Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013 cz.11 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 12 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.12 2 4,00%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.12 1 2,00%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.12 1 2,00%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,00%
Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 25 50,00%
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 8 16,00%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.12 5 10,00%
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.12 6 12,00%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-06, 14:22   #601
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość

ważne ze reagujesz.. nie udajesz ze się nic nei dzieje.. ale powiem, że strach mieszkać w takim miejscu.. mam nadzieej, ze oni tylko tak między soba i nie czepiają się sąsiadów..
nie coś Ty on czasem wypity do nas puka i chce gadać z M., żali mu się i w ogóle albo jak siedzimy na ogródku i robimy grilla to też przyłazi na pogaduszki
na co dzień zawsze zagada, zapyta co tam słychać, jego żona też jest bardzo miła dzieciaki są świetne choć trochę denerwujące a ten najstarszy - było mi go bardzo żal ale teraz też ma u nas trochę przerąbane bo pożyczyliśmy mu pieniądze, nie dużo 30zł. Ale miał oddać następnego dnia. Minęło pół roku a on ucieka za blok jak nas widzi tzn. teraz już nie bo raz M. go na klatce złapał i mu mówi, że jeśli nie ma to ma przyjść i powiedzieć a nie się chować "bo szef go okłamał, nie wypłaca mu pieniędzy", ok, w porządku ale to się mówi... no i powiedział, że dobra, że jak będzie miał to odda i teraz nam nawet cześć nie mówi bądź tu człowieku dobry... no ale tak czy siak - jak zobaczę, że ojczym znów mu coś zrobi to zareaguję, nie potrafiłabym inaczej.

Obok w bloku mieszka staruszka z synem nierobem i alkoholikiem. Jak ona mu nie da pieniędzy to on się nad nią znęca, nie wiem dokładnie co się tam dzieje ale słyszę jak woła, że ją zabije, że ma otwierać drzwi itd. No i też kiedyś zadzwoniłam na policję, przyjechali, zabrali go, kiedyś się z nim pokłóciłam na placu bo się też darł na tą babcię biedną, parę miesięcy temu znów dzwoniłam do usłyszałam trzaski i jego krzyk, że ją zabije no i bałam się, że faktycznie coś zrobi Darł się jak głupi, słyszałam wszystko mimo pozamykanych okien! Przyjechała policja ale nic nie zrobili bo ta staruszka nie chce wnieść oskarżenia, poza tym sama mu codziennie daje na alkohol i papierosy i jak nie da raz to on urządza takie cyrki. Powiedzieli mi, że jeśli ona nie chce sobie pomóc to ja tym bardziej tego nie zrobię. Mam nadzieję, że już więcej nie będę słyszała awantury tam bo mi serce pęka jak to słyszę

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:22   #602
ankaaa206
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

pytanie nr 2 <chcę mądrze wykorzystać kartę apteczną dlatego tak pytam ;p >
ile pampersów 1 kupujecie?

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:23   #603
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Doczytałaś, że on ma brak hamulca?

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:23   #604
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
i co, wzięłaś??? świetna cena, wózek fajnie wygląda, no i.... jest zielony

pochwal się!!!

babydream nawet do ust na zimne dni stosowałam bo można to zjeść, nic się nie poodkłada na wątrobie. skład to tylko lanolina i oleje roślinne plus witamina E.
tylko nie wiem, czy w polsce jeszcze są gdzieś mi się o oko obiło na wizażu, że znikają z regałów... u mnie ta maść jest normalnie dostępna.
cena meeeeeeeeeeega.. ale jeszcze nie wiem czy chce taki.. musiałabym obejrzeć bo cena coś za niska moim zdaniem..
ale szkoda,że to ne tamten.. tamten poszedl aście min po wystawieniu

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:23   #605
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Kupuję jedną paczkę do szpitala, jeśli będzie ok to się dokupi jeszcze jedną, później chyba zaraz dwójki.

Stary 2013-03-06, 14:25   #606
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Jak chcesz mądrze wykorzystać kartę to pampki kup taniej w markecie a w aptece typowo apteczne rzeczy jakieś leki, kosmetyki ...
Ja chyba kupię 1 paczkę. Myślałam zaczynać od 2, ale wczoraj położna mówiła na SR, że do szpitala te nr 1 dla 2-5kg.

Stary 2013-03-06, 14:26   #607
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Doczytałaś, że on ma brak hamulca?
się zrobi

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-06, 14:28   #608
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
my mamy 3 paczki - w rozmiarze 2-5 kilo. pampersy newborn, bella happy newborn, ale kupiłam jeszcze huggiesy bo jest tam 27 sztuk więc idealnie do torby do szpitala, tamte paczki są ponad 2 razy większe

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:29   #609
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupiłam 1 paczkę - 43szt

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:29   #610
ankaaa206
Wtajemniczenie

mam 300 zł do wykorzystania więc tak patrze co by tu kupić, same kosmetyki ok 150 zl wyszły, umowę mam do porodu i chyba karta apteczna też będzie ważna tylko do maja

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:30   #611
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość

A my robimy sobie pranie dzidziusiowe od tego tygodnia, bo pogoda piękna to wszystko schnie na balkoniewyprawka w zasadzie skompletowana, że aż nie mam co robić i chyba ciasto upiekę w akcie desperacji
Ja też od wczoraj piorę wczoraj jasne, dziś kolorowe, jutro muszę takie delikatniejsze rzeczy przeprać jakoś ręcznie, bo niektórych to boję się włożyć do pralki, później ręczniki, kocyki i prasowanie Chciałabym w akcie desperacji jak Ty piec placki, ale ostatnio mam zbyt mało czasu na cokolwiek Myślałam, że na L4 będę mieć duuużo wolnego czasu, a tu ciągle mam coś do roboty... i jeszcze w pracy mnie proszą o pomoc
Stary 2013-03-06, 14:31   #612
maarchewka
Zakorzenienie

Tak sobie siedze w gaciach przy kompie jak ferdek kiepski i patrze na te moje uda.. Są jakieś pół razy większe niż je zapamiętałam.. Kurcze kiedy one tak urosły?!

Wojtek
Stary 2013-03-06, 14:32   #613
cloche
Zakorzenienie

ech, już was tylko przelatuję, bo nie nadążam, a moje wege-kotleciki same się nie zrobią
Cytat:
dziewczyny, a kupujecie emolium lub inny emolient do kąpieli??
bo ja już sama nie wiem, ogólnie kosmetyki z hippa będe miała, ale wszyscy trąbią że kupowali emolienty, ja rozumiem jak skóra jest atopowa, to wtedy ok, ale przy normalnej też używać?
w poprzednim wątku zdaje się mądrowałam się trochę na ten temat jak będziesz miała hippa i zobaczysz, że maluszek ma zbyt podrażnioną skórę od samej wody, zbyt suchą, to możesz zmieszać żel hippa pół na pół z oliwką i taką mieszankę rozpuścić w wanience. też kąpiel emolientowa. czyli natłuszczająca... tylko że te emolium i jemu podobne kosmetyki są na parafinie, ja tam uważam, że to największy syf...
Cytat:
też o to kiedyś pytałam w koncu po żarliwej dyskusji wyszlo, (tu chyba Cloche jako góru od składów kosmetykow) ze lepiej na początku nie póki nic się ze skórą nie dzieje.. Bo potem można przedobrzyć i dziecko alergii dostac..

cloche mam nadzieje, ze dobrze zapamiętałam
no, coś w ten deseń
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
dokładnie, najgorsze nas ominie ale i tak końcówka może być ciężka

co do obwodu - zależy od firmy dlatego trzeba mierzyć, ja osobiście u braffiterki nie byłam, nie wiem czy mnie stać na stanik u takiej
no, końcówka może być faktycznie ciężka, bo w maju już poważne upały się zdarzają dość często. ale damy radę! nażremy się lodów

a staniki faktycznie trza mierzyć. dlatego nigdy przez neta nie kupowałam... co ja się już namierzyłam... i ostatecznie najczęściej biorę triumpha. ale że duże michy mam, to zawsze trafię na jakąś wyprzedarz ostatnich sztuk
(a najmniej pasują mi passionaty - ładne toto, ale totalnie dziwnie skrojone, wpija mi się pod pachą )

idę robić te kotleciki!!!
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:34   #614
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
jak chcesz to Ci podeśle Excela z produktami jakie możesz kupić i ich najlepszymi cenami na allegro..Nie mam tego do wszystkich produktów, ale do tych kosmetycznych w miarę jest..Tylko mi na priv maila podeślij.

Wojtek
Stary 2013-03-06, 14:35   #615
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak sobie siedze w gaciach przy kompie jak ferdek kiepski i patrze na te moje uda.. Są jakieś pół razy większe niż je zapamiętałam.. Kurcze kiedy one tak urosły?!
moje nie dość że ogromne, i uda i łydki, to jeszcze paskudnie blade, a uda owłosione, bo depiluje od kolan w dół (zawsze wystarczało, bo tam wyżej mało widoczne włoski były, a teraz się mnożą na potęgę ;/)
jak tylko będę miała pewność albo prawie pewność że uda się z rocznym macierzyńskim to kupuje orbiterek

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:35   #616
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
co do obwodu - zależy od firmy dlatego trzeba mierzyć, ja osobiście u braffiterki nie byłam, nie wiem czy mnie stać na stanik u takiej
Ja byłam mierzyć na samym początku a później kupowałam przez neta albo gdzie taniej. W maju byłam też u brafiterki, ale to znajoma i rabat dała ale byłam głównie dlatego, że miała effuniaki a ja się na takiego napaliłam.

Stary 2013-03-06, 14:35   #617
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
ja robię klopsiki wegetariańskie takie z... nie wiem jak to się nazywa... aa, słownik powiedział, że to suszone i zmielone ziarno orkisza. i to sobie teraz nasiąka, dodam marchewki (), jajca, bułę i pietruchę i będę smażyć. zobaczymy, co z tego wyjdzie
daj znać co z tego wyjdzie, bo mam orkisz w domu i jak coś to skopiuję
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:37   #618
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:

pochwal się!!!
Proszę

http://www.matama.pl/produkt/opis/30...0_pokrycie_zoo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kamil4.jpg (67,8 KB, 31 załadowań)

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:38   #619
potterka
Zakorzenienie

tak Was tylko przelatuje

widziałam, że było o konsultacji przed zzo.. czy któras wie jak to wygląda w Gliwicach?
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:38   #620
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Ja się wczoraj pokłóciłam wieczorem z TŻ. Nic poważnego i właściwie go godzinie był już spokój, ale Wam opiszę bo po prostu jest to przykład jak ja nie rozumiem facetów.
Jeździmy obecnie na to jego mieszkanie odmalowywać je. Idzie nam to powoli, bo ja w ciąży to za dużo nie robię, co najwyżej kanty maluję i obklejam, a TŻ całą resztę. I tym sposobem np. w zeszły weekend wymalowaliśmy tylko kuchnię i to jeżdżąc i w sobotę i niedzielę. Do pomalowania więc pozostał jeszcze całkiem spory pokój i korytarz. A wiadomo, że np. trza osobno pomalować sufit, dać mu wyschnąć i później ściany więc znów trochę jeżdżenia. No i tak się zapowiadało, że poświęcimy temu jeszcze może 2 weekendy. A mój TŻ po ostatnim narzekał, że jest cholernie zmęczony bo w ogóle nie odpoczął przez to malowanie. No i wczoraj rozmawiam z kolegą, który kończy swój remont, a w międzyczasie stracił jedną pracę ( ma 2 ale ta co mu została to wykładanie na uczelni 2x w tygodniu więc dużo pieniążków z tego nie ma)i on mówi, że już się cieszy, że koniec bo go wkurza ten remont. Ja na to, że rozumiem, bo my mamy zaledwie do odmalowania ściany a wlecze nam się to i przez to TŻ nie ma odpoczynku. Więc on na to, że chętnie pomoże, aczkolwiek przydałoby mu się nieco pieniążków, powiedział o 100 pln. Ja uznałam, że to nie uczciwe i mówię, że skorzystam z jego pomocy ale dam mu 200 pln. A dzięki temu chłopaki już w pt. po pracy pomalują sufity a w sobotę reszte i TŻ będzie miał wolną niedzielę, do tego fajnego kompana ( bo się lubią chłopaki).Cała szczęśliwa więc że ulżyłam TŻ mu o tym mówię, a on był na mnie zły, że wydaje kasę i że tego z nim nie ustaliłam Dodam, że mimo, że jesteśmy małżeństwem każde ma swoje konto i generalnie ja sporadycznie ( jako że zarabiam mniej, ale dla mnie wystarczająco) jak popłynę za bardzo w miesiącu to proszę go pod koniec o przelanie trochę, ale to zazwyczaj maks 500 pln. , często jednak nie proszę i każde się samo rządzi ( jedzenie on kupuje). Po prostu nie potrzebujemy wspólnego konta. No i to ja się zadeklarowałam, że zapłacę, a nie on ma.
Mówię Wam mega się zaskoczyłam, bo ja bym była szczęśliwa jakby TŻ mi zakomunikował np. jak Kijanka przyjdzie na świat " Kochanie, opłaciłem opiekunkę na 3-5 h raz w tygodniu byś sobie odsapnęła"
Ja takie rzeczy uzgadniam zawsze z moim Tż, nie chce mu robić takich "niespodzianek" bo wiem, że być może chciałby to sam zrobić... poza tym my mamy wspólną kasę, tzn. z jednej żyjemy a drugą odkładamy, więc kwestie ewentualnej zapłaty też wolałaby skonsultować żeby zorientować się co on o tym myśli
Stary 2013-03-06, 14:38   #621
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
moje nie dość że ogromne, i uda i łydki, to jeszcze paskudnie blade, a uda owłosione, bo depiluje od kolan w dół (zawsze wystarczało, bo tam wyżej mało widoczne włoski były, a teraz się mnożą na potęgę ;/)
jak tylko będę miała pewność albo prawie pewność że uda się z rocznym macierzyńskim to kupuje orbiterek
pocieszam się tylko, ze mi tylek nie rośnie, ale to moze tylko dlatego, że go słabo widzę

Wojtek
Stary 2013-03-06, 14:39   #622
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
no, końcówka może być faktycznie ciężka, bo w maju już poważne upały się zdarzają dość często. ale damy radę! nażremy się lodów
ej ej żadnych szaleńczych upałów do końca czerwca ja nie chcę. bo jak jest bardzo gorąco to mi pomaga tylko zimny prysznic i to na ok. 1 h max.
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:40   #623
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
my mamy 3 paczki - w rozmiarze 2-5 kilo. pampersy newborn, bella happy newborn, ale kupiłam jeszcze huggiesy bo jest tam 27 sztuk więc idealnie do torby do szpitala, tamte paczki są ponad 2 razy większe
tez kupiłam te 27huggies do szpitala w tej paczce/kartoniku w kaczusie
były do tego mokre chusteczki 64szt i rolka jednorazowych ręczniczków, fajny zestaw-akurat do szpitala..

ciekawet tylko jaką torbę musze zabrać..
chyba walizkę

Cytat:
też nie wiem co z moimi udami.. były wielkie,są jeszcze większe.. i rozstepy
Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-06, 14:40   #624
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Pocieszyć CIę? Nie tylko Twoje tak urosły
Ja już nawet się nie oglądam

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:41   #625
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
pochwalę się jaka mnie przed chwilką niespodzianka spotkała
zastukał do mnie wujek, mieszkający piętro niżej, z "przesyłką" - okazało się że wczoraj był na jakichś targach w Poznaniu, i odwiedził ciotkę, która tam mieszka - już bardzo wiekowa staruszka, której na oczy nie widziałam, nigdy z nią nie rozmawiałam, znam ją tylko "ze słyszenia" bo babcia ma z nią codzienny kontakt przez telefon. i owa ciocia przysłała mi paczkę dla małego jestem szczęśliwa bo zupełnie się nie spodziewałam, strasznie miło z jej strony w paczce były dwa kocyki, dwa zestawy body z czapeczkami, body + kapcioszki go kompletu, body + śliniaczek i majteczki, dwa maleńkie ręczniczki (idealne na spacer do wytarcia brudnego pyszczka i łapek), dwa proszki Jelp i słodycze dla nas
ale mam rogala na buzi
miła niespodzianka

Cytat:
ah.. faceci

ja ym bardzo chciała mieć psa. miłego.
grzecznego.
cichego.
takiego którego nie trzeba jak chomika upychać w klatce bo niszczy.. który nie szczeka jak debil bo tak mu się podoba.
eh..

co do wózka-na tablicy znalazłam świetny,podesłałam mamie link-dzwoni,że mam brać
ale już sprzedany

znalazłam taki sam..drożej.. mówię mamie,że tyle nie mam
no i pyta,czy druga babcia nie może się poczuć i dorzucić, głupie 150pln jej nie zbawi..
ale nie da rady bo tż nie interesuje,że wózka nie ma,że okazja bo "my nie mamy pieniędzy"
i koniec tematu.
cholera. ona jest SAMA, mam dwie DOBRZE PŁATNE PRACE, czynsz za całe mieszkanie 3stówy i nie ma dorzucić 150pln.
a moi to co,mają? jdna osoba pracuje,mieszkanie 2razy większe, samochówd, siora w szkole...
ale najłatwiej powiedzieć "nie mam"
a jak bym ja też nie miała to co?

eh..kobieta.. i zero uczuć..pomyslunku..nic

co do psa, nie jego wina tylko właściciela, jak będziecie nad nim pracować może będzie lepiej, ale trzymanie w klatce to przegięcie, nie ma się co dziwić, że pies ma mnóstwo energii jak nie może się nigdzie wyszaleć.

Co do reszty - chcesz liczyc licz na siebie.

Cytat:
Przyszło mi łóżeczko i materacyk
pokaż, nie chwaliłaś się chyba jakie zamawiaszMy na dniach składamy, bo posłuży na razie za składzik na dzidziusiowe rupiecie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

A zwierzaczki już uszyte Ja się jeszcze nie zabrałam za to, ale muszę
hehe nie uszyteleń we mnie wstąpiłza to robię pranieze zwierzaczkami czy jakimkolwiek rękodziełem muszę poczuć wenę zanim się zabiorę za prace, jak Michał Anioł
Cudna wiewiórka
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:42   #626
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:

co do wózka-na tablicy znalazłam świetny,podesłałam mamie link-dzwoni,że mam brać
ale już sprzedany

znalazłam taki sam..drożej.. mówię mamie,że tyle nie mam
no i pyta,czy druga babcia nie może się poczuć i dorzucić, głupie 150pln jej nie zbawi..
ale nie da rady bo tż nie interesuje,że wózka nie ma,że okazja bo "my nie mamy pieniędzy"
i koniec tematu.
cholera. ona jest SAMA, mam dwie DOBRZE PŁATNE PRACE, czynsz za całe mieszkanie 3stówy i nie ma dorzucić 150pln.
a moi to co,mają? jdna osoba pracuje,mieszkanie 2razy większe, samochówd, siora w szkole...
ale najłatwiej powiedzieć "nie mam"
a jak bym ja też nie miała to co?

eh..kobieta.. i zero uczuć..pomyslunku..nic

współczuję sytuacji... ale Twój Tż też tu nie bez winy chyba... skoro ma takie podejście.. kurczę podziwiam Cię, że tak dajesz z nim radę bo mnie to chyba szlag by trafiał co do wózka to na bank się jeszcze jakiś trafi
Stary 2013-03-06, 14:43   #627
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:

też nie wiem co z moimi udami.. były wielkie,są jeszcze większe.. i rozstepy

ja póki co rozstępów nowych nie mam, tylko te stare co mam od 8 lat

Cytat:

pokaż, nie chwaliłaś się chyba jakie zamawiaszMy na dniach składamy, bo posłuży na razie za składzik na dzidziusiowe rupiecie
Wyżej wkleiłam A bo coś mnie naszło w poniedziałek, jak siadłam do all to wszystko zaczęłam zamawiać i nawet nie zdążyłam się pochwalić Ja chyba z tego względu też złożę łóżeczko żeby się po podłodze nie walały rzeczy

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:44   #628
potterka
Zakorzenienie

Cytat:

to tak jak u nas
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:44   #629
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
a staniki faktycznie trza mierzyć. dlatego nigdy przez neta nie kupowałam... co ja się już namierzyłam... i ostatecznie najczęściej biorę triumpha. ale że duże michy mam, to zawsze trafię na jakąś wyprzedarz ostatnich sztuk
(a najmniej pasują mi passionaty - ładne toto, ale totalnie dziwnie skrojone, wpija mi się pod pachą )

idę robić te kotleciki!!!
to ja nie mogę trafić na okazje, babki mi mówią, że jak już dostają takie rozmiary to idą jak świeże bułeczki
Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
ej ej żadnych szaleńczych upałów do końca czerwca ja nie chcę. bo jak jest bardzo gorąco to mi pomaga tylko zimny prysznic i to na ok. 1 h max.
ja mam zamiar wtedy leżeć z nogami do góry, kubkiem lodów i wentylatorem

chciałam wyprowadzić Mężula na spacer ale właśnie mi dzwonił i idzie z ręcznikami do mycia okien, więc nie będę mu dupy zawracać

Stary 2013-03-06, 14:45   #630
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Przyszło mi łóżeczko i materacyk
pochwal się zdobyczami

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości