Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-09, 11:20   #3691
tomatti
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Witam się przedpołudniowo
i spróbuję zaraz poczytać zaległości;

wstawiłam do albumu kilka zdjęć z przeprowadzanej właśnie próby ryżowej
zapraszam więc, bo ciekawam Waszego zdania
wsypałam z rozmachu 400cc ryżu do każdego cycka, sądząc, że zaraz będę odsypywać, że napewno wyjdą donice ALE NIEEEE!!!! Jak dla mnie bomba takie bym chciała.... nie mniejsze
czekam na powrót tż z pracy i jego reakcję hihi

dobra, lece uspać młodsze dziecie, i przysiądę może choć na chwilkę z kawką jakąś

Edytowane przez tomatti
Czas edycji: 2013-03-09 o 11:37
tomatti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 11:21   #3692
iloona79
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Ojojoj,
jaka cisza nastała...czyżby kobitki odsypiały wczorajsze babskie imprezki
A może to jaka cisza przed burzą...
Stary 2013-03-09, 11:45   #3693
chiquitkaaa
Raczkowanie

[QUOTE=ktopozna;39651524

Chiquitkaaa, taki zlot to byłby coś i każda z piękniejszym biustem i każda z naturalnym
A wydaje mi się, że Ty masz takie:
szer. i wys. 11,7, projekcja 6,4. Masz tabelkę na stronie, jedyne, które odpowiadają Twoim.
[/QUOTE]
witam z rana
ktopozna patrzylam teraz na strone i karte gwarancyjna i masz racje ja mam model Maximum Extra high wys i szer 11,7 projekcja 6,4;-)
maluch i margo operacja tuz tuz..... jak nastroj???
dziewczynki dzis 3 dzien i jest lepiej ale szwy troche ciagna ... juz nie biore ketanolu jakos wytrzymuje ale powiem wam ze mam strasznie spiete barki cale scierply i takie napiete sa....
wogole mam takie dziwne trzeszczenie w piesiach tak jakby skrzypienie po piersiami i u gory miedzy piersiami takie dziwne babelki jakby tam byly i sie przesuwaly gdy dotykam tak ma byc???:confused :
z tego co pamietam lekarz chyba cos wspominal o tym ale nie pamietam dokladnie co mowil i ile ma sie ten stan utrzymywac wy tez tak cycolinki mialyscie??i po jakim czasie wam przeszlo???:con fused::p rosi:
wstalam dzisiaj z lozka sama ale chwile to trwalo i takie akrobacje hehehhe i zastanawiam sie czy jechac dzis na uczelnie bo zwariuje w domu ale nie wiem czy wysiedze w szkole......nie wiem czy lepiej lezec i odpoczywac czy wyjsc?
wogole wczoraj mialam takie hustawki nastroju ze wszyscy mieli mnie juz dosc i musialam sobie wieczorem poplakac ale ponoc tak jest po operacji i po tych lekach....
Stary 2013-03-09, 12:08   #3694
kicia_nh
Zadomowienie

Ilonka może poranną kawkę zastąpiły porannym seksem za wczorajsze starania panów?? hehe a mój tż mi nawet buziaka nie dał i życzeń nie złożył

Chiquitka takie bulgotanie jest normalne po operacji. Nie wiem tylko jak długo może to trwać wymyślać nie będę. Ja czegoś takiego nie miałam

Witam się z Wami w południe Udało mi się uporać z plamą, wysuszyłam spodnie w 3h (jakimś fartem), ale szlag niech trafi tą pogodę, bo jak było ślicznie i cieplutko na dworze to teraz leje i zimno a i tak ma być do końca przyszłego tygodnia Teraz to się zastanawiam czy jest jakiś sens ubierać się na biało w taką chlapę:/ Ale najważniejsze, że tam śmigamy i wiem, że będzie super

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 12:41   #3695
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Ilonka może poranną kawkę zastąpiły porannym seksem za wczorajsze starania panów?? hehe a mój tż mi nawet buziaka nie dał i życzeń nie złożył

Chiquitka takie bulgotanie jest normalne po operacji. Nie wiem tylko jak długo może to trwać wymyślać nie będę. Ja czegoś takiego nie miałam

Witam się z Wami w południe Udało mi się uporać z plamą, wysuszyłam spodnie w 3h (jakimś fartem), ale szlag niech trafi tą pogodę, bo jak było ślicznie i cieplutko na dworze to teraz leje i zimno a i tak ma być do końca przyszłego tygodnia Teraz to się zastanawiam czy jest jakiś sens ubierać się na biało w taką chlapę:/ Ale najważniejsze, że tam śmigamy i wiem, że będzie super
Ja TZa zastapilam dzis polopirynka, cos mnie dopadlo i probuje powalic, jak zwykle gdy TZ wyjedzie musze zachorowac.

Witajcie, u nas jakies slonko i lodowaty wiater.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez tomatti Pokaż wiadomość
Witam się przedpołudniowo
i spróbuję zaraz poczytać zaległości;

wstawiłam do albumu kilka zdjęć z przeprowadzanej właśnie próby ryżowej
zapraszam więc, bo ciekawam Waszego zdania
wsypałam z rozmachu 400cc ryżu do każdego cycka, sądząc, że zaraz będę odsypywać, że napewno wyjdą donice ALE NIEEEE!!!! Jak dla mnie bomba takie bym chciała.... nie mniejsze
czekam na powrót tż z pracy i jego reakcję hihi

dobra, lece uspać młodsze dziecie, i przysiądę może choć na chwilkę z kawką jakąś
Moje dziecie padlo dzis na zakupach ale wytrwala byla bestia. W koncu sie pochylila z wozka zeby cos siegnac z polki i tak zostala, zasnela zlozona w pol i wiszac z wozka I nadal spi w samochodzie w garazu

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:

Fajnie, ze udalo Ci sie ta plame wywabic, mi zawsze szkoda poplamionych ubran a mam taka fajna pralke gdzie wybieram rodzaj plam i o dziwo schodza bez odplamiaczy, szczegolnie przydatne przy malych dzieciach bo ciezko doprac od jedzenia w sloiczkach, owocow
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 12:51   #3696
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Ja TZa zastapilam dzis polopirynka, cos mnie dopadlo i probuje powalic, jak zwykle gdy TZ wyjedzie musze zachorowac.

Witajcie, u nas jakies slonko i lodowaty wiater.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Moje dziecie padlo dzis na zakupach ale wytrwala byla bestia. W koncu sie pochylila z wozka zeby cos siegnac z polki i tak zostala, zasnela zlozona w pol i wiszac z wozka I nadal spi w samochodzie w garazu

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Fajnie, ze udalo Ci sie ta plame wywabic, mi zawsze szkoda poplamionych ubran a mam taka fajna pralke gdzie wybieram rodzaj plam i o dziwo schodza bez odplamiaczy, szczegolnie przydatne przy malych dzieciach bo ciezko doprac od jedzenia w sloiczkach, owocow
no dobra młoda, hehe, jestem sobie w stanie wyobrazić jak to wyglądało, bo mój młody też tak nieraz odleci w moment w różnych dziwnych pozach i sytuacjach, od maleńkiego ma tak
Haha a to może tak z tęsknoty choroba Cię dopada?? hihi i przy okazji, żeby żaden inny przystojny i uczynny, nowopoznany pan się Toba nie zaopiekował??
Fajną masz praleczkę, ee my jak się przeprowadzaliśmy wynajmując dom to mieliśmy tyle wydatków na remont, że pralkę w miarę dobrą, ale jak najtańszą szukaliśmy. Też nie narzekam Mój młody zawsze przychodzi ze szkoły ze spodniami całymi upierdzielonymi błotem, trawą i nie wiem czym jeszcze, tragedia:/ A na trudne plamy to Vanisha dosypać do proszku i pomaga W sumie wczoraj też go użyłam, ale do białego prania i ta kilkuletnia plama zeszła Uff

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-03-09 o 12:53
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 13:01   #3697
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
no dobra młoda, hehe, jestem sobie w stanie wyobrazić jak to wyglądało, bo mój młody też tak nieraz odleci w moment w różnych dziwnych pozach i sytuacjach, od maleńkiego ma tak
Haha a to może tak z tęsknoty choroba Cię dopada?? hihi i przy okazji, żeby żaden inny przystojny i uczynny, nowopoznany pan się Toba nie zaopiekował??
Fajną masz praleczkę, ee my jak się przeprowadzaliśmy wynajmując dom to mieliśmy tyle wydatków na remont, że pralkę w miarę dobrą, ale jak najtańszą szukaliśmy. Też nie narzekam Mój młody zawsze przychodzi ze szkoły ze spodniami całymi upierdzielonymi błotem, trawą i nie wiem czym jeszcze, tragedia:/ A na trudne plamy to Vanisha dosypać do proszku i pomaga W sumie wczoraj też go użyłam, ale do białego prania i ta kilkuletnia plama zeszła Uff
Kiciu, gdy mieszkalam w DE to tez kupilismy nizszy model i uzywalam vanish ale ja namaczalam w wannie na kilka godz, tak jak w instrukcji i bylam zadziwiona jak poszarzale biale robi sie biaalllee i nie zniszczone od vanisha. Mialam duzo ubranek po starszej corci i wszystkie w ten sposob odswiezylam, wygladaly super i poszly dalej sluzyc kolejnym dzieciom ale srodki do prania w DE sa duzoo lepsze niz na rynek Polski

A co do chorowania z tesknoty to mialam tak gdy dzieci nie mielismy. Na tydzien przed wyjazdem TZ na 4mce kontrakt dostawalam goraczki po 40st i pierwsze 2tygodnie przesypialam

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-03-09 o 13:07
Stary 2013-03-09, 13:04   #3698
ninka28
Raczkowanie

cześć dziewczyny moje smrodki poszły spać troszkę mogę poczytać i muszę lecieć po zakupy ale jak patrzę przez okno jaka wichura to wcale mi się nie chce bo odlecę chyba

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 13:55   #3699
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=kicia_nh;39667653]Ilonka może poranną kawkę zastąpiły porannym seksem za wczorajsze starania panów?? hehe a mój tż mi nawet buziaka nie dał i życzeń nie złożył

Kiciu,
a Ty wiesz,ze może coś w tym jest...faktycznie
Poranny seksik...mmm....mniam

A mój też ledwo pamiętał o życzeniach,ale się sama przypomniałam
Najważniejsze,że mój synek pamiętał i dał mi ślicznego tulipanka

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

[QUOTE=Amorcio;39668084]

Haha....a moja kiedyś zasnęła w trakcie ubierania swetra
Aż musiałam tż zawołać aby to zobaczył-oboje nie mogliśmy ze śmechu...
Stary 2013-03-09, 16:39   #3700
Amorcio
Wtajemniczenie

Alez dzis pusto
Stary 2013-03-09, 17:00   #3701
Amanina
Raczkowanie

DZIEN DOBRY!!!
dlugo mnie nie bylo, bo praca, bo poczatek sezonu a ja juz sie wylozylam, bo ten szpital - niedoczynnosc tarczycy autoagresywna - poczatek hashimoto. zawsze sie do mnie cos przyczepi, cholera. nadrobilam po lebkach, przyznaje sie, gratuluje nowym cycolinkom i trzymam kciuki za nastepne, a szczegolnie za kochana Margo))
Amorcio, super ze juz sie zdecydowalas caluje Was wszystkie
Stary 2013-03-09, 17:15   #3702
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
DZIEN DOBRY!!!
dlugo mnie nie bylo, bo praca, bo poczatek sezonu a ja juz sie wylozylam, bo ten szpital - niedoczynnosc tarczycy autoagresywna - poczatek hashimoto. zawsze sie do mnie cos przyczepi, cholera. nadrobilam po lebkach, przyznaje sie, gratuluje nowym cycolinkom i trzymam kciuki za nastepne, a szczegolnie za kochana Margo))
Witaj Kochana,martwilam sie tym szpitalem. Co lekarze mowili, da sie to ustawic lekami i zatrzymac?
Stary 2013-03-09, 17:46   #3703
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Alez dzis pusto
No właśnie....
Stary 2013-03-09, 18:45   #3704
kasikkk87
Zadomowienie

amorcio no wlasnie dieta dieta nie moge sie zmobilizowac hm ale przynajmniej cos tam cwicze
no faktycznie pustkiii
az dziwne
kicia czekamy na relacjez targow
a wlasnieee ja polecam jeszcze odplamiacz ariel taki w niebieskich butelkach lepszy od vanisha
ooo i amanina sie pojawila zdrowiej nam!

lece cwiczyc i sie ogarnac jutro caly wolny dzien superrrrwyspie sie!
buziaki dla was
horo tez widze zaginela
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 18:53   #3705
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

witam dziewczyny ja wczoraj miałam zdjęte szwy wszystko jest ok jak już piersi przestana obolewać to mam je masować i mam kupić maśc i plastry na blizny maść- SCAR REPAIR i opatrunki na blizny wielokrotnego użytku MEDIPATCH GEL Z dziewczyny co wy używacie na blizny??
Stary 2013-03-09, 18:56   #3706
Kachuula
Zadomowienie

Witam dziewczynki
Ja już w domciu i zmęczona po trasie. Mężuś stęskniony ze ho ho
Ale padł biedak i śpi . Jakiś dzien miał pechowy , zatruł się czymś i auto firmowe padło a ze długas straszny to 3 godziny czekał na lawete bo każda za krótka była
Ojjjj ale za sprzątanie muszę się zabrać bo chłop w domu sam przez tydzień to kotów pełno po katach

Buziaki kochane
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 19:00   #3707
dariac31
Raczkowanie

Witajcie Kochane
Moja córa niedługo skończy roczek nadal pije mleko modyfikowane .Ciekawi mnie jak długo wasze dzieciaczki piły takie mleko
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 19:06   #3708
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
Kac wyleczony po wczorajszym święcie?

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
dziewczynki dzis 3 dzien i jest lepiej ale szwy troche ciagna ... juz nie biore ketanolu jakos wytrzymuje ale powiem wam ze mam strasznie spiete barki cale scierply i takie napiete sa....
wogole mam takie dziwne trzeszczenie w piesiach tak jakby skrzypienie po piersiami i u gory miedzy piersiami takie dziwne babelki jakby tam byly i sie przesuwaly gdy dotykam tak ma byc???:confused :
z tego co pamietam lekarz chyba cos wspominal o tym ale nie pamietam dokladnie co mowil i ile ma sie ten stan utrzymywac wy tez tak cycolinki mialyscie??i po jakim czasie wam przeszlo???:con fused::p rosi:
wstalam dzisiaj z lozka sama ale chwile to trwalo i takie akrobacje hehehhe i zastanawiam sie czy jechac dzis na uczelnie bo zwariuje w domu ale nie wiem czy wysiedze w szkole......nie wiem czy lepiej lezec i odpoczywac czy wyjsc?
wogole wczoraj mialam takie hustawki nastroju ze wszyscy mieli mnie juz dosc i musialam sobie wieczorem poplakac ale ponoc tak jest po operacji i po tych lekach....
Chiquitko, ja takiego trzeszczenia co prawda nie miałam, ale wiem, że to zupełnie normalne, więc się nie martw . A barki niech TŻ wymasuje, tylko delikatnie, by skóry piersi nie ciągnąć .

Cytat:
Dzieci są nieprzewidaywalne

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
DZIEN DOBRY!!!
Hej Amaninko, początki hashimoto mówisz... .
Zauważyłyście, że mnóstwo kobiet ma problemy z tarczycą? W moim otoczeniu właściwie co druga kobitka ma jakieś kłopoty - nadczynność, niedoczynność... . Ciekawe, dlaczego ten problem dotyka w większości kobiety
Stary 2013-03-09, 19:14   #3709
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane
Moja córa niedługo skończy roczek nadal pije mleko modyfikowane .Ciekawi mnie jak długo wasze dzieciaczki piły takie mleko
Hej moja w czerwcu skończy 3latka i dalej pije mleko rano i wieczorem . To jej rytuał mówi ze chce kaszke i bajkę , siadamy razem w fotelu, tuli się do mnie i pije oglądając bajki. Nikt inny nie może jej nakarmić tylko ja. Jest bardzo samodzielna a tę czynność musimy robić razem
Stary 2013-03-09, 19:32   #3710
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie Kochane
Moja starsza pila gdzies do 3lat ale takie z apteki a mala nie pije zadnego mleka od kad skonczylam ja karmic bo nie smakuje jej, za to jogurty wszelkie, domowe twarozki ze szczypiorkiem wciaga az milo,
Stary 2013-03-09, 20:08   #3711
anika75
Zadomowienie

Kobietki przed operacją, pewną ciekawostkę zapodam, ponieważ mnie akurat to mocno frapowało przed...
Chodziło mi kiedyś o to, czy projekcja implantu sumuje się po operacji z projekcją własnej piersi.
Już wyjaśniam: moje naturalne piersi miały projekcję 4 cm, implant natomiast 6 cm. Na chłopski rozum (i opinię niektórych chirurgów) wydawałoby się, że obecne piersi powinny mieć ok. 10 cm projekcji (4 cm naturalnej piersi + 6 cm implantu). Dzisiaj z babskiej ciekawości zmierzyłam projekcję swojego cyca po implantacji i wiecie ile mi wyszło???? Niecałe 7 cm. Brakujące 3 cm rozeszły się na implancie . To oczywiście dotyczy piersi po karmieniach, myślę, że jędrne wyjścióweczki aż tyle na projekcji nie stracą, ale ciekawe, prawda?

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2013-03-09 o 20:09
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:39   #3712
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie Kochane
Dariac, moje male dziecie nie jest duze ale niezly z niej wczesniak, gdyby nie zdjecia to bysmy sami nie wierzyli jaka sie urodzila, jej stopka miala az 4cm dl,ma juz poltorej roczku i jak na to ile i co je jest zaskakujaco drobna a raczej taka sie zrobila bo na moim mleku byla jak male sumo . Lekarka mowi, ze tylko sie cieszyc, iz ma taka przemiane
Stary 2013-03-09, 20:43   #3713
kasikkk87
Zadomowienie

anika ja tez robilam kiedys takie doswiadczenie wyszlo mi w projekcji cos takiego jak mam implanty
ale ja nie mialam nic wiec sprawa jasna

dodalam fotki cycuchow nie dlugo bedzie 8 miesiecy zlecialopytanie czy moje miesnie sie zmienily
ale cisza
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:46   #3714
MissDiorCheriii
Raczkowanie

mILEGO WIECZORKU DZIEWUSIE

HMMMM ciekawe gdzie uciekly te 3cm o ktorych piszesz niedobreee

usteczka już są
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 21:04   #3715
Kachuula
Zadomowienie

Amorcio ja jestem wczesniakiem urodzonym w 34 tyg.ciazy wazyłam 1,9kg . Moja mama mówi ze bała się mnie wziąć na ręce ja osobiście nie mogę sobie wyobrazić jak byłam malutka bo moje dzieci ważyły jedno 3,5 a drugie prawie 4 kg. Podobno szybko nadrobilam na humanie i miałam trzy waleczki na brzuszku ehhhh a teraz został mi jeden pociazowy waleczek ze skóry i niedowaga. Podobno najładniej wyglądam ważąc 60 kg.????
Stary 2013-03-09, 21:23   #3716
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Kobietki przed operacją, pewną ciekawostkę zapodam, ponieważ mnie akurat to mocno frapowało przed...
Chodziło mi kiedyś o to, czy projekcja implantu sumuje się po operacji z projekcją własnej piersi.
Już wyjaśniam: moje naturalne piersi miały projekcję 4 cm, implant natomiast 6 cm. Na chłopski rozum (i opinię niektórych chirurgów) wydawałoby się, że obecne piersi powinny mieć ok. 10 cm projekcji (4 cm naturalnej piersi + 6 cm implantu). Dzisiaj z babskiej ciekawości zmierzyłam projekcję swojego cyca po implantacji i wiecie ile mi wyszło???? Niecałe 7 cm. Brakujące 3 cm rozeszły się na implancie . To oczywiście dotyczy piersi po karmieniach, myślę, że jędrne wyjścióweczki aż tyle na projekcji nie stracą, ale ciekawe, prawda?
Anika dalas do myslenia bo nie zastanawialam sie nad tym ale czytalam, ze od 5 do nawet 20% moze uciec z implantu przy wkladaniu go pod miesien , wszystko zalezy od czynnikow indywidualnych
Stary 2013-03-09, 21:27   #3717
madlen666
Zadomowienie

dolaczam do waszego grona cycolinek
termin pierwszej konsultacji u dr.M. C 3 kwiecien warszawa
zdjecia moich wyjsciowek w moim albumie

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2013-03-09 o 21:28
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 21:51   #3718
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Amorcio ja jestem wczesniakiem urodzonym w 34 tyg.ciazy wazyłam 1,9kg . Moja mama mówi ze bała się mnie wziąć na ręce ja osobiście nie mogę sobie wyobrazić jak byłam malutka bo moje dzieci ważyły jedno 3,5 a drugie prawie 4 kg. Podobno szybko nadrobilam na humanie i miałam trzy waleczki na brzuszku ehhhh a teraz został mi jeden pociazowy waleczek ze skóry i niedowaga. Podobno najładniej wyglądam ważąc 60 kg.????
Kachuula, moja urodzona w 32tyg, 1,7kg, skora i kosteczki, pierwsze wrazenia to byl szok ale po kilku dniach zobaczylam....680gr w inkubatordze obok, myslalam, ze nozek nie ma a pisklaczek jeszcze mial nozki takie bardzo krociotkie. Alez ta mama byla szczesliwa gdy lekarze pozwolili jej na chwile polezec na kangurka ze swoja coreczka.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
dolaczam do waszego grona cycolinek
termin pierwszej konsultacji u dr.M. C 3 kwiecien warszawa
zdjecia moich wyjsciowek w moim albumie
Witamy i pozdrawiamy
Stary 2013-03-09, 21:56   #3719
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Kachuula, moja urodzona w 32tyg, 1,7kg, skora i kosteczki, pierwsze wrazenia to byl szok ale po kilku dniach zobaczylam....680gr w inkubatordze obok, myslalam, ze nozek nie ma a pisklaczek jeszcze mial nozki takie bardzo krociotkie. Alez ta mama byla szczesliwa gdy lekarze pozwolili jej na chwile polezec na kangurka ze swoja coreczka.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Witamy i pozdrawiamy
Jak to dobrze ze czasy się zmieniły i mamy wcześniakow mogą być przy nich . Ze mną było wszystko ok a moja mama pierwszy raz mnie zobaczyła dopiero po kilku dniach.
Stary 2013-03-09, 22:19   #3720
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie Kochane
Moje córcie skonczyły dwa latka i nadal piją modyfikowane,a synkowi tez dawałam chyba do 3-go rż-wynikalo to poniekąd z wygodnictwa,
zresztą mleka u nas w odmu się nie kupowało bo nikt nie pił-ja jedynie do kawy dodaję,ale sama nigdy mleka nie lubiłam

Ninka28,
czy to Ty pytałaś o coś na tłuste włosy??
Dziś byłam w aptece i że była kolejka to tak popatrzyłam co mają na pólkach i wpadł mi w oko produkt Selesun-wczesniej nie słyszałam o tym,ale znalazłam na necie-tu masz link:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p435-Selsu...lustych_125_ml

MissDiorCherii,
widze,ze umówiłaś się jednak na inną konsultację...i dobrze
Daj znać jak poszła....

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości