Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. II - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część naszego wątku?
Trzeci wątek nam już leci, coraz większe nasze dzieci 7 11,86%
Czy to chłopiec, czy dziewczynka, każda z nas chce córcię, synka 0 0%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już za chwilę będą dzieci 0 0%
Już nam pięknie rosną brzusie, to wrześniowo-październikowe są mamusie 8 13,56%
Były kropki, są dzidziusie, a mamusiom rosną brzusie 13 22,03%
Idzie wiosna, rosną brzusie, a w nich piękne są dzidziusie 4 6,78%
Idzie wiosna, rosną brzusie, a w nich ukochane dzidziusie 0 0%
Choć dzieciaczki takie małe, serca mają nasze całe 3 5,08%
Rosną, rosną dumne mamy, na dzieciaczki już czekamy 0 0%
Już nie fasolki, a dzieciaki, są dziewczynki i chłopaki 0 0%
Każda mama wiedzieć chce, co tam w brzuchu chowa się 5 8,47%
W brzuchu dziecię sobie fika, u mamy z września lub października 1 1,69%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III 18 30,51%
Głosujący: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-07, 10:14   #3361
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. II

Mi też się śnil brzuch. Wielki... I liczę na palcach i wychodzi mi 8 miesięcy, ale byłam zdumiona że tak szybko- bo przecież niedawno ledwo 7 było

Ja dziś mam jakieś bóle brzucha. Dół, góra, niefajnie. Maly maruda. Chleba nie ma w domu. Ja nie wiem

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:14   #3362
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
a ja się melduję po usg....
jest serduszko!!
nasza fasolinka ma 4,4 mm i wg usg 6tydz.1dzień ciąży,
termin porodu położna mi w kartę wpisała 24 października- obliczone wg OM czyli może być troszkę później
dziękuję za wszystkie kciuki
super wieści!

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
nic nie mówcie- właśnie skończyłam jeść swojego wymarzonego mc flurry nie mogłam już wytrzymać bo na samą myśl o nim mi język w dupkę uciekał więc tżta w auto i wiooo po lodzika- Bożżżeeeee jakie niebo w gębie- orgazm stulecia po pierwszej łyżeczce
mój ostatnio tez jechał ale żeby nei było, sam też zjadł

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
Witam Ja po wizycie prawie na skrzydłach latam Wszystko jest w jak najlepszym porządku Dzidzia ma 7cm, termin z USG taki sam jak z OM czyli 08.09. Plamienia spowodowane były albo przemęczeniem albo nadczynnością śluzówki Jeśli się powtórzy to wiadomo trzeba sobie odpuścic pare rzeczy. Jestem mega szczęśliwa z tej wizyty.Doktor super wszystko wyjaśniał co robi,zbadał wszystko co mógł,kręgosłup,mózg , żołądek,przezierność karkową , Tż i Adi byli zemną Adi wszystko komentował do doktora, że dzidzia ma malutkie oczki o rączki , i nóżki. Powiedział mi że nastepna wizyta na której wyłapuje się wady to najlepiej przyjść w 22 tc. Co mnie zaskoczyło robil USG 4d(mam 4 fotki-później wrzuce) plus badanie ginekologiczne i zapłaciłam tylko 70zł!!!!
Na pewno do niego wrócę w 22tc A dotychczasowego lekarza zmieniam na nowego z NFZ do którego udało mi się dostać( taki młody doktor po30 , który strasznie opiekuje się swoimi pacjentkami, nawet sam do nich wydzwania jak się czują-->koleżanki mi go polecały), ale wizyta dopiero 25.03.

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
z pewnością Ja mam różnice jednego dnia wg USG(13t3d) i OM(13t4d). Muszę dodać że nawet nie wiedziałam jakie gość ma USG, początkowo robił czarno białe a potem przełączył. Myślałam że za takie dokładne badania zapłacę ok 150-200zł a tu taka niespodzianka
to juz całkiem konkretny człowiek!

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a mi się dzisiaj śniło, że byłam u lekarza na tej sobotniej wizycie i miała być dziewczyna ale sny to chyba na odwrót się czyta hehe
też śniła mi się córka która mówiła, że woli jak tata przewija i karmi niemowlak

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
a kidey się robi to 2 genetyczne?
to tzw połówkowe czyli ok 20 tc
Stary 2013-03-07, 10:18   #3363
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ciekawe co tam u Laden bo cos milczy juz kilka dni...cos to niepodobne do niej..
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:32   #3364
karolson
Zakorzenienie

czesć i czołem,
wstałam, zjadlam, wstawiłam pranie, obejrzałam top model na tvn player i ide spac... nic mi się niechce -dajcie jakiś sił a to 15 tydzien miało byc lepiej...
Stary 2013-03-07, 10:36   #3365
t_89
Zakorzenienie

Hej, a ja bylam na miescie wlasnie woriclam, wyslalam zaproszenia poczta .
Jesc mi sie chce, ale nie wiem na co mam ochote
od miesa mnie odrzucilo ;/.
Ja mam prawie 16 tydzien
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:40   #3366
papalinka83
Zakorzenienie

Dziewczyny, coś mnie łapie chyba jakieś przeziębienie - węzły chłonne bolą, szyja mi spuchła i boli przy przełykaniu i ogólnie tak jakoś nie bardzo... Pewnie jakaś cholera w pracy mnie zaraziłą, bo to open space, a wszyscy chorzy przychodzą do roboty, zamiast w domu siedzieć A dzisiaj idę na koncert i jakbym nie mogła pójść to bym się zapłakała chyba... Właśnie kupiłąm syrop prenalen i wzięłam pierwszą porcję. To coś pomaga? Ktoś brał?

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:44   #3367
t_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, coś mnie łapie chyba jakieś przeziębienie - węzły chłonne bolą, szyja mi spuchła i boli przy przełykaniu i ogólnie tak jakoś nie bardzo... Pewnie jakaś cholera w pracy mnie zaraziłą, bo to open space, a wszyscy chorzy przychodzą do roboty, zamiast w domu siedzieć A dzisiaj idę na koncert i jakbym nie mogła pójść to bym się zapłakała chyba... Właśnie kupiłąm syrop prenalen i wzięłam pierwszą porcję. To coś pomaga? Ktoś brał?
Ja bralam ten syrop ale przez 3 dni tylko do tego sok z malin i mleko z miodem i po 4 dniach mi przeszlo
Stary 2013-03-07, 10:46   #3368
kaska87
Zakorzenienie

ja jak byłam przeziebiona to jadłam czosnek, piłam syrop z cebuli, mleko z miodem i leżałam w łóżku

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:48   #3369
agaabuu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Nie wydaje mi się, żebym szybko tyła, a niedoczynność mam już leczoną 10 lat. Teraz w 12tc mam ok 1 kg na plusie, chociaż faktem jest że po świętach mi się trochę ogólnie przytyło i nie zdążyłam zrzucić... ale to nie wina ciąży Może masz za małą dawkę euthyroxu? Zwiększałaś w ciąży?
No wlaśnie lekarka jak byłam miesiąc temu nie kazała na razie zwiększać. Jutro mam wizyte u endo więc dowiem sie jakie wyniki mam, ale czuje po sobie, że trzeba będzie zwiększyć dawkę.
Stary 2013-03-07, 10:52   #3370
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak byłam przeziebiona to jadłam czosnek, piłam syrop z cebuli, mleko z miodem i leżałam w łóżku
Ja już była przeziębiona na poczatku samym, to leczenie cebulą i czosnkiem mi zajęło 2 tygodnie A dzisiaj mi musi przejść wmiarę teraz, od jutra mogę leżeć, ale dzisiaj idę na 19 na best of Musicals, na który już się nie mogę doczekać od kilku dni... więc plis trzymajcie kciuki, żeby mnie choróbsko nie powaliło

Pawełek 20.03.2015
Stary 2013-03-07, 10:53   #3371
t_89
Zakorzenienie

Cytat:
Syrop z cebuli jest okropnyyyyyyyyyyyyyyyy jak to pilam to mnie cofalo ;D
moj tz mi zrobil kiedys mleko z czosnkiem i miodem to fuuuuuuuuuuuuuuuu ale bez czosnku smaczne xD
Stary 2013-03-07, 10:53   #3372
tancerka212
Zakorzenienie

ja też nie wiem co to się dzisiaj dzieje... zmiana pogody chyba bo oprócz leżenia w łóżku na nic innego nie mam ani siły ani ochoty... mdli mnie, głowa mnie troszkę na szczęście już puszcza ale i tak jestem flakiem nie wiem jak ja do tego lekarza dzisiaj pojadę i wysiedzę w poczekalni... chyba się położę pod drzwiami i niech mnie lekarz wtarga na leżankę jak przyjdzie moja kolej
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:53   #3373
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
czesć i czołem,
wstałam, zjadlam, wstawiłam pranie, obejrzałam top model na tvn player i ide spac... nic mi się niechce -dajcie jakiś sił a to 15 tydzien miało byc lepiej...
Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
Hej, a ja bylam na miescie wlasnie woriclam, wyslalam zaproszenia poczta .
Jesc mi sie chce, ale nie wiem na co mam ochote
od miesa mnie odrzucilo ;/.
Ja mam prawie 16 tydzien
Jejusiu ale pocieszacie ja czekam na ten 13/14 tydzień żeby już lepiej bylo a tu widzę że może nie być

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 11:01   #3374
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Jejusiu ale pocieszacie ja czekam na ten 13/14 tydzień żeby już lepiej bylo a tu widzę że może nie być
ja tak samo odliczam do tego 13 tygodnia a tu widać chyba guzik z pętelką z tego wszystkiego może wyjść
Stary 2013-03-07, 11:13   #3375
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
ja tak samo odliczam do tego 13 tygodnia a tu widać chyba guzik z pętelką z tego wszystkiego może wyjść
ja mam 13t2dz, mdłości już nie mam, ale lenia mam nadal. najchętniej przespałabym dzień. poza tym ubolewam nad tym, że wszędzie daleko i nawet jakbym chciała wybrać się gdzieś to nie ma gdzie, tylko łażenie wkoło bloku pozostaje. po sklepach nie chce chodzić, bo nie mam kasy żeby jeszcze wydawać i

w ogóle wkurza mnie to miasto, ze nie mam tu z kim pogadać nawet. siedzimy ciągle we dwójkę i nic poza tym ;/

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-03-07 o 11:15
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 11:30   #3376
nena_milka
Wtajemniczenie

ja wczoraj zaczęłam 12tc. nudności nie miałam ale wydaje mi się, że wcześniej mniej się męczyłam. tzn na pewno miałam mniejszą wydolność ale teraz... no dzisiaj umyłam prysznic i kibelek a jak już myłam podłogę w łazience to zadyszka. Z resztą cały zeszły tydzień w pracy tak miałam. A tak poza tym to widzę wyraźną poprawę ze wzdęciami i kupką najgorszy był 7-10 tydzień.

Ja tam trzymam kciuki, żeby wam przeszły już te wymioty i mdłości
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 11:32   #3377
tancerka212
Zakorzenienie

dzisiejsza fotka- 10t 1d w porównaniu do waszych piłeczek to w ogóle nie ma się czym chwalić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10t1d.jpg (83,1 KB, 69 załadowań)
Stary 2013-03-07, 11:40   #3378
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Wadera4 bardzo bardzo mi przykro. Strasznie przykre,musi sie ulozyc

Ja wczoraj bylam na wizycie tu u siebie. Bez badan bo nie dalam rady odebrac... Ale mnie przyjela. Wypisala mi karte ciazy.zwazyla, cisnienie zmierzyla. Na plusie jestem 4 kg... :O Tak sobie pofolgowalam. Ale wiecie co dziewczynki, kobitka mowi do mnie : "dobrze,ze przyszlas, bo to jest 9 i pol tygodnia, a jak do 10 tygodnia sie nie wypisze karty ciazy,to becikowe sie nie nalezy) Poszlabym w przylym tyg.i juz bym miala klopot. A zawsze dobre i to becikowe.
Mnie katar dalej trzyma, kurcze nie chce cos przejsc. Teraz dostalam skierowanie na mocz jeszcze. Musze odebrac tamte badania i zapisac sie na wizyte nastepna.
Ja bym chciala znac plec malucha, jak najszybciej Nie wiem dlaczego ale jakos bardziej obstawiam chlopaka, nie wiem czemu :O
Mysle coraz bardziej o tym USG 3 D ale nie wiem kiedy najlepiej,jakos w 13 tygodniu? Jak sadzicie dziewuszki?

Faith Resnick
Izunia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 11:59   #3379
papalinka83
Zakorzenienie

Dziewczyny coś słabo piszecie ostatnio? Albo wszystkie ciężko pracują albo śpią A gdzie się podziała nasza baletnica?

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
dzisiejsza fotka- 10t 1d w porównaniu do waszych piłeczek to w ogóle nie ma się czym chwalić
No troszkę już widać, coś się zaczyna pojawiać U mnie powoli też, ale jeszcze niewiele...

Pawełek 20.03.2015
Stary 2013-03-07, 12:00   #3380
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izunia86 Pokaż wiadomość
Wadera4 bardzo bardzo mi przykro. Strasznie przykre,musi sie ulozyc

Ja wczoraj bylam na wizycie tu u siebie. Bez badan bo nie dalam rady odebrac... Ale mnie przyjela. Wypisala mi karte ciazy.zwazyla, cisnienie zmierzyla. Na plusie jestem 4 kg... :O Tak sobie pofolgowalam. Ale wiecie co dziewczynki, kobitka mowi do mnie : "dobrze,ze przyszlas, bo to jest 9 i pol tygodnia, a jak do 10 tygodnia sie nie wypisze karty ciazy,to becikowe sie nie nalezy) Poszlabym w przylym tyg.i juz bym miala klopot. A zawsze dobre i to becikowe.
Mnie katar dalej trzyma, kurcze nie chce cos przejsc. Teraz dostalam skierowanie na mocz jeszcze. Musze odebrac tamte badania i zapisac sie na wizyte nastepna.
Ja bym chciala znac plec malucha, jak najszybciej Nie wiem dlaczego ale jakos bardziej obstawiam chlopaka, nie wiem czemu :O
Mysle coraz bardziej o tym USG 3 D ale nie wiem kiedy najlepiej,jakos w 13 tygodniu? Jak sadzicie dziewuszki?

ja tez poszlam w 9 tc dopiero, takie terminy byly u mojego gina... ale wiedzialm o tym przepisie. nie chodzi o karte ciazy tylko o pierwsza wizyte. w karcie ciazy mam pozniejsza wizyte.

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 12:05   #3381
ladanseuse14
Zakorzenienie

Witajcie

Nie było mnie tu kilka dni.. Bardzo źle się czułam, spałam całymi dniami, miałam krwotoki z nosa, mdlałam.. Migreny... D. się mną opiekował.. Teraz już czuję się lepiej. Mieliśmy też problemy z bankiem (staramy się o kredyt hipoteczny), mamy z tym ogrom formalności do załatwienia, co chwilę coś wyskakuje, trzeba gdzieś pójść, jakieś zaświadczenia załatwiać, masakra

Aha no i w środę miałam równe 12t, dziś weszłam w 13t czyli ostatni tydzień I trymestru!!!!
Stary 2013-03-07, 12:08   #3382
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Izunia86 Pokaż wiadomość
Dobrze, że zdążyłaś
ja na 3d wybieram się później. W połowie maja jadę na komunię do Polski to zrobię. Nie liczyłam dokładnie ale to już będzie na pewno po 20tyg. Później chyba więcej widać.

oceńcie dziewczyny fachowym okiem... Dla nas najważniejsze, żeby wózek był lekki bo często podróżujemy, również samolotem, ten jest trochę drogi ale używane są już od 1500, no i waży 7, 5kg. Z resztą i tak mamy budżet 2-2, 5tys na wózek, oczywiście może być tańszy ogólnie ma dosyć dobre opinie na internecie. Jako główny minus wymieniana jest mała torba na zakupy.

http://allegro.pl/leo-wozek-symbio-g...047726342.html
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 12:09   #3383
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Witajcie

Nie było mnie tu kilka dni.. Bardzo źle się czułam, spałam całymi dniami, miałam krwotoki z nosa, mdlałam.. Migreny... D. się mną opiekował.. Teraz już czuję się lepiej. Mieliśmy też problemy z bankiem (staramy się o kredyt hipoteczny), mamy z tym ogrom formalności do załatwienia, co chwilę coś wyskakuje, trzeba gdzieś pójść, jakieś zaświadczenia załatwiać, masakra

Aha no i w środę miałam równe 12t, dziś weszłam w 13t czyli ostatni tydzień I trymestru!!!!
milo Cie widziec martwilam sie o Ciebie
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 12:10   #3384
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Witajcie

o wilku mowa dobrze że jesteś bo i ja już się zastanawiałam czy wszystko ok biedulo ty nasza nieźle cię trzyma całe szczęście że mąż się tobą opiekuje- a jest w domu często? czy pracuje i czasem zostajesz sama? bo ja bym się bała cię samą zostawić jak tak mdlejesz
Stary 2013-03-07, 12:10   #3385
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ja tez poszlam w 9 tc dopiero, takie terminy byly u mojego gina... ale wiedzialm o tym przepisie. nie chodzi o karte ciazy tylko o pierwsza wizyte. w karcie ciazy mam pozniejsza wizyte.

'Aha. No wlasnie ja tez na ta wizyte co bylam wczoraj zapisalam sie miesiac temu ... :/ takie terminy. Zaraz zadzwonie na to usg 3 d zapytam sie ile trzeba czekac.

Faith Resnick
Izunia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 12:11   #3386
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
oceńcie dziewczyny fachowym okiem... Dla nas najważniejsze, żeby wózek był lekki bo często podróżujemy, również samolotem, ten jest trochę drogi ale używane są już od 1500, no i waży 7, 5kg. Z resztą i tak mamy budżet 2-2, 5tys na wózek, oczywiście może być tańszy ogólnie ma dosyć dobre opinie na internecie. Jako główny minus wymieniana jest mała torba na zakupy.

widziałam go na żywo i mimo, że był nowy to miałam wrażenie, że zaraz się rozsypie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 12:11   #3387
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ale to jest już nieaktualne, tzn. zmieniły się przepisy co do becikowego w 2013 roku. teraz możecie pójść do lekarza kiedy chcecie, a żeby otrzymać becikowe dochód na członka rodziny nie może przekroczyć kwoty 1922 zł miesięcznie.

http://niejedno.pl/becikowe-2013-zasady-wnioski-wzory/
Stary 2013-03-07, 12:11   #3388
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Boję się zabiegu, narkozy, tego łyżeczkowania… Ale to już inna historia.
Nie bój się zabiegu, narkoza którą się podaje jest czasowa do 30 minut. ja miałam to szczęście, że do samego wejścia na salę trzymał mnie za rękę mąż, nie wiem czy to ze stresu czy wychodziły ze mnie emocje ale ja się śmiałam i żartowałam. Ktoś obcy by pomyślał, że zwariowałam. Nawet na sali anestezjolodzy dowcipkowali ze mną, ale kiedy dali strzał zrobiłam może kilka wdechów i wydechów i odleciałam. Miałam piękne sny. Obudziłam się po wszystkim, zostałam tylko z 2 pielęgniarkami, reszta ekipy 2 anestezjologów, chyba 2 lekarzy już poszła. Na sali czekał na mnie mąż, podłączyli mnie do kroplówki, dali antybiotyk dożylnie. Nie mogłam jeść jakoś 2 h. Zabieg miałam późnym popołudniem bo około 18.00... wszystko dlatego, że czekałam kilka godzin aż tabletki zadziałają i "wszystko ruszy". Po zabiegu bolało mnie tam... miałam między nogami zwiniety materiał wyglądało jak prześcieradło (ale tylko z wyglądu). Ból był również psychiczny i to duży, bo obok na sali były noworodki, ciężarne, słyszałam całą noc bicie serca maluchów (były podłączone do jakiś aparatów). Płakałam całą noc z bólu, żalu, bezsilności zadając sobie pytanie i co teraz? I wiesz co było później? czekałam na @ 9,5 tygodnia, kiedy cykl mi się odtworzył zaszłam w ciąże!

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2013-03-07 o 12:18
m.a.r.t.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 12:13   #3389
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość

znajomi mieli chyba taki wózek tylko w kolorze czarno-turkusowym i często się mu przyglądałam bo fajnie wyglądał na żywo i widać było że wygodny, lekki i zwrotny bo wszędzie go zabierali ze sobą i szybko do bagażnika wrzucali bez wysiłku
u mnie kubełkowe siedzenie by nie przeszło i dziecko śpiące w spacerówce z nogami do góry ale co kto woli
Stary 2013-03-07, 12:14   #3390
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
milo Cie widziec martwilam sie o Ciebie
Cytat:
o wilku mowa dobrze że jesteś bo i ja już się zastanawiałam czy wszystko ok biedulo ty nasza nieźle cię trzyma całe szczęście że mąż się tobą opiekuje- a jest w domu często? czy pracuje i czasem zostajesz sama? bo ja bym się bała cię samą zostawić jak tak mdlejesz
dzięki dziewczyny

na szczęście wszystko odeszło mi wczoraj wieczorem tak.. nagle Opiekował się, akurat miał wolne.. Dziś cały dzień w pracy (do 21), ale jutro i w sobotę wolne więc planuje coś na dzień kobiet (z tego, co się wygadał).

Trochę was zaczęłam nadrabiać ale....

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości