|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Witam się przedpołudniowo
![]() i spróbuję zaraz poczytać zaległości; wstawiłam do albumu kilka zdjęć z przeprowadzanej właśnie próby ryżowej ![]() zapraszam więc, bo ciekawam Waszego zdania ![]() wsypałam z rozmachu 400cc ryżu do każdego cycka, sądząc, że zaraz będę odsypywać, że napewno wyjdą donice ALE NIEEEE!!!! Jak dla mnie bomba takie bym chciała.... nie mniejsze czekam na powrót tż z pracy i jego reakcję hihi ![]() dobra, lece uspać młodsze dziecie, i przysiądę może choć na chwilkę z kawką jakąś
"Never saved the best for later. You don't know what tomorrow holds." P.Coelho Edytowane przez tomatti Czas edycji: 2013-03-09 o 11:37 |
|
|
|
#3692 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Ojojoj,
jaka cisza nastała...czyżby kobitki odsypiały wczorajsze babskie imprezki A może to jaka cisza przed burzą ...
|
#3693 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=ktopozna;39651524
Chiquitkaaa, taki zlot to byłby coś i każda z piękniejszym biustem i każda z naturalnym A wydaje mi się, że Ty masz takie: szer. i wys. 11,7, projekcja 6,4. Masz tabelkę na stronie, jedyne, które odpowiadają Twoim. [/QUOTE] witam z rana ktopozna patrzylam teraz na strone i karte gwarancyjna i masz racje ja mam model Maximum Extra high wys i szer 11,7 projekcja 6,4;-) maluch i margo operacja tuz tuz..... jak nastroj??? ![]() dziewczynki dzis 3 dzien i jest lepiej ale szwy troche ciagna ... juz nie biore ketanolu jakos wytrzymuje ale powiem wam ze mam strasznie spiete barki cale scierply i takie napiete sa.... ![]() wogole mam takie dziwne trzeszczenie w piesiach tak jakby skrzypienie po piersiami i u gory miedzy piersiami takie dziwne babelki jakby tam byly i sie przesuwaly gdy dotykam tak ma byc??? :confused :![]() ![]() z tego co pamietam lekarz chyba cos wspominal o tym ale nie pamietam dokladnie co mowil i ile ma sie ten stan utrzymywac wy tez tak cycolinki mialyscie??i po jakim czasie wam przeszlo??? :con fused:![]() :p rosi:![]() wstalam dzisiaj z lozka sama ale chwile to trwalo i takie akrobacje hehehhe i zastanawiam sie czy jechac dzis na uczelnie bo zwariuje w domu ale nie wiem czy wysiedze w szkole......nie wiem czy lepiej lezec i odpoczywac czy wyjsc? ![]() wogole wczoraj mialam takie hustawki nastroju ze wszyscy mieli mnie juz dosc i musialam sobie wieczorem poplakac ale ponoc tak jest po operacji i po tych lekach....
|
|
#3694 |
|
Zadomowienie
|
Ilonka może poranną kawkę zastąpiły porannym seksem za wczorajsze starania panów??
![]() hehe![]() Chiquitka takie bulgotanie jest normalne po operacji. Nie wiem tylko jak długo może to trwać wymyślać nie będę. Ja czegoś takiego nie miałam ![]() Witam się z Wami w południe Teraz to się zastanawiam czy jest jakiś sens ubierać się na biało w taką chlapę:/ Ale najważniejsze, że tam śmigamy i wiem, że będzie super![]()
|
#3695 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, cos mnie dopadlo i probuje powalic, jak zwykle gdy TZ wyjedzie musze zachorowacWitajcie, u nas jakies slonko i lodowaty wiater. ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Haha a to może tak z tęsknoty choroba Cię dopada?? ![]() hihi i przy okazji, żeby żaden inny przystojny i uczynny, nowopoznany pan się Toba nie zaopiekował??![]() ![]() Fajną masz praleczkę, ee my jak się przeprowadzaliśmy wynajmując dom to mieliśmy tyle wydatków na remont, że pralkę w miarę dobrą, ale jak najtańszą szukaliśmy. Też nie narzekam Mój młody zawsze przychodzi ze szkoły ze spodniami całymi upierdzielonymi błotem, trawą i nie wiem czym jeszcze, tragedia:/ A na trudne plamy to Vanisha dosypać do proszku i pomaga W sumie wczoraj też go użyłam, ale do białego prania i ta kilkuletnia plama zeszła Uff
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-03-09 o 12:53 |
|
|
|
|
#3697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do chorowania z tesknoty to mialam tak gdy dzieci nie mielismy. Na tydzien przed wyjazdem TZ na 4mce kontrakt dostawalam goraczki po 40st i pierwsze 2tygodnie przesypialam Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-03-09 o 13:07 |
|
|
|
|
#3698 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
moje smrodki poszły spać troszkę mogę poczytać i muszę lecieć po zakupy ale jak patrzę przez okno jaka wichura to wcale mi się nie chce bo odlecę chyba
|
|
#3699 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=kicia_nh;39667653]Ilonka może poranną kawkę zastąpiły porannym seksem za wczorajsze starania panów??
![]() hehe![]() Kiciu, a Ty wiesz,ze może coś w tym jest...faktycznie ![]() Poranny seksik...mmm....mniam A mój też ledwo pamiętał o życzeniach,ale się sama przypomniałam ![]() Najważniejsze,że mój synek pamiętał i dał mi ślicznego tulipanka ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- [QUOTE=Amorcio;39668084] Moje dziecie padlo dzis na zakupach ale wytrwala byla bestia. W koncu sie pochylila z wozka zeby cos siegnac z polki i tak zostala Haha....a moja kiedyś zasnęła w trakcie ubierania swetra Aż musiałam tż zawołać aby to zobaczył-oboje nie mogliśmy ze śmechu...
|
#3700 |
|
Wtajemniczenie
|
Alez dzis pusto
|
|
|
|
#3701 |
|
Raczkowanie
|
DZIEN DOBRY!!!
dlugo mnie nie bylo, bo praca, bo poczatek sezonu a ja juz sie wylozylam, bo ten szpital - niedoczynnosc tarczycy autoagresywna - poczatek hashimoto. zawsze sie do mnie cos przyczepi, cholera. nadrobilam po lebkach, przyznaje sie, gratuluje nowym cycolinkom i trzymam kciuki za nastepne, a szczegolnie za kochana Margo ))Amorcio, super ze juz sie zdecydowalas caluje Was wszystkie
|
#3702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3703 |
|
Zadomowienie
|
|
#3704 |
|
Zadomowienie
|
amorcio no wlasnie dieta dieta nie moge sie zmobilizowac hm ale przynajmniej cos tam cwicze
![]() no faktycznie pustkiii ![]() az dziwne kicia czekamy na relacje z targow![]() a wlasnieee ja polecam jeszcze odplamiacz ariel taki w niebieskich butelkach lepszy od vanisha ![]() ooo i amanina sie pojawila lece cwiczyc i sie ogarnac jutro caly wolny dzien superrrr wyspie sie!buziaki dla was ![]() horo tez widze zaginela
|
|
|
|
#3705 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
|
#3706 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
Ja już w domciu i zmęczona po trasie. Mężuś stęskniony ze ho ho Ale padł biedak i śpi . Jakiś dzien miał pechowy , zatruł się czymś i auto firmowe padło a ze długas straszny to 3 godziny czekał na lawete bo każda za krótka była Ojjjj ale za sprzątanie muszę się zabrać bo chłop w domu sam przez tydzień to kotów pełno po katach Buziaki kochane
|
#3707 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane
Moja córa niedługo skończy roczek nadal pije mleko modyfikowane .Ciekawi mnie jak długo wasze dzieciaczki piły takie mleko
|
|
|
|
#3708 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Kac wyleczony po wczorajszym święcie? ![]() Cytat:
. Cytat:
Cytat:
Zauważyłyście, że mnóstwo kobiet ma problemy z tarczycą? W moim otoczeniu właściwie co druga kobitka ma jakieś kłopoty - nadczynność, niedoczynność... . Ciekawe, dlaczego ten problem dotyka w większości kobiety
|
|
#3709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3710 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja starsza pila gdzies do 3lat ale takie z apteki a mala nie pije zadnego mleka od kad skonczylam ja karmic bo nie smakuje jej, za to jogurty wszelkie, domowe twarozki ze szczypiorkiem wciaga az milo,
|
|
|
|
#3711 |
|
Zadomowienie
|
Kobietki przed operacją, pewną ciekawostkę zapodam, ponieważ mnie akurat to mocno frapowało przed...
Chodziło mi kiedyś o to, czy projekcja implantu sumuje się po operacji z projekcją własnej piersi. Już wyjaśniam: moje naturalne piersi miały projekcję 4 cm, implant natomiast 6 cm. Na chłopski rozum (i opinię niektórych chirurgów) wydawałoby się, że obecne piersi powinny mieć ok. 10 cm projekcji (4 cm naturalnej piersi + 6 cm implantu). Dzisiaj z babskiej ciekawości zmierzyłam projekcję swojego cyca po implantacji i wiecie ile mi wyszło???? Niecałe 7 cm. Brakujące 3 cm rozeszły się na implancie . To oczywiście dotyczy piersi po karmieniach, myślę, że jędrne wyjścióweczki aż tyle na projekcji nie stracą, ale ciekawe, prawda?
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2013-03-09 o 20:09 |
|
|
|
#3712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3713 |
|
Zadomowienie
|
anika ja tez robilam kiedys takie doswiadczenie
wyszlo mi w projekcji cos takiego jak mam implantyale ja nie mialam nic wiec sprawa jasna ![]() dodalam fotki cycuchow nie dlugo bedzie 8 miesiecy zlecialo pytanie czy moje miesnie sie zmienily![]() ![]() ![]() ale cisza
|
|
|
|
#3714 |
|
Raczkowanie
|
mILEGO WIECZORKU DZIEWUSIE
HMMMM ciekawe gdzie uciekly te 3cm o ktorych piszesz niedobreee
|
#3715 |
|
Zadomowienie
|
Amorcio ja jestem wczesniakiem urodzonym w 34 tyg.ciazy wazyłam 1,9kg . Moja mama mówi ze bała się mnie wziąć na ręce ja osobiście nie mogę sobie wyobrazić jak byłam malutka bo moje dzieci ważyły jedno 3,5 a drugie prawie 4 kg. Podobno szybko nadrobilam na humanie i miałam trzy waleczki na brzuszku ehhhh a teraz został mi jeden pociazowy waleczek ze skóry i niedowaga. Podobno najładniej wyglądam ważąc 60 kg.????
|
#3716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3717 |
|
Zadomowienie
|
dolaczam do waszego grona cycolinek
![]() termin pierwszej konsultacji u dr.M. C 3 kwiecien warszawa zdjecia moich wyjsciowek w moim albumie Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2013-03-09 o 21:28 |
|
|
|
#3718 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zresztą mleka u nas w odmu się nie kupowało bo nikt nie pił-ja jedynie do kawy dodaję,ale sama nigdy mleka nie lubiłam Ninka28, czy to Ty pytałaś o coś na tłuste włosy?? Dziś byłam w aptece i że była kolejka to tak popatrzyłam co mają na pólkach i wpadł mi w oko produkt Selesun-wczesniej nie słyszałam o tym,ale znalazłam na necie-tu masz link: http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p435-Selsu...lustych_125_ml MissDiorCherii, widze,ze umówiłaś się jednak na inną konsultację...i dobrze ![]() Daj znać jak poszła....
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.

ALE NIEEEE!!!! Jak dla mnie bomba 
...

:confused :
:p rosi: