|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
My zapraszamy z mojej strony 100 osób ( mój tata dużo rodzeństwa ma
), ze strony TŻ 20 i 20 najbliższych znajomych, z czego, patrząc realnie, spodziewamy się 120 gości. Lista też jest po dużym okrojeniu, więc dla znajomych zrobimy imprezę po weselu już Tak byśmy finansowo nie wyrobili.
|
#1622 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Cytat:
U nas w Kościele oprawa będzie zapewniona przez http://siostryjeremiasza.pl/. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oto nasz fotograf: http://marcinzak.pl/fotografia-slubna/ Ps. już wymyśliłam jak przekonać Tż do sesji narzeczeńskiej ![]() |
|||
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwudziestki, trzydziestki, do wyboru :PA ja zastanawiam się czy przyjaciel tż nam czegoś nie zmontuje np.:podziękowań dla rodziców. Kupił niedawno kamerę, oglądam jego filmiki na yt i juz widzę, że go to rajcuje,a i jakość ok |
|
|
|
|
#1624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo rodzice TZta sa w polu i nie wiedza ile finansowo moga nam pomoc. Wiec czekamy :/A ten zajazd pod kasztanami obok? Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2013-03-10 o 22:30 |
||
|
|
|
#1625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak, zajazd jest obok W końcu nawet nie oglądałam Portofino, a zamierzałam, bo skończyło się na jednym miejscu.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
||
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
WENEDKA - pisalam z kasztanami, bylas tam? ladnie jest? czy jest daleko do zalewu? znasz opinie o tym lokalu? szukalam w wyszukiwarce, ale znalazlma moze ze 3 opinie z zeszlego roku tylko...
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
wow nieźle.... mnie nic nie boli jak kręce, na szczęście chyba xD
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tak samo, na początku 2 małe siniaki i to wszystko
Za to ostatnio biegałam i zrobiłam z tż wyścigi do domu. Wyrżnęłam pod samą klatką na asfalt, całe kolana zdarte. Dobrze że kolanami się podparłam,a nie nosem bo dopiero bym wyglądała
|
|
|
|
#1629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale tak szczerze mi też się takie marzyło. Ale tż by na to się nie zgodził. |
|
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ja dzis dopiero wrocilam, padam na pysk i w dodatku jakies chorobsko mnie dopadlo ale jest TZ, wiec mnie wygrzeje ![]() do jutra
|
|
|
|
#1631 |
|
Zadomowienie
|
Witam się po weekendzie spędzonym na uczelni
Widzę, że pojawiła się nowa PMka którą serdecznie witam Mnie TŻ wczoraj wyciągnął po zajęciach do ikei i zakochałam się w niektórych meblach kuchennych W ogóle sporo rzeczy stamtąd mi się spodobało i mogłabym zamieszkać w tym sklepie Króliczku gratuluję zrzuconej wagi ![]() |
|
|
|
#1632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spadam spać, jutro idę się dokształcać w zakresie prokreacji, standardów i procedur.. ![]() dobranoc! |
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Ale naklepałyście
Witam, po cudownym weekendzie z TŻ. Właśnie pojechał, a mi smutno Po 1.00 dojedzie do domu, więc do tej pory i tak nie zasnę.Pamiętacie jak zrzędziłam, że nauki tragiczne. Na szczęście każde zajęcia prowadzi inna osoba i te wczorajsze i dzisiejsze były świetne. Słuchałam z zaciekawieniem, jak wczoraj pani mówiła o miłości, jak wielokrotnie zwracała nam uwagę, żebyśmy rozmawiali ze sobą, żeby pielęgnować miłość itp. Dzisiaj było z inną babeczką o odpowiedzialnym rodzicielstwie. Też świetnie. Mężczyznom przypominała, żeby pamiętali być oparcie dla kobiety w ciąży i po porodzie i mówiła naprawdę mądrze. Jeszcze przyszły weekend i po naukach ![]() Nie wspominałam, ale jestem ogromną wielbicielką bielizny. Na Dzień Kobiet oprócz pięknego bukietu tulipanów i nowego dużego wazonu dostałam komplet bielizny Obsessive. Moja kolekcja liczy ładnych parę kompletów i TŻ o tym pamięta obsessive_servanta_set_6g30bb.jpg Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-03-10 o 23:49 |
|
|
|
#1634 |
|
BAN stały
|
Ja i moja grypa się żegnamy
|
|
|
|
#1635 | |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, rzadko tu zaglądam, ale powoli się podnosimy po kryzysie z tż. Proszę o dalsze trzymanie kciuków
![]() magdalenka_w_86 też dostałam bieliznę w kropki Cytat:
), że tańczę tylko z tż. I zamierzam innym konsekwentnie innym odmawiać, jeśli po tym przemówieniu znajdą się jacyś śmiałkowie
Edytowane przez tajik girl Czas edycji: 2013-03-11 o 00:06 |
|
|
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem wolałabym z TŻ, ale tak to już jest z tym obtańcowywaniem Pary Młodej, więc przeżyje ten jeden dzień ![]() 453 DDŚ
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-03-11 o 00:21 |
|
|
|
|
#1637 |
|
Zadomowienie
|
odpisywałam do Was, i przyszli znajomi i Jasiu Wędrowniczek mnie pokonał... tak jak zapowiedziałam, zrobiłam prototyp zaproszenia rano, ale jak z Jasiem w ręku na to popatrzyłam, to zmieniłam zdanie i chyba będzie inna wersja
na jutro zostawiłam sobie taką oto robótkę http://www.welonimuszka.pl/index.php.../poczuj-miete/ dobrej nocy PMki
|
#1638 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was
![]() Co to za pogoda, ja pytam? A na dodatek potwornie boli mnie gardło, a w sobotę ze szkoły wróciłam z gorączką i mam taką kluchę, że przełykać nie mogę i wszystko co jem to takie nijakie, bez smaku ![]() Oczywiście teoria co niektórych jest taka, że za bardzo piszczałam podczas piątkowego występu "pikantnej niespodzianki" na babskim wieczorze (po południu wrzucę fotki), oj działo się działo Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-03-11 o 07:12 |
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie z tż
wczoraj tż zabrał mnie z okazji dnia kobiet na film "Dzień Kobiet" Fajny był ten weekend
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie boli i jak kręciłam też nie bolało, a wieczorem jak się myłam zobaczyłam xd
|
|
|
|
|
#1641 |
|
Zadomowienie
|
Witam się
|
|
|
|
#1642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kuyznka robi takie na 280 osób. Moi rodzice też chcieliby takie duże, ale bardzo protestowałam, wielkie kłótnie były i w końcu poszliśmy na kompromis. Cytat:
EDIT: Bardzo proszę o wysłanie linka na allegro z hula
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2013-03-11 o 08:18 |
||
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was
podczytuje was ciągle Co u Was słychać ![]() witam nowe PM |
|
|
|
#1644 |
|
BAN stały
|
Siemanejro dziewuchy
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w paskudny poniedziałek
|
|
|
|
#1646 |
|
BAN stały
|
Ktoś za wycueraczkę mojego 18-letniego grata wsadził karteczkę z telefonem i napisem "Kupię państwa samochód"
|
|
|
|
#1647 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
U Was dziewczyny dziś też jest tak zimno, u mnie jest -14, jak wstałam rano to myślałam, że się przewidziałam, ale zadzwoniłam do TŻ (ma dziś służbę i ma tam najdokładniejszy termometr w Toruniu)
|
|
#1648 |
|
BAN stały
|
hahahaha rzeczywiście
a może zadzwonić z ciekawości? w życiu bym go nie sprzedała, ale zapytać mogę
|
|
|
|
#1649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie to całe wesele mogło by być na 50 osób... ale tż sie nie zgodził ![]() Też boję się pijanych ludzi... szczególnie kolegów tż'a Jak dobrze popiją to będą rzucać mną po ścianach. Przypał będzie jak się wywalę Będę musiała pogadac o tym z tż i jego bratem (który zabija wzrokiem)tajik girl trzymam kciuki ![]() jednak obawiam się, że i tak będziesz musiała zatańczyć z każdym bo inaczej goście mogą poczuć się urażeni... przynajmniej u mnie jest taki zwyczaj. Cytat:
też dostaliśmy ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-TsAxZOkIvY Kiedyś znajomy opowiadał, że była na weselu na 500 osób. Nie mogłam pojąć jak to możliwe... aż w końcu ostatnio mi jedna dziewczyna wytłumaczyła Po prostu zaprasza się sąsiadów z całej ulicy, lub wsi. Dla nie wesele na 200os jest za duże a co dopiero na 500
|
||
|
|
|
#1650 |
|
BAN stały
|
500 osób.. wow... No ale kiedyś i u nas tak się robiło. Mój dziadek jeszcze coś tam się pruł, że sąsiadów (czyich niby, tu z Gdańska czy stamtąd
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

), ze strony TŻ 20 i 20 najbliższych znajomych, z czego, patrząc realnie, spodziewamy się 120 gości. Lista też jest po dużym okrojeniu, więc dla znajomych zrobimy imprezę po weselu już
Tak byśmy finansowo nie wyrobili.

a tu tego samego dnia, jak przyjechaliśmy do mnie do domu, uklęknął przy moich rodzicach i siostrze i poprosił o rękę 

bo rodzice TZta sa w polu i nie wiedza ile finansowo moga nam pomoc. Wiec czekamy :/

W dodatku po dużym okrojeniu. Na początku wyszło nam razem 240

Po 1.00 dojedzie do domu, więc do tej pory i tak nie zasnę.