![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
tak samo jak bardzo nie lubię wpadania bez uprzedzenia ![]() kiedyś tesc ot tak sobie zajrzal i mnie trafił szlag; grzecznie zapytałam czy mu się telefon zesul czy nie ma kasy na koncie zeby zadzwonić i spytać czy nie mamy jakichś planów..... wzrudszył ramionami.... kolejny raz jak wpadł z niezapowiedzianą wizytą to....zamknęłam się z książką w łazience i wyszłam jak on poszedł ![]() ![]() co do biustonoszy: nie mam czasu na pranie w rękach więc woreczek, pralka na delikatne i już.... ja dzisiaj z jedzeniem jakos niekoniecznie.... w porze II sniadania jadłam pierwsze, teraz przegryzłam kurczaka wędzonego i czekam na obiad... mam dzisiaj dzień lenia ![]() ![]()
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Kinia ja wczoraj pisałąm że cofam moja rekomendacje dla A6W - nie bardzo widze efekty.. Jak wroce w srode do domu to zrobie zdjęcie - same ocenicie .. A mam juz połowe prawie zrobioną...
Dziś zaczęłam 14 powtórzeń razy 3 serie i jest ciężko ... Spocona lekko koncze- ale zakwasów ciagle brak .. wiec albo coś źle robie albo wyćwiczyłam na tyle mięśnie brzucha że daja rade ... póki co ... botych ostatnich 24 powtórzen to za bardzo nie widzę ;( Milenka pies jest mojej teściowej - na smyczy chodzi grzecznie - ale las jest za furtka a tam sobie hasa ... i skubana zrobiła co miała wlazłą 20 metrów do lasu i siadłą ... I nic jej nie ruszyło ani prosba ani groźba ani pójście samemu i zostawienei jej w nadziei że przybiegnie ![]() ![]() A to fajnie że sie zabierasz za A6W - ale jak pisałam mam mieszan uczucia ... Ale robie - bez dnia przerwy ciągne na razie .. Czytałam że można zrobić dzień przerwy i nic sie nie psuje - zaczynasz od miejsca gdzie przerwałaś... No zobaczymy dalej ... ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- staniki piorę w pralce i nic sie im nie dzieje ... Ale ostatnio preferuje miękkie .. wiec co ma sie odkształcać ![]() johambina mnie wizja wpadajacej teściowej wygoniła na odległosc 500 km i w dodatku za granicę ![]() ![]() ![]() Podejrzewam w ogóle że któać z was wysłała mi śnieg .. Żeby mi za dobrze nie było - za oknami mam zamieć ... To tyle jeśli chodzi o spacery brzegiem morza - jak dziś wyjrzałam na plaże to prawie głowe mi urwało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zadomowienie
|
Po obiedzie już jestem.
Co do śniadania, to słyszałam, że powinno się jeść do godziny 8, a znowu inni mówią do 1 godziny po przebudzeniu. Ja zazwyczaj jem zaraz jak wstanę. ![]() Idę poćwiczyć - mam zamiar zrobić 1h na orbitku. ![]()
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Ja,jak zawsze się lenie w niedziele
![]() Za tydzień mamy impreze rodzinną...będzie pełno jedzenia....jak ja to wytrzymam to nie wiem ![]() Dlatego ten tydzień musi być bardzo dietetyczny... ![]()
#365 |
Zakorzenienie
|
a ja zjadlam rozdziabane pierogi z kasza i wypilam 2 kubki barszczu...jestem strasznie slaba i jesc nie chce mi sie wogole....
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
A tak się cieszyłam na samotną niedzielę!
![]() Kurdee, pier.doleni maturzyści ![]() Zepsuli mi mój plan samotności... Ech, a nieczęsto zdarza sie ze mam całkiem wolną chate... |
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dietetycznie ok wlasnie mam zamiar ogladnac ugotowani i pocwiczyc na orbitreku ... to lece .... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#368 |
Zadomowienie
|
Udało mi się zrobić 1 h na orbitku i to przy całkiem szybkim tempie
![]() ![]() Teraz jeszcze tylko kolacja, chociaż nie wiem jeszcze co zrobię. ![]()
![]() |
#369 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
Jak zawsze wolna niedziela spędzona w większości w łóżku ![]() ![]() Paulinka Witaj ![]() Olu wracaj do zdrowia Kochana szybciutko ![]() Asiu ja z A6W do końca nie zrezygnuję tzn. będę nadal ćwiczyć tylko nie codziennie i nie zgodnie z tym schematem bo ja efekty po tygodniu już widziałam ![]() Monia Świetnie Cię rozumiem też bym wyszła z siebie po takim poranku ![]() Iza Dzięki ![]() ![]() Nadalka Gratulacje ![]() ![]() U mnie dzisiaj bez wpadek, choć z jedzeniem nie najlepiej bo dopiero dwa posiłki za mną ![]() I Jajecznica z pieczarkami i cebulką, 1/2 białej bułki z masłem i pomidorem II grillowana pierś kurczaka, kuskus, grillowane warzywa z oliwą ( bakłażan, cukinia, papryka) - pyszności ![]() Na kolację będzie wieśniak z łososiem pewnie i to będzie na tyle... Miłego wieczorku ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#370 |
Zadomowienie
|
Ehhh nici z moich cwiczen dzis
![]() ![]() ogolnie pieniazki wpadna! wdech i wydech! ja zawsze powtarzam, ze nie ma co zlosic sie na glupoty, bo szkoda nerwow i urody ![]() beatka gratuluje! wiem, jak ja sie cieszylam! endorfinek tysiace nie ![]() Carla bardzo mnie cieszy, ze wrocilas ![]() ![]() Bylam na watku u marimarysienki i nadalki i powiem wam, ze no szkoda mi, ze odeszly. Lubilam je obie. No i zazdroszcze troche im, bo taka swieza energia tam panuje, czuc motywacje! Nie sadzicie, ze troche stracilysmy polot?moc? Lece zaliczyc chwile dla siebie ![]()
#371 |
Zakorzenienie
|
Carla nie martw się, na pewno nie dogonię
![]() A tak w ogóle, wiem że to mało ważna sprawa, ale poprzedni wątek jednak nie jest zamknięty ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Witajcie udalo mi sie zjesc troche salatki z jajkiem,porem,ogorkiem,pa pryka. Nawet gryzlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Raczkowanie
|
Nie dziwie się ,że jesteś zła z powodu zachowania Twojego ojca, też bym była. Z resztą świetnie Cie rozumiem,jak mieszkałam jeszcze z rodzicami miałam pokój z braćmi i wyobraź sobie że do nich przychodzili koledzy kiedy ja spałam.
Co do AW6, to słyszałam ,że ona jest dobra,ale dla tych osób które już zrzuciły tłuszczyk i chcą wymodelować brzuch. Ja przeszłam cały etap 6Weidera przy wcześniejszym moim odchudzaniu i jak przytyłam mój brzuch zrobił się taki dziwny. Ogólnie nie polecam. Na brzuch wolę ćwiczenia z MelB. Ja dziś na śniadanie musli z jogurtem, potem jajecznica z dwóch jajek z szynką pomidorem i pieczarkami, za chwilę zjem dwa pomidory ![]()
I Cel: 117,116,115,114,113,112,1 11,110,109- osiągnięty II Cel: 109,108,107,106,105,104,1 03,102,101,100-osiągnięty III Cel: 100,99,98,97,96,95,94,93, 92,91,90- osiągnięty IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- A co do polotu ... mi osobiście trudno narzekać ... ostatecznie chudne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Dziś sobie pozwoliłam za dużo...zjadłam 3 kostki czekolady gorzkiej i kawałek placka drożdzowego
![]() Moja waga bardzo dziwnie skacze...o 600 g...dziwne ![]()
#378 |
Zakorzenienie
|
Nadalka wiem, że nie jest zamknięty, ale pisałam do admina o zamknięcie...
![]() Miałam dziś popołudnie spędzić sama, ale jak wiecie przytryndali się Ci maturzyści...Miłosierna byłam i nie skasowałam dużo. Może też dlatego, że wiem dobrze, że u nich w domach się nie przelewa (co nie oznacza, że nie mogliby ruszyć dupska i sami prac napisać, ale skoro nie to nie, ja od protestowania nie jestem ![]() ![]() ![]() ![]() A propo jeszcze tak dziś zauważyłam, że mam jakiś brzuch duży ostatnio...Nie wiem gdzie leży przyczyna. Do kibelka chodzę regularnie, dietę trzymam, więc nie wiem. Przed okresem tak mnie wzdęło? ![]() Aj, gdybym tego brzuszyska nie miała to już byłoby całkiem w miarę. Dziś położę się późno spać przez wzgląd na późną jak na mnie kolację (zjadłam teraz wieśniaka i paprykę), żeby nie kłaść się napakowana żarciem, bo potem spać nie mogę i mam jelitowe rewolucje ![]() Poza tym dolina, bo śniegu znowu nayebało, mrozi i jakoś do dupy z tą pogodą. Głowa mnie boli od popołudnia, może od śmiechu a może przez pogodę. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Tak szperam w starych zdjęciach, i cóż się dziwić że ciążę zakończyłaM Z 109kg , jak 1,5mc przed porodem wyglądałam już tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
nadalka.... wcale tak źle nie wyglądałaś....
brzunio fajny ![]() zabijcie mnie.... po obiedzie pojechalam na max godzine do biura porządek jakiś zrobić.... zeszło mi 4godz, jedzenia zero..... a teraz co? kolację zjadłam i piffo pije.... kurna no..... ![]()
#382 |
Zakorzenienie
|
Johambina
Za piwko ![]() ![]() Carla słyszałaś? ![]() Office na lapku mi nie działa, a działał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Podsumowujac weekend:
Dietetycznie średnio - ale nadrobiłam niezbyt dietetyczna jakosć małą kalorycznoscia .. Nie wiem czy ma to sens ale to lepiej niż jeść niezdrowizny w duzych ilościach Alkoholowo - raczyłam sie nad wyraz powsciagliwie (2 lampki wina wieczorem) i o dziwo nic juz nie jadłam . Cóż jak na mnie nieźle ![]() Treningowo - A6W w toku i dwa dni z 10 tys kroków zaliczone ... raz zaczęłam nawet skalpel ale po połowie musiaąłm przerwać bo cos tam... Może w tygodniu sie uda poćwiczyc ![]() Ale weekend super ... nawet śnieg padajacy wydał mi się przez moment piękny ... co prawda jutrzejszy dzień zacznę od aerobiku z łopatą ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Od jutra dietetycznie - ale rozważam czy nie przejsc na system 5 dni dietetycznych 2 z normalnym jedzonkiem ale w rozsadnych ilościach ... Jakby waga spadała ... ale może wstrzymam sie jeszcze do zejscia ponizej 70 ![]() Jestem pozytywnie nastawiona jakoś (mimo ostrej wymiany zdań na forum ![]() ![]() Lece poczytać - dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Coś Wam pokażę na dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewuchy
![]() Nawet byłam dziś grzeczna, trochę przeciągnęłam pory posiłków, bo miałam sporo zajęć, ale generalnie nie jest źle, nawet przypomniało mi się na czas, że postanowiłam odstawić białe pieczywo.. i dzięki temu zamiast kanapki z białego chleba zjadłam z grahamki. Spędziłam dziś dwie boskie godziny z perkusją ![]() ![]() Wybaczcie, że z całych waszych dzisiejszych wypocin odniosę się tylko do staników - otóż ja swoje piorę w pralce, mimo że były drogie. Nie mają usztywnionej miski, więc nic im się nie dzieje. Parę lat temu doszłam do wniosku - zresztą metodą prób i błędów - że przy moim rozmiarze sprawdzają się tylko dobre, solidne staniory, a te niestety kosztują - ok 150zł każdy. Ale to jest dobra inwestycja. Świetnie trzyma i eksponuje, co trzeba, do tego dobra jakość. W tych tańszych wszystko żyje swoim życiem ![]() Nie zauważyłam, żeby się niszczyły w pralce, a nie piorę ręcznie, bo po pierwsze mi się nie chce, a po drugie - czarny pół biedy, ale jasnych raczej tak dokładnie nie dopiorę, jak pralka ![]() No, bedzie tego, dobrej nocy!
#386 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() U mnie dzis na wadze mały spadek - 200 g, wiem, że jutro bedzie wiekszy bo dzis jeszcze nie bylam w wc na dluzsza chwile ![]() Wczoraj dietowo udanie, co prawda dużo nie jadłam bo nie miałam sily z lozka wstac - tak mnie leb bolal. Ale no tak to jest, ze jak juz przyimprezuje to nie wypije mniej niz 4 piwa ![]() Furry, tez uważam, że taki stanik to dobra inwestycja ![]() ![]() nadalka, podzielam zdanie johambiny, źle nie było ![]() ogolnie, nie ma to jak wstac i bieber z samego rana ![]() Lece sie na zajecia szykowac, milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i kurcze.... cos tam spadło.... mało bo mało ale jednak @ szaleje.... zbieram się powoli do pracy i z tamtąd będe podczytywać ![]() miłego dnia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Rozeznanie
|
dzień dobry kobietki dzisiaj na wadze kolejny spadeczek - 700 gr. moja dzisiejsza waga to 75,1
myślalam że będzie więcej , ale zwazywszy na opóżnienie @ o 2 tygodnie i to że jestem w trakcie @.....to myślę że nie jest żle ![]()
#389 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie kochanie ;* Nie wiem czy mozna tu o tym pisac, ale ja wczoraj popłynełam ;( najadłam sie jak swinka u mamy na obiedzie i waga dzis wzrosła, ale nic dziwnego xD ale cały tydzien poza tym bym ładny wiec dzis stawiam się do pionu xDD widze Joanna, ze idziesz jak burza;p zaraz mnei przegonisz. Dzisiaj przede mna nieprzyjemny dzien. Trzymajcie kciuki ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Tak czułam że Asia ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.