|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł ma mieć kolejny wątek? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! cz. 9 |
|
11 | 25,58% |
| Półmetek już za nami, a my z wielkimi brzuszkami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 |
|
4 | 9,30% |
| Półmetek już za nami, a my się cieszymy kopniakami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 |
|
9 | 20,93% |
| Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 |
|
17 | 39,53% |
| Wiosennie plotkujemy,wyprawki maluszkom szykujemy- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 |
|
2 | 4,65% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! część 8
Właśnie to jest jedyny problematyczny temat, może ja mało kreatywna jestem, jedynie oczywisty Sergiuszek przychodzi do głowy, ale mam cichą nadzieję, że coś wyjdzie 'w praniu'
siostrzenica Męża (17 lat), która jest napalona na chłopca, już nawet stwierdziła, że lepiej żeby była dziewczynka (Wiktoria), jeśli już chcemy tak dziecko skrzywdzić..... Ale po prostu nic innego na S nam nie odpowiada macie może jakieś pomysły na skrócenie??
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc będziemy moczyć ![]() ![]()
|
|
#214 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Ale pospalam Szkoda tylko że trzeba sie do pracy szykować. Jeszcze w tamtym tyg szlam w balerinkach i płaszczyku wiosennym a dziś przyjdzie mi sie jak bałwan opatulic bo u nas Syberia ![]() Idę na śniadanko, buziaki
|
|
#215 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie szaro i ponuro ale bez śnieguCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
TŻ teraz będzie do mnie jeździł co weekend z tym że teraz jak dostanie wolne na piątek (bo chce być na usg) to będzie w czwartek w nocy^^ Za mieszkaniem wciąż się rozglądam ale wiadomo żeby wynająć trzeba odłożyć więc chwilke to potrwa. Znacie coś dobrego na apetyt dla 3 latka?Bo mojej ostatnio odbija i wszystko czego nauczyliśmy ją w górach przepadło po 3 wizytach u dziadków byłego :/ więc zdecydowałam że tam już jej nie puszczę skoro moje prośby o nie rozpieszczanie nie pomagają :/ Bo już nawet głupiej parówki mi nie chciała wczoraj zjeść
|
||||
|
|
|
#216 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dzisiaj juz calkiem lepiej, synus dał znac, takze jest ok Cytat:
tylko własnie nie wiem jak bedzie z materacykiem, bo wtedy te łozeczka jednak były szersze i miały 80 cm a nie 60 cm jak teraz. Do tego jeszcze musimy sprawdzic czy zmiesci sie do naszej malej sypialenki ![]() Cytat:
jakby co to do 8 nosp w ciagu dnia mozna brac.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie ze wzgledu na wyglad, bo uwazam, ze jest fajny, tylko ze wzgledu na to, ze jednak wydaje mi sie bardzo sztywny, do tego, akurat w tym wozku który ogladalismy, jak przycisnelismy raczke, np. sprawdzajac jakby sie wjeżdzało na chodni, to jednak szła w dół. Cytat:
Cytat:
gratuluje bardzo fajny wozekCytat:
i daj znac czy wszystko jest okCytat:
zapomniałam spytac lekarza
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2013-03-11 o 09:14 |
|||||||||
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#220 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry brzusie U Was zima a u mnie wiosna, słoneczko pięknie świeci... taaa chciałabym haha
Nie śpię już od 5, dla mnie to środek nocy Miałam iść dzisiaj do labka z moczem i na hemoglobinę i co? Ja, tępa strzała zapomniałam się rano i siku zamiast do kubeczka to trafiło do kanalizacji Będę lecieć w środę![]() Cytat:
![]() shestiger to fajnie, że się układa powoli Z nie lepiej powiedzieć mamie i mieć to już za sobą? Myślę, że im później się dowie, tym większy żal będzie miała a z pierwszą ciążą się pogodziła to i z drugą ![]() Cytat:
I gratki za wózek ![]()
|
||
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tu masz takie netowe zdrobnienia: Serdż, Serdżik, Sergiusz, Serdżu, Serek, Serg, Sergiej, Serginio, Sergio, Sergiuch, Sergiucha, Sergiulek, Sergiusiek, Sergiuszek, Sergiuś, Sergiątko, Sergusiek, Serguś, Seru, Seruś |
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze się czymś pochwalę.. ja chwalipiętka
W sobotę jak po imprezie u mamy położyliśmy się z mężem spać Mały bardzo szalał w brzuchu, chyba się rozbrykał tyle podniesionych głosów naraz słyszał Co chwilę czułam jakieś mocniejsze uderzenie w ścianę brzucha..wydawało mi się, że poczułam na zewnątrz na dłoni..Wzięłam rękę męża i przyłożyłam do brzusia iiii.....poczuł kopniaczka!! Ale co..poczuł jedno silne, drugie słabsze i maluch miał go w nosie.. przestał brykać A strasznie miło mi się zrobiło, gdy rano taka oparta o blat stałam, czekając na zagotowanie się wody do śniadankowej kawki, a mąż pierwszy raz klęknął przede mną, rozwinął mi szlafrok i przystawił ucho do brzucha mówiąc: 'Halo Lol..Looluś..Looolek..... .Lolu śpisz?', wstał i do mnie 'Lol śpi' Maluch wczoraj już tak mocno nie kopał, żeby dało się wyczuć..ale to i tak dobry znak, że pomału się zaczyna ![]() Oj się rozpisałam.. jak któraś dotrwała do końca to daję kwiatka
|
|
|
|
#223 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39692590]Pomóżcie! 1 czy 2? Bo ja tam nie widzę wielkiej różnicy, ale może Wy już kupowałyście takie i macie jakieś zdanie? [/QUOTE] patrzylam na te 1 tez (sukienki co wstawialam byly od tego samego sprzedawcy) i sie zastanawialam, ale odpuscilam, bo to jednak rurki, a u mnie czasem problem z rurkami bo mam grubsze lydki. Mnie osobiscie 2 sie bardziej podobaja. Witam sie. TZ tez chory w nocy o 4 robilam mu teraflu i przynosilam skarpetki. Sniadanko zjedzone, kawa zbozowa wypita. shestiger oby Wam sie juz ulozylo
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny. Dołączam do wątku
![]() Nie wiem czy uda mi sie za wami nadążyć z gadulstwem bo mieszkam w USA i wlasnie zaraz zamykam spać bo u mnie jest juz 3rano i az mi słabo, ze tak długo siedzę. Będę sie starać ![]() Jestem w 20tyg., a termin mam na 28lipca. We środę mamy wizytę na usg i mam nadzieje, ze sie dowiem kogo mam w brzuszku. To bedzie moje pierwsze usg więc nie moge sie doczekać ![]() Pozdrawiam i miłego dnia I dobranoc
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
kallisto jak chcesz mozemy wspolnie cos zamowic ze spodni, wtedy przesylka wyjdzie nas taniej.
|
#226 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko najgorsze jest to że one wszystkie takie długie i się wydają, poza tymi obco-brzmiącymi typu Serg, ale to jest takie 'twarde' i chyba sobie nie wyobrażam wołać 'Serg! obiad na stole!'
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będziecie mieć Syna dajcie mu Karol...będziecie wołąć Lol tak jakoś mi pasuje u Was ten Lolek
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie na czczo
![]() Cytat:
teraz już będzie coraz mocniej
|
|
#230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gadałam właśnie z TŻ i dostał wolne na piątek, czyli przyjedzie w czwartek po pracy i razem zobaczymy jak urosło nasze maleństwo zaraz wrzucę wspólną focię z lapka robioną w weekend po tym jak go dorwałam z maszynką do golenia
|
|
|
|
|
#231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje dla maluszka Nasz maluszek nie lubi tatusia wiec on zaczyna do niego gadac, ale mały i tak ma go w nosie ![]() Cytat:
gratulacje z okazji kolejnych tygodni
|
||
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
no tak i jeszcze byka strzeliłam
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#234 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Kupiłam 1 - zmierzyłam swoje legginsy i mają w obwodzie uda 44 cm, więc pewnie i tamte się rozciągną. A jak będą jakieś fatalne, to odeślę, trudno. Poza tym - wstałam już, zaraz idę do sklepu. Odkąd nie ma ciężkiej zimy, już nie dosypiam rano... Ale na dworze okropnie, pada, zimno :/ |
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#236 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nasz wątek otwiera się coraz bardziej na świat ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zauważyłam
![]() Musiałam wrócić, żeby zobaczyć jaki byk
|
#239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
28 lipca. Pięknie. Moja rocznica ślubu ![]() Cytat:
Też mnie bardzo cieszyło kiedy mąż poczuł pierwszego kopniaczka. Tak mu się spodobało, że chciałby czuć bez przerwy
|
||
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
Witam się w 18 tygodniu! U nas pogoda też okropna,mgła,śnieg ,deszcz....Brrr! Wstałam dziś o 5.30 bo musiałam odwieść męża na baze.Po drodze kupiłam świerze pyszne jagodzianki,więc teraz gdy młoda w szkole i cisza w domku mozna zasiąść z kawką i podjeść...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

jak sie zdrabnia Sergiusza?
siostrzenica Męża (17 lat), która jest napalona na chłopca, już nawet stwierdziła, że lepiej żeby była dziewczynka (Wiktoria), jeśli już chcemy tak dziecko skrzywdzić..... Ale po prostu nic innego na S nam nie odpowiada

a ja buty zimowe mam już pochowane na strych ... 

. Kiedy TZ jezdza do Ciebie na dobre?
zapomniałam spytac lekarza

Będę lecieć w środę

12.06.2010