|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
No i dobrze, po co masz się męczyć
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
-muesli -bakalie -siemie lniane i słonecznik -jakieś pestki dyni itp. ![]() -łyżeczka dżemu -łyżeczka miodu ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Miałam iść do szkoły na 8 i co i co... tak się wczoraj z nerwów kręciłam w łóżku, że zasnęłam ok 3, a o 6 budzik Dżemke nastawiłam i następną no i tym sposobem wstałam przed chwilą masakra Jutro pójdę
|
|
#512 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() Poćwiczyłam Tiffoczki, 40 przysiadów, 60 brzuszków ![]() Ale mam zakwasy na nogach
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Makaron A daj spokój...już byłam tak padnięta, że masakra, denerwowałam się babcią, Tż...siostrą, jeszcze Tż na noc nie wrócił, jak ja miałam iść spokojnie spać...
![]() A Tobie brawa za ćwiczenia jeszcze trochę i ja też się za nie wezmę
|
#514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musisz sie czymś zająć narazie, żeby o tym nie myśleć, jakoś to się w końcu wszystko ułoży Dzięki Strasznie cienko narazie, ale rozruszam się trochę i będzie lepiej
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mało ćwiczę, nie to co Heroine , ale jak na mnie to dużo Może w ten sposób Jeszcze cieplej się zrobi, to będziesz miała mega motywację http://www.youtube.com/watch?v=mzgjiPBCsss
|
|
#516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piątka A przestań, Heroine wymiata z ćwiczeniami nie wiem czy ją dogonimy ![]() Jak się cieplej zrobi i będę musiała założyc krótkie spodenki to się załamię, bo po pierwsze takich baleronów wstyd pokazywać, a po drugie mieszczę się tylko w legginsy teraz Teraz mam dużą motywację, oglądam siebie w lustrze i nic tylko złapać się za głowę i nie pokazywać ludziom Heh, pozytywna piosenka
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Makaron NOm
Czasem lubię sobie posłuchać takich wyczilowanych kawałków zanim wrócę do słuchania mojego darcia ryja Taaa...jasne Ty masz balerony i że niby chcesz mi wmówić, że w dżinsy się nie mieścisz ? Tiiaaaa....^^Ja nie tyle co tylko chodzę, ja jestem zawsze mega zalatana i tak standardowo chodze wszędzie na piechotę, to mi wychodzi 2 godziny dziennie spaceru szybkim tempem
|
#518 |
|
Zadomowienie
|
Zoska ja to nawet wole nie patrzec co wymienia Heroine, bo wymiękam :P
Wczoraj zafundowałam sobie spacerek przez miasto na zajęcia, a potem taki rajd po sklepach, ze czułam to po stopach ![]() Powoli wracam do żywych. Obudzilam się dzis przed 7 Wczoraj szukając spodni to aż się sprzedawczyni spytalam czy ja mam grube nogi, bo nic na mnie nie pasuje! Masakra- przez łydki nie chce mi przejsc, a w pasie git. Choc i tak słyszac kwote do zapłacenia zobaczyłam w oczach mojego taty "chorobe"- w przymierzalni dosłownie padał na fotelu W ogole witam nowe dziewczyny Liczę, ze jeszcze trochu i wiosna na stałe do was powroci!
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
LadyWW Dobrze, że powoli zdrowiejesz
Jeszcze trochę i będziesz jak nowa
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Matkooooooooooooooo ile nadrabiania!
Wariatki ![]() Mi dzisiaj głowa peka chyba zwymiotuje zaraz taki mam bol Tylko po czym? No zielonej herbacie na wieczor? Zabijcie mnie, kac bym jeszcze zrozumiala I nie moge cwiczyc bo nie moge sie z ta noga nawet rozgrzac Zalamkaaa nie moge sie na siebie patrzec |
|
|
|
#521 |
|
Raczkowanie
|
zooska. co do tego jogurtu musli FruVita O% tłuszczu to czytałam w składzie i tam nie ma żelatyny wieprzowej a bynajmniej nie pisze nic o niej.
także nie wiem czy mówimy o tym samym jogurcie czy nie ![]() O tym mówisz? http://3.bp.blogspot.com/-OiUvgz6vcg...0/IMG_2464.JPG Dla porównania zobaczyłam sobie inne jogurty z biedronki i faktycznie- niektóre zawierają tą żelatynę. a dziś na obiad grahamka z pomidorkiem, ogóreczkiem i sałatą ♥ Edytowane przez Ka Ching Czas edycji: 2013-03-09 o 13:21 |
|
|
|
#522 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
We Wrocławiu na piechote wszędzie chodzisz? To jest chyba niewykonalne! Teraz już wiem czemu taka chuda jesteś ![]() Cytat:
![]() Na obiad to chyba trochę za mało?
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wpadłam na chwilę powiedzieć, że dojechaliśmy co prawda tempem 40-50 km/h, ale dobrze, że bez problemów wielkich fatalne warunki na drodze, dosłownie szklanka... cały czas nas ściągało i miotało po całej jezdni... dobrze, że wielkiego ruchu nie było, bo jakby przyszło hamować to ja nie wiem eh, a u moich rodziców tyle śniegu ![]() Cytat:
uroki wsi i posiadania iPlusa No te ćwiczenia są ostre w połowie już chciałam się poddać, ale dałam radę!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#525 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zakwasy dobra rzecz przynajmniej wiesz, że dobrze ćwiczyłaś Cytat:
Cytat:
ja mam załamkę i już mega nerwa na te ćwiczenia, bo nie widzę efektów... no ale cóż, przynajmniej kondycja się poprawi ![]() Super, że zdrowiejesz Cytat:
![]() Niedobrze mówisz? niemożliwe, że po zielonej herbacie ![]() Nie forsuj nóżki, niech się wygoi później nadrobisz ćwiczenia!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sry...ale obiad beznadziejny :/!!!
A co do jogurtu, to chyba już mi sie pomyliły wszystkie ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
Ale po mieście, czy z kampusu do kampusu, to standardowo jest tak z 2 godziny dziennie, a że ja zawsze szybko chodzę, no to tego ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Heroine No to super!!! Teraz odpoczywaj
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poćwiczyłam trening z Nike, jakieś Abs, i tiffoczki czyli 3/30
|
|
|
|
#528 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mi się wydaje troszkę za mało na obiad... ![]() Cytat:
![]() Hehe, chyba, że tak i tak dałas czadu ![]() Cytat:
![]() Taaa, Ty w tyle... ![]() Kondycja też ważna rzecz ![]() Cytat:
To ja dojeżdżałam pociagiem do Wrocławia do szkoły 40 min + 10 min jechałam tramwajem do szkoły xDKazdy ruch jest dobry ![]() Ja spadam do pracy, ehhh, nie chce mi się, położyłabym się spać ![]() Miłego dnia
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień... powiedzmy że dobry...
Cytat:
Nie leci mi szybko. Popadam w depresję.
|
|
#530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
A nie!!!! Załamywać się będziesz ![]() Skoro spodnie z d.py spadają to chyba jednak coś leci !!!!!!!!
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yhy... pokażę Ci jaki mam ból boczkowy to padniesz. Załamałam się wczoraj w przymierzalni Ja mam dużą motywację, ale jem kiedy się zdenerwuję. Może mi coś na to polecisz? ![]() Masz rację słonko moje No właśnie nikt
|
|
#532 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezu ale ile mozna wypoczywac a lato za pasem! Cytat:
Cytat:
![]() Miłego dzionka w pracy ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Poszukam chyba jakiejs suplementacji zeby ruszyc w ogole
Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2013-03-09 o 15:02 |
|||
|
|
|
#533 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty masz zły humor, a ja mam depresję. Nie wiem czy dam radę. ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
A temu Twojemu TŻtowi to bym do ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
|
|
#534 |
|
Raczkowanie
|
wiem, że obiad beznadziejny, ale o 16 idę na urodzinki i tam się najem
|
|
|
|
#535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Ekhm ... nie zdążyłam wam odpisać bo zostałam zaproszona na randkę. No to lecę się usocjalniać.Chciałam tylko napisać, że wczoraj babsztyl znów dał mi popalić, ale aż tak że się popłakałam. Potem poszłam na zakupy. A potem do Maka i z tego stresu się rozchorowałam w Maku- kłucie w sercu, zalanie potem, drgawki, słabo mi się zrobiło... i... No i poszłam do domu o 22. Chciałam jak najszybciej wrócić do domu, do polski. Chciałam na tydz przyjechać odpocząć, ale czy to warto? Teraz tak myślę, że przecież jak wrócę to nic się nie zmieni. Wszystko będzie tak samo, a jak wrócę i będzie tak samo to będę chciała wrócić na stałe. I czy jest sens tak jeździć w te i z powrotem? Chyba nie
|
|
#536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do obecnej sytuacji to nie wiem co Ci doradzić. z jednej strony szkoda jechać na tydzień a z drugiej gdyby Ci to miało w czymś pomóc. A dużo kosztuje taka podróż w obie strony? Kochana nie możesz się tak wszystkim przejmować |
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Wczoraj byliśmy u znajomych, wypiliśmy litra na 4 także spoko, nikt pijany nie był z jedzeniem też było ok, bo koleżanka naszykowała same zdrowe rzeczy, duużo warzyw, pieczarki marynowane, koreczki itp mieliśmy zamawiać pizzę ale nikt głodny nie był, więc tym bardziej się cieszę ![]() A dziś po 13 położyłam się spać i wstałam o 15.30 teraz siedzę i piję kawusię a na wieczór mamy litra Kadarki ( w Biedronce jest za 9,49 zł ale jakaś inna jak zawsze kupowaliśmy ) i ja mam 2 duuże desperadosy, też w promocji są po 3,99 zł Dziś mam wolne od ćwiczeń, siedzę i się spamuję tzn zrobiłam peeling maseczkę ogórkową z AA, zastanawiam się nad malowaniem pazurków, ale nie chce mi się ![]() Margotku dziękuję kochana moja nawet nie wiesz jak mi miło czytać takie komplementy, tym bardziej, że mój brzuch kieeedyś pozostawiał wiele do życzenia ![]() A co do perfumki to jak wczoraj się nią popsikałam to tak bosko pachniała Super, że u Ciebie zakupy udane chociaż te aptekowe co do ciuchowych to mam to samo, chodzę i nic mnie nie zachwyca, więc szkoda mi kasę wydawać i czekam, aż znajdę coś co na prawdę mi się spodoba jedynie z leginsów a'la dżinsy jestem mega zadowolona, w środę kupiłam na targu za 35 zł, materiał super i świetnie się je nosi, wygodne i ładne Pokaż koniecznie włoski po podcięciu ![]() Zoska szkoda, że nie mieszkamy bliżej siebie to razem byśmy imprezowały i piły piwka A co do Tż to brak mi słów :/ głupio mu chyba teraz jest i nie ma odwagi spojrzeć Ci w twarz a jak tam hula hop ? jakie Ci kupił, te z wypustkami? jak się kręci ?Lady cieszę się, że już lepiej się czujesz ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cocktail a co to za leginsy kupiłaś w Lidlu? za ile i jakie Widzę, że u Ciebie też Dzień kobiet udany zazdraszczam tego xboxa ![]() Heroine u nas też warunki na drogach koszmarne, ale z powodu mgły, nic nie widać heh widzisz, ja się cały czas męczę na iPlusie, bo żaden inny internet mi nie odbiera na tej mojej wiosce
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2013-03-09 o 17:02 |
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej były takie fajne na fitness ale jak sie obudziałam to w sklepach już nic nie było A te są fajne mają kieszonke z tyłu na zamek będą jak znalazł na rolki czy rower A póki co mam na aerobik. Wczoraj też kupiłam krótkie różowe neonowe |
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail muszę zobaczyć do Lidla, ale pewnie już nic nie będzie znając moje szczęście. Zamierzam biegać na wiosnę i skakać na skakance
a w ogóle jeszcze jakiś stanik sportowy by mi się przydał, bo jak w zeszłym roku skakałam na skakance to mnie cycki bolały
|
#540 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() PatiuszkaA Wy jestescie po ślubie tak ? Można wiedzieć jak długo ? ![]() Mnie też to bardzo wkurza, że obtłuszcza mnie po środku ![]() LadyWW To widze, że ładnie sobie popijasz dzisiaj a ja tequili nigdy nie piłam jakoś nie było okazji nigdy i nawet nie wiem jak smakuje i co Ci sprzedawczyni odpowiedziała na te grube nogi ? w sumie to chyba żadna sprzedawczyni by nie powiedziała "tak, ma pani nogi jak balerony ![]() Heroine No powariowała z tymi ćwiczeniami miłego weekendu ![]() Zoska To dobrze, że chociaż kwatka zostawił o matko jak ja nie znosze tej piosenki Manu Chao ![]() LikeAW ![]() Cindy Pffff takie boczki moich nie widziałaś raz dwa ich nie będzie ![]() A ja wczoraj dostałam piękny bukiet kwiatów od mojego Skarba Oprócz tego jeszcze jedną różyczkę i dwa tulipany od taty i wujków, dwa razy merci i czekoladę Kusi oj kusi... Ale na razie nie jem Wczoraj skoczyłam jednak 800 razy na skakance, bo 600 mi mało było Dzisiaj przerwa i jutro pewnie 1000 skoczę jak się uda ![]() Teraz sobie siedzę z hippem na włoskach. Ja sobie tak lubię przód włosków przejechać prostownicą no i wczoraj znalazłam kilka rozdwojonych końcówek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

Dżemke nastawiłam i następną no i tym sposobem wstałam przed chwilą
masakra 

jeszcze trochę i ja też się za nie wezmę

fatalne warunki na drodze, dosłownie szklanka... cały czas nas ściągało i miotało po całej jezdni... dobrze, że wielkiego ruchu nie było, bo jakby przyszło hamować to ja nie wiem
eh, a u moich rodziców tyle śniegu
uroki wsi i posiadania iPlusa 
A nie!!!!
!!!!!!!!

No i poszłam do domu o 22. Chciałam jak najszybciej wrócić do domu, do polski. Chciałam na tydz przyjechać odpocząć, ale czy to warto? Teraz tak myślę, że przecież jak wrócę to nic się nie zmieni. Wszystko będzie tak samo, a jak wrócę i będzie tak samo to będę chciała wrócić na stałe. I czy jest sens tak jeździć w te i z powrotem? Chyba nie
tzn zrobiłam peeling maseczkę ogórkową z AA, zastanawiam się nad malowaniem pazurków, ale nie chce mi się 

i co Ci sprzedawczyni odpowiedziała na te grube nogi ?
No powariowała z tymi ćwiczeniami