Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-07, 13:12   #361
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
A wiecie od 10 dni ( tak, tak liczę takie rzeczy) miałam ochotę na chipsy i wczoraj nawet w alejkę z takimi rzeczami weszłam ale wspomniałam swoje zdjęcie i na zakupie jabłek się skończyło
Ogromni się cieszę, że meeedzik mi pomysł z fotami podrzuciła a dziewczyny wsparły w realizacji
Marzę by te zdjęcia były już tylko wspomnieniem i porównaniem do efektów " po"
Widzisz jaką masz za.je.bi.stą motywację? Ja mam to samo, przypomnę sobie jakie mam boczyska to mi się odechciewa słodyczy, czy słonych przekąsek
Ja też o tym marzę, ale musimy się uzbroić w cierpliwość kochanie
Jedyne czego się boję to tego, że nie uda mi się wyrobić z czasem. Boję się, że nie schudnę tyle ile bym chciała do końca czerwca

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Idem po obiad i was nadrabiać
Ty po obiad a ja godzinę temu śniadanie zjadłam

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 13:14   #362
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez stokrotkadm Pokaż wiadomość
Jestem nowa, ale zdecydowana i zdeterminowana a nawet zrozpaczona hehe.
Nazywam się Dorota, 15 lipca ubiegłego roku urodziłam cudowną córunię
I teraz jak sporo kobitek walczę z kg Staram się z uśmiechem na twarzy chociaż wychodzi to różnie.
A więc przed ciążą wazyłam 63 kg przy wzroście 170cm. Przy porodzie 95 kg. Miesiąc po porodzie 82. Na dzień dzisiejszy ważę 71 kg.
Moja wymarzona waga to oczywiście 63 kg. Staram się codziennie ćwiczyć albo bardzo dużo spacerować(3 h dziennie) Nie pracuje. No i stwierdzialam, że JUŻ SAMA NIE DAM RADY i POTRZEBUJĘ WSPARCIA, stąd tu jestem.
Ufff... dobrze wiedzieć że nie jestem sama w walce z grudkami na udkach

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 13:17   #363
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Ja p.ie.r.dziele! Jednak weszłam na tą wagę mimo @ i jestem załamana 58.7 kg Jak to możliwe? W niedzielę, już mi się @ skończy, może wtedy waga pokaże łaskawsze cyferki
Gdzie tam do 50 kg masakra!

Wczoraj zjadłam:
śn- bułka z pastą z tuńczyka (2 połówki)
obiad- wołowina na ostro z makaronem i warzywami, na patelni
pod- jogurt fantazja z czekoladkowymi gwiazdkami
kol- sałatka duża z maka (same warzywa i sos diet), wrap grillowany kurczak
1400 kcal (może i mniej, ja wolę zaokrąglić )
I czemu waga nie spada

Stary 2013-03-07, 13:23   #364
zooska
Zakorzenienie

Bosz...dziewczyny przepraszam, że tak po łebkach, ale mam takiego kaca, że to masakra jest, nie mam sily odpisywać... przeczytałam wszystko!

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

LikeAW Nasza dzielna kobita !!!!!

Stary 2013-03-07, 13:36   #365
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Hehe to opowiadaj o imprezie

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Co ja wejdę to nikogo nie ma. Buuu idę się wykąpać

Stary 2013-03-07, 13:40   #366
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, że nie będę mieć zakwasów na boczkach, bo ide na aerobik i w ogóle sie nie rusze

Siedze tak już wykąpana z maseczką na twarzy i sie zastanawiam że dalej mi mało ćwiczeń później strzele sobie ab rippera na brzuch a co
Nie byłabym tego taka pewna no chyba, że już jesteś wprawiona, i takie wygibasy nie robią na Tobie wrażenia

Aleś Ty nienasycona uspokój się, bo naprawdę z łóżka nie wstaniesz nie mówiąc o pójściu na aerobik

Cytat:
Napisane przez Ka Ching Pokaż wiadomość
Mam na imię Paulina i w tym roku wskoczy 20lat
jak już pisałam wcześniej chciałabym zrzucić te 5 kilo.. Nie akceptuję głodówek, ponieważ uważam, że nawet jedząc można schudnąć. Obecnie siedzę w domu, od października wybieram się na studia (gap year). Jem wszystko tylko mniej. Staram się ograniczać słodycze ( co mi nie wychodzi, ponieważ jestem słodyczo maniaczką i bez tego nie widzę sensu życia ) Poza tym nie jem fast-food, nie piję napojów gazowanych i kolorowych bo szczerze mówiąc kompletnie mi nie smakują. Staram się jeść jak najwięcej owoców i warzyw, chociaż wolę owoce.. Jestem wegetarianką i dobrze mi z tym
Zamierzam ćwiczyć codziennie, albo też co drugi dzień, żeby dać mięśniom się zregenerować
Najważniejsze, żeby podobać się sobie, ale nie popadać w skrajności
No i dobre masz podejście odchudzać się trzeba z głową słodyczy da radę nie jeść, spójrz na mnie naczelna słodyczoholiczka się wita było ciężżżżko, ale od 1 stycznia się zawzięłam i słodycze mogą dla mnie nie istnieć. Ty też dasz radę

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Heloł
To ja taką samą noc miałam. Kręciłam się strasznie, ale spałam do 11
Biednaś z tymi ząbkami
Ja też mam problem z tym tłuszczem na brzuchu
Przekichane z tym spaniem podobno jak się ma problem to trzeba się z nim przespać, a co zrobić gdy problemem jest sen?
Eh, no biedna biedna... idę dzisiaj do tej dentystki po południu, bez umawiania się, może mnie przyjmie na chwileczkę
Załatwimy też tłuszcz!

Cytat:
Idem po obiad i was nadrabiać
No siema laska gdzieś Ty była jak Cię nie było?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 13:51   #367
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Mówisz? może zaryzykuję a Ty ją nakładałaś? widziałaś efekty?
Ja nakładałam chyba raz, więc o efektach się nie wypowiem

Margot naddupie, śróddupie i poddupie nie mogę czasem z Twoich tekstów Przypomniało mi się to: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1316866884

Monia Jezu 22 stopnie kiedy u nas tyle będzie ja mam dziś 7 stopni i leje A ja wczoraj w balerinkach już śmigałam przy 12 stopniach Przejściowych jako tako nie mam, tylko na obcasach, a w zimowych to mało co się nie zapociłam ostatnio, więc stwierdziłam, że pierniczę i ide w balerinach i było mi w sam raz

Ka Ching Siemaneczko Mi tam odchudzanie średnio idzie, bo tylko ćwiczę więc powoooooooli

Cocktail ja mam sezamowy z lidla i spisuje się spoko

Stokrotkadm Heeej zapraszamy, będziesz miała wsparcie, opieprz jak trzeba oraz brawa za spadki i ćwiczenia

Ale dzisiaj do.je.balam Pokroilam pieczarki i cebulke, bo chciałam zrobić makaron z sosikiem, no i postawiłam na malutkim ogniu, żeby się dusiło i poszłam oglądać pretty little liars no i oglądam sobie radośnie, skończyłam, wychodze z pokoju a tu smród niesamowity i wszystko zadymione Nawet nie było co ratować, wszystko zwęglone nawet włosy mi dymem jadą No i obeszłam się smakiem
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-07, 13:56   #368
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Ci powiem, że też się tak zastanawiam, bo tutaj jest Polaków od groma jedna z głównych narodowości tutaj. Polskich sklepów dużo i na każdym kroku polaków spotkasz. Podobno mają poodbierać jakieś przywileje Polakom za jakiś czas (dokładnie nie wiem o co chodzi, ale o kasę).

Bo u nas w Pl to jest taki beznadziejny system kształcenia. Powinno się płacić za każde studia, czy zaoczne czy nie i by się przesiew zrobiło. Ludzie by nie studiowali tylko po to żeby studiować, a i fachowców by było więcej. Przecież fachowcy (stolarze, mechanicy, elektrycy) zarabiają w tej chwili dużo więcej niż pracownicy biurowi, a ludzie i tak idą na te studia, żeby po nich pracy nie mieć ja tego nie rozumiem. Są kierunki po których znajdzie się pracę, ale są też takie po których no nie ma szans, ni ch.u.ja!! I czemu ludzie nie myślą wcześniej? Ja od 15 roku życia przemyślam swoją ścieżkę zawodową tak żeby wypaliło wszystko.... ahhhhh Tutaj w Irlandii studia są płatne i dobrze!
Tylko się zdenerwowałam...
Bo Polaków teraz wszędzie dużo a w ogóle Polak za granicą to się wielki pan robi, że co to nie on

A weź już nie mów mi nic o studiach w Polsce bo to po prostu tragedia w ogóle po jaki .uj otwierać tyle kierunków, po których w ogóle nie ma pracy (turystyka, psychologia, pedagogika, kulturoznawstwo...) a no po to, że za każdego studenta dostają kasę od państwa studiowanie jest po prostu modne a absolwenci wolą wybrać kierunki często łatwe, niż typowo politechniczne- czyli kierunki potrzebne często gęsto (nie mówię tu o zainteresowaniach) idzie się na przypadkowe studia, bo są za darmo
W ogóle powinno być tak jak w Niemczech, gdzie są prowadzone badania rynku, wg których określa w jakich dziedzinach jestst aktualnie zapotrzebowanie na specjalistów jak rynek jest przesycony fachowcami w jakiejś dziedzinie to tego kierunku się nie otwiera i koniec. No ale Polska jak zwykle na odwrót. Zero myślenia wprzód, zero myślenia perspektywicznego

Też się zdenerwowałam koniec, bo zaraz zacznie mnie boleć głowa
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-03-07, 14:16   #369
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Przestać się tak przejmować!!!!!!!!! Ty już mam mega ciałko umięśnione, stąd ta waga A w lustrze się popatrz, jaka laska z Ciebie!!!
W lutrze to ja widze pączka !!
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 14:24   #370
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj do.je.balam Pokroilam pieczarki i cebulke, bo chciałam zrobić makaron z sosikiem, no i postawiłam na malutkim ogniu, żeby się dusiło i poszłam oglądać pretty little liars no i oglądam sobie radośnie, skończyłam, wychodze z pokoju a tu smród niesamowity i wszystko zadymione Nawet nie było co ratować, wszystko zwęglone nawet włosy mi dymem jadą No i obeszłam się smakiem
to żeś se zrobiła obiad

Oooo Zooośka widzę po imprezce, zgon Ty lepiej mów z kim żeś była, gdzie żeś była i ile żeś wychlała
Stary 2013-03-07, 14:33   #371
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
to żeś se zrobiła obiad
Nooo... napisałam mamie, żeby kupiła nowe, to może dane mi będzie zjeśc
Stary 2013-03-07, 14:39   #372
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki ale żeście naspamowały siedzę i czytam, a końca nie widać
U mnie też dziś nie za fajna pogoda, pochmurno i brzydko :/ a w ogóle od przyszłego tygodnia ma byc -7 stopni i śnieg padać masakra jakaś, ja chcę już wiosnę

Margot, Mielnus dziękuję kochane
Like zdrówka kochana i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze widzę też na podkładzik się skusiłaś i jak? zadowolona jesteś? A co do odżywki, to ja się teraz czaję na tą nowość z fructis z 3 olejami
Cocktail tak tak, te spożywcze oleje ponoć też świetnie się spisują na włoskach ja muszę wykończyć moje i też zamierzam kupić z pestek winogron w ogóle w Inter Marche sobie zobacz jaki jest duuuży wybór tych wszystkich olejów aż się zdziwiłam, bo nigdy na nie nie zwracałam uwagi, a tu wszystko na wyciągnięcie ręki tylko szkoda, że takie wielkie pojemności, mogliby sprzedawać mniejsze po 100 ml to można by było każdego spróbować
Margotku dziękuję kochana teraz masz super motywację zobaczysz jaka dumna będziesz do lata jak będziesz zdjęcia porównywać w ogóle Twoja figurka nie jest wcale zła, tyż widzę potencjał ładna talia, ramiona smukłe a co do boczków, to i ja miałam okropny problem, żeby się ich pozbyć wszędzie cm spadały tylko nie z boczków
Monia no i super, że u Ciebie wielka motywacja do ćwiczeń i diety sprzęcior zakupiony nic tylko ćwiczyć laseczko Ty moja ja też marzę o mięśniach brzucha, ale pewnie nie uda mi się tego marzenia spełnić, bo mam nawał skóry na brzuchu chyba przez to, że kiedyś dużo więcej ważyłam a Ty masz świetny brzuszek i w życiu nie powiedziałabym, że urodziłaś dwójkę dzieci
Heroine zapomniałam Ci wcześniej napisać, że te pompki co robię to damskie ja mam słabe ręce, może z czasem jak się wyćwiczę to dam radę zrobić jedną męską teraz ni uja

Udało się nadrobić, teraz mogę zameldować dzisiejsze ćwiczonka
140 ścisków agrafką
20 pompek
150 nożyc poziomych
60 nożyc pionowych
180 brzuszków

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Aaaa i zapomniałam przywitać nasze nowe dietowiczki fajnie, że jest nas coraz więcej
Stary 2013-03-07, 15:28   #373
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:

Przekichane z tym spaniem podobno jak się ma problem to trzeba się z nim przespać, a co zrobić gdy problemem jest sen?
Eh, no biedna biedna... idę dzisiaj do tej dentystki po południu, bez umawiania się, może mnie przyjmie na chwileczkę
Załatwimy też tłuszcz!
No przekichane! Współczuję Ci i sobie też heh
Nie wiem właśnie co w takim przypadku zrobić
Mam nadzieję, że Cię przyjmie i że wszystko będzie okej.
Ja chyba dłużej będę załatwiała ten tłuszcz przyszedł mi dzień zachcianek i mam zamiar zjeść opakowanie ciasteczek i zjadłam pizze na obiad Pozwolę sobie dziś a co @ w końcu

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Ja nakładałam chyba raz, więc o efektach się nie wypowiem

Margot naddupie, śróddupie i poddupie nie mogę czasem z Twoich tekstów Przypomniało mi się to: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1316866884

Monia Jezu 22 stopnie kiedy u nas tyle będzie ja mam dziś 7 stopni i leje A ja wczoraj w balerinkach już śmigałam przy 12 stopniach Przejściowych jako tako nie mam, tylko na obcasach, a w zimowych to mało co się nie zapociłam ostatnio, więc stwierdziłam, że pierniczę i ide w balerinach i było mi w sam raz

Ka Ching Siemaneczko Mi tam odchudzanie średnio idzie, bo tylko ćwiczę więc powoooooooli

Cocktail ja mam sezamowy z lidla i spisuje się spoko

Stokrotkadm Heeej zapraszamy, będziesz miała wsparcie, opieprz jak trzeba oraz brawa za spadki i ćwiczenia

Padłam z tego obrazka
Dobrze, ze nic gorszego się nie stało przez to gotowanie

Stary 2013-03-07, 15:33   #374
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Bo Polaków teraz wszędzie dużo a w ogóle Polak za granicą to się wielki pan robi, że co to nie on

A weź już nie mów mi nic o studiach w Polsce bo to po prostu tragedia w ogóle po jaki .uj otwierać tyle kierunków, po których w ogóle nie ma pracy (turystyka, psychologia, pedagogika, kulturoznawstwo...) a no po to, że za każdego studenta dostają kasę od państwa studiowanie jest po prostu modne a absolwenci wolą wybrać kierunki często łatwe, niż typowo politechniczne- czyli kierunki potrzebne często gęsto (nie mówię tu o zainteresowaniach) idzie się na przypadkowe studia, bo są za darmo
W ogóle powinno być tak jak w Niemczech, gdzie są prowadzone badania rynku, wg których określa w jakich dziedzinach jestst aktualnie zapotrzebowanie na specjalistów jak rynek jest przesycony fachowcami w jakiejś dziedzinie to tego kierunku się nie otwiera i koniec. No ale Polska jak zwykle na odwrót. Zero myślenia wprzód, zero myślenia perspektywicznego

Też się zdenerwowałam koniec, bo zaraz zacznie mnie boleć głowa
No dokładnie, pan jak uj, ale tak na prawdę wykonują najzwyklejsze prace fizyczne... brak mi słów
Ahhh czemu ludzie nie pomyślą i wybierają takie kierunki

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Jessssu! Ale bym zjadła pączka

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Nooo... napisałam mamie, żeby kupiła nowe, to może dane mi będzie zjeśc
hehehe

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki ale żeście naspamowały siedzę i czytam, a końca nie widać
U mnie też dziś nie za fajna pogoda, pochmurno i brzydko :/ a w ogóle od przyszłego tygodnia ma byc -7 stopni i śnieg padać masakra jakaś, ja chcę już wiosnę

Aaaa i zapomniałam przywitać nasze nowe dietowiczki fajnie, że jest nas coraz więcej
O jeja! Powrót zimy, nie dobrze

A jeszcze dodam, że mnie tu wszystko już tak denerwuje: to sprzątanie, to dziecko, ta baba, ten szef w Maku, te głupie ploty w Maku.... Już mam na serio dość. Chcę się tylko zamknąć w pokoju i mieć wszystkich w Chcę do domu Już tylko 3,5 miesiąca (prawie)

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2013-03-07 o 15:35
Stary 2013-03-07, 16:00   #375
Ka Ching
Raczkowanie

heroine 86. a Ty jak to zrobilas, ze nie jadlas? zadnych paluszków, nic?

wlasnie ogladalam Rozmowy w toku, masakra ;((
Ka Ching jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 16:09   #376
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]LikeAW Nasza dzielna kobita !!!!!
a co nie

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:

Toś pojadła
Stary 2013-03-07, 16:11   #377
meeedzik
Zakorzenienie

Cindy weźźź, jak pomyślę o zimie to aż mam ciary na plecach :/ ja już chce wiosnę i cienkie ubranka
Kochana 3,5 miesiąca to już masz z górki zleci

Taaa jak ja jestem to nikt nic nie pisze
Stary 2013-03-07, 16:15   #378
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:

Like zdrówka kochana i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze widzę też na podkładzik się skusiłaś i jak? zadowolona jesteś? A co do odżywki, to ja się teraz czaję na tą nowość z fructis z 3 olejami
Dzięki Ty to zawsze dobre słowo powiesz,kochana moja
Co do podkładu,to rano umalowałam się tym co zawsze-wyskrobanymi resztkami,a jutro wypróbuje ten z Lirene.Mam nr.15 bo chciałam wziąć karmel,ale wydał mi się za jasny

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:

wlasnie ogladalam Rozmowy w toku, masakra ;((
Też to oglądałam,tragedia Ta ostatnia dziewczyna,taka śliczna i sobie nie radzi,przykre

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

A co tam laski planujecie w jutrzejszym dniu Naszego święta :roza :
Stary 2013-03-07, 16:20   #379
meeedzik
Zakorzenienie

Like bo wiesz, że my Cię w każdej sprawie wesprzemy i zawsze możesz na nas liczyć numer 15? ee to chyba nie ten co ja, bo z tego co ja mam to numery chyba wszystkie ponad 200 mają ? a wklej linka do tego co kupiłaś
A co do jutrzejszego dnia to jak na razie planów nie mam, pewnie w domu z Tż jakieś winko wypijemy itd
Stary 2013-03-07, 16:37   #380
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Dzięki Ty to zawsze dobre słowo powiesz,kochana moja
Co do podkładu,to rano umalowałam się tym co zawsze-wyskrobanymi resztkami,a jutro wypróbuje ten z Lirene.Mam nr.15 bo chciałam wziąć karmel,ale wydał mi się za jasny

Też to oglądałam,tragedia Ta ostatnia dziewczyna,taka śliczna i sobie nie radzi,przykre

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

A co tam laski planujecie w jutrzejszym dniu Naszego święta :roza :
Też oglądałam kawałek

Ja jutro śmigam na aerobik a później z koleżanką do kina
Cytat:
Cindy weźźź, jak pomyślę o zimie to aż mam ciary na plecach :/ ja już chce wiosnę i cienkie ubranka
Kochana 3,5 miesiąca to już masz z górki zleci

Taaa jak ja jestem to nikt nic nie pisze
Ja jestem hejka
Stary 2013-03-07, 18:02   #381
Ka Ching
Raczkowanie

jak wyglądał Wasz dziś jadłospis?
ja zjadłam dziś:
grahamkę z masełkiem, sałatą,pomidorkiem i ogóreczkiem ♥,
miseczkę bigosu (nie przepadam za bardzo ,
3brzoskwinie w lekkim syropie, jabłko, 2wafle musli takie z biedronki
1 macę (uwielbiam!), 3paluszki słone..(no nie mogłam się powstrzymać hahaha
jogurt naturalny ze zbożami 175g
mały kawałek jabłecznika(takiego cieplutkiego..mówię Wam, moja mama ma talent i teraz wcinam płatki musli z mlekiem
Ka Ching jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 18:15   #382
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
alexis i teraz jak wszyscy zobaczyli jak wyglądam i czekają na fotki po schudnięciu to mam większa mobilizację by się trzymać postanowień i się wylaszczyć do lata
Jeżeli i Tobie się spodobały ćwiczenia na boczki , które poleca heroine to może zaczniemy od dziś 30dniowe wyzwanie z tą 1o minutówką?
No ciekawa propozycja tylko nie wiem czy ja jutro dam radę zrobić Ale będe próbowała i Może nie 30 dni pod rząd ale 30 filmików będę chciała wykonać
Cytat:
Jest jeszcze niebieska,chyba nawilżająca,ale tej nie miałam.Tą różową mogę z całą pewnością polecić,jest rewelacyjna.Zawsze używałam Kerastase,a tą przypadkiem u koleżanki,bo akurat innej nie miała.Jest do spłukiwania
dziękuję ślicznie za odpowiedź muszę się rozejrzeć za tą odżywką chociaż szczerze mówiąc nie cierpię tych do spłukiwania za leniwa do nich jestem
Cytat:
Mam na imię Paulina i w tym roku wskoczy 20lat
jak już pisałam wcześniej chciałabym zrzucić te 5 kilo.. Nie akceptuję głodówek, ponieważ uważam, że nawet jedząc można schudnąć. Obecnie siedzę w domu, od października wybieram się na studia (gap year). Jem wszystko tylko mniej. Staram się ograniczać słodycze ( co mi nie wychodzi, ponieważ jestem słodyczo maniaczką i bez tego nie widzę sensu życia ) Poza tym nie jem fast-food, nie piję napojów gazowanych i kolorowych bo szczerze mówiąc kompletnie mi nie smakują. Staram się jeść jak najwięcej owoców i warzyw, chociaż wolę owoce.. Jestem wegetarianką i dobrze mi z tym
Zamierzam ćwiczyć codziennie, albo też co drugi dzień, żeby dać mięśniom się zregenerować
Najważniejsze, żeby podobać się sobie, ale nie popadać w skrajności
no i to jest prawda a co do 1 części zdania to uważam że ktoś może mieć 5 kg za dużo ale ważne żeby dobrze czuć się we własnym ciele Oczywiście nie mówię tu o osobach które mają nadwagę 30-40 kg a czują się okej bo to już inna historia
Cytat:
Ja p.ie.r.dziele! Jednak weszłam na tą wagę mimo @ i jestem załamana 58.7 kg Jak to możliwe? W niedzielę, już mi się @ skończy, może wtedy waga pokaże łaskawsze cyferki
No i po co głuptasie wchodziłaś nic się nie przejmuj, zobaczysz że po @ spadnie
Cytat:
140 ścisków agrafką
20 pompek
150 nożyc poziomych
60 nożyc pionowych
180 brzuszków

za ćwiczonka
Gdzie to się Madziu podziewasz że tak mało ostatnio piszesz?
Cytat:

A jeszcze dodam, że mnie tu wszystko już tak denerwuje: to sprzątanie, to dziecko, ta baba, ten szef w Maku, te głupie ploty w Maku.... Już mam na serio dość. Chcę się tylko zamknąć w pokoju i mieć wszystkich w Chcę do domu Już tylko 3,5 miesiąca (prawie)
juz niedługo , zobaczysz jak szybko zleci

Dziś u mnie :
15 min orbi.
25 min rowerek
Tifany na boczki przez którą nie mogę się ruszyć -poważnie ;mdleje: Czuję się jakbym pod ciężarówkę wpadła chciałam poćwiczyć więcej ale się nie dało
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 18:45   #383
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail no hej hej widzisz Ty przyszłaś to zaś mnie nie było
Ka Ching coś mi się nie podoba te Twoje menu, za dużo chaosu w nim, nie widzę 3 podstawowych posiłków, co jest obiadem? 3 brzoskwinie, jabłko i wafle?? jakoś tak dużo tych posiłków
Te płatki dałabym na śniadanie na drugie jogurt i brzoskwinie, albo grahamkę na przykład na obiad bigos, podwieczorek jogurt i ewentualnie to ciasto na kolację najlepiej białko, jakiś serek/wieśniak z pomidorem, ogórkiem itp
Alexis dziękuję a mało piszę, bo jakoś wbić się nie mogę wiesz jak się odchudzałam, to jakoś bardziej uczestniczyłam w życiu forum haha a z resztą jak ja mam czas i siedzę na forum, to nikt nie pisze wieczorami nie mogę siedzieć, bo mamy z Tż taką umowę, że razem coś robimy, oglądamy tv itp a nie siedzimy na necie a na wątku ruch przeważnie na noc się rozkręca

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Alexis i dla Ciebie brawa za ćwiczenia

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

A ja zrobiłam sobie pedicure zmyłam paznokcie, pomalowałam odżywką, zrobiłam im kąpiel w olejku, zjechałam tarką pięty, nasmarowałam olejkiem kokosowym w worki i skarpetki i tak już 2 godziny siedzę
Stary 2013-03-07, 19:01   #384
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

A ja zrobiłam sobie pedicure zmyłam paznokcie, pomalowałam odżywką, zrobiłam im kąpiel w olejku, zjechałam tarką pięty, nasmarowałam olejkiem kokosowym w worki i skarpetki i tak już 2 godziny siedzę
Ja pomalowałam pazurki na stopach. Wcześniej miałam zajęcie sprzątałam w szafie

A ja dzisiaj zjadłam tak:
ś- owsianka z bananem
2ś- jogurt
obiad- pierogi
podwieczorek- 2 ptasie mleczka,2 wafle ryżowe
kolacja- będzie kanapka z szynką, serem i pomidorem
Stary 2013-03-07, 19:25   #385
aniolek199007
Zadomowienie

dolaczam do Was dziwuchy ale od jutra na spalanie lykam 100mg czystej kofeinki i sie ruszam, steper, wioslarz, hantle, skakanka i brzuszki... na diecie 1000kcal schudlam rok temu jakies 3kg pomoglo mi to zaczac chudniecie, duzo moze tego nie bylo bo jakiej 7kg a wyszlo jak wyszlo ze schudlam 9kg z nerwow, anoreksja normalnie tak wygladalam, ale nie mialam, bron Boziu... teraz mam jakies 3kg do zrzucenia, i wyrzezbienie(podniesienie maximum tylka i 6-cio pak) zobaczymy co wyjdzie, bo za tydzien do pracy ide wiec nie wiem czy sil starczy ale mysle ze z Wami bedzie razniej i latwiej co motywacja innych to motywacja nie to co narzeczony mowi: dobrze wygladasz nie narzekaj... yhy ale nie idealnie jak bym chciala
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 19:54   #386
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
dolaczam do Was dziwuchy ale od jutra na spalanie lykam 100mg czystej kofeinki i sie ruszam, steper, wioslarz, hantle, skakanka i brzuszki... na diecie 1000kcal schudlam rok temu jakies 3kg pomoglo mi to zaczac chudniecie, duzo moze tego nie bylo bo jakiej 7kg a wyszlo jak wyszlo ze schudlam 9kg z nerwow, anoreksja normalnie tak wygladalam, ale nie mialam, bron Boziu... teraz mam jakies 3kg do zrzucenia, i wyrzezbienie(podniesienie maximum tylka i 6-cio pak) zobaczymy co wyjdzie, bo za tydzien do pracy ide wiec nie wiem czy sil starczy ale mysle ze z Wami bedzie razniej i latwiej co motywacja innych to motywacja nie to co narzeczony mowi: dobrze wygladasz nie narzekaj... yhy ale nie idealnie jak bym chciala
Hej Ale dużo nowych dziewczyn dzisiaj Napisz cos jeszcze o sobie, czym się zajmujesz, ile masz lat itd I ile masz wzrostu, ile wazysz i do jakiej wagi dążysz Faceci zawsze powiedzą, że im się podobamy, ale to nie do końca chodzi o to Ja nie chce wyglądać po prostu ok, chce wyglądać najlepiej jak tylko mogę Ale jeszcze trochę przede mną
Stary 2013-03-07, 19:55   #387
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Możemy sobie zrobić wyzwanie 10 minut to nie dużo W grupie raźniej

No serio załamać sie idzie, bo w zeszłym roku nie miałam problemów żeby kg spadały a teraz sie zaparły
Ja nie jem chipsów od 8 dni i pizzy troche więcej, ale to nie liczyłam

A co do zdjęć ja od stycznia mialam robić co miesiąc ale w marcu sobie daruje, bo nie widze żadnej różnicy.

A zakwasy mam, bo nie dość że aerobik był ciężki to dowaliłam sobie jeszcze w domu treningiem

Mam nadzieje, że nie będę mieć zakwasów na boczkach, bo ide na aerobik i w ogóle sie nie rusze

Siedze tak już wykąpana z maseczką na twarzy i sie zastanawiam że dalej mi mało ćwiczeń później strzele sobie ab rippera na brzuch a co
Coctail nienasycona ale taki entuzjazm to tylko popierać ale wiesz, znasz swoja wytrzymałość najlepiej ale uważaj by się jutro z łózka dać rade podnieść
I pewnie, że zróbmy te boczkowe wyzwanie 10min niby nic a może pomoże
Na studiach bez większych kłopotów wagę ok 50-53kg utrzymywałam a im starsza jestem to trudniej schudnąć a łatwiej się nadwagi dorobić
Tobie to jeszcze oczywiście nie grozi ale fakt, że z każdymi urodzinami jest trudniej jednak

hm ja pierwszy raz chipsy jadłam jak 22 lata miałam - i ochotę na takie przekąski mam dosłownie 1-2 razy w roku ale wczoraj i z tym wygrałam mnie słodkie gubiło ale walczę , Ty walczysz, wszystkie tu walczymy ze słodkimi lub słonymi przekąskami

Cytat:
Hmm ja zawsze co do butów to wybieram ładniejsze, a później się męczę i ledwo w nich chodzę, ale za to jakie piękne one są w sob lub niedz zakupy
Cindy skąd ja to znam , a potem nie ma w czym chodzić albo się właśnie męczy człowiek ale zacznę stawiać na wygodę

Cytat:
Ty masz na du.pie a ja mam na bokach masakra jakaś, nie umiem się tego dziadostwa pozbyć łączę się z Tobą w bólu
Cindy Twój ból boczkowy to jednak duuużo mniejszy niż mój ale walcz z dziadem, walcz

Cytat:
Ja z kolei mam ciemne włosy i też się czuję jak trup

Margot, my już tyle na tym wątku, a dopiero teraz się za siebie wzięłyśmy, aż wstyd ale lepiej późno niż wcale nie hehehhe

Cindy to nas tu dużo "trupków-bladzioszków" widzę
Serio, dopiero od stycznia na poważnie się zmotywowałam bo wcześniej to tak średnio tyłam 2 kg i chudłam 2kg i w miejscu wielka d... stała

Cytat:
Widzisz jaką masz za.je.bi.stą motywację? Ja mam to samo, przypomnę sobie jakie mam boczyska to mi się odechciewa słodyczy, czy słonych przekąsek
Ja też o tym marzę, ale musimy się uzbroić w cierpliwość kochanie
Jedyne czego się boję to tego, że nie uda mi się wyrobić z czasem. Boję się, że nie schudnę tyle ile bym chciała do końca czerwca
Cindy nie myśl tak, że do czerwca nie zdążysz. Zła to droga jest. Już wyglądasz naprawdę spoko i każdy kg a nawet każde 0,5 kg mniej to coraz lepsza sylwetka i ile byś nie schudła do czerwca to będziesz wyglądać jeszcze lepiej niż dziś
W każdym razie ja tak myślę - nawet 1kg czy 2kg spadku sprawią, że będę lepiej a nie gorzej przecież wyglądać i trzeba się cieszyć z tego a nie smucić , że zabrakło do jakieś wymarzonej cyferki

Cytat:
a kto się pozwolił przed i w trakcie okresu ważyć

Cytat:

Losing też dziś potajemnie PPL oglądałam ale takiej "niespodzianki" nie dostałam Szkoda, że obiadek poszedł z dymem ale dobrze, że poza obiadkiem nic się nie spaliło

Cytat:
Margotku dziękuję kochana teraz masz super motywację zobaczysz jaka dumna będziesz do lata jak będziesz zdjęcia porównywać w ogóle Twoja figurka nie jest wcale zła, tyż widzę potencjał ładna talia, ramiona smukłe a co do boczków, to i ja miałam okropny problem, żeby się ich pozbyć wszędzie cm spadały tylko nie z boczków

140 ścisków agrafką
20 pompek
150 nożyc poziomych
60 nożyc pionowych
180 brzuszków

meeedzik a Tobie za ćwiczenia

Cytat:

A co tam laski planujecie w jutrzejszym dniu Naszego święta
Like ja planuje trochę kasy na zakupach puścić już w promocjach na "dzień kobiet" w aptekach zapas kremów na rok zrobiłam a jutro może coś i obuwnicze sklepy opuszczą z ceny przejdę się z koleżanką - mój Tż unieruchomiony a jej w delegacji to poszalejemy

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
No ciekawa propozycja tylko nie wiem czy ja jutro dam radę zrobić Ale będe próbowała i Może nie 30 dni pod rząd ale 30 filmików będę chciała wykonać

no i to jest prawda a co do 1 części zdania to uważam że ktoś może mieć 5 kg za dużo ale ważne żeby dobrze czuć się we własnym ciele Oczywiście nie mówię tu o osobach które mają nadwagę 30-40 kg a czują się okej bo to już inna historia

Dziś u mnie :
15 min orbi.
25 min rowerek
Tifany na boczki przez którą nie mogę się ruszyć -poważnie ;mdleje: Czuję się jakbym pod ciężarówkę wpadła chciałam poćwiczyć więcej ale się nie dało
alexis no to ćwiczymy
Z tym pogrubianym zgadam sie na 100%, akceptować można niedoskonałości ale otyłość, która jest chorobą przecież akceptować i zupełnie "olać" i się z nią pogodzić nie można - tak jak próchnicy czy grzybicy co innego jak BMI w normie a boczek czy brzuszek nie pasuje a co innego prawdziwa otyłość
za ćwiczenia

Dziś uległam pewnej kulinarnej pokusie - krewetki tygrysie w cieście wiem, że smażone w głębokim tłuszczu ale stało się to obiad był ale pozostałe posiłki w normie zaraz ogarnę mieszkanie i poćwiczę ale niech mi tylko pazurki dobrze wyschną bo nienawidzę odgniotów
Stary 2013-03-07, 20:03   #388
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Losing też dziś potajemnie PPL oglądałam ale takiej "niespodzianki" nie dostałam Szkoda, że obiadek poszedł z dymem ale dobrze, że poza obiadkiem nic się nie spaliło
A czemu potajemnie ? A w końcu obiadek jednak zjadłam, bo mamunia kupiła następne pieczarki i było robienie od nowa

A ja sobie oglądam The lying game

Heroine A Ty gdzie? pooglądałaś już dziś wszystko ? Co myślisz o Ethanie ?
Stary 2013-03-07, 20:15   #389
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
A czemu potajemnie ? A w końcu obiadek jednak zjadłam, bo mamunia kupiła następne pieczarki i było robienie od nowa

A ja sobie oglądam The lying game
Losing mamusie są niezastąpione a potajemnie podglądałam PPL bo teoretycznie miałam "mega ważne rzeczy robić"
Na tym wątku o PPL usłyszałam i się wkręciłam ale tyle seriali oglądam, że na The Lying game nawet nie próbuję bo się boje, że się wciągnę i nie będzie kiedy spać
Stary 2013-03-07, 20:29   #390
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
To wszystko przez @ mówię Ci!!! Na bank, zważ się we wtorek

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Hehe to opowiadaj o imprezie
Szczerze powiem, to nie ma co opowiadać i mi sie nie chce nawet:/ Mam tak zły humor, ze szkoda gadać:/

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
No siema laska gdzieś Ty była jak Cię nie było?
Na uczelni, zakupach, sprzątałam, na mieście, w pubach
A odpowiadając na poprzednie Twoje pytanie co do mojego picia- 5 i pół piwa, kilka szotów

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
40minut pieczarki robić

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
O matko.....!

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
140 ścisków agrafką
20 pompek
150 nożyc poziomych
60 nożyc pionowych
180 brzuszków

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Dasz radę!!!! To już mniej niż więcej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości