|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
![]() takie produkty mialam http://4.bp.blogspot.com/-gRRBFnB4SQ...0/DSC_0731.JPG +tonik i mleczko- tez fajne, polecam Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie zamówienie? ![]() plastry, czy jakaś inna metoda? u mnie po samodzielnej depilacji ostatnio też były podrażnienia, nigdy więcej ![]() proszę o kciuki jutro
|
|
|
|
|
|
#3843 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() jasne, bedziemy trzymac
|
|
|
|
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakiej firmy używałaś?
|
|
|
|
|
|
#3845 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
na poczatek kupilam najzwyklejsze joanny- bedac w sklepie nie bylam pewna czy ich w ogole uzyje
![]() A Ty jakich uzywalas? |
|
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już kiedyś je miałam i było ok... ale ostatnie 2-3 razy to porażka, więc rezygnuję. zastanawiam się jeszcze nad zakupem wosku, ale nie wiem, czy sama dam radę. |
|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne żeby osoba miała wprawę.
|
|
|
|
|
|
#3849 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Kobieto miałam być dziś na szkoleniu tołpy, ale odpuściłam- nie chciało mi się
|
|
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama jestem w poszukiwaniu idealnej, czarnej marynarki, wiec jak trudno ![]() anti-age jest moja ulubiona maska ogolnie mam swoje ulubione maski/odzywki takie jak: anti-age, drozdzowa, fekkai, tbs bananowa, seboradin balsam, naturia siberica O&B. alverde rozowa, fioletowa i niebieska. najchetniej do nich wracam wczoraj w organique kupilam zapach do auta yv wisnia Soph jak kot?
|
|
|
#3852 | |
|
zawsze mam racje
|
No się normalnie chlasnę
buahhot: dzięki za odp. Mnie oszczypała maseczka 4w1 -https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,48360,dermo-face-sebio-maska-peeling-zel-4-w-1-korygujaca-niedoskonalosci.html A naajwiększym ulubieńcem jest odżywka-maska i ten tonik - http://www.perfectspa.pl/odwodnienie...107004671.html a ten micel ma dużo gliceryny? aysell: tylko u mnie te marynarki jakoś dziwnie odstają, wyglądają na takie o 5 rozmiarów za małe zamiast na takie bez zapięcia. ghana: kupisz np w mydlarni u franciszka (sama tam kupuje) lub l'orient. ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
Z alverde bardziej pasowały odżywki niż maski. A niebieska z czym jest, bo jej coś nie kojarzę? Zresztą chyba te maski 100 ml wycofali na rzecz innych jak dobrze pamiętam m.in tego masła do włosów z fioletową nakrętką. I chodziło Ci o alverde fioletową czy balee fioletową z figą i perłą? bo pamiętam, że ją zachwalałaś.
|
|
|
#3853 | ||
|
Zakorzenienie
|
moje pewnie od czapki
![]() Cytat:
![]() a zamówienie z kokardi.pl zamówiłam: -Recepty Babuszki Agafii, gęsty szampon wzmacniający - Balea szampon nabłszczający - Balea, Szampon nawilżający Mango i Aloe vera - Balea szamopn malinowy do włosów -Balea, Szampon do włosów farbowanych Kokos - Balea, odżywka do włosów Mango i Aloes Balea Professional, Odżywka do włosów Oil Repair Balea odżywka nabłyszczająca Balea, grejpfrutowy żel pod prysznic Receptury Babuszki Agafii, Gęsty balsam wzmacniający Balea, balsam do ust grejpfrutowy ![]() Cytat:
a teraz
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
alverde z hibiskusem, balea fioetowa z figa i perla, a niebieska z kokosem czy jak to tam szlo, mialas chyba ja ![]() mi tez odzywki z dm bardziej pasuja niz maski, ledwo je denkuje.
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ale dzisiaj ładny dzień, chociaż już się boje kolejnych dni i kolejnej zmiany pogody. Ponoć ma wrócić zima, więc i pewnie wariacje ciśnieniowe będą ![]() a póki czuję się względnie to zabieram się za ćwiczenia, na razie niech będzie ta nowa płyta ewki, wieczorem może pokręce hulaskiem czy cos a po rozruszaniu się, pełna chęci do pracy [oby!] biorę się za garderobę chciałam juz odwiesić z wieszaków grubaśne swetry i powiesić jakies cieńsze, ale nie wiem czy to w sumie na razie ma sens, skoro będą takie temperaturowe zawahania? ![]() miłego dnia |
|
|
|
|
#3857 |
|
zawsze mam racje
|
ghana: z tego co widziałam w cz-wie jest mydlarnia u Franciszka.
caate: a tę z balei to znam, zastanawiałam się jaka niebieska z alverde ![]() Niestety ta nowa wersja z tiare jest słabsza niż z proteinami mlecznymi :/ Ale kupiłam proteiny mleczne na zsk i powinno wyjść to samo. Jeszcze się na all nacięłam bo kupiłam parę sztuk, myślałam że kupiłam starą wersję, a okazało się, że było złe zdjęcie na aukcji. A, że otworzyłam paczkę po jakiś 3 miesiącach, bo stała na górze szafy to za późno na zwrot itd. A nie chciało mi się jej otwierać, bo miałam inne rzeczy do używania. Z alverde najbardziej lubię tę różową, potem pomarańczową ( z tym, że różową trzeba dłużej potrzymać, ta pomarańczowa jest dobrą odżywką jak się ma malutko czasu z rana) Ta fioletowa raz mi służy raz nie. Kiedyś miałam jakąś ciemnozieloną, już niedostępną, ale nie podpasowała mi. Ogólnie te zbyt ziołowe odżywki mające za mało nawilżaczy mi nie służą. Teraz używam szamponu alverde argan i migdał, polecam I jeszcze fajny jest szampon papaja jabłko, z tym że to jakaś limitka i nie wiem czy jeszcze do dostania. A sama bym chciała jeszcze jedno opakowanie. ---- Znowu się dzisiaj nasprzątałam... No ale zawsze to jakieś ćwiczenia Naolejowałam włosy alverde z porzeczką, zaraz idę je umyć, dam na skalp żel aloesowy, a na długość biovax mleczny. Zrobię peeling. A potem maseczka i poleżę w kąpieli z pianką i książką. -- Oglądacie top model? Wczoraj to nawet nie miałam czasu na obejrzenie, a ogólnie to nie wiem czy chce mi się to oglądać. Może jak się skończy sezon pll to spojrzę z braku laku.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-03-07 o 18:56 |
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniej wiecej wiem, gdzie to jest, kojarzylam, ze tam jest mydlarnia, ale myslalam, ze takie tam zwykle mydła itp, bo nigdy nie widzialam tam zywej duszy a powiedz mi jak się uzywa tego mydełka? w sensie codziennie rano i wieczorem czy jak ?![]() ja chce sprzatac od pewnego czasu, ale checi brak chyba wlacze sobie perfekcyjna pania domu dla motywacji ![]() i top model ogladalam, ot zwykle granie na emocjach i tyle. czekam na kolejne odcinki, moze cos sie rozkreci. jaSPA zrobie sobie jutro, dzisiaj szybki ogar i ogladam 'Sesje' z Helen hunt
|
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Kobieto pytalas czy jest gliceryna w micelu tołpy? tutaj masz zdjecie skladu http://3.bp.blogspot.com/-2R3uUkMTUV...0/DSC_1073.jpg
|
|
|
|
|
#3860 |
|
zawsze mam racje
|
buaahot: dziękuje za skład. Kupię sobie kiedyś na pewno, póki co używam Eveline.
Myślałam sobie wczoraj- o jutro z rana załapię się na dzienne światło to będę miała te 20 min może na szybkie fotki zakupów. 8 razy przez 2 razy....:P Mam taką mocną lampę, ale nie chce mi się jej przynosić i jeszcze przedłużacza. Ale chyba nie ma wyboru. Z plusów tyle, że od jakiegoś czasu dobrze śpię. I jem śniadania po których dobrze się czuję (w sumie piję, bo tak z samego rana jeść mi się nie chce- mleko sojowe+białko sojowe+banan / mieszanka owoców leśnych z hotexu/jagody) Czuję się dużo lepiej niż po produktach mlecznych.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-03-08 o 07:14 |
|
|
|
|
#3861 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NASZYM DNIU Macie na dziś jakieś plany?
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj chce upiec tartę jabłkową, poćwiczyć, wyspamować się , pouczyć i lekko posprzątać [z naciskiem na 'lekko'] ciekawe ile mi z tego wyjdzie a wieczorem spot z TŻ'tem ;Dpoza tym wyskoczyly mi ta prawej stronie twarzy takie wulkany, ze nie mogłam dzisiaj spać na tej stronie, bo tak bolalo. Chyba czeka mnie wizyta u kolejnego dermatologa
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2013-03-08 o 08:50 |
|
|
|
|
|
#3863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahaha
![]() sport sobie zaraz zafunduje od kilku dni do programu Ewy dorzucam jeszcze hula hop niech mi to rpzyniesie jakieś rezultaty - nie cierpie swojego brzucha i bioder (musimy tez z TZ do galerii podjechac - wczoraj wyciskałam resztki płynu do soczewek, bo myslalam, ze mam jeszcze butle w zapasie, a tu niestety nic
|
|
|
|
|
#3865 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3867 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczególnie, że ten sport jest dobry na wszystkie części ciała
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Ja byłam dzisiaj oddać sukienkę, którą niedawno kupiłam, a tak to uczyłam się angielskiego, zaraz będę robić obiad i idę po dzieci. Wieczorem planuje obejrzeć jakiś film.
|
|
|
|
#3869 |
|
zawsze mam racje
|
Ja mam w planach rodzinę odwiedzić, przyssać się do łóżka z książką i nowym cosmo, a potem hulaj dusza- objeść się lodami i czekoladą, przepić mocnymi drinkami. Z kotami się pobawić
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka pokusa xD a pozniej twarz cała w wulkanach i w ogole bleeee.ja już gotowa, osiągam wyżyny tapeciarstwa, 3 pompki podkladu xD ale tapety nie ma, nawet ostatnio koelzanki z roku pytały się mnie, jak ja robie swoj makijaz, ze wszystko jest zakryte [a wiedza jak moja twarz wygląda 'goła'] a w sumie ych produktow na buzi nie widac. Może srednio polecam korektor z maca, ten w sloiczku, jak dla mnie ma troche słabe krycie. miłego wieczoru |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

a teraz