Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013 cz.11 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 12 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.12 2 4,00%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.12 1 2,00%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.12 1 2,00%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,00%
Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 25 50,00%
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 8 16,00%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.12 5 10,00%
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.12 6 12,00%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-09, 21:50   #2011
Innocence_89
Rozeznanie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
ceną i ma tez dodatkowe wywietrzniki w gondolce, dwie budki ale wymiary itp to jest to samo
no tak 150 zł więcej no i wygląd classica bardziej mi pasuje no nic zobaczymy a funkcje ma te same ?amortyzacja i te sprawy?

Storczykomaniaczka : 25
Innocence_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 21:55   #2012
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
A nie wiesz czym się różni classic od freeline?
Freeline ma daszek w budce i miał dodatkowe okienko a w tym roku ma go ponoć nie być.
Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
ten najnowszy model jedo fyn memo ma dwie budki i problem rozwiązany, ja mam stara wersje tj classic ale jak się doczepi taki materiał z gumką to jest ok
To nawet nie wiedziałam ale memo mi się nie podobał, taka mydelniczka
Cytat:
Napisane przez Innocence_89 Pokaż wiadomość
No to chyba też sie na niego zdecydujemy ile płaciłaś za niego i gdzie kupowałaś?
ma kosztować około 1550zł, dokładnie się dowiemy za 3 tygodnie jak przyjdzie, zamawialiśmy w sklepie stacjonarnym u nas w mieście

no i my wzięliśmy classic bo nam odpowiadał kolorystycznie, freeline ma tylko 8 kolorów, mąż nie chciał czarnego a inne mi się nie podobały

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2013-03-09 o 22:02
XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:13   #2013
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Faktycznie, jakoś tak dziwnie spokojnie tutaj. Czyżbyście oglądały Epokę Lodowcową?
dokladnie

my w pon dostaniemy nasz Jedo, dzwonili wczoraj ze sklepu

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:21   #2014
Innocence_89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
dokladnie

jaki model?

Storczykomaniaczka : 25
Innocence_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:26   #2015
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Innocence_89 Pokaż wiadomość
jaki model?
Classic
myśleliśmy nad memo ale nie było fajnych zestawów na all z fotelikami, a z freeline jakoś nie umieliśmy się na kolor zdecydować.

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:27   #2016
niunka045
Zadomowienie

Dziewczyny bardzo rzadko was odwiedzam ostatnio uczelnia do późna potem w domu trzeba porobić staram się czytać na zajęciach trochę. Trzymam Kciuki za każdą wizytę Diabli a także za zdrowie dziewczynek Aaś jestem z wami duchem cały czas. Do napisania o tak późnej porze skłoniły mnie wyniki badań które właśnie przyniósł ze sobą z pracy TŻ
Chodzi o to że jest już późno nie będę dzwonić do gina więc zapytam was. Wynik cytomegalii IgG mam 1107,56. To jest dużo dużo powyżej normy. Tyle się naczytałam w necie że nie wiem co myśleć... Może któraś z was ma jakieś doświadczenia z takimi wynikami???

Edytowane przez niunka045
Czas edycji: 2013-03-09 o 22:30
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:46   #2017
salviae
Zadomowienie

Skończyłam oglądać Django, film super już dawno nie widziałam filmu który mi się naprawdę podobał, polecam , a widzę, że dzieci jeszcze nie ma to dziewczyny imprezują w sobotni wieczór

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

niunka sprawdziłam swój wynik i mam tylko napisane, że igg mniej niż 500 igm ujemne i lekarz powiedział, że to świadczy o tym, że już dość dawno przechodziłam, ty igm nie miałaś?
I Like Me So Much Better WhenYou Are Naked... Ouooo
Kubuś
salviae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:51   #2018
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość

niunka sprawdziłam swój wynik i mam tylko napisane, że igg mniej niż 500 igm ujemne i lekarz powiedział, że to świadczy o tym, że już dość dawno przechodziłam, ty igm nie miałaś?
IgM mam 0,400 IgG 1107,5 czyli to IgG to znaczy że to kiedyś przeszłam i nie będzie to miało wpływy na rozwój Jasia???
Stary 2013-03-09, 23:03   #2019
salviae
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
IgM mam 0,400 IgG 1107,5 czyli to IgG to znaczy że to kiedyś przeszłam i nie będzie to miało wpływy na rozwój Jasia???
igg dodatnie i igm ujemne świadczy o tym, ze chorobę przechodziłaś i w tym momencie nie jesteś zarażona, może jeśli masz takie wysokie to lekarz będzie chciał je powtórzyć, wychodzi na to ze im niższe tym wcześniej chorowałaś upewnisz się u lekarza
I Like Me So Much Better WhenYou Are Naked... Ouooo
Kubuś
salviae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 23:06   #2020
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
igg dodatnie i igm ujemne świadczy o tym, ze chorobę przechodziłaś i w tym momencie nie jesteś zarażona, może jeśli masz takie wysokie to lekarz będzie chciał je powtórzyć, wychodzi na to ze im niższe tym wcześniej chorowałaś upewnisz się u lekarza
Dzięki troszkę mnie uspokoiłaś przynajmniej spać będę mogła w miare spokojnie
Stary 2013-03-10, 00:22   #2021
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
zabieram się za nadrabianie! chyba zaraz otworzę sobie tego mojego szampana................. ....

ja z kolei wcześniej nie miałam za bardzo gdzie pomagać, bo firma wszystko robiła - właśnie takie rzeczy jak mury, dach... elektryka, hydraulika, wszelkie takie konstrukcyjne rzeczy - to bym się bała tykać. bo się nie znam ale szpachlowanie ścian? na tych ścianach, co my mamy, to jest naprawdę przyjemna robota, bo bardzo ładnie nam firma otynkowała wszystko. jeśli chodzi o płytki - wierz mi, miałam stresa ale mamy bardzo dużo metrów do położenia, a "fachowcy" wołali minimum 28 euro za metr kwadratowy (najwięcej chciał jakiś polak, 50 euro plus koszty materiałów...). i robotę tych za 28 euro widzieliśmy - naprawdę to, co zrobił mój mąż, wygląda lepiej. a jeszcze sporo ludzi narzeka, że fachowcom dużo płytek schodzi, bo docinają niedbale, łupią "na próbę"... a my zdecydowaliśmy się na porządne płytki i każda jest na wagę złota (wybieraliśmy ponad rok... średnio co miesiąc zmienialiśmy zdanie ).
jeśli chodzi o rozplanowanie wszystkiego w kuchni i łazienkach - bardzo trudne zadanie. plan kuchni zmienialiśmy baaardzo często. dobranie kolorów, materiałów, głupich uchwytów i wszystkiego, żeby to nie kosztowało majątku, było nielada zadaniem.
łazienki trzeba też dobrze przemyśleć. zaznajomiona projektantka wnętrz zajmuje się łazienkami, ale szczerze - niebardzo pomogła. ja chyba jednak wolę proste rozwiązania. żadnych udziwnień, ścian na środku i skosów nie chcę. ładne płytki, dodatki, lustra i oświetlenie - i mamy szał ciał. nie trzeba na siłę udziwniać
rozrysuj sobie wszystko, pomyśl ile miejsca na co potrzebujesz. np. ile szafek w łazience? czy półeczki, czy coś za lustrem, żeby się nie kurzyło? a w kuchni musisz mieć 3 strefy: przechowywanie (lodówka, szafki z zapasami), zmywanie, gotowanie. do tego porządne miejsce do przygotowywania, z szybkim dostępem do naczyń i "narzędzi". i podobno najlepiej, jak te strefy są w odpowiednim ciągu lub "po trójkącie", żeby nie biegać jak wariat.
ech, to się rozpisałam, a pewnie swoje już wiesz no w każdym razie wydaje się to dużo łatwiejsze, póki nie trzeba podejmować decyzji. jak ze wszystkim
Masakra z tymi fachowcami i ich cenami...na szczescie moj mezu siedzi w budowlance zwiazanej z kamieniami granitami marmurami itd. wiec duzo prac wykonywanych bylo po znajomosci lub z polecenia, moj tato to tez murarz tynkarz sporo nam pomaga, przyjaciel tz robi dachy, no praktycznie wszystko mamy tak jakos zalatwiane po znajomosci i lepszych cenach, bez tego pewnie byloby nam duzo ciezej
Co do rozmieszczenia to mamy niezla 'sciage' -na stronie naszej pracowni sa gotowe realizacje naszego domu i stanowia fajne inspiracje, dobrze jest tak zobaczyc kogos rozwiazania- bo ludzie placa za takie projekty ciezka kase, a tak to mozna z kilku realizacji cos sciagnac plus swoja wizje jakos to bedzie tylko ostatnio sie przerazilam, jak zaczelismy spisywac zamowienie co i w jakimkolorze itd. ale bedzie dobrze licze na swoj gust i to ze nie odpodoba mi sie szybko wszystko to co wybieramy
Stary 2013-03-10, 05:54   #2022
axella
Zakorzenienie

GG do axella

dzień dobry
któryś raz z rzędu budze się o tak dziwnej godzinie głodna jak 150..

no wiec wcinam serek wiejski i wafelka i idę spać dalej

relax wannowy super, włosy średnio,żałuje jednak że nie wziełam henny ale niech będzie :P

z tż jeszcze sie chwile kłócilismy ale już jest względnie spokojnie..
dzis go nie ma do 23 a ja idę do rodziców na obiadek więc dzień jakos minie

miłego wstawanka

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 06:12   #2023
szczesliwa25
Rozeznanie

axella ja już od 2 tygodni wstaję po 6 i zawsze nieziemsko głodna, tylko w przeciwieństwie do Ciebie nie umiałabym już potem zasnąć )

idę sobię przejrzę z nudów marcówki
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 06:45   #2024
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
super

Cześć, my już na nogach, dziś szkoła
Baardzo mi się nie chce i już kombinowałam żeby wyłączyć budzić i spać dalej ale trza być twardym

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 08:26   #2025
ankaaa206
Wtajemniczenie

u mnie też pobudka o 6, mały głód, właśnie wypiłam kakao i wszamałam kanapki z tuńczykiem
małż ma mi dziś kupić wkładki do sprawdzania wycieku plynu owodniowego, bo mam ciągle mokro szczególnie przy zmianie pozycji ciała, np usiąde, wstanę, ukucnę, na razie nie chcę panikować z pogotowiem itp, najwyżej jak nie będzie tych wkladek w aptece to w pon zadzwonie do gina,

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 08:27   #2026
_pola
Rozeznanie

Hej ranne ptaszki

Cytat:
Dziewczyny bardzo rzadko was odwiedzam ostatnio uczelnia do późna potem w domu trzeba porobić staram się czytać na zajęciach trochę. Trzymam Kciuki za każdą wizytę Diabli a także za zdrowie dziewczynek Aaś jestem z wami duchem cały czas. Do napisania o tak późnej porze skłoniły mnie wyniki badań które właśnie przyniósł ze sobą z pracy TŻ
Chodzi o to że jest już późno nie będę dzwonić do gina więc zapytam was. Wynik cytomegalii IgG mam 1107,56. To jest dużo dużo powyżej normy. Tyle się naczytałam w necie że nie wiem co myśleć... Może któraś z was ma jakieś doświadczenia z takimi wynikami???
Dodatnie przeciwciala w klasie IgG oznaczaja, ze przechorowalas chorobe i to według Twojego wyniku dawno.

cyt;
Stwierdzenie obecności przeciwciał przeciwko CMV w klasie IgG może świadczyć o:
> aktywnej infekcji
> przebytej chorobie
Ocena awidności przeciwciał IgG pozwala na wykluczenie lub potwierdzenie pierwotnej infekcji ciągu ostatnich 3-4 m-cy. Test ten jest pomocny szczególnie u pacjentów z wysokim mianem przeciwciał IgG lub/i długo utrzymującymi się przeciwciałami klasy IgM.

Interpretacja wyniku:
> Wysoka awidność IgG: Infekcja „starsza” niż 3 m-ce.
> Niska awidność IgG: Infekcja „młodsza” niż 3 m-ce.
> Graniczna widność: Wynik niejednoznaczny.

Franek
5 sierpień 2014

I wyciągnęło do mnie malutką rączkę,
I siłę mi dało niespotykaną,
I miłość największą,
bezinteresowną...
Dziecko moje

23 maj 2012 11tc
_pola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 08:34   #2027
szczesliwa25
Rozeznanie

No moje panny, na marcowo-kwietniowych rozpakowywanie idzie pełną parą - u nas to w ogóle będzie szaleć bo jest nas chyba z 2x więcej

A tymczasem lecę się ogarnąć i szybciutko do pracy zobaczyć czy wszystko okej Później z mężem jedziemy na jakiś pyszny obiadek - mamy do sprawdzenia nową restaurację

Ściskam mocno i miłego dnia życzę każdej z Was do wieczora!
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 09:01   #2028
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
nie martw się, po prostu już przechodziłaś cyto

Cytat:
dokładnie tak. ja też miałam igg powyżej normy i było OK

dzień dobry
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 09:09   #2029
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
No moje panny, na marcowo-kwietniowych rozpakowywanie idzie pełną parą - u nas to w ogóle będzie szaleć bo jest nas chyba z 2x więcej

A tymczasem lecę się ogarnąć i szybciutko do pracy zobaczyć czy wszystko okej Później z mężem jedziemy na jakiś pyszny obiadek - mamy do sprawdzenia nową restaurację

Ściskam mocno i miłego dnia życzę każdej z Was do wieczora!
Właśnie poczytałam i się poryczałam

Dzień dobry bardzo

Wszystkiego najlepszego dla naszych małych mężczyzn w brzuszkach z okazji ich święta

No a mój mężczyzna wita się w 28 tygodniu!!!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 09:11   #2030
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
Hej ranne ptaszki

Dodatnie przeciwciala w klasie IgG oznaczaja, ze przechorowalas chorobe i to według Twojego wyniku dawno.

cyt;
Stwierdzenie obecności przeciwciał przeciwko CMV w klasie IgG może świadczyć o:
> aktywnej infekcji
> przebytej chorobie
Ocena awidności przeciwciał IgG pozwala na wykluczenie lub potwierdzenie pierwotnej infekcji ciągu ostatnich 3-4 m-cy. Test ten jest pomocny szczególnie u pacjentów z wysokim mianem przeciwciał IgG lub/i długo utrzymującymi się przeciwciałami klasy IgM.

Interpretacja wyniku:
> Wysoka awidność IgG: Infekcja „starsza” niż 3 m-ce.
> Niska awidność IgG: Infekcja „młodsza” niż 3 m-ce.
> Graniczna widność: Wynik niejednoznaczny.

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
nie martw się, po prostu już przechodziłaś cyto

dokładnie tak. ja też miałam igg powyżej normy i było OK

dzień dobry
Dziękuję Kochane jesteście ja tu już czarne scenariusze pisałam
Udanej niedzieli z rana wam życzę
U nas TŻ robi jajeczka ze szpinakiem. Nie wiem tylko czy pasuje do tego kakao ale chyba zaryzykuje

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość

Dzień dobry bardzo

Wszystkiego najlepszego dla naszych małych mężczyzn w brzuszkach z okazji ich święta

za 28tc. Mój mały mężczyzna dziękuje serdecznie
Stary 2013-03-10, 09:12   #2031
banka26
Zakorzenienie

helo z rana, u nas sypie snieg , wiec mamy znowu zime..... na dodatek mlody obudzil i plakal ze boli go czolo i brzuch ja do czola a tam wrzatek i 39 stopni , wiec lezy w lozku , najgorzej ze jutro j mm wizyte o 10,20 i maz jedzie zaewiezc suke na operacje i zastanawiam sie co zrobic z mlodym bo do szkoly nie pojdzie , ja dzisij obudzilam sie z bole drugiego ucha juz mam dosc masakra chyba jutro jeszcze u rodzinnego wyladujemy masakra
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 09:12   #2032
ada32
Wtajemniczenie

hej hej ...i dalej czytam i dogonic nie mogę he he..

dam sobie spokój chyba bo jesteście szalone w produkowaniu tych postów

milej niedzieli ..........

szczęśliwa
też podczytuje marcowki i się nakrecam nieziemsko....
co za emocje!!!

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 09:13   #2033
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, jeśli chodzi o cytomegalowirusa to ja bym dzwoniła do ginekologa.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 09:18   #2034
banka26
Zakorzenienie

Cytat:

Dzień dobry bardzo

helo kochana za 28 tc
i co to za dzien mezczyzn ????? kto go wymyslil?? pierwszy raz slysze hehehe dzien chlopaka 30 wrzesnia to wiem ze jest nawet w kalendarzu jest ale dzien mezczyzny ???
boolii i swedzi mnie uchoooo

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
dokladnei z tego co wiem jest to bardzo grozny wirus , nie chce tu pisac histori bo nie chce straszyc , ale jak najszybciej skontaktuj sie z ginem
Stary 2013-03-10, 09:19   #2035
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
helo z rana, u nas sypie snieg , wiec mamy znowu zime..... na dodatek mlody obudzil i plakal ze boli go czolo i brzuch ja do czola a tam wrzatek i 39 stopni , wiec lezy w lozku , najgorzej ze jutro j mm wizyte o 10,20 i maz jedzie zaewiezc suke na operacje i zastanawiam sie co zrobic z mlodym bo do szkoly nie pojdzie , ja dzisij obudzilam sie z bole drugiego ucha juz mam dosc masakra chyba jutro jeszcze u rodzinnego wyladujemy masakra
Z taką temperaturą to Młodego do auta i na pogotowie.A ty, no cóż, chyba musisz poczekać do jutra, chyba, że na pogotowiu się też załapiesz jako ciężarna. Z bólem ucha to będzie cięzko, a gorączki nie masz?

Stary 2013-03-10, 09:22   #2036
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
Będę dzwonić jutro tak dla pewności ale wolałam od razu zapytać bo tyle się naczytałam, że moje nerwy całkowicie puściły a tak to w miare spokojnie mogę wytrzymać do jutra
Stary 2013-03-10, 09:28   #2037
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Z taką temperaturą to Młodego do auta i na pogotowie.A ty, no cóż, chyba musisz poczekać do jutra, chyba, że na pogotowiu się też załapiesz jako ciężarna. Z bólem ucha to będzie cięzko, a gorączki nie masz?
co ty dalam mu ibuprofen , u nas nie ma pogotowia tylko prychodnie dyzurujace , tam zaraz antybiotyk wcisna , a zreszta 1 dzien goraczki to objawow za duzo moze nie byc i nic nei bedzie widac ze 2-3 dni trzeba poczekac
Stary 2013-03-10, 09:34   #2038
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
helo kochana za 28 tc
i co to za dzien mezczyzn ????? kto go wymyslil?? pierwszy raz slysze hehehe dzien chlopaka 30 wrzesnia to wiem ze jest nawet w kalendarzu jest ale dzien mezczyzny ???
boolii i swedzi mnie uchoooo

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

dokladnei z tego co wiem jest to bardzo grozny wirus , nie chce tu pisac histori bo nie chce straszyc , ale jak najszybciej skontaktuj sie z ginem
Współczuję bólu ucha:/
Buziaki dla synka!!!
No pewnie nam pozazdrościły chłopy Dnia Kobiet

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 09:37   #2039
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję bólu ucha:/
Buziaki dla synka!!!
No pewnie nam pozazdrościły chłopy Dnia Kobiet

hehehe dobre ze moj nic na ten temat nie wspominal hehe
Stary 2013-03-10, 09:39   #2040
xal
Zakorzenienie

Cytat:
co ty dalam mu ibuprofen , u nas nie ma pogotowia tylko prychodnie dyzurujace , tam zaraz antybiotyk wcisna , a zreszta 1 dzien goraczki to objawow za duzo moze nie byc i nic nei bedzie widac ze 2-3 dni trzeba poczekac
Ja rzadko mam wyższą temperaturę dlatego przy 39 pewnie bym pojechała na pogotowie albo do lekarza. Ale ty wiesz lepiej co może być twojemu dziecku.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości