|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kocyki bierzemy i na plażę idziemy!- Dieta South Beach część XIII
Współczuje...
Cytat:
![]() Sam slodzik ma |
|
|
|
|
#3962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak ja tego nie lubie dzis na podwieczorek bedzie grejjjjfruuuttt cały
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
Owoc tak późnooo
???Nie umrzesz ?A ja chce SNICKERSA ale nagrzeszę w ten piątek ![]() |
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
Robisz sobie grzeszny kobiet dzień?
A jak masz zamiar tak konkretniej nagrzeszyć, już zaplanowała menu? ![]() Powiem Wam szczerze, że też mam ochotę sobie taki zrobić. Chcę iść do pierogarni i waszamać pierogi z pieca. Potem szarlotkę na ciepło z lodami i bitą śmietaną lub deser lodowy. No mam po prostu taką ochotę. Ale tego nie zrobię, bo po ich zjedzenie możliwie czeka mnie tydzień bólu brzucha, bo są zbyt ciężkostrawne To minus diety - organizm się odzwyczaja od takich bomb i źle na nie reaguje. I choć ma się ochotę to osoba rozsądnie myśląca nie da się zwieść pokusie, bo przynajmniej dla mnie wizja cierpienia jest silniejsza niż chwilowa przyjemność
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
A dla mnie chwilowa przyjemnosc jest silniejsza, nie mowie tu juz nawet o slodyczach ale o alko
![]() Dzisiaj "jadlam" mus Kubus, mega to slodkie, fe smakuje jak sloiczek owocowy dla dzieci
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?!Na pewno wypije vodke Zjem ciasto malinowe - taką pyszną roladkę No i snickersa Nie mam ochoty na jakieś schabowe czy inne konkrety... Wystarczająco zaspakajają mnie obiadki SB
|
|
|
|
|
#3968 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
Diete South Beach zaczelam wczoraj! W koncu sie przelalamal sporobuje przeczytac jak najwiecej Waszych postow, pomoc mi sie bardzo przyda
Edytowane przez kamciaa353 Czas edycji: 2013-03-06 o 20:36 |
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam jedną kumpele, która zawsze lubiła sobie wypić, piła dużo i była trzeźwa... Lałam też z niej bo zawsze mówiła że ona butelkę wina wypija zanim ziemniaki się dogotują...
Aż wzięłam ją raz na imprezę ![]() ![]() do zaprzyjaźnionego baru gdzie znam barmana... ![]() Nie będę się wdawać w szczegóły co się działo pamiętnej nocy ale na następny dzień miała meeeeega mega wielkiego kaca wróciła do domu i padła na łóżko w kozakach i płaszczu i tak spała do rana... I od tego czasu nie dowierzam jak ktoś mówi że nie ma kaca ![]() Musimy kretko kiedyś razem wypić ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
Fajnie że jesteś
|
|
|
|
|
#3970 |
|
Raczkowanie
|
A moze sie pochawlicie ile kg stracilyscie ?
Jak waga mi nie spadnie przez te 2 tyg to rezygnuje
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ???Ja nie będę na wstępie zrażać koleżanki... |
|
|
|
|
#3972 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo kiedy ja mam jesc te owoce wszystkie 3?na 2 śniadanie czy do obiadu Na 2Ś jem 1 a na podwieczorek drugie czasem i trzecie A grejfiut cały to 2 owocki I PRZEZYŁAM ![]() Cytat:
a to juz sprawa indywidualna ja przez pierwsze 2 tyg schudłam 3 kg a potem to juz nie komentuje lepiej
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie nie chce straszyć i to na początku bo każda z nas ma spadki - mniejsze i większe...
Tylko że część z nas ma małe przestoje w diecie i nie wiemy czemu... ![]() Ja przez 1,5msc schudłam 4kg, tylko że ja ćwicze, więc może gdybym nie ćwiczyła to byłoby więcej... Ale tak czy tak to jest wg mnie bardzo mało... ![]() A Ty ile ważysz ? I ile chcesz schudnąć ?
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
kala, wiesz, dopiero 22 lata mam i to się jeszcze może zmienić, nie przeczę
Poza tym, jak pisałaś - upiłaś koleżankę w trupa i potem miała kaca A ja nigdy do aż takiego stopnia się nie doprowadzam, wolę być po prostu napruta Ale bez tracenia świadomości i takich kwiatków. Potrafię pić do pewnego momentu i się dalej wstrzymać jak czuję, że zaraz będzie nieprzyjemnie. Dotychczas mi się to udawało za każdym razem, nigdy nie miałam luki w pamięci czy nie zrobiłam czegoś totalnie głupiego czego na trzeźwo bym nie zrobiła Nie piję na siłę czy "bo wszyscy piją", asertywna to ja jestem. Także jeśli zawsze będę taka rozgarnięta to mnie kac nie spotka ![]() kamciaa353, witaj Miło, że się przyłączasz. Zrzuciłam, patrząc na wagę obecną, 44 kg Ale cały czas mi się stabilizuje, trochę spada. W miesiąc 3 fazy spadło mi 2 kg. Zobaczymy co będzie dalej. Byleby nie wzrastała
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczorem jakoś się ich boję, ale grejfrut ma mało cukru więc spoko... Wagi Ci to nie wstrzyma... |
|
|
|
|
#3976 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ahhh wstydze sie po ciazy waze 90 kg!!! a przed wazylam 62 ( a chce schudnac chociaz do 70 Nie wiem jak ja to zrobie hehe )Kretka666 a ja Ciebie kojarze pisalam z Toba z miesiac temu (dokladnie nie pamietam) szukalam diety dla siebie i to wlasnie Ty mi ja polecilas, dziekuje
Edytowane przez kamciaa353 Czas edycji: 2013-03-06 o 20:59 |
|
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak czasem wiara nie pamięta połowy imprezy Kaca miewam chociaż rzadko... Ostatnio po tym winie cholernym dlatego w ten piątek pije vóde |
|
|
|
|
#3978 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
E tam, dużo, orzechy zblendować, w zasadzie tyle. O: http://quchniawege.blogspot.com/2013...howe-love.htmlOch, ćśśś. A tak poważnie, to wcale się bardzo nie przegłodziłam. Właściwie, to poza brakiem owoców, to pierwsza faza była całkiem fajna, bo dotychczas bazą mojego dziennego jadłospisu potrafiła być kasza gryczana na wszystkie trzy posiłki. ![]() Muszę kupić mikser do deserów z białkiem. No i boli mnie brak piekarnika. ![]() Cytat:
![]() Ojeesu, przede mną jeszcze trochę czasu, zanim sobie wyjdę i przebiegnę 30min. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czego jak czego, ale pomocy, to tu nie brakuje. ;-) Dawaj znać jak Ci idzie. |
|||||
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero teraz czasem przyszaleję i zjem owoca po obiedzie jako deser ![]() A zawsze jadłam 2-3 porcje, jedną-dwie do śniadania i jedną-dwie do II śniadania. Da się zmieścić, te 3 porcje to malutko jest
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma się czego wstydzić tu u nas Jak ja bym chciała ważyć te 62 kg ?Ja ważę 74 teraz, a ważyłam 77-78 kg. Edytowane przez kala2505 Czas edycji: 2013-03-06 o 21:04 |
|
|
|
|
#3981 | |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]
Cytat:
Ahh ja zawsze mialam tendencje do tycia, ja na wage 62 kg ciezko pracowalam, silownia fitness i te sprawy ;d ale to bylo dawno.... mam nadzieje ze wroce do tej wagi i Wam dziewczyny tez tego zycze
|
|
#3982 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
jak ja zazwyczaj jem wiesmaka z warzywami jajkami i chlebem i dotego miałabym jeszcze owoc To juz by było zbyt duzo jak na jeden posiłek nie? chyba ze jak zjem omleta warzywnego to owoca do tego zjem ... musze te owoce przesunac bo zaczynam sobie wkrecac ze to one zwalniaja chudniecie bo ja codziennie na podwieczorek jem jabłko...dzisiaj był wyjatkowo grejfiut ![]() Jak ty kretka nie jadałas to ja tez nie moge wtakim razie Jak ja to przezyje
|
|
|
#3983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, popatrz Miło, że skorzystałaś z polecenia ![]() Cytat:
Bo ja nie kupuję żadnych gotowych pakowanych, jedynie nerkowce. A reszta to skorupkowce Włoskie mam własne, z działki, także zapasy są, cały strych w babci domu zarąbany orzechami i taki zapas na dobrych kilka lat starczy, a nasze drzewa płodzą co roku nowe miliardy orzechów. Także codziennie rano do owsianki mamy łupane, eko, własne włoskie orzechy, for free Kasza gryczana jest smaczna i zdrowa, więc nadal ją wcinaj Nie masz piekarnika? Współczuję! Też nie mieliśmy w pierwszym mieszkaniu, po roku się wyprowadziliśmy (ale nie tylko z tego powodu, nie nie ). Teraz mamy gazowy i jest naprawdę ok, nauczyłam się przynajmniej piec w takim bez śmerów bajerów, bez termoobiegu, z wielką możliwością przypalenia spodu i tak dalej A jeśli chodzi o mikser to zainwestuj w zestaw kuchenny z blenderem. Tam jest rączka - trzepaczka do blendera i masz ubite białka w 30 sekund
|
|
#3984 |
|
Raczkowanie
|
http://www.bieganie.pl/?cat=19&id=547&show=1
Wygląda znośnie. Zaczęłabym w piątek, skończyłabym w kwietniu. Jakoś ruszać się muszę, a na siłownię, to nie ma z czym iść jak na razie. ![]() Co do drugiej fazy - mleczne obostrzenia wciąż obowiązują? Ja luuubię nabiał. I ile płatków zbożowych/owsianych = porcja? Jakoś tego nie mogę się doszukać. Te porcje rządzą się prawami doktorka, czy jakimiś zrozumiałymi i wcale nie muszę wbić sobie do głowy każdej kolejnej pozycji?
|
|
|
|
#3985 |
|
Wtajemniczenie
|
Kretka musze jeszcze coś zjeść nie? bo nie wolno owocka na noc bo mi sie w tłuszczyk zamieni? czyli musze sie zmusic i cos zjesc?
![]() co ty jadałas w 2 fazie na kolacje bez chleba? mi zostały sardynki takie najzwyklejsze z puszki to moge zjesc nie?
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli oczywiście będziesz w stanie go zmieścić. Doktor teoretycznie nie poleca jeść owoców do śniadania, bo pobudzają apetyt, ale na moim przykładzie mogę obalić tą teorię Trzeba także spróbować na sobie, jak organizm zareaguje. Może odstawienie owoców z wieczorowych pór pobudzi do spadku? Warto chyba spróbować.A czemu jak ja nie jadłam, to Ty nie możesz?
|
|
#3987 |
|
Raczkowanie
|
Mam gdzies z 167
No gdyby nie Ty to pewnie dalej bym siedziala na tylku i sie obzerala ;p chociaz troche mi to zeszlo zanim sie zdecydowalam na ta diete
|
#3988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płatków to są 3 łyżki. Ogólnie zasada jest taka - płatków, otrębów, mąki - 3 łyżki, chleba 30 g, makaronu, ryżu, kaszy pół szklanki. Cytat:
Serek wiejski, jajka (jajecznica, na twardo, na miękko), makrelę wędzoną, twaróg z warzywami. Sardynki możesz
|
|
#3990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Grejpfrut mnie zapchał
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

dawno sie tak do dupy nie czułam

???

Też nie mieliśmy w pierwszym mieszkaniu, po roku się wyprowadziliśmy (ale nie tylko z tego powodu, nie nie