|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
docik10 każda z nas musi ponarzekać czasem na swojego tż'a
Nie ważne jacy by byli... Doceń w nim to jaki jest. Wyobraź sobie, że mógłby przeginać w drugą stronę. Ja tam wolę mojego stonowanego i porządnego tż'a mimo jego gigantycznych wad Czasem wkurza mnie do potęgi entej, ale ja go zapewne też ![]() Cytat:
My niedługo wybierzemy się na coś z tego http://www.centrummartjack.pl/index....&id=1&Itemid=5 W sumie mój tż jak nie ma czasu to nie chce wychodzić bo zawsze "praca" ale jak mu odpowiednio po wypominam to przy pierwszym wolnym terminie pójdzie gdzieś ze mną, nawet jeśli to ma być zwykły spacer po mieście.Cytat:
Mam nadzieję, że to tylko fałszywy alarm! trzymaj się Kochana!
|
||
|
|
|
#722 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
KaMilka4891 niby szybko tylko że my musimy mieć wszystko gotowe do czerwca tego roku bo w lipcu lecimy do Anglii zarobić coś na to wesele więc rodzina TŻa dostanie tam zaproszenia jak już będziemy i potem będziemy tylko w Polsce w grudniu na święta i rozdamy tu zaproszenia i znowu do roboty
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie wysyp wesel w lecie- 3 w sierpniu, w tym dwa jedno po drugim
Czekam na wiecej
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#724 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój TŻ twierdzi, że wariuje z tym wszystkim, ale ja wole mieć wszystko załatwione wcześniej, żeby się nie stresować za mocno, przynajmniej tej jednej sprawy (wesela, ślubu) nie zostawię na ostatnią chwilę ![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
jakaś masakra, na szczęście będę mogła iść na prawie wszystkie w tej samej kiecce, bo różne "twarzystwa" tylko skąd kasę na koperty brać chyba czas już spać dobranoc
"Szczęście można znaleźć nawet w najciemniejszych czasach, trzeba tylko pamiętać, aby zapalić światło." Edytowane przez KaMilka4891 Czas edycji: 2013-03-06 o 00:49 |
||
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba szukać innej przyczyny tych wyników.
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie kawą i pączkiem
![]() KaMilka4891 malgorzatabb witajcie docik widziałam, że się martwiłaś o mnie wczoraj ja wczoraj ciągle myslałam jak tam Ty i twoja rozmowa ![]() wczoraj nie dałam rady wejść juz, rozmowa była długa no i potem padłam od razu do spania.. więc tak.. kartka się przydała, nawet udało mi sie nie popłakac przy tej rozmowie. Zaczelam od tego , że go przeprosiłam, że nie chciałam mu tak nagadać itp. a Potem zaczełam mu tłumaczyc, o co mi chodzi, że chciałabym łózko nowe, żeby było nasze przez nas wybrane itp, że chciałabym mieć jasną sytuacje z przepisem domu, żebym też czuła sie u siebie a nie ciągle w gościach, że chciałam wymienić drzwi i zamek itp itd. Dziś ma pogadać z rodzicami co z tym fantem Obiecał, że łózko kupimy jakoś lipiec- sierpień ![]() także rozmowa przebiegła pomyślnie. On sie też wytłumaczył, że nie popatrzał na to pod tym kątem, że teraz jak mu to wytłumaczyłam to do niego dotarło, że mam racje i będziemy robić remonty po kolei jak będzie tylko kasa. Oczywiście najważniejsza kuchnia no i łózko ![]() także jestem szczęśliwa a dziś mam zamiar pisac mój licencjat |
|
|
|
#727 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam się o poranku
Znalazłam na Was sposób - wczoraj przed spaniem podczytałam Was trochę i dziś z samego rana też, mam nadzieję, że jak wrócę to nie będę musiała za dużo nadrabiać ![]() Cytat:
Mam tylko nadzieję, że nie ucierpią na tym przygotowania ślubne...albo co gorsza obrona, bo pewnie wtedy będę żyła już tylko ślubem i weselem ![]() Cytat:
Misia cieszę się, że sobie wszystko wyjaśniliście i jest już dobrze ![]() docik również się cieszę, że już ok. ![]() Lecę dziewczyny, bo jak zaraz się nie ruszę to na bank się spóźnię... miłego dnia Wam wszystkim życzę, buziaki
|
||
|
|
|
#728 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z zapaleniem spojówek najprawdopodobniej
Cytat:
raczej starzeje się a kobieta w wieku około 30 lat.....no same wiecie ![]() w tygodniu jak najbardziej mogę a Ty? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi gin powiedziała już parę lat temu podczas wizyty że mam się nie zabezpieczać bo ciąża mi i tak nie grozi.. ![]() mam nadzieję, że nam się uda
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
otwarlam tej plik z praca... i gapie sie w niego juz pol godz
i mysle co dalej ;p P O M O C Y
|
|
|
|
#730 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z rana
|
|
#731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#732 |
|
Zadomowienie
|
Wiatm nowe PM-ki
Rozmawiałyście o imionach dla dzieciaczków, my mamy dla chłopca wybrane Hubert. Dziewczynka? no cóż......TŻ nie przewiduje ![]() Misia, gratuluję pomyślnej rozmowy
|
#733 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
O nieee... Bez sensu, to brak tolerancji dla uzależnionych! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W tym roku na razie wiem o trzech, ale na dwa nie idę prawdopodobnie ![]() W ogóle witam koleżankę znad morza ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
A tak z ślubnej beczki - TŻ sam zaproponował, że za 2 tygodnie w sobotę jak pojedziemy do Deichmanna odebrać buty
Ja chcę takie:
|
#735 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
Heloł
![]() Ja też uwielbiam bób ![]() A co do imion dzieci? Ee pierwsza przewiduję dziewczynkę ![]() Na razie nie ciąża mi w głowie tylko umowa o pracę
Edytowane przez Piankka Czas edycji: 2013-03-06 o 08:52 |
|
|
|
#737 |
|
BAN stały
|
W ogóle to miałam dziś ślubny koszmar- wesele było na parkingu osiedlowym
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś miałam koszmar, że TŻ mnie zostawia i wyprowadza się do Wrocławia ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- a bo i mi tu o tym bobie gadacie, że mi się zachciało ;p a juz mozna w sklepie kupić ? |
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
mi się śniło że wybieramy z tż mieszkanie i podobało nam się takie w którym trzeba by bylo obniżać sufit. Jaki z tego morał? nie wiem xd
|
|
|
|
#740 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#741 | ||
|
Winter is coming
|
u mnie jeszcze cisza, a w zeszłym roku zaczęła się pod koniec lutego... Ale wystarczy jeden wyjazd rowerowy do lasu i przyroda będzie chciała mnie zabić ;]
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() kurna, to dzisiaj Cytat:
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
To jest nic, mnie się ostatnio śniło, że my z tż
koniec snu
|
|
|
|
#743 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Bierz się za licencjat - sam się nie napisze (taaaa, odzywa się ta co szaleje z pisaniem mgr Mi się dzisiaj śniło, że zrobiłam test ciążowy i wyszła ciąża, a za jakiś czas dostałam @ i brzuch mi nie urósł, więc zgłupiałam i wysłałam TŻ po drugi test i w żadnej aptece nie było testów
|
|
|
#744 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Miałam dziś najgorszy koszmar ślubny w życiu. Było już wesele, TŻ był pijany w trzy dupy, ale jeszcze się na nogach trzymał i pajacował. Zespół był mega do dupy, grał wszystko czego im zabroniłam, TŻ na to nie reagował tylko podrygiwał pijacko na parkiecie, do mnie ustawiała się kolejka wszystkich facetów z wesela i niby miałam się z nimi całować, bo mają prawo pocałunku z panną młodą, ale pocałować a nie buzi buzi. Łzy leciały mi potokami, i takie krople łez zmieszane z tuszem kapały na gorset i były czarne plamy, a ja bardziej przypominałam na twarzy gnijącą pannę młodą, niż śliczną PMkę. O dziwo w śnie byłam w swojej prawdziwej sukni i była piękna, gdyby nie te czarne plamy od łez. MASAKRA, obudziłam się cała mokra.
|
|
#745 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
nadrobiłam
![]() ane3kaa - współczuję, poza faktem, że nie jestem kierownicą, to mi się wszystko kropka w kropkę zgadza co do eksa :/ także współczuję Cytat:
Będzie dobrze ![]() Ja spadam na 11 do roboty, taaak mi się nie chce (coraz bardziej mnie ta praca frustruje ostatnio, wczoraj miałam beznadziejny dzień).Udało mi się za to zdobyć wczoraj karnety na Polską Akademię Filmu - wykłady z najlepszymi polskimi filmami ostatnich lat, jaram się Jeśli już jesteśmy w temacie dzieci - ja bym chciała pierwszą córkę i dalibyśmy jej Zuzanna (choć ich na pęczki ostatnio ) albo Zofia, albo jeszcze nie wiem jaka co do chłopców to ja szaleję za: Franciszek, Fryderyk, Adam, Bartek ![]() piękna pogoda dziś, aż żal że oboje z K. musimy pracować a mój licencjat leży i kwiczy, może dziś po robocie coś napiszę...
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam problemy z tarczycą
|
|
#747 | ||
|
Zakorzenienie
|
jakie koszmary
![]() mi ostatnio się śniło, że musiałam po suknie pójść do piwnicy, gdzie było czuć stęchliznę, szczury biegały itp. ![]() Cytat:
tak na rozgrzewkę Ja tam zawsze piszę wszystko od środka. Najpierw zrobiłam historyczną analizę terenu, następnie opis terenu badań, później chyba wróciłam do początku i napisałam charakterystykę terenu, wstawiłam jakieś definicje i takie tam, wyniki badań, opis metod badań, wstęp i wnioski Strasznie nie po kolei ale zaczęłam od tego na co akurat miałam wenę ![]() Powodzenia! Cytat:
![]() Proponuję by kolejny tytuł wątku był o bobie i koszmarach ![]() Zbieram się i jadę do mamusi na parę dni
|
||
|
|
|
#748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że u Ciebie wszystko się wyjaśniło i jest już dobrze ale mam wyrzuty sumienia jak tak zdaje sobie sprawę z tego jaki on jest dla mnie. Kiedyś siostrze "zazdrościłam", że ma takiego fajnego faceta mojego szwagra charaker a teraz jak patrze na szwagra i mojego tż to uważam że tż jest fajniejszy ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
. Nie wyobrażam sobie nocy przed ślubem mi tż powiedział, że całą noc nie będzie spał ze stresu
|
|
#749 | |
|
Zadomowienie
|
WITAM SIĘ W SŁONECZNY PORANEK!!!
![]() cikulada mam nadzieję, że to fałszywy alarm, a jeśli nawet coś wyjdzie - pamiętaj, że mala czarna ma rację trzeba żyć i wierzyć, że wszystko się ułoży i będzie dobrze ![]() misia880 i o to chodzi!!! Rozmowa do podtsawa związku, bo od niedomówień zaczynają się problemy. Ależ się cieszę, że sobie wszystko wyjaśniliście ![]() To zaraz mu sprzedaję tę informację! Tycikata marsz po jakieś leki na to!!! Ale już! ![]() Cytat:
Mój TŻ stanął kiedyś w obronie koleżanki, gdy z paczką byli na piwie. Jakiś typek przystawiał się do niej, ona uciekała, lecz był nachalny - ten koleś. Mój TŻ z racji, iż nie lubi gdy ktoś przystawia się do lasek zajętych odpysknął mu coś. tamten poszedł po kolegów i go oraz jego kuzyna, którzy kazali im odejść, zaczęli bić. A że mój TŻ zna różne chwyty (boks, MMA, judo) w chwilę położyli ich. Gdy każdy z nich odciągnął po jednym, nadbiegł 3 i walnął mu kuflem w twarz... I do dziś ma 2 blizny, ponieważ szkło wbiło mu się w twarz. Idioci. Takich wieśniaków wywiozłabym na bezludną wyspę... Najpierw przystawia się do laski, ta mówi nie, on wręcz zaczyna ją DOTYKAĆ i gdy ktoś stanie w jej obronie to taki IDIOTA musi pokazać, jaki to cwaniak z niego, a gdy dostaje po tyłku ucieka się do takich rzeczy jak rozbijanie kufla na czyjejś twarzy... Stosował na te blizny jakąś maść i pomogła mu trochę, teraz ma zamiar ten zabieg powtórzyć.
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
docik to ja potem bede trzymać kciuki za Was i Waszą rozmowe
![]() a co do spania, ja sobie chyba setke walnę na noc przed weselem inaczej umre ze stresu ;p a co do licencjata to mam pierwszy rodział , drugi w proszku i teraz zabieram sie za trzeci |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

Nie ważne jacy by byli... Doceń w nim to jaki jest. Wyobraź sobie, że mógłby przeginać w drugą stronę. Ja tam wolę mojego stonowanego i porządnego tż'a mimo jego gigantycznych wad
Czasem wkurza mnie do potęgi entej, ale ja go zapewne też 

(( Unikał? nie sądze... może po prostu nudzi się zemną gdy jesteśmy sami...
ale jak mu odpowiednio po wypominam to przy pierwszym wolnym terminie pójdzie gdzieś ze mną, nawet jeśli to ma być zwykły spacer po mieście.
Mam nadzieję, że to tylko fałszywy alarm! trzymaj się Kochana!

Czekam na wiecej
dobranoc

i dalibyśmy jej Zuzanna (choć ich na pęczki ostatnio