|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() Ja też o tym marzę, ale musimy się uzbroić w cierpliwość kochanie ![]() Jedyne czego się boję to tego, że nie uda mi się wyrobić z czasem. Boję się, że nie schudnę tyle ile bym chciała do końca czerwca ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Ty po obiad a ja godzinę temu śniadanie zjadłam ![]()
![]() |
#362 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]()
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
Ja p.ie.r.dziele! Jednak weszłam na tą wagę mimo @ i jestem załamana 58.7 kg
![]() ![]() Gdzie tam do 50 kg ![]() Wczoraj zjadłam: śn- bułka z pastą z tuńczyka (2 połówki) obiad- wołowina na ostro z makaronem i warzywami, na patelni pod- jogurt fantazja z czekoladkowymi gwiazdkami kol- sałatka duża z maka (same warzywa i sos diet), wrap grillowany kurczak 1400 kcal (może i mniej, ja wolę zaokrąglić ![]() I czemu waga nie spada ![]()
#364 |
Zakorzenienie
|
Bosz...dziewczyny przepraszam, że tak po łebkach, ale mam takiego kaca, że to masakra jest, nie mam sily odpisywać... przeczytałam wszystko
![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- LikeAW Nasza dzielna kobita !!!!! ![]()
#365 |
Zakorzenienie
|
Hehe to opowiadaj o imprezie
![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Co ja wejdę to nikogo nie ma. Buuu idę się wykąpać ![]()
#366 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aleś Ty nienasycona ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Eh, no biedna biedna... idę dzisiaj do tej dentystki po południu, bez umawiania się, może mnie przyjmie na chwileczkę ![]() Załatwimy też tłuszcz! ![]() No siema laska ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zadomowienie
|
Ja nakładałam chyba raz, więc o efektach się nie wypowiem
![]() Margot naddupie, śróddupie i poddupie ![]() ![]() ![]() Monia Jezu 22 stopnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ka Ching Siemaneczko ![]() ![]() ![]() ![]() Cocktail ja mam sezamowy z lidla i spisuje się spoko ![]() Stokrotkadm Heeej ![]() ![]() Ale dzisiaj do.je.balam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A weź już nie mów mi nic o studiach w Polsce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle powinno być tak jak w Niemczech, gdzie są prowadzone badania rynku, wg których określa w jakich dziedzinach jestst aktualnie zapotrzebowanie na specjalistów ![]() ![]() ![]() Też się zdenerwowałam ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Oooo Zooośka widzę po imprezce, zgon ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() ![]() U mnie też dziś nie za fajna pogoda, pochmurno i brzydko :/ a w ogóle od przyszłego tygodnia ma byc -7 stopni i śnieg padać ![]() ![]() ![]() ![]() Margot, Mielnus dziękuję kochane ![]() Like zdrówka kochana i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze ![]() ![]() ![]() Cocktail tak tak, te spożywcze oleje ponoć też świetnie się spisują na włoskach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Margotku dziękuję kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monia no i super, że u Ciebie wielka motywacja do ćwiczeń i diety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heroine zapomniałam Ci wcześniej napisać, że te pompki co robię to damskie ![]() ![]() ![]() Udało się nadrobić, teraz mogę zameldować dzisiejsze ćwiczonka ![]() 140 ścisków agrafką 20 pompek 150 nożyc poziomych 60 nożyc pionowych 180 brzuszków ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Aaaa i zapomniałam przywitać nasze nowe dietowiczki ![]() ![]() ![]()
#373 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem właśnie co w takim przypadku zrobić ![]() Mam nadzieję, że Cię przyjmie i że wszystko będzie okej. Ja chyba dłużej będę załatwiała ten tłuszcz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, ze nic gorszego się nie stało przez to gotowanie ![]() ![]()
![]() |
#374 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ahhh ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Jessssu! Ale bym zjadła pączka ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]() A jeszcze dodam, że mnie tu wszystko już tak denerwuje: to sprzątanie, to dziecko, ta baba, ten szef w Maku, te głupie ploty w Maku.... Już mam na serio dość. Chcę się tylko zamknąć w pokoju i mieć wszystkich w ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2013-03-07 o 15:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Raczkowanie
|
heroine 86. a Ty jak to zrobilas, ze nie jadlas? zadnych paluszków, nic?
![]() wlasnie ogladalam Rozmowy w toku, masakra ;(( |
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Zadomowienie
|
a co nie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Cindy weźźź, jak pomyślę o zimie to aż mam ciary na plecach :/ ja już chce wiosnę
![]() ![]() Kochana 3,5 miesiąca to już masz z górki ![]() ![]() Taaa jak ja jestem to nikt nic nie pisze ![]()
#378 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do podkładu,to rano umalowałam się tym co zawsze-wyskrobanymi resztkami,a jutro wypróbuje ten z Lirene.Mam nr.15 bo chciałam wziąć karmel,ale wydał mi się za jasny ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Też to oglądałam,tragedia ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- A co tam laski planujecie w jutrzejszym dniu Naszego święta ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Like
![]() ![]() ![]() A co do jutrzejszego dnia to jak na razie planów nie mam, pewnie w domu z Tż jakieś winko wypijemy itd ![]()
![]() |
#380 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jutro śmigam na aerobik a później z koleżanką do kina ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Raczkowanie
|
jak wyglądał Wasz dziś jadłospis?
![]() ja zjadłam dziś: grahamkę z masełkiem, sałatą,pomidorkiem i ogóreczkiem ♥, miseczkę bigosu (nie przepadam za bardzo ![]() 3brzoskwinie w lekkim syropie, jabłko, 2wafle musli takie z biedronki 1 macę (uwielbiam!), 3paluszki słone..(no nie mogłam się powstrzymać hahaha ![]() jogurt naturalny ze zbożami 175g mały kawałek jabłecznika(takiego cieplutkiego..mówię Wam, moja mama ma talent ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gdzie to się Madziu podziewasz że tak mało ostatnio piszesz? ![]() Cytat:
![]() Dziś u mnie : 15 min orbi. 25 min rowerek Tifany na boczki przez którą nie mogę się ruszyć -poważnie ;mdleje: Czuję się jakbym pod ciężarówkę wpadła ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Cocktail no hej hej
![]() ![]() Ka Ching coś mi się nie podoba te Twoje menu, za dużo chaosu w nim, nie widzę 3 podstawowych posiłków, co jest obiadem? 3 brzoskwinie, jabłko i wafle?? jakoś tak dużo tych posiłków ![]() Te płatki dałabym na śniadanie ![]() ![]() ![]() ![]() Alexis dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Alexis i dla Ciebie brawa za ćwiczenia ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- A ja zrobiłam sobie pedicure ![]() ![]() ![]()
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj zjadłam tak: ś- owsianka z bananem 2ś- jogurt obiad- pierogi podwieczorek- 2 ptasie mleczka,2 wafle ryżowe kolacja- będzie kanapka z szynką, serem i pomidorem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zadomowienie
|
dolaczam do Was dziwuchy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I pewnie, że zróbmy te boczkowe wyzwanie ![]() ![]() Na studiach bez większych kłopotów wagę ok 50-53kg utrzymywałam a im starsza jestem to trudniej schudnąć a łatwiej się nadwagi dorobić ![]() Tobie to jeszcze oczywiście nie grozi ![]() ![]() hm ja pierwszy raz chipsy jadłam jak 22 lata miałam - i ochotę na takie przekąski mam dosłownie 1-2 razy w roku ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Serio, dopiero od stycznia na poważnie się zmotywowałam bo wcześniej to tak średnio tyłam 2 kg i chudłam 2kg i w miejscu wielka d... stała ![]() Cytat:
![]() W każdym razie ja tak myślę - nawet 1kg czy 2kg spadku sprawią, że będę lepiej a nie gorzej przecież wyglądać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Like ja planuje trochę kasy na zakupach puścić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Z tym pogrubianym zgadam sie na 100%, akceptować można niedoskonałości ale otyłość, która jest chorobą przecież akceptować i zupełnie "olać" i się z nią pogodzić nie można - tak jak próchnicy czy grzybicy ![]() ![]() ![]() Dziś uległam pewnej kulinarnej pokusie - krewetki tygrysie w cieście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#388 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja sobie oglądam The lying game ![]() Heroine A Ty gdzie? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Na tym wątku o PPL usłyszałam i się wkręciłam ale tyle seriali oglądam, że na The Lying game nawet nie próbuję bo się boje, że się wciągnę i nie będzie kiedy spać ![]()
![]() |
#390 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Szczerze powiem, to nie ma co opowiadać i mi sie nie chce nawet:/ Mam tak zły humor, ze szkoda gadać:/ ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Na uczelni, zakupach, sprzątałam, na mieście, w pubach ![]() A odpowiadając na poprzednie Twoje pytanie co do mojego picia- 5 i pół piwa, kilka szotów ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- O matko.....! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.