Kocyki bierzemy i na plażę idziemy!- Dieta South Beach część XIII - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-08, 18:15   #4291
Kretka666
Zakorzenienie

Dot.: Kocyki bierzemy i na plażę idziemy!- Dieta South Beach część XIII

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
Jasne, ze pomozemy Kretko
Ja bym nie mogla jesc puree z kalafiora bo potem brzuszek mnie boli

My kiedyś z tz sie zalozylismy, ze zje lyzke cynamonu od tamtej pory rzadko jest uzywany u nas w domu

I ogolnie mnie dzis boli brzuszek ala
Zaraz jem przekaske, siemię i wychodze
Mnie też boli, wczoraj ostatnią tabletkę z blistra brałam, więć za 2 dni mniej więcej okres będzie, ech I już mnie nap*eprza bardzo, kręgosłup, brzuch... Nie lubię tego. Dopóki mi się kręgosłup nie popsuł to tak bardzo nie odczuwałam tych bolów.

Zdjęcie 1 i 2 - beżowy płaszczyk, ładny jest, ale nie wiem czy pasuje do mnie, jest zbyt elegancki, do trampek to średnio pasuje, z drugiej strony chyba lepiej na mnie leży
Zdjęcie 3 i 4 - kurtka jakby parka w kolorze beżo-zielenio-musztardowym (ciężko określić, ciekawy kolor ), jest wygodniejsza, bardziej codzienna, można w niej bez problemu na browara w plenerze wyjść, pasują do niej moje trzewiki czy trampki, bo są nieeleganckie, nie wiem czemu się tak wypięłam na ostatnim zdjęciu

Co wybrać? Czy żadna dupy nie urywa i szukać dalej, po lumpach?

Edytowane przez Kretka666
Czas edycji: 2013-03-08 o 18:51
Kretka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 18:22   #4292
asmenaa
Zakorzenienie

Kretka mam pisac zwięźle i krotko czy dlaczego nie??

zadna du nie urywa i ja bym szukala dalej no chyba, ze druga jest w dobrej cenie
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 18:23   #4293
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Dla mnie zdecydowanie na prowadzeniu numer 1
Numer 2 leży jak troszkę worek i nie podkreśla Twojej pięknej figurki

Po za tym moim zdaniem ten płaszczyk z powodzeniem możesz ubrać do trampek

Mam nadzieję, że pomogłam

kala2505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 18:24   #4294
asmenaa
Zakorzenienie

a wlasnie ja bym plaszczyka do trampek nie ubrala i na miejscu kretki bym wziela 2 ale tylko i wylacznie jak jest w dobrej cenie bo jak nie w dobrej to bym szukala dalej
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-03-08, 18:29   #4295
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Kretka mam pisac zwięźle i krotko czy dlaczego nie??

zadna du nie urywa i ja bym szukala dalej no chyba, ze druga jest w dobrej cenie
Obie za 179 zł Niestety to jedyne dwa odzienia jakie mi wpadły w oko, no co za rynek jest teraz... Mogłabym po lumpach poszukać, tak jest najlepiej, ale to nie mam pewności, że w tym roku znajdę

Cytat:
Napisane przez kala2505 Pokaż wiadomość
Dla mnie zdecydowanie na prowadzeniu numer 1
Numer 2 leży jak troszkę worek i nie podkreśla Twojej pięknej figurki

Po za tym moim zdaniem ten płaszczyk z powodzeniem możesz ubrać do trampek

Mam nadzieję, że pomogłam
I tutaj jest największy problem - ja lubię takie workowate odzienia wierzchnie Takie parki, jak Włóczykij czy bezdomny menel I się kłóci to z tym w czym mi ładnie.
Płaszczyk do trampek? Mi jakoś nie pasuje... Płaszczyk mi się kojarzy z takim kijem w dupie za przeproszeniem, sztywno się w nim chodzi i w ogóle. Nie usiądzie się na ziemi, bo się pobrudzi czy coś

Jezu, wolałabym mieć większe problemy, a nie takie durne jaką kurtkę kupić A nie chcę wydać kasy na coś co jest całkiem do dupy.
Stary 2013-03-08, 18:31   #4296
asmenaa
Zakorzenienie

Kretko dla mnie wiec odpowiedz jest prosta nie kupuj zadnej, poszukaj jeszcze. 1 do Ciebie nie pasi a 2 nie jest warta takiej ceny
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-03-08, 18:33   #4297
content
Raczkowanie

Cytat:
My byliśmy na cappucino w Coffeeheaven, było to moje II śniadanie, bo nie wzięłam ze sobą na wykład nic do zjedzenia i kolejny true posiłek po śniadaniu (9.30) był o 16.30 - obiad W międzyczasie ta kawa o 14 tak. I powiem Wam, że nie byłam głodna aż do obiadu! Serio, nie trzeba jeść tak często jak się je solidne posiłki. A moja owsianka ma te 500 kcal, więc syci na długo Dzisiaj zrobiłam dzięki content z cynamonem, orzechami włoskimi i pomarańczą, no boska A cynamonu dałam laskę do gotującej się owsianki, dużo lepsze w smaku niż taki w proszku, z torebki. Cynamon prosto z Bali

Byliśmy na tej kawie tak przy okazji, bo pierwotny cel to obczajenie kurtek na wiosnę. Moja jest o wieeeeeeeele za duża, jakoś 4 rozmiary, więc musiałam się rozejrzeć. Weszłam do 5 sklepów jakoś, tylko w Reserved wpadły mi dwie w oko (w rozmiarze 42 dopięłam się w cyckach normalnie, bez ścisku, w tak mały rozmiar! wcześniej kurtki miałam jakoś w rozmiarze 50-52 ). Cyknął mi TŻ fotki, pomożecie mi ocenić która lepsza?
Moja wyglądała dziś dokładnie tak samo, poza tym, że laska cynamonu była z zielarskiego, a Bali nigdy nie wąchała. Zagotowane mleko z laską cynamonu to mój niezawodny sposób na zimowe rozgrzewanie. I śnieeeg jest. I wcale nie cieszę się jeszcze bardziej niż normalnie, bo nie idę z racji tego biegać, wcale.

Gratulacje!

Cytat:
Właśnie czekam na pizzę
Smakuj ostrożnie każdy kęs, bo się prędko nie powtórzy.

Cytat:
Zdjęcie 1 i 2 - beżowy płaszczyk, ładny jest, ale nie wiem czy pasuje do mnie, jest zbyt elegancki, do trampek to średnio pasuje, z drugiej strony chyba lepiej na mnie leży
Zdjęcie 3 i 4 - kurtka jakby parka w kolorze beżo-zielenio-musztardowym (ciężko określić, ciekawy kolor ), jest wygodniejsza, bardziej codzienna, można w niej bez problemu na browara w plenerze wyjść, pasują do niej moje trzewiki czy trampki, bo są nieeleganckie, nie wiem czemu się tak wypięłam na ostatnim zdjęciu

W której lepiej się czujesz i która Ciebie przekonuje bardziej?
Płaszczyk leży na Tobie bardzo ładnie, ale w takich rzecach trzeba się dobrze czuć. Jeśli nie jest Ci sztywno, a w założonym do trampek - nie czujesz się głupio, to jest ok. To z trampkami potrafi fajnie wyglądać, ale właśnie u kobiet, które są przekonane, że tak właśnie wygląda.
Parka bardziej neutralna, ale właśnie dupy nie rwie. Jeśli cenowo przystępna, to może warto? Taką wszystkoznośkę warto w szafie mieć. Mnie w ogóle parki bardzo przekonują, sama miałam się zaopatrzyć, ale znalazłam odpowiednik w starych rzeczach mamy. Ja to jestem jednak stworzona do lumpów.
Podobno teraz ma być dwa tygodnie tego, co jest za oknem, więc może warto się wstrzymać i sprawdzić lumpy/sieciówkowe dostawy?
content jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 18:36   #4298
kamciaa353
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angelhorse Pokaż wiadomość
Ja startuję od poniedziałku, jutro mam konsultacje z trenerem personalnym który nakieruje mnie na dobrą drogę.
Mam 62kg, chciałabym tak ważyć 52kg , wiec jeszcze 10kg przedemną
Muszę wytrzymać, bo efekty jakie można osiągnąć są zdumiewające
Wczoraj od bardzo dawna pożarłam coś w nocy z koleżanką, co przeżuciło się na dzissiejszy dzień-dziś też była uczta jedzeniowa;( Czuję się teraz o 30kg grubsza i płaczę.
A moge wiedziec ile masz wzrostu?
Stary 2013-03-08, 18:42   #4299
content
Raczkowanie

Tak się teraz zastanawiam nad wczorajszymi kretkowymi newsami - to wcale nie zmienia faktu, że nasz organizm przyzwyczaja się raczej do stałych pór posiłków, prawda? Lepiej więc trzymać się jednej wybranej formy?
Stary 2013-03-08, 18:49   #4300
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Kretko dla mnie wiec odpowiedz jest prosta nie kupuj zadnej, poszukaj jeszcze. 1 do Ciebie nie pasi a 2 nie jest warta takiej ceny
To w czym ja będę chodzić? Łażenie po lumpach w Toruniu to katorga, bo nie dość, że nie wiem gdzie są te fajne, to nie ma ich w miarę konkretnym jednym miejscu, a są porozpiżdżone po całym mieście. Czyli do każdego mzką przejażdżka. Bez sensu. U mnie w rodzinnym mieście mamy takie zagłębie lumpów i w przeciągu 1,5 godziny można obejść paręnaście!

Cytat:
Napisane przez content Pokaż wiadomość
Moja wyglądała dziś dokładnie tak samo, poza tym, że laska cynamonu była z zielarskiego, a Bali nigdy nie wąchała. Zagotowane mleko z laską cynamonu to mój niezawodny sposób na zimowe rozgrzewanie. I śnieeeg jest. I wcale nie cieszę się jeszcze bardziej niż normalnie, bo nie idę z racji tego biegać, wcale.

Gratulacje!

W której lepiej się czujesz i która Ciebie przekonuje bardziej?
Płaszczyk leży na Tobie bardzo ładnie, ale w takich rzecach trzeba się dobrze czuć. Jeśli nie jest Ci sztywno, a w założonym do trampek - nie czujesz się głupio, to jest ok. To z trampkami potrafi fajnie wyglądać, ale właśnie u kobiet, które są przekonane, że tak właśnie wygląda.
Parka bardziej neutralna, ale właśnie dupy nie rwie. Jeśli cenowo przystępna, to może warto? Taką wszystkoznośkę warto w szafie mieć. Mnie w ogóle parki bardzo przekonują, sama miałam się zaopatrzyć, ale znalazłam odpowiednik w starych rzeczach mamy. Ja to jestem jednak stworzona do lumpów.
Podobno teraz ma być dwa tygodnie tego, co jest za oknem, więc może warto się wstrzymać i sprawdzić lumpy/sieciówkowe dostawy?
Pewnie podobnie smakuje jak balijska, w końcu to tylko cynamon Ale dostałam zapas na jakieś parę lat, więc się cieszę
U nas śniegu jeszcze nie ma, ale wyczekuję Za to jest pizgawica, głowy urywa.

Nie czuję się głupio w trampkach i płaszczu, bo kiedyś tak nosiłam - ja się generalnie w mało czym czuję głupio, czasem noszę różne dziwne rzeczy (bo jednak zwykle wszystko mam w monotematycznych kolorach czerni, rzeczy bez nadruków czy wzorków) i zjechana jedna para butów do wszystkiego , ale jednak nie pasuje mi za bardzo to połączenie. Jakby płasz był czarny, luźny, zeszmacony to może, ale ten jest taki śliczny i elegą-ęcki
Ja to mam cudną parkę, noszę ją teraz, ale jest na mnie dwa razy za luźna. Mogę się z kimś w niej zapiąć Ma ładny kolor, taki khaki, jest taka właśnie Włóczykijowa... Ech. Trza nową kupić.

Póki co się wstrzymam jeśli faktycznie ma taka pogoda być przez najbliższy czas. Jak coś to będę w tym worze moim chodzić, c*uj

Czas edycji: 2013-03-08 o 18:52
Stary 2013-03-08, 18:56   #4301
asmenaa
Zakorzenienie

Kretkomysle, ze sa niewarte swoich pieniedzy wstrzymaj sie jesli nie masz jakiegoś "juz musze miec"
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-03-08, 18:58   #4302
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Tak się teraz zastanawiam nad wczorajszymi kretkowymi newsami - to wcale nie zmienia faktu, że nasz organizm przyzwyczaja się raczej do stałych pór posiłków, prawda? Lepiej więc trzymać się jednej wybranej formy?
Posiłki i tak powinny być regularne Po prostu niekoniecznie co 3 godziny, a jak Ci pasuje, do Twojego planu dnia, uczucia głodu i tak dalej. Ja dziś po śniadaniu nie byłam w ogóle głodna sporo czasu, więc daję sobie co najmniej 4 godziny do II śniadania. Jedynie między obiadem i kolacją mam taką niezbyt pasującą mi różnicę, bo po obiedzie 4-5 godzin nie jestem głodna, a kolację o 20 muszę zjeść i to jest najczęściej 3 godziny po obiedzie. Nie wiem jak to pogodzić.

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Kretkomysle, ze sa niewarte swoich pieniedzy wstrzymaj sie jesli nie masz jakiegoś "juz musze miec"
Dziękuję Wam dziewczyny za pomoc Odwiodłyście mnie od wydania 170 zł!
Stary 2013-03-08, 19:15   #4303
content
Raczkowanie

Cytat:

Nie czuję się głupio w trampkach i płaszczu, bo kiedyś tak nosiłam - ja się generalnie w mało czym czuję głupio, czasem noszę różne dziwne rzeczy (bo jednak zwykle wszystko mam w monotematycznych kolorach czerni, rzeczy bez nadruków czy wzorków) i zjechana jedna para butów do wszystkiego , ale jednak nie pasuje mi za bardzo to połączenie. Jakby płasz był czarny, luźny, zeszmacony to może, ale ten jest taki śliczny i elegą-ęcki
Ja to mam cudną parkę, noszę ją teraz, ale jest na mnie dwa razy za luźna. Mogę się z kimś w niej zapiąć Ma ładny kolor, taki khaki, jest taka właśnie Włóczykijowa... Ech. Trza nową kupić.

Póki co się wstrzymam jeśli faktycznie ma taka pogoda być przez najbliższy czas. Jak coś to będę w tym worze moim chodzić, c*uj
Nie jest to może szczyt tego, o czym myślałam (chodzi o sam fakt trampki + trencz), ale jakieś jedno z pierwszych z googla. Generalnie te elegaunckie rzeczy da się fajnie oswoić czasem.
http://tiny url.com/a8m8sj8

Jeśli chodzi o jedną partę butów i włoczykiowate zapędy, to zdecydowanie wiem o czym mówisz. Mam tylko kilka typów butów, które lubię, w większości wszystkie są drogie, więc kupuję jedne na parę lat i chodzę, aż się rozpadną, po czym przychodzi czas kolejnego modelu.
Ja zdecydowanie źle wyglądam w rzeczach typowo eleganckich i kobiecych. Taki jestem wycieruch z zamiłowania i przeznaczenia.

Edytowane przez content
Czas edycji: 2013-03-08 o 19:19
Stary 2013-03-08, 19:15   #4304
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Obie za 179 zł Niestety to jedyne dwa odzienia jakie mi wpadły w oko, no co za rynek jest teraz...
Kochana ze spokojem na pewno coś znajdziesz ciekawszego bo za tą cenę to sobie odpuść je obie

Cytat:
Smakuj ostrożnie każdy kęs, bo się prędko nie powtórzy.
Zjadłam jak głupia Umazałam się sosem i keczupem i TŻ się ze mnie śmiał
Pycha była
Zjadłam pół pizzy a dwa kawałki chciałam, taaaa....

No to teraz ostatni punkt programu
Idę pić Zdrówko laseczki
Dziś już mnie tu nie ma

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mms_img2051924615.jpg (94,4 KB, 6 załadowań)

kala2505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 19:25   #4305
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jest to może szczyt tego, o czym myślałam (chodzi o sam fakt trampki + trencz), ale jakieś jedno z pierwszych z googla. Generalnie te elegaunckie rzeczy da się fajnie oswoić czasem.

Jeśli chodzi o jedną partę butów i włoczykiowate zapędy, to zdecydowanie wiem o czym mówisz. Mam tylko kilka typów butów, które lubię, w większości wszystkie są drogie, więc kupuję jedne na parę lat i chodzę, aż się rozpadną, po czym przychodzi czas kolejnego modelu.
Ja zdecydowanie źle wyglądam w rzeczach typowo eleganckich i kobiecych. Taki jestem wycieruch z zamiłowania i przeznaczenia.
Ona fajnie w tym wygląda. Wiesz, mi się zdaje, że to po prostu na każdym takie połączenie będzie wyglądać inaczej. Ona jest szczupła, taka prosta, bez zbytnich krągłości i takie połączenie wygląda ok. Ja mam taką budowę ciała, że najlepiej wyglądam w rzeczach kobiecych, podkreślających. Ok, lubię takie rzeczy, dlatego noszę namiętnie spódnice, jak spodnie to rurkowate, obcisłe bluzki z dekoltem koniecznie. Ale jednocześnie nie założę butów na obcasie, koszulki lubię np. bokserki, sweter to taki wór, buty - worker boots (klik! klik!) czy kowbojki (klik!). Lubię to łączyć, taką Włóczykijowatość z czernią i obcisłością, kobiecością Mojemu TŻ-towi się to bardzo podoba, ludziom na ulicy może średnio, ale co mnie to

Cytat:
Pycha była

Idę pić Zdrówko laseczki
Dziś już mnie tu nie ma

Ale miałaś ucztę, no no! Zazdroszczę. Aż bym sama coś zjadła niedobrego... Przecież można, nie?

Wypij za nas tutaj zdrówko jedno! I miłego wieczoru

Czas edycji: 2013-03-08 o 19:26
Stary 2013-03-08, 20:12   #4306
Arschen
Wtajemniczenie

Witajcie ponownie dzisiaj ja tez zgrzesze a raczej juz troche zgrzeszyłam
stwierdziłam ze dzisiaj dzień kobiet i MOGE
byłam w sklepie wyczaiłam deserek z M@Msami ale pozniej stwierdziłam ze wle zjesc M@M orzeszki i chodzilismy z TŻ i zjedlismy cała paczke odłozylismy puste opakowanie na połke i wzielismy nowe i zapłacilismy wiec dzisiaj jeszcze sobie zjem orzeszki Z tego co wiem to na SB są najlepszym rozwiazaniem nie

Boze wybacz
wiec piwa nie bedzie
idziemy do kupla TZ bieze pizze ja kawałek łososia w pieprzu kolorowym i M@M zółte bede miała uczte oczywiscie pizz nie tkne

Tak pozatym kupiłam DŻEM TRUSKAWKOWY troche inny niż tu mi ktoras kolezanka pokazała bo go nie było ale ten jest bez cukru
i MASŁO ORZECHOWE Z KAWAŁKAMI ORZESZKÓW bez cukru kupiłam
jestem happyy
Kochane szczeliwego naszego dnia jeszcze raz

KRETKA kupiłam suszone morele jutro bede miała uczte PAsuje masło orzechowe z morelkami?

kala nie przekrec sie od duzej ilosci kalori

Pije 2litry wody dziennie
ćwicze

Edytowane przez Arschen
Czas edycji: 2013-03-08 o 20:14
Arschen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 20:18   #4307
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Piszę właśnie z siłowni.
Masakra, jestem tak wykończona... Ćwiczyłam ponad 3h i nogi to mi do du*y wchodzą;D
50min bieżnia
1h latino
1h hip hop
Z okazji dnia kobiet dostałyśmy kwiatki i będzie losowanie na jakieś tam zabiegi kosmetyczne
Był wykład z zakresu dietetyki i pięknej cery.
Dużo się dowiedziałam i jestem zadowolona,ale jutro to chyba nie wstane
Stary 2013-03-08, 21:25   #4308
Indra83
Wtajemniczenie

O matuchmo ile naskrobałyście, czytam i czytam.
TŻ zabrał ze sobą laptppa i jedyną myszkę. Pożyczyłam myszę, ale komp jest podłączony pod telewizor i włączyłam go dopiero przed chwilą.

Cytat:
hej jak sie czujesz??

I co teraz z mlodym, dopiero po weekendzie bedzie szedl do lekarza??

Jak wroci to bedziesz laska zamiast samotnosci i obżerania bedziesz z nami gadala
Ja już się czuję dobrze. Jutro chcę już poćwiczyć.
Mam o tyle lepiej, że moi rodzice oboje pracują w szpitalu. Więc jakby jakieś problemy były z dostaniem się normalnie, to poproszą jakiegoś lekarza w szpitalu. Żadko z tego korzystam, ale zdarza się.

Cytat:
Marne.... ???
To co polecasz jeszcze ? hehe

ojjj to współczuję kochana...
Trzymaj się tam
I się nie obżeraj My tu czuwamy nad Tobą już

Indra nam forum przejmie
Kala już nic nie polecam, bo dobrze Ci idzie
Nie będę się obżerac, właśnie postaram się pracować nad tym, zeby mieć czym zachwycić TŻa.
Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Do mnie na Mazury śnieg ma przyjść jutro, ale w Wawie juz pada, a tż pojechał w białych letnich adidaskach.

Cytat:
To w czym ja będę chodzić? Łażenie po lumpach w Toruniu to katorga, bo nie dość, że nie wiem gdzie są te fajne, to nie ma ich w miarę konkretnym jednym miejscu, a są porozpiżdżone po całym mieście. Czyli do każdego mzką przejażdżka. Bez sensu. U mnie w rodzinnym mieście mamy takie zagłębie lumpów i w przeciągu 1,5 godziny można obejść paręnaście!
Pamiętam te rajdy po szmateksach, ale faktycznie trzeba było wiedzieć gdzie pójśc, bo w Toruniu pełno ich jak mrówków
U mnie w mieście jeden porządny. Ostatnio TŻ znalazł Martensy krótkie. Strasznie się dziwiliśmy skąd one tam, oglądaliśmy kilka minut, żeby znaleźć co z nimi nie tak, ale były w idealnym stanie, podeszwy jak nówki. Zapłaciliśmy za nie może z 15zł

Cytat:
Napisane przez angelhorse Pokaż wiadomość
Piszę właśnie z siłowni.
Masakra, jestem tak wykończona... Ćwiczyłam ponad 3h i nogi to mi do du*y wchodzą;D
50min bieżnia
1h latino
1h hip hop
Z okazji dnia kobiet dostałyśmy kwiatki i będzie losowanie na jakieś tam zabiegi kosmetyczne
Był wykład z zakresu dietetyki i pięknej cery.
Dużo się dowiedziałam i jestem zadowolona,ale jutro to chyba nie wstane
A można wiedzieć ile masz wzrostu?
Z tego co pisałaś miałaś konsultacje z jakimś trenerem/dietetykiem? Czy mi się wydawało.
Bo 3 godziny takich intensywnych ćwiczen, dzień w dzien plus I faza SB to chyba kiepskie połączenie.
Ja się czułam dobrze na pierwszej fazie, ale aż tak to nie szalałam.
Żebyś nie przedobrzyła i nie padła.
Oczywiście tylko z troski to piszę, nie chcę psuć Twojego zapału ani Cię w żaden sposób zniechęcać.
Indra83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 22:17   #4309
zielonamorelka
Zakorzenienie

czesc laseczki
korzystajac z ostatnich godzin tego cudownego dnia
chcialam zyczyc wam WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE ZGUBIENIA GORY KIOGRAMOW I TYLKO I WYLACZNIE POZYTYWNEGO MYSLENIA

ja poki co wrocilam do domu i nawet nie odpalam komputera
mam nadzieje ze jutro znajde chwile zeby ponadrabiac plazowe zaleglosci
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
zielonamorelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 22:21   #4310
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość

A można wiedzieć ile masz wzrostu?
Z tego co pisałaś miałaś konsultacje z jakimś trenerem/dietetykiem? Czy mi się wydawało.
Bo 3 godziny takich intensywnych ćwiczen, dzień w dzien plus I faza SB to chyba kiepskie połączenie.
Ja się czułam dobrze na pierwszej fazie, ale aż tak to nie szalałam.
Żebyś nie przedobrzyła i nie padła.
Oczywiście tylko z troski to piszę, nie chcę psuć Twojego zapału ani Cię w żaden sposób zniechęcać.
mam 168cm wzrostu
Konsultacje miałam mieć ale zostały przełożone na przyszły tydzień.
Wiesz, to wyjątek z okazji dnia kobiet
zrobiłam 50min na bieżni , a 2h to był maraton fitness organizowany własnie z okazji tego dnia To były jednorazowe tak długie ćwiczenia
Jeszcze nie jestem na SB, ale zjadłam dziś coś około 1000kcal co jest nie dobre przy tak intensywnych ćwiczeniach
Jestem dumna, że dalam radę Ale teraz już nie mam siły i musze iść spać
Miłej nocki
Stary 2013-03-08, 22:24   #4311
guleczek
Rozeznanie

GG do guleczek Send a message via Skype™ to guleczek

umarłam... dziewczyny jesteście okropne- tyle pisać podczas gdy ja wracam z 12 godzinnego dnia pracy?! oj baby...
Poczytałam ale padam na pyszczek.

U mnie dziś wyjątkowo dobrze bałam się ale dałam radę!
Na śniadanie jajeczniczka z szyneczką i zielona herbatka, na drugie śniadanie pół dużego jogurtu naturalnego, potem dokończyłam jogurt, w domku pieczeń z szynki (podziubałam) i surówka z kiszonej.

Do tego sporo wody i zielonej herbaty.

Nie jestem pewna jak z Chilli Con Carne na I fazie... mam wrażenie że można i ugotowałam przed chwilą porcje na 3 dni (popróbowałam trochę :P )
a zatem 3 dni obiad mam z głowy

Wiem że mało dzisiaj jadłam i muszę to poprawić ale byłam tak zajęta tym, żeby nie zjeść nic niedozwolonego, że nie miałam nawet apetytu.

Rano znów zacznę dzień od zumby, i potem już pójdzie.
Poczytam was uważniej jutro

Dobranoc kochane!

Dbam o włosy- pokochałam moje kręciołki! STOP prostownicy!

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
guleczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 23:06   #4312
kamciaa353
Raczkowanie

Czesc dziewczyny... ostatnio pisalam ze ubylo mi 2 kg, a teraz sie wazylam i waze 2 kg wiecej ;d jak to jest jutro 5 dzien diety a tu waga stoi ;( moze powinnam sie rano wazyc ? Ehhhhhhhh cos czuje ze nie wyrobie na tej diecie nic tylko plakac.

Edytowane przez kamciaa353
Czas edycji: 2013-03-08 o 23:15
kamciaa353 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 01:31   #4313
content
Raczkowanie

Cytat:
Kochana ze spokojem na pewno coś znajdziesz ciekawszego bo za tą cenę to sobie odpuść je obie

Pycha była

Idę pić Zdrówko laseczki
Dziś już mnie tu nie ma

To ja życzę, żeby kaca nie było, tego moralnego chociaż.

Cytat:
Napisane przez guleczek Pokaż wiadomość
umarłam... dziewczyny jesteście okropne- tyle pisać podczas gdy ja wracam z 12 godzinnego dnia pracy?! oj baby...
Poczytałam ale padam na pyszczek.

U mnie dziś wyjątkowo dobrze bałam się ale dałam radę!
Na śniadanie jajeczniczka z szyneczką i zielona herbatka, na drugie śniadanie pół dużego jogurtu naturalnego, potem dokończyłam jogurt, w domku pieczeń z szynki (podziubałam) i surówka z kiszonej.

Do tego sporo wody i zielonej herbaty.

Nie jestem pewna jak z Chilli Con Carne na I fazie... mam wrażenie że można i ugotowałam przed chwilą porcje na 3 dni (popróbowałam trochę :P )
a zatem 3 dni obiad mam z głowy

Wiem że mało dzisiaj jadłam i muszę to poprawić ale byłam tak zajęta tym, żeby nie zjeść nic niedozwolonego, że nie miałam nawet apetytu.

Rano znów zacznę dzień od zumby, i potem już pójdzie.
Poczytam was uważniej jutro

Dobranoc kochane!
Zapomniałam się przywitać, witaj, guleczku.
Super, że pierwszy dzień Ci minął w takim nastawieniu, ale zdecydowanie za mało jesz! Z takimi porcjami, to po kilku dniach nic dziwnego nie będzie w niepowstrzymanym głodzie wszystkiego, co niezdrowe. Myślę, że pół jogurtu to słabe drugie śniadanie, a dziubanie obiadu nie jest najlepszym pomysłem, szczególnie wtedy, kiedy pomijasz kolację. Może spróbuj układać sobie jadłospis dzień wcześniej i dobijać do jakiegoś 1400 chociaż? Wytrwałości dużo życzę, i apetytu również. Dotarcie do jadłospisowego optimum na pewno w jej pielęgnacji będzie pomocnym!

Cytat:
Napisane przez kamciaa353 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny... ostatnio pisalam ze ubylo mi 2 kg, a teraz sie wazylam i waze 2 kg wiecej ;d jak to jest jutro 5 dzien diety a tu waga stoi ;( moze powinnam sie rano wazyc ? Ehhhhhhhh cos czuje ze nie wyrobie na tej diecie nic tylko plakac.
To nie jest raczej dieta-cud i po 5 dniach 2kg spaść wcale nie musiało, tym bardziej, że nie masz znowu do zrzucenia tak dużo. Ja po pierwszym tygodniu straciłam 1. Nie waż się często, a jeśli już się ważysz, to rób to tylko rano, bez niczego w środku. No i twardym trzeba być a nie mientkim!
Stary 2013-03-09, 07:40   #4314
guleczek
Rozeznanie

GG do guleczek Send a message via Skype™ to guleczek

content wiem, że za mądre to nie było ale decyzja oponownym plażowaniu była spontaniczna i zuoełnie nie przygotowana jeśli chodzi o produkty do wszamania

Póki co mam te 3 porcje chilli gotowe, w lodówce czeka łosoś, muszę pogonić rodziców o warzywa... bo póki co mam tylko ogórki kiszone :P

Mam dzis takiego lenia że do pracy spóźnię się chyba z godzinę bo nie mam ochoty wstać z łóżka. Nic mnie nie przekona, że warto wyjść na dwór. I nawet na zumbę nie mam sił. Ale ją zrobię mimo wszystko.
Potrzebuję urlopu... tygodnia czasu bez pracy :/
12 godzin dziennie przez 5 dni w tygodniu. I gdyby jeszcze były to 2 dni wolnego pod rząd ale nie...
Idę się jeszcze zdrzemnąć

Dbam o włosy- pokochałam moje kręciołki! STOP prostownicy!

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
guleczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:06   #4315
asmenaa
Zakorzenienie

Dzien dobry

Przyszlam sie wyspowiadac, zjadlam wczoraj torta tżtowego, nie zaluje bo robilam go caly dzien
Oprocz tego TZ wrocil z ogromnym bukietem tulipanow

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Widze, ze Arschen tez polegla

Cytat:
Ja dziś vóda, Asmena whisky, a Ty piwko
Opijamy dziś razem ten dzień kobiet widzę
ja dzisiaj

Cytat:
Dziękuję Wam dziewczyny za pomoc Odwiodłyście mnie od wydania 170 zł!
Nie ma za co, za ta cene znajdziesz coś z efektem WOW
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-03-09, 10:14   #4316
Kretka666
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny

kala, jak tam po grzesznym dniu?

Na śniadanie miałam owsiankę (5 łyżek płatków, 1 łyżka płatków amarantusa) z łyżką wiórek kokosowych, połową banana i połową łyżeczki miodu Kupiłam w eko sklepie wczoraj ten amarantus, ale nie ekspandowany, a płatki - taki trzeba ugotować / upiec / jakiejś obróbce termicznej poddać, bo ekspandowany to taki jak ryż preparowany. Wydaje mi się, że ten w płatkach jest lepszy, bardziej naturalny i wartościowy. Kupiłam też przy okazji ksylitol i miód, prawdziwy, polski miód leśny z Warmii, jest pyszny
Stary 2013-03-09, 10:14   #4317
kamciaa353
Raczkowanie

Cytat:
To nie jest raczej dieta-cud i po 5 dniach 2kg spaść wcale nie musiało, tym bardziej, że nie masz znowu do zrzucenia tak dużo. Ja po pierwszym tygodniu straciłam 1. Nie waż się często, a jeśli już się ważysz, to rób to tylko rano, bez niczego w środku. No i twardym trzeba być a nie mientkim!
Cale szczescie nie wiem co sobie myslalam wazac sie wczoraj... chyba chcialam zeby bylo 6 kg mniej... mialam sie nie wazyc, mialam to zrobic dopiero jak zaczne 2 tydzien diety hehe ale nie wytrzymalam :p dzis rano znowu waze mniej tym razem 3 kg dzieki za slowa otuchy nastepne wazenie pod koniec 1 fazy , zyczcie mi powodzenia
Stary 2013-03-09, 10:31   #4318
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny

kala, jak tam po grzesznym dniu?

Na śniadanie miałam owsiankę (5 łyżek płatków, 1 łyżka płatków amarantusa) z łyżką wiórek kokosowych, połową banana i połową łyżeczki miodu Kupiłam w eko sklepie wczoraj ten amarantus, ale nie ekspandowany, a płatki - taki trzeba ugotować / upiec / jakiejś obróbce termicznej poddać, bo ekspandowany to taki jak ryż preparowany. Wydaje mi się, że ten w płatkach jest lepszy, bardziej naturalny i wartościowy. Kupiłam też przy okazji ksylitol i miód, prawdziwy, polski miód leśny z Warmii, jest pyszny
Pewnie sraczka hehehehe

Ja na sniadanko mialam chleb jajko i parowke
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-03-09, 10:39   #4319
Arschen
Wtajemniczenie

Hej Hej HELOŁ

Wczoraj też miałam swoj grzeszny dzień:admin :
zjadłam cała paczke (180g zółte) orzeszków M@M's
i tyle grzechów Nie chce wmnikać ile to kalori było ale było pycha Nie martwcie sie Dzisiaj wszystko zwróciłam

kretka powiedz mi prosze czy moge połączyć w owsiance suszone morele jabłko i masło orzechowe?

jem jajecznice z kromką chlebka właśnej produkcji
i zaraz bedzie koffejina

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

asmena gdzie zdjecie tortu ?
Ja nie dostałam tulipanka Ale za to TŻ mnie zaskoczył i dostałam wisiorek w kształcie morskiej gwiazdki bo jestem jego gwiazdeczką hihi

Pije 2litry wody dziennie
ćwicze
Arschen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:42   #4320
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamciaa353 Pokaż wiadomość
Cale szczescie nie wiem co sobie myslalam wazac sie wczoraj... chyba chcialam zeby bylo 6 kg mniej... mialam sie nie wazyc, mialam to zrobic dopiero jak zaczne 2 tydzien diety hehe ale nie wytrzymalam :p dzis rano znowu waze mniej tym razem 3 kg dzieki za slowa otuchy nastepne wazenie pod koniec 1 fazy , zyczcie mi powodzenia
Spadek 6 kg jest u osób z dużą nadwagą lub otyłością, więc możesz mieć mniej na minusie.

Cytat:
Napisane przez Arschen Pokaż wiadomość
Hej Hej HELOŁ

Wczoraj też miałam swoj grzeszny dzień:admin :
zjadłam cała paczke (180g zółte) orzeszków M@M's
i tyle grzechów Nie chce wmnikać ile to kalori było ale było pycha Nie martwcie sie Dzisiaj wszystko zwróciłam

kretka powiedz mi prosze czy moge połączyć w owsiance suszone morele jabłko i masło orzechowe?

jem jajecznice z kromką chlebka właśnej produkcji
i zaraz bedzie koffejina
Ale bym sobie takie M&M'sy zjadła. I pewnie bym zjadła gdyby nie to, że najpierw spojrzałabym na skład i po tym odłożyłabym opakowanie na półkę
Jak już miałabym coś złego zjeść to chyba lody. Uwielbiam lody. A takich dobrych nie da się zrobić dietetycznych i nie w warunkach domowych.

Możesz, oczywiście, że tak A czemu by nie?

Mam ochotę na pizzę po tych Waszych wczorajszych rozmowach na jej temat

Czas edycji: 2013-03-09 o 10:43
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości