|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Nie wiem jak jest w PL bo moja Misianka urodzona w DE i gdybym mogla (moja starsza wtedy 7latka zaczynala szkole, nie znajac jezyka.)to bym mieszkala w klinice dzieciecej, miala bym osobny pokoj razem z corcia . Tam dziecko musi zostac w szpitalu do 36tyg i wypisywane jest po 24 godz testach pracy serca i pluc. Bylam u niej ile moglam, caly czas lezalysmy sobie na lezaczku, na golaska pod kolderkami .Czytalam ksiazki jej do uszka, spiewalam a ona tak spokojnie spala ze czasem pielegniarka wpadala ja pobudzic bo oddychala za wolno. Mylam, przebieralam, karmilam przez sonde a pozniej butelka , wszystko bylo w szafeczkach dla dzieci a dla mam karmiacych pokoj wyposazony w laktatory, napoje pobudzajsce laktacje, wkladki do stanikow. Teraz gdy moja corcia jest zmeczona to rozciaga mi bluzke zeby porzytulic sie do cialka. Straszne to uczucie gdy musisz zostawic dzieciatko samo w szpitalu, przychodzisz a ono placze i nie mozesz od razu wziasc na rece bo zapiete w te wszystkie urzadzenia
|
|
|
|
#3722 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Dobry wieczor dziewczynki wpadlam tylko sie przywitac i Was szybciutko nadrobic, ale tu dzis pustka wieje.
|
#3723 |
|
Raczkowanie
|
Witam się z rana. Po prysznicu, po kawce
![]() Biorę się za nadrabianie zaległości i szukanie ćwiczeń Ewki na nogi
|
#3724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przedpo, zaległości dużó nie będziesz miała,bo wczoraj nic się nie działo...hihi
|
|
#3725 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki i ja się z rana witam
|
#3726 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny jA rowniez witam sie z rana juz po porannej kawce i godzinnym treningu na biezni. Lece poogladac Wasze galerie no i Jusj czekam na Twoje nowe zdjecia
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Maz obiecL zrobic mi dzis sesje w podkoszulkach wiec jak zrobi to Wam wrzuce nore zdjecia
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
dobrze ze sie nie rospisywalyscie bo bym nie moala jak nadrobic lece zaraz pozwiedzac albumiki
|
#3728 |
|
Raczkowanie
|
witam Was z rana
Faktycznie nie dużo do nadrabianie było ![]() Dziewczyny ja im bliżej operacji tym wiecej pytań mam i watpliwości co do techniznych aspektów. Zaczełam czytać wczoraj forum o asymetrii piersi i się przeraziłam , bo pomimo ze ktos miał asymetrie to czesto wkładano mu jednak ten sam implant (a niektóre z dziewczyn miały ja faktycznie widaczna) Ja u siebie takiej nie widze ( no może jakaś minimalna a róznice mam dośc spora w implantach bo mam 325 i 375 ) a jeszcze wyczytałam, ze sutki mogą być po włozeniu roznych implantów niesymetruyczne a na obecna chwile sa dobrze ułozone wiec zaczynam sie obawiać a operacja za tydzien . Moze to taki stres przed operacyjny i zaczynam sie doszukiwac , już sama nie wiem . Któras z Was miała podobnie?
|
|
#3729 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie z rana
![]() Widzę ze na forum spokojnie było,to dobrze ![]() Uciekam na spining kochane do pózniej SIZE=6] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE]---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Coś namieszalam w wyliczanke pózniej naprawie
23.03 ostatnia konsultacja Dr. M.K Poznań11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K Poznań Edytowane przez edzia1985 Czas edycji: 2013-03-10 o 10:46 |
|
|
|
#3730 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Coś namieszalam w wyliczanke pózniej naprawie[/QUOTE] Edziu MALACH311 a nie Maluch i zmien date na 12 bo musiala przelozyc na wtorekCzesc dziewczynki ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
Moze napisz do doktora co Cie niepokoi, niech wyjasni Twoje watpliwosci |
||
|
|
|
#3731 |
|
Raczkowanie
|
BUZIOLKU ja też miałam niewielką asymetrię jedna była większa od drugiej i sodki też lekko odbiegały od siebie i dr mnie o tym poinformował że po op też może tak być a po op ja teraz nie widzę żadnej różnicy jestem zadowolona z efektu piersi sa takiego samego kształtu
ZNALAZŁAM APARAT WIĘC DZIŚ BĘDĄ ZDJĘCIA NA PEWNO
|
#3732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek
Dodalam foteczki do albumu moich 1,5 rocznych juz ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
|
|
#3734 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry dziewczynki
[QUOTE=iloona79;39677568] Ninka28, czy to Ty pytałaś o coś na tłuste włosy?? Dziś byłam w aptece i że była kolejka to tak popatrzyłam co mają na pólkach i wpadł mi w oko produkt Selesun-wczesniej nie słyszałam o tym,ale znalazłam na necie-tu masz link: http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p435-Selsu...lustych_125_ml QUOTE] kochana selsun blue mogę cos o tym powiedzieć mam LZS i nie mogłam niczym tego zwalczyć az w końcu zanjoma mi polecila ten szampon tyle ze ja nie miałam tłustych wlosow tylko ciagkle suchy luzpiez i czerwone plamy wiec skusiłam się na ten szampon mimo ze podchodziłam do tego scweeptycznie wyprobowalam już wiele masci i szamponów i od 2 tyg go stosuje i wiecie co ZERO lupiezu i swędzenia zeszlo wszystkjo az nie mogłam się nadziwić ze po kilku myciach uporałam się z problemem kltory miałam kilka lat dla mnie jest to KWC!takze na lupiez jest swietny ale jak działa na wlosy przetluszczajace to nie wiem bo ja niestety mam suche ale mysle ze skoro z moim takim ciężkim problemem się uporal to z przetłuszczaniem skory glowy tez da sobie rade warto sporobowac a kosztuje 28zl wiec nie tak dużo jest wydajny....aha i blondynki uwaga na niego nie trzeymac go na glowie dluzej niż 2 min bo wlosy staja się zielone ,ja po pierwszym myciu zostawiłam go na 5 minut na glowie i gdy splukalam wlosy miualam polowe glowy zieolonej jak ania z zielonego wzgórza hahahpisałam wczoraj do doktorka o tym bulgotaniu i trzeszczeniu w piersiach oraz ze prawa reke mam mniej sprawna i nie mogę nia tak poruszać jak lewa i odp mi ze może to potrwać kilka dni nie ma się czym martwic ![]() ![]() jusi czekam z niecierpliwoscia na zdjęcia!!
|
|
#3735 |
|
Zadomowienie
|
Chiquitka,
tych szamponów to widziałam na pólce kilka rodzajów,także pewnie coś tam wybierze-jak znajedzie,ze jej to polecamy ![]() Buziol, faktycznie-lepiej rozwiej wszelkie wątpliwości już teraz i pisz do doktorka,a podobną róznicę w implantach ma chyba belseno...juz nie kojarzę ![]() Poza tym na pewno będzie wszystko dobrze-watpliwości tuż przed są chyba normą..."czarnych snów" jeszcze nie miałaś??Bo to też norma ![]() Jusi, czekamy na fotki!!
|
#3736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem, że mamy zwykle dłużej podają modyfikowane (czasem nawet do 3 r. ż) ale moje dzieciaki nie miały nigdy alergii i w sumie nie było przeciwwskazań żeby spróbować krowie. A tak z tabeli żywienia to ok 11 mieś można już spokojnie podawać produkty melczne takie jak: kefir, jogurt czy twarożek.
|
|
|
|
|
#3737 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- [QUOTE=chiquitkaaa;3968304 1]dzień dobry dziewczynki Cytat:
|
||
|
|
|
#3738 |
|
Zadomowienie
|
musze przyznac ze troszke mi zeszlo zanim przewertowalam az 8 watkow powiekszaniu piersi i czytajac wasze wypowiedzi i musze przyznac ze najwikeszym powodzeniem u was cieszy sie dr .J.J. , WROCLAW
marze o duzym biuscie zebym mogla pokazac sie w wydekoltowanej bluzce lub bikini bez poduszeczek w biustonoszudaze do idealu ![]() usniete znamiona aparat na zabkach ![]() brakuje biustu
Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2013-03-10 o 14:57 |
|
|
|
#3739 |
|
Zadomowienie
|
madlen to chyba nie dokladnie czytalas
bo my tu nie podajemy nazwisk wiec edytuj swoj post![]() co do lekarza to jest tu takze kilka dziewczyn od innego doktorka z Wrocka-tez bardzo zadowolonych
|
|
|
|
#3740 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilonka, Celinka, Malach czy Wy zamawialyscie SNIEG!!
|
|
|
|
#3741 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- dziewczynki moje kochane wiem wiem to już było omawiane ale że byłam przed op to ten temat mnie nie interesował w tedy JAKIE KREMY POLECACIE NA BLIZNY?? i od kiedy zaczęłyście masaże piersi ?? mi dr powiedział że jak już nie będą bolały to mam masować ale teraz lekko pobolewają i może delikatnie już zacząć masażyki
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
DZIS SPOGLAAJAC ZA OKNO POMYSLLAM JEDNO- O NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EE ZNOW ZIMAAAA ;((((( BRRRRRR
ale z drugiej strony to zdazycie juz wysmasowac wasze biusciki, podkurowac sie, i.... ruszyc latem na plaze lub jeziorko je pokazywac światu wiec nie ma tego zlego ))dzis postanowilam tez sie przelamac wiec postaram sie wieczorkiem wstawic zdjecia moich wejsciowek, albo co najwyzej jutro moze wtedy rozwieja sie i moje watpliwosci ze upieram sie tak mocno przy TYCH DUZYCHHHH rozmiarach a tu nie ma szans bo warunki nie te ![]() mam takie pytanko Kobietki...jakie badania moge zrobic przed konsultacjami? zeby wszystko szlo szybsiej w str operacji juz. Zapisalalm sie na usg wlasnie przed konsultacja ktora mam 15.04, do tego czasu w miare mozliwosci czasowych moglabym wykonac potrzebne inne bede wdzieczna jak mi pomozecie ![]()
|
#3743 |
|
Wtajemniczenie
|
[azSxiszQUOTE=MissDiorCher iii;39687392]DZIS SPOGLAAJAC ZA OKNO POMYSLLAM JEDNO- O NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EE ZNOW ZIMAAAA ;((((( BRRRRRR
ale z drugiej strony to zdazycie juz wysmasowac wasze biusciki, podkurowac sie, i.... ruszyc latem na plaze lub jeziorko je pokazywac światu wiec nie ma tego zlego ))dzis postanowilam tez sie przelamac wiec postaram sie wieczorkiem wstawic zdjecia moich wejsciowek, albo co najwyzej jutro moze wtedy rozwieja sie i moje watpliwosci ze upieram sie tak mocno przy TYCH DUZYCHHHH rozmiarach a tu nie ma szans bo warunki nie te ![]() mam takie pytanko Kobietki...jakie badania moge zrobic przed konsultacjami? zeby wszystko szlo szybsiej w str operacji juz. Zapisalalm sie na usg wlasnie przed konsultacja ktora mam 15.04, do tego czasu w miare mozliwosci czasowych moglabym wykonac potrzebne inne bede wdzieczna jak mi pomozecie ![]() [/QUOTE]Tak naprawdę wszystKo zroBisz w jeden dzien a badania maja jakis czas waznosci.Konsultacje masz Za miesiac a data operacji nieznana wiec moze okazac sie, ze wyrzucilas pieniadze |
|
|
|
#3744 |
|
Raczkowanie
|
a usg ile ma 'waznosci'? ost jak bykam u dr to wlasnie nadmienil ze niebawem usg zrobic i potem na 2 wizyte sie umowic...
|
#3745 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3746 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki w ten śnieżny dzień
a już miała być wiosna iloona dziękuję za link muszę wypróbować może mi pomorze ale się zrymowało ![]() Amorcio badania które mi doktor kazał zrobić to krew ogólna, czas krwawienia i krzepnięcia, elektrolity,glukoza,grupa krwi no i usg a ja dodatkowo jeszcze się szczepie wzw![]() MissDiorr a usg jest 6 miesięcy ważne super że się umówiłaś na konsultację trzymam kciuki żebyś wyszła zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- pomyliłam to do MissDiorr te badania ale ja jestem dziś zakręcona
|
|
#3747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm zastanawiam sie wlasnie jak u siebie to rozplanowac wszystko
|
|
#3748 |
|
Raczkowanie
|
ja robię teraz wszystkie badania bo chce iść na jeszcze jedna konsultację do M.M.K po 14.03 i wtedy zadecyduję którego lekarza wybiorę
|
|
#3749 |
|
Raczkowanie
|
to daj koniecznie znac jak wybor
a powiedz mi gdzie te badania na krzepliwosc mozna zrobic? bo pierwsze slysze ze takie sa, morfologie to slyszalam, usg tez a glukoze to tez odzielnie?
|
#3750 |
|
Raczkowanie
|
tą krzepliwość też z krwi ja robię wszystkie badania w przychodni przyszpitalnej koło Wojewódzkiego szpitala tam w ciągu jednego dnia są wszystkie wyniki
i nie są drogo bo wszystkie badania około 60zł bez szczepienia i usg
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.

dobrze ze sie nie rospisywalyscie bo bym nie moala jak nadrobic 

ale mysle ze skoro z moim takim ciężkim problemem się uporal to z przetłuszczaniem skory glowy tez da sobie rade warto sporobowac a kosztuje 28zl wiec nie tak dużo jest wydajny....aha i blondynki uwaga na niego nie trzeymac go na glowie dluzej niż 2 min bo wlosy staja się zielone ,ja po pierwszym myciu zostawiłam go na 5 minut na glowie i gdy splukalam wlosy miualam polowe glowy zieolonej jak ania z zielonego wzgórza hahah