![]() |
#631 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
daj znac jak bedziecie po wizycie. trzymam kciuki zeby to jednak nie byla ta skaza ![]() O jaka cudna! slicznie wygladaja dziewczynki w takich opaskach na glowce. baaaardzo mi sie to podoba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jejciu! 2 tyg! czyli malenstwo masz w domku! a moj juz 2,5 miecha skonczyl ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wczoraj mialam takie mega twarde piersi i nie bardzo mogl zalapac. kolejne karmienia byly juz na spiocha ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#633 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() ![]() ![]() Dziś na 14.30 do dentysty jadę a tż zostaje z Darią ![]() Cytat:
![]() ![]() Daj znać kiedy zdajesz to będą KCIUKI ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja bym wybrała 37 latke ![]() Ale tez nie znam tych osób więc ciężko tak stwierdzić... O jaka ślicznotka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No i ![]() ![]() ![]() Ja smaruję oliwką Hipp a buźkę kremem Oilatum baby.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-03-11 o 10:43 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
ja Nivea Baby balsam po kąpieli
#636 |
Zakorzenienie
|
co do chrztu to ja nie wiem kogo wybrac, tzn w sumie mamy do wyboru troche siostr tż
![]() ![]()
#637 |
Rozeznanie
|
Evel, chodzi mi o szwy w tym pasie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
taaa jasne a na imprezy, koncerty itp to nie ma skrupulów od nich brać ?
#639 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, mam pytanko, pomożcie!!!!
od wczoraj moj maly ma na brzuszku takie malenkie czerwone krosteczki. nigdzie wiecej, twarz ok.... czy to moze byc ta dziadoska skaza? Kubus ma skonczone 2,5 m-ca. przedwczoraj i wczoraj jadlam pirwszy raz kapuste na obiad, moze to od tego? co to moze byc? pomozcie pliz bo sie martwie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
O wlasnie Dziewczyny, o moja niunia ma sucha buzie.. i nie wiem czym smarowac.. HELP!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja czasami dłużej w ciągu dnia śpi w bujaku
![]() |
#642 | |
Wtajemniczenie
|
muszę Was przeprosić po raz kolejny za to, że tak mało się udzielam. Cały tydzień mój mąż po pracy przesiadywał w garażu z moim tatą, bo naprawiali samochód chrzestnego Mai...(wymiana silnika więc grubsza robota). Więc ja sama z dziewczynkami cały czas. Jednym słowem padam czasami na pyszczek.
Co do odchudzania całego to ja osobiście chcę przejść na regularne posiłki i zwiększenie ilości błonnika i białek zamiast słodyczy i innych węglowodanów. Do tego jakieś ćwiczenia (tylko kiedy?!) - hulahopp z masażerem i zabiegi ujędrniające ciało (peelingi, masaże). Zamówiłam sobie żel na brzuch z Oriflame bo mi się kończy a jest świetny. Myślę, że suma wszystkiego co zaplanowałam wystarczy, po ciąży z Karinką wystarczyło. Daję sobie czas do września (wesele siostry). Zrobiłam pomiary w cm. bo nawet mi nie chodzi o tą wagę tylko o cm. ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny!mogę dołączyć?co prawda jestem mama z końca grudnia a dokładnie z 24.12.to jednak Wasze tematy są mi bardzo bliskie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
Bokeh my tez mamy problem z chrzestnymi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do smażonego to ja czasem zjem...i nic się nie dzieje. ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
93 zl za 5w1?!
![]() U nas 220 ![]() Dlatego zdecydowalismy sie na nfz. Maly zasnal z tata o 23.30 ![]() ![]() ![]() W klubie nasza fotka - Silver, w okularach ![]()
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() witam nowe mamusie ![]() My chorzy ![]() ![]() takze w ogole nie mam czasu na nic, jedno marudne, drugie malo co spi i tak caly dzien ;/ Kurde moj maly ostatnio strasznie placze przy piersi lapie, je i za chwile becz, mozliwe ze to przez ten katarek ? mam nadzieje ![]() my z mezem tez spimy osobno.... a co do zajmowania sie dzieckiem to maz nie bardzo sie do tego rwie uwaza "ze mama umie najlepiej". Oczywiscie cos tam czasem pomoze ale jak dla mnie o wiele za malo ![]() no ale przynajmniej teraz bardziej zajmuje sie starsza cora.. sphagetti u nas przeszla takze moge jesc ![]() co do slodkiego to po czekoladzie synkowi tez nic nie bylo, ale ograniczam jak sie da ze wzgledu na kg, chcialabym do lata miec tyle co przed ciaza..
#649 |
Konto usunięte
|
Pstryczku, raczej potówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Raczkowanie
|
Pstryczek - w stronę Białegostoku. Wyszków
A jeśli chodzi o wyprawy z maluszkami w dluższą drogę to wydaje mi się że to wszystko zależy od maluszka. Mój starszy syn byl tak niespokojnym dzieckiem,że nie było mowy o takich wyjazdach- on nie dał się nawet zabrać na spacer bo byl wrzask przeokrutny :-/ |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
za jedno szczepienie????? o dziady!!!!
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Myslisz? ja nie wiem, nie znam sie kurka siwa ![]() Cytat:
![]() a juz myslalam ze nikt nowy nas tu nie znajdzie a tu prosze, co i rusz jakas nowa mamuska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas nie mamy z tym problemu... będzie moja siostra i brat męża ![]() Cytat:
Moja Daria miała dużo krostek na buźce i po tym kremie jej zeszło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
A moj jak przychodzi z pracy o 17 to przejmuje malego ode mnie, nosi tula usypia
![]() Musze zjesc sniadanie :/
#654 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
![]() ![]() Moja niunia coś mi kaszle, kurczę, mam nadzieję, że to przez podrażnione po karmieniu gardełko, a nie jakieś przeziębienie czy inne, gorsze gówno... Ja już schizuję. ![]() A, słuchajcie - wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która urodziła córeczkę w lipcu 2012, no i ona bardzo lubi chustowanie, często chustuje i chwali sobie, no i ona ma właśnie taką tanią chustę, za 50zł - używa bardzo, bardzo często, a jest bardzo zadowolona, także jestem pewna, że te tanie chusty nie są takie złe, w przypadku Nati czy Tuli płacimy przecież za markę tak naprawdę (za jakość też, ale marka ma tu duże znaczenie). |
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za odp!
![]() nie, nie, to sa takie malusienienienkie krosteczki ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39699003]Pstryczku, raczej potówki ![]() czyli nic groźnego.....? a jak to zrobic? gdzie to kupic moge? mam make ziemniaczana, to cos podobnego? bo ja zieluna jestem ![]() aaaaa, bo ja na gdansk i juz mialam nadzieje ze w koncu ktos z moich stron ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Wtajemniczenie
|
a kręciłaś już kiedyś? jeśli nie to zacznij od 3-5 minut i potem zwiększaj stopniowo. Nie zdziw się jak siniaki wyjdą. Ja zaczęłam chyba 6 tygodni po porodzie bo wcześniej się bałam, że sobie krzywdę zrobię.
|
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Silver tak, jestem jedynaczką.... jak myslicie na sweta bede mogla jesc ćwikłe? w sensie buraczki z chrzanem takie do kielbaski albo jajka, bo ja to uwielbiam....
![]() |
#659 |
Raczkowanie
|
Hej Mamuski
![]() ![]() Tak czytam o tych szczepieniach czy wy naprawde za kazde szczepienie musicie placic ![]() ![]() przedstawiam wam Nathana i lece nadrabiac |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Rozeznanie
|
Buraczki na pewno tak, ale chrzan to lepiej spróbuj najpierw, czy nie zaszkodzi, bo to jednak ostry smak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.