|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Pani Pech
|
Dot.: mleczka, żele i balsamy, z Yves Rocher wiele ich mamy vol VII
http://mylifemypassionx.blogspot.com...kosmetyki.html
Pomysł na pudełka z YR , półka na kosmetyki cień turkusowy , moje zamowienie i kolekcja kosmetykow
|
|
|
|
#3662 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3664 |
|
Raczkowanie
|
hej
Cycorki nasmarowane ? Watra coś ta parasolka http://www.yves-rocher.com.pl/prezent_parasol_w_kwiatki |
|
|
|
#3665 | ||
|
Rozeznanie
|
przepraszam, drobnym druczkiem na górnej krawędzi kartki napisali datę 28.02.2013. Nie dojrzałam tego...Być może wpisywanie innych cyfr zamiast ostatniej dałoby efekt. Zwykle oferty działają dłużej, np.: -50 zł była do 28.02 na 129 zł w koszyku, wczoraj jeszcze wchodziła przy 110 zł. ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
, a wydawało mi się, że wczoraj to już na pamięć ją ogarnęłam , zastanawiając się co jeszcze na kod -50zł.Ładna, romantyczna, ponawiam pytanie koleżanki. ![]() A propos smarowania, z pierwszymi jeszcze nie wiosennymi promykami słońca, człowiek jakoś chętniej się tym swoim ciałem zajmuje ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
"Jesteśmy tak zajęci wypatrywaniem tego, co przed nami, że nie poświęcamy czasu na cieszenie się z tego, gdzie jesteśmy teraz." ~ Calvin & Hobbes Edytowane przez kuba222 Czas edycji: 2013-03-06 o 07:38 |
||
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jakiej jakosc chociaz ja osobiscie nie inwestuje nie wiadomo ile w parasolki-bo zwykle dlugo ich nie posiadam coz takie szczescie |
|
|
|
|
#3667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pierwszej stronie wątku mamy parę fotek: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3951 Wydaje się OK, do torebki w sam raz - lekka i delikatna. Cytat:
![]() Jakiś czas temu koleżanka wrzuciła na fb zdjęcie kobiety o boskim ciele w pięknym bikini i podpis: sto dni do sezonu bikini (czy jakoś tak). Troszkę się przeraziłam ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3669 |
|
Raczkowanie
|
ja też nie widziałam tej zakładki z akcesoriami
swoją drogą trochę ich mało.Zamówię parasol, bo małej nie mam
|
|
|
|
#3670 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nadal nie widzę tej zakładki z akcesoriami
gdzie ona?
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skorzystałam z linku na parasol i tak weszłam w akcesoria... Inaczej też nie potrafię
|
|
|
|
|
#3672 | |
|
Rozeznanie
|
Wpisuję w okienko "Szukaj": akcesoria.
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Ja nic innego nie wymyśliłam 8 sztuk pokazuje, szaleństwo! liczba do zmniejszenia, w innym wypadku się pogubimy !!!!!---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
"Jesteśmy tak zajęci wypatrywaniem tego, co przed nami, że nie poświęcamy czasu na cieszenie się z tego, gdzie jesteśmy teraz." ~ Calvin & Hobbes Edytowane przez kuba222 Czas edycji: 2013-03-06 o 09:00 |
|
|
|
|
#3673 |
|
Raczkowanie
|
chciałabym prosić ładnie o pomoc
![]() otóż kompletuję właśnie zamówienie i chcę kupić pierwszy (tak) w życiu róż i potrzebuję pomocy, cerę mam jasną (nie bladą), włosy między ciemnym blondem a jasnym brązem, oczy zielono-szare, wyczytałam że powinnam używać jasnej moreli/jasnego różu/brzoskwini, który według Was będzie najlepszy z tych rocherowych?
Edytowane przez thrustinme Czas edycji: 2013-03-06 o 09:02 |
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
thrustinme kiedy się widzimy? Pisałam do Ciebie PW.
Co do różu to się nie znam :/
|
#3675 |
|
Konto usunięte
|
ming Shu oryginalnie pachnie, ja bym radziła ostrożność
![]() mi sie podobał kiedyś, ta starsza wersja o ta https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...-ming-shu.html "Delikatny, świeży, łagodny i zniewalający zapach wodnego kwiatu Ming Shu " - dla mnie jest własnie taki - wodno-lotosowy, jednostajny, fajny na upały. o, znalazłam tam swoją recencje sprzed 1 2 lat :"Myślę, że gdyby zen miało zapach to byłoby to Ming shu" dopisek: tak sobie podczytuje KWC i na www YR doczytałam, ze wszystkie Ming Shu maja dopisek Fleur de l`Aube czyli to juz ciut inny zapach https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...laube-edp.html (nie chcialabym nikogo wprowadzać w błąd tą wyżej opinią) dziewczyny, zamawiajcie parasole i raportujcie jak sie sprawdzaja w deszczowych wichurach! ![]() jak sie wam podobaja nowe gratisy w wysyłkowej [jpg]http://www.moins-depenser.com/images...plan/25210.jpg[/jpg] Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 Czas edycji: 2013-03-06 o 10:34 |
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;39611683]ming Shu oryginalnie pachnie, ja bym radziła ostrożność
![]() mi sie podobał kiedyś, ta starsza wersja o ta https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...-ming-shu.html "Delikatny, świeży, łagodny i zniewalający zapach wodnego kwiatu Ming Shu " - dla mnie jest własnie taki - wodno-lotosowy, jednostajny, fajny na upały. o, znalazłam tam swoją recencje sprzed 1 2 lat :"Myślę, że gdyby zen miało zapach to byłoby to Ming shu" dziewczyny, zamawiajcie parasole i raportujcie jak sie sprawdzaja w deszczowych wichurach! ![]() jak sie wam podobaja nowe gratisy w wysyłkowej [jpg]http://www.moins-depenser.com/images...plan/25210.jpg[/jpg][/QUOTE] Ładnie powiedziane ![]() A gratisy z wysyłkowej zupełnie nie w moim stylu...
|
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) są jego dziełem. Tak gdzieś kiedyś wyczytałam. Mam wrażenie, że te "lepsze" firmuje swoim nazwiskiem.
|
|
|
|
|
#3678 |
|
Raczkowanie
|
Witam się z rana
Jest nowy newsletter...bida z nędzą ...oferta specjalna tusz zwiększający objętość + kredka 3w1 za 29zł...:/ Edytowane przez aktulipan Czas edycji: 2013-03-06 o 09:58 |
|
|
|
#3679 | |
|
Konto usunięte
|
Witajcie dziewczynki w piękny, wiosenny poranek!
![]() Pewnie, że nasmarowane, pierś wypięta, słoneczko przyświeca, buzia uśmiechnięta... ![]() Faktycznie fajna parasolka, przy następnym zamówieniu, kto wie... Ładnie będzie wyglądała do letnich, zwiewnych sukienek Cytat:
|
|
|
|
|
#3680 |
|
Zadomowienie
|
Zaczynam się martwić
od 19lutego nie było newslettera !! Albo o nas zapomnieli, albo na ten weekend szykują dla nas prawdziwą bombę
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
O Dżizas, laski, 10 stron w ciągu doby
Właśnie przyszło moje zamówionko, całość za 57,70 zł oczywiście jak się domyślałyśmy nie było żelu z bambusem, za który odliczyli 5 zł. A jak oni to liczyli to ja nie mam pojęcia skoro cena tego żelu na stronie to 9 zł w aktualnej promocji
|
#3682 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3685 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W przypadku zamówień z kodem"hw1302" każdy produkt z minimalnego (110zł) zamówienia dostaje zniżkę około 46% - dlatego żel bambusowy zamist 9zł kosztuje niecałe 5 zł po odjęciu owych 46% tak to jakos policzyłam sobie...bo to prawie jak -50% jest![]() A ja nie dostałam hmmm... 2 zamówienia w drodze, a oni mi nawet newslettera nie wysłali,sie na nich obraże chociaż w sumie...chyba nie ma czego żałować
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Zadomowienie
|
Oo ale jaja. Nie doczytałam. Z przyzwyczajenie przyjęłam, że dają za darmo. Może jednak ten dzień kobiet...
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Ta parasolka była gratisem przy którejś ofercie wysyłkowej - mam ich w domu kilka
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Od razu skasowałam
Chcę konkretów i czekam na dzień kobiet
|
#3690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), pomimo że nie dają takich prezentów
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

cień turkusowy , moje zamowienie i kolekcja kosmetykow 

przepraszam, drobnym druczkiem na górnej krawędzi kartki napisali datę 28.02.2013. Nie dojrzałam tego...
, a wydawało mi się, że wczoraj to już na pamięć ją ogarnęłam
, zastanawiając się co jeszcze na kod -50zł.
chociaz ja osobiscie nie inwestuje nie wiadomo ile w parasolki-bo zwykle dlugo ich nie posiadam
coz takie szczescie

swoją drogą trochę ich mało.

hmmm... 2 zamówienia w drodze, a oni mi nawet newslettera nie wysłali,sie na nich obraże