Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-09, 18:34   #2371
Qloui
Rozeznanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X

Cytat:
Napisane przez Gimmy Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie. Czy naprawdę czujesz do niej aż taką nienawiść? Jesteś potwornie niemiła, co ona ci robiła? Drogie produkty? Ok, to jest recenzja, więc ją na to stać. Ma ich nie kupować, żeby nie było ci przykro?

Sama widzę ja pierwszy raz, wydaje się miła, nie wiem o co wam chodzi.

Napisałam w nawiasie że to komentarze pod filmikiem,to nie moja opinia tylko widzów.
Tak szczerze to ja ją strasznie podziwiam i to że ona jest tak zdeterminowana i nagrywa dalej , bo ja bym dawno zrezygnowała po tym co jej ludzie piszą.
Te komentarze czasem są okropne .
Oglądam Szusz od samego początku przyznam że już mnie jej kanał trochę nudzi ,ponieważ to co już miała pokazać dawno pokazała ,a teraz tylko robi takie odświeżenia np w produktach bo wychodzą nowe i nowych firm.
No ale jak nie ma co oglądać to przejrzę jej filmik z nudów.

Mniammmm
Kotajl
http://www.youtube.com/watch?v=FDLV1mBGPgc

Omlet u Szusz
http://www.youtube.com/watch?v=cQgEgifk2KM

i Łosoś u Gava &Agi
http://www.youtube.com/watch?v=Vv8wjliJOjA

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2013-03-09 o 18:39
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 18:35   #2372
maerishies
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Nowy filmik u grav3yardgirl
http://www.youtube.com/watch?v=0cMXvSKwtNs

Sama nie wiem czemu ją teraz oglądam, chyba chcę sprawdzić co nowego wpadnie jej do głowy

Ma mega wygodne buty, nie sądzicie?

Wiem, ze jej filmiki byly kiedys wrzucone, ale teraz pierwszy raz kliknelam... Szczerze, nie moglabym jej ogladac, nie ten styl, drazniacy glos i sposob wypowiedzi, ale jezeli ona tak (w takich oryginalnych strojach i fryzurze) wychodzi z domu, to zazdroszcze, ze w USA jest taka tolerancja, nie wyobrazam jej sobie w Pl...
maerishies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 18:48   #2373
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Nie myślałyście o zgłaszaniu kanałów? To nie jest tak że trzeba być pełnoletnim na wrzucanie filmików?

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Też zbłądziłam http://www.youtube.com/watch?v=WbZTjh7aIZE .................
13 + zgoda rodzica podejrzewam, bo wszędzie tak jest na portalach na prawie hamerykańskim.

Ogólnie głupi android i jego konta google i zmiany logowania na yt. Toteż dla spokoju przeniosłam suby na konto google bo sie youtubowym zalogować już nie dało. No i przy tej okazji też chciała pododawać instagramy itd ludzi. I się zaczęło. Wpisuję w google nicka a tam wyskakują blogi hejterskie. My to znowu nic XD
Tak podsumowując hejterki każą youtuberkom przepraszać za to ile mają pieniędzy, że ich rodzice nie są na zasiłku tylko mają pracę, że nie mieszkają na farmie pełnej gnoju w Ameryce środkowej wśród tornad.
Przeważnie padały tam okreslenia typu spoiled i priviledged. To, że ktoś się umie ubrać nie znaczy, że jest spoiled, może to tanie, może to z lumpa, może zarabia. A priviledged? No ale co w tym złego znowu, niczyja wina co robią jego rodzice.
Różne rzeczy można im zarzucić typu reklamowanie ponad sufit, ale czepianie się ile ich rodzice zarabiają? A jaki one mają na to wpływ?

Aczkooolwiek, się okazuje, że jak są te całe giveaway i konkursy to wygrywają w nich konta utworzone tego samego dnia. Nie wszędzie wiadomo, ale czasem jest tak, że one same do siebie wysyłają nagrody. Pic na wodę i fotomontaż.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 18:56   #2374
Qloui
Rozeznanie

TheOleskaaaa i paczka/prezent za lakier
http://www.youtube.com/watch?v=GAfYKDWVgLk
Stary 2013-03-09, 19:31   #2375
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maerishies Pokaż wiadomość
Wiem, ze jej filmiki byly kiedys wrzucone, ale teraz pierwszy raz kliknelam... Szczerze, nie moglabym jej ogladac, nie ten styl, drazniacy glos i sposob wypowiedzi, ale jezeli ona tak (w takich oryginalnych strojach i fryzurze) wychodzi z domu, to zazdroszcze, ze w USA jest taka tolerancja, nie wyobrazam jej sobie w Pl...
nie tylko w USA jest taka tolerancja, ona gdzieś tuż za Odrą się zaczyna w PL jak człowiek wychodzi na dwór to musi być "odstrzelony", a w domu niektórzy wyglądają na zapuszczonych bardziej niż Ferdek Kiepski- coś ala moralność pani Dulskiej w kwestii wyglądu (włosy od fryzjera, a na stopach nieleczona grzybica )
Z jednej strony fajnie, że polskie dziewczyny (i ogólnie wschodnie- Ukrainki, Litwini) wyglądaja ładnie na ulicach, ale czuć tez taką presje 'strojenia' się na wyjscie do miasta, galerii, na fitness itp. A w domu coś innego, poźniej po ślubie z powabnej kobiety wychodzi paszczur z wałkami na głowie bo można sobie już pofolgować
Dlatego ja mam marzenie, abym wszędzie mogła chodzić bez skrępowania i legalnie w Niqab no cóż...marzenia są po to aby o nich marzyć, a nie spełniać
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 19:39   #2376
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
nie tylko w USA jest taka tolerancja, ona gdzieś tuż za Odrą się zaczyna w PL jak człowiek wychodzi na dwór to musi być "odstrzelony", a w domu niektórzy wyglądają na zapuszczonych bardziej niż Ferdek Kiepski- coś ala moralność pani Dulskiej w kwestii wyglądu (włosy od fryzjera, a na stopach nieleczona grzybica )
Z jednej strony fajnie, że polskie dziewczyny (i ogólnie wschodnie- Ukrainki, Litwini) wyglądaja ładnie na ulicach, ale czuć tez taką presje 'strojenia' się na wyjscie do miasta, galerii, na fitness itp. A w domu coś innego, poźniej po ślubie z powabnej kobiety wychodzi paszczur z wałkami na głowie bo można sobie już pofolgować
Dlatego ja mam marzenie, abym wszędzie mogła chodzić bez skrępowania i legalnie w Niqab no cóż...marzenia są po to aby o nich marzyć, a nie spełniać
ee ja to bym nie chciała by nagle wszyscy zaczęli chodzić do sklepu w piżamie czy w poplamionych dresach bardziej się rozchodzi o określony styl ubierania np. taki jak ma Bunny(chociaż dla mnie to jak ona się ubiera to pikuś, nie przeciętnie, ale też nie wiadomo czego kontrowersyjnego nie ubiera). większa tolerancja pod tym względem byłaby mile widziana
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 19:43   #2377
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Nieesia dostała, bo tej dziewczynie nie podchodził kolorystycznie. Wiedziała, że Agnieszka go uwielbia
O tej sytuacji mówię. Tak czy siak, to drogi prezent.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 19:44   #2378
201604250941
Konto usunięte

Ten błękitny lakier blogowy z rossmanna się trzyma. Szok, pierwsze moje wibo, które się trzyma. A jak się zeskanuje kod na lakierze to przenosi do bloga. Fajna sprawa.

Szczerze to mnie moje miasto bardzo pod tym względem denerwuje. Niby Szczecin leży na zachodzie, jest dość spory, ale tu nadal wszystko w trzech paskach chodzi ubrane. I tylko cztery kolory- czarny, brązowy, beżowy i jeans. Każdy kto się inaczej ubierze jest na celowniku. Szkoda mi jest bo chętnie by wyszła latem w sukience w kwiatki a jest to trochę nie do pomyślenia, zwłaszcza na osiedlu, w centrum już lepiej ale nadal bym się bardzo wyróżniała.
Dlatego pewnie ta moda na czarne płaszcze i brązowe/nude dodatki się tak bardzo u nas przyjęła. Laski się cieszą, bo są modne, ale nadal bez koloru. Widzę, że powoli pojawia się ten cały kobalt w postaci szalików ale na tym koniec. Zielonego ja tu wiosną pewnie nie uświadczę, a już na bank w połączeniu z różowym, żółtym, kremowym.
Nie rozumiem skąd ten konserwatyzm, w Poznaniu na ulicy chodzą jak z magazynów o modzie.
Stary 2013-03-09, 19:47   #2379
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość

Szczerze to mnie moje miasto bardzo pod tym względem denerwuje. Niby Szczecin leży na zachodzie, jest dość spory, ale tu nadal wszystko w trzech paskach chodzi ubrane. I tylko cztery kolory- czarny, brązowy, beżowy i jeans. Każdy kto się inaczej ubierze jest na celowniku. Szkoda mi jest bo chętnie by wyszła latem w sukience w kwiatki a jest to trochę nie do pomyślenia, zwłaszcza na osiedlu, w centrum już lepiej ale nadal bym się bardzo wyróżniała.
Dlatego pewnie ta moda na czarne płaszcze i brązowe/nude dodatki się tak bardzo u nas przyjęła. Laski się cieszą, bo są modne, ale nadal bez koloru. Widzę, że powoli pojawia się ten cały kobalt w postaci szalików ale na tym koniec. Zielonego ja tu wiosną pewnie nie uświadczę, a już na bank w połączeniu z różowym, żółtym, kremowym.
Nie rozumiem skąd ten konserwatyzm, w Poznaniu na ulicy chodzą jak z magazynów o modzie.
no nie żartuj? z jakiej paki nie możesz ubrać zwykłej sukienki w kwiatki?
Stary 2013-03-09, 19:47   #2380
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Łosoś wg Gavina, czyli facet (prawie) sam w domu
http://www.youtube.com/watch?v=Vv8wj...em-uploademail
jajkos i za☠☠☠iście 3:10
Widziałam to dzisiaj rano, akurat nie miałam pomysłu na obiad i kupiłam łososia, którego uwielbiam. Jutro będzie obiad a'la Gavin

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
kartka - pół biedy, ale widzki wysyłają im całe kosmetyki i spożywkę!! Nissiax kiedyś dostała z Rosji pudło kosmetyków i slodyczy(chyba na blogu pokazywała), ostatnio na blogu Nieesia pisze, że dostala oliwę wtf??! zawsze mnie to zadziwia, że obcej osobie, robi się takie prezenty.

Tego mój rozum nie ogarnia.

Tzn. jestem w stanie wysłać jakąś paczkę osobie biednej, potrzebującej, jakimś dzieciom z Afryki czy coś, których nie znam a wiem, że im potrzeba.
Dlaczego Twój rozum nie ogarnia? Niektórzy ludzie potrafią się dzielić tym co mają. Jeżeli ktoś komuś coś wysyła dobrowolnie to co nam do tego?

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ona ma nagrane ponad 50 filmów!
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 19:48   #2381
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Zazdroszczę im tych prezentów od widzów
Stary 2013-03-09, 19:51   #2382
zzzielona
Wtajemniczenie

Jak czasami czytam komentarze, że coś jest drogie i ktoś to kupił, że ktoś komuś dał coś drogiego i to takie złe, dziwne i w ogóle, to aż mnie w dołku ściska. Według mnie zaglądanie do cudzego portfela jest co najmniej nie na miejscu. Każdy ma prawo rozdysponowywać swoje pieniądze, jak tylko ma ochotę i nikomu nic do tego.
Stary 2013-03-09, 19:51   #2383
maerishies
Raczkowanie

Dlatego ja mam marzenie, abym wszędzie mogła chodzić bez skrępowania i legalnie w Niqab no cóż...marzenia są po to aby o nich marzyć, a nie spełniać [/QUOTE]

Nie wiem, czy Cie dobrze zrozumialam, chcialabys chodzic z zaslonieta twarza? Bo z tego co kojarze niqab to jest ta zaslonka na twarz...
maerishies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 19:53   #2384
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zzzielona Pokaż wiadomość
Jak czasami czytam komentarze, że coś jest drogie i ktoś to kupił, że ktoś komuś dał coś drogiego i to takie złe, dziwne i w ogóle, to aż mnie w dołku ściska. Według mnie zaglądanie do cudzego portfela jest co najmniej nie na miejscu. Każdy ma prawo rozdysponowywać swoje pieniądze, jak tylko ma ochotę i nikomu nic do tego.
ale chyba można skomentować, że samemu nie byłoby się w stanie dawać takich prezentów? bo o to się raczej rozchodzi, a nie o krytykę innych, że jak tak można w ogóle, tyle pieniedzy! - ja to przynajmniej w ten sposób odbieram, bo co kogo interesuje kto na co wydaje pieniądze, tym bardziej jeśli chodzi o obce nam osoby.

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2013-03-09 o 19:55
Stary 2013-03-09, 20:01   #2385
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
ee ja to bym nie chciała by nagle wszyscy zaczęli chodzić do sklepu w piżamie czy w poplamionych dresach bardziej się rozchodzi o określony styl ubierania np. taki jak ma Bunny(chociaż dla mnie to jak ona się ubiera to pikuś, nie przeciętnie, ale też nie wiadomo czego kontrowersyjnego nie ubiera). większa tolerancja pod tym względem byłaby mile widziana
mi piżama czy dres nie przeszkadzają, pomimo, że sama ich w ogole nie noszę. Czym innym jest poplamiony, wytarty na tyłku dres z plamami dziwnego pochodzenia, a czymś innym welurowa piżamka chodzenie w piżamie czy dresie nie wyklucza higieny i dbania o czystośc.
A oryginalne, nietypowe ubrania teraz to pewnie trafiłyby na strony pokroju wiocha.pl, a ile dziwacznych komentarzy musiałaby sie nasłuchać osoba je nosząca tolerancja jest pożądana, ale nikt jej nie narzuci od tak, odgórnie, ale my sami musimy przestać komentować/ wyśmiewać takie rzeczy (a nie w autobusie po kryjomu obrabiamy tyłki osób obok: patrz jakie ona ma włosy, a zęby!? widziałaś to? co za buty...mogłaby je wyczyścić...a spodnie...chryste przecież dzwony to kicz!!! ale wiocha...weź zrób zdjęcie...ale jaja-idę wrzucić na fejsa..). Nie raz słyszałam taką rozmowę, ale to takie błędne koło- ty obgadujesz kogoś, ktos inny ciebie i tak w koło Macieju, aż samemu nawet nei zorientujemy sie kiedy ograniczyliśmy siebie samych i pozbawiliśmy pewnego rodzaju wolności.
Dlatego ja zawsze staram sie trzymać z daleka od krytykowania stylu/ ubrań danej osoby.

Bunny jest oryginalna, troche dziwna dla mnie, ale nie bardziej niż laski strzaskane na heban w białych kozaczkach, ortalionowej kurtce, siwo-blond włosach i akrylowych krogulcach. I to i to jest dla mnie ździebko egzotyczne
Stary 2013-03-09, 20:05   #2386
zzzielona
Wtajemniczenie

Cytat:
ale chyba można skomentować, że samemu nie byłoby się w stanie dawać takich prezentów? bo o to się raczej rozchodzi, a nie o krytykę innych, że jak tak można w ogóle, tyle pieniedzy! - ja to przynajmniej w ten sposób odbieram, bo co kogo interesuje kto na co wydaje pieniądze, tym bardziej jeśli chodzi o obce nam osoby.
Wszystko można . Ale niektórzy wręcz wytykają to palcami, krytykują, piszą, że ktoś się bezczelnie chwali, itp. Denerwuje mnie to straaasznie! Podobnie jak komentarze pod filmikami (i notkami na blogach zresztą też), gdzie się wytyka jakieś literówki, przejęzyczenia, ortografię, itp. Według mnie to straszny brak taktu. Jeśli ktoś chce komuś zwrócić tego typu uwagę, to powinien zrobić to raczej prywatnie.
Stary 2013-03-09, 20:06   #2387
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
trawa jest zawsze bardziej zielona po drugiej stronie płotu tutaj też jest najwięcej beżów, brązów i czerni, niby modne są te wszystkie buty z ćwiekami a dziewczyny chodzą po prostu w emu + rurki zresztą ja sama mam beżowy płaszcz

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:15   #2388
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
mi piżama czy dres nie przeszkadzają, pomimo, że sama ich w ogole nie noszę. Czym innym jest poplamiony, wytarty na tyłku dres z plamami dziwnego pochodzenia, a czymś innym welurowa piżamka chodzenie w piżamie czy dresie nie wyklucza higieny i dbania o czystośc.
A oryginalne, nietypowe ubrania teraz to pewnie trafiłyby na strony pokroju wiocha.pl, a ile dziwacznych komentarzy musiałaby sie nasłuchać osoba je nosząca tolerancja jest pożądana, ale nikt jej nie narzuci od tak, odgórnie, ale my sami musimy przestać komentować/ wyśmiewać takie rzeczy (a nie w autobusie po kryjomu obrabiamy tyłki osób obok: patrz jakie ona ma włosy, a zęby!? widziałaś to? co za buty...mogłaby je wyczyścić...a spodnie...chryste przecież dzwony to kicz!!! ale wiocha...weź zrób zdjęcie...ale jaja-idę wrzucić na fejsa..). Nie raz słyszałam taką rozmowę, ale to takie błędne koło- ty obgadujesz kogoś, ktos inny ciebie i tak w koło Macieju, aż samemu nawet nei zorientujemy sie kiedy ograniczyliśmy siebie samych i pozbawiliśmy pewnego rodzaju wolności.
Dlatego ja zawsze staram sie trzymać z daleka od krytykowania stylu/ ubrań danej osoby.

Bunny jest oryginalna, troche dziwna dla mnie, ale nie bardziej niż laski strzaskane na heban w białych kozaczkach, ortalionowej kurtce, siwo-blond włosach i akrylowych krogulcach. I to i to jest dla mnie ździebko egzotyczne
ja raczej jestem tolerancyjna (tak myśle, patrząc na to jakie niektórzy mają podejście do drugiego człowieka) i w ogole nie zbulwersowałoby mnie/oburzyło/ sama nie wiem jak to określić takie ubranie jakie nosi Bunny, bo od tego wystartował ten temat. Jednocześnie wiem, że są osoby, które w 10 sekund by ją wyśmiały, bardzo źle oceniły i nie wiem co jeszcze i to jest dla mnie dziwne, ale tak jak piszesz, u nas w kraju chyba się to nigdy nie zmieni.

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez zzzielona Pokaż wiadomość
Wszystko można . Ale niektórzy wręcz wytykają to palcami, krytykują, piszą, że ktoś się bezczelnie chwali, itp. Denerwuje mnie to straaasznie! Podobnie jak komentarze pod filmikami (i notkami na blogach zresztą też), gdzie się wytyka jakieś literówki, przejęzyczenia, ortografię, itp. Według mnie to straszny brak taktu. Jeśli ktoś chce komuś zwrócić tego typu uwagę, to powinien zrobić to raczej prywatnie.
to wiadomo, zawsze znajdą się tacy co przeginają ale znów nie można wszystkich do jednego wora wrzucać ja moge napisać, że sobie nie kupie butów za 3 tysiaki, po zobaczniu takowych u kogoś, bo mi szkoda po prostu, ale to jeszcze nie znaczy, że mnie obeszło, że ktoś tyle faktycznie wydał na trepki albo, druga popularna opcja, że komuś zazdroszcze dla mnie to zrozumiałe i jasne, ale dla wielu blogerek/ vlogerek i ogolnie ludzi jest nie do pojęcia, bo ja na pewno zazdroszcze i zaglądam do portfela

Czas edycji: 2013-03-09 o 20:17
Stary 2013-03-09, 20:26   #2389
agniesikk
Zakorzenienie

Candycotton, wychodzisz czasem gdzieś dalej, niż poza własne osiedle? Bo jak Cię czytam, to mam wrażenie, że znam zupełnie inny Szczecin niż Ty. W sklepach sukienki w kwiaty co roku na lato, a niby Ty nie możesz ubrać, bo takie wieśniaki w Szczecinie i byś była na celowniku Padłam. Może jakbyś pojechała do Afganistanu to owszem.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2013-03-09 o 20:28
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:28   #2390
punk_lady
Raczkowanie

Patrzcie na to:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 123.jpg (53,3 KB, 373 załadowań)
Stary 2013-03-09, 20:30   #2391
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez punk_lady Pokaż wiadomość
Patrzcie na to:
no fajnie, makijaże jej świetnie wychodzą ciekawe jak konkurencja wypadła.
Stary 2013-03-09, 20:33   #2392
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maerishies Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy Cie dobrze zrozumialam, chcialabys chodzic z zaslonieta twarza? Bo z tego co kojarze niqab to jest ta zaslonka na twarz...[/QUOTE]

Tak, cała zasłonięta, tylko widać oczy chodziłam ubrana tak kilka miesięcy i jak wróciłam do EU to strasznie brakowało mi tego. Jest to coś co w islamie uważam za dobre. Oczywiście geneza tego stroju mi nie odpowiada, ale w niqab byłam sobą, faceci na ulicy nie gapili sie na mnie i nie zaczepiali, przy takim słońcu i temp. to najlepsze rozwiązanie. Dlatego mnie dziwi to, że Europa taka niby nowoczesna a zakazuje zakrywania ciała i twarzy. Ja ogólnie nie lubie sie wyrózniać z tłumu (chciałabym byc niewidoczna ), dlatego jak któryś z rzędu koleś w autobusie czy tramwaju sadzi mi teksty o moim biuście albo co on by ze mną nie robił gdybym była jego dziewczyną (pomijając, że jest to juz molestowanie) to moim jedynym marzeniem wtedy jest założenie czapki Niewidka albo Niqab. Ja w domu mogę wyglądac nawet jak tancerka go go, ale nei widzę sensu epatowania seksualnościa w stosunku do obcych mi osób, tym bardziej facetów. A nie: w domu stara raszpla dla swojego faceta, a jak wychodzi "na miasto" to kilo make upu, najlepsze ciuchy, szpilki 13cm, doczepy, kręcimy pupą, wkładamy push upy i zaklinamy rzeczywistość. Niqab daje poczucie, że jesteś traktowany równo i ludzie postrzegają cie poprzez twoje postępowanie i wiedzę, a nie poprzez atrakcyjność cielesną.
Moje ciało to własność moja i co najwyżej mojego partnera i tylko ja i on ma prawo je komentować, dotykać czy po prostu sie na nie patrzeć. Jak ktoś chce sobie popatrzeć to niech zapłaci o!
Stary 2013-03-09, 20:36   #2393
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez punk_lady Pokaż wiadomość
Patrzcie na to:
WOOOW rewelacja
Stary 2013-03-09, 20:39   #2394
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, cała zasłonięta, tylko widać oczy chodziłam ubrana tak kilka miesięcy i jak wróciłam do EU to strasznie brakowało mi tego. Jest to coś co w islamie uważam za dobre. Oczywiście geneza tego stroju mi nie odpowiada, ale w niqab byłam sobą, faceci na ulicy nie gapili sie na mnie i nie zaczepiali, przy takim słońcu i temp. to najlepsze rozwiązanie. Dlatego mnie dziwi to, że Europa taka niby nowoczesna a zakazuje zakrywania ciała i twarzy. Ja ogólnie nie lubie sie wyrózniać z tłumu (chciałabym byc niewidoczna ), dlatego jak któryś z rzędu koleś w autobusie czy tramwaju sadzi mi teksty o moim biuście albo co on by ze mną nie robił gdybym była jego dziewczyną (pomijając, że jest to juz molestowanie) to moim jedynym marzeniem wtedy jest założenie czapki Niewidka albo Niqab. Ja w domu mogę wyglądac nawet jak tancerka go go, ale nei widzę sensu epatowania seksualnościa w stosunku do obcych mi osób, tym bardziej facetów. A nie: w domu stara raszpla dla swojego faceta, a jak wychodzi "na miasto" to kilo make upu, najlepsze ciuchy, szpilki 13cm, doczepy, kręcimy pupą, wkładamy push upy i zaklinamy rzeczywistość. Niqab daje poczucie, że jesteś traktowany równo i ludzie postrzegają cie poprzez twoje postępowanie i wiedzę, a nie poprzez atrakcyjność cielesną.
Moje ciało to własność moja i co najwyżej mojego partnera i tylko ja i on ma prawo je komentować, dotykać czy po prostu sie na nie patrzeć. Jak ktoś chce sobie popatrzeć to niech zapłaci o!
pierwsze co mi przyszło na myśl to to że musisz mieć super cycki że Cie tak napadają w autobusach
serio tacy obcesowi ludzie u nas są? na sobie nie doświadczyłam nigdy, bo mam liche cycki, toteż jestem zaskoczona, że takie osobniki chodzą po świecie, a raczej jeżdzą autobusami.
Stary 2013-03-09, 20:44   #2395
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
no nie żartuj? z jakiej paki nie możesz ubrać zwykłej sukienki w kwiatki?
Nikt w takich nie chodzi za bardzo, bym się wyróżniała bardzo a to jednak nie jest takie fajne. Zbyt dużo tu zaczepiających dziadów.

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
trawa jest zawsze bardziej zielona po drugiej stronie płotu tutaj też jest najwięcej beżów, brązów i czerni, niby modne są te wszystkie buty z ćwiekami a dziewczyny chodzą po prostu w emu + rurki zresztą ja sama mam beżowy płaszcz
Hehe, może nie powinnam tak narzekać bo są na pewno gorsze miejsca.

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Candycotton, wychodzisz czasem gdzieś dalej, niż poza własne osiedle? Bo jak Cię czytam, to mam wrażenie, że znam zupełnie inny Szczecin niż Ty. W sklepach sukienki w kwiaty co roku na lato, a niby Ty nie możesz ubrać, bo takie wieśniaki w Szczecinie i byś była na celowniku Padłam. Może jakbyś pojechała do Afganistanu to owszem.
Oczywiście, co za pytanie. W sklepach sobie mogą być, ale na ulicy już ich nie widuję. Odkąd zbudowali Kaskadę faktycznie trochę się tam lepiej ubierają na wyjście, ale nadal to nie jest to. Zdarzyło mi się wyjść parę razy w zwiewnej czerwonej sukience, i dziękuję za takie wrażenia. Co innego w grupie większej, ale samemu to nic przyjemnego. To samo z dojazdem, samochodem to jeszcze ale komunikacją miejską tragedia.

Może ja mam jakiegoś pecha ale mi nawet spokoju nie dadzą ze wzgledu na brak opalenizny, idę w sukience, widać nogi w tym samym kolorze co reszta i tylko te spojrzenia i komentarze, że mam je opalić od obcych ludzi.

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2013-03-09 o 20:46
Stary 2013-03-09, 20:45   #2396
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego mnie dziwi to, że Europa taka niby nowoczesna a zakazuje zakrywania ciała i twarzy.
Zakazuje m.in. ze względów bezpieczeństwa. Wyobrażasz sobie, że przychodzi taki ktoś do banku/szkoły/instytucji publicznej i popełnia przestępstwo?
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:46   #2397
paulina800
Rozeznanie

boję się pomyśleć co słyszy na co dzień znana szczecińska blogerka kiedy wyjdzie na ulicę w takiej sukience: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

swoją drogą sukienka boska!!!!
Stary 2013-03-09, 20:49   #2398
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina800 Pokaż wiadomość
boję się pomyśleć co słyszy na co dzień znana szczecińska blogerka kiedy wyjdzie na ulicę w takiej sukience: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

swoją drogą sukienka boska!!!!
w tym rzecz, że podobno ona tak nie chodzi na codzień jak pokazuje na blogu nie wiem czy prawda czy nie, ale takie słychać głosy.

Candycotton, jak ja sama dobrze bym się czuła w sukience w kwiatki czy czerwonej to bym tak chodziła, co mnie jakieś durne komentarze o opaleniźnie itp, skoro ja się dobrze czuje w tym. oczywiście mowa o zwykłej kiecce, nie to że z gołym tyłkiem, cycem na wierzchu i inne takie pomysły, bo to zawsze spotka się, ze słuszną w tym wypadku, krytyką innych.

Czas edycji: 2013-03-09 o 20:53
Stary 2013-03-09, 20:51   #2399
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
w tym rzecz, że podobno ona tak nie chodzi na codzień jak pokazuje na blogu nie wiem czy prawda czy nie, ale takie słychać głosy.
Chodzi, chodzi. Na ulicy jest rajskim ptakiem Wcale to nie jest wizerunek dla potrzeb bloga.
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:52   #2400
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paulina800 Pokaż wiadomość
Raczej dość dużo słyszy A jeśli jedzie autobusem to pewnie cały wykład.

edit

http://www.facebook.com/photo.php?fb...e=1&permPage=1 masz tu odpowiedź, nie wyszła by z domu gdyby zwracała na to uwagę

"W Szczecinie bliskość Berlina nie pomaga. Kończę studia i się przeprowadzam.
Kiedyś miałam na sobie złote spodnie, kurtkę a la Michael Jackson, okulary, pióra, milion pierścionków i po zdjęciach poszłam do centrum handlowego Kaskada. Dziewczyny w sklepie wpadały na wieszaki. Szeptały "Widzisz to, widzisz to!?". "

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2013-03-09 o 20:59
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości