł skuteczność w 50% przypadków) . Jeśli się nie uda niestety potrzebna jest operacja. To powikłanie nie jest częste- procentowo wartość jest podawana różnie w zależności od źródła i waha się od 2%-13% przez pierwsze 8/12 lat po operacji.
Poniżej zdjęcia - część z efektem po operacji wycięcia kapsuły.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 71l 1965r 200 na 3oocc.jpg (23,2 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cap bo ri z 350 na 450.jpg (8,9 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg capsu solne190na225.jpg (19,2 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg capsulacja.jpg (22,8 KB, 50 załadowań)

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-03-05 o 22:35
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości