|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III
Cytat:
prawie codziennie po 12h albo 8h a nawet jak on ma wolne a ja jestem w pracy to przyjeżdza na kawe i papierosa ![]() ja więcej czasu spędzam z nim niż z TŻ i ogólnie sytuacja się robi niebezpieczna właśnie wyczytałam na wizażowej owsiance że babki nie dodają kiwi do owsianki a ja tak jem codziennie prawie
powiem sobie skromnie - wszystko czego chciałam, dzisiaj już mam... Edytowane przez majka5908 Czas edycji: 2013-03-07 o 16:26 |
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
No i niestety pochwaliłam dzień przed zachodem słońca
Cały dzień szło pięknie i wszystko popsułam. Dobra od jutra już takie wpadki nie będą mi się zdarzały obiecuję
|
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś bieg na 7 km trasa już wyznaczona i za 30 min ruszamy rześko na dworze
|
|
|
|
|
#4384 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Heeejka laski
Od razu przyznaję się bez bicia że zgrzeszyłam dzisiaj i zjadłam czekoladę z wedla ale to tylko 250 kcal więc wielkich wyrzutów sumienia nie mam, tym bardziej że dawno nic słodkiego nie jadłam z 2-3 miesiące napewno.Cytat:
Mam dla Ciebie link ale tu jest ogólny. Ja teraz robię 2 miesiąc czyli MAX'y, które są ciężkie. Ale masz filmik jak to wygląda - dużo pompek, dużo różnych squatów, pompki ze squatów, pompki takie, siakie, owakie http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8Jakbym zjadła coś i potem Szona zrobiła to bym ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39633020]No właśnie, bo każdy gruby to i ja mam być? Przecież widzę, że spada mi cokolwiek. Ważne, że ja chcę wyglądać i czuć się dobrze.[/QUOTE] Hej, fajnie że nie myślisz jak oni Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A ja jutro do kina idę i nie mam lekcji Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie poszłam, bo pada
|
|
|
|
#4386 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was
Diety trzymam się ładnie, ćwiczeń jeszcze dzisiaj nie było, ale będą Boję się jutrzejszego dnia! Z racji dnia kobiet pewnie dostane coś słodkiego i będę musiała bardzo mocno ze sobą walczyć
|
|
|
|
#4387 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj:
- 45 min stepper - 25km rower stacjonarny (50 min) zrobię jeszcze Tiffany na boczki |
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39639952]Dzisiaj:
- 45 min stepper - 25km rower stacjonarny (50 min) zrobię jeszcze Tiffany na boczki[/QUOTE]
|
|
#4389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super![1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39639952]Dzisiaj: - 45 min stepper - 25km rower stacjonarny (50 min) zrobię jeszcze Tiffany na boczki[/QUOTE]
|
|
|
|
|
#4390 |
|
Zaszynszylowana
|
Cześć dziewczynki
Dzisiaj najgorszy egzamin. Odpowiedziałam na wszystkie pytania no ale z tą prof. nie wiadomo jak pisać bo uwala i tych co mają pusto i tych co napisali wszystko ![]() W przyszłą środę ostatni poprawka... Mam już dość! W tym semestrze zacznę się w maju uczyć aby nie mieć takiej sytuacji jak teraz. Przez to dwa dni nie ćwiczyłam Ale dzisiaj o 20 obowiązkowo włącam Mel B. Później zrobię podsumowanie ćwiczeniowo-dietetyczne z dzisiaj. W pracy dostałam umowę Z tego się bardzo cieszęBrawa dla wszytskich ćwiczących dziewczyn
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak się bałaś ja wróciłam z treningu, w sumie 80 min Ale dziś jeszcze coś w domu porobię, na pewno jakieś dywanówki, ale to póóóóóźniej mogę pójść późno spać, bo jutro nie idę do sql to mogę zaszaleć dziś jeszcze z ćwiczeniami![]() Kuuurde zaraz muszę napisać do wychowawcy, ale nie wiem co
|
|
|
|
|
#4392 |
|
Rozeznanie
|
dzovana - ja tam zawsze wymyślam z dentystą albo coś
lenka990 - no tu super z tą pracą a z egzaminami dasz radę traxx69 - no i pięknie ![]() Stwierdziłam, że wciąż jem za małe śniadania. Chyba jednak czas ustawić sobie budzik te 15 min szybciej i zrobić coś porządnego, bo czasami to kończy się jedynie na jednej kromce z twarożkiem
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
ufff mokro
rześko, bieganie 7 km w 45 minut 11 sekund
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -17 ?!!? no co TY? u mnie ma byc najmniej jakies -5 |
|
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Wam laski za wsparcie...
![]() muszę sobie chyba poczytać albo pooglądać coś motywującego. nie mówię tylko o diecie, tak ogólnie życiowo też w weekend się zważę, żeby wiedzieć na czym stoję.
|
#4396 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() super, że masz umowę i ładną pensję! a gdzie pracujesz?ja Wam się pochwalę, że idę od 2 kwietnia na półroczny staż do banku!!! |
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia super
a widzisz nareszcie coś ruszyło, trzeba być dobrej myśli, będzie dobrze
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
idę zaraz ćwiczyć
|
|
|
|
#4400 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Uwielbiam dobre wiadomości![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Ja się prezentuję jak ta po prawej
|
|
|
|
|
#4401 |
|
Raczkowanie
|
Melduuuuuuję insanity
Lecę spać, dobranoc
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Dżo dzięki za ten obrazek, miałam coś jeszcze jeść, ale tylko piwko strzelę sobie
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że szybko się u Ciebie poukłada ![]() Wpadłam się tylko przywitać i za chwilę spadam Dzisiaj bez ćwiczeń, nie mam zupełnie siły Spałam 4 godziny, później przez 9 godzin musiałam siedzieć w butach, bo uczelnia, przez co stopy dały mi nieźle popalić. Jeszcze tylko jutro wytrzymać, a później przez cały weekend będę chodzić boso ![]() Powalczę jeszcze chwilę z tłumaczeniami z angielskiego i idę spać. Muszę też poważnie pomyśleć, czy nie powinnam przenieść się już na U.. Ogromne dla wszystkich ćwiczących
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-03-07 o 20:08 |
|
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
też bym poszła, ale jestem strasznie wykończona i jedyne o czym myślę to, żeby iść spać (a przed chwilką wstałam
)
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka, Kasia
Gratuluję Wam sukcesów w pracy dziewczynki
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Magda Ty i tak sporo już osiągnęłaś
może przerwa dobrze CI zrobi? zdecyduj sama, przemyśl to ja nie mam pojęcia kiedy na U przejdę z moim tempem.. luty nic nie spadło, a odwrotnie to przynajmniej walczę w marcu
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia dziękuję Kochana
![]() a co skłoniło Cię do rozmyśleń o przejściu na U?
|
#4408 |
|
Rozeznanie
|
dzovana - no ja właśnie jak zjem taką porządną owsiankę to potem też mniej głodna jestem w ciągu dnia, ale taki leń ze mnie, że nie mam nawet czasu rano zrobić bo za długo śpię
![]() magda_lena40 - może faktycznie przejście na U to dobry pomysł, bynajmniej na jakiś czas, albo może wystarczy skupić się już tylko na wymodelowaniu sylwetki? Nie wiem jak wyglądasz bo nie widziałam jeszcze zdjęć, ale daję głowę, że przy takiej wadze i wzroście masz fajną sylwetkę ![]() agulaaaa - ja się muszę porządnie ogarnąć, bo z tym jedzeniem nie jest u mnie za dobrze, tu wpadnie jakieś piwo, tu garść chipsów
|
#4409 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też tak kiedyś miałam.. [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39639952]Dzisiaj: - 45 min stepper - 25km rower stacjonarny (50 min) zrobię jeszcze Tiffany na boczki[/QUOTE] no, no ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i owsianka taaka pyszna !! noo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a dlg chcesz przejść na U? jeesteś troszkę zmęczona tymi niedoborami kalorii czy przygotowywaniem jedzenia? i ile na U planujesz jeść? Cytat:
![]() ![]() ja dziś melduję ćwiczonka na siłowni i dietkę ładną |
|||||||
|
|
|
#4410 |
|
Wtajemniczenie
|
Trax, Aga, Madzia, Klaudia-dzięki dziewczyny!
![]() nareszcie będę miała zajęcie! już nie mogę się doczekać przygotowywania jedzonka do pracy dobrze, że wiosna idzie-będą pyszne sałatkiTrax- nie przesadzaj z tą dziewczyną z prawej!!! wszystko w naszych rękach
Edytowane przez kasia77177 Czas edycji: 2013-03-07 o 20:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

a jutro jeszcze dzień kobiet
ile Ty tam godzin z nim siedzisz?
Cały dzień szło pięknie i wszystko popsułam. Dobra od jutra już takie wpadki nie będą mi się zdarzały obiecuję
o tak, po jedzeniu to żadne ćwiczenia nie są wskazane... 
) na chemii było 40 procent klasy, bo sobie uciekli
trochę kropił deszcz wcześniej..
Ale dzisiaj o 20 obowiązkowo włącam Mel B. Później zrobię podsumowanie ćwiczeniowo-dietetyczne z dzisiaj. 

w weekend się zważę, żeby wiedzieć na czym stoję.

Spałam 4 godziny, później przez 9 godzin musiałam siedzieć w butach, bo uczelnia, przez co stopy dały mi nieźle popalić. Jeszcze tylko jutro wytrzymać, a później przez cały weekend będę chodzić boso