|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
to faktycznie swietnie bo w 1dzien wsyztsko sie zalatwi
i cena tez oplacalna masz racje dziekuje Ci bardzo! )))
|
#3752 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9b
Ja wszelkie odplatne badania krwi robie w szpitalu w Redlowie, tzn szpital ma swoje labolatorium w osobnym budynku. Ceny sa duzo nizsze niz w prywatnych labolatoriach
|
|
|
|
#3753 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9b
redlowo mam niedaleko pracy to tez by pasowalo
) warto 1dzien poswiecic niz rozkladac na raty macie racje
|
#3754 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Ostatnio na konsultacji dr mówił mi ze USG jest ważne 3 miesiące.
Dzięki kochana nie wiem gdzie mi to umknelo Zakrecona jestem ostatnio ciagle myśle o cycuszkach. Nie mogę sie juz doczekać. Najgorsze jest to ze po założeniu czeka mnie remont,więc ulotne sie z młodym do mamy aby nie siedzieć w tych smrodach
|
#3755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w redlowie zrobisz badania caly tydzien, lacznie z niedziela. poszukaj w necie numeru telefonu, dowiedz sie o godziny, czy musisz byc na czczo czy wystarczy nie jesc 2-3godz bo oni pracuja do 19tej a ja robilam dziecku badania o roznych godzinach i tylko informowalam kiedy jadla.Popros tez zeby Ci panie podaly ceny. Ja bardzo lubie robic tam badania. |
|
|
|
|
#3756 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie cycoklinki! Lecę Was czytać
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
Pamiętam tylko, że zmieniałaś wielkość implantu, to kojarze, że na pierwszej wizycie zaproponował Ci takie jak ja mam, a potem powiększałaś itp
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-03-10 o 20:26 |
|
|
|
|
#3757 | |
|
Raczkowanie
|
Dziendobrywieczór Kochane, widzę że generalnie łikend upływał Wam poza forum (jak i mnie
) i nie mam za wiele do nadrobienia, ufff...zanim polecę do Waszych albumików to powiem Wam że ciśnienie mi rośnie, 4 dni do operacji, ja pierdziu... ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
|
|
#3758 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór dziewczynki
Czy ta zima już nas zostawi ??? Ja chce ciepełko Nie mam dla was czasu bo pranie po wyjeździe i domek ogarnąć muszę I z synem nadrobić zaległości w szkole. Całe szczęście trzy dni rekolekcji i brak zajęć w szkole to nadrobie z nim spokojnie
|
#3759 |
|
Raczkowanie
|
edzia1985 witaj
jaki konkretnie masz model o pojemnosci 395?
|
#3760 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=edzia1985;39689671]Ostatnio na konsultacji dr mówił mi ze USG jest ważne 3 miesiące.
Dzięki kochana nie wiem gdzie mi to umknelo Zakrecona jestem ostatnio ciagle myśle o cycuszkach. Nie mogę sie juz doczekać. Najgorsze jest to ze po założeniu czeka mnie remont,więc ulotne sie z młodym do mamy aby nie siedzieć w tych smrodachCycuszki po remoncie
|
|
|
|
#3761 |
|
Raczkowanie
|
Margo no no wielkimi krokami zbliża się Twój dzień
ja już też zaczynam mieć senne wizje. Ostatnio była u mnie znajoma, opowiadała o wizualizacji - pomocnym narzędziu mózgu, które podobno czyni cuda (wyobrażamy sobie, że coś się wydarzy, dokładnie ze szczegółami próbujemy wyobrazić sobie efekty...myślimy o tym, a nasz mózg pomaga nam to zrealizować) więc od dziś przed snem - myślimy o naszych pięknych biustach ![]() Edzia widzę, że u Ciebie remont i piersi idą w parze -u mnie podobnie, tyle że zmobilizowałam męża do skończenia przed op.. więc będę mogła już spokojnie wypoczywać w domu.. tak czy owak - same pozytywne zmiany ![]() Co do aury za oknem to my zaczynamy wywoływać wiosnę - dziś ze starszym synem kupowaliśmy dla niego adidasy.. wspaniale będzie wreszcie zrzucić te zimowe ciuchy i buty... zastanawiam się tylko ile ubrań będę musiała wyrzucić z szafy z powodu zbyt małego rozmiaru...
|
|
|
|
#3762 |
|
Zadomowienie
|
Mam do was pytanko . Jak już kiedyś tutaj pisałam moja koleżanka była na konsultacji w sprawie plastyki piersi. Pani dr. zaproponowała plastyke i implant ok 370ml przy czym nie zapytała nawet (a koleżanka trochę ma do zgubienia kilogramów ) czy ona chce się odchudzac tylko robimy opereracje . Właśnie w piątek była u innego dr. Który absolutnie nie chce implantu wsadzić tylko samą plastyke zrobić i delikatnie zapytał się czy chce zgubić trochę kilogramów. Sprawę postawił uczciwie kazał schudnąć do oczekiwanej wagi i pokazać się na jesieni. Hmmmmm. Spytała się mnie co ma zrobić ? Dziewczynki czy ja zle myśle ? Odpowiedziałam jej ze jakbym miała możliwość mieć ładnego swojego cycka to zrobiłambym sama plastyke. A i radzę jej żeby poszła jeszcze do trzeciego dr.
|
#3763 |
|
Zadomowienie
|
jak dlugo dochodzilyscie do siebie po operacji po jakim okresie wrocilyscie do pracy ?i czy kolezanki z pracy czy znajomi zauwazyli roznice w wygladzie![]() pierwsza konsultacja Dr. M.C warszawa 3 kwiecien Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2013-03-10 o 21:49 |
|
|
|
#3764 |
|
Zadomowienie
|
A i różnica w cenie mnie zdziwila 12tys za plastyke z implantema 15 tys za sama plastyke
28.11.2013 Dr. K. P. W-wa Edytowane przez Kachuula Czas edycji: 2013-03-10 o 21:42 |
|
|
|
#3765 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczor dziewczyny!!
![]() Amorcio, mam wizyte u lekarza 25 marca, wtedy sie dowiem wszystkiego, pewnie hormony dostane.. a poza tym, to MARGO trzymam kciuki coraz mocniej ![]() chcialam Wam sie pochwalic moim nowym nabytkiem - wrzucam zdjecie do albumu wlasnie ))
|
#3766 |
|
Raczkowanie
|
Witam
W końcu się odważyłam i wrzuciłam dwie fotki moich groszków do galerii .Powiem Wam szczerze że są mniejsze niż sądziłam to chyba gra światła![]() Amorcio -wiem że Twoja córcia jest wcześniakiem ,dlatego taka duża się dla mnie wydała.Robisz smaka pisząc o twarożkach domowej roboty.Wysłałam męża w poszukiwaniu mleka prosto od krowy ![]() Dziewczynki-dziękuję za odzew dotyczący mleka modyfikowanego.
Edytowane przez dariac31 Czas edycji: 2013-03-10 o 21:58 |
|
|
|
#3767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
5 dni po mnie... Co do pozytywnego nastawienia to tak, momentami mam takie wizualizacje że te moje piersi to wyszły takie bosssskie że normalnie kocham je już teraz Mój tż widzę też się nie może doczekać, ale bardziej to dlatego żeby już nie słuchać ciagle o tych cycuchach (tylko pewnie korzystać haha)
|
|
#3768 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gawisz ja jestem przykladem, ze to dziala tylko....nie wyobrazamy sobie tylko, ze cos sie wydarzy a juz sie wydarzylo, juz to mamy....moze to zbiegi okolicznosci ale gdy zaczynam te swoje wizualizacje podczas pelni to....w ciaze zaszlam po dwoch pelniach a 2lata nie moglam, TZ dostal inna prace, taka jak chcial nie majac doswiadczenia. auto zmienilam nie doplacajac. dobrego na lepsze, drozsze sporo i to w tydzien mialam 3kupcow na swoje i sie wyklucali o moje, a tanie nie bylo, moje wymarzone widzialam na zdjeciach, zlecilam serwisowi z czestochowy przeglad i zadatkowalam w ciemno. TZ wrocil z wyjazdu i jechal dokonczyc transakcje. Jest takie jak wymarzylam sobie ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
moje na slodko nie lubia za to ze szczypiorkiem tak.Moj Maluch pozera takie ilosci jedzenia, ze az dziw, iz szczupla jest ale starsza siostra w tym samym wieku wazyla 8kg a mala 12kg na 1,5roczku Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-03-10 o 22:06 |
||
|
|
|
#3769 |
|
Raczkowanie
|
Amanina, dziękuję za kciuki, a powiedz mi Kochana trzymasz kciuki żeby wyszły mi cycuchy boskie, zaje hmmmm biaszcze, cudne czy megapiękne?!
![]() ![]() lece do albumu i jak widzę, nie nadrobiłam wszystkiego co się dzieje z Twoimi hormonami?
|
#3770 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Amorcio;39692980]Gawisz ja jestem przykladem, ze to dziala tylko....nie wyobrazamy sobie tylko, ze cos sie wydarzy a juz sie wydarzylo, juz to mamy....moze to zbiegi okolicznosci ale gdy zaczynam te swoje wizualizacje podczas pelni to....w ciaze zaszlam po dwoch pelniach a 2lata nie moglam, TZ dostal inna prace, taka jak chcial nie majac doswiadczenia. auto zmienilam nie doplacajac. dobrego na lepsze, drozsze sporo i to w tydzien mialam 3kupcow na swoje i sie wyklucali o moje, a tanie nie bylo, moje wymarzone widzialam na zdjeciach, zlecilam serwisowi z czestochowy przeglad i zadatkowalam w ciemno. TZ wrocil z wyjazdu i jechal dokonczyc transakcje. Jest takie jak wymarzylam sobie
Ja gadam do swojej gwiazdki gdy chciałam zajść w trzecia ciążę bo drugiej niestety nie donosilam , prosiłam najpierw o ciążę , potem żeby było ok a potem wstyd się przyznać ale żeby była córka bo synka już miałam . Zaszkodzić nie zaszkodziło a się spełniło
|
#3771 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Amania dbaj o siebie i....o nią. A" ona" niech dba o Ciebie---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
JA TEŻ!!!!!!!! Jestem ciepło lubna Nadrabiaj nas, skoro w domku wszystko nadrobisz ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Juz slonce pisze sięgnie po karteczke : mentor 395 cc CPG 313Na początku kwietnia jeszcze jedna konsultacja przymierze troszkę większe i zdam sie na dr. chce naturalne piersi więc nie będę wymyślać. Kochana ty juz tuż tuż jak samopoczucie ?
|
|
#3773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kochana jesteś!!! Normalnie, nirmalnie jak o tym myślę to... mam rogala
|
|
#3774 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Amorcio;39692079]
Cytat:
od ścian do wnętrza heheh
|
|
#3775 |
|
Zadomowienie
|
eh zazdroszcze tym co juz maja piekne piersi ja dopiero konsultacje mam 3 kwietnia u dr M.C. warszawa
sa tutaj dziewczyny ktore sa szczuplutkie i jakiej wielkosci maja piersi po operacji ,ja mma 160cm wzrostu i chudziutka jestem mam 54kg a mam mala wyjsciowke a marze o duzym c
|
|
|
|
#3776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Same pozytywne nie ma to jak cieszyć oko i czuć komfort psychicznyPrzepraszam ze was troszkę zaniedbywalam ale moj mezus nie dawał mi możliwości wejścia na forum, stwierdził ze od kad podjęliśmy decyje ostateczna o cycuszkach to ciagle o nich czytam,pisze itp. Kochany jest
23.03 ostatnia konsultacja Dr. M.K Poznań11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K Poznań Edytowane przez edzia1985 Czas edycji: 2013-03-10 o 22:44 |
|
|
|
|
#3777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam podobne wymiarki do Twoich nie martw sie <przytul> i tez marza mi sie DUZE CYCUCHYYYY
|
|
#3778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no jaha malenka, ze beda NAJWSZYSTKO ![]() Amorcio, dbamy o siebie
|
|
#3779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a kto tu jescze na forum ma takie?A właśnie, kto oprócz French MIKI (MIKI a propos czekam na Twoje zdjecia obieeecaaałas ) ma mój model 332?Jeśli chodzi o samopoczucie tooo o jaaa myśl że tylko kilka dni dzieli mnie od piersi jest niesamowita ![]() ![]() Chciałabym żeby już były i żeby wyszły takie piękne jak mam je teraz w głwoie normalnie perełki, mówię Ci ![]() Jeśli chodzi o operację, starch ból, to takie elemnty nierozłączne ale i nie straszne, najważniejsze żeby sie wszystko pieknie zagoiło, bez komplikacji no i pięknie wyszło
|
|
#3780 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=edzia1985;39693797]
Edzia to my z jednej tabelki bedziemy. Jestem ciekawa jakie duże cycusie wyjda przy tej pojemnosci i przy Twojej wyjsciowce wiekszej od mojej
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-03-10 o 22:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

i cena tez oplacalna masz racje 

I z synem nadrobić zaległości w szkole. Całe szczęście trzy dni rekolekcji i brak zajęć w szkole to nadrobie z nim spokojnie
jaki konkretnie masz model o pojemnosci 395?