Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-06, 20:33   #301
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez pauluus Pokaż wiadomość
kochane jak tam zdrowe odżywianie? ja jestem z siebie dumna, dziś mnie w ogóle nie ciągnie do słodyczy
a dziś zjadłam:
-250g jogurtu naturalnego z łyżką otrębów żytnich do tego cynamon i odrobina miodu (pyszne!!!!)
- 1jabłko i 3brzoskwinie z puszki w syropie
- malutka miseczka jajecznicy bez masła i 1 macę.
- 2duże marchewki utarte z 3ogórkami konserwowymi
- i na kolację mam zamiar zjeść pomidora.
wypiłam zieloną herbatę z miętą i ziołową herbatkę o dziwo, nie czuję głodu bo tak to jestem pożeraczem wszystkiego co jest w domu
a do tego ćwiczenia, 6weidera, 50brzuszków,24pompki,50pr zysiadów, podnoszenie hantli, rowerek 3-minutowy,nożyce, 20minut hula hop (chociaż nie umiem kręcić dłużej niż 30sekund, ale nie poddaję się!!!)
Hej, a my się znamy?
W ogóle co to za jadłospis? zastanów się nad swoim zdrowiem...

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Hehe, ale to z tamtego wątku słynnego czy jacyś inni?
Oj dzikie tłumy mnie przerażają, ludzie potrafią być chamscy...
Bo to takie płynne śniadanko dla nich. Wy pijecie wodę z cytryną a oni napoje z %. Taka dieta
Ale ja chyba nie wiem o który wątek Ci chodzi
Oj tak, ludzie są bezlitośni...
No chyba przejdę taką dietę może polubię piwo no bo bez kitu, co spotkam żula to chudy jak wytrzepany patyk

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
No to ja na dzisiaj melduje aerobik i trening z Nike
Dowaliłaś

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Polecacie jakiś krótki a fajny filmik tylko na brzuch, bo czuje że o niego musze jeszcze zadbać dzisiaj
Pewnie już poćwiczyłaś, ale polecam Mel B na brzuch

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Melduje, że pobiegane
Pięknie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 20:57   #302
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

A ja dziś egoistycznie tylko o sobie powiem
Zrobił mi Tz zdjęcia tak jak radziłyście i już wiem gdzie się ukryły moje zbędne kg Patrząc w lustro( czyli widząc przód) to byłam,nie ukrywam, zadowolona z efektów odchudzania ale jak zobaczyłam na zdjęciu tył to Naddupie, śróddupie i poddupie - inaczej tego nazwać się nie da ale liczę, że za kilka tygodni zobaczę jakieś zmiany na plus w swojej sylwetce żałuje , że nie mam zdjęcia z początku stycznia to bym była dziś może zadowolona

meeedzik w oczy mi się Twoje fotki włosów rzuciły nie znając Twojej historii nigdy bym nie zgadła, że prostowałaś malowałaś kiedyś itd są piękne, lśniące, gładziutkie, aż chce się dotykać

Like

Lady
zdrowiej bo bez Twoich elaboratów nudno

zdjęcie dołączę zaraz i idę ćwiczyć bo mam coraz więcej motywacji dzięki fotkom
Stary 2013-03-06, 20:59   #303
heroine86
Zakorzenienie

Moje ćwiczonka dzisiaj:

-30 min na rowerku (12 km), coś dzisiaj więcej nie dałam rady... strasznie bolały mnie nogi
-9 min z Jillian Meachels
-5 min Zumby
-Booty Shaking Waist Workout (Tiffany na boczki)
-200 podskoków na skakance
-150 brzuszków
-40 uniesień bioder
-60 nożyc poziomych
-60 nożyc pionowych
-30 wymachów nóg leżąc
-20 wymachów nóg stojąc
-20 wymachów nóg klęcząc
-40 pompek w oparciu o ścianę
-150 wspięć na palce
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2013-03-06 o 21:38
Stary 2013-03-06, 21:02   #304
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Moje ćwiczonka dzisiaj:

-30 min na rowerku (12 km), coś dzisiaj więcej nie dałam rady... strasznie bolały mnie nogi
-8 min z Jillian Meachels
-5 min Zumby
-150 brzuszków
-40 uniesień bioder
-60 nożyc poziomych
-60 nożyc pionowych
-30 wymachów nóg leżąc
-20 wymachów nóg stojąc
-20 wymachów nóg klęcząc
-150 wspięć na palce
heroine zazdrość mnie zżera, idę się spocić
Stary 2013-03-06, 21:17   #305
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

O rany, jesteś hardcorem

Jak Ty stawać nie możesz to jak Ty funkcjonujesz w pracy? zadziwiasz mnie
No nie moge stawac

Wszytsko robie o kulach, wsiadam do samochodu, wysiadam pod samym gabinetem, wtaczam sie na góre siadam w swoim gabinecie i siedze
Wszystko zorganizowalam sobie w zasiegu reki tak zeby nie wstawac, reszte donosi mi moja doktor jak potrzebuje
Zabiegi ktore wymagaja stania niestety narazie odlozlam ale 80% jestem w stanie zrobic

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Moje ćwiczonka dzisiaj:

-8 min z Jillian Meachels
-5 min Zumby
-150 brzuszków
-40 uniesień bioder
-60 nożyc poziomych
-60 nożyc pionowych
-30 wymachów nóg leżąc
-20 wymachów nóg stojąc
-20 wymachów nóg klęcząc
-150 wspięć na palce
łaaaaaaaaaaaał nie no wymtacie
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 21:28   #306
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
heroine zazdrość mnie zżera, idę się spocić
i o to chodzi! idź idź

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
No nie moge stawac

Wszytsko robie o kulach, wsiadam do samochodu, wysiadam pod samym gabinetem, wtaczam sie na góre siadam w swoim gabinecie i siedze
Wszystko zorganizowalam sobie w zasiegu reki tak zeby nie wstawac, reszte donosi mi moja doktor jak potrzebuje
Zabiegi ktore wymagaja stania niestety narazie odlozlam ale 80% jestem w stanie zrobic
Jesteś szalona ale fajnie, że możesz i chcesz pracować!

Cytat:
łaaaaaaaaaaaał nie no wymtacie
Dzięki
Stary 2013-03-06, 22:07   #307
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pauluus Pokaż wiadomość
kochane jak tam zdrowe odżywianie? ja jestem z siebie dumna, dziś mnie w ogóle nie ciągnie do słodyczy
a dziś zjadłam:
-250g jogurtu naturalnego z łyżką otrębów żytnich do tego cynamon i odrobina miodu (pyszne!!!!)
- 1jabłko i 3brzoskwinie z puszki w syropie
- malutka miseczka jajecznicy bez masła i 1 macę.
- 2duże marchewki utarte z 3ogórkami konserwowymi
- i na kolację mam zamiar zjeść pomidora.
wypiłam zieloną herbatę z miętą i ziołową herbatkę o dziwo, nie czuję głodu bo tak to jestem pożeraczem wszystkiego co jest w domu
a do tego ćwiczenia, 6weidera, 50brzuszków,24pompki,50pr zysiadów, podnoszenie hantli, rowerek 3-minutowy,nożyce, 20minut hula hop (chociaż nie umiem kręcić dłużej niż 30sekund, ale nie poddaję się!!!)
Co to jest???? dieta anorektyczki?? mój kot więcej je !!! Ty chcesz zdrowo schudnąć bez efektu jojo czy umrzeć z głodu???

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-06, 22:11   #308
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Co to jest???? dieta anorektyczki?? mój kot więcej je !!! Ty chcesz zdrowo schudnąć bez efektu jojo czy umrzeć z głodu???

Monia, też zwróciłam uwagę na to ;/ tragedia
Stary 2013-03-06, 22:20   #309
monika01011986
Zakorzenienie

hejjjj
U mnie dzisiaj dużo lepiej kupiłam sobie stepper!!! będę ćwiczyć od jutra i robić brzuszki na mojej kołysce która już kurzem metrowym zarosła do tego przysiady i pompki + gra Dance Central na xboxie Z dietką dziś dobrze - wzorowo aż czekam na okres bo jakos powinien przyjść na dniach więc będzie mi ciężko z dietą ale postaram się nie grzeszyć
Byłam dzisiaj też w solarium!! pierwszy raz odkąd tu mieszkam!! wlazłam na 10 minut i zjarałam sobie cycki reszta się normalnie opaliła będę teraz chodzić regularnie bo solarkę mam po drugiej stronie ulicy i czynna jest codziennie do 22 godziny! nawet w niedzielę
W końcu może doprowadzę się do porządku... będę wyglądać jak człowiek a nie jak spasiony trup :P
No i prawie latooo u mnie dzisiaj było 22 stopnie w cieniu !!! w samym cienkim sweterku chodziłam aż się chce żyć
także dzisiaj dzień udany nie mam więc doła ale za to katar mnie męczy :kwaśny:

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-03-06, 22:27   #310
heroine86
Zakorzenienie

Monia, ja też planuję kupić stepper!!! a z linkami kupiłaś czy bez? hehe, metrowym kurzem powiadasz czas ją odkurzyć :P ja na swojej wymiatam codziennie i mam nadzieję, że ponownie nie zarośnie mchem
Fajnie masz z tym solarium :P też bym poszła, bo wyglądam jak żywy trup
Nie no, przegięłaś z tymi 22 stopniami padłam z zazdrości ja chcę do Ciebie
zdrówka
Stary 2013-03-06, 22:29   #311
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Monia, też zwróciłam uwagę na to ;/ tragedia
heh no widziałam właśnie Twoją odpowiedz na jej post i dlatego właśnie zauważyłam w ogóle jej post bo jakoś wcześniej go przeoczyłam jak was nadrabiałam :P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-06, 22:50   #312
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
hejjjj
U mnie dzisiaj dużo lepiej kupiłam sobie stepper!!! będę ćwiczyć od jutra i robić brzuszki na mojej kołysce która już kurzem metrowym zarosła do tego przysiady i pompki + gra Dance Central na xboxie Z dietką dziś dobrze - wzorowo aż czekam na okres bo jakos powinien przyjść na dniach więc będzie mi ciężko z dietą ale postaram się nie grzeszyć
Byłam dzisiaj też w solarium!! pierwszy raz odkąd tu mieszkam!! wlazłam na 10 minut i zjarałam sobie cycki reszta się normalnie opaliła będę teraz chodzić regularnie bo solarkę mam po drugiej stronie ulicy i czynna jest codziennie do 22 godziny! nawet w niedzielę
W końcu może doprowadzę się do porządku... będę wyglądać jak człowiek a nie jak spasiony trup :P
No i prawie latooo u mnie dzisiaj było 22 stopnie w cieniu !!! w samym cienkim sweterku chodziłam aż się chce żyć
także dzisiaj dzień udany nie mam więc doła ale za to katar mnie męczy :kwaśny:
monia ciesze się, że nastrój masz lepszy i jaki power
I prawda człowiek opalony lepiej wygląda, ja jak spasiony trup właśnie podoba mi się to określenie ale od jutra balsam brązujący albo samoopalacz włączę do pielegnacji
Zazdraszczam 22 stopni jakie takie temperatury to i buty przejściowe niepotrzebne

heroine zrobiłam skalpel, mel b "wypalanie d..." i 5 min wspięcia na palcach i po 60 wymachów nogą w bok i do przodu
I do maja chce pożegnać te wałki na plecoboczkach
Stary 2013-03-06, 22:52   #313
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, ja też planuję kupić stepper!!! a z linkami kupiłaś czy bez? hehe, metrowym kurzem powiadasz czas ją odkurzyć :P ja na swojej wymiatam codziennie i mam nadzieję, że ponownie nie zarośnie mchem
Fajnie masz z tym solarium :P też bym poszła, bo wyglądam jak żywy trup
Nie no, przegięłaś z tymi 22 stopniami padłam z zazdrości ja chcę do Ciebie
zdrówka
Nooo ja mam problem właśnie z nogami i tyłkiem dlatego stepper mi wystarczy w zupełności oczywiście że z linkami ale bez linek też fajnie się ćwiczy bo próbowałam dzisiaj
Hehe no jutro odkurzę moją kołyskę chcę mieć kaloryfer w tym roku
No ja też jak trup wyglądam aż mi wstyd normalnie a mam przecież czarne włosy więc w ogóle masakra :/ już wcześniej miałam iść ale się wstydziłam jakoś i obawiałam się że się nie dogadam po niemiecku
Ale dałam radę i teraz będę chodzić normalnie
To pakuj walizy i zapraszam tutaj jest zawsze dużo cieplej niż w PL no ale o tym to już wiesz bo milion razy to pisałam :P
Dziękuję Otrivin sobie prysnę na noc żeby móc normalnie spać bo z katarem nie umiem :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-03-06, 23:04   #314
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine zrobiłam skalpel, mel b "wypalanie d..." i 5 min wspięcia na palcach i po 60 wymachów nogą w bok i do przodu
I do maja chce pożegnać te wałki na plecoboczkach
No i super!!! Margotku, właśnie zobaczyłam Twoje zdjęcia! Nie ma wcale takiej tragedyyyjiii jak to określiłaś z tym naddupiem i poddupiem widzę potencjał do przeeepięknej figuryyyy talię już masz zarysowaną, zgubisz trochę boczków i z ud i będziesz sexi lala w ogóle ramiona masz piękne
A na boczki polecam Tiffany całkiem przyjemne ćwiczenia, no i tylko 10 min najgorsze są pierwsze 2-3 dni (przekręcić się na łóżku nie mogłam ), a potem już z górki

Cytat:
Nooo ja mam problem właśnie z nogami i tyłkiem dlatego stepper mi wystarczy w zupełności oczywiście że z linkami ale bez linek też fajnie się ćwiczy bo próbowałam dzisiaj
Hehe no jutro odkurzę moją kołyskę chcę mieć kaloryfer w tym roku
No ja też jak trup wyglądam aż mi wstyd normalnie a mam przecież czarne włosy więc w ogóle masakra :/ już wcześniej miałam iść ale się wstydziłam jakoś i obawiałam się że się nie dogadam po niemiecku
Ale dałam radę i teraz będę chodzić normalnie
To pakuj walizy i zapraszam tutaj jest zawsze dużo cieplej niż w PL no ale o tym to już wiesz bo milion razy to pisałam :P
Dziękuję Otrivin sobie prysnę na noc żeby móc normalnie spać bo z katarem nie umiem :/
Bo słyszałam, że lepiej bez linek się ćwiczy. Ale różnica w cenie jest niewielka, więc można kupić z linkami i w razie co odczepić
No u Ciebie kaloryfer jest dużo bliższy niż u mnie :P ja póki co chcę spalić tłuszcz może w następnym roku będę rzeźbić jak się nie poddam do tego czasu i nie obrosnę tłuszczem na nowo
Człowiek opalony od razu szczuplej wygląda dlatego ja też muszę iść tylko kaska by się przydała ciekawe czy będą jakieś promocje na 8 marca :P u mnie zawsze coś tam było, jakaś zniżka
Z chęcią bym się do Ciebie wybrała tylko jeszcze żebym pracę tam mogła znaleźć to byłoby super... a bez języka pewnie
Otrivin dobra rzecz mi zawsze pomaga
Stary 2013-03-06, 23:06   #315
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monia ciesze się, że nastrój masz lepszy i jaki power
I prawda człowiek opalony lepiej wygląda, ja jak spasiony trup właśnie podoba mi się to określenie ale od jutra balsam brązujący albo samoopalacz włączę do pielegnacji
Zazdraszczam 22 stopni jakie takie temperatury to i buty przejściowe niepotrzebne
dziękuję
No opalenizna dużooo daje kobiecie na plus mi się bardzo podoba opalone ciało a blade kojarzy mi się z jakąś chorobą zaraz :/
Ja nie cierpię balsamów brązujących a konkretnie ich zapachu na skórze po dwóch godzinach od nałożenia :/ straszny jest dla mnie :/ ale brązuje ładnie co prawda
Noo niby nie potrzebne ale tak mi głupio w marcu w balerinkach wyskoczyć hehe

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-06, 23:14   #316
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
mi się bardzo podoba opalone ciało a blade kojarzy mi się z jakąś chorobą zaraz :/
ja już wg Ciebie bym chora była
Stary 2013-03-06, 23:20   #317
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
No i super!!! Margotku, właśnie zobaczyłam Twoje zdjęcia! Nie ma wcale takiej tragedyyyjiii jak to określiłaś z tym naddupiem i poddupiem widzę potencjał do przeeepięknej figuryyyy talię już masz zarysowaną, zgubisz trochę boczków i z ud i będziesz sexi lala w ogóle ramiona masz piękne
A na boczki polecam Tiffany całkiem przyjemne ćwiczenia, no i tylko 10 min najgorsze są pierwsze 2-3 dni (przekręcić się na łóżku nie mogłam ), a potem już z górki
heroine chętnie spróbuje czegoś nowego, skoro Tż w domu siedzi to mi poszuka i ściągnie , przyda się do czegoś
Myślałam, że wyglądam z tyłu lepiej ale dobrze mieć ogląd na całość problemu i mam motywacje i wiem nad czym pracować i cieszę się, że sie odważyłam w końcu po to tu jestem żeby schudnąć i osiągnąć własny ideał

Cytat:
dziękuję
No opalenizna dużooo daje kobiecie na plus mi się bardzo podoba opalone ciało a blade kojarzy mi się z jakąś chorobą zaraz :/
Ja nie cierpię balsamów brązujących a konkretnie ich zapachu na skórze po dwóch godzinach od nałożenia :/ straszny jest dla mnie :/ ale brązuje ładnie co prawda
Noo niby nie potrzebne ale tak mi głupio w marcu w balerinkach wyskoczyć hehe
monia ja tego zapachu też nie znoszę ale te 2 dni w tygodniu jakoś noc przecierpię do porannego prysznica, dla urody wszystko
A co do balerin i w ogóle lekkiej odzieży tuż po ziemie, to mam podobne odczucia nie wiem czemu tak jest skoro ciepło to powinno się lżejsze buty zakładać ale jakoś tak dziwnie baleriny założyć jak się wczoraj w kozakach chodziło dziś w wiosennym płaszczu czułam się "nago" , choć i tu było cieplutko
A i gratki , że już wszędzie się dogadujesz itd zupełnie inna monia niż przed wyjazdem zresztą, my wszystkie wiedziałyśmy, że sobie na obczyźnie świetnie poradzisz
Stary 2013-03-06, 23:28   #318
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Bo słyszałam, że lepiej bez linek się ćwiczy. Ale różnica w cenie jest niewielka, więc można kupić z linkami i w razie co odczepić
No u Ciebie kaloryfer jest dużo bliższy niż u mnie :P ja póki co chcę spalić tłuszcz może w następnym roku będę rzeźbić jak się nie poddam do tego czasu i nie obrosnę tłuszczem na nowo
Człowiek opalony od razu szczuplej wygląda dlatego ja też muszę iść tylko kaska by się przydała ciekawe czy będą jakieś promocje na 8 marca :P u mnie zawsze coś tam było, jakaś zniżka
Z chęcią bym się do Ciebie wybrała tylko jeszcze żebym pracę tam mogła znaleźć to byłoby super... a bez języka pewnie
Otrivin dobra rzecz mi zawsze pomaga
No może i lepiej ale nie wiem bo nie próbowałam jeszcze w sumie to nastawiłam się już jakoś tak sama z siebie że bez linek będę ćwiczyć żeby było trudniej :P
Taaaa uwierz mi że po dwóch ciążach to nie jest taki proste bo mięśnie brzucha są już inne - nie przylegają tak pięknie do ściany brzusznej i ciężko je wyrzeźbić. Dlatego Ty masz łatwiej i w jakim następnym roku???? w tym roku jak się postarasz to będziesz miała taki kaloryfer że wszyscy z zazdrości padną!
To fakt, że opalona szczuplej wygląda no i ta skóra jest też inna po solarium - taka jędrniejsza
Ahhh no tak! dzień kobiet jest przecież może zrobią jakąś zniżkę
Ojj pracę byśmy znalazły Ci jakąś tylko niemiecki najlepiej jakbyś znała tu są agencje pracy które na prawdę dobrze płacą i ofert pracy mają sporo

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Cytat:
ja już wg Ciebie bym chora była
taaaaa na wora chyba Ty masz jasne włosy więc bladość aż tak nie jest widoczna nie to co przy czarnych włosach - niczym czarownica z Blair Witch Project

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-03-06, 23:34   #319
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monia ja tego zapachu też nie znoszę ale te 2 dni w tygodniu jakoś noc przecierpię do porannego prysznica, dla urody wszystko
A co do balerin i w ogóle lekkiej odzieży tuż po ziemie, to mam podobne odczucia nie wiem czemu tak jest skoro ciepło to powinno się lżejsze buty zakładać ale jakoś tak dziwnie baleriny założyć jak się wczoraj w kozakach chodziło dziś w wiosennym płaszczu czułam się "nago" , choć i tu było cieplutko
A i gratki , że już wszędzie się dogadujesz itd zupełnie inna monia niż przed wyjazdem zresztą, my wszystkie wiedziałyśmy, że sobie na obczyźnie świetnie poradzisz
hehehe no tak! co się nie robi aby pięknie wyglądać
My Polacy to już tak mamy że prawie cały rok ubrani po uszy chodzimy bo u nas ciągle zimno :P nawet lata są beznadziejne i ciągle leje deszcz. Więc gdy się cieplej zrobi to człowiek w szoku i nie wie jak się ubrać Większość chodzi w płaszczach więc głupio wyskoczyć w ramonesce albo w dzinsówce Tutaj dzisiaj młodziaki na krótkie rękawy chodzili a ja na nich jak na kosmitów się patrzyłam chociaż dla nich to normalka się tak ubierać
Dzięki dzięki nooo podstawy jakieś tam znam ale to tylko kropla w morzu..... od 25 marca idę na kurs! będę się uczyć!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-06, 23:41   #320
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine chętnie spróbuje czegoś nowego, skoro Tż w domu siedzi to mi poszuka [COLOR=White]i ściągnie [COLOR=Black], przyda się do czegoś
Myślałam, że wyglądam z tyłu lepiej ale dobrze mieć ogląd na całość problemu i mam motywacje i wiem nad czym pracować i cieszę się, że sie odważyłam w końcu po to tu jestem żeby schudnąć i osiągnąć własny ideał
Tiffany jest fajna pokochasz ją ja już praktycznie znam ten filmik na pamięć wiem co powie w danym momencie i gadam razem z nią
Nie jest źle naprawdę a będzie jeszcze lepiej!

Cytat:
Taaaa uwierz mi że po dwóch ciążach to nie jest taki proste bo mięśnie brzucha są już inne - nie przylegają tak pięknie do ściany brzusznej i ciężko je wyrzeźbić. Dlatego Ty masz łatwiej i w jakim następnym roku???? w tym roku jak się postarasz to będziesz miała taki kaloryfer że wszyscy z zazdrości padną!
To fakt, że opalona szczuplej wygląda no i ta skóra jest też inna po solarium - taka jędrniejsza
Ahhh no tak! dzień kobiet jest przecież może zrobią jakąś zniżkę
Ojj pracę byśmy znalazły Ci jakąś tylko niemiecki najlepiej jakbyś znała tu są agencje pracy które na prawdę dobrze płacą i ofert pracy mają sporo
Dobra dobra, już ja widziałam ten Twój pociążowy brzuszek Ty mi tu kitu nie wciskaj, że Ci coś nie przylega do ściany brzusznej mój brzuch bez ciąży w porównaniu do Twojego po 2 ciążach to jedna wielka czarna rozpacz w tym roku kaloryfera na pewno nie będzie (Ty wiesz ile to trzeba ćwiczyć żeby jakiś zarys mięśni mieć? ) ale może mniejsze zwały tłuszczu będą
No muszę iść na to solarium, od razu się szczuplejsza poczuję
No widzisz, z niemieckim u mnie nigdy nie miałam z nim styczności jedynie teraz to co do mnie mąż czasem szprechnie więc ciężko by mi było znaleźć cokolwiek

Cytat:
taaaaa na wora chyba Ty masz jasne włosy więc bladość aż tak nie jest widoczna nie to co przy czarnych włosach - niczym czarownica z Blair Witch Project
dobra dobra, TŻ mi mówi, żebym na stawała obok ściany bo się zlewam mówię Ci, żem bladzioch nad bladziochy

W ogóle to od 2 godzin oglądam Mentalistę i skończyć nie mogę
Stary 2013-03-06, 23:46   #321
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Heeeeej myszko
Biedna

Co za oszusci!! Tez tak kiedys mialam jako dziecko z gra The Sims!!!! Rodzice mi kupili a pozniej okazało sie ze plyty nie ma w srodku
Lament był okrutny ale to było kawał czas temu jakies moje podstawowokowe lata
Bol szyji? Napewno zle spalas! Nie denerwuj sie, lada moment znowu wrocisz na dobre tory
A co do butów!! w PL mamy to samo
tez nie moge nic kompletnie upolowac, chcialam na wiosne jakis fajny płaszczyk i boteczki a tymczasem doooooopa nie ma nic

Dobrze ze napisalas wpadaj do Nas jak najczesciej zaraz pogodnimy Pana dołaaaaa
hej słoneczko

Jak tam Twoja nóżka??? Zdjęli gips?? Boli??
Dawno Cie nie było i się stęskniłam nie opuszczaj nas na tak długo!!!!

Ooo widzę że nie tylko mnie oszukali z płytą :/ no co za złodziejstwo :/ Ty jako dziecko na pewno bardzo to przeżyłaś - to oczywiste, a ja stara baba i też prawie rozpacz była ale mam teraz chociaż pudełko a gre sobie z chomika ściągnę hehe
No ból szyi minął Ty to lekarzem powinnaś zostać

No w sklepach jakaś parodia normalnie wszystko na lato!!!! na wiosne nic a nic! to nie jest normalne przecież :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-03-07, 00:02   #322
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra dobra, już ja widziałam ten Twój pociążowy brzuszek Ty mi tu kitu nie wciskaj, że Ci coś nie przylega do ściany brzusznej mój brzuch bez ciąży w porównaniu do Twojego po 2 ciążach to jedna wielka czarna rozpacz w tym roku kaloryfera na pewno nie będzie (Ty wiesz ile to trzeba ćwiczyć żeby jakiś zarys mięśni mieć? ) ale może mniejsze zwały tłuszczu będą
No muszę iść na to solarium, od razu się szczuplejsza poczuję
No widzisz, z niemieckim u mnie nigdy nie miałam z nim styczności jedynie teraz to co do mnie mąż czasem szprechnie więc ciężko by mi było znaleźć cokolwiek

No co ponoć tak jest że mięśnie po ciąży nie trzymają się tak ładnie ściany brzusznej i dlatego trzeba go ciągle "wciągać" aby był płaski bo inaczej wystaje :P Kobiety które dzieci nie rodziły takich problemów nie mają kiedyś program taki oglądałam i tam to mówili
Ojjj przesadzasz :P do wakacji jakbyś codziennie dużo ćwiczyła to kaloryfer by był! Dasz radę I nie przesadzaj że masz zwały tłuszczu! na zdjęciach masz talię jak marzenie!!! głupolu Ty mój
Ja jeszcze z 2 razy pójdę na solarę i też się szczuplejsza poczuję z dwa kilo optycznie mi zleci hehehe
Ooo to mąż już szprecha??? Dużo już umie?
Ja Ci powiem, że niby język tu wymagają no ale kuźwa tyle ludzi się tu nazjeżdżało, pracują i co może oni od razu umieli gadać po niemiecku??? Ja w to nie wierzę. Jak takie starsze kobietki przyjeżdżają do opieki nad starszymi ludźmi to ani a ani b po niemiecku nie potrafią no bo skąd. I jakoś pracują i się dogadują...

Cytat:
dobra dobra, TŻ mi mówi, żebym na stawała obok ściany bo się zlewam mówię Ci, żem bladzioch nad bladziochy

W ogóle to od 2 godzin oglądam Mentalistę i skończyć nie mogę
Ale on miły!! To powiedz mu żeby wyskakiwał z portfela bo Ty w takim razie idziesz na solarkę

A ja z mamą na fejsie pisałam do teraz!! i dlatego tutaj tak wolno odpisuję :P moją matkę pogięło na stare lata! po nocach na fejsie siedzi i to codziennie !

oooo teraz siostra do mnie na fejsie pisze moja rodzina jest z kosmosu chyba a ojcem jest batman skoro my spać po nocach nie możemy z moją siostrą

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-03-07, 00:13   #323
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
[/COLOR]

oooo teraz siostra do mnie na fejsie pisze moja rodzina jest z kosmosu chyba a ojcem jest batman skoro my spać po nocach nie możemy z moją siostrą
monia miałam już się z łóżka do klawiatury nie podnosić ale 'tato batman" mnie rozweselił
Fajna jest Twoja rodzinka przynajmniej masz z kim w nocy pogadać
Stary 2013-03-07, 00:22   #324
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No co ] ponoć tak jest że mięśnie po ciąży nie trzymają się tak ładnie ściany brzusznej i dlatego trzeba go ciągle "wciągać" aby był płaski bo inaczej wystaje :P Kobiety które dzieci nie rodziły takich problemów nie mają kiedyś program taki oglądałam i tam to mówili
Ojjj przesadzasz :P do wakacji jakbyś codziennie dużo ćwiczyła to kaloryfer by był! Dasz radę I nie przesadzaj że masz zwały tłuszczu! na zdjęciach masz talię jak marzenie!!! głupolu Ty mój
Ja jeszcze z 2 razy pójdę na solarę i też się szczuplejsza poczuję z dwa kilo optycznie mi zleci hehehe
Ooo to mąż już szprecha??? Dużo już umie?
Ja Ci powiem, że niby język tu wymagają no ale kuźwa tyle ludzi się tu nazjeżdżało, pracują i co może oni od razu umieli gadać po niemiecku??? Ja w to nie wierzę. Jak takie starsze kobietki przyjeżdżają do opieki nad starszymi ludźmi to ani a ani b po niemiecku nie potrafią no bo skąd. I jakoś pracują i się dogadują...
Może i mówili, ale to nijak się ma do Twojego przypadku brzuch masz jak marzenie
Oj uwierz mi, że mam sukienka ślubna wiele zakryła, no i to było już jakiś czas temu, więc wiesz :P przed ślubem się trochę schudło ze stresu dlatego teraz trzeba walczyć od nowa
Hehe, pewnie tak a ważyłaś się? i tak malutko ważysz :P poza tym jesteś wysoka to nawet jak przytyjesz 2-3 kg to nie widać
Szprecha szprecha, chodzi na lekcje do takiej babki no i ona mówi, że Jego poziom to B1 już jest a żeby przyjęli Go do pracy w szpitalu w Niemczech to potrzeba mieć B2 no i uczy się, mam nadzieję, że coś z tego będzie. Bo właśnie nazjeżdżało się i do Niemiec już ludu i nie ma takiego zapotrzebowania... rynek się powoli przepełnia... no z tą opieką na starszymi to słyszałam, że trzeba się nauczyć kilku podstawowych zwrotów i słówek i można się dogadać :P trochę na migi, trochę obrazkowo i daje radę koleżanka mojej ciotki tak pojechała :P teraz już bez problemu się dogaduje, po pół roku

Cytat:
Ale on miły!! To powiedz mu żeby wyskakiwał z portfela bo Ty w takim razie idziesz na solarkę

A ja z mamą na fejsie pisałam do teraz!! i dlatego tutaj tak wolno odpisuję :P moją matkę pogięło na stare lata! po nocach na fejsie siedzi i to codziennie !

haha, chyba tak Mu powiem może rzuci piniąąąSZka

moja mama też ma fejsa a ja nie mam starsze pokolenie nam się umedialnia (matko co za słowo mi wyszło )

Ojciec batman jak Ty coś powiesz
Stary 2013-03-07, 00:25   #325
heroine86
Zakorzenienie

W ogóle ja to już chyba idę spać Mentalistę obejrzałam w końcu jutro miałam wstać o 8 powodzenia sobie życzę oczami wyobraźni już widzę jak przestawiam budzik

Dobra, spadam laski śpijcie zdrowo i kolorowo! do jutra
Stary 2013-03-07, 00:30   #326
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monia miałam już się z łóżka do klawiatury nie podnosić ale 'tato batman" mnie rozweselił
Fajna jest Twoja rodzinka przynajmniej masz z kim w nocy pogadać
hehe a tak mi sie jakos powiedziało
Nooo fajnie ale przez to że one codziennie do mnie piszą to ja nie mogę spokojnie z Wami popisać i nic w internecie zobaczyć

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-03-07, 00:54   #327
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Może i mówili, ale to nijak się ma do Twojego przypadku brzuch masz jak marzenie
Oj uwierz mi, że mam sukienka ślubna wiele zakryła, no i to było już jakiś czas temu, więc wiesz :P przed ślubem się trochę schudło ze stresu dlatego teraz trzeba walczyć od nowa
jakie tam marzenie kaloryfera nie mam więc o czym tu marzyć
Jassssne! nie wykręcaj się luźną sukienką! ja widzę że na brzuchu jest opięta i brzuch jest płaski! pewnie dużo od ślubu nie przytyłaś, wydaje Ci się tylko

Cytat:
Hehe, pewnie tak a ważyłaś się? i tak malutko ważysz :P poza tym jesteś wysoka to nawet jak przytyjesz 2-3 kg to nie widać
no właśnie przez te problemy po odstawieniu tabsów nie wchodze na wagę bo jestem mega spuchnięta. Brzuch mnie pobolewa ciągle a jeszcze dzisiaj jakieś skrzepy mi lecą może okres jutro dostanę lub na dniach.... w sumie to nie pamiętam kiedy ostatnio miałam i teraz nie wiem kiedy mam dostać :/ Jak się unormuje wszystko to sie zważę

Cytat:
Szprecha szprecha, chodzi na lekcje do takiej babki no i ona mówi, że Jego poziom to B1 już jest a żeby przyjęli Go do pracy w szpitalu w Niemczech to potrzeba mieć B2 no i uczy się, mam nadzieję, że coś z tego będzie. Bo właśnie nazjeżdżało się i do Niemiec już ludu i nie ma takiego zapotrzebowania... rynek się powoli przepełnia... no z tą opieką na starszymi to słyszałam, że trzeba się nauczyć kilku podstawowych zwrotów i słówek i można się dogadać :P trochę na migi, trochę obrazkowo i daje radę koleżanka mojej ciotki tak pojechała :P teraz już bez problemu się dogaduje, po pół roku
oooo no to ładnie szybko sie uczy widzę
W Polsce coraz gorzej to ludzie uciekają za granicę, a że do Niemiec najbliżej i wiele ofert pracy jeszcze jest to zjeżdżają się tu całymi rodzinami. Jeszcze trochę a z pracą też będzie ciężko bo rynek pracy bedzie przepełniony.
Też znam kilka takich babeczek i teraz szprechają jak wściekłe a zanim wyjechały to nic nie umiały

Cytat:
haha, chyba tak Mu powiem może rzuci piniąąąSZka

moja mama też ma fejsa a ja nie mam starsze pokolenie nam się umedialnia (matko co za słowo mi wyszło )

Ojciec batman jak Ty coś powiesz
nooo mój mąż się zawsze śmieje i mówi sobie pod nosem jak ja chcę coś od niego : " chciałeś mieć panią to teraz zapie..rd..ala.j na nią"

Twoja mama ma a TY nie????? no wiesz co! Ponoć w tych czasach fejsa nie mają tylko ludzie którzy są ścigani listem gończym za przestępstwo jakies a reszta już ma

tata batman forever yeahhh

dobra ide spać bo już głupoty piszę, Dobranoc!!!!!! buziaki!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-07, 00:57   #328
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle ja to już chyba idę spać Mentalistę obejrzałam w końcu jutro miałam wstać o 8 powodzenia sobie życzę oczami wyobraźni już widzę jak przestawiam budzik
ja codziennie o 7:30 wstaję dzieci do przedszkola zawożę oczywiście jak wracam to idę dalej spać aż do 13stej ale nie chciałabyś mnie widzieć o tej 7:30 jak muszę wstać......

dobranoc! PA

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-03-07, 07:25   #329
mielnus
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczęta. Przepraszam ale nie nadrobię tego znowu. Przeleciałam tylko po łepkach bo zaraz musze na uczelnie leciec, a po drodze jakieś buty na wiosne pooglądać. Medzik śliczne masz te włoski, a jak wyprostujesz to jeszcze bardziej błyszczą.Dzięki makaron. PO zaręczynach było fajnie przez tydzien. Wczoraj się pokłóciuliśmy. NIenawidze jak do mnie chce przyjeżdząc o 21:30, bo pozniej i tak od razu zaypia. Wk... się bardzo. W weeken jeździł z ludźmi bo chciał zarobić- ok, rozumiem. Ale nie rozumiem tego że nie potrafi sobie tak zorganizować czas żeby być u mnie na tą 20tą. Dalej się spóźnia, nigdy nie ma czasu;/ Wszystkim du.e ratuje a mnie przez to olewa..... Eh....

U mnie dzisiaj na wadze 61,8 kg Spadek 3 dni- 1,2 kg Jestem baaaardzo zadowolona W końcu coś idzie na dół. Wczoraj miałam na fitness iść oczywiście nie poszłam bo robiłam nadgodziny.. masakra jakaś, taki zapieprz. Lece się szykować i na wykłady

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2013-03-07 o 08:13
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 08:39   #330
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
: hahaha:

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości