Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-10, 23:00   #3781
edzia1985
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

[QUOTE=Amorcio;39693979]
Cytat:
Napisane przez edzia1985 Pokaż wiadomość

Edzia to my z jednej tabelki bedziemy. Jestem ciekawa jakie duże cycusie wyjda przy tej pojemnosci i przy Twojej wyjsciowce wiekszej od mojej

Kochana nie chce pisać na forum ze moje cycuchy do twoich to niebo a ziemia hehehe
Zobaczymy .... Nie masz pojęcia jak chce juz zobaczyć swoje ( jakie by nie były ) i twoje śliczne
Porównamy najpóźniej koniec sierpnia tak ??

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Dziekuję za odp. Widzę że z AMorcio macie taki sam "model" a kto tu jescze na forum ma takie?

A właśnie, kto oprócz French MIKI (MIKI a propos czekam na Twoje zdjecia obieeecaaałas ) ma mój model 332?

Jeśli chodzi o samopoczucie tooo o jaaa myśl że tylko kilka dni dzieli mnie od piersi jest niesamowita Chciałabym żeby już były i żeby wyszły takie piękne jak mam je teraz w głwoie normalnie perełki, mówię Ci
Jeśli chodzi o operację, starch ból, to takie elemnty nierozłączne ale i nie straszne, najważniejsze żeby sie wszystko pieknie zagoiło, bez komplikacji no i pięknie wyszło
Na taka odpowiedz czekałam patrząc na perspektywę czasu ty masz chwile do pięknych piersi a ja ponad 60 dni to pomimo strach jest coś piekniejszego.... jestem w pełni z tobą

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez MissDiorCheriii Pokaż wiadomość
to faktycznie swietnie bo w 1dzien wsyztsko sie zalatwi i cena tez oplacalna masz racje dziekuje Ci bardzo! )))
Czekamy na 2 konsultacje nie miałam okazji sie przywitać WITAM

11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K
Poznań
edzia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 23:02   #3782
Kachuula
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Zazdroszczę wam co już maja termin . U mnie do samej konsultacji tak daaaleko. Ale uparłam się na tego doktorka i już.
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 23:04   #3783
margo50100
Raczkowanie

[QUOTE=edzia1985;39694049]
Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Kochana nie chce pisać na forum ze moje cycuchy do twoich to niebo a ziemia hehehe
Zobaczymy .... Nie masz pojęcia jak chce juz zobaczyć swoje ( jakie by nie były ) i twoje śliczne
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Na taka odpowiedz czekałam patrząc na perspektywę czasu ty masz chwile do pięknych piersi a ja ponad 60 dni to pomimo strach jest coś piekniejszego.... jestem w pełni z tobą
Tak, 4 dni to chwila ale ja przekładałam o miesiąc operację (nie wspominajac o poprzednim oczekiwnaiu na termin) i powiem CI dobrą wiadomość... czas szybko leci także głowa do góry
Stary 2013-03-10, 23:06   #3784
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
jak dlugo dochodzilyscie do siebie po operacji po jakim okresie wrocilyscie do pracy ?i czy kolezanki z pracy czy znajomi zauwazyli roznice w wygladzie

pierwsza konsultacja Dr. M.C warszawa 3 kwiecien
Napisz mi proszę na priv jak się nazywa ten dr. bo moja koleżanka u niego chyba była ale nie jestem pewna ?
Stary 2013-03-10, 23:11   #3785
MissDiorCheriii
Raczkowanie

[QUOTE=edzia1985;39694049]
Cytat:

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Czekamy na 2 konsultacje nie miałam okazji sie przywitać WITAM
buzi Edziu ;* i zarazem dobrej nocki
dzis juz nie dam rady ale jutro zdjecia wstawie swoich malych groszkow heh
SPIJCIE SLODKO DZIEWCZYNKI I JA TEZ TRZEMAM KCIUKI ZA CYCUNIE DASZ RADE KOCHANAAA MARGO )

usteczka już są
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 23:41   #3786
Amorcio
Wtajemniczenie

Edziu, gdy weszlam na forum to do operacji mialam 9mcy a teraz zostalo max 5,5 mca. . Moj termin to na razie przelom sierpnia i wrzesnia, koncem czerwca bede wiedziala juz dokladniej

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Zazdroszczę wam co już maja termin . U mnie do samej konsultacji tak daaaleko. Ale uparłam się na tego doktorka i już.

Bedziesz szybciej cycata niz ja
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 00:28   #3787
kicia_nh
Zadomowienie

Hejka cycolinki Wrzuciłam do galerii 3 moje nowe nabytki

Kasikk a no już opowiadam, z miłą chęcią, ale od razu muszę podkreślić, że było zaj*biście
Pojechaliśmy tam i oczywiście piewsze co zrobiliśmy to polowanie na jakieś wdzianka Kupiłam sobie staniczek, rozmiar 70 E, w sumie to jedyny z usztywnianych, które przymierzałam do tej pory i był dobry. Inne modele na tym stoisku z tego rozmiarku były na mnie znacznie za małe:/ 70F też mieli kilka, ale szału nie robiły (no i ten wysoki mostek) z tego też był na mniej jeden dobry i ładnie dopasowany, ale ten co kupiłam bardziej mi się podobał Do tego cena ze 104 euro zniżona do 50 euro Do tego doszła jeszcze sukieneczka i piżamka Jak je zobaczyłam to od razu się zakochałam, hihi.
Dziewczynki, które czytały Greya będą wiedzieć coś na temat dwóch metalowych kuleczek. Tak mnie zaciekawił opis w książce, że szukałam, znalazłam i je kupiłam haha....mogę Wam zdradzić, że to dość dziwne uczucie, ale rozbrajająco przyjemne
Oczywiście jak to na tych targach bywa klika striptizów oglądnęłam, show niesamowite i było na co popatrzeć, a nas z koleżanką najbardziej rozbrajał jeden, że tak powiem biały (ale ładnie opalony) z murzyńską pałą Centralnie miał czarną jak murzyn i do tego pokaźnych rozmiarów
Mój mąż mnie oczywiście musiał bardzo zdenerwować, bo wyciągałam koleżankę, żebyśmy sobie zdjęcie zrobiły na czymś ala motor ale 3 kołowy i jakoś tak dziwnie wyglądającym a tam były w tym czasie sesje ze striptizerami, stałyśmy i się przyglądałyśmy a 3 fotografów zaczęło mnie namawiać, żebym szła tam cyknąć sobie z jednym striptizerem fotkę (oczywiście majtki miał na sobie) a mój mąż żebym nawet się nie ważyła, bo sobie tego pożałuję, że się rozwiedzie ze mną itd Ale się wk*rwiłam, przecież to tylko zdjęcie a do tego ten właśnie jeden striptizer był gejem:/ Poszliśmy dalej....
Później był pokaz lasek w seksownych strojach "żołnierskich" i po tym był konkurs miss mokrego podkoszulka, w którym brały udział dziewczyny z widowni Ja oczywiście do koleżanki "Malina dawaj, idziemy tam". Ona nie nie, mój tż też nie, ale gość nas zaczepił i zaczął nawijać do koleżanki aż ją tam wypchnęłam i poszła Później do mnie, chciałam iść, no ale reakcja mojego tża była podobna jak w przypadku tamtego zdjęcia. Powiedziałam, że ja bardzo chętnie, ale mąż by mnie zabił Nosz kurna gdybyście widziały jaki to był zarąbisty konkurs, a na podeście były do metalowego filaru zamontowane 4 słuchawki przysznicowe i tak dziecwzyny pod prysznicem tańczyły Po prostu bomba
Jeszcze tam trochę pochodziliśmy i poszliśmy na after party. Muzyka super, tylko towarzystwo drętwe No to ja do koleżanki, że trzeba rozruszać imprezkę. Pierw tańczyłyśmy z boku, ale koło przejścia to co chwile jakiś dupek na mnie wpadał, to przeszliśmy na środek, powoli towarzystwo zaczęło się rozkręcać, następnie porwałam koleżankę na podest i szalałyśmy na całego zachęcając resztę do dołączenia do nas haha w ogóle wpadł tam jakiś koleś i ładne jaja się zrobiły bo zaczął się rozbierać a moja koleżanka mu w tym pomagała Singielka to jej wolno, hihi Zabawa przednia była.
Tak w ogóle to jakiś szał był, bo wszystkie chłopy na targach to wlepiali gały we mnie jakby w życiu kobity na oczy nie widzieli. Miałam na sobie tylko białą koszulkę, białe jeansy i szpilki, no ja nie wiem o co im chodziło a laski to się patrzyły na mnie z taką nienawiścią, że aż mi głupio było. Jak byłyśmy już na after party to jakiś koleś robił zdjęcia mojego tyłka, no bez jaj Nie wiem co z tymi ludziskami było nie tak, ale się jak jakieś guru czułam
Było tego znacznie więcej, ale nie chciałam się bardziej rozpisywać
Jeeej ja chcę następne targi...
Dorzucę Wam jedno zdjęcie tych dziewczyn w fajowych strojach

P.S. Miłej nocki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3090279_1024x768.jpg (89,3 KB, 39 załadowań)

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-03-11 o 00:41
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 07:43   #3788
horo_2
Zadomowienie

hej dziewczynki
"chwilkę" tutaj nie zaglądałam, ale ... co jakiś czas wpadam zameldować, że żyję , jestem i pamiętam o Was
Moim piersiom stuknęło już 3,5 roku

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 08:01   #3789
gawisz
Raczkowanie

Melduję się w poniedziałkowy poranek Moje gardło wyleczone.. ale mój mąż się przeziębił.... oooooch... po prostu umiera.. faceci.. nic dziwnego, że nie przeżyliby porodu skoro przy 37,2 "gorączce" "zdycha"

Kicia relacja świetna, zazdroszczę dobrej zabawy i udanych zakupów! Tak sobie myślę, że bez piersi to bym chyba nawet nie potrafiła na teakiej imprezie się dobrze czuć.. trochę jak window shoping.. więc takie atrakcje to sobie zostawię na po

Margo.. będą mega za☠☠☠i*** przepiękne a co do pooperacyjnych dolegliwości - ja tu obserwuję dobry trend - Jusi i Chiquitka przeszły ten czas dzielnie i więcej było ochów i achów aniżeli narzekania

Kachula co do Twojej koleżanki to faktycznie dziwić może tak różne stanowisko dwóch lekarzy. Ale tak logicznie myśląc to lepiej postarać się schudnąć przed op i zrobić ładną plastykę bez implantu niż włożyć duży implant, być jeszcze większą i w przyszłości w przypadku zejścia z wagi mieć piersi obwisłe (bo przecież mimo implantu po dużej utracie wagi nadmiar skóry pozostanie). Zresztą na przykładzie naszego forum - dziewczyn z nadmiarem kg przed op tu nie ma...
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 08:16   #3790
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Melduję się w poniedziałkowy poranek Moje gardło wyleczone.. ale mój mąż się przeziębił.... oooooch... po prostu umiera.. faceci.. nic dziwnego, że nie przeżyliby porodu skoro przy 37,2 "gorączce" "zdycha"

Kicia relacja świetna, zazdroszczę dobrej zabawy i udanych zakupów! Tak sobie myślę, że bez piersi to bym chyba nawet nie potrafiła na teakiej imprezie się dobrze czuć.. trochę jak window shoping.. więc takie atrakcje to sobie zostawię na po

Margo.. będą mega za☠☠☠i*** przepiękne a co do pooperacyjnych dolegliwości - ja tu obserwuję dobry trend - Jusi i Chiquitka przeszły ten czas dzielnie i więcej było ochów i achów aniżeli narzekania

Kachula co do Twojej koleżanki to faktycznie dziwić może tak różne stanowisko dwóch lekarzy. Ale tak logicznie myśląc to lepiej postarać się schudnąć przed op i zrobić ładną plastykę bez implantu niż włożyć duży implant, być jeszcze większą i w przyszłości w przypadku zejścia z wagi mieć piersi obwisłe (bo przecież mimo implantu po dużej utracie wagi nadmiar skóry pozostanie). Zresztą na przykładzie naszego forum - dziewczyn z nadmiarem kg przed op tu nie ma...

Gawisz ja tez tak myśle najpierw ustabilizować to co trzeba a potem zrobić naturalny cycek . Z reszta po zarzuceniu kilogramów może się okazać ze z cyckow zostanie sama skóra . Pójdzie jeszcze na jedna konsultacje ,tak jej doradzilam i zobaczy co jej powie trzeci lekarz .

Witam się dziewczynki w ten mroźny poranek brrrrrr , u mnie -5st.
Stary 2013-03-11, 08:55   #3791
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

horo wow już 3,5 ale ten czas leci

witam się z rana kochane
Stary 2013-03-11, 09:04   #3792
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
"chwilkę" tutaj nie zaglądałam, ale ... co jakiś czas wpadam zameldować, że żyję , jestem i pamiętam o Was
Moim piersiom stuknęło już 3,5 roku
Horo jak corcia, udalo sie przejsc na butelke?

Czesc dziewczyny. Odkopalam juz drzwi do domu, reszty zasp nie tykam, dobrze, ze jest mroz tO snieg jest pUchowy
Stary 2013-03-11, 09:09   #3793
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Czesc dziewczyny. Odkopalam juz drzwi do domu, reszty zasp nie tykam, dobrze, ze jest mroz tO snieg jest pUchowy

A u nas w górach od 2 tygodni nie ma śniegu. Dziś rano było 4 st. Wyjątkowo ponura ta zima... słońca prawie wcale nie było. Ale już jakieś prognozy słyszałam, że lato ma być wyjątkowo goooorące cóż nie ma się co dziwić skoro tyle nowych i pięknych dekoltów będzie pod słońcem się grzać
Stary 2013-03-11, 09:20   #3794
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
horo wow już 3,5 ale ten czas leci

witam się z rana kochane
oj, leci leci

Cytat:
Horo jak corcia, udalo sie przejsc na butelke?

coś Ty
mała zjada kaszkę łyżeczką między 8-9 rano ( i to tylko wybraną - taką jak luci-waniliowa, malinowa albo morelowa), ok. 16-17 owoce (jabłko/banan/to co dozwolone) i tylko pierś... smoka do ust nie weźmie
najgorsze, ze obiadków też nie tknie

Stary 2013-03-11, 09:31   #3795
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
A u nas w górach od 2 tygodni nie ma śniegu. Dziś rano było 4 st. Wyjątkowo ponura ta zima... słońca prawie wcale nie było. Ale już jakieś prognozy słyszałam, że lato ma być wyjątkowo goooorące cóż nie ma się co dziwić skoro tyle nowych i pięknych dekoltów będzie pod słońcem się grzać
W rejonach Wisły śnieg w zeszłym tygodniu topniał w mgnieniu oka. Co się dziwić przez 4 dni mieliśmy temperaturę ok. 10 st. A i słoneczko pięknie świeciło , mój synuś taki opalony że każdy się pyta czy z ciepłych krajów wrocilismyJak w sobotę wyjeźdżalismy padał już deszcz ,a jak dojechałam do wa-wy to szok zima i wczoraj prawie cały dzien sypało. A mój tż odsnieżarke już schował

Muszę zabrać się za rejestrację młodej do przedszkola
Stary 2013-03-11, 09:32   #3796
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
mała zjada kaszkę łyżeczką między 8-9 rano ( i to tylko wybraną - taką jak luci-waniliowa, malinowa albo morelowa), ok. 16-17 owoce (jabłko/banan/to co dozwolone) i tylko pierś... smoka do ust nie weźmie
Często dzieciaczki odmawiają pierwszych obiadów. U nas też z jednym maluchem długo ćwiczyliśmy. Najpierw krem z marchewki - ugotowana na parze i zmiksowana na krem - konsystencje zmieniałam dolewając odrobinę wody + odrobina masełka. I tak przez parę dni - ile zjadł łyżeczkę, dwie, trzy. A potem dokładałam do garnka ziemniaka. Po czasie kawałeczek pietruszki. I dalej.. kolejne warzywa swieże i mrozone (burak, fasolkę, brokuły, zielony groszek, pomidor, koperek, cukinię...). Po ok 2 tyg zaczęłam dokłada kawałek mięska... wszystko początkowo miksowałam blenderem na krem... Trzeba niestety dużo cierpliwości.. bo mozna się frustrować kiedy człowiek się stara, przygotowuje, wymyśla a dziecko nie i koniec.
Stary 2013-03-11, 09:34   #3797
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
oj, leci leci

coś Ty
Oj Horo to wytrwałości Ci życzę, dzieci potrafią być uparte cycuś mamy najlepszy na świecieTy do pracy wróciłaś? Jak córcia znosi rozstanie z Tobą?
Stary 2013-03-11, 10:02   #3798
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:

U nas teraz jest -8, a odczuwalna -17, sniegu miejscami napadalo po kolana i wiatr dopomogł w zaspach

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:

No tak lato u Was potrafi byc gorace i wyjazd nad wode Miedzybrodzie itd. U nas moze byc gorac a gdy wiatr zawieje to brryy i nogi nie da sie czasem przy upale zamoczyc bo az kosci wykreca z zimna a jak woda ciepla tol zaraz sinice

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
oj, leci leci

coś Ty
wspolczuje Ci nerwow. Ja tak mialam ze starsza na dodatek nie przybierala na wadze, na 1,5roku tyle samo co na 8mcy a juz wtedy bylo slabo
Stary 2013-03-11, 10:03   #3799
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Często dzieciaczki odmawiają pierwszych obiadów. U nas też z jednym maluchem długo ćwiczyliśmy. Najpierw krem z marchewki - ugotowana na parze i zmiksowana na krem - konsystencje zmieniałam dolewając odrobinę wody + odrobina masełka. I tak przez parę dni - ile zjadł łyżeczkę, dwie, trzy. A potem dokładałam do garnka ziemniaka. Po czasie kawałeczek pietruszki. I dalej.. kolejne warzywa swieże i mrozone (burak, fasolkę, brokuły, zielony groszek, pomidor, koperek, cukinię...). Po ok 2 tyg zaczęłam dokłada kawałek mięska... wszystko początkowo miksowałam blenderem na krem... Trzeba niestety dużo cierpliwości.. bo mozna się frustrować kiedy człowiek się stara, przygotowuje, wymyśla a dziecko nie i koniec.
juz kombinowałam wszystko na wszystkie możliwe sposoby
nie chce i już, więc poczekam chociaż cwana jest , bo 6,5 miesięczne dzieciątko potrafi sobie ustawić mamusię...
na szczęście mam pokarm, więc daję radę

Cytat:
Oj Horo to wytrwałości Ci życzę, dzieci potrafią być uparte cycuś mamy najlepszy na świecieTy do pracy wróciłaś? Jak córcia znosi rozstanie z Tobą?
jak juz wspominałam,dostałam awans (wiem wiem nietypowe dla naszycg realiów, ze po macierzyńskim się awansuje), ale teraz moja praca to przede wszystkim komputer, więc... mozliwość pracy w domku
czasem tylko jakiś wyjazd... pierwszy 8.04 więc coś więcej już na pewno będzie jadła... no i oczywiście jedziemy razem

Stary 2013-03-11, 10:05   #3800
gawisz
Raczkowanie

Amorcio wiesz jak jest - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma Rozmawiałam ostatnio ze znajomą mieszkającą we Francji i opowiadała mi jak u nich często organizuje się wakacje w kraju - jest taki rodzaj taniej turystyki (ma jakąś swoją nazwę, ale niestety nie zakodowałam), który polega na wymianie mieszkań - dwie rodziny umawiają się na specjalnym portalu (jedna mieszka np. w okolicach morza na lazurowym wybrzezu, druga w Alpach) i planują sobie urlopy w jednym czasie. Za darmo wymieniają się na 2-3 tyg swoimi mieszkaniami. Przekazują sobie klucze po drodze i każda z rodzin spędza urlop w mieszkaniu nowych znajomych bezpłatnie, rozsądnie z niego korzystając i zawsze zostawiając podarunek. Idea super, bo w sumie to odpadają największe koszty - zakwaterowania.
Stary 2013-03-11, 10:07   #3801
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
wspolczuje Ci nerwow. Ja tak mialam ze starsza na dodatek nie przybierala na wadze, na 1,5roku tyle samo co na 8mcy a juz wtedy bylo slabo
w zasadzie jest bezstresowo, bo pierś je co 4 godziny, więc nawet mogę spokojnie wyjść, ale wolałabym, zeby jadła już w miarę normalnie

no i przybiera ładnie... przez pół roku po0nad 6 kg więcej (taki pulpecik z niej)

Stary 2013-03-11, 10:16   #3802
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
nie chce i już, więc poczekam chociaż cwana jest , bo 6,5 miesięczne dzieciątko potrafi sobie ustawić mamusię...

jak juz wspominałam,dostałam awans (wiem wiem nietypowe dla naszycg realiów, ze po macierzyńskim się awansuje), ale teraz moja praca to przede wszystkim komputer, więc... mozliwość pracy w domku
czasem tylko jakiś wyjazd... pierwszy 8.04 więc coś więcej już na pewno będzie jadła... no i oczywiście jedziemy razem

Gratulacje z powodu awansu Ja tez pracuje w domciu i głównie przy komputerze więc wygoda jest niesamowita. Córcia dopilnowana , mamę ma w domciu . Mnie czeka przeprawa od września z przedszkolem

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Amorcio w Miedzybrodziu spedzałam przez kilka lat wakacje . Jako dziecko a potem nastolatka co roku w lato i zimę tam jeździłam na obozy. Z okien widać jezioro i górę żar. I pamietam że na basen chodziliśmy taki odkryty . Rok temu na święta wynajelismy cała rodzinka dom z bala i wspomnienia wróciły
Stary 2013-03-11, 10:22   #3803
ania2003
Raczkowanie

Dzien dobry dziewczynki w zimny poniedzialek u mnie -5ºC . Nadrobilam wlasnie co napisalyscie. Bykam u Ciebie Kiciu w galerii i widze ze zakupy sie udaly PIEKNE .

A czy my nie bedziemy mialy dzis nowej cycolinki? Jak tak to trzymam za nia kciuki.

Horo gratuluje awansu.
Stary 2013-03-11, 10:28   #3804
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Amorcio wiesz jak jest - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma Rozmawiałam ostatnio ze znajomą mieszkającą we Francji i opowiadała mi jak u nich często organizuje się wakacje w kraju - jest taki rodzaj taniej turystyki (ma jakąś swoją nazwę, ale niestety nie zakodowałam), który polega na wymianie mieszkań - dwie rodziny umawiają się na specjalnym portalu (jedna mieszka np. w okolicach morza na lazurowym wybrzezu, druga w Alpach) i planują sobie urlopy w jednym czasie. Za darmo wymieniają się na 2-3 tyg swoimi mieszkaniami. Przekazują sobie klucze po drodze i każda z rodzin spędza urlop w mieszkaniu nowych znajomych bezpłatnie, rozsądnie z niego korzystając i zawsze zostawiając podarunek. Idea super, bo w sumie to odpadają największe koszty - zakwaterowania.

A widzisz my wpadlismy na taki plan rok temu z przyjaciolmi z Hamburga tylko, ze wtedy bedziemyu sie mijac a my uwielbiamy wspolne wakacje bo podobnie lubimy je spedzac i nikt nikomu nic nie narzuca

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:

Horo, ja nigdzie nie wyczytalam o Twoim awansie. GRATULUJE, super, ze nie musisz corci zostawiac. To 8go jedziesz do nas?
Stary 2013-03-11, 10:28   #3805
MissDiorCheriii
Raczkowanie

ja rowniez dolaczam sie do powiedzenie Wam Dziewuszki poniedzialkowego DZIEN DOBRY ) BRRRR zimno tragicznieeee

usteczka już są
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 10:33   #3806
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Gratulacje z powodu awansu Ja tez pracuje w domciu i głównie przy komputerze więc wygoda jest niesamowita. Córcia dopilnowana , mamę ma w domciu . Mnie czeka przeprawa od września z przedszkolem

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Amorcio w Miedzybrodziu spedzałam przez kilka lat wakacje . Jako dziecko a potem nastolatka co roku w lato i zimę tam jeździłam na obozy. Z okien widać jezioro i górę żar. I pamietam że na basen chodziliśmy taki odkryty . Rok temu na święta wynajelismy cała rodzinka dom z bala i wspomnienia wróciły
Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Dzien dobry dziewczynki w zimny poniedzialek u mnie -5ºC . Nadrobilam wlasnie co napisalyscie. Bykam u Ciebie Kiciu w galerii i widze ze zakupy sie udaly PIEKNE .

A czy my nie bedziemy mialy dzis nowej cycolinki? Jak tak to trzymam za nia kciuki.

Horo gratuluje awansu.
Cytat:
A widzisz my wpadlismy na taki plan rok temu z przyjaciolmi z Hamburga tylko, ze wtedy bedziemyu sie mijac a my uwielbiamy wspolne wakacje bo podobnie lubimy je spedzac i nikt nikomu nic nie narzuca

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Horo, ja nigdzie nie wyczytalam o Twoim awansie. GRATULUJE, super, ze nie musisz corci zostawiac. To 8go jedziesz do nas?
dziękuję dziewczynki
a praca w domu to rzeczywiście same plusy
i ja od września daję małą do żłobka... ale sprawdzonego (ten sławny ostatnio w tv - Żary- nie wchodzi w grę)

już 7-go w niedzielę będę w Gdańsku

Stary 2013-03-11, 10:38   #3807
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:

Udalo Wam sie odnalezc punkt magnetyczny gdzie auto z wylaczonym silnikiem samo jedzie do gory? Po ostatnich powodziach i osunieciach na tej gorze, ten punkt sie przesunal i my nie moglismy znalezc
Stary 2013-03-11, 10:50   #3808
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Udalo Wam sie odnalezc punkt magnetyczny gdzie auto z wylaczonym silnikiem samo jedzie do gory? Po ostatnich powodziach i osunieciach na tej gorze, ten punkt sie przesunal i my nie moglismy znalezc
Na obozach test był zawsze z butelkami bo na piechotę po torach szliśmy na górę a teraz nawet nie pamietalam gdzie był ten punkt a nie było kogo zapytać bo pustki były okropne. Ostatnio byłam tam dwa razy raz w lato syn był na obozie i na Boże Narodzenie. Syn chodził w parku linowym. W lipcu było baaaaardzo zimno ok 17 st. Ze naprawdę wiało pustkami.
Stary 2013-03-11, 10:58   #3809
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc dziewczyny u mnie zima pelna geba snieg sypie od wczoraj wszystko zasypane...a bylo juz tak cieplo

horo gdzies tak dlugo sie powiedziewala? dawaj fotki na 3,5 roku

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 11:05   #3810
Kachuula
Zadomowienie

Olivkaa przyjmiesz moje zaproszenie? Długo już u Ciebie tam czeka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości