|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX
Cytat:
Co nie znaczy, że jutro o świcie polecę z rozwianym włosem go szukać
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-03-09 o 03:39 |
|
|
|
|
#4682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gdybym nie miala do najblizszej biedrony jakies 9 km to pewnie bym poleciala czasem dobrze jest miec do niej daleko
|
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, moze mi ktoś podać cenę sernika na zimno (tego w proszku) i biszkoptów w Biedro?
|
|
|
|
#4684 |
|
Zadomowienie
|
ja zakupiłam nowy jogurt naturalny z ziarnami zbóż i miodem
opakowanie bardzo podobne do Toli z wapniem
|
|
|
|
#4685 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4686 |
|
Raczkowanie
|
sernik 3,99 z gellwe a biszkopty jakies 2,19
|
|
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy jest taka sama jak Tola tylko z dodatkami-rzadka i kwaśna?
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#4689 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie, całkiem przypadkiem zaczęłam Was podczytywać, już jakiś czas temu i chyba się uzależniłam od tedo wątku, bo do Biedronki zaglądałam już wcześniej
A czy któraś z Was próbowała sera Bel Paese z gazetki Wiosna ze smakiem i może coś o nim napisać?
|
|
|
|
#4690 |
|
Rozeznanie
|
ja kupiłam trzy lakiery Virtual - miętowy, fioletowy i czerwono-pomarańczowy (b. ładny), szampon Schauma oraz kremowy żel Under 20 za 7,99zł i żel nawilżający BeBauty
![]() nowej szafy nie widziałam, ale za to była ta poprzednia jeszcze z wyprzedażami.. |
|
|
|
#4691 |
|
goniąca własny ogon..
|
Przeoczyłam - staram się śledzić Was na bieżąco - inspiracje od poniedziałku? Czy jeszcze nikt ich nie ma?
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wpadłam dzisiaj do nieodwiedzanej przeze mnie biedronki i... były tam te czekoladki z kuponami, których poszukiwałam na walentynki i nigdzie dostać nie mogłam
generalnie dużo rzeczy było, których nawet w dużych biedronkach czasem nie mogę dostać
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj rozmawiałyśmy o coli - jednak dzisiaj jadę do Tesco po Hop Cole bo jest za 2.49 za 2 szt
|
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis wpadlam do B chcialam te serki Premium ale nie bylo
w ich miejsce na polce sa te 0% ale wolalam tamte No i kupilam wreszcie ten chlebek z pieca slonecznikowy jaki on dobry i taki ciezki, wilgotny ciekawe czy jest bez maki pszennej? Myslicie,ze jak sie zapyta kogos z obslugi to beda mogli sprawdzic bo pewnie jak dostaja te pieczywa w jakis opakowanaich to moze sa sklady wypisane Pani przy mnie wykladala czekolady Wedla Bajeczna i Pierrot wzielam bo chyba calkiem tanie 2,26zl a nie jadlam ich nigdy
|
#4695 |
|
Raczkowanie
|
A kupował ktoś szafę w biedronce?
Co jakiś czas mają te narożne - ciekawa jestem opinii bo pilnie szafy potrzebuję. Ale nie takiej co się rozwali w ciągu roku
|
|
|
|
#4696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, skąd wiedziałaś? (jeszcze przed )Jesteście kochane, mówiłam Wam to już kiedyś? ![]() Cytat:
Cytat:
ale może się skuszę na którąś też bo faktycznie tanio - w Społem sa po ok 3,50zł
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstyd sie przyznac batonow tez nigdy nie jadlam dlatego sie skusilam skoro byly Pani wystawiala akurat
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- o, ja jadłam tę czekoladę Bajeczną i zgadzam się, że baton lepszy ![]()
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...enerujacy.html
Ja swój kupiłam w NaturzeW sumie racja
|
#4700 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no właśnie! ![]() Cytat:
ja dziś zakupiłam (a miałam już nie kupować!) vitaxa - eukaliptus, czarna porzeczka, mięta. Bardzo ciekawa jestem ![]() Cytat:
a podobno dobrze smakuje kanapka z serem żołtym i dżemem pomarańczowym, ale nie jadłam ![]() Aha, o jakich czekoladach z ciasteczkami była tu mowa?
|
||||
|
|
|
#4702 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() O czekoladach z oferty gwiazdkowej, były trzy rodzaje za ok 2,7 zł, strasznie słodkie, z ciasteczkami korzennymi np Później jeszcze dlugo po świętach w niektórych biedronkach leżały, także na wyprzedaży.
|
|||
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w tych porównania nie mam akurat ![]() to chyba te widziałam wczoraj wzięłam z ciasteczkami waniliowymi, smaczna a która najlepsza? aha, zapłaciłam 1,79 |
|
|
|
|
#4704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam ![]() zresztą nie tylko szafę, ale też komodę oraz regał taki kratkowy i półkę, jestem zadowolona ogólnie - myślę, że wykonanie jest całkiem spoko. Szafę mam od niedawno (kupowaliśmy ostatnim razem co była), natomiast komodę, regał i półkę - jakieś 2lata temu i nic się nie dzieje (a zaznaczę że mebelki prócz szafy stoją w pokoju dziecięcym). wiem też (przynajmniej tak bywało), że będą one na wyprzedaży, więc jeśli nie chcesz przepłacać zbytnio to możesz poczekać.
|
|
#4705 | |
|
maskott
|
Cytat:
Cena przyjemna i to bardzo, ale ja wolę zdecydowanie wersje cukierkowe (czy to kasztanka czy bajeczne, w czekoladzie nie są takie smaczne ). a u mnie to pewnie i tak za 100 lat się one pojawią albo i w ogóle (jak np laysy )a te pączki z bitą śmietaną to chyba są w pewnym rejonie Polski tylko. takie wypieki świeże są różne, bo od lokalnych piekarni/ciastkarni. szkoda bardzo (zjadłabym )
|
|
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cena 1,79 super, tym bardziej, że niemal wszystkim smakuje![]() Mnie trudno zasłodzić, ale akurat te czekoladki dały radę
|
|
|
|
|
#4707 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz też na wagę cukierki są ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4708 |
|
Konto usunięte
|
polecam ciacha Podusie, 230g za 4,99. krem i polewa smakują jak słodycze Kinder.
![]() próbował ktoś tych pianek bananowych w czekoladzie? chyba w kształcie zajączków, czy czegoś takiego.
|
|
|
|
#4709 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
rzadko o cos pytam i prosze ale nie dam rady nadgonic 30stron -czy ktoś z Was bedzie kupowal laptopa Hp od 11??
co o nim sądzicie?? i czy jutro wieczorem uda mi sie go kupic czy musze jechac o 7 rano w poniedzialek?? bede bardzo wdzieczna ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3967195 2]Ja też własnie ten czerwony kupiłam był ostatni za 1,99 i troche się wahałam bo wydawał się żarówiasty ale ostatecznie wzięłam i faktycznie ładny nawet mam go teraz na pazurach i musze powiedzieć, że to pierwszy lakier który utrzymuje się na moich paznokciach już 3 dni bez odprysków [/QUOTE]dobrze wiedziec ![]() wzielam 2 ale jeszcze4 nie otwarlam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

Chciałem odzwyczaić się od słodyczy i innych gotowych, przetworzonych świństw.

gdybym nie miala do najblizszej biedrony jakies 9 km to pewnie bym poleciala

w ich miejsce na polce sa te 0% ale wolalam tamte
)
No oby już było na tyle złego dla Ciebie 
ESPANA
PORTUGAL
Türkiye
ja dziś zakupiłam (a miałam już nie kupować!) vitaxa - eukaliptus, czarna porzeczka, mięta. Bardzo ciekawa jestem