|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
rewelacjaO kurcze u mnie wyszło 18500 tys z plastyka prawej
23.03 ostatnia konsultacja Dr. M.K Poznań11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K Poznań Edytowane przez edzia1985 Czas edycji: 2013-03-08 o 12:38 |
|
|
|
|
#3662 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
|
|
|
|
#3663 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak mya doktor nie pow ze robi to za ddarmo tylko pow mi ze ja nie place wtedy za implanty ani za operacje tylko ja pokrywam koszty opeki,anastezjologa,nici , tabletek itp takze niewielkie koszty i tez mam nadzieje ze zadna z nas nie bedzie musiala nigdy korzystac z gwarancji ![]() mya jestem pod wrazeniem Twojej wszechstronnej wiedzy
|
|
|
#3664 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobitek! oby Wasze biusty pięknie się prezentowały
|
|
|
|
#3665 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz pozostaje tylko spokojnie poczekać
![]() Mi coś lewy cycuch daje się we znaki - jak nie pobolewa, to swędzi, jak nie swędzi to piecze brodawka
|
|
#3666 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj Dzień Kobiet , więc cycki w górę , zrzucamy z twarzy gradową chmurę . Niech żyje cellulit i kurze łapki -- i tak jesteśmy fajowe babki ... wiwat kobiecość
|
|
|
|
#3667 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Coś koło 16-18 dni ostatecznie, z każdym dniem lepiej
|
|
|
#3669 |
|
Raczkowanie
|
no to was nadrobiłam i z tym zlotem cycolinek to super sprawa
, muszę się pochwalić że mój synuś starszy przyniósł mi dziś ze żłobka kwiatka którego sam zrobił aż mi się łezka zakręciła w oku
|
|
#3670 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kobiety
Wpadłam do Was na chwilkę pożyczyć Wam przede wszystkim zadowolenia z cycuchów Lecę dzisiaj na babską imprezę i nie omieszkam podpytać co moje koleżanki w tym też "te najszersze" myślą na wiadomy temat. Ciekawi mnie to tym bardziej ,że prawie wszystkie z nich mają co mają ale nie za wiele ...... Oprócz dwóch przyjaciółek, które poparły mnie w 100%, nie powiedziałam nikomu także chciałabym przynajmniej złapać orient jak będą mnie "gryzły" i obgadywały po fakcie gdyby któraś z nich zauważyła i rozniosło się szerokim echem po wszystkich dookoła Osobiście mam to w nosie ale i tak wsadzę kij w mrowisko i zobaczę co mądrale mają do powiedzenia a jutro Wam opowiem i się pośmiejemy
|
#3672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja dzisiaj też na babskiej imprezie, też zamierzam wrzucić temat do rozmowy, zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
#3673 | |
|
Zadomowienie
|
I ja z wieczora Wam Życzę Wszystkiego Dobrego z okazji
Dnia Kobiet Mi mój tż powiedział dziś,ze on podjął już decyzję(!) i we wrzesniu idę na operację!!Bez dyzkusji-on już nie może mnie słuchać na ten temat ![]() Myślicie,ze można to potraktować jako prezent na dzisiejszy dzien?? ![]() ![]() Cytat:
) wtedy ja chcąc coś droższego sama mu wyliczam że to jest z tej,tamtej i innej okazji razem wzięte
|
|
#3674 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki kochane i najlepszego w dniu naszego święta
![]() Mnie dziś spotkała miła niespodzianka ponieważ u nas w PL zadko ktoś daje coś za nic to baaaardzo się zdziwilam: wszystkie kobiety dziś na stoku jeździły za darmo i w restauracji panie dostawały 10% rabatu.
|
#3675 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zycze---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3676 |
|
Raczkowanie
|
Dziś postanowiłam popstrykać zdjęcia w ubraniach wcześniej "nie do użytku, bo dekolt" i je wrzuciłam.
Kupiłam dawno temu sweterek, który mi się bardzo podobał pomimo głębokiego dekoltu. Pomyślałam, że po operacji będę go nosić. Dzisiaj go wyciągnęłam i nawet metka nie jest oderwana. Ubrałam i pasuje idealnie Ach, dziewczyny, dzisiaj mam dobry dzień, nie narzekam na rozmiar piersi, cieszę się, że są
|
|
#3677 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja również dziewczynki życzę Wam wszystkiego co najlepsze w dniu naszego święta, spełnienia najskrytszych marzeń, szczęścia, miłości, dużo zdrówka i radości z każdego dnia Cytat:
My z tżem tu w Belgii mamy wspólne konto a i też kredyt braliśmy A w Polsce tylko on pracował i on miał swoje konto a ja miałam darmowe internetowe jak dorywczo pracowałam. Do jego konta nie miałam żadnego dostępu, no bo niby dlaczego miałabym mieć skoro nie pracuję i nie wpływają na nie moje pieniądze Jak ja się cieszę, że wyjechaliśmy do Belgii, bo przynajmniej mogę pracować i już się nie czuje jak przybłęda i darmozjad (bo tak mnie traktował). Chwilami ja tego człowieka nie rozumiem![]() Mi za operację wyszło w przeliczeniu na złotówki mniej więcej 14500zł
|
|
#3678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szczena mi opadła, jezuuuu sa piękne!!! ani się waż narzekać kobieto !
|
|
#3680 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=iloona79;39645595]Hehe,
to dobrze wiedzieć ![]() I mam nadzieję na więcej szczegółów z tej konsultacji ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
)chodzi mi o to ze on w ogole akceptuje silikony a niektorzy faceci juz nie wiec co bym nie wybrala jemu i tak sie podobaja
|
|
|
|
|
#3681 |
|
Raczkowanie
|
michalina oglądałam twoje nowe zdjęcia masz piękne piersi naprawdę ci zazdroszczę
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
witam szczególnie cieplutko nowe cycolinki ![]() poszłam w wasze ślady i zaczęłam czytać Greya . tylko że starszak w domu z bolącym uchem i nie mogę czytać tak długo jakbym chciała
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3683 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór Kobitki!!
![]() Najlepszego w dniu naszego święta!! ![]() Dzieciaki już śpią, mąż też , porobiłam poślady z Melką B i wpadłam się przywitać![]() Niestety nastrój taki se , cały wczorajszy i pół dzisiejszego dnia spędziłam na przygotowywaniu się do wyjazdu; zmarła moja babcia :-( (91lat!), więc wiadomo- pogrzeb; logistycznie to ogarnąć nie było szans- tż jutro pracuje, i nie ma bata, do pracy iść musi, starszy syn do teściów, ale z młodszym kłopot; na nieszczęście teściowa w środę zleciała ze schodów, Bogu dzięki skończyło sie na 3 szwach na skroni, i skręconym kolanie (auć!); zatem musiałabym jechać sama z młodszym.. Wyjazd o 4 rano, by zajechać na 10:00, bo warunki na drodze o kro pne !! I to zaważyło na wszystkim. Zdecydowaliśmy, że zostajemy w domu.. Nie wyobrażam sobie zarówno tej podróży, jak i kilku następnych godzin na zewnątrz z takim malcem Z jednej str trudna to była decyzja, bo chciałabym się pożegnać, jednak rozsądek i lęk o własne dziecko zwyciężyły.. Zatem jutro rano istnieją szanse, że napiję się z Wami kawulca jakiegoś
|
#3684 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=MissDiorCheriii;396 50350]MyaDiva
![]() masz racje mam czas by przemysle..w koncu to prezent na cale zycie. Nie chcialabym po tym poproawiac bo cos byloby nie tak i efekt nie taki.. Sama wiesz jak to bywa jak sie Kobieta na cos napali chcialoby sie juzzz!!! ahh najlepiej jest mi zobaczyc jak maja inne i wtedy zawsze potrafie okresilic - "TAK TAKIE CHCE!" 'na sucho' troche gorzej :/ efekt dopeiro widzi sie juz je majac, wczesniej to tylko oczami wyobrazni wiadomo...ciezka decyzja Kochana, zawsze potem możesz wymienić na większe ![]() ![]() Ale zgadzam się z Kulkaagą,że powinnaś isć na jeszcze 1 lub 2 konsultecje...powodzenia! ! ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
Martiko, czekamy na relację i baw się dobrze!! ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- [QUOTE=kasikkk87;39660737h m ale wlasnie o to chodzi ze moj nie jest rozczarowany wrecz przeciwnie ciagle ja maca i podziwia )chodzi mi o to ze on w ogole akceptuje silikony a niektorzy faceci juz nie wiec co bym nie wybrala jemu i tak sie podobaja[/QUOTE]Kasikkku, no ja mam nadzieję,ze mój tez nie będzie zadowolony pomimo wszystko ![]() Amorcio, no a ja widzisz nie byłam w centrum dziś-obrałam przeciwny kierunek-byłam w Port Rumia a tam cisza...zapomnieli chyba o nas-kobitkach.... Wyobrażam sobie,ze poczułaś ulgę jak zdecydowałaś o dr,bo i ja tak też się poczułam....nie chciałabym dalej trwać na etapie poszukiwań Dobra, idę pod koc,bo też chyba coś mnie bierze-przewiało mnie cholerka i jakaś połamana siedzę....niedługo Sekrety Chirurgii
|
|
#3685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Ale tu cisza na forum. Chyba wszystkie dziewczyny swietuja
|
|
#3686 |
|
Zadomowienie
|
tez czekam na sekrety mimo ze jutro do pracy
![]() tez mam kocyk a i zupe pomidorowa hehe ![]() ja juz chyba wyleczylam chorobsko wrrr |
|
|
|
#3687 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj jest dzień radości, zero narzekania
|
|
|
#3689 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3690 |
|
Zadomowienie
|
Myu co do Twojego komentarza pod zdjęciem z marszczeniem sprawdzałam kilkakrotnie z ciekawości czy coś widać przy napięciu klatki piersiowej i jak się biuścik zachowuje. Jedyne co da się zauważyć to to, że troszkę idzie na boczki i troszkę do góry, przesuwa się wtedy cała pierś z wkładem
(tzn mój gruczoł i implant![]() ![]() ![]() Chiquitka Tobie również tutaj odpiszę Oczywiście, że nie mam nic przeciwko, bardzo mi miło z tego powoduDziękuję Wam dziewczynki za miłe komentarze Jutro śmigam w końcu na te targi ![]() Chciałam żeby moje cycunie trochę świata zwiedziły i się okazało, że większość koszulek z dekoltami niestety teraz w cyckach za małe, no ledwo sutki zakrywają ![]() Wam życzę miłego weekendu i dobrej nocki
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-03-09 o 00:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

przegladałam sobie ich tabelki i rozmiarki maja fajne i projekcje tez nawet jedne sobie wypatrzylam na moja poprawke
)ale czy bym sie na nie zdecydowala nie wiem...choc moje implanty popularne tez nie sa wiec kto wie
rewelacja
okragle silimed 425ml

. Wogóle to mogę spytac ile płaciłyście za całość zabiegu? U mnie operacja 15700 zł + 200 zł za biustonosz pooperacyjny. Sporo?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i wpadłam się przywitać