|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X
Cytat:
Napisałam w nawiasie że to komentarze pod filmikiem,to nie moja opinia tylko widzów. Tak szczerze to ja ją strasznie podziwiam i to że ona jest tak zdeterminowana i nagrywa dalej , bo ja bym dawno zrezygnowała po tym co jej ludzie piszą. Te komentarze czasem są okropne . Oglądam Szusz od samego początku przyznam że już mnie jej kanał trochę nudzi ,ponieważ to co już miała pokazać dawno pokazała ,a teraz tylko robi takie odświeżenia np w produktach bo wychodzą nowe i nowych firm. No ale jak nie ma co oglądać to przejrzę jej filmik z nudów. Mniammmm Kotajl http://www.youtube.com/watch?v=FDLV1mBGPgc Omlet u Szusz http://www.youtube.com/watch?v=cQgEgifk2KM i Łosoś u Gava &Agi http://www.youtube.com/watch?v=Vv8wjliJOjA Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2013-03-09 o 18:39 |
|
|
|
|
#2372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, ze jej filmiki byly kiedys wrzucone, ale teraz pierwszy raz kliknelam... Szczerze, nie moglabym jej ogladac, nie ten styl, drazniacy glos i sposob wypowiedzi, ale jezeli ona tak (w takich oryginalnych strojach i fryzurze) wychodzi z domu, to zazdroszcze, ze w USA jest taka tolerancja, nie wyobrazam jej sobie w Pl... |
|
|
|
|
#2373 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ogólnie głupi android i jego konta google i zmiany logowania na yt. Toteż dla spokoju przeniosłam suby na konto google bo sie youtubowym zalogować już nie dało. No i przy tej okazji też chciała pododawać instagramy itd ludzi. I się zaczęło. Wpisuję w google nicka a tam wyskakują blogi hejterskie. My to znowu nic XD Tak podsumowując hejterki każą youtuberkom przepraszać za to ile mają pieniędzy, że ich rodzice nie są na zasiłku tylko mają pracę, że nie mieszkają na farmie pełnej gnoju w Ameryce środkowej wśród tornad. Przeważnie padały tam okreslenia typu spoiled i priviledged. To, że ktoś się umie ubrać nie znaczy, że jest spoiled, może to tanie, może to z lumpa, może zarabia. A priviledged? No ale co w tym złego znowu, niczyja wina co robią jego rodzice. Różne rzeczy można im zarzucić typu reklamowanie ponad sufit, ale czepianie się ile ich rodzice zarabiają? A jaki one mają na to wpływ? Aczkooolwiek, się okazuje, że jak są te całe giveaway i konkursy to wygrywają w nich konta utworzone tego samego dnia. Nie wszędzie wiadomo, ale czasem jest tak, że one same do siebie wysyłają nagrody. Pic na wodę i fotomontaż. |
|
|
|
|
#2374 |
|
Rozeznanie
|
TheOleskaaaa i paczka/prezent za lakier
http://www.youtube.com/watch?v=GAfYKDWVgLk |
|
|
|
#2375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w PL jak człowiek wychodzi na dwór to musi być "odstrzelony", a w domu niektórzy wyglądają na zapuszczonych bardziej niż Ferdek Kiepski- coś ala moralność pani Dulskiej w kwestii wyglądu (włosy od fryzjera, a na stopach nieleczona grzybica )Z jednej strony fajnie, że polskie dziewczyny (i ogólnie wschodnie- Ukrainki, Litwini) wyglądaja ładnie na ulicach, ale czuć tez taką presje 'strojenia' się na wyjscie do miasta, galerii, na fitness itp. A w domu coś innego, poźniej po ślubie z powabnej kobiety wychodzi paszczur z wałkami na głowie bo można sobie już pofolgować Dlatego ja mam marzenie, abym wszędzie mogła chodzić bez skrępowania i legalnie w Niqab no cóż...marzenia są po to aby o nich marzyć, a nie spełniać |
|
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardziej się rozchodzi o określony styl ubierania np. taki jak ma Bunny(chociaż dla mnie to jak ona się ubiera to pikuś, nie przeciętnie, ale też nie wiadomo czego kontrowersyjnego nie ubiera ). większa tolerancja pod tym względem byłaby mile widziana |
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2378 |
|
Konto usunięte
|
Ten błękitny lakier blogowy z rossmanna się trzyma. Szok, pierwsze moje wibo, które się trzyma. A jak się zeskanuje kod na lakierze to przenosi do bloga. Fajna sprawa.
Szczerze to mnie moje miasto bardzo pod tym względem denerwuje. Niby Szczecin leży na zachodzie, jest dość spory, ale tu nadal wszystko w trzech paskach chodzi ubrane. I tylko cztery kolory- czarny, brązowy, beżowy i jeans. Każdy kto się inaczej ubierze jest na celowniku. Szkoda mi jest bo chętnie by wyszła latem w sukience w kwiatki a jest to trochę nie do pomyślenia, zwłaszcza na osiedlu, w centrum już lepiej ale nadal bym się bardzo wyróżniała. Dlatego pewnie ta moda na czarne płaszcze i brązowe/nude dodatki się tak bardzo u nas przyjęła. Laski się cieszą, bo są modne, ale nadal bez koloru. Widzę, że powoli pojawia się ten cały kobalt w postaci szalików ale na tym koniec. Zielonego ja tu wiosną pewnie nie uświadczę, a już na bank w połączeniu z różowym, żółtym, kremowym. Nie rozumiem skąd ten konserwatyzm, w Poznaniu na ulicy chodzą jak z magazynów o modzie. |
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie żartuj? z jakiej paki nie możesz ubrać zwykłej sukienki w kwiatki?
|
|
|
|
|
#2380 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ona ma nagrane ponad 50 filmów!
|
||
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę im tych prezentów od widzów
|
#2382 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak czasami czytam komentarze, że coś jest drogie i ktoś to kupił, że ktoś komuś dał coś drogiego i to takie złe, dziwne i w ogóle, to aż mnie w dołku ściska. Według mnie zaglądanie do cudzego portfela jest co najmniej nie na miejscu. Każdy ma prawo rozdysponowywać swoje pieniądze, jak tylko ma ochotę i nikomu nic do tego.
|
|
|
|
#2383 |
|
Raczkowanie
|
Dlatego ja mam marzenie, abym wszędzie mogła chodzić bez skrępowania i legalnie w Niqab
no cóż...marzenia są po to aby o nich marzyć, a nie spełniać Nie wiem, czy Cie dobrze zrozumialam, chcialabys chodzic z zaslonieta twarza? Bo z tego co kojarze niqab to jest ta zaslonka na twarz... |
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo o to się raczej rozchodzi, a nie o krytykę innych, że jak tak można w ogóle, tyle pieniedzy! - ja to przynajmniej w ten sposób odbieram, bo co kogo interesuje kto na co wydaje pieniądze, tym bardziej jeśli chodzi o obce nam osoby.
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-03-09 o 19:55 |
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chodzenie w piżamie czy dresie nie wyklucza higieny i dbania o czystośc. A oryginalne, nietypowe ubrania teraz to pewnie trafiłyby na strony pokroju wiocha.pl, a ile dziwacznych komentarzy musiałaby sie nasłuchać osoba je nosząca tolerancja jest pożądana, ale nikt jej nie narzuci od tak, odgórnie, ale my sami musimy przestać komentować/ wyśmiewać takie rzeczy (a nie w autobusie po kryjomu obrabiamy tyłki osób obok: patrz jakie ona ma włosy, a zęby!? widziałaś to? co za buty...mogłaby je wyczyścić...a spodnie...chryste przecież dzwony to kicz!!! ale wiocha...weź zrób zdjęcie...ale jaja-idę wrzucić na fejsa..). Nie raz słyszałam taką rozmowę, ale to takie błędne koło- ty obgadujesz kogoś, ktos inny ciebie i tak w koło Macieju, aż samemu nawet nei zorientujemy sie kiedy ograniczyliśmy siebie samych i pozbawiliśmy pewnego rodzaju wolności.Dlatego ja zawsze staram sie trzymać z daleka od krytykowania stylu/ ubrań danej osoby. Bunny jest oryginalna, troche dziwna dla mnie, ale nie bardziej niż laski strzaskane na heban w białych kozaczkach, ortalionowej kurtce, siwo-blond włosach i akrylowych krogulcach. I to i to jest dla mnie ździebko egzotyczne
|
|
|
|
|
#2386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ale niektórzy wręcz wytykają to palcami, krytykują, piszą, że ktoś się bezczelnie chwali, itp. Denerwuje mnie to straaasznie! Podobnie jak komentarze pod filmikami (i notkami na blogach zresztą też), gdzie się wytyka jakieś literówki, przejęzyczenia, ortografię, itp. Według mnie to straszny brak taktu. Jeśli ktoś chce komuś zwrócić tego typu uwagę, to powinien zrobić to raczej prywatnie.
|
|
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj też jest najwięcej beżów, brązów i czerni, niby modne są te wszystkie buty z ćwiekami a dziewczyny chodzą po prostu w emu + rurki zresztą ja sama mam beżowy płaszcz
|
|
|
|
|
#2388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to jest dla mnie dziwne, ale tak jak piszesz, u nas w kraju chyba się to nigdy nie zmieni.---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
dla mnie to zrozumiałe i jasne, ale dla wielu blogerek/ vlogerek i ogolnie ludzi jest nie do pojęcia, bo ja na pewno zazdroszcze i zaglądam do portfela
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-03-09 o 20:17 |
||
|
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
Candycotton, wychodzisz czasem gdzieś dalej, niż poza własne osiedle?
Bo jak Cię czytam, to mam wrażenie, że znam zupełnie inny Szczecin niż Ty. W sklepach sukienki w kwiaty co roku na lato, a niby Ty nie możesz ubrać, bo takie wieśniaki w Szczecinie i byś była na celowniku Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-03-09 o 20:28 |
|
|
|
#2390 |
|
Raczkowanie
|
Patrzcie na to:
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, cała zasłonięta, tylko widać oczy ), dlatego jak któryś z rzędu koleś w autobusie czy tramwaju sadzi mi teksty o moim biuście albo co on by ze mną nie robił gdybym była jego dziewczyną (pomijając, że jest to juz molestowanie) to moim jedynym marzeniem wtedy jest założenie czapki Niewidka albo Niqab. Ja w domu mogę wyglądac nawet jak tancerka go go, ale nei widzę sensu epatowania seksualnościa w stosunku do obcych mi osób, tym bardziej facetów. A nie: w domu stara raszpla dla swojego faceta, a jak wychodzi "na miasto" to kilo make upu, najlepsze ciuchy, szpilki 13cm, doczepy, kręcimy pupą, wkładamy push upy i zaklinamy rzeczywistość. Niqab daje poczucie, że jesteś traktowany równo i ludzie postrzegają cie poprzez twoje postępowanie i wiedzę, a nie poprzez atrakcyjność cielesną. Moje ciało to własność moja i co najwyżej mojego partnera i tylko ja i on ma prawo je komentować, dotykać czy po prostu sie na nie patrzeć. Jak ktoś chce sobie popatrzeć to niech zapłaci o!
|
|
|
|
|
#2393 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio tacy obcesowi ludzie u nas są? na sobie nie doświadczyłam nigdy, bo mam liche cycki , toteż jestem zaskoczona, że takie osobniki chodzą po świecie, a raczej jeżdzą autobusami.
|
|
|
|
|
#2395 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może ja mam jakiegoś pecha ale mi nawet spokoju nie dadzą ze wzgledu na brak opalenizny, idę w sukience, widać nogi w tym samym kolorze co reszta i tylko te spojrzenia i komentarze, że mam je opalić od obcych ludzi. Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2013-03-09 o 20:46 |
|||
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Rozeznanie
|
boję się pomyśleć co słyszy na co dzień znana szczecińska blogerka kiedy wyjdzie na ulicę w takiej sukience: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
swoją drogą sukienka boska!!!!
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy prawda czy nie, ale takie słychać głosy.Candycotton, jak ja sama dobrze bym się czuła w sukience w kwiatki czy czerwonej to bym tak chodziła, co mnie jakieś durne komentarze o opaleniźnie itp, skoro ja się dobrze czuje w tym. oczywiście mowa o zwykłej kiecce, nie to że z gołym tyłkiem, cycem na wierzchu i inne takie pomysły, bo to zawsze spotka się, ze słuszną w tym wypadku, krytyką innych. Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-03-09 o 20:53 |
|
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2400 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
edit http://www.facebook.com/photo.php?fb...e=1&permPage=1 masz tu odpowiedź, nie wyszła by z domu gdyby zwracała na to uwagę "W Szczecinie bliskość Berlina nie pomaga. Kończę studia i się przeprowadzam. Kiedyś miałam na sobie złote spodnie, kurtkę a la Michael Jackson, okulary, pióra, milion pierścionków i po zdjęciach poszłam do centrum handlowego Kaskada. Dziewczyny w sklepie wpadały na wieszaki. Szeptały "Widzisz to, widzisz to!?". " Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2013-03-09 o 20:59 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

w PL jak człowiek wychodzi na dwór to musi być "odstrzelony", a w domu niektórzy wyglądają na zapuszczonych bardziej niż Ferdek Kiepski- coś ala moralność pani Dulskiej w kwestii wyglądu (włosy od fryzjera, a na stopach nieleczona grzybica
no cóż...marzenia są po to aby o nich marzyć, a nie spełniać
). większa tolerancja pod tym względem byłaby mile widziana

no nie żartuj? z jakiej paki nie możesz ubrać zwykłej sukienki w kwiatki?

bo o to się raczej rozchodzi, a nie o krytykę innych, że jak tak można w ogóle, tyle pieniedzy! - ja to przynajmniej w ten sposób odbieram, bo co kogo interesuje kto na co wydaje pieniądze, tym bardziej jeśli chodzi o obce nam osoby.
tolerancja jest pożądana, ale nikt jej nie narzuci od tak, odgórnie, ale my sami musimy przestać komentować/ wyśmiewać takie rzeczy (a nie w autobusie po kryjomu obrabiamy tyłki osób obok: patrz jakie ona ma włosy, a zęby!? widziałaś to? co za buty...mogłaby je wyczyścić...a spodnie...chryste przecież dzwony to kicz!!! ale wiocha...weź zrób zdjęcie...ale jaja-idę wrzucić na fejsa..). Nie raz słyszałam taką rozmowę, ale to takie błędne koło- ty obgadujesz kogoś, ktos inny ciebie i tak w koło Macieju, aż samemu nawet nei zorientujemy sie kiedy ograniczyliśmy siebie samych i pozbawiliśmy pewnego rodzaju wolności.
13.03.2008