Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kochane głosujemy na kolejny tytuł zapraszam
Testować nerwy swojej mamy lubię, psocę, niszczę, krzyczę, rozrabiam i gubię. 5 10,64%
Tu tupnę nóżką, tam krzyknę "nie", niech siwych włosów przybędzie mamie. 1 2,13%
Daj mi, nie ciem i łaa łaa - krzyczy wciąż gromadka ta. 1 2,13%
Niewinne oczka jak aniołek mam, ale prawdziwy hardcore wnet pokażę wam 7 14,89%
Zdania układamy, co raz wiecej z rodzicami rozmawiamy. 0 0%
My tu gadu-gadu, a dzieciaki dają w zabawach czadu. 0 0%
Bunt dwulatka przyszedl wiosna i mamy minę "radosna" 0 0%
Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy 26 55,32%
Dzieci nasze już w domach znudzone, gdzie ta wiosna? , pytaja one 1 2,13%
Rożki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną 6 12,77%
Głosujący: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-11, 00:17   #4141
mme_audrey
Raczkowanie

Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

taką Little Tikes, co wkleiłaś, Heluta ma w żłobku - bardzo fajna, udało mi się nawet trochę pogotować na niej

mi się te drewniane podobają, ta z Ikea współgra z tymi ich sprzętami wszystkimi, tylko te ceny
mme_audrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 00:36   #4142
brumek
Zakorzenienie

O, dzięki za opinie
Taka używke mogę kupić za 100 zł, a ta drewniana nowa kosztuje 193. Więc jak na drewniane to mało. Gdyby nie cena, to zaraz bym te z Ikei kupiła

Audrey, a to gadanie tej kuchenki po angielsku nie jest wkurzające?

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2013-03-11 o 00:42
brumek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 00:41   #4143
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

Tu są real foto tej drewnianej z dwóch forów, ktoś powklejał swoje.
Fajna no
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg iILi8gReGwvUtMSkeB.jpg (34,9 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BQHVukQBVNwBedAx1B.jpg (43,9 KB, 50 załadowań)
Stary 2013-03-11, 07:59   #4144
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

My byłyśmy wczoraj u dermatologa.
Damie wyskoczyły jakieś kuleczki na łokciu,
okazało się że jest to mięczak zakaźny.
Mamy specjalny rozczyn aby go usunąć,
jak nie zejdzie to trzeba będzie do wymrozić, czy coś takiego...
To oby szybko zniknęło
Mateuszek właśnie parę razy zrobił taką ciągnącą(ale nie jakoś strasznie), ale nie pod rząd-są też normalne.
Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
Oliweczko potwierdzam z tym CCC
do jutra za okazaniem karty jest 10% zniżki na obuwie z nowej kolekcji
Juz wykorzystane
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Chyba kiedyś kiedyś już wklejałaś podobne linki, co? Swietne te placyki jak ktoś ma swoją działkę, ale mój P. napewno by sam takie coś zrobił
Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Oliweczko tak chodze na cwiczenia pilates shape(czy jakoś tak) to połączenie pilatesu i świczeń na głębokie mięśnie(polecane właśnie min. po porodzie)-fajnie uelastyczniają takie cwiczenia ale nie odchudzją tak bardzo jak ćwiczenia aerobowe(w tym zumba)
świetnie jesteś zorganizowana że dajesz rade
podziwiam że znajdujesz czas- niejedna mama powinna brać z Ciebie przykład

a w telikowie:
- Jaś na przemian raz jest słodki raz zaczyna pokazywać fochy
-byłam na spotkaniu z dyrektorką w sprawie żłobka za pół roku
-w piątek z dziewczynami z pracy wybrałyśmy się na karaoke i telik był troche menelik
-jak ja pragnę wiosny
Dzięki za odp. w sprawie pilatesu

Daj spokój z tym podziwianiem

Karaoke stare dobre czasy.

Hej.
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi ,,kupkowe"
Wczoraj spędziliśmy dzień u teściów, a wieczór u moich rodziców, Julcia usnęła w drodze powrotnej. W nocy jedna pobudka+ o 6.30 na mleko( powinnam liczyć chyba jako dwie)
A dzisiaj chyba siedzimy w domu- zimno, śniegowo

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 08:00   #4145
aania_20
Zakorzenienie

Hej mamusie
My po bardzo fajnym weekendzie, byliśmy u mojego chrześniaka, zrobiłam prawie 800 km za kierownicą
Adaś szczęśliwy, bo do "dzidzi" pojechał, jak mały do niego doszedł (próbuje już sam chodzić), to aż onieśmielony był, ale przytulał się z nim słodko, a jak tamten spał, to stał i patrzył tylko z zachwytem w oczach Nawet mu nie przyszło do głowy żeby przeszkadzać, zaczepiać czy cokolwiek, oby mu tak zostało.

A sama impreza super, tyle że u tamtej rodzinki zawsze czuję się świetnie Z małą atrakcją - chrzestny wyszedł zapalić, to tak się poślizgnął (przymrozek był) że złamał duży palec u nogi . Trzeba mieć pecha, nie?

Co do zjeżdżalni to ja też rozważam zakup, bo moja mama kiedyś zrobiła mu zjeżdżalnię chałupniczą metodą - duża półka wyjęta z szafy, stabilnie oparta o wersalkę (patent z mojej "młodości"), i Adaś szalał jak najęty

mamad1, bardzo miłe odwiedziny mieliście

Kolina, jak po wizycie??

Brumku, to Tymek miał wesoło z koleżanką

marzena_s, TŻ żyje?

Odkładałam dziś małego nad ranem do łóżka, wstawałam z fotela, tak mnie coś szarpnęło w pachwinie że musiałam usiąść z powrotem... teraz już na szczęście mniej boli.

Wiecie co z kurierem? W środę mi babka ściemniała, że paczka się znalazła, list przewozowy się odkleił, ale natychmiast wysyła maila i zostanie nadana błyskawicznie. W czwartek nie było, inna babka na infolinii zgłosiła to ponownie, w piątek dzwonię, a facet mi mówi że on ma w systemie informację tylko z czwartku, ze środy żadnej. Czyli pani sobie pracę olała. W końcu zadzwonił sprzedawca, mniej miło z nimi rozmawiał i wreszcie ktoś przyznał, że po prostu paczkę zgubili jak można zgubić coś wielkości łóżeczka.... Ale sprzedający dzwonił do mnie po południu i ma dziś wysłać nowe łóżeczko, a z nimi będzie się dalej użerał...

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 08:02   #4146
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Tu są real foto tej drewnianej z dwóch forów, ktoś powklejał swoje.
Fajna no
Świetna i pewnie stabilniejsza niż plastikowa?
Gdybym tylko miała miejsce w kuchni, lub u Julci w pokoju

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
[COLOR=DarkGreen]Hej mamusie
My po bardzo fajnym weekendzie, byliśmy u mojego chrześniaka, zrobiłam prawie 800 km za kierownicą
Adaś szczęśliwy, bo do "dzidzi" pojechał, jak mały do niego doszedł (próbuje już sam chodzić), to aż onieśmielony był, ale przytulał się z nim słodko, a jak tamten spał, to stał i patrzył tylko z zachwytem w oczach Nawet mu nie przyszło do głowy żeby przeszkadzać, zaczepiać czy cokolwiek, oby mu tak zostało.
no ładnie- 800km za kierownicą
Fajnie, że weekend udany, a Adaś widać będzie troskliwym braciszkiem

Juleńka
Mateuszek
Stary 2013-03-11, 08:10   #4147
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
no ładnie- 800km za kierownicą
Fajnie, że weekend udany, a Adaś widać będzie troskliwym braciszkiem
Bo to dla mnie najlepsze miejsce, jako pasażer gorzej znoszę podróż, nie tylko w ciąży TŻ twierdził że on może jechać, ale nie ma mowy

Stary 2013-03-11, 08:40   #4148
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
My dziś spędziliśmy szalone 2 godziny na zaśnieżonym placu zabaw. Oczywiście znowu żywej duszy w całym parku nie było Tak utytłany i wyhasany, jak dziś, to Tymuś chyba jeszcze nigdy nie był
Chcę mu kupić na lato na działkę jakąś zjeżdżalnie, bo uwielbia, ale te małe, dla dzieci w naszym wieku, się nie nadają dla nas, bo one przyzwyczajony do tych najwyższych. No a te duże kosztują min. 4 stówy A drewniane od tysiąca w górę. nawet używane A marzył mi się taki drewniany plac zabaw, coś jak te:
http://www.mulan.pl/little-tikes-dre...am-171802.html
http://allegro.pl/little-tikes-drewn...081803093.html
Ale cena niestety mnie sprowadziła na ziemię...
poluj na okazje - my za 400 zl (chyba jesli dobrze pamietam) kupilismy w castoramie w zeszla wiosne hustawke, zjezdzalnie i te drewniane podesty. http://www.castorama.pl/hustawka-ola.html chcemy dorobic jeszcze cos a a domek pod zjezdzalnia, z kuchenka itd, zeby sie dzieci bawily. i mamy tez dodatkowo jakas piaskownice zamykana drewniana, tez droga nie byla (ale nie pamietam po ile, cos takiego http://allegro.pl/zamykana-piaskowni...083418284.html)

iustyna tez dorbze pisze, mozna zrobic za pol ceny samemu (my tak lawke i stol na dzialke robilismy) tyle ze akurat u nas ta cena z castoramy prawie rowlana sie cenie materialu (sama zjezdzalnia zwykle 200-300 jest)

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2013-03-11 o 08:46
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 09:17   #4149
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Audrey super, że Helutka się wybawiła

Brumku nie no ta drewniana kuchenka superowa!
my żadnych światełek nie mamy, jedynie syczący palnik. najważniejsze dla dziewczyn to te szafeczki, półeczki - chowają tam kubeczki, talerzyki, garnuszki, wyciągają mieszają i gotują
światełka to pewnie są fajne, ale obstawiam, że szybko się znudzą

Aania tyle za kierownicą w ciąży dałaś radę jechać?
no to szacun
fajnie, że weekend udany
ale ze złamanym palcem u nogi to pech niezły :/
nieźle z tym kurierem :/
dobrze, że Sprzedający stanął na wysokości zadania

Monia a jak Twoje samopoczucie?

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 09:25   #4150
mme_audrey
Raczkowanie

To gadanie można wyłączyć i się przyjemnie gotuje
Te same dźwięki słuchane w kółko moyą być uciążliwe, ale w sumie to norma w zabawkach
Stary 2013-03-11, 09:27   #4151
marzena_S
Zadomowienie

Dzień dobry

Telik, najpierw muszę znaleźć guru, który mnie nauczy tajemnej sztuki dziergania. (muszę pogadać z babciami tż, jak pojedziemy rodziców odwiedzić) Zazdroszczę karaoke w babskim gronie. Ja ostatnio miałam okazję wyjść w grudniu, a i tak moje balowanie trwało jakieś 1,5 godziny i tż zgarnął mnie do domu. Matko, jak mi głupio wtedy było, Hania się przebudziła i nawet u tż nie chciała się uspokoić, a ja z wyciszonym telefonem nie słyszałam jakichś 30 nieodebranych połączeń.
AA Ty kochana Nam zdjęcia Jaśka obiecywałaś, i co?

Aniu, przecież wszędzie trąbią, że palenie szkodzi zdrowiu.
Pamiętam, że pod koniec ciąży też takie "szarpnięcia" odczuwałam, to raczej normalne.
Tż żyje i nawet trochę ozdrowiał jak Hania zaczęła gorączkować.

Brumku, ja też myślałam, że plastik-fantastik lepszy ze względu na grające pierdołki, ale one już jej nie interesują. Gotuje w garnkach, sztućce wkłada do piekarnika lub naszych szuflad itd. Fajna zabawka, ale myślę że drewno na pewno będzie bardziej stabilne niż plastik. Sama się zastanawiałam jeszcze nad taką http://allegro.pl/drewniana-kuchnia-...088408227.html i gdybym miała drugi raz podjąć decyzję to wybrałabym drewno. Ta którą Ty wkleiłaś chyba jeszcze ciekawsza- więcej drzwiczek i nawet zegar ma.
Świetne te place zabaw- Hania jak tylko zobaczyła zdjęcie zaczęła krzyczeć "babaf, babaf". Mój tata obiecał wnukom zbudować na działce coś podobnego.

Monia super okazje udało Ci się wyhaczyć.

Iwa, i jak tam dzisiaj oczka Ali?
Iwa, AgaG, a Was ktoś uczył szydełkowania, czy jesteście samoukami? Jeśli tak to z jakich pomocy korzystałyście?

Edytowane przez marzena_S
Czas edycji: 2013-03-11 o 09:31
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 09:31   #4152
mme_audrey
Raczkowanie

Ta drewniana bardzo mi się podoba
Stary 2013-03-11, 09:49   #4153
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Marzenko dziękuję
no oczka póki co w miarę
nawet nie było rano dużo ropki -ot troszeczkę, ale kataru się trochę pokazało więc pewnie jakieś przeziębienie...
zobaczymy co będzie dalej

co do szydełkowanie ja się uczyłam sama z internetu
strony ze zdjęciami i opisami, filmiki
w tamtym roku na wiosnę zaczęłam - zrobiłam 2 czapki i serwetkę do koszyka wielkanocnego + 1 maskotkę a później szydełko leżało i się kurzyło
na początku to nawet szydełka nie umiałam trzymać
no i teraz wzięło mnie na nowo

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2013-03-11, 10:13   #4154
83monia
Zakorzenienie

iwa - dzieki ale szczerze mwoiac do bani. ciagle mam mdlosci, ciagle bym spała... czekam na jakis przypływ sił... i sie doczekac nie moge! ale w sobote jakos na swiezym powietrzu byo mi lepiej niz kisic sie w domu. chce wiosny, lata

Stary 2013-03-11, 12:18   #4155
pieleszka
Wtajemniczenie

witam się z krainy królowej śniegu... zasypało nas totalnie niestety

mam prośbę kochane - mamy jutro kontrolną wizytę z Hanią w Poznaniu w klinice. proszę Was o magiczne kciuki

i wracam do pracy

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 12:26   #4156
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Marzenko dziękuję
no oczka póki co w miarę
nawet nie było rano dużo ropki -ot troszeczkę, ale kataru się trochę pokazało więc pewnie jakieś przeziębienie...
zobaczymy co będzie dalej

co do szydełkowanie ja się uczyłam sama z internetu
strony ze zdjęciami i opisami, filmiki
w tamtym roku na wiosnę zaczęłam - zrobiłam 2 czapki i serwetkę do koszyka wielkanocnego + 1 maskotkę a później szydełko leżało i się kurzyło
na początku to nawet szydełka nie umiałam trzymać
no i teraz wzięło mnie na nowo
jestem pod wrażeniem jesteś baaardzo zdolna

Brumciu ta drewniana jest urocza
ale faktycznie nasze gusta mogą się róznić od tych dzieciowych
w przedszkolu ok
choć zobaczymy czy się dostaniemy, ale dyrektorka dała do zrozumienia że nie powinno być problemu
tak to te montesorri

a w piątek poszalałam oczywiście mikrofon był mój

pieleszko kciuki moooooocno zaciskam
Stary 2013-03-11, 12:47   #4157
brumek
Zakorzenienie

Cytat:

A sama impreza super, tyle że u tamtej rodzinki zawsze czuję się świetnie Z małą atrakcją - chrzestny wyszedł zapalić, to tak się poślizgnął (przymrozek był) że złamał duży palec u nogi . Trzeba mieć pecha, nie?

Odkładałam dziś małego nad ranem do łóżka, wstawałam z fotela, tak mnie coś szarpnęło w pachwinie że musiałam usiąść z powrotem... teraz już na szczęście mniej boli.
- Fajnie, że się dobrze bawiliście i że Adaś ma zadatki na świetnego starszego brata
A złamany palec pana domu - cóż, nie na darmo sie mówi, ze papierosy szkodzą
- Współczuję tego kłucia w pachwinie. Ale to chyba znak, że jesteśmy już coraz bliżej finiszu

Cytat:
Bo to dla mnie najlepsze miejsce, jako pasażer gorzej znoszę podróż, nie tylko w ciąży TŻ twierdził że on może jechać, ale nie ma mowy
Mam tak samo. Normalnie mam chorobę lokomocyjną, a kiedy prowadzę to nic a nic.

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
poluj na okazje - my za 400 zl (chyba jesli dobrze pamietam) kupilismy w castoramie w zeszla wiosne hustawke, zjezdzalnie i te drewniane podesty. http://www.castorama.pl/hustawka-ola.html chcemy dorobic jeszcze cos a a domek pod zjezdzalnia, z kuchenka itd, zeby sie dzieci bawily. i mamy tez dodatkowo jakas piaskownice zamykana drewniana, tez droga nie byla (ale nie pamietam po ile, cos takiego http://allegro.pl/zamykana-piaskowni...083418284.html)
Rzeczywiście świetna cena!

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Brumku, ja też myślałam, że plastik-fantastik lepszy ze względu na grające pierdołki, ale one już jej nie interesują. Gotuje w garnkach, sztućce wkłada do piekarnika lub naszych szuflad itd. Fajna zabawka, ale myślę że drewno na pewno będzie bardziej stabilne niż plastik. Sama się zastanawiałam jeszcze nad taką http://allegro.pl/drewniana-kuchnia-...088408227.html i gdybym miała drugi raz podjąć decyzję to wybrałabym drewno. Ta którą Ty wkleiłaś chyba jeszcze ciekawsza- więcej drzwiczek i nawet zegar ma.
Świetne te place zabaw- Hania jak tylko zobaczyła zdjęcie zaczęła krzyczeć "babaf, babaf". Mój tata obiecał wnukom zbudować na działce coś podobnego.
Dzięki za opinię, Marzenko
Czyli większość z Wam mówi to samo...

Tymuś, jak widzi gdzieś zjeżdżalnię, prawdziwą czy narysowaną, to krzyczy "ziuuuuu"

A w ogóle to dzień dobry
Noc super - spanie od 21 do 8.30 Tzn. Tymka spanie, bo moje "nieco" później się zaczęło Teraz dzieć śpi a ja chciałam popracować ze 40 minut, ale mnie złe kobiety zagadały i nic z tego i

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
mam prośbę kochane - mamy jutro kontrolną wizytę z Hanią w Poznaniu w klinice. proszę Was o magiczne kciuki
No jasne że trzymamy

U nas tez zimą pełną gębą

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2013-03-11 o 21:33
brumek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 13:13   #4158
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

a ja Wam moje bliźniaczki pokażę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3100328.jpg (58,4 KB, 51 załadowań)

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2013-03-11, 13:16   #4159
Lili 83
Zakorzenienie

Pieleszko

U nas zimno i deszcz, śniegu nie ma ani grama.

Ja po pierwszej wizycie u ortodonty
Wzięła odcisk, założyła takie kółeczka rozpychające i dała skierowanie na rtg. Jutro z rana jadę.
W piątek prawdopodobnie założy mi już aparat

Radek już którąś noc z rzędu ma przesikanego pampersa. Nie wiem o co chodzi Zakładam tak jak zawsze, w pieluszce niewiele a śpiochy całe mokre. wkurza mnie to.
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 13:33   #4160
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Cytat:
iwa - dzieki ale szczerze mwoiac do bani. ciagle mam mdlosci, ciagle bym spała... czekam na jakis przypływ sił... i sie doczekac nie moge! ale w sobote jakos na swiezym powietrzu byo mi lepiej niz kisic sie w domu. chce wiosny, lata

pewnie Cię to nie pocieszy, ale ja przez tą pogodę czuję się identycznie - oprócz tych mdłości
a serio to oby dolegliwości szybko minęły!

Cytat:
zaciśnięte!

Cytat:
Noc super - spanie od 21 do 8.30 Tzn. Tymka spanie, bo moje "nieco" później się zaczęło Teraz dzieć śpi a ja chciałam popracować ze 40 minut, ale mnie złe kobiety zagadały i nic z tego

super, że Tymuś tak pospał ładnie

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość

Radek już którąś noc z rzędu ma przesikanego pampersa. Nie wiem o co chodzi Zakładam tak jak zawsze, w pieluszce niewiele a śpiochy całe mokre. wkurza mnie to.
pierwsze co mi do głowy przychodzi to może rozmiar trzeba by zmienić już na większy?

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2013-03-11, 14:21   #4161
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
pierwsze co mi do głowy przychodzi to może rozmiar trzeba by zmienić już na większy?
Radek od grudnia jest już na 5. Kurczę, może za słabo zapinam. Sama nie wiem. Raz podsikane plecy, innym razem bok albo z przodu.
Za duże to raczej nie są, bo 4 go obgniatały.
Odzwyczaiłam się od nocnego przebierania i szlag mnie trafia jak o 3,30 muszę Radzia przebierać

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Radek od wczoraj mówi dzisy (jeansy)
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:20   #4162
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
witam się z krainy królowej śniegu... zasypało nas totalnie niestety

i wracam do pracy
KCIUKI
A procent już przekazany
Cytat:
a ja Wam moje bliźniaczki pokażę
urocze

Patik-gdzie Ty?Znowu nas tylko podczytujesz?

Juleńka
Mateuszek
Stary 2013-03-11, 16:55   #4163
patik87
Zakorzenienie

UWAGA UWAGA KOLINKA MA JUŻ DAMIANKA PO DRUGIEJ STRONIE BRZUSZKA
3180 i 55 cm

Oliweczka
jestem, znowu "tylko" podczytuje Jakaś " rozmemłana " jestem ostatnio.

Lili
u nas też są mokre body czasami, a pielucha nie jest jakoś mocno napompowana. Może za bardzo do przodu / do tyłu bierzesz pampersa?

Pieleszka
kciuki !!

Ja też oglądałam te place zabaw, mój tata chyba zrobi jak będzie miał cza, tylko drzewo kupimy... jeszcze przemyślę sprawę. Ceny nowych zwalają z nóg.
Stary 2013-03-11, 17:08   #4164
aania_20
Zakorzenienie

Kolina, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Cytat:

i wracam do pracy

Cytat:
- Współczuję tego kłucia w pachwinie. Ale to chyba znak, że jesteśmy już coraz bliżej finiszu
Nawet mnie nie strasz

Stary 2013-03-11, 18:21   #4165
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Kolinko gratulację ogromna,
wracaj szybko do nas zdrowa

Jasiu upodobał sobie ikonke
i chodzi z wywalonym językiem
Stary 2013-03-11, 18:24   #4166
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Radek od grudnia jest już na 5. Kurczę, może za słabo zapinam. Sama nie wiem. Raz podsikane plecy, innym razem bok albo z przodu.
Za duże to raczej nie są, bo 4 go obgniatały.
Odzwyczaiłam się od nocnego przebierania i szlag mnie trafia jak o 3,30 muszę Radzia przebierać

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Radek od wczoraj mówi dzisy (jeansy)
uzywasz oryginalnych pampersow ?
jesli tak to moze jednak sa za duze , moje dziecko najciezsze na watku i nosi 4+ i jeszcze troche je ponosi

a u nas nic ciekawego sie nie dzieje
siedzimy w domu bo pogoda ohydna

Pieleszko

Edytowane przez dziubek79
Czas edycji: 2013-03-11 o 19:31
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 18:32   #4167
isiaok
Rozeznanie

Witam!
Weszłam a tu takie wieści!!!!!!!!
Kolinko gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!klask i:

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Nawet nie wiem kiedy minął cały tydzień

Cały czas walczymy z katarem...juz chyba z 10 dni i przejsc nie chce...dzien lepiej i znowu gile

PieleszkaOczywiscie trzymamy kciuki!

TelikEwka tez latała kilka dni pokazujac wszytskim jezyk na szczescie juz zapomniała

I zaczynamy rezygnowac z mm na rzecz mleka krowiego-Ewka piła do tej pory 3 razy mm, teraz na sniadanko mleko krowiepoki co nic sie nie dzieje
isiaok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 18:46   #4168
83monia
Zakorzenienie

kolina gratulacje!!!

Kinga to chyba nudystka. Nie dosc ze skarpet nie chce, zabunkrowala gdzies kapcie to jeszcze ciagle spodnie sciaga i bodziaka odpina

Stary 2013-03-11, 20:02   #4169
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
kolina gratulacje!!!

Kinga to chyba nudystka. Nie dosc ze skarpet nie chce, zabunkrowala gdzies kapcie to jeszcze ciagle spodnie sciaga i bodziaka odpina
U mnie to samo,
najlepiej jakby chodziła nago.

Właśnie 30min temu położyłam ją spać, przyszłam za 15min, bo mówiła że chce wyjść z łóżeczka, a ona goła stoi pampersa nawet ściągnęła

KOLINAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Gratuluję

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 20:32   #4170
ellika
Rozeznanie

Kolina gratulacje
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości