Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-06, 00:18   #721
Kate Noir
Zakorzenienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

docik10 każda z nas musi ponarzekać czasem na swojego tż'a Nie ważne jacy by byli... Doceń w nim to jaki jest. Wyobraź sobie, że mógłby przeginać w drugą stronę. Ja tam wolę mojego stonowanego i porządnego tż'a mimo jego gigantycznych wad Czasem wkurza mnie do potęgi entej, ale ja go zapewne też

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
szczerze to nie pamiętam (( Unikał? nie sądze... może po prostu nudzi się zemną gdy jesteśmy sami...
A może spróbuj zrobić coś nowego? Zabierz go na jakąś zaskakującą randkę My niedługo wybierzemy się na coś z tego http://www.centrummartjack.pl/index....&id=1&Itemid=5 W sumie mój tż jak nie ma czasu to nie chce wychodzić bo zawsze "praca" ale jak mu odpowiednio po wypominam to przy pierwszym wolnym terminie pójdzie gdzieś ze mną, nawet jeśli to ma być zwykły spacer po mieście.

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem załamana... Byłam dzisiaj u ginekologa bo dostałam od niego skierowanie na różne badania, podczas wizyty wziął mnie na USG jajników i podejrzewa, że mam PCOS Zaraz po następnym @ mam iść do niego, wtedy przebada mnie jeszcze raz i się wszystko wyjaśni ale narazie jestem tym faktem przerażona
oj Mam nadzieję, że to tylko fałszywy alarm! trzymaj się Kochana!
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 00:34   #722
Angel_21_
Rozeznanie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

KaMilka4891 niby szybko tylko że my musimy mieć wszystko gotowe do czerwca tego roku bo w lipcu lecimy do Anglii zarobić coś na to wesele więc rodzina TŻa dostanie tam zaproszenia jak już będziemy i potem będziemy tylko w Polsce w grudniu na święta i rozdamy tu zaproszenia i znowu do roboty i wrócimy na miesiąc przed ślubem więc nie mamy kiedy tego zrobić
Stary 2013-03-06, 00:38   #723
wenedka
Zakorzenienie

A u mnie wysyp wesel w lecie- 3 w sierpniu, w tym dwa jedno po drugim Czekam na wiecej
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 00:47   #724
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
KaMilka4891 niby szybko tylko że my musimy mieć wszystko gotowe do czerwca tego roku bo w lipcu lecimy do Anglii zarobić coś na to wesele więc rodzina TŻa dostanie tam zaproszenia jak już będziemy i potem będziemy tylko w Polsce w grudniu na święta i rozdamy tu zaproszenia i znowu do roboty i wrócimy na miesiąc przed ślubem więc nie mamy kiedy tego zrobić
a no to się nie dziwię mój TŻ twierdzi, że wariuje z tym wszystkim, ale ja wole mieć wszystko załatwione wcześniej, żeby się nie stresować za mocno, przynajmniej tej jednej sprawy (wesela, ślubu) nie zostawię na ostatnią chwilę

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
A u mnie wysyp wesel w lecie- 3 w sierpniu, w tym dwa jedno po drugim Czekam na więcej
ja na dwa we wrześniu i jedno w październiku jakaś masakra, na szczęście będę mogła iść na prawie wszystkie w tej samej kiecce, bo różne "twarzystwa" tylko skąd kasę na koperty brać

chyba czas już spać dobranoc

Edytowane przez KaMilka4891
Czas edycji: 2013-03-06 o 00:49
KaMilka4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 05:36   #725
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nadrobiłam ostatnie 2 strony, więcej nie jestem w stanie już dzisiaj, za dużo piszecie

Widzę, że piszecie o imionach dla dzieci, my chcemy Filipka lub Kubusia, a co do dziewczynki to jeszcze nie wiemy (Tż twierdzi, że będą sami chłopcy)

Kroooliczek - jak tam wyniki badań, bo nie doczytałam?
dobrze Trzeba szukać innej przyczyny tych wyników.

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 06:54   #726
misia880
Zakorzenienie

Witam sie kawą i pączkiem
KaMilka4891 malgorzatabb witajcie

docik widziałam, że się martwiłaś o mnie wczoraj ja wczoraj ciągle myslałam jak tam Ty i twoja rozmowa
wczoraj nie dałam rady wejść juz, rozmowa była długa no i potem padłam od razu do spania..
więc tak..
kartka się przydała, nawet udało mi sie nie popłakac przy tej rozmowie.
Zaczelam od tego , że go przeprosiłam, że nie chciałam mu tak nagadać itp.
a Potem zaczełam mu tłumaczyc, o co mi chodzi, że chciałabym łózko nowe, żeby było nasze przez nas wybrane itp, że chciałabym mieć jasną sytuacje z przepisem domu, żebym też czuła sie u siebie a nie ciągle w gościach, że chciałam wymienić drzwi i zamek itp itd. Dziś ma pogadać z rodzicami co z tym fantem
Obiecał, że łózko kupimy jakoś lipiec- sierpień nawet kilka oglądaliśmy wczoraj

także rozmowa przebiegła pomyślnie. On sie też wytłumaczył, że nie popatrzał na to pod tym kątem, że teraz jak mu to wytłumaczyłam to do niego dotarło, że mam racje i będziemy robić remonty po kolei jak będzie tylko kasa. Oczywiście najważniejsza kuchnia no i łózko

także jestem szczęśliwa

a dziś mam zamiar pisac mój licencjat tragedia

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 07:04   #727
aneczka25057
Rozeznanie

Witam się o poranku
Znalazłam na Was sposób - wczoraj przed spaniem podczytałam Was trochę i dziś z samego rana też, mam nadzieję, że jak wrócę to nie będę musiała za dużo nadrabiać

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
oo to kilka dni przede mną ja piszę znad morza, a mgr w czerwcu też mam nadzieję, ale 2014
Kamilka to będziemy się podobnie bronić - ja też pewnie jakoś tak w czerwcu 2014. Nawet się śmieję, że zdążę jeszcze pod własnym nazwiskiem Mam tylko nadzieję, że nie ucierpią na tym przygotowania ślubne...albo co gorsza obrona, bo pewnie wtedy będę żyła już tylko ślubem i weselem

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Wróciłam z siłowni, nadrobiłam Was i chyba zaraz uciekam spać...

Co za akcja!!! Że są tacy faceci...

misiadelko suknia śliczna! A co do blizny, to długo już jeździsz na te zabiegi?

Jeszcze gdyby to robił z ukrycia, a robił to otwarcie! :/

KaMilka i malgorzatabb witajcie!

aneczka imię piękne... Aż chyba powiem o nim TŻ'owi jeśli pozwolisz

rom4ntyczk4 historia smutna... a jakże dziadek się ucieszy... Historia niczym z filmu.

Zmykam spać, siłka mnie wykończyła. Do jutra!!!
Pewnie, że tak - powiedz, pozwalam

Misia cieszę się, że sobie wszystko wyjaśniliście i jest już dobrze przecież inaczej być nie mogło

docik również się cieszę, że już ok.

Lecę dziewczyny, bo jak zaraz się nie ruszę to na bank się spóźnię... miłego dnia Wam wszystkim życzę, buziaki później wpadnę na pewno
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 07:21   #728
Tycikata
Wtajemniczenie

Witam się z zapaleniem spojówek najprawdopodobniej

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Widzę, że początki wiosny dobrze na Ciebie działają
Kiedy jakaś kawka co?
raczej starzeje się a kobieta w wieku około 30 lat.....no same wiecie

w tygodniu jak najbardziej mogę a Ty?

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
miałam pisać prace ale dupa z tego nic nie napisałam nawet Worda nie otworzyłam
to tak jak ja

Cytat:
Dziewczyny jestem załamana... Byłam dzisiaj u ginekologa bo dostałam od niego skierowanie na różne badania, podczas wizyty wziął mnie na USG jajników i podejrzewa, że mam PCOS Zaraz po następnym @ mam iść do niego, wtedy przebada mnie jeszcze raz i się wszystko wyjaśni ale narazie jestem tym faktem przerażona
oj Kochana nie masz się czym przejmować nawet jeśli to przecież dostaniesz odpowiednie leki (powinnaś...) i będzie wszystko ok przynajmniej wiadomo co Ci jest.

Mi gin powiedziała już parę lat temu podczas wizyty że mam się nie zabezpieczać bo ciąża mi i tak nie grozi..

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

Wiem co mówię, mam problem z hormonami,
mam nadzieję, że nam się uda

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 07:53   #729
misia880
Zakorzenienie

otwarlam tej plik z praca... i gapie sie w niego juz pol godz
i mysle co dalej ;p
P O M O C Y

Stary 2013-03-06, 07:58   #730
vixena
Rozeznanie

Witam się z rana nadrobilam Was przzy kawce (dzis na 9 wiec poranek na luzie) i uciekam do pracy
Stary 2013-03-06, 08:25   #731
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
no w sumie racja, mniej chleba, więcej seksu i żadna chodakowska niepotrzebna

alloffkowa widzę z moich okolic i bukiecik ładny w avatarze
a skąd jesteś ??
Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
A u mnie wysyp wesel w lecie- 3 w sierpniu, w tym dwa jedno po drugim Czekam na wiecej
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 08:26   #732
niulka_1985
Zadomowienie

Wiatm nowe PM-ki

Rozmawiałyście o imionach dla dzieciaczków, my mamy dla chłopca wybrane Hubert. Dziewczynka? no cóż......TŻ nie przewiduje

Misia, gratuluję pomyślnej rozmowy
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 08:30   #733
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
można nakupić jak jest sezon i samemu zamrozić ale jakbym tak chciała wszystko mrozić to bym musiała mieć zamrażarę jak z hipermarketu co najmniej
Ja lubię błyskawicznie mrożone, nie rozciamciują się tak wtedy

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość

Dawno bobu nie jadłam, ale pamiętam, że mi smakował
Muszę się zaopatrzyć
Bób - co to w ogóle jest? Warzywo?
Warzywko bąkopędne

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

misiadelko suknia śliczna! A co do blizny, to długo już jeździsz na te zabiegi?
Grubo ponad ok, już około 3000 na to poszło... Tym bardziej, że jeżdżę aż do Wrocławia ;/

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość

misiadelko Tż z koleżanką na rolkach?? Chociaż nie mój tż to już jestem zazdrosna
Sama go wysłałam, bo chciał mnie wyciągać A co powiesz na to, że koleżanki przyjeżdżają na noc uczyć się jak mnie nie ma?

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja tez uwielbiam po grob, szkoda ze tutaj praktycznie nie istnieje
O nieee... Bez sensu, to brak tolerancji dla uzależnionych!

Cytat:
Pamiętaj, żeby iść do dwóch różnych lekarzy, żeby ktoś inny potwierdził jakby co, człowiek jest omylny. Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
No już... chyba na błoto pośniegowe Tak co roku mam, gdy słońce zaczyna świecić ( Najgorsze jest to że nie wiadomo dlaczego tak mam ..:|

Cytat:

ja na dwa we wrześniu i jedno w październiku jakaś masakra, na szczęście będę mogła iść na prawie wszystkie w tej samej kiecce, bo różne "twarzystwa" tylko skąd kasę na koperty brać
Ja w zeszłym roku byłam na czterech z czego trzy w innym województwie W tym roku na razie wiem o trzech, ale na dwa nie idę prawdopodobnie
W ogóle witam koleżankę znad morza

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
Witam się z rana nadrobilam Was przzy kawce (dzis na 9 wiec poranek na luzie) i uciekam do pracy
Nie wiem czemu,ale przeczytałam że witasz się pizzą
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 08:30   #734
niulka_1985
Zadomowienie

A tak z ślubnej beczki - TŻ sam zaproponował, że za 2 tygodnie w sobotę jak pojedziemy do Deichmanna odebrać buty które sobie zamówiłam, to przy okazji pooglądamy obrączki
Ja chcę takie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2985723400.jpg (17,3 KB, 13 załadowań)
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 08:32   #735
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

docik widziałam, że się martwiłaś o mnie wczoraj ja wczoraj ciągle myslałam jak tam Ty i twoja rozmowa
wczoraj nie dałam rady wejść juz, rozmowa była długa no i potem padłam od razu do spania..
więc tak..
a Potem zaczełam mu tłumaczyc, o co mi chodzi, że chciałabym łózko nowe, żeby było nasze przez nas wybrane itp, że chciałabym mieć jasną sytuacje z przepisem domu, żebym też czuła sie u siebie a nie ciągle w gościach, że chciałam wymienić drzwi i zamek itp itd. Dziś ma pogadać z rodzicami co z tym fantem

także rozmowa przebiegła pomyślnie. On sie też wytłumaczył, że nie popatrzał na to pod tym kątem, że teraz jak mu to wytłumaczyłam to do niego dotarło, że mam racje i będziemy robić remonty po kolei jak będzie tylko kasa. Oczywiście najważniejsza kuchnia no i łózko

także jestem szczęśliwa

To git!
Stary 2013-03-06, 08:39   #736
Piankka
Zadomowienie

Heloł

Ja też uwielbiam bób garściami mogłabym jeść

A co do imion dzieci? Ee pierwsza przewiduję dziewczynkę najprawdopodobniej Gabi a jeśli chłopak to Marcel? Sama nie wiem, ciekawe jakie tż będzie miał typy z dziewucha się zgodzi, a ciekawe jakie chłopięce imię

Na razie nie ciąża mi w głowie tylko umowa o pracę

Edytowane przez Piankka
Czas edycji: 2013-03-06 o 08:52
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 08:40   #737
misiadelko
BAN stały

W ogóle to miałam dziś ślubny koszmar- wesele było na parkingu osiedlowym
Stary 2013-03-06, 08:45   #738
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
W ogóle to miałam dziś ślubny koszmar- wesele było na parkingu osiedlowym
wymarzona sceneria

ja dziś miałam koszmar, że TŻ mnie zostawia i wyprowadza się do Wrocławia pytanie tylko skąd do cholery wziął się tam ten Wrocław ;p

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

a bo i mi tu o tym bobie gadacie, że mi się zachciało ;p
a juz mozna w sklepie kupić ?

Stary 2013-03-06, 08:50   #739
alloffkowa
Zakorzenienie

mi się śniło że wybieramy z tż mieszkanie i podobało nam się takie w którym trzeba by bylo obniżać sufit. Jaki z tego morał? nie wiem xd
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 08:55   #740
misiadelko
BAN stały

Cytat:
wymarzona sceneria

ja dziś miałam koszmar, że TŻ mnie zostawia i wyprowadza się do Wrocławia pytanie tylko skąd do cholery wziął się tam ten Wrocław ;p

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

a bo i mi tu o tym bobie gadacie, że mi się zachciało ;p
a juz mozna w sklepie kupić ?
Tak, ale mrożony
Stary 2013-03-06, 09:05   #741
velika
Winter is coming

Cytat:
A ja mam cholerną wiosenną allergię
u mnie jeszcze cisza, a w zeszłym roku zaczęła się pod koniec lutego... Ale wystarczy jeden wyjazd rowerowy do lasu i przyroda będzie chciała mnie zabić ;]

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
no w sumie racja, mniej chleba, więcej seksu i żadna chodakowska niepotrzebna
o i to jest dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość

dobrze, że nie środa, bo środa jest dniem robienia loda
kurna, to dzisiaj

Cytat:
No już... chyba na błoto pośniegowe Tak co roku mam, gdy słońce zaczyna świecić ( Najgorsze jest to że nie wiadomo dlaczego tak mam ..:|
U mnie to są pyłki A niektóre dziady pylą od lutego, marzec/kwiecień to już jest niezły hardkor

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 09:10   #742
Piankka
Zadomowienie

To jest nic, mnie się ostatnio śniło, że my z tż a tu nagle teściowa wchodzi... rozejrzała się i wyszła, a tż za chwile do mnie mówi "chodź na obiad" koniec snu
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 09:24   #743
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:

także jestem szczęśliwa

To dobrze, że Ci się poukładało
Bierz się za licencjat - sam się nie napisze (taaaa, odzywa się ta co szaleje z pisaniem mgr )

Mi się dzisiaj śniło, że zrobiłam test ciążowy i wyszła ciąża, a za jakiś czas dostałam @ i brzuch mi nie urósł, więc zgłupiałam i wysłałam TŻ po drugi test i w żadnej aptece nie było testów
Stary 2013-03-06, 09:25   #744
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malgorzatabb Pokaż wiadomość
Cześć

Może i ja tu w końcu dołącze jeśli przyjmiecie...

Nowa PMka2014 sie kłania
Witaj

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
u mnie jeszcze cisza, a w zeszłym roku zaczęła się pod koniec lutego... Ale wystarczy jeden wyjazd rowerowy do lasu i przyroda będzie chciała mnie zabić ;]
U mnie też o dziwo jeszcze względna cisza z alergią

Miałam dziś najgorszy koszmar ślubny w życiu.
Było już wesele, TŻ był pijany w trzy dupy, ale jeszcze się na nogach trzymał i pajacował. Zespół był mega do dupy, grał wszystko czego im zabroniłam, TŻ na to nie reagował tylko podrygiwał pijacko na parkiecie, do mnie ustawiała się kolejka wszystkich facetów z wesela i niby miałam się z nimi całować, bo mają prawo pocałunku z panną młodą, ale pocałować a nie buzi buzi. Łzy leciały mi potokami, i takie krople łez zmieszane z tuszem kapały na gorset i były czarne plamy, a ja bardziej przypominałam na twarzy gnijącą pannę młodą, niż śliczną PMkę. O dziwo w śnie byłam w swojej prawdziwej sukni i była piękna, gdyby nie te czarne plamy od łez. MASAKRA, obudziłam się cała mokra.
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 09:28   #745
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

nadrobiłam

ane3kaa - współczuję, poza faktem, że nie jestem kierownicą, to mi się wszystko kropka w kropkę zgadza co do eksa :/ także współczuję

Cytat:

Będzie dobrze

Ja spadam na 11 do roboty, taaak mi się nie chce (coraz bardziej mnie ta praca frustruje ostatnio, wczoraj miałam beznadziejny dzień).
Udało mi się za to zdobyć wczoraj karnety na Polską Akademię Filmu - wykłady z najlepszymi polskimi filmami ostatnich lat, jaram się

Jeśli już jesteśmy w temacie dzieci - ja bym chciała pierwszą córkę i dalibyśmy jej Zuzanna (choć ich na pęczki ostatnio ) albo Zofia, albo jeszcze nie wiem jak
a co do chłopców to ja szaleję za: Franciszek, Fryderyk, Adam, Bartek

piękna pogoda dziś, aż żal że oboje z K. musimy pracować

a mój licencjat leży i kwiczy, może dziś po robocie coś napiszę...

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 09:51   #746
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
cikulada nie panikuj moja przyjaciółka to ma i żyje i spokojnie będzie planować ciąże za kilka lat! Nie daj się wystraszyć! Spokojnie, idź na badania i co najwazniejsze nie nakręcaj się sama.

Wiem co mówię, mam problem z hormonami, moja ciąża za ewentualnych kilka(naście)lat stoi pod wielkim znakiem zapytania bo mój organizm jako tako nie produkuje hormonu odpowiedzialnego za utrzymanie ciąży a nie można go dostarczyć sztucznie aż w tak dużych ilościach. na początku spanikowałam ale teraz nie martwię się na zapas i po prostu z tym żyję
Mam podobnie... mam problemy z tarczycą
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 09:52   #747
Kate Noir
Zakorzenienie

jakie koszmary

mi ostatnio się śniło, że musiałam po suknie pójść do piwnicy, gdzie było czuć stęchliznę, szczury biegały itp.

Cytat:
otwarlam tej plik z praca... i gapie sie w niego juz pol godz
i mysle co dalej ;p
P O M O C Y
Może... zaczniij od strony startowej? tak na rozgrzewkę Ja tam zawsze piszę wszystko od środka. Najpierw zrobiłam historyczną analizę terenu, następnie opis terenu badań, później chyba wróciłam do początku i napisałam charakterystykę terenu, wstawiłam jakieś definicje i takie tam, wyniki badań, opis metod badań, wstęp i wnioski Strasznie nie po kolei ale zaczęłam od tego na co akurat miałam wenę
Powodzenia!

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Rozmawiałyście o imionach dla dzieciaczków, my mamy dla chłopca wybrane Hubert. Dziewczynka? no cóż......TŻ nie przewiduje
Ładne, tak pozytywnie mi się kojarzy

Proponuję by kolejny tytuł wątku był o bobie i koszmarach

Zbieram się i jadę do mamusi na parę dni
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 10:12   #748
docik10
Zakorzenienie

Cytat:

więc tak..

także jestem szczęśliwa

Nawet nie wiesz jak się cieszę, że u Ciebie wszystko się wyjaśniło i jest już dobrze Mnie też czeka rozmowa z tż ale dopiero w weekend. Muszę go też przeprosić za te moje pretensję. Wytłumaczyć mu tak na żywo, o co mi chodzi z tymi planami, że chce ale się boje tego momentu, jak będę musiała po ślubie się do niego wprowadzić. Wiem, że wszystko będzie dobrze bo tż nie krzyczy na mnie podczas takich rozmów i nawet się nie złości ale mam wyrzuty sumienia jak tak zdaje sobie sprawę z tego jaki on jest dla mnie. Kiedyś siostrze "zazdrościłam", że ma takiego fajnego faceta mojego szwagra charaker a teraz jak patrze na szwagra i mojego tż to uważam że tż jest fajniejszy

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Witaj

U mnie też o dziwo jeszcze względna cisza z alergią

Miałam dziś najgorszy koszmar ślubny w życiu.
Było już wesele, TŻ był pijany w trzy dupy, ale jeszcze się na nogach trzymał i pajacował. Zespół był mega do dupy, grał wszystko czego im zabroniłam, TŻ na to nie reagował tylko podrygiwał pijacko na parkiecie, do mnie ustawiała się kolejka wszystkich facetów z wesela i niby miałam się z nimi całować, bo mają prawo pocałunku z panną młodą, ale pocałować a nie buzi buzi. Łzy leciały mi potokami, i takie krople łez zmieszane z tuszem kapały na gorset i były czarne plamy, a ja bardziej przypominałam na twarzy gnijącą pannę młodą, niż śliczną PMkę. O dziwo w śnie byłam w swojej prawdziwej sukni i była piękna, gdyby nie te czarne plamy od łez. MASAKRA, obudziłam się cała mokra.
Ile czasu do ślubu a my już mamy takie koszmary. Nie wyobrażam sobie nocy przed ślubem mi tż powiedział, że całą noc nie będzie spał ze stresu
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 10:14   #749
Kishlaczkowa
Zadomowienie

WITAM SIĘ W SŁONECZNY PORANEK!!!

cikulada mam nadzieję, że to fałszywy alarm, a jeśli nawet coś wyjdzie - pamiętaj, że mala czarna ma rację trzeba żyć i wierzyć, że wszystko się ułoży i będzie dobrze

misia880 i o to chodzi!!! Rozmowa do podtsawa związku, bo od niedomówień zaczynają się problemy. Ależ się cieszę, że sobie wszystko wyjaśniliście

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Pewnie, że tak - powiedz, pozwalam
To zaraz mu sprzedaję tę informację!

Tycikata marsz po jakieś leki na to!!! Ale już!

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Grubo ponad ok, już około 3000 na to poszło... Tym bardziej, że jeżdżę aż do Wrocławia ;/
O kurde, a nie myślałaś o zmianie? Na innego lekarze, sprzęt? Kurcze, bo skoro tak długo to trwa i nic to masakra...
Mój TŻ stanął kiedyś w obronie koleżanki, gdy z paczką byli na piwie. Jakiś typek przystawiał się do niej, ona uciekała, lecz był nachalny - ten koleś. Mój TŻ z racji, iż nie lubi gdy ktoś przystawia się do lasek zajętych odpysknął mu coś. tamten poszedł po kolegów i go oraz jego kuzyna, którzy kazali im odejść, zaczęli bić. A że mój TŻ zna różne chwyty (boks, MMA, judo) w chwilę położyli ich. Gdy każdy z nich odciągnął po jednym, nadbiegł 3 i walnął mu kuflem w twarz... I do dziś ma 2 blizny, ponieważ szkło wbiło mu się w twarz. Idioci. Takich wieśniaków wywiozłabym na bezludną wyspę... Najpierw przystawia się do laski, ta mówi nie, on wręcz zaczyna ją DOTYKAĆ i gdy ktoś stanie w jej obronie to taki IDIOTA musi pokazać, jaki to cwaniak z niego, a gdy dostaje po tyłku ucieka się do takich rzeczy jak rozbijanie kufla na czyjejś twarzy... Dlatego wolę domówki, albo wyjścia do sprawdzonych miejsc w Warszawie, aby unikać takich debili...
Stosował na te blizny jakąś maść i pomogła mu trochę, teraz ma zamiar ten zabieg powtórzyć.

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 10:14   #750
misia880
Zakorzenienie

docik to ja potem bede trzymać kciuki za Was i Waszą rozmowe

a co do spania, ja sobie chyba setke walnę na noc przed weselem
inaczej umre ze stresu ;p

a co do licencjata to mam pierwszy rodział , drugi w proszku i teraz zabieram sie za trzeci "zabieram się", sprostuje... staram się coś namłodzić ale nic pustka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości