|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III
Natalka to fajną miałaś imprezę
a tak w ogóle to naskrobałam niecałą stronę licencjatu, a wy stronę wizażową :P
|
#4802 |
|
Rozeznanie
|
karolinga- o widzisz
też zdarza mi się takie posiłki robić, nie ma co wariować, jeśli wszystko mieści się w bilansie, ćwiczenia są zachowane, więc taka odskocznia raz na jakiś czas jest okej. Ważne by umieć później znowu jeść zdrowo.MrsShout- tłuszcze zdrowe też są ważne, szczególnie potrzebne nam kobietom, nie ma co się ich bać ![]() hm.. a o co dokładnie chodzi z tymi zadaniami? ;> lecę robić kolację, omomom..
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam że jest mniej tygodni Teraz byle do piątku
|
|
|
|
|
#4804 |
|
Konto usunięte
|
katiennn zadanie na jutro dawaj
|
|
|
|
#4805 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj u mnie:
8:50 – dwie kanapki z mozzarellą, bazylią i pomidorem 11:10 – jogurt naturalny z jabłkiem i wiórkami z 2 kostek gorzkiej czekolady 14:50 – rosół 16:30 – filet z kurczaka z ziemniakami i surówką 21:00 – kiełbaski z musztardą i surówką + dwie kostki gorzkiej czekolady 8 szklanek wody 1 szklanka herbaty Ćwiczenia: rozgrzewka 8 min legs 8 min abs 8 min arms (bez ciężarków) 8 min buns 8 min stretch 1000 wspięć na palce 100 przysiadów 20 min hula hop bieg interwałowy (2 bieg, 1min marsz – 5 serii) Jestem cholernie zadowolona z ćwiczeń!
Edytowane przez zeppelinova Czas edycji: 2013-03-10 o 21:00 |
|
|
|
#4806 |
|
Zadomowienie
|
Hejj kochane
Przepraszam, że tak rzadko zaglądam, ale staram się jak mogę. ![]() U mnie średnio niestety... Średnio - bo nic nie leci, ale za to ogarnęłam się do tego stopnia, że nie traktuję diety jak diety. Po prostu jem zdrowo i czasem ćwiczę. Póki co nie mam czasu, ani motywacji do ruchu, bo napadało u mnie ze 20cm śniegu :/ Będzie wiosna - będzie bieganko No i dłuższe spacerki z psem.Dziś z ćwiczeń tylko 45 basenów (45min). Jakoś nie potrafię się tak na 100% nakręcić na dietę, ale uważam, że to nawet dobrze, bo nie popadam w obsesję. Ale niestety wolniej chudnę Tak czy inaczej, uważam, że lepiej zdrowo i powoli niż wcale :P
|
|
#4807 |
|
Rozeznanie
|
zeppelinova - no i super
![]() natalkaa7522 - no jeszcze sporo czasu ale minie raz dwa dlatego biorę się za to teraz, żeby pod koniec maja nie żałować ![]() sm1307 - wiem, dlatego staram się w miarę możliwości jeść ryby no i orzechy czasem poskubię a mamy tabelkę z zadaniami i codziennie jest losowanie i na następny dzień każda z Nas je spełnia, np 100 brzuszków, dzień z Tiffany itp ![]() To może ktoś inny wylosuje? ![]() Lecę ćwiczyć, wezmę prysznic i dam znać.
See the shadow, it stays beside me In my dreams, it never likes me Oh, it's a long road that I've created I've got it under control So why am I walking? And this I don't know Edytowane przez MrsShout Czas edycji: 2013-03-10 o 21:09 |
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
jestem już, jestem, zaraz będzie!
![]() Rezultat Oto wylosowane liczby: 12 Czas wygenerowania: 2013-03-10 22:20:18 441 12. Owoc do 14:00
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-03-10 o 21:21 |
|
|
|
#4809 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
cały dzień pisania, a to dopiero samiuteńki początek...
muszę się ogarnąć z tym pisaniem i koniecznie choć trochę ograniczyć wizaż! ![]() aaa, od jutra biorę się za regularne ćwiczenia.
|
#4811 |
|
Rozeznanie
|
zeppelinova- Kobieto, ile Ty masz pokładów energii na tyle ćwiczeń
brawo!agila negra- ważne, że dalej próbujesz! ![]() MrsShout- dzięki za wyjaśnienie, fajna sprawa z tymi zadaniami się wydaje ![]() woo hoo moje pierwsze zadanie na wątku ![]() Akurat na uczelni zjem jabłko, nawet spakowałam już do torby, razem z kanapką
|
#4812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny, mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie
![]() Miałam zalatany weekend. Zrobiłam marcowe pomiary i nie ma się czym chwalić. spadło może łącznie 4cm? Całe szczęście nie ma przyrostów. Do tego się rozchorowałam. Nie ma opcji by przez najbliższe dni robić cokolwiek. Muszę być w 100% zdrowa by potem się ostro wziąć za ćwiczenia.Mimo, że nie przytyłam mam wrażenie jakbym była grubsza
|
|
|
#4813 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewuszki
nie bylo mnie caly dzien, probowalam nadrobic ale udalo mi sie przeczytac 4 strony i dalej nie dam rady bola mnie plecy i oczy hahaha TYLE napisalyscie ![]() Sikorka Szanghaj u mnie w Uk caly czas pada i jest zimno...Wybralam sie dzisiaj do centrum ogrodniczego i kupilam sobie kwiatkow od cholery wiec pol popoludnia spedzilam w ogrodku kopiac dziury Zaliczylam 10 min zumby + Mel B brzuch,nogi,ramiona,pupa, i cool down A co do zimy to mamuska mowila ze w Lubuskim tez snieg pada na calego :/ u mnie tez pruszylo dzisiaj - beznadzieja katiennn szklana wyrocznia KUpilam dzisiaj gorzka czekolade ale wczesniej skusilam sie na kawalek ciasta marchwiowego PYCHA ![]() Magda-lena40 a dobry ten Shred? bo po 40 min Mel B to padam ... a z mopa to sie posmialam karolinga no niestety ze mna zawsze cos nie tak tam w dole.. nie bylo chyba roku zeby cos sie nie dzialo- cipolog to moj bliski przyjaciel:embaressment: ZDROWIEJ SZYBKO!! ![]() lenka90 100 lat 100 lat ja tez uwielbiam kuchnia indyjska ![]() sm1307witaj celulit ![]() moze ktos z was zna jakis dobry krem na rozstepy ?---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- i za cwiczonka
Edytowane przez oligirl21 Czas edycji: 2013-03-10 o 22:18 |
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
anns pewnie, że pamiętamy! witaj z powrotem!
|
#4815 |
|
Rozeznanie
|
oligirl21- cześć
![]() Mój TŻ w sumie się przyzwyczaił, że rzadko jadam w kfc, czy opycham się słodyczami, nawet jak spotykamy się i idziemy coś przekąsić to pyta czy serek wiejski dla mnie wziąć, bo wie że go uwielbiam, ale jak widzę, jak On je pączki to nieraz ślinka mi pociekła ![]() Zastanawiam się jaki to sobie prezent zrobić, gdy osiągnę pierwszy cel: 54kg ![]() Dobra, czas się kłaść spać, bo rano pobudka. Dobranoc
Edytowane przez sm1307 Czas edycji: 2013-03-10 o 22:33 |
|
|
|
#4816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4817 |
|
Rozeznanie
|
oligirl21 - ja tak samo
narazie staram się nic nie kupować, ewentualnie jakieś drobiazgi ![]() anns_ - pewnie, że pamiętamy kuruj się tam kochana, nie ma co się przemęczać katiennn - ja zaczęłam od dzisiaj, teraz codziennie co najmniej 30 min, nie ma lenienia ![]() A dzisiaj: - 8 min legs - 10 min Mel B na brzuch - 500 ściśnięć piłki udami - 500 skoków na skakance - 400 skrętów tułowia - 400 x kręcenie biodrami - 200 nożyc - 300 unoszeń nóg leżąc na boku - 50 przysiadów - 5 min rozciągania Dopiję wodę i lecę spać ![]() Dzisiaj ponad 200 postów naskrobałyśmy, coś czuję, że jutro będzie nowy wątek
See the shadow, it stays beside me In my dreams, it never likes me Oh, it's a long road that I've created I've got it under control So why am I walking? And this I don't know Edytowane przez MrsShout Czas edycji: 2013-03-10 o 22:49 |
|
|
|
#4818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez lece spac dobranoc wszystkim
|
|
|
#4819 |
|
Rozeznanie
|
Widzę, że się trzymacie
ja dzisiaj zjadłam jedną muffinkę czekoladową ale tak to się trzymam step, aerobik i raz w tygodniu intensywny basen ![]() jak tylko będę miała czas to uzupełnie swoją tabelkę ![]() Ja miałam dzisiaj dzień warzywn0 - owocowy wyciskałam sobie soczek z grejfruta i blendowałam warzywa na zupe Bywałabym częściej no ale studia ![]() Wiecie jaką mam nową motywacje ? Tyyyyle ładnych wiosennych ciuszków już w sklepach
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
MrsShout bardzo ładnie!
![]() ja uciekam, do jutra, dobranoc!
|
#4821 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że już jesteś usatysfakcjonowana tym co masz Ja a6w robiłam 2 razy, za pierwszym skończyłam po 20 którymś dniu a za drugim po 30 którymś. Dla mnie zbyt duża nuda. Efektów zauważalnych na ciele nie było, tyle że faktycznie mięśnie się bardzo wzmocniły. Ja osobiście uważam, że nie warto![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zadanie wykonane - banan do owsianki ![]() Cytat:
Cytat:
Zapraszam - mam jeden pokój wolny![]() Cytat:
Melduję dziś ponad 9km bieg Stanęłam dziś na wagę i zrobiłam sobie pomiary. Waga już chyba 4 tydzień stoi w miejscu ale powodem tego może być fakt, że zobaczyłam że mam więcej wody w organizmie a dodatkowo trochę wzrosło masy mięśniowej niby nie dużo bo z 35,2% na 35,4% ale i tak się cieszę bo przynajmniej coś się dzieje
|
|
#4822 |
|
Zadomowienie
|
Hej Chudzinki
Jak Wam idzie marcowe dietkowanie ? spędziłam miły weekend u TŻa ale nie było grzesznie ![]() W sobote miałam urodziny i prezent od TŻa nie zdążył dojść ale wiem co dostane.. Mój luby kupił mi dużą piłke do ćwiczeń Ale sie bede rozciągać i poślady ćwiczyć ![]() Zaraz zbieram sie do szkoły po leniwym weekendzie.. NIE LUBIE PONIEDZIAŁKÓW ! ![]() Miłego dnia kruszynki Wróce ze szkoły to troszke was nadrobie ! O ile nie bedzie już nowego wątku
|
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wpadłam się przywitać, bo za niedługo muszę się ogarniać i lecieć do szkoły. A tak mi się nie chce Jeszcze dziś sprawdzian z polaka ehh![]() Idę coś przekąsić
|
|
|
|
#4824 | ||
|
Tajka
|
"Cudowna pogoda" na wszystko
![]() Pochmurno, buro, szaro i zimno ![]() Zaraz zmykam do szkoły i na zakupy, bo nic w lodówce nie ma. Śniadanie: ciasto marchewkowe (kawałek) i pół jabłka. Trzeba zrobić zapasy zdrowego żarełka
|
|
#4825 | ||||
|
Czekoladoholik
|
Witajcie Chudzinki
Mam dziś wolne więc zaszalałam i pospałam do 7 ![]() Tęsknie za wami bardzo ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
ależ Ty musisz mieć nogi ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
Gratuluje ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
a sztachety w ruch nie poszły? ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
Aga świetnie, wielkie brawa
|
|
|
#4826 |
|
Konto usunięte
|
Hej laski
![]() Za wszystkie wczorajsze ćwiczenia
|
|
|
|
#4827 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Odkąd zaczęłam się odchudzać minął tydzień, więc stwierdziłam, że pora wracać na wizaż. Wcześniej już wracałam, ale zabrakło motywacji i wytrwałości. Niestety moja historia jest taka, że schudłam z wagi ok 96 kg do 70, ale wróciłam niestety do tego co było... załamałam ręce, bo wyglądam coraz gorzej i tak samo się czuję. No to tyle smętów ![]() Teraz ćwiczę codziennie na rowerku i na razie mnie to wystarczy. Dietka MŻ, raczej rozsądna, bez jakiś super wyrzeczeń. Myślę, że 65 kg to już będzie naprawdę dolna granica ![]() aa no i dodam, że mam PRAWIE 24 lata ![]() Czasu mam niewiele (choć zdarzają się dni wolne jak dzisiaj ), dlatego postaram się odzywać chociaż raz dziennie. Liczę, że z Wami będzie mi łatwiej. buźka
|
#4828 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Mam takiego lenia, jeśli chodzi o pójście na uczelnie, że dzisiaj sobie odpuszczam wykłady xd OneSweetTaste- hej z Nami sobie poradzisz!zmieniłam av. co by się bardziej motywować
Edytowane przez sm1307 Czas edycji: 2013-03-11 o 07:50 |
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Alice Flaczku, tęskniłam!!!
podziel się czekoladą!
|
#4830 |
|
Rozeznanie
|
Trochę motywacji na Dzień Dobry
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

też zdarza mi się takie posiłki robić, nie ma co wariować, jeśli wszystko mieści się w bilansie, ćwiczenia są zachowane, więc taka odskocznia raz na jakiś czas jest okej. Ważne by umieć później znowu jeść zdrowo.
zresztą nie tylko na tym się skupiam, chciałabym się po prostu pozbyć cm z brzucha i ud, a myślę, że przy ćwiczeniach jest to osiągalne
Tak czy inaczej, uważam, że lepiej zdrowo i powoli niż wcale :P

67 66 65 64 63 62 61 60 

a sztachety w ruch nie poszły?