Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kochane głosujemy na kolejny tytuł zapraszam
Testować nerwy swojej mamy lubię, psocę, niszczę, krzyczę, rozrabiam i gubię. 5 10,64%
Tu tupnę nóżką, tam krzyknę "nie", niech siwych włosów przybędzie mamie. 1 2,13%
Daj mi, nie ciem i łaa łaa - krzyczy wciąż gromadka ta. 1 2,13%
Niewinne oczka jak aniołek mam, ale prawdziwy hardcore wnet pokażę wam 7 14,89%
Zdania układamy, co raz wiecej z rodzicami rozmawiamy. 0 0%
My tu gadu-gadu, a dzieciaki dają w zabawach czadu. 0 0%
Bunt dwulatka przyszedl wiosna i mamy minę "radosna" 0 0%
Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy 26 55,32%
Dzieci nasze już w domach znudzone, gdzie ta wiosna? , pytaja one 1 2,13%
Rożki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną 6 12,77%
Głosujący: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-06, 14:45   #4021
Kolina
Zadomowienie

Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

dziewczyny dzięki za rady, odnotowałam kasztanowce i inne posterisany

zaneta padłam po tekscie z siusiakiem w sumie ja tez mam ciągle w sobie, ale jeść czekoladę mi pozwala
ale pamiętam że rodzynki mi kazał zwracać.....

idę zobaczyć czapki Iwy
Stary 2013-03-06, 16:12   #4022
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

OJ szalone
Głodnemu chleb na myśli

Marina Amad? nie spotkałam się jeszcze z takim zdrobnieniem i jakoś mi nie przypadło do gustu, wolałabym już Amadeusz...

My się zastanawiamy jeszcze nad Oscarem,
nie wiemy czy Oscar i Emilie czy Emilie i Xavier.
NO chyba, że siusiak odpadnie to nie mamy pojęcia co do imienia dla drugiej damy.

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 16:34   #4023
83monia
Zakorzenienie

osobiscie wole oscara bo xavier jakos tak z dziecmi wisniewskiego mi sie kojarzy

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 17:43   #4024
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Bardzo ladne imie dla chlopca to Olaf. Tez mi sie xavier srednio podoba.

Scio daj jakis znak zycia.

Brumku rozmawialam dzis z kolezanka. Ma synka z 25 lipca i podobnie jak Tymus ma klopoty ze spaniem. Wszystkiego juz probowala i nic nie skutkuje. Zalamana jest strasznie. Takze Tymus to nieodosobniony przypadek.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 20:00   #4025
zanetaa88
Zakorzenienie

BRUMEK moze moja nie ma kłopotu ze spaniem ( nie chwale bo jak tylko cos napisze na forum ze dama cos fajnie robi to do tyg sie psuje, jak fatum) to od kilku dni chce abym była przy zasypianiu jak nigdy, zawsze dostawała butle i szła spac teraz mnie wola i chce aby ja trzymac za raczke albo glaskac po buzi, wiec to jakis etap w życiu dzieciaków

MONIA a mi z niemieckim piosenkarzem Xavier Naido piękny ma głos i piosenki.

STRONCZEK mnie tez Olaf sie podoba, ale mężowi nie. Kiedys wspomniałem o Oscarze to mnie wysmial a nie dawno mi pisze ze Oscar mu sie podoba, oczywiscie tego ze Ja mowilam o tym imieniu to nie pamięta. Jak sprawa sąsiadami?

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 20:36   #4026
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Zaneta dziekuje ze pytasz. Narazie jest apokoj, ale... Sami o to zadbalismy. Nie parkujemy juz auta na tamtym miejscu tylko calkiem na innej ulicy tak zeby ta wariatka go nie widziala( wgl to miejsce gdzie parkowalismy juz jest zajete bo nowi lokatorzy maja swoje auto). W zeszlym tyg moj tz mial auto zastepcze (nowiuskie bmw z 2012 r) bo mial stluczke i nasze bylo w naprawie, i ta wariatka sie do niego dorwala. Porysowala tylna klape. Prawie ja zlapalismy. Tz wychodzil wlasnie z domu i widzial jak ona szla od strony tego auta a nie miala powodu by tam lazic. A ze bylo juz ciemno to nie widzial rysy. Dopiero rano sie dopatrzyl. Na policje dzwonilismy trzy razy. Nikt sie nie interesuje. Szkoda gadac.
Stary 2013-03-06, 21:31   #4027
patik87
Zakorzenienie

Ależ tu cisza!
Wszyscy oglądają " śniadanie do łózka" na polsacie?

Pisać mi tu jakie buty kupujecie smykom na wiosnę. Z linkami
Stary 2013-03-06, 21:52   #4028
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Wielbiciel zebarów?

Jak Ty dajesz radę normalnie funkcjonować? Współczuję i podziwiam. I życzę Wam jednak bardziej przespanych nocy!
U nas 4 pobudki, ale zjadł i spał dalej.
- zagorzały
-
Podobnie jak Ty

Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
wita Was oficjalna bezrobotna :/

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
(zjadłam własnie całą czekoladę , wczoraj pakę takich dużych pierników. Masakra.)
I dalej chuda jak patyk

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Dostałam antybiotyk, gardło mam zawalone,
do tego dziś doszedł kaszel..
Jak nie urok to sra.czka.
Cieszyłam się, że w końcu wiosna a i tak za bardzo wychodzić nie mogę,
tylko co po zakupy na obiad...
Teraz szybko przejdzie!

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Brumku rozmawialam dzis z kolezanka. Ma synka z 25 lipca i podobnie jak Tymus ma klopoty ze spaniem. Wszystkiego juz probowala i nic nie skutkuje. Zalamana jest strasznie. Takze Tymus to nieodosobniony przypadek.
Pocieszające
Dla mnie na szczęście to nie jest jakiś mega załamujący problem, choć oczywiście wolałabym spać I w sumie, to ja nie próbowałam niczego, poza tym że próbowałam dawać większe kolacje, czy dokarmiać o północy. Ale to nie działa, bo jemu nie chodzi o jedzenie i to widać. Tylko o przytulaski...
Trudno, no. Zakładam że z tego wyrośnie A póki co najwyraźniej tego właśnie potrzebuje, więc niech ma

Cytat:
BRUMEK moze moja nie ma kłopotu ze spaniem ( nie chwale bo jak tylko cos napisze na forum ze dama cos fajnie robi to do tyg sie psuje, jak fatum) to od kilku dni chce abym była przy zasypianiu jak nigdy, zawsze dostawała butle i szła spac teraz mnie wola i chce aby ja trzymac za raczke albo glaskac po buzi, wiec to jakis etap w życiu dzieciaków
Tyle że u nas ten etap się ciągnie od wielu miesięcy
Natomiast z zasypianiem nie ma najmniejszego problemu. Tzn. ja z nim jestem, ale całość traw5 minut i śpi jak susełek

Cytat:
Zaneta dziekuje ze pytasz. Narazie jest apokoj, ale... Sami o to zadbalismy. Nie parkujemy juz auta na tamtym miejscu tylko calkiem na innej ulicy tak zeby ta wariatka go nie widziala( wgl to miejsce gdzie parkowalismy juz jest zajete bo nowi lokatorzy maja swoje auto). W zeszlym tyg moj tz mial auto zastepcze (nowiuskie bmw z 2012 r) bo mial stluczke i nasze bylo w naprawie, i ta wariatka sie do niego dorwala. Porysowala tylna klape. Prawie ja zlapalismy. Tz wychodzil wlasnie z domu i widzial jak ona szla od strony tego auta a nie miala powodu by tam lazic. A ze bylo juz ciemno to nie widzial rysy. Dopiero rano sie dopatrzyl. Na policje dzwonilismy trzy razy. Nikt sie nie interesuje. Szkoda gadac.
Chryste, nie mogę wuierzyć że tacy psychole chodzą po świecie i nikt z tym nic nie robi, a normalnie ludzie muszą uciekać ze swoimi samochodami

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
My mamy na razie dobre, więc nie kupuję. Jeszcze ze dwa miesiące powinny starczyć. Bo niedawno mu kupowałam, w zimie. Bo z tych swoich pierwszych, jesiennych, wyrósł, a potrzebowałam takie zwykłe buciki, nie zimowe np. na zakupy itp, jak tylko do samochodu i z powrotem się idzie.
A kupiłam w Daichamnie, taniutkie jak barszcz, marka Bobbi Shoes czy jakoś tak. Kupowałam je tak na odwal się trochę , ze właśnie tylko na zakupy na chwilę, a na wiosnę kupię nowe. Ale okazało się że są bardzo fajne, więc nie spieszę się z następnymi. Leciutkie, miękkie i nóżka się nie poci.
Stary 2013-03-06, 22:34   #4029
marzena_S
Zadomowienie

Dobry wieczór
Mam wrażenie, że doba mi się skróciła. Hania zrobiła się jakaś bardziej absorbująca, do tego więcej spacerujemy i czas mi leci jak szalony. Jestem z Wami na bieżąco, ale jakoś nie daję rady pisać.

Żaneta, zdrówka dla Was i gratuluję synka! Tż miał nosa, że będzie chłopiec.

Kolina
, o kurcze nie do wiary, że to już tuż tuż- jesteś teraz tykającą bombą, w każdej chwili możesz się rozdwoić. Zdecydowaliście się na imię dla synka?

Marina, a Ty miałaś pochwalić się swoim rysunkiem.

Iustyna, a Ty maską dla Kuby. Jak Ci idzie robienie spinek?

Ania, na pewno się uspokoiłaś po wizycie u gin- współczuję upadku.

Telik, pokaż Jaśka w czapach babci Isi! Hania od czasu do czasu sobie o Was przypomina i nawołuje- "Jasiu, ciocia Asia, brum brum" co w wolnym tłumaczeniu pewnie oznacza "Jedźmy odwiedzić Jasia i ciocię Asię którzy mieszkają w Oleśnicy do której mamy tak cholernie daleko".

Isia, jesteś typem matki lwicy- ja niestety muszę przemyśleć sprawę, dopiero wtedy przychodzi mi do głowy co powinnam odpowiedzieć w takiej sytuacji.

Tyyyyle miałam jeszcze pisać, a w głowie pustka.
Dziadkowie dopytują co wnuczka chciałaby "od zająca" a mi nie przychodzi nic do głowy. Macie pomysły na jakąś interesującą zabawkę? Od Nas kupię Hani i bratankowi stemple w których zakochałam się jakiś czas temu.
http://allegro.pl/stampominos-zwierz...030592152.html
http://allegro.pl/stampominos-zawody...030612514.html

Aaaa, Carmela wkleiła filmik- przerażająco to wygląda. My mamy cybexa z tą poduchą ,jednak jest trochę inaczej zbudowany niż ten na filmie, przy ramionach jest bardziej zabudowany, ten panel z kolei jest sporo wyżej. Jest w ogóle gdzieś napisane co to dokładnie za fotel? Myślę, że nie ma opcji wyślizgnięcia się kiedy pas podczas wypadku się zaciśnie. Z resztą ma wysokie oceny w testach bezpieczeństwa i nie wydaje mi się, żeby nie sprawdzali jak zachowa się w momencie dachowania samochodu. Mam taką nadzieję...

Edytowane przez marzena_S
Czas edycji: 2013-03-06 o 22:49
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 22:56   #4030
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Aaaa, Carmela wkleiła filmik- przerażająco to wygląda. My mamy cybexa z tą poduchą ,jednak jest trochę inaczej zbudowany niż ten na filmie, przy ramionach jest bardziej zabudowany, ten panel z kolei jest sporo wyżej. Jest w ogóle gdzieś napisane co to dokładnie za fotel? Myślę, że nie ma opcji wyślizgnięcia się kiedy pas podczas wypadku się zaciśnie. Z resztą ma wysokie oceny w testach bezpieczeństwa i nie wydaje mi się, żeby nie sprawdzali jak zachowa się w momencie dachowania samochodu. Mam taką nadzieję...
Hej, Marzenko Wreszcie jesteś
Z tymi fotelikami to chyba niestety właśnie tak jest. Po tym filmie od Carmeli trochę poczytałam i wychodzi na to, że testy robią bez takich typowych dachowań, jak tam pokazano. Dla mnie to był lekki szok

Kupiłam robota Wreszcie się zdecydowałam
Nie mogę się doczekać aż przyjdzie.

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2013-03-06 o 22:57
brumek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 23:59   #4031
mme_audrey
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Mam podejrzenie wyrostka, dostałam skierowanie do szpitala
ojjj mam nadzieję, że szybko będzie po wszystkim
Cytat:
Hej dziewczyny.

Dostałam antybiotyk, gardło mam zawalone,
do tego dziś doszedł kaszel..
Jak nie urok to sra.czka.
Cieszyłam się, że w końcu wiosna a i tak za bardzo wychodzić nie mogę,
tylko co po zakupy na obiad...
zdrowia!

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość

no nic kochane idę robić zapiekankę małemu z bułek i jabłek mniam
dziś mieliśmy z małym zadanie do wykonania wzięliśmy kary i zbieraliśmy kamienie z całej działki, Żbik miał frajdę ja mniejszą
pół dnia siedzę i myślę, jakie kary wzięliście

Cytat:

ja jeszcze nie mam pojęcia, jakie kupimy. jakieś napewno ale nie robiłam jeszcze rozeznania

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

jakiego wybrałaś?

bry wieczór zajadam się bagietką z masłem czosnkowym - będę zionąć na kilometr strasznie szybko mi dni mijają... dziś Hela miała dzień buziaka i wyczuwam zmianę pogody :/ to tak w telegraficznym skrócie... dobrej nocy!
mme_audrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 07:56   #4032
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Mam podejrzenie wyrostka, dostałam skierowanie do szpitala
Ojej!Tak nagle Cię dopadło? Odezwij się co z Tobą
Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
osobiscie wole oscara bo xavier jakos tak z dziecmi wisniewskiego mi sie kojarzy
o, mi też
Cytat:
Ale psychole...dlaczego Oni tacy są?kiedyś mieliscie jakieś spięcie?
Cytat:
[/B] Od Nas kupię Hani i bratankowi stemple w których zakochałam się jakiś czas temu.
http://allegro.pl/stampominos-zwierz...030592152.html
http://allegro.pl/stampominos-zawody...030612514.html
Fajne, ale moja Julcia zdecydowanie za mała na takie małe cudeńka.
Cytat:

Pochwal się jakiego?

Hej. Dzisiaj 3 pobudki i aż mnie ręka boli od spania na niej u Julci(a dziś większość nocy tam spałam, bo nie byłam w stanie się podnieść-tak się spać chciało)Teraz jeszcze pampulinki śpią, a ja trochę ograniam chatę, no i oczywiście wizaż.

Jadę dzisiaj do mamy, a potem do pracy i na ciuszki.
Poprosiłam wczoraj ciotkę P., żeby uszyła dla Julci płaszczyk na wiosnę- z filcu , cieplejszy, bo nie mogę nic sensownego znaleźć w necie, a w sklepie ceny dosyć wysokie.

Jutro mam maraton zumby miałam się przepisywać na inną siłownię ze względu na przerwy pomiędzy piosenkami, ale jakoś tak się przyzwyczaiłam i do tych osób i do samej zumby, że sama niewiem. Tam na tej drugiej jest m.in.pilates-Telik jakie Ty czerpiesz z tego korzyści?Ja po 1,5 miesiąca schudłam zaledwie 2kg-liczyłam na dużo więcej, ale lepsze to niż nic.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 08:11   #4033
aania_20
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Aania dobrze, że z maluszkiem wszystko ok

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Aniu ale super wieści niesiesz, sama też spokojniejsza jesteś co?
pewnie że tak
Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
wczoraj urodziła moja kuzynka, z terminem taki jak mam ja,
dzień wcześniej z nią rozmawiałam i powiedziałam że już się spakowałam - a ona że nie.. wczoraj rano zadzwoniła do mnie z radosną nowiną i powiedziała że dzięki temu że dzień wcześniej jej powiedziałam o spakowaniu i ona to od razu zrobiła zrobiła, więc jak jej wody odeszły o 4-5 rano to mogła od razu do szpitala jechać
jeju wzruszenie, ekscytacja, jednocześnie strach -jak to będzie?!

jutro mam ktg, a w pt usg, w sb krew i inne hiv-y

będzie dobrze, na pewno!

Cytat:
Ależ tu cisza!

ja nie oglądałam
Kupiłam niedawno TAKIE, tyle że za pół ceny jeszcze na zimowej wyprzedaży
Nawet po domu by w nich chodził
Cytat:
pokaż
Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Ja po 1,5 miesiąca schudłam zaledwie 2kg-liczyłam na dużo więcej, ale lepsze to niż nic.

to przecież bardzo dobrze, wolniejsza utrata wagi jest zdecydowanie skuteczniejsza i zdrowsza niż zbyt szybkie zrzucanie.
Najlepsze tempo to 0,5 kg tygodniowo.

A my wczoraj pojechaliśmy z Adasiem do Krk, odebrać TŻa rano po pracy, potem pół dnia nam zeszło na zakupach, kupiłam chrześniakowi jeździk, w weekend jedziemy na roczek

Z ośrodka mi przysłali wezwanie na szczepienie na poniedziałek i tak nie pójdę, już wcześniej sobie zaplanowaliśmy że pojedziemy w środę.

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 08:20   #4034
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
to przecież bardzo dobrze, wolniejsza utrata wagi jest zdecydowanie skuteczniejsza i zdrowsza niż zbyt szybkie zrzucanie.
Najlepsze tempo to 0,5 kg tygodniowo.[/COLOR]

A my wczoraj pojechaliśmy z Adasiem do Krk, odebrać TŻa rano po pracy, potem pół dnia nam zeszło na zakupach, kupiłam chrześniakowi jeździk, w weekend jedziemy na roczek

Z ośrodka mi przysłali wezwanie na szczepienie na poniedziałek i tak nie pójdę, już wcześniej sobie zaplanowaliśmy że pojedziemy w środę.
Mówisz ja to bym chciała odrazu z 5
Uwielbiam urodzinki roczkowe, a zwłaszcza własnych dzieci-cieszę się z gości ,imprezy i prezentów, conajmniej jakby to wszystko było dla mnie

My szczepienia podwójne mamy we wtorek.
Zamówiłam książeczki z aresa

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek

Edytowane przez Oliweczka1985
Czas edycji: 2013-03-07 o 08:23
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 08:21   #4035
aania_20
Zakorzenienie

Oliweczko, a generalnie jak ta zumba? Ciesze się, bo u mnie od przyszłego tygodnia ruszają zajęcia, dość że niedrogo to jeszcze pod nosem, dosłownie w budynku obok domu Tylko troszkę poczekam i w kwietniu/maju idę
Cierpliwości, kg spadają powoli to efekt zostanie na dłuuugo

Stary 2013-03-07, 08:35   #4036
SweetAngel1984
Zadomowienie

hej.....

ja juz po trzecim dniu rehabilitacji i powiem ze nawet czuje lekka roznice ale siniaki na plecach mnie dobijaja,............

Dziewczyny pytanie....pytałam jakis czas temu ale albo przeoczylam labo nie wiem: Chce kupic Igiemu szczoteczke elektryczna jakie wy polecacie?????
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:03   #4037
anka_1984
Raczkowanie

Cytat:
Ależ tu cisza!

Kupiłam takie: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...buty-chlopiece

i kalosze: http://www.nokaut.pl/kalosze-dla-dzi...zka-demar.html
anka_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:17   #4038
83monia
Zakorzenienie

kinga ewidentnie ma juz bunt dwulatka. wszystko ma byc po jej mysli, wszystko sama chce, wszystko na nie... masakra jakie to uparte! za reke nie chce, do wozka nie chce, chce na ręce a zaraz schodzi, zabawki nie odda, ubrac sie nie chce, rozbierać tylko sama... wczorja wieczorem byl ryk bo ona chce rysowac a nie spac...

za to ma nowe umiejetnosci - rysowanie i skladanie duplo. super jej idzie

Stary 2013-03-07, 09:23   #4039
Kolina
Zadomowienie

czesc
ja tak na szybko
mam dziś to ktg, zobaczymy co tam wyjdzie

początek nocy fatalny, Dawidek do 2 walczył, chciał się bawić a jak go kładliśmy to ryk na cąły blok
i dostałam w pięty w brzuch po czym się "obraziłam" i poszłam spać do drugiego pokoju - nawiasem mówiąc gdzie są zabawki, więc pierworodny w minutę był za mną, olał mnie i zaczął budować wieżę z klocków

Cytat:

Kolina
, o kurcze nie do wiary, że to już tuż tuż- jesteś teraz tykającą bombą, w każdej chwili możesz się rozdwoić. Zdecydowaliście się na imię dla synka?
ja cieszę się z każdego odhaczonego dnia, chciałabym dotrzymać do 20go, ale czuję że będzie cięzko
mały się rozpycha, pobolewa mnie dołem...

imię jeszcze nie wybrane, wczoraj myśleliśmy nad nim - propozycji nadal kilka: Mateusz, Patryk, Michał, Adam, ale też Damian i Daniel, tz chce Adriana jeszcze

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

będzie dobrze, na pewno!
dziękuję Aniu
Stary 2013-03-07, 09:32   #4040
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

Dzien dobry z deszczowej wyspy. Pogoda sie zes.rała

Oliweczko przed tymi wszystkimi akcjami nigdy nie bylo ani spiecia ani klotni. Moj tz z nim rozmawial, a ja z nia. Nawet mi kilka rzeczy dla Wiki przyniosla kiedys. No ale to chorzy ludzie sa. Narkotyki wyzarly im mozgi. Moja sasiadka widziala kilka razy jak w aucie sobie kreseczki wciagali. A dziecko obok w foteliku siedzialo.

Sweet i co kupilas kurtke ?
Stary 2013-03-07, 09:35   #4041
pieleszka
Wtajemniczenie

Patik zastanawiam się nad tymi http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...buty-dzieciece lub tymi http://www.ccc.eu/pl/kids/ss13-lasocki/3 muszę z Hanką zrobić tour de Ch i któreś wybrać.

Monia u nas tak samo, bunt rozpoczęty...Hanka nieznośna chwilami, wszystko próbuje wymuszać rykiem, potrafi nawet "trzasnąć"mnie łapką jak nie dostanie, a ryczy o byle co, na wszystko mówi nie, wszystko próbuje sama, nie chce się ubierać...lekka masakra

kolina to trzymam kciuki za ktg!

witam się
już dzisiaj nie tak wiosennie.. dogorywam w pracy. głowa mnie boli, niewyspana jestem (Hanka fisiowała pawiana w nocy), w ogóle nastrój nadal do d.

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:42   #4042
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

hej hej

teraz tak na szybko

Pieleszko te drugie buty dla Hani kupowałam
fajne są
tylko chyba same większe rozmiary były

odezwę się później

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:46   #4043
83monia
Zakorzenienie

kinga nie bije ale za to rzuca przedmiotami czy ostentacyjnie pada/siada na glebe...

Stary 2013-03-07, 09:50   #4044
pieleszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
hej hej

teraz tak na szybko

Pieleszko te drugie buty dla Hani kupowałam
fajne są
tylko chyba same większe rozmiary były

odezwę się później
szkoda, bo podobają mi się wizualnie
na razie tylko tak w necie przeglądam co tam w sieciówkach mają. może jeszcze coś mi w oko wpadnie. te elefanteny ładne, ale trochę jaśniutkie. wolałabym chyba coś ciemniejszego, tak jak te lasockiego właśnie.

Monia, a u nas pierwszy odruch to właśnie albo wymachiwanie rączkami z nerwów albo próba bicia - czasem próbuje mnie uderzyć, a częściej sama siebie uderza...nie wiem skąd to się u dzieci bierze. póki co na podłogę się jeszcze nie rzuca...

Edytowane przez pieleszka
Czas edycji: 2013-03-07 o 09:52
Stary 2013-03-07, 09:50   #4045
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Wczoraj o 17 miałam operacje. Dziś jestem bardzo słaba. Tęsknię okropnie za Agatą.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:58   #4046
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj o 17 miałam operacje. Dziś jestem bardzo słaba. Tęsknię okropnie za Agatą.
trzymaj się kochana, nie długo się zobaczycie
zdrowia

pieleszka
Stary 2013-03-07, 10:00   #4047
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Scio bidulku
a kiedy Cię wypuszczą
ciągną szwy?

Brumciu pochwal się jakie bedziesz miała cudo
uwielbiam takie zakupy

Marzenko och Hania jest słodko wzruszająca
teraz nie macie wyjścia i do telikowa trzeba przyjechać
mam niedosyt po ostatnim razie kiedy to nie udało nam się w niedziele wpaść na sernik....
a fotki muszę cyknąć koniecznie

jestem zombie bo Jaś źle spał
dostałam @
mam spuchnietą twarz od retinoidu
wiec dzień paszteta pełną parą
Stary 2013-03-07, 10:00   #4048
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
czesc
ja tak na szybko
mam dziś to ktg, zobaczymy co tam wyjdzie
trzymam kciuki! Wszystkie imiona mi się podobają
Cytat:
wracaj szybko do formy!

Stary 2013-03-07, 10:13   #4049
pieleszka
Wtajemniczenie

scio zdrowiej!!!

Stary 2013-03-07, 10:33   #4050
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
Patik zastanawiam się nad tymi http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...buty-dzieciece lub tymi http://www.ccc.eu/pl/kids/ss13-lasocki/3 muszę z Hanką zrobić tour de Ch i któreś wybrać.

Monia u nas tak samo, bunt rozpoczęty...Hanka nieznośna chwilami, wszystko próbuje wymuszać rykiem, potrafi nawet "trzasnąć"mnie łapką jak nie dostanie, a ryczy o byle co, na wszystko mówi nie, wszystko próbuje sama, nie chce się ubierać...lekka masakra

kolina to trzymam kciuki za ktg!

witam się
już dzisiaj nie tak wiosennie.. dogorywam w pracy. głowa mnie boli, niewyspana jestem (Hanka fisiowała pawiana w nocy), w ogóle nastrój nadal do d.
o jakos mi umknęły te z 1 linka jak przegladałam deichmanową ofertę. Podobają mi się
A jak z tż? konflikt zazegnany?

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi !

Brumek
mówisz że te bobbi shoes są fajne? też je patrzyłam.. tanie są, 1/3 czy elefantenów

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
kinga nie bije ale za to rzuca przedmiotami czy ostentacyjnie pada/siada na glebe...
moja też. Rzuca się, bic nie bije ale gryzie.

Scio przytulam Domyślam się jak Ci źle. A kiedy do domu?

Oliweczka myślę o spotkaniu, co Ty na to? tylko teraz jeszcze zima ma wrócić :// -17 w nocy ma być.

Stronczek
u nas tez sie pogoda zes.rała. Narazie u mnie mnie ciepło i cicho,a le pochmurno i widać nadciągające opady.

Kolina kciuki na ktg! ( z dawidem idziesz? )

Sara ma dzisiaj dzień złyyyyy marudyy.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości