Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-09, 22:45   #3721
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Jak to dobrze ze czasy się zmieniły i mamy wcześniakow mogą być przy nich . Ze mną było wszystko ok a moja mama pierwszy raz mnie zobaczyła dopiero po kilku dniach.
Nie wiem jak jest w PL bo moja Misianka urodzona w DE i gdybym mogla (moja starsza wtedy 7latka zaczynala szkole, nie znajac jezyka.)to bym mieszkala w klinice dzieciecej, miala bym osobny pokoj razem z corcia . Tam dziecko musi zostac w szpitalu do 36tyg i wypisywane jest po 24 godz testach pracy serca i pluc. Bylam u niej ile moglam, caly czas lezalysmy sobie na lezaczku, na golaska pod kolderkami .Czytalam ksiazki jej do uszka, spiewalam a ona tak spokojnie spala ze czasem pielegniarka wpadala ja pobudzic bo oddychala za wolno. Mylam, przebieralam, karmilam przez sonde a pozniej butelka , wszystko bylo w szafeczkach dla dzieci a dla mam karmiacych pokoj wyposazony w laktatory, napoje pobudzajsce laktacje, wkladki do stanikow. Teraz gdy moja corcia jest zmeczona to rozciaga mi bluzke zeby porzytulic sie do cialka. Straszne to uczucie gdy musisz zostawic dzieciatko samo w szpitalu, przychodzisz a ono placze i nie mozesz od razu wziasc na rece bo zapiete w te wszystkie urzadzenia
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 23:13   #3722
ania2003
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Dobry wieczor dziewczynki wpadlam tylko sie przywitac i Was szybciutko nadrobic, ale tu dzis pustka wieje.
Stary 2013-03-10, 08:09   #3723
przedpo
Raczkowanie

Witam się z rana. Po prysznicu, po kawce
Biorę się za nadrabianie zaległości i szukanie ćwiczeń Ewki na nogi

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 09:04   #3724
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Witam się z rana. Po prysznicu, po kawce
Biorę się za nadrabianie zaległości i szukanie ćwiczeń Ewki na nogi
I ja się witam z rana przy kawce-niestety noc była ciężka,bo zamiast mnie jak myślałam to dzieciaki mi się rozłożyły:-(

Przedpo,
zaległości dużó nie będziesz miała,bo wczoraj nic się nie działo...hihi
Stary 2013-03-10, 09:19   #3725
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

cześć dziewczynki i ja się z rana witam miałam wam wkleić cycuchy w piątek ale no remont u rodziców i nie wiadomo gdzie położyli aparat i pupa jak znajdę to zrobię zdjęcia i wkleję bo cycunie się zmieniły bardziej zmiękły ale jeszcze obolewają mnie a dr powiedział że jak już nie będą mnie bolały mam masować je ale to już zostawię Danielowi niech się nacieszy opuchlizna już chyba zeszła więcw pracy nie kapną się że coś majstrowałam bo wyglądają jakbym była w takim porządnym staniku gąbkowym haha
Stary 2013-03-10, 09:31   #3726
ania2003
Raczkowanie

Czesc dziewczyny jA rowniez witam sie z rana juz po porannej kawce i godzinnym treningu na biezni. Lece poogladac Wasze galerie no i Jusj czekam na Twoje nowe zdjecia

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Maz obiecL zrobic mi dzis sesje w podkoszulkach wiec jak zrobi to Wam wrzuce nore zdjecia
Stary 2013-03-10, 09:42   #3727
Olivkaa200
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny witam się po weekendowych szalenstwach narazie trzeba odpoczac dobrze ze sie nie rospisywalyscie bo bym nie moala jak nadrobic lece zaraz pozwiedzac albumiki

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 10:41   #3728
buziol04
Raczkowanie

witam Was z rana Faktycznie nie dużo do nadrabianie było

Dziewczyny ja im bliżej operacji tym wiecej pytań mam i watpliwości co do techniznych aspektów. Zaczełam czytać wczoraj forum o asymetrii piersi i się przeraziłam , bo pomimo ze ktos miał asymetrie to czesto wkładano mu jednak ten sam implant (a niektóre z dziewczyn miały ja faktycznie widaczna) Ja u siebie takiej nie widze ( no może jakaś minimalna a róznice mam dośc spora w implantach bo mam 325 i 375 ) a jeszcze wyczytałam, ze sutki mogą być po włozeniu roznych implantów niesymetruyczne a na obecna chwile sa dobrze ułozone wiec zaczynam sie obawiać a operacja za tydzien . Moze to taki stres przed operacyjny i zaczynam sie doszukiwac , już sama nie wiem . Któras z Was miała podobnie?
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 10:46   #3729
edzia1985
Raczkowanie

Witam sie z rana

Widzę ze na forum spokojnie było,to dobrze

Uciekam na spining kochane do pózniej

SIZE=6]
maluch311 - 11.03 - 1
margo50100 14.03 - 4
gawisz 19.03 - 9
buziol04 - 20.03 - 10
ktopozna 10.04 - 31
martika25300 07.05 - 58
kolorowa 10.05 - 61
Edzia1985 11.05- 62[/SIZE]
[/QUOTE]

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Coś namieszalam w wyliczanke pózniej naprawie

11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K
Poznań

Edytowane przez edzia1985
Czas edycji: 2013-03-10 o 10:46
edzia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 11:03   #3730
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez edzia1985 Pokaż wiadomość
Witam sie z rana

Widzę ze na forum spokojnie było,to dobrze

Uciekam na spining kochane do pózniej

SIZE=6]
maluch311 - 11.03 - 1
margo50100 14.03 - 4
gawisz 19.03 - 9
buziol04 - 20.03 - 10
ktopozna 10.04 - 31
martika25300 07.05 - 58
kolorowa 10.05 - 61
Edzia1985 11.05- 62[/SIZE]

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Coś namieszalam w wyliczanke pózniej naprawie[/QUOTE]

Edziu MALACH311 a nie Maluch i zmien date na 12 bo musiala przelozyc na wtorek

Czesc dziewczynki

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
witam Was z rana Faktycznie nie dużo do nadrabianie było

Dziewczyny ja im bliżej operacji tym wiecej pytań mam i watpliwości co do techniznych aspektów. Zaczełam czytać wczoraj forum o asymetrii piersi i się przeraziłam , bo pomimo ze ktos miał asymetrie to czesto wkładano mu jednak ten sam implant (a niektóre z dziewczyn miały ja faktycznie widaczna) Ja u siebie takiej nie widze ( no może jakaś minimalna a róznice mam dośc spora w implantach bo mam 325 i 375 ) a jeszcze wyczytałam, ze sutki mogą być po włozeniu roznych implantów niesymetruyczne a na obecna chwile sa dobrze ułozone wiec zaczynam sie obawiać a operacja za tydzien . Moze to taki stres przed operacyjny i zaczynam sie doszukiwac , już sama nie wiem . Któras z Was miała podobnie?

Moze napisz do doktora co Cie niepokoi, niech wyjasni Twoje watpliwosci
Stary 2013-03-10, 11:28   #3731
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

BUZIOLKU ja też miałam niewielką asymetrię jedna była większa od drugiej i sodki też lekko odbiegały od siebie i dr mnie o tym poinformował że po op też może tak być a po op ja teraz nie widzę żadnej różnicy jestem zadowolona z efektu piersi sa takiego samego kształtu dr wie co robi a przed op jak będzie Cię mazał to możesz mu powiedzieć o tym co Cię dręczy to Ci wszystko wyjaśni

ZNALAZŁAM APARAT WIĘC DZIŚ BĘDĄ ZDJĘCIA NA PEWNO
Stary 2013-03-10, 11:32   #3732
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
BUZIOLKU ja też miałam niewielką asymetrię jedna była większa od drugiej i sodki też lekko odbiegały od siebie i dr mnie o tym poinformował że po op też może tak być a po op ja teraz nie widzę żadnej różnicy jestem zadowolona z efektu piersi sa takiego samego kształtu dr wie co robi a przed op jak będzie Cię mazał to możesz mu powiedzieć o tym co Cię dręczy to Ci wszystko wyjaśni

ZNALAZŁAM APARAT WIĘC DZIŚ BĘDĄ ZDJĘCIA NA PEWNO
Czekamy, czekamy
Stary 2013-03-10, 12:23   #3733
zabulek1
Wtajemniczenie

Dziendoberek

Dodalam foteczki do albumu moich 1,5 rocznych juz pannic

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny witam się po weekendowych szalenstwach narazie trzeba odpoczac dobrze ze sie nie rospisywalyscie bo bym nie moala jak nadrobic lece zaraz pozwiedzac albumiki
Ja tez po sobotniej nocy Szalenstwo bylo Tyle, ze odpoczac nie mam czasu hehe, juz poprane, obiadek ugotowany i nawet pocwiczylam troche, zeby miec moc do pracy
Stary 2013-03-10, 12:40   #3734
chiquitkaaa
Raczkowanie

dzień dobry dziewczynki
[QUOTE=iloona79;39677568]
Ninka28,
czy to Ty pytałaś o coś na tłuste włosy??
Dziś byłam w aptece i że była kolejka to tak popatrzyłam co mają na pólkach i wpadł mi w oko produkt Selesun-wczesniej nie słyszałam o tym,ale znalazłam na necie-tu masz link:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p435-Selsu...lustych_125_ml

QUOTE]
kochana selsun blue mogę cos o tym powiedzieć mam LZS i nie mogłam niczym tego zwalczyć az w końcu zanjoma mi polecila ten szampon tyle ze ja nie miałam tłustych wlosow tylko ciagkle suchy luzpiez i czerwone plamy wiec skusiłam się na ten szampon mimo ze podchodziłam do tego scweeptycznie wyprobowalam już wiele masci i szamponów i od 2 tyg go stosuje i wiecie co ZERO lupiezu i swędzenia zeszlo wszystkjo az nie mogłam się nadziwić ze po kilku myciach uporałam się z problemem kltory miałam kilka lat dla mnie jest to KWC!takze na lupiez jest swietny ale jak działa na wlosy przetluszczajace to nie wiem bo ja niestety mam suche ale mysle ze skoro z moim takim ciężkim problemem się uporal to z przetłuszczaniem skory glowy tez da sobie rade warto sporobowac a kosztuje 28zl wiec nie tak dużo jest wydajny....aha i blondynki uwaga na niego nie trzeymac go na glowie dluzej niż 2 min bo wlosy staja się zielone ,ja po pierwszym myciu zostawiłam go na 5 minut na glowie i gdy splukalam wlosy miualam polowe glowy zieolonej jak ania z zielonego wzgórza hahah
pisałam wczoraj do doktorka o tym bulgotaniu i trzeszczeniu w piersiach oraz ze prawa reke mam mniej sprawna i nie mogę nia tak poruszać jak lewa i odp mi ze może to potrwać kilka dni nie ma się czym martwic
jusi czekam z niecierpliwoscia na zdjęcia!!
Stary 2013-03-10, 13:06   #3735
iloona79
Zadomowienie

Chiquitka,
tych szamponów to widziałam na pólce kilka rodzajów,także pewnie coś tam wybierze-jak znajedzie,ze jej to polecamy

Buziol,
faktycznie-lepiej rozwiej wszelkie wątpliwości już teraz i pisz do doktorka,a podobną róznicę w implantach ma chyba belseno...juz nie kojarzę
Poza tym na pewno będzie wszystko dobrze-watpliwości tuż przed są chyba normą..."czarnych snów" jeszcze nie miałaś??Bo to też norma

Jusi,
czekamy na fotki!!
Stary 2013-03-10, 13:28   #3736
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane
Moja córa niedługo skończy roczek nadal pije mleko modyfikowane .Ciekawi mnie jak długo wasze dzieciaczki piły takie mleko
Moi synowie mleko krowie (nie z kartonów, ale świeże z butelek 2%) zaczęli pić ok 13 mies życia. Robiłam im kakao, albo kaszę manną czy owsiankę na tym mleku (dodawałam owoce, rodzynki, cynamon). W sumie to modyfikowanego im nie dawałam nigdy bo każdego z nich karmiłam właśnie do 13 mies piersią wiem, że mamy zwykle dłużej podają modyfikowane (czasem nawet do 3 r. ż) ale moje dzieciaki nie miały nigdy alergii i w sumie nie było przeciwwskazań żeby spróbować krowie. A tak z tabeli żywienia to ok 11 mieś można już spokojnie podawać produkty melczne takie jak: kefir, jogurt czy twarożek.
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 13:49   #3737
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Moi synowie mleko krowie (nie z kartonów, ale świeże z butelek 2%) zaczęli pić ok 13 mies życia. Robiłam im kakao, albo kaszę manną czy owsiankę na tym mleku (dodawałam owoce, rodzynki, cynamon). W sumie to modyfikowanego im nie dawałam nigdy bo każdego z nich karmiłam właśnie do 13 mies piersią wiem, że mamy zwykle dłużej podają modyfikowane (czasem nawet do 3 r. ż) ale moje dzieciaki nie miały nigdy alergii i w sumie nie było przeciwwskazań żeby spróbować krowie. A tak z tabeli żywienia to ok 11 mieś można już spokojnie podawać produkty melczne takie jak: kefir, jogurt czy twarożek.
Mleko krowie powinno byc przegotowane bo to nie samo mleko powoduje alergie czy wolowina a duze czasteczki bialka. Akurat te krowie maja jedne z najwiekszych czasteczek a gotowanie mleka powoduje rozpad namniejsze wiec i ryzyko alergii mniejsze. Trzeb miec wyjatkowego pecha zeby po nabiale alergia wystapila szybko, zazwyczaj sie na nia pracuje i gdy wystapi to mamy zastanawiaja sie co dziecko jadlo wczoraj, przedwczoraj...Moja starsza wcale nie przyswajala bialka krowiego i musiala dostawac mieszanki mlekopodobne plus bialko dodatkowo bo nie przybierala, nie rosla

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

[QUOTE=chiquitkaaa;3968304 1]dzień dobry dziewczynki
Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Ninka28,
czy to Ty pytałaś o coś na tłuste włosy??
Dziś byłam w aptece i że była kolejka to tak popatrzyłam co mają na pólkach i wpadł mi w oko produkt Selesun-wczesniej nie słyszałam o tym,ale znalazłam na necie-tu masz link:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p435-Selsu...lustych_125_ml

QUOTE]
kochana selsun blue mogę cos o tym powiedzieć mam LZS i nie mogłam niczym tego zwalczyć az w końcu zanjoma mi polecila ten szampon tyle ze ja nie miałam tłustych wlosow tylko ciagkle suchy luzpiez i czerwone plamy wiec skusiłam się na ten szampon mimo ze podchodziłam do tego scweeptycznie wyprobowalam już wiele masci i szamponów i od 2 tyg go stosuje i wiecie co ZERO lupiezu i swędzenia zeszlo wszystkjo az nie mogłam się nadziwić ze po kilku myciach uporałam się z problemem kltory miałam kilka lat dla mnie jest to KWC!takze na lupiez jest swietny ale jak działa na wlosy przetluszczajace to nie wiem bo ja niestety mam suche ale mysle ze skoro z moim takim ciężkim problemem się uporal to z przetłuszczaniem skory glowy tez da sobie rade warto sporobowac a kosztuje 28zl wiec nie tak dużo jest wydajny....aha i blondynki uwaga na niego nie trzeymac go na glowie dluzej niż 2 min bo wlosy staja się zielone ,ja po pierwszym myciu zostawiłam go na 5 minut na glowie i gdy splukalam wlosy miualam polowe glowy zieolonej jak ania z zielonego wzgórza hahah
pisałam wczoraj do doktorka o tym bulgotaniu i trzeszczeniu w piersiach oraz ze prawa reke mam mniej sprawna i nie mogę nia tak poruszać jak lewa i odp mi ze może to potrwać kilka dni nie ma się czym martwic
jusi czekam z niecierpliwoscia na zdjęcia!!
Ten szampony sana rynku chyba juz z 15lat
Stary 2013-03-10, 14:27   #3738
madlen666
Zadomowienie

musze przyznac ze troszke mi zeszlo zanim przewertowalam az 8 watkow powiekszaniu piersi i czytajac wasze wypowiedzi i musze przyznac ze najwikeszym powodzeniem u was cieszy sie dr .J.J. , WROCLAW
nie moge sie doczekac pierwszej konsultacji jestem ciekawa co mi powie Pan doktor na temat rozmiarumarze o duzym biuscie zebym mogla pokazac sie w wydekoltowanej bluzce lub bikini bez poduszeczek w biustonoszu

daze do idealu
usniete znamiona
aparat na zabkach
brakuje biustu

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2013-03-10 o 14:57
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 14:49   #3739
kasikkk87
Zadomowienie

madlen to chyba nie dokladnie czytalas bo my tu nie podajemy nazwiskwiec edytuj swoj post
co do lekarza to jest tu takze kilka dziewczyn od innego doktorka z Wrocka-tez bardzo zadowolonych
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 15:14   #3740
Amorcio
Wtajemniczenie

Ilonka, Celinka, Malach czy Wy zamawialyscie SNIEG!!
Stary 2013-03-10, 15:47   #3741
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
musze przyznac ze troszke mi zeszlo zanim przewertowalam az 8 watkow powiekszaniu piersi i czytajac wasze wypowiedzi i musze przyznac ze najwikeszym powodzeniem u was cieszy sie dr .J.J. , WROCLAW
nie moge sie doczekac pierwszej konsultacji jestem ciekawa co mi powie Pan doktor na temat rozmiarumarze o duzym biuscie zebym mogla pokazac sie w wydekoltowanej bluzce lub bikini bez poduszeczek w biustonoszu
ten dr preferuje małe biusty tzn dobrze dobrane do sylwetki żeby były jak najbardziej naturalne pasowały do całej sylwetki ja u niego robiłam cycuszki i zdałam się na jego opinię no i nie żałuję w cale bo większych bym nie chciała cycuszków ale jeśli będziesz chciała większe to nie robi problemów jeśli się zmieszczą to będzie tak jak chcesz ... jeśli będziesz chciała znać coś bliżej dra i kliniki to pisz na priv

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

dziewczynki moje kochane wiem wiem to już było omawiane ale że byłam przed op to ten temat mnie nie interesował w tedy JAKIE KREMY POLECACIE NA BLIZNY?? i od kiedy zaczęłyście masaże piersi ?? mi dr powiedział że jak już nie będą bolały to mam masować ale teraz lekko pobolewają i może delikatnie już zacząć masażyki
Stary 2013-03-10, 17:04   #3742
MissDiorCheriii
Raczkowanie

DZIS SPOGLAAJAC ZA OKNO POMYSLLAM JEDNO- O NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EE ZNOW ZIMAAAA ;((((( BRRRRRR
ale z drugiej strony to zdazycie juz wysmasowac wasze biusciki, podkurowac sie, i.... ruszyc latem na plaze lub jeziorko je pokazywac światu wiec nie ma tego zlego ))

dzis postanowilam tez sie przelamac wiec postaram sie wieczorkiem wstawic zdjecia moich wejsciowek, albo co najwyzej jutro moze wtedy rozwieja sie i moje watpliwosci ze upieram sie tak mocno przy TYCH DUZYCHHHH rozmiarach a tu nie ma szans bo warunki nie te

mam takie pytanko Kobietki...jakie badania moge zrobic przed konsultacjami? zeby wszystko szlo szybsiej w str operacji juz. Zapisalalm sie na usg wlasnie przed konsultacja ktora mam 15.04, do tego czasu w miare mozliwosci czasowych moglabym wykonac potrzebne inne bede wdzieczna jak mi pomozecie

usteczka już są
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 17:29   #3743
Amorcio
Wtajemniczenie

[azSxiszQUOTE=MissDiorCher iii;39687392]DZIS SPOGLAAJAC ZA OKNO POMYSLLAM JEDNO- O NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EE ZNOW ZIMAAAA ;((((( BRRRRRR
ale z drugiej strony to zdazycie juz wysmasowac wasze biusciki, podkurowac sie, i.... ruszyc latem na plaze lub jeziorko je pokazywac światu wiec nie ma tego zlego ))

dzis postanowilam tez sie przelamac wiec postaram sie wieczorkiem wstawic zdjecia moich wejsciowek, albo co najwyzej jutro moze wtedy rozwieja sie i moje watpliwosci ze upieram sie tak mocno przy TYCH DUZYCHHHH rozmiarach a tu nie ma szans bo warunki nie te

mam takie pytanko Kobietki...jakie badania moge zrobic przed konsultacjami? zeby wszystko szlo szybsiej w str operacji juz. Zapisalalm sie na usg wlasnie przed konsultacja ktora mam 15.04, do tego czasu w miare mozliwosci czasowych moglabym wykonac potrzebne inne bede wdzieczna jak mi pomozecie [/QUOTE]

Tak naprawdę wszystKo zroBisz w jeden dzien a badania maja jakis czas waznosci.Konsultacje masz Za miesiac a data operacji nieznana wiec moze okazac sie, ze wyrzucilas pieniadze
Stary 2013-03-10, 17:32   #3744
MissDiorCheriii
Raczkowanie

a usg ile ma 'waznosci'? ost jak bykam u dr to wlasnie nadmienil ze niebawem usg zrobic i potem na 2 wizyte sie umowic...

usteczka już są
Stary 2013-03-10, 17:36   #3745
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MissDiorCheriii Pokaż wiadomość
a usg ile ma 'waznosci'? ost jak bykam u dr to wlasnie nadmienil ze niebawem usg zrobic i potem na 2 wizyte sie umowic...

USg chyba 6mcy
Stary 2013-03-10, 18:23   #3746
ninka28
Raczkowanie

cześć dziewczynki w ten śnieżny dzień a już miała być wiosna

iloona dziękuję za link muszę wypróbować może mi pomorze ale się zrymowało

Amorcio badania które mi doktor kazał zrobić to krew ogólna, czas krwawienia i krzepnięcia, elektrolity,glukoza,grupa krwi no i usg a ja dodatkowo jeszcze się szczepie wzw

MissDiorr a usg jest 6 miesięcy ważne super że się umówiłaś na konsultację trzymam kciuki żebyś wyszła zadowolona

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

pomyliłam to do MissDiorr te badania ale ja jestem dziś zakręcona

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 18:23   #3747
MissDiorCheriii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki w ten śnieżny dzień a już miała być wiosna

iloona dziękuję za link muszę wypróbować może mi pomorze ale się zrymowało

Amorcio badania które mi doktor kazał zrobić to krew ogólna, czas krwawienia i krzepnięcia, elektrolity,glukoza,grupa krwi no i usg a ja dodatkowo jeszcze się szczepie wzw

MissDiorr a usg jest 6 miesięcy ważne super że się umówiłaś na konsultację trzymam kciuki żebyś wyszła zadowolona

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

pomyliłam to do MissDiorr te badania ale ja jestem dziś zakręcona
Ninus a robisz wszytskie badania teraz? tzn przed konsultacja wyznaczaona czy juz po? hmm zastanawiam sie wlasnie jak u siebie to rozplanowac wszystko

usteczka już są
Stary 2013-03-10, 18:32   #3748
ninka28
Raczkowanie

ja robię teraz wszystkie badania bo chce iść na jeszcze jedna konsultację do M.M.K po 14.03 i wtedy zadecyduję którego lekarza wybiorę

Stary 2013-03-10, 18:34   #3749
MissDiorCheriii
Raczkowanie

to daj koniecznie znac jak wybor
a powiedz mi gdzie te badania na krzepliwosc mozna zrobic? bo pierwsze slysze ze takie sa, morfologie to slyszalam, usg tez a glukoze to tez odzielnie?

usteczka już są
Stary 2013-03-10, 18:48   #3750
ninka28
Raczkowanie

tą krzepliwość też z krwi ja robię wszystkie badania w przychodni przyszpitalnej koło Wojewódzkiego szpitala tam w ciągu jednego dnia są wszystkie wyniki i nie są drogo bo wszystkie badania około 60zł bez szczepienia i usg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości