![]() |
#481 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny super zakupy. U nas jest lump tylko dla dzieci ale tam sa wycenione rzeczy, nie lubie tak bo drogo.
Cytat:
![]() U nas brokulowa nie przeszla bez placzu. Bokeh szczepiliscie juz Hanie? Na co sie decydujecie? Hope a co sie robi z ta suszarka. Tez juz bym chetnie plynow uzywala bo te rzeczy sztywne, niemile. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Ee to mnie zdziwilas. A teraz nie mozemy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Naprawde wykończyć się idzie...nawet nie mam się kiedy zdrzemnąć w dzień. CUDOOO ![]() Cytat:
![]() ![]() Super te ciuszki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lady - byłam w Butiku po te Jeansy ale zostały same rozmiary XS ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-03-10 o 13:18 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
Nawijko, mój TŻ też nie lubi słodkiego, czasem go najdzie na jakąś czekoladę, ale jakieś ciasta, ciasteczka czy desery np z bitą śmietaną (
![]() ![]() ![]() Za to chipsy mógłby wpierniczać na tony... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suszarką? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to nie jakiś specjalny dla dzieci tylko taki normalny Sensitive.
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja nie chcę nic mówić, rozumiem - brak czasu, choć dla chcącego nic trudnego, ale... Jest kilka mamusiek, które się od dawna nie odzywają...
|
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Rozeznanie
|
zapraszamy
#492 |
Zakorzenienie
|
Meduzza szczepimy 14stego i włąśnie bije się z myslami.... bo jak juz sie zdecyduje musze isc tym torem szczepionek, najpierw myslam o 5w1 no ale mysle tako tych nfz.... nie wiem czy zawsze bede miec kase na te szczepienie nie wiem czy bede potem pracowac... a kurde chyba te nfz nie sa złe? rota i pneumo tez raczej nie, zwyczajnie kasy nie mamy tak...tzn dobra mam powiedzmy teraz dodatkowego tysiaka no ale to akurat jeden zestaw szczepien, a potem skad wezme?
A co do tż to też mam wrażenie że się oddalamy.... eh sama nie wiem są superowe dni a są takie że własnie jedno buczy na drugiego i wypominamy sobie ja jemu że źle ją trzyma albo coś on mi coś innego i takie koło :/ mam nadzieję że będzie dobrze ![]() Silver dziękujemy ![]() Właśnie wsunęłam zupe szpinakową i zaraz pstrąg i ziemniaczki ![]() Macierzyństwo uczy mnie jednej podstawoej rzeczy : jak zrobić obiad w mniej niz pół godziny ![]() ![]()
#493 |
Zadomowienie
|
A ja dzis mam zamiar zjesc brokula gotowabnego...hmmm...zjem odrobinke w takim razie.
Dziewczyny, a jak radzicie sobie ze zmeczeniem, wyczerpaniem i niewyspaniem?? Bo ja nie mam wcale sily ani weny!!
#494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz jest lepiej, raz jest gorzej ![]() AAA!! Zapomniałam Wam powiedzieć! Uważajcie jak robicie zakupy na tablica.pl!! Padłam ofiarą oszustwa. Chciałam Malemu kupić huśtawkę FP za 70zł była wystawiona. Używka. Dla mnie się opłacało, no i dogadałam się z "kobietą" na przelew a ona mi prześle potwierdzenie nadania. I do tej pory nie dostałam, ani huśtawki ani nic. Ogłoszenie usunięte. Wpisałam numer konta w google i od razu mi wyskoczyło: OSZUSTKA z tablica.pl Niektórzy oszukani na grubą kasę. BAba bezkarna. OSoba podaje się za rózne os. Norbert, Agata (w moim przypadku), Ewa itp. Jeśli robić zakupy na przelew to tylko na allegro, a na tablicy za pobraniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Ja płynu do płukania dla małej od bardzo dawna używam. Mam z dzidziusa koncentrat taki 1,5 litra. Leje się go na jedno pranie 30-40 ml. Nie dość, że wydajny to ciuszki mięciutkie jak puszek i pachnące |
|
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A na pneumokoki za tydzień idziemy z Darią bo przez tą chorą nerkę za darmo będzie mieć. Cytat:
![]() Dziś przyjechałam do rodziców z Darią bo Tż w pracy od rana do wieczora a ja JUŻ padnięta od rana. Mama mi przynajmniej pomoże.... Cytat:
![]() Ja właśnie sobie upatrzyłam sukieneczkę dla Darii na Chrzciny... http://tablica.pl/oferta/chrzest-suk...6ca7;r:6;s:222 Ale dodzwonić się do babki nie umiem...
![]() |
#497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
Szaja co do tych kupek zielonych to pojawiły się w piątek po południu a kompot dopiero w sobotę pilam
#499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeny Matki to jednak przesrane maja, co rusz jakies decyzje a wiedzy zadnej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przecierz tych odpłatnych jest tylko 4. W drugim miesiacu, potem na przełomie 3/4, potem 5/6 i dopiero w 16-18 miesiacu. W 7 i na przełomie 13/14 miesiaca jest na NFZ. Ja szczepie 5 in 1 i mała ma mniej bólu a płace 130 zł. A znajomi nawet 100 płaca zalezy od przy chodni |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam Darii wczoraj w Auchan śliiiczne rajstopki
![]() ![]() ![]() ![]()
#503 |
Zakorzenienie
|
Co do słodkiego to ja też nie przepadam więc dla mnie to jak najbardziej zrozumiałe
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o płyn do płukania to ja stosuje od samego początku. Za każdym razem prasuje ubranka i nic się nie dzieje. Misia-współczuję tych kolek. Też to przerabiałam i też pewnego razu podkusiło mnie odstawienie kropelek ale po dniu obserwacji wróciłam i problem znikł. Natomiast teraz czasami zdarzają się problemy z kupami i bączkami ale na to już lekarstwa nie ma. Może też wróć do tego co podawałaś wcześniej? Coś jeszcze miałam pisać ale skleroza u mnie ostatnio...
![]() |
#504 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Dziewczyny zbieracie punkty na karcie Rossne w rossmanie ?? Ja dzis dostałam takie body w prezencie plus zwiekszony rabat do 4% http://endo.pl/produkty/kategoria/4-...a.html?v=88472
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No wiesz żyjemy w grzechu, a chcemy chrzcić dziecko? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez dostalam (inne) i tez mi sie rabat zwiekszyl. W sumie warto wykorzystywac te karte. Moze rabat nie jest oszalamiajacy, ale co jakis czas sa fajne promocje dla posiadaczy karty (ostatnio bylo -20% na wszystkie produkty w Rossie). Ale mam dzis grzeczne dziecko ![]() Caly dzien spioch, budzi sie tylko na jedzenie (co prawda jak zacznie to dobre 40min mu schodzi ![]() ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-03-10 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ewik- a odciąganie samym laktatorem pomogłoby na ten guzek?? A jeśli chodzi o ten Chrzest to dziwne.... brat mojego Tżta jak chrzcił dziecko to wogóle ślubu nie mieli , nawet cywilnego...i tez im ochrzcili. Poza tym ile ludzi teraz żyje bez ślubu mając dzieci....Dużo. ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() Hmm...Ty te z dostałaś prezent ![]() Do domu Wam przysłali ten prezent czy jak?? ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam 4% rabatu, też chcę taki prezent.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
Silver, nie pamietam dokladnie, ale CHYBA na moim profilu na rossnecie mialam napisane, ze czeka na mnie prezent. Wystarczylo zaznaczyc, w ktorym Rossie chce odebrac go i po kilku dniach dostalam maila, ze jest gotowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz widzę że jest tu taka zakładka MOJE PREZENTY ale nie mam żadnego ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-03-10 o 17:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.