Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-09, 10:21   #4681
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Terminy obłędne

Odnośnie alergii to nie zapomnę jak w gimnazjum nauczycielka sprawdza obecność i kolegi nie było... za to jego przyjaciel mówi
"Piotrka nie ma bo ma alergię i nie wychodzi z domu od wczesnej wiosny do późnej jesieni"

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Z waszymi radami to będzie najdziwniejszy poród świata
hahahahahahaha.. szkoda, że ja tak nie mówiłam w liceum- może by mi uznali większość moich nieobecności hahahahha

- Ej dziewczyny mam skurcze
Ja: wydaje Ci się
Neni: no właśnie, przecież byś zauważyła
dotka: a zrobiłaś sobie pedicure?

12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:27   #4682
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6

Dzien dobry
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaa, biedny ten moj maz w Dzien Kobiet - ma juz w domu 3 i czwarta w drodze
Moj tez mowi ze go zdominujemy a bedziemy dwie :P hahahaha

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynki

Dotka dziś nam się nie udało, ale spokojna głowa- ja Cię jeszcze dopadnę
Śliczna ta moja synowa i taka kruszynka.. moj to chłop jak dąb no ale w końcu będzie osłoną dla Twojej malutkiej to nawet lepiej !
A to nie mnie widziałaś na pasach, my w sumie przyjechaliśmy chwilę przed 19 z Tżtem bo miał jeszcze w pracy klienta..

Synek ma wszystko, chociaż Tż tak jak pisałam wcześniej prawie wykitował na tym fotelu obok.. bo ten lekarz mówił tak cicho i przykładowo "teraz badam serce"... 2 minuty ciszy i nagle: wszystko w porządku. To ten prawie zszedł na zawał. A najlepsze jak kopał i było widać to ja też czułam hahah

I buziaki dla Was za wszystkie kciuki!

To prawda.. to tak szybko leci !!! Tż mówi, że dobrze, że nie ma po mnie nosa chociaż wg mnie mam idealny, a sam ma jak gaśnica..
Moja kruszyna ma po mnie pyrkaty ale lekko ja mam i mam nadzieje ze jej nosek jeszcze troszke mniej bedzie pyrkaty niz na zdjeciu widac :P
Pewnie ze jeszcze sie spotkamy
Cytat:
Dziękujemy ciociu wizażowa Synek przesyła kopniaki

To opowiem Wam jeszcze coś.. byliśmy u rodziców Tżta i jak wracaliśmy była już 22:40.. a tu ani prezentu, ani życzeń na dzień kobiet.. sobie myślę "ooooo jakiego Ci focha strzelę to się z radości nie pozbierasz" i wjechał do tesco pod pretekstem kupienia gąbki do szyby auta (jakbym nie wiedziała że jedzie po badylka hahaha ) i otwiera drzwi po mojej stronie- daje rafaello i orchidee i mówi: "To są dwie rzeczy, które symbolizują nas i naszą miłość.. rafaello bo JEST MIĘKKIE NA ZEWNĄTRZ I MA TWARDY ORZESZEK W ŚRODKU i orchidea- bo jest taka długa i ona dojrzewa. zupełnie jak my. I tam dwa pędy- jeden już kwitnie, a na drugim są pączki.. a on: no właśnie.. Ja jestem już tym kwitnącym i dojrzałym, a Ty dopiero starasz się dorosnąć i być taka jak ja, ale i tak Cię kocham" po czym podaje mi ścierkę do okna auta i mówi: no. a to dla mnie- możesz mi teraz okno umyć.
Życzenia typowe dla mojego Tżta

Oliath- bardzo ładne tuniki, super
hehe dobre ROMANTIKO. My na chwile bylismy w GK i co wszystkie laski z kwiatkami i wogole a ze moj tz romantyk to mowi
"nie ma to jak kupic lasce kwiatka,zaprosic do galeri i sie lansowac" hahahhaha )))

A dziewczyny, które znają płeć, faktycznie tętno maleństwa zgadza się z płcią Mi się może uda poznać w środę, ale nie wiem czy mam się już nastawiać na 100% córcię

Tętnomaleństwa miałam raz 167, a kolejnym 177[/QUOTE]
Jak mi przypomnisz jak to jest z tym tetnem to teraz Ci powiem czy sie sprawdzilo
Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
mamy tez sony cyber shot on kolo tysiaka kosztuje - taki prosty w uzyciu i sluzyl nam 3 lata, ale ja kocham fotografie, chce sie uczyc robic fotki, wiec chcialam profesjonalny
ja mialam sony cyber shot ( ale moj kosztował 400 zl :P) i kupilam go specjalnie na wakacje i co? na wakacjach mi spadł i zepsuł sie na amenn

boshee jak ogladam DDTVN to mnie mdli jakie sa szynki,jak myją stare i spowrotem do sklepu ... FUUUUUUUUUUUUUUUUU....

Wogole pamietacie jak Wam mowilam ze kolezanka mi wrozyla z lancuszka i obraczki zawsze przed ciaza mi wychodziło ze bede miala chlopaczka.. no i ZAWSZE za kazdym razem tak wychodziło.. a teraz dzien przed polowkowym zrobila mi i co..BABA JAK NIC ! hehehheeh :P I sie sprawdziło,po czasie ale jednak

moje drogie kochane kruszynki Ja zjadlam sniadanie,lece sie ogarnąc i trzeba zaczac sie pakowac a pozniej jeszcze szybko do apteki i do tesciowej pokazac zdjecia naszej coreczki

( juz mi sie snily sukieneczki i wogole )
Bede zagladac na telefonie milego dnia !! )

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
hahahahahahaha.. szkoda, że ja tak nie mówiłam w liceum- może by mi uznali większość moich nieobecności hahahahha

hahahahaha.... raczej umyj wlosy,naloz maseczke na twarz ogarnij sie OGOL i dopiero heja na porodowke

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:27   #4683
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry
Mój komputer poddał się renowacji w rewelacyjnym tempie u już dziś mam do niego dostęp Nie dam was jednak rady nadrobić. Powiedzcie mi tylko jak wizyty? Udane? Jacyś kolejni chłopcy w Dzień Kobiet się ujawnili?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:28   #4684
mela1234
Zakorzenienie

Aż przerwałam odkurzanie, żeby posłuchać DDTVN! O tych rzeczach wiadomo od dawna, ale co z tym zrobić? Nic, póki przepisy są jakie są, póki pieniądz rządzi, póki ludzie nie mają sumienia.

Aaaaaaaaaaaaaaaaa i pogoda na Cavaliadzie w Warszawie!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:29   #4685
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Dzien dobry Moj tez mowi ze go zdominujemy a bedziemy dwie :P hahahaha

Wogole pamietacie jak Wam mowilam ze kolezanka mi wrozyla z lancuszka i obraczki zawsze przed ciaza mi wychodziło ze bede miala chlopaczka.. no i ZAWSZE za kazdym razem tak wychodziło.. a teraz dzien przed polowkowym zrobila mi i co..BABA JAK NIC ! hehehheeh :P I sie sprawdziło,po czasie ale jednak

moje drogie kochane kruszynki Ja zjadlam sniadanie,lece sie ogarnąc i trzeba zaczac sie pakowac a pozniej jeszcze szybko do apteki i do tesciowej pokazac zdjecia naszej coreczki

( juz mi sie snily sukieneczki i wogole )
Bede zagladac na telefonie milego dnia !! )

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

hahahahaha.... raczej umyj wlosy,naloz maseczke na twarz ogarnij sie OGOL i dopiero heja na porodowke
Dobrze, że Neni poszła bo byś zrypkę dostała jak ja za nie przywitanie się:P:P:P

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:29   #4686
malaczarnakejt
Zakorzenienie

http://allegro.pl/wiosna-ciazowa-suk...056313616.html zobaczcie jaka ładna i jaka taniość

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:31   #4687
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:

Perse: a byłaś w WC? Może to zaparcie?

Lecę dziewczynki na mini zakupy, po wąż do prysznica Miłej soboty
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:32   #4688
surka
Zakorzenienie

Cytat:
mamy tez sony cyber shot on kolo tysiaka kosztuje - taki prosty w uzyciu i sluzyl nam 3 lata, ale ja kocham fotografie, chce sie uczyc robic fotki, wiec chcialam profesjonalny
Ja nie lubię za bardzo fotografować ani być fotografowana, ale jednak dzidiz chciałabym robić zdjęcia, więc chciałabym kupić jakiś w miarę robiący zdjęcia

Cytat:
Odnośnie alergii to nie zapomnę jak w gimnazjum nauczycielka sprawdza obecność i kolegi nie było... za to jego przyjaciel mówi
"Piotrka nie ma bo ma alergię i nie wychodzi z domu od wczesnej wiosny do późnej jesieni"

Cytat:
Jak mi przypomnisz jak to jest z tym tetnem to teraz Ci powiem czy sie sprawdzilo
powyżej 145 dziewczynka, poniżej chłopak

Dodałam dzisiejszego spożywczaka do klubu
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:33   #4689
mela1234
Zakorzenienie

Wiecie co, reklama eurobanku z tańczącym i śpiewającym Adamczykiem wymiata
Stary 2013-03-09, 10:38   #4690
dzoan
Zakorzenienie

Witam się w ten pochmurny poranek
Siedzę sama w domciu i się obijam zamiast się doprowadzić i zacząć chociażby chleb piec Synuś wczoraj się rozszalał w moim brzusiu i z rana mnie skopał..aż dziwne, że na zewnątrz nadal nie czuć

Cytat:
Wszystkim gratuluje udanego Dnia Kobiet moj maz wrocil z pracy z tulipanami dla nas trzech, wielkim kublem kurczaczkow i frytek i dipow z KFC, ptasim mleczkiem i czekoladami. I jeszcze obkupilam sie za jego przyzwolenstwem w ciuchy a'la ciazowe i do szpitala . Sie pochwale - 3 x spodnie dresowe czarne i ciemnoszare, 5 x tunika (kolorki jak na foto), 3 x biustonosz miekki czarny i smietankowy, 2 x balerinki-czeszki, 2 pary miekkich Miss Fiori (w tym jedne koronkowe ) oraz KOSZ POD WOZEK ESPIRO dla Lilo Poszalalam
Ile pyszności dostałyście A ubrania super.. zwłaszcza tuniki i spodnie dresowe..

Cytat:
Aaaaaaaaaa, biedny ten moj maz w Dzien Kobiet - ma juz w domu 3 i czwarta w drodze
W pracy kolega opowiadał o swoim znajomym, który ma w domu też 3 baby i on jest strasznie z tego powodu zadowolony... ugotują, posprzątają, wypiorą, podadzą, zabiorą..dla niego to raj

Cytat:
ok wstawiam Syna i idę nadrabiać Was, był bardzo ruchliwy no i koń mi się szykuje przy porodzie
Dzieciaki jak odlewane ze złota Tak ładnie twarzyczki widać.. Śliczny maluch

Cytat:
To opowiem Wam jeszcze coś.. byliśmy u rodziców Tżta i jak wracaliśmy była już 22:40.. a tu ani prezentu, ani życzeń na dzień kobiet.. sobie myślę "ooooo jakiego Ci focha strzelę to się z radości nie pozbierasz" i wjechał do tesco pod pretekstem kupienia gąbki do szyby auta (jakbym nie wiedziała że jedzie po badylka hahaha ) i otwiera drzwi po mojej stronie- daje rafaello i orchidee i mówi: "To są dwie rzeczy, które symbolizują nas i naszą miłość.. rafaello bo JEST MIĘKKIE NA ZEWNĄTRZ I MA TWARDY ORZESZEK W ŚRODKU i orchidea- bo jest taka długa i ona dojrzewa. zupełnie jak my. I tam dwa pędy- jeden już kwitnie, a na drugim są pączki.. a on: no właśnie.. Ja jestem już tym kwitnącym i dojrzałym, a Ty dopiero starasz się dorosnąć i być taka jak ja, ale i tak Cię kocham" po czym podaje mi ścierkę do okna auta i mówi: no. a to dla mnie- możesz mi teraz okno umyć.
Życzenia typowe dla mojego Tżta
niezły jest..naprawdę..szacun

Cytat:
Ha ha ha... Masz coś do mojego malutkiego zgrabnego Brzusia?
Zaklejam mordkę i w kubeł

Cytat:
Ja mojego poinformowałam, że planuje minimum dwójkę czy mu się to podoba czy nie... czy z nim czy bez niego
Sama n=mam 4 rodzeństwa i nie wyobrażam sobie jedynaka
Ja do mojego też gadam, że ma być dwójka i nie chcę jedynaka (bez urazy dla jedynaczek w naszym gronie ).. ma być dwójka i doprowadzę do tego choćby podstępem..nawet nie będzie wiedział kiedy

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
No to mała korekta: witam sie w 18 tc
A więc gratki za rozpoczynający się 18

Cytat:
Neni ja mialam wesele przyjaciolki 6 sierpnia, a termin porodu na 17 sierpnia - weselicho super ja taka wielka, a wyszalalam sie jak nigdy, byloooo supeeerrrr. w pon 8 jechalam juz do porodu, ale akcja sie zatrzymala a mala sie urodzila 11 sierpnia. Mysle ze wszystko zalezy od samopoczucia
U mnie szykuje się wesele przyszywanego kuzyna 4 sierpnia, a termin porodu mam na 27 lipca.. I teraz niewiadomo czy potwierdzać zaproszenie czy nie.. bo nie wiem kiedy dokładnie urodzę i czy będę w stanie pójść..bo jak z takim maluszkiem? Ewentualnie tylko ślub w kościele zostaje.

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Teraz do mnie dotarło, że skoro w czw na USG wyszło, że mam równo 20 tydz, tzn, że teraz leci mi 21!
Brawo

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Aaaa jadę dziś oglądać wózek
Ten co Wam kiedyś pokazywałam:
http://tablica.pl/oferta/wozek-roana...5af60;r:3;s:77
Powodzenia

Edytowane przez dzoan
Czas edycji: 2013-03-09 o 10:43
dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:42   #4691
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Oglądam sukienki, mąż ma dobry humor
http://allegro.pl/sliczna-tunika-tro...056446948.html jaki wzór? 3 czy 4? biorąc pod uwagę, że jestem bladzioch...

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:44   #4692
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/wiosna-ciazowa-suk...056313616.html zobaczcie jaka ładna i jaka taniość
Fajna, a odnośnie tych wcześniejszych to bardziej podoba mi się 1

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Ja do mojego też gadam, że ma być dwójka i nie chcę jedynaka (bez urazy dla jedynaczek w naszym gronie ).. ma być dwójka i doprowadzę do tego choćby podstępem..nawet nie będzie wiedział kiedy
Ja kiedyś też chciałam dwójkę, po rozwiązaniu nie wiem czy nie zmienię zdania
Stary 2013-03-09, 10:46   #4693
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/sliczna-tunika-tro...056446948.html jaki wzór? 3 czy 4? biorąc pod uwagę, że jestem bladzioch...
Jak bladzioch to może lepiej 3..ale 4 z białym kolorkiem też bardzo ładna..

Stary 2013-03-09, 10:47   #4694
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Wybrałabym chyba, którąś z żywym kolrem, żeby ożywić
Stary 2013-03-09, 10:48   #4695
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
za szaleństwo zakupowe
A gdzie kupiłąś te staniki - fajne, na all?
Allegro a najlepsza jest cena - 9,99 nick jest chyba na fotce jakbys chciala
Cytat:
Oliath- bardzo ładne tuniki, super
14,99 za sztuke........... no jak moglam nie kupic pieciu, same mi wyladowaly w "koszyku" All, nick twoj-bobas jak sie nie myle
Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Oliath świetne zakupki. Super te butki koronkowe i fajne tuniczki :
dzieki Kochana
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Wrocławianki macie jakieś opinie na temat dr. Barcikowskiego???

Idę do niego na połówkowe, a przeczytałam niekoniecznie fajne opinie, a niestety w tym terminie nie orzyjmie mnie już inny gin i nie wiem czy rezygnować czy iść.
nie znam niestety i nic nie slyszalam o nim
Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Ja też nie planuję więcej dzieci. Tylko nie pamiętam, czy poinformowałam o tym męża ...
Spoko Neni, jesli nie wiesz, jak to z tym planowaniem jest, to patrz na mnie Pierwsze - wpadka po globulkach, drugie - wpadka po zatruciu pokarmowym (najwyrazniej pigulka wyszla z pawianem ), trzecie - wpadka po tym, jak jednak stwierdzilismy w lato, ze dwoje dzieci to absolutnie wystarczajaco i teraz bedziemy zwiedzac i podrozowac - w tym roku miala byc Albania, za rok Gruzja moze powinnam sobie Albanie na zdjeciach ogladac na porodowce
Cytat:
za zakupki super wszystko.

Ponadto mam pytanko ktora byscie sukienke wybraly, mam te chrzciny i chcialabym w miare wygladac:
1 - http://moda.allegro.pl/sukienka-ciaz...047121335.html kolor pepitko
2 - http://moda.allegro.pl/sukienka-ciaz...081074696.html i tu mysle chabrowa lub czerwona

:pro si:
Zdecydowanie ta pepitko bez pasa wygladaja malo ksztaltnie - no to chyba, ze Ty jestes mega ksztaltna
Cytat:
Też raz mi się postawiła macica rano jak byłam w takim półśnie.. nieprzyjemne, fakt, ale na szczęście już się nie powtórzyło

(...)
Ja Wam jeszcze wstawiam ziewającego małego- zmęczony ciężkim życiem po mamusi . mam nadzieję, że Was nie zanudzam
No i zapomniałam dodać- mały ma dokładnie 2cm mózgu- to na pewno ma po tatusiu
No mi sie stawia po kazdym przytulanku, wiec - celibat
Bosh, to zdjecie WYMIATA !!!
Cytat:
Mi się bardziej podoba ta chabrowa, tylko dałabym cieniutki paseczek nad brzuch, żeby trochę nadać jej kształtu
Dokladnie

Laski, dlugoterminowa prognoza pogody zapowiada chmury, deszcz, snieg i ujemne temperatury do 20 marca wlacznie ,od 21 juz na plusie i coraz wiecej sloneczka

Enlevee, bardzo uprzejmie prosze zmienic mi termin wizyty z wtorku na pn 11 marca doktorek ma okienko o 16.30 i wskoczylam
Margo Ty weteranko 7 miesiac, o jaaaaaa!!!!
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:54   #4696
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
No to też ryzyko, że mi się odechce Mąż powtarza 'jeszcze pierwszego nie urodziłaś, a już o drugim myślisz' A on się boi, że jak miałam tragiczne dni w pierwszym trymestrze, to jak ja dam radę przy drugiej ciąży i mając już jednego szkraba, którym trzeba się opiekować, a nie leniuchować zdychająco na kanapie

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Spoko Neni, jesli nie wiesz, jak to z tym planowaniem jest, to patrz na mnie Pierwsze - wpadka po globulkach, drugie - wpadka po zatruciu pokarmowym (najwyrazniej pigulka wyszla z pawianem ), trzecie - wpadka po tym, jak jednak stwierdzilismy w lato, ze dwoje dzieci to absolutnie wystarczajaco i teraz bedziemy zwiedzac i podrozowac - w tym roku miala byc Albania, za rok Gruzja moze powinnam sobie Albanie na zdjeciach ogladac na porodowce
Z naturą się nie wygra

Stary 2013-03-09, 10:58   #4697
mela1234
Zakorzenienie

Córka zrobiła mi zdjecie brzuszka więc za chwilę wam wstawie tylko muszę je zmniejszyć. Ale nie chciało mi się przebierać z dresów do sprzątania.
Stary 2013-03-09, 11:00   #4698
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Z naturą się nie wygra
Ja to sobie tak tlumacze, ze - primo swietne geny mam, co widac po pierwszych dwoch laskach, secundo - trybut dla spoleczenstwa i kultury (widzialyscie to? http://wiadomosci.wp.pl/kat,36474,ti...?ticaid=11032b)
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 11:05   #4699
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Córka zrobiła mi zdjecie brzuszka więc za chwilę wam wstawie tylko muszę je zmniejszyć. Ale nie chciało mi się przebierać z dresów do sprzątania.
Ja niedawno zamieściłam zdjęcie w piżamie
Stary 2013-03-09, 11:07   #4700
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Mi się bardziej podoba ta chabrowa, tylko dałabym cieniutki paseczek nad brzuch, żeby trochę nadać jej kształtu
u mnie pasek odpada, bo mam wysoko i by mnie tylko wkurzal

Cytat:
Zdecydowanie ta pepitko bez pasa wygladaja malo ksztaltnie - no to chyba, ze Ty jestes mega ksztaltna
Oliath w Klubie jest moje zdjecie z 19 tyg i mam juz wielki "balon" a jak bede leciec bedzie to okolo 26 tyg wiec nie musze podkreslac brzuszka

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 11:07   #4701
mela1234
Zakorzenienie

Oliath ale ty płodna jesteś!

Dzoan mnie też się odechciało zaraz po ale po 3 latach wróciło ssanie za dzieckiem.

Aha zdjęcie zamieściłam.
Stary 2013-03-09, 11:12   #4702
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Dobrze, że Neni poszła bo byś zrypkę dostała jak ja za nie przywitanie się:P:P:P
przeciez sie przywitalam:P

czyli powyzej 145 tetno dziecka to dziewczynka a mniej chlopak tak?to sprawdze mimento

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

to moje dziecko w okolicach 160 wiec wychodzi na to ze sie sprawdzilo..

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 11:17   #4703
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:

No mi sie stawia po kazdym przytulanku, wiec - celibat
Bosh, to zdjecie WYMIATA !!!

Dokladnie

Laski, dlugoterminowa prognoza pogody zapowiada chmury, deszcz, snieg i ujemne temperatury do 20 marca wlacznie ,od 21 juz na plusie i coraz wiecej sloneczka

Enlevee, bardzo uprzejmie prosze zmienic mi termin wizyty z wtorku na pn 11 marca doktorek ma okienko o 16.30 i wskoczylam
Margo Ty weteranko 7 miesiac, o jaaaaaa!!!!
Umarłam z tą Gruzją.. widocznie ten kierunek świata nie jest Ci pisany

Już zmieniam termin wizyty

Odnośnie pogody to nawet mnie nie dobijaj, moja depresja wróciła

Cytat:
Już idę oglądać i podziwiać !

Cytat:
przeciez sie przywitalam:P

czyli powyzej 145 tetno dziecka to dziewczynka a mniej chlopak tak?to sprawdze mimento

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

A u mnie się nie sprawdziło bo 147

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-09, 11:29   #4704
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:

Albo.. poczekaj, przyjdę Ci jeszcze podciąć grzywkę
Cytat:
Przynajmniej nie będę wyglądać jak lump

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Mój komputer poddał się renowacji w rewelacyjnym tempie u już dziś mam do niego dostęp Nie dam was jednak rady nadrobić. Powiedzcie mi tylko jak wizyty? Udane? Jacyś kolejni chłopcy w Dzień Kobiet się ujawnili?
W dzień kobiet to tylko potwierdził się jeden Krakowiak i jedna Krakowianka
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39666098]Perse: a byłaś w WC? Może to zaparcie?
[/QUOTE]
Ja przez Was nie urodzę
Cytat:
4 jest śliczna
Cytat:
Będzie dobrze
Cytat:

Cytat:
Ja to sobie tak tlumacze, ze - primo swietne geny mam, co widac po pierwszych dwoch laskach, secundo - trybut dla spoleczenstwa i kultury
W takim razie też się muszę rozmnażać

Dziękujemy za brawa (drugi raz w tym tygodniu)

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
No właśnie, że mam identyczny plan

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 11:30   #4705
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

podczytuje was oglądając NBA i co chwile wybucham śmiechem...
Enlevee twoje teksty i rozmówki z tz powalają mnie na lopatki

Margosia: gratki 3 trymestru. Starszak jesteś)

Oliath: ale zobacz jakie udane dzieci..albania fajna podobno, a Gruzję polecam gorąco (tam zresztą igorek poczęty został).

Gratuluje rozpoczętych tygodni!! Co mi przypomniało ze dzisiaj 24 tv rozpoczynam...

Jak się przesiade na kompa (Marcos tak pisanie pracy) to napisze ciekawostki ze szkoły) bo tutaj cierpliwości nie mam

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 11:31   #4706
enlevee
Zakorzenienie

moje dziecko ma ułożenie podłużne miednicowe.. niech się lepiej obraca póki ma czas jeśli chce wyjść naturalnie

A gdzie nasza Rockyyy? No i ciekawe jak wczorajsza kontrolna wizyta Ity

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-09, 11:34   #4707
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Gratuluje rozpoczętych tygodni!! Co mi przypomniało ze dzisiaj 24 tv rozpoczynam...

Jak się przesiade na kompa (Marcos tak pisanie pracy) to napisze ciekawostki ze szkoły) bo tutaj cierpliwości nie mam

Spokojnie... ćwicz naszą cierpliwość przed porodem... bo po to tylko strzępki nerwów nam zostaną

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 11:35   #4708
surka
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
moje dziecko ma ułożenie podłużne miednicowe.. niech się lepiej obraca póki ma czas jeśli chce wyjść naturalnie
A ja tak czasami sobie myślę, żeby może moje się nie obracało do naturalnego
Stary 2013-03-09, 11:39   #4709
surka
Zakorzenienie

A jeszcze tu się na chwilę pochwalę Boryskiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 529719_549734235047085_1009174040_n.jpg (75,7 KB, 26 załadowań)
Stary 2013-03-09, 11:39   #4710
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:

Spokojnie... ćwicz naszą cierpliwość przed porodem... bo po to tylko strzępki nerwów nam zostaną
Dokładnie.. Margosia ma rację (WYJĄTKOWO)

Cytat:

A ja tak czasami sobie myślę, żeby może moje się nie obracało do naturalnego
Też tak sobie czasami myślę chociaż znowu blizna.. a w sumie blizna na brzuchu czy TAM.. co gorsze

W ogóle chłopcy mają kolki.. no i koleżanka mi mówiła, że dobrym sposobem na kolki jest suszarka- w bezpiecznej odległości, bo szum po pierwsze uspokaja, a po drugie ciepły strumień skierowany na brzuszek małego rozluźnia mięśnie.. i przeczytałam w internecie dużo opinii pozytywnych rzeczywiście. Mówię to wczoraj mojemu M. a on na to: "jeżeli kiedykolwiek zobaczę Cię z suszarką przed moim dzieckiem przysięgam, że włożę Ci ją do d*py" chyba zrozumiał, że chcę ususzyć dziecko na wiór

surka- jest PRZEPIĘKNY, BOSKI po prostu Ma strasznie mądre oczka!

Tomuś
3470g, 54cm

Edytowane przez enlevee
Czas edycji: 2013-03-09 o 11:40
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości