Mariza - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-05, 21:59   #2281
Asiulka107
Rozeznanie

Dot.: Mariza

Cytat:
Napisane przez CheerRomance Pokaż wiadomość
Też mam swój ;D
Może mi ktoś powiedzieć na choinkę wycofują produkty z linii z + ??
Uznali,że za dużo produktów mają czy coo ;/
Sama nie wiem... Może wymyślą coś nowego, lepszego?
Stary 2013-03-05, 22:16   #2282
CheerRomance
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asiulka107 Pokaż wiadomość
Sama nie wiem... Może wymyślą coś nowego, lepszego?
Nooo w sumieee ale mogliby zostawić chociażby po to,żeby oferta była bogatsza i było w czym przebierać
CheerRomance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 08:34   #2283
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 08:39   #2284
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
of kors w wyzszej cenie

Edytowane przez goldika
Czas edycji: 2013-03-06 o 08:39 Powód: literówka
goldika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 09:35   #2285
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 11:03   #2286
Loreen
Zadomowienie

U mnie klientki są zawiedzione ostatnimi podwyżkami. Dostały katalogi i niestety, ale żadna na nic nie reflektuje. Z AVON zamawiają regularnie. Nawet nie muszę się starać, by zebrać zamówienie na 350 zł i więcej.
Na początku (przed dwoma latami) chciały się pozabijać za katalogami z MARIZY. Były zachwycone małymi lakierkami po 2,60zł, masłami do ciała... Szkoda... Nie było braków, pomyłek w zamówieniu. Teraz cały czas są braki pomimo listy brakujących towarów, w paczce jeszcze są dalsze braki. No cóż. Myślałam, że będzie warto promować naszą polską firmę, a tutaj taka klapa. Panie w firmie są faktycznie bardzo niemiłe. Miałam z nimi wielokrotnie kontakt i z łaską coś sprawdziły czy odpowiedziały. W mojej grupie konsultantki zamawiały jeszcze w październiku, a teraz? ANI JEDNEGO ZAMÓWIENIA ! To chyba o czymś świadczy.

Moje topiki na Wizażu:
SZYDEŁKOWE DLA LALEK BARBIE I TONNER

Należę do Polskiego (zamkniętego) Forum Lalek DollPlaza

Konsultantka AVON od 2000 roku do dziś
Loreen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 12:37   #2287
xanthina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loreen Pokaż wiadomość
U mnie klientki są zawiedzione ostatnimi podwyżkami. Dostały katalogi i niestety, ale żadna na nic nie reflektuje. Z AVON zamawiają regularnie. Nawet nie muszę się starać, by zebrać zamówienie na 350 zł i więcej.
Na początku (przed dwoma latami) chciały się pozabijać za katalogami z MARIZY. Były zachwycone małymi lakierkami po 2,60zł, masłami do ciała... Szkoda... Nie było braków, pomyłek w zamówieniu. Teraz cały czas są braki pomimo listy brakujących towarów, w paczce jeszcze są dalsze braki. No cóż. Myślałam, że będzie warto promować naszą polską firmę, a tutaj taka klapa. Panie w firmie są faktycznie bardzo niemiłe. Miałam z nimi wielokrotnie kontakt i z łaską coś sprawdziły czy odpowiedziały. W mojej grupie konsultantki zamawiały jeszcze w październiku, a teraz? ANI JEDNEGO ZAMÓWIENIA ! To chyba o czymś świadczy.
Wg mnie przesadzasz... Ja na klientki nie narzekam, podwyżka kilkanaście groszy jest niezauważalna dla większości... Ludzi nie patrzę tylko na ceny... Reklamacji żadnych nie miałam, z pracownicami nie rozmawiałam, ale z tego co czytam tutaj i na innych forach to pracują tam osoby bardzo miłe i pomocne. Może po prostu znają Cię już na tyle, że jesteś ich "ulubioną" klientką i jak dzwonisz to już wiedzą, że znowu będziesz się czegoś czepiać

Osoby w mojej grupie rezygnują z Avonu i Oriflame, bo twierdzą, że Mariza im sie bardziej opłaca, ma lepsze kosmetyki, tańsze i ludzie chętniej kupują. Na konkurencję natomiast wszyscy narzekają (nie od dziś). Z tego co widzę to głównie konsultantki je chwalą, ale znam też takie które bardzo żałują, że w ogóle rozpoczęły współpracę z tymi firmami.

Nie wiem dlaczego u Ciebie jest wszystko na odwrót... Co z tego, że ceny podwyższają? Chyba logiczne to jest, wszędzie wraz z rozwojem firmy podwyższa się ceny; ale mimo to i tak ludzie wolą kupić lakier do paznokci za ok. 8,00 zł, a nie za 15,00 zł...

Nie mów mi, że w Avonie masz więcej klientek, ludzie chętniej kupują itd., a w Marizie narzekają na ceny... Coś tu nie gra... Na Avon ich stać, a na Marizę nie??? Być może patrzą jedynie na opakowania - bo tutaj pod tym względem Avon dominuje... Nie od dziś wiadomo, że sprzedaje się często zdjęcia produktów, a nie same produkty Oczywiście są osoby, które mają ulubione kosmetyki w Avonie. I kupują je non stop i nie zamienią je na żadne inne. Każdy jest inny i każdy ma inne potrzeby, preferencje, skórę... Jednemu pasuje to, innemu tamto.

W Marizie jest jeszcze wiele niedociągnięć to fakt, ale i tak jest to najlepsza firma tego typu na rynku. Avon to słabe kosmetyki, drogie, są wyjątki, ale nieliczne . Klientów przyciągają głównie promocjami, obszernymi katalogami, gratisami. No, ale jak wiadomo ta firma jest już na rynku tak długo, że ma już swoje stałe klientki, które niczego poza Avonem nie ta używają. Wiele osób też żyje w przekonaniu - im droższe tym lepsze. Ludzie nie lubią zmian, przyzwyczajają się do czegoś i niechętnie podchodzą do nowości. Wolą "sprawdzone" produkty, a nie mają porównania z innymi. No cóż, tak bywa...

A jeszcze a propos Avonu - na allegro są dużo tańsze kosmetyki tej marki. Perfumy kosztują 30,00 zł, a nie 90,00 zł - więc dziwię się, że jeszcze tyle osób kupuje w sposób tradycyjny... Nie kumam tego. Znam wiele konsultantek, ale z tego co mi mówią i mówiły dawniej (jeszcze długo przed tym jak zapisałam się do Marizy) to zyski ze sprzedaży mają marne, ludzie niechętnie podchodzą do tego typu firm... Parę lat temu jeszcze był na to szał. A teraz odkąd królują zakupy przez Internet już sprzedaż katalogowa odeszła na drugi plan.

Więc widzisz - Ty jesteś szczęściarą, że Tobie w Avonie idzie całkiem nieźle. Ja nie znam osoby, która jest zadowolona. Więc widzisz to pokazuje, że wszystko zależy od szczęścia Jedni są zachwyceni, inni wręcz przeciwnie. Co do Marizy to oprócz Ciebie nie znam osób narzekających na tą markę Zobaczymy co będzie za jakiś czas

Edytowane przez xanthina
Czas edycji: 2013-03-06 o 12:48
xanthina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 13:16   #2288
kawa80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xanthina Pokaż wiadomość
Wg mnie (.......) Zobaczymy co będzie za jakiś czas

jeśli się kiedyś w realu spotkamy, choćby przypadkiem, to masz u mnie piwo!
Stary 2013-03-06, 13:49   #2289
Loreen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xanthina Pokaż wiadomość
firmami.

Nie mów mi, że w Avonie masz więcej klientek, ludzie chętniej kupują itd., a w Marizie narzekają na ceny...

Więc widzisz - Ty jesteś szczęściarą, że Tobie w Avonie idzie całkiem nieźle. Ja nie znam osoby, która jest zadowolona. Więc widzisz to pokazuje, że wszystko zależy od szczęścia Jedni są zachwyceni, inni wręcz przeciwnie. Co do Marizy to oprócz Ciebie nie znam osób narzekających na tą markę Zobaczymy co będzie za jakiś czas
W Marizie i w AVONIE miałam tyle samo klientek, bo to te same osoby. Teraz zrezygnowały z Marizy, bo i trwałość kosmetyków i opakowanie marne (mam starsze, wymagające klientki, nie kupujące przez internet, a lubiące katalogi i próbki, a nie małolaty). Uwielbiały lakierki, ale też ostatnio ostygły z zamawianiem. Ja sama Marizowe maluszki uwielbiam, bo właśnie taka pojemność mi odpowiada...ale za cenę dla konsultantki, nie dla kupujących!

W AVON jestem konsultantką (nie liderką) już 13 lat, w Marizie ponad 2 lata. Mam więc możliwość porównania.
Niestety wystarczy przeczytać posty z tego wątku i widać, że coś się psuje.
1.Mariza ma mało promocji dla konsultantek i z tego też powodu dziewczyny pouciekały .
2.Zamówienie 140 zł po cenach dla konsultantek po upuści, by nie płacić kuriera, to 200 zł po cenie katalogowej. Następny minus o którym mi mówią.
3.Płatne kurierowi - wręcz przeraża brak odroczonej płatności. Już ponad rok temu Mariza miała wprowadzić płatność odroczoną. Miała.
4. Drogie katalogi nawet przy 20 szt., bo są bardzo cieniutkie.
5. Ciągłe braki wszystkiego - to też plaga.

No cóż. Widocznie ja mam szczęście do AVONU.
Tak, na Marizowe ceny narzekają. Bo choćby nowe maseczki. Produkt nieprzetestowany, nie sprawdzony przez klientki, a cena wysoka. Muszą się najpierw przekonać czy warto je kupić.

Poczekamy, zobaczymy. Idzie wiosna, więc i chętnych na np. olejki do opalania z Marizy na pewno nie zabraknie tak jak i w zeszłym roku. Ja sprzedałam ponad 200 szt.

Moje topiki na Wizażu:
SZYDEŁKOWE DLA LALEK BARBIE I TONNER

Należę do Polskiego (zamkniętego) Forum Lalek DollPlaza

Konsultantka AVON od 2000 roku do dziś

Edytowane przez Loreen
Czas edycji: 2013-03-06 o 14:33
Loreen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 21:49   #2290
CheerRomance
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
of kors w wyzszej cenie
Taaaaak zapewne ;D nie śmiałabym sądzić inaczej

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

A tak z innej beczki to nie rozumiem przekonania niektórych,że Mariza to jakaś świętość a wszystkie inne to zło,badziew,bubel,drożyzn a,że oszukują konsultantki i wieczne braki jakby tu w Marizie tego nie było ...
Nigdzie nie ma idealnie ale nie kłóćcie się czy lepszy Avon,Mariza czy Oriflame czy coś tam innego bo to jest bez sensu... Jestem(i byłam) w kilku firmach katalogowych więc mam porównanie i mimo wszystko Mariza jest jedną z tych lepszych (ale nie najlepszą bo jednak moim faworytem jest inna firma)
No i fakt faktem u mnie też coraz mniej klientek ;| większość zamówienia biorę dla siebie żeby chociaż na przesyłkę za 8zł było bo przez ciągłe wyjazdy nie mam jak robić z wspólnych zamówień.

A do koleżanki kilka postów wyżej to ja nie wiem gdzie ty czytałaś o tej miłej i pomocnej obsłudze bo ja chyba się spotkałam z jedną taką opinią może dwoma a większość twierdzi,że jest zupełnie inaczej.

I mówiąc,że a Avonie jest tak straaaaasznie drogo a w Marizie tak sper extra tanio to ja sie zastanawiam czy ty widziałaś kiedykolwiek Avonowy katalog ?? Przecież tam żel pod prysznic za 7zł,krem z linii Naturals ok 5zł to standard.

Edytowane przez CheerRomance
Czas edycji: 2013-03-06 o 21:59
Stary 2013-03-06, 21:53   #2291
anjuta
Zakorzenienie

może ta koleżanka jest z obsługi
anjuta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 22:22   #2292
Asiulka107
Rozeznanie

Cytat:
A do koleżanki kilka postów wyżej to ja nie wiem gdzie ty czytałaś o tej miłej i pomocnej obsłudze bo ja chyba się spotkałam z jedną taką opinią może dwoma a większość twierdzi,że jest zupełnie inaczej.
Powiem Ci, że ja już wiele razy dzwoniłam do firmy i nigdy nie spotkałam się z niemiłą obsługą... Raz dostała pęknięte od spodu masło poziomkowe, wysłałam im zdjęcia na maila i 3 dni później przysłali mi nowy bez żadnych kosztów i tamtego pękniętego nie musiałam oddawać (teraz robię z niego próbki dla klientek ) jeszcze jedna sytuacja, kiedy dzwoniłam do nich bo nie odliczyli mi bonifikaty: zadzwoniłam okazało się, że kobitka jest na przerwie, powiedziała, ze nie jest teraz w firmie bo wyszła na papieroska ale wysłuchała mnie, chwilę pogadałyśmy o innych pierdołach i poprosiła, żebym zadzwoniła za 15 minut. Jak zadzwoniłam to nie musiałam tłumaczyć tego wszystkiego drugi raz, tylko od razu wiedziała o co chodzi (mimo tego, że odebrał ktoś inny) dana kwota została doliczona do mojego konta i wykorzystałam ją w następnym zamówieniu dzwoniłam jeszcze w wielu innych sprawach (dołożenie czegoś do paczki, pytania o próbki itp) i NIGDY nie spotkałam się z niemiłą obsługą
Może mam takie szczęście
Stary 2013-03-06, 22:25   #2293
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

a ja czekam na katalog a dziś dzwoniła do mnie moja 'opiekunka'
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 22:46   #2294
xanthina
Zakorzenienie

Cytat:
Taaaaak zapewne ;D nie śmiałabym sądzić inaczej

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

A tak z innej beczki to nie rozumiem przekonania niektórych,że Mariza to jakaś świętość a wszystkie inne to zło,badziew,bubel,drożyzn a,że oszukują konsultantki i wieczne braki jakby tu w Marizie tego nie było ...
Nigdzie nie ma idealnie ale nie kłóćcie się czy lepszy Avon,Mariza czy Oriflame czy coś tam innego bo to jest bez sensu... Jestem(i byłam) w kilku firmach katalogowych więc mam porównanie i mimo wszystko Mariza jest jedną z tych lepszych (ale nie najlepszą bo jednak moim faworytem jest inna firma)
No i fakt faktem u mnie też coraz mniej klientek ;| większość zamówienia biorę dla siebie żeby chociaż na przesyłkę za 8zł było bo przez ciągłe wyjazdy nie mam jak robić z wspólnych zamówień.

I mówiąc,że a Avonie jest tak straaaaasznie drogo a w Marizie tak sper extra tanio to ja sie zastanawiam czy ty widziałaś kiedykolwiek Avonowy katalog ?? Przecież tam żel pod prysznic za 7zł,krem z linii Naturals ok 5zł to standard.
widocznie macie pecha do Marizy i tyle; co do cen Avonu to każdy katalog przeglądam i niektóre ceny powalają... jeszcze żeby cena była adekwatna do jakości... w Avonie płacimy także za ładne opakowanie są często ciekawe promocje; miałam wiele kosmetyków z tej firmy, nie wiem czy jakikolwiek został zużyty do końca... dałaś na przykład żele - akurat je lubię i często są na nie promocje; fajne zapachy, duży wybór etc. (je zużywam do końca) - ale na rynku są o niebo lepsze żele w tej samej cenie

mnie po prostu trochę irytuje jak wszyscy narzekają na marizę... bo klientki marudzą, bo za wysoka cena maseczki, co coś tam... wg mnie powodów do narzekania póki co nie ma aż tak wiele, żeby ciągle o tym pisać

co do uprzejmości obsługi to kurczę nie wiem dlaczego ciągle natrafiam na informacje, że panie są bardzo miłe... wydawało mi się, że wiem to m.in. z tego wątku, ale nie chce mi się wertować poprzednich stron żeby to udowodnić na 99% kilka dziewczyn stąd zachwala pracowników firmy

być może jak ktoś niemiły dzwoni - niemiło się do niego odnoszą?

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez kawa80 Pokaż wiadomość

jeśli się kiedyś w realu spotkamy, choćby przypadkiem, to masz u mnie piwo!

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
1.Mariza ma mało promocji dla konsultantek i z tego też powodu dziewczyny pouciekały .
2.Zamówienie 140 zł po cenach dla konsultantek po upuści, by nie płacić kuriera, to 200 zł po cenie katalogowej. Następny minus o którym mi mówią.
3.Płatne kurierowi - wręcz przeraża brak odroczonej płatności. Już ponad rok temu Mariza miała wprowadzić płatność odroczoną. Miała.
1. dla mnie ceny są tak niskie, że promocje są zbędne ale nie no... oczywiście by się przydało więcej
2. 140 zł nie mogą uzbierać? mnie się jeszcze nie zdarzyło płacić za przesyłkę... widocznie słabo się starają (zastanawiające bo ja oprócz tego, że dam paru osobom katalogi nie robię nic)
3. tu się zgodzę; mogłaby być chociaż płatność z góry tuż po wykonaniu zamówienia - mnie by to zadowoliło, no ale rozumiem, że wiele osób ma z tym problem...
4. cieniutki, bo są w nich same konkrety, a nie jedna strona to jakaś mordka, dwie strony to babka + perfumy, trzecia strona to zegarek, a kolejne to torebki... poprzedni marizowski był cienki, ale obecny jest ok; ale co do katalogów to w każdej firmie powinny być wręcz za grosze... wg mnie im więcej katalogów pójdzie w świat tym większy zysk dla firmy - ceny powinny być takie, żeby konsultantki mogły je rozdawać na lewo i prawo
5. ciągłe braki? nie wiem o co chodzi... od czasu do czasu kilka dni nie ma jakiegoś produktu, odcienia... ale żeby ciągle? tutaj bardzo wyolbrzymiasz

wg mnie Mariza się rozkręci potrzeba trochę czasu; ostatnie miesiące to wiele nowych konsultantek (sądzę tak po numerach ID), więc ludziom tam w firmie coraz gorzej to wszystko ogarnąć...

przepraszam jeśli kogoś uraziłam w jakiś sposób swoimi wypowiedziami, ale chyba jednak jestem antyfanką Avonu... nic nie mogę na to poradzić, że nie ruszają mnie słit promocje, piękne opakowania, masa kolorów, strony zapachowe już o superaśnych gadżetach nie wspominając...

Edytowane przez xanthina
Czas edycji: 2013-03-06 o 22:54
xanthina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 08:30   #2295
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-03-07, 17:28   #2296
Lulka8
Rozeznanie

Jak to jest z ta wysylka? Ponizej 140 zl ,placimy za wysylke 16 czy 8 zl????
Lulka8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 17:32   #2297
anjuta
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
może będzie na darmowa wysyłkę
anjuta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 18:20   #2298
alok
Przyczajenie

Cześć
Od jakiegoś czasu jestem konsultantką Marizy, Ale przyznam szczerze że rzadko zamawiam, bo koszt wysyłki jest strasznie drogi. Odebrać osobiście nie mogę bo pracuje do późna. Jest może na forum konsultantka z Krakowa, która chciała by się ze mną połączyć w zamówieniach ?
alok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 19:19   #2299
ruda_not_grazyna
Rozeznanie

GG do ruda_not_grazyna

Cytat:
Napisane przez Lulka8 Pokaż wiadomość
Jak to jest z ta wysylka? Ponizej 140 zl ,placimy za wysylke 16 czy 8 zl????
Koszty przesyłki to 16 zł jeśli składasz zamówienie o wartości niższej niż 120 zł w cenach katalogowych. Jeśli zamówienie jest w przedziale 120 - 200 zł w cenach katalogowych koszty przesyłki wynoszą 8 zł. Jeśli Twoje zamówienie przekroczy 200 zł w cenach katalogowych wówczas przesyłka jest gratis.
Cytat:
Treść usunięta
Wydaje mi się, że całkiem niezłe będzie u mnie zamówienie
Stary 2013-03-07, 21:21   #2300
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
ja swoj zamowilam drugiego dnia i dopiero dzis mi doszedl, wyslany 1 marca...

Cytat:
Cytat:
W Marizie i w AVONIE miałam tyle samo klientek, bo to te same osoby. Teraz zrezygnowały z Marizy, bo i trwałość kosmetyków i opakowanie marne (mam starsze, wymagające klientki, nie kupujące przez internet, a lubiące katalogi i próbki, a nie małolaty). Uwielbiały lakierki, ale też ostatnio ostygły z zamawianiem. Ja sama Marizowe maluszki uwielbiam, bo właśnie taka pojemność mi odpowiada...ale za cenę dla konsultantki, nie dla kupujących!

W AVON jestem konsultantką (nie liderką) już 13 lat, w Marizie ponad 2 lata. Mam więc możliwość porównania.
Niestety wystarczy przeczytać posty z tego wątku i widać, że coś się psuje.

No cóż. Widocznie ja mam szczęście do AVONU.
Tak, na Marizowe ceny narzekają. Bo choćby nowe maseczki. Produkt nieprzetestowany, nie sprawdzony przez klientki, a cena wysoka. Muszą się najpierw przekonać czy warto je kupić.

Poczekamy, zobaczymy. Idzie wiosna, więc i chętnych na np. olejki do opalania z Marizy na pewno nie zabraknie tak jak i w zeszłym roku. Ja sprzedałam ponad 200 szt.
zgadzam sie a zwlaszcza z pogrubionym

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 22:16   #2301
Alex_07
Zadomowienie

Dostałam wczoraj paczkę, strasznie to wszystko ściśnięte, ale może mi się tylko tak wydaje. Paletka cieni nie przetrwała transportu, brakowało cienia matowego i pomylony nr lakieru, ale brakujące i zniszczone kosmetyki już do mnie idą.
Alex_07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 22:24   #2302
CheerRomance
Raczkowanie

Ja mam wiecznie porozlewane testery baz ;| przez co wszystkie kosmetyki jakie mam razem zapakowane są ulane ;/ (tzn te co są w tym małym woreczku z mniejszymi rzeczami czyli np pomadki,pojedyncze cienie itp
Stary 2013-03-08, 08:23   #2303
Violette_24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alex_07 Pokaż wiadomość
Dostałam wczoraj paczkę, strasznie to wszystko ściśnięte, ale może mi się tylko tak wydaje. Paletka cieni nie przetrwała transportu, brakowało cienia matowego i pomylony nr lakieru, ale brakujące i zniszczone kosmetyki już do mnie idą.

tez dostałam wczoraj paczke, cienie owiniete streczem troche pokruszone, zadzwonilam tam dzisiaj, pani z obsługi byla mila i konkretna, choc usilowala mi wcisnac ze paczka jest dobrze zabezpieczona bo kosmetyki sa streczowane i na gorze jest kawalek folii babelkowej wiec ja poprosilam, zeby kolezanki lepiej zabezpieczaly te kosmetyki ktore moga sie pokruszyc czy potłuc bo do kurierow raczej zaufania nie powinno sie miec ,a to ze sie owinie kawalkiem woreczka to jeszcze nie jest zabezpieczenie, prosila, zeby wyslac maila i foto uszkodzenia, wysla nowy, po problemie

a tak na marginesie- tusz long&black to jakas totalna porazka...ani long ani black, za to seria antycellulit całkiem przyjemna..
Violette_24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-08, 08:35   #2304
goldika
Zakorzenienie

i mi się nie podoba sposób pakowania zamówień. W ogóle zawsze wygląda to po prostu odstraszająco, jakby paczkę ktoś ze śmietnika wyjął.
I możecie pisać, że to tylko paczka ale ja zwracam na to uwagę.

Lakiery i peelingi i tak będę zamawiała bo są świetne, zresztą jak zamawiam tylko dla siebie to pół biedy.

aaaa i przetestowałam potrójne cienie matowe - porażka!
Stary 2013-03-08, 10:12   #2305
Violette_24
Zakorzenienie

ja przetestowalam potrojne metaliczne glamour, mam mieszane uczucia, sa bardzo metaliczne, na pewno nie na codzien, raczej na jakies imprezy, wyjscia, ale mnie nie zachwyciły.

natomiast te potrojne (w okraglym opakowaniu) sa daremne, malo napigmentowane, strasznie badziewne

najlepsze sa okragle pojedyncze, lepsze od inglotowskich cieni, mocno napigmentowane, piekne kolory, te polecam kazdemu
Violette_24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-08, 10:18   #2306
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Violette_24 Pokaż wiadomość
ja przetestowalam potrojne metaliczne glamour, mam mieszane uczucia, sa bardzo metaliczne, na pewno nie na codzien, raczej na jakies imprezy, wyjscia, ale mnie nie zachwyciły.

natomiast te potrojne (w okraglym opakowaniu) sa daremne, malo napigmentowane, strasznie badziewne

najlepsze sa okragle pojedyncze, lepsze od inglotowskich cieni, mocno napigmentowane, piekne kolory, te polecam kazdemu
kurcze a ja myslalam ze jakoascia nie beda sie roznica te cienie :/
dlatego wzielam matowe nr 4, bo chcialam smietanke i latte z pojedynczych.
Te trojki wygladaja fatalnie na oku, ciezko je rozetrzec, robia sie plamy.
Stary 2013-03-08, 10:52   #2307
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-03-08, 10:58   #2308
kawa80
Rozeznanie

No to dzisiaj możecie poszaleć i kupić pojedyncze cienie w promocyjnej cenie, o maseczkach i pudrze nie wspomnę. Fajnie że zrobili taką promocję. Wieczorem robię zamówienie, kurcze, to już będzie 3 w tym miesiącu, a to ani nie połowa.
Stary 2013-03-08, 11:11   #2309
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawa80 Pokaż wiadomość
No to dzisiaj możecie poszaleć i kupić pojedyncze cienie w promocyjnej cenie, o maseczkach i pudrze nie wspomnę. Fajnie że zrobili taką promocję. Wieczorem robię zamówienie, kurcze, to już będzie 3 w tym miesiącu, a to ani nie połowa.
jaka promocja? bo ja nic nie wiem
Stary 2013-03-08, 12:31   #2310
kawa80
Rozeznanie

Question Dot.: Mariza

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
jaka promocja? bo ja nic nie wiem
Zaloguj się do Strefy Konsultantki to będziesz wiedzieć

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości