Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-10, 13:09   #481
meduzza
Zadomowienie

Dziewczyny super zakupy. U nas jest lump tylko dla dzieci ale tam sa wycenione rzeczy, nie lubie tak bo drogo.
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
oo bodziaki praktycznie wszystkie h&m oni mają super te body, fajne gatunkowo i nie rozciągaja się... te w ptaszki szare też mam :P też z lumpeksu :P

Meduzza wklupać twojemu tż? co zrobił?
W sumie nie jego wina tak mysle. Tak jakby oddalamy sie od siebie. Kazde z nas jest zmeczone i wyzywamy sie na sobie. Nie tak powinno byc

U nas brokulowa nie przeszla bez placzu.

Bokeh szczepiliscie juz Hanie? Na co sie decydujecie?
Hope a co sie robi z ta suszarka. Tez juz bym chetnie plynow uzywala bo te rzeczy sztywne, niemile.
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 13:15   #482
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
tak zrobiłam

Dziewczyny od kiedy możemy płynu do płukania dla dzieci używać?
Ee to mnie zdziwilas. A teraz nie mozemy?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 13:16   #483
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
hej piękne !

Silver moja też w dzień prawie nie śpi zasypia koło 19 śpi do 22 (ostatnio tak ma....) i potem muszę ja kapać po 22... no bo myślę czy jak wykąpię ja o 18 np to czy potem będzie mi tak fajnie spać po tej 22...:/ a wczoraj to nawet na spacerze nie śpi a jak już to takie drzemki 10minutowe i dawaj dalej :/
No właśnie...Moja identiko w dzień robi sobie tylko drzemki po 10-15 min a tak to WOGOLE nie śpi
Naprawde wykończyć się idzie...nawet nie mam się kiedy zdrzemnąć w dzień.

Cytat:
a w klubie moj 6tygodniaczek
CUDOOO

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
To chwalę się zakupami na ciuchach...wolę nie myśleć ile bym za to zapłaciła w sklepie. I love lumpeksy
Zgadzam się w 100%
Super te ciuszki

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Jeny TŻ potrafi być taki opryskliwy, czasem mam wrażenie, że opiekuje się małą dla mnie a nie dla swojej córki po prostu... Jakbym była jakąś starą babą a nie jego kobietą ukochaną dziękuję za taki związek.
Cóż on przeskrobał??

O jeziuuuuuu Ale ślicznaaaaa buziaczki dla HANI

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Zrobilabym sobie ciasto jogurtowe, ale z pewnoscia sama zjem cale! (TZ nie lubi slodkiego, dziwak jeden).
A no dziwak dziwak

Lady - byłam w Butiku po te Jeansy ale zostały same rozmiary XS buuuuuuu

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-03-10 o 13:18
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 13:20   #484
BlackSanctum
Zakorzenienie

Nawijko, mój TŻ też nie lubi słodkiego, czasem go najdzie na jakąś czekoladę, ale jakieś ciasta, ciasteczka czy desery np z bitą śmietaną ( ubiję sobie w domu) to rzadko ma ochotę zjeść. Nie rozumiem go.

Za to chipsy mógłby wpierniczać na tony...
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 13:20   #485
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny super zakupy. U nas jest lump tylko dla dzieci ale tam sa wycenione rzeczy, nie lubie tak bo drogo.

W sumie nie jego wina tak mysle. Tak jakby oddalamy sie od siebie. Kazde z nas jest zmeczone i wyzywamy sie na sobie. Nie tak powinno byc

U nas brokulowa nie przeszla bez placzu.

Bokeh szczepiliscie juz Hanie? Na co sie decydujecie?
Hope a co sie robi z ta suszarka. Tez juz bym chetnie plynow uzywala bo te rzeczy sztywne, niemile.
co do TZ to u nas też są takie kryzysy. Podciągamy się tym, że przecież wiecznie tak nie będzie.

Suszarką? jak bandziolek boli to najmniejsza moc, pieluszka na brzuś i troszkę się grzejemy, a jak niegrzeczne dziecię, to po prostu włączam słabą moc, odsuwam od niego. chodzi mu o szum
hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 13:20   #486
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
tak zrobiłam

Ja używam od początku
I to nie jakiś specjalny dla dzieci tylko taki normalny Sensitive.
Stary 2013-03-10, 13:28   #487
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja nie chcę nic mówić, rozumiem - brak czasu, choć dla chcącego nic trudnego, ale... Jest kilka mamusiek, które się od dawna nie odzywają...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-10, 13:30   #488
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
dzien dobry laseczki

wczoraj mial miejsce moj 1 raz. niedtety bolalo jak diabli musielismy przerwac ... kurde nie wiem czy to normalne czy cos mi zrabali szyjac macice .. juz sie naczytalam w necie ... chyba niepotrzebnie ...

dziewczyny po cc u was tez bolalo ? i czy boli nadal ??
my próbowaliśmy 2 tyg temu ale chyba mam za małą dziurkę i na tym się skończyło, na razie mała nas nie dopuszcza do siebie
Stary 2013-03-10, 13:31   #489
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
my próbowaliśmy 2 tyg temu ale chyba mam za małą dziurkę i na tym się skończyło, na razie mała nas nie dopuszcza do siebie
my już codziennie
Stary 2013-03-10, 13:32   #490
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Nawijko, mój TŻ też nie lubi słodkiego, czasem go najdzie na jakąś czekoladę, ale jakieś ciasta, ciasteczka czy desery np z bitą śmietaną ( ubiję sobie w domu) to rzadko ma ochotę zjeść. Nie rozumiem go.

Za to chipsy mógłby wpierniczać na tony...
O, to to!! Identyko

Cytat:
Suszarką? jak bandziolek boli to najmniejsza moc, pieluszka na brzuś i troszkę się grzejemy, a jak niegrzeczne dziecię, to po prostu włączam słabą moc, odsuwam od niego. chodzi mu o szum
Moj lubi dzwiek odkurzacza

Stary 2013-03-10, 13:32   #491
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kiero24 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, urodziłam 9.01 córeczkę, szukam innych mam w podobnej sytuacji, czy mogę się przyłączyć?
zapraszamy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-10, 13:35   #492
bokeh
Zakorzenienie

Meduzza szczepimy 14stego i włąśnie bije się z myslami.... bo jak juz sie zdecyduje musze isc tym torem szczepionek, najpierw myslam o 5w1 no ale mysle tako tych nfz.... nie wiem czy zawsze bede miec kase na te szczepienie nie wiem czy bede potem pracowac... a kurde chyba te nfz nie sa złe? rota i pneumo tez raczej nie, zwyczajnie kasy nie mamy tak...tzn dobra mam powiedzmy teraz dodatkowego tysiaka no ale to akurat jeden zestaw szczepien, a potem skad wezme?
A co do tż to też mam wrażenie że się oddalamy.... eh sama nie wiem są superowe dni a są takie że własnie jedno buczy na drugiego i wypominamy sobie ja jemu że źle ją trzyma albo coś on mi coś innego i takie koło :/ mam nadzieję że będzie dobrze

Silver dziękujemy

Właśnie wsunęłam zupe szpinakową i zaraz pstrąg i ziemniaczki

Macierzyństwo uczy mnie jednej podstawoej rzeczy : jak zrobić obiad w mniej niz pół godziny kiedys sie pieprzyłam z każdym daniem a nic i tak super z tego nie wychodziło a teraz pyk pyk zupa w 10 minut i pyszna !
Stary 2013-03-10, 13:43   #493
ewadylewska
Zadomowienie

A ja dzis mam zamiar zjesc brokula gotowabnego...hmmm...zjem odrobinke w takim razie.

Dziewczyny, a jak radzicie sobie ze zmeczeniem, wyczerpaniem i niewyspaniem??
Bo ja nie mam wcale sily ani weny!!
Stary 2013-03-10, 13:54   #494
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
A ja dzis mam zamiar zjesc brokula gotowabnego...hmmm...zjem odrobinke w takim razie.

raz jest lepiej, raz jest gorzej ...

AAA!! Zapomniałam Wam powiedzieć! Uważajcie jak robicie zakupy na tablica.pl!!
Padłam ofiarą oszustwa. Chciałam Malemu kupić huśtawkę FP za 70zł była wystawiona. Używka. Dla mnie się opłacało, no i dogadałam się z "kobietą" na przelew a ona mi prześle potwierdzenie nadania. I do tej pory nie dostałam, ani huśtawki ani nic. Ogłoszenie usunięte. Wpisałam numer konta w google i od razu mi wyskoczyło: OSZUSTKA z tablica.pl Niektórzy oszukani na grubą kasę. BAba bezkarna.
OSoba podaje się za rózne os. Norbert, Agata (w moim przypadku), Ewa itp. Jeśli robić zakupy na przelew to tylko na allegro, a na tablicy za pobraniem.
Stary 2013-03-10, 14:19   #495
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
To chwalę się zakupami na ciuchach...wolę nie myśleć ile bym za to zapłaciła w sklepie. I love lumpeksy
Superaśne te ciuszki

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
tak zrobiłam

Ja płynu do płukania dla małej od bardzo dawna używam. Mam z dzidziusa koncentrat taki 1,5 litra. Leje się go na jedno pranie 30-40 ml. Nie dość, że wydajny to ciuszki mięciutkie jak puszek i pachnące
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 14:27   #496
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Meduzza szczepimy 14stego i włąśnie bije się z myslami.... bo jak juz sie zdecyduje musze isc tym torem szczepionek, najpierw myslam o 5w1 no ale mysle tako tych nfz.... nie wiem czy zawsze bede miec kase na te szczepienie nie wiem czy bede potem pracowac... a kurde chyba te nfz nie sa złe? rota i pneumo tez raczej nie, zwyczajnie kasy nie mamy tak...tzn dobra mam powiedzmy teraz dodatkowego tysiaka no ale to akurat jeden zestaw szczepien, a potem skad wezme?
A co do tż to też mam wrażenie że się oddalamy.... eh sama nie wiem są superowe dni a są takie że własnie jedno buczy na drugiego i wypominamy sobie ja jemu że źle ją trzyma albo coś on mi coś innego i takie koło :/ mam nadzieję że będzie dobrze
Ja szczepiłam z NFZ bo też się boję że np potem kasy nie bede mieć... Poza tym pytałam po moich znajomych i wszyscy szczepili z NFZ i wszystko jest ok

A na pneumokoki za tydzień idziemy z Darią bo przez tą chorą nerkę za darmo będzie mieć.

Cytat:
Ja sobie nie radzę
Dziś przyjechałam do rodziców z Darią bo Tż w pracy od rana do wieczora a ja JUŻ padnięta od rana. Mama mi przynajmniej pomoże....

Cytat:
AAA!! Zapomniałam Wam powiedzieć! Uważajcie jak robicie zakupy na tablica.pl!!
Padłam ofiarą oszustwa. Chciałam Malemu kupić huśtawkę FP za 70zł była wystawiona. Używka. Dla mnie się opłacało, no i dogadałam się z "kobietą" na przelew a ona mi prześle potwierdzenie nadania. I do tej pory nie dostałam, ani huśtawki ani nic. Ogłoszenie usunięte. Wpisałam numer konta w google i od razu mi wyskoczyło: OSZUSTKA z tablica.pl Niektórzy oszukani na grubą kasę. BAba bezkarna.
OSoba podaje się za rózne os. Norbert, Agata (w moim przypadku), Ewa itp. Jeśli robić zakupy na przelew to tylko na allegro, a na tablicy za pobraniem.
O ja Cie......co za babsztyl
Ja właśnie sobie upatrzyłam sukieneczkę dla Darii na Chrzciny...
http://tablica.pl/oferta/chrzest-suk...6ca7;r:6;s:222
Ale dodzwonić się do babki nie umiem...
Stary 2013-03-10, 14:27   #497
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Kurczę, czytam o tych Waszych problemach z tolerancją pokarmów u dzieci... Ja jadłam niektóre zakazane rzeczy jeszcze podczas karmienia i nic... Nic się u nas nie działo - zdarzyło mi się nawet zjeść czekoladę i zero reakcji... Nie zazdroszczę... Ale z drugiej strony możecie karmić piersią, a ja już praktycznie nie mam mleka... Mam nadzieję, że niunia nie będzie mi chorować...
ja jak karmiłam jeszcze to jak tylko wróciłam do domu i położna mi powiedziała że można wszystko jeść to jadłąm i małej nic ne było. Nawet czekoladę. A co do czekolady to znajoma która karmi ostatnio mi opowiadała, że jej mały toleruje czekoladę i je takie wielki normalnie, więc dziewczyny które karmią i dzieciakom nic nie jest to możecie spróbować i obserwować.

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
Stary 2013-03-10, 14:33   #498
Ifwka
Zakorzenienie

Szaja co do tych kupek zielonych to pojawiły się w piątek po południu a kompot dopiero w sobotę pilam
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 14:35   #499
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
ja jak karmiłam jeszcze to jak tylko wróciłam do domu i położna mi powiedziała że można wszystko jeść to jadłąm i małej nic ne było. Nawet czekoladę. A co do czekolady to znajoma która karmi ostatnio mi opowiadała, że jej mały toleruje czekoladę i je takie wielki normalnie, więc dziewczyny które karmią i dzieciakom nic nie jest to możecie spróbować i obserwować.
Ja ostatnio zjadłam snicersa Darii nic nie było...przynajmniej nic nie zauważyłam.
Stary 2013-03-10, 14:36   #500
meduzza
Zadomowienie

Cytat:

Silver dziękujemy

Macierzyństwo uczy mnie jednej podstawoej rzeczy : jak zrobić obiad w mniej niz pół godziny kiedys sie pieprzyłam z każdym daniem a nic i tak super z tego nie wychodziło a teraz pyk pyk zupa w 10 minut i pyszna !
Hmmm no wlasnie... Na razie jest kasa ale nie mozna przewidziec niczego na rok w przod... Boje sie, ze jak nie zaszczepie na rota i pneumo to bede miec wyrzuty sumienia choc z drugiej strony ogolnie boje sie szczepionek i wolalabym jak najmniej.
Jeny Matki to jednak przesrane maja, co rusz jakies decyzje a wiedzy zadnej
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 14:45   #501
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Hmmm no wlasnie... Na razie jest kasa ale nie mozna przewidziec niczego na rok w przod... Boje sie, ze jak nie zaszczepie na rota i pneumo to bede miec wyrzuty sumienia choc z drugiej strony ogolnie boje sie szczepionek i wolalabym jak najmniej.
Jeny Matki to jednak przesrane maja, co rusz jakies decyzje a wiedzy zadnej

Ale przecierz tych odpłatnych jest tylko 4.
W drugim miesiacu, potem na przełomie 3/4, potem 5/6 i dopiero w 16-18 miesiacu. W 7 i na przełomie 13/14 miesiaca jest na NFZ. Ja szczepie 5 in 1 i mała ma mniej bólu a płace 130 zł. A znajomi nawet 100 płaca zalezy od przy
chodni

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
Stary 2013-03-10, 15:03   #502
s i l v e r
Zakorzenienie

Kupiłam Darii wczoraj w Auchan śliiiczne rajstopki za 13zl 2 pary - białe i różowe Bedzie miała do sukieneczek i na chrzciny Troszke jej są za duże jeszcze bo kupiłam od3-6m ale za miesiąc powinna mieć w sam raz
Stary 2013-03-10, 15:07   #503
mala_19kw
Zakorzenienie

Co do słodkiego to ja też nie przepadam więc dla mnie to jak najbardziej zrozumiałe Słodycze mogą dla mnie nie istnieć. Bardziej gustuje w kwaśnych rzeczach typu kwaśne żelki wykręcające mordę itp. Lub owoce. Może i jestem jakimś dziwakiem ale za to w ciąży byłam niczym odkurzacz

Jeśli chodzi o płyn do płukania to ja stosuje od samego początku. Za każdym razem prasuje ubranka i nic się nie dzieje.

Misia-współczuję tych kolek. Też to przerabiałam i też pewnego razu podkusiło mnie odstawienie kropelek ale po dniu obserwacji wróciłam i problem znikł. Natomiast teraz czasami zdarzają się problemy z kupami i bączkami ale na to już lekarstwa nie ma. Może też wróć do tego co podawałaś wcześniej?

Coś jeszcze miałam pisać ale skleroza u mnie ostatnio...
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-10, 15:44   #504
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Mika pytanie o pit-dawaj

Bokeh biedne te nasze Malenstwa jak nie moga spac tylko sie tak mecya
Moj Julek urodził sie w grudniu i odliczam sobie dziecko za grudzien a ze korzystam z gotowego programu to po wprowadzeniu danych w moim picie pojawia sie pytanie o liczbe dzieci do odliczenia dla Tz i tu zaznaczam 0 czy tez 1 jak u nmnie bo wydaje mi sie ze wtedy podwójnie odliczymy a może tylko jeden rodzic ??

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam tak spragniona słodkości,że zrobiłam szarlotkę sypaną. Pisałam o niej kiedyś. Jest bez mleka i bez jajek, więc chyba bezpieczna. Wyszła pyszna! Chrupiąca, lepsza niż zwykła "gnieciona" szarlotka. Zjadłam kawałek i poczekam do rana,żeby zobaczyć reakcję Małej na jabłka. Ale są pieczone, to może będzie spokojnie.

Tyle piszecie o tych chustach, że się zaraz wkręcę. :P Powiedzcie, to tak zamiast noszenia na rękach? A dziecko się nie przyzwyczai za bardzo? I nie będzie chciało ciągle na rękach?
Ja juz z 3 razy ją robiłam i spoko na jabuszka otowane upieczone nic sie nie dzieje
Cytat:

Ja mam zamiar spróbowac brokuła na tygodniu po małej rózyczce niestety moje dziecie wrażliwe i prawie nic nie wprowadziłam a teraz jeszcze naiał odstawiam na chwile i juz nie mam co jesc a jak wasze dzieciaczi czegos nie polubiły to próbowałyście za jakis czas znów wprowadzac ??

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
u mnie czekolada to jedyne po czy nie ma ryku znaczy zjem cókierka w czekoladzie czy ptasie mleczko

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Dziewczyny zbieracie punkty na karcie Rossne w rossmanie ??
Ja dzis dostałam takie body w prezencie plus zwiekszony rabat do 4%
http://endo.pl/produkty/kategoria/4-...a.html?v=88472
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 16:53   #505
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Ewik- Tak samo jak dziecko? To znaczy ssie Ci pierś i wysysa mleko? Kurcze Dziwne to się wydaje Pytam tak bo też mam guzka takiego i nie umiem się go pozbyć.

Co do Chrztu to bylismy się pytać w kościele o termin i mówię że mamy tylko ślub cywilny. Nie robili z tego powodu problemu. Z tym że dlatego że zameldowani jestemy w innym miejscu niz mieszkamy to musimy przynieść pozwolenie na Chrzest z parafii z miasta w którym mieszkamy. No i chrzest mamy 7 kwietnia.
Szkoda gadać z tymi kościołami!! jak mogą nie ochrzcić dziecka TYLKO dlatego że rodzice mają slub cywilny???? MATKO!!
Dokładnie tak Założyłam osłonkę i ssał. Jak już pisałam tak mój tata pomógł mojej mamie, teść teściowej, znajomy swojej żonie Odpukać na razie guz nie wrócił. Myślę, że koniecznie powinnaś coś z tym guzem zrobić, bo może Ci się zapalenie zrobić. Przechodziłam przez to i to nic przyjemnego.

No wiesz żyjemy w grzechu, a chcemy chrzcić dziecko? Ochrzczą nam córcię tylko wtedy, gdy sami weźmiemy ślub - może być za jednym zamachem, nawet za darmo to zrobią

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 17:15   #506
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość

Jaaakie ladne!
Ja tez dostalam (inne) i tez mi sie rabat zwiekszyl.

W sumie warto wykorzystywac te karte. Moze rabat nie jest oszalamiajacy, ale co jakis czas sa fajne promocje dla posiadaczy karty (ostatnio bylo -20% na wszystkie produkty w Rossie).

Ale mam dzis grzeczne dziecko
Caly dzien spioch, budzi sie tylko na jedzenie (co prawda jak zacznie to dobre 40min mu schodzi ). Mialam czas, zeby wstawic pranie, zmywarke, ogarnac kuchnie, zrobic obiad, poprasowac, przespac sie i jeszcze ksiazke poczytac

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-03-10 o 17:16
Stary 2013-03-10, 17:19   #507
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Ja zbieram punkty Juz mi rabat wzrósł do 4% ale żadnego prezentu nie dostałam Skąd dowiedziałaś się że prezent dla Ciebie jest??

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Dokładnie tak Założyłam osłonkę i ssał. Jak już pisałam tak mój tata pomógł mojej mamie, teść teściowej, znajomy swojej żonie Odpukać na razie guz nie wrócił. Myślę, że koniecznie powinnaś coś z tym guzem zrobić, bo może Ci się zapalenie zrobić. Przechodziłam przez to i to nic przyjemnego.

No wiesz żyjemy w grzechu, a chcemy chrzcić dziecko? Ochrzczą nam córcię tylko wtedy, gdy sami weźmiemy ślub - może być za jednym zamachem, nawet za darmo to zrobią
Jesli o te ssanie piersi chodzi to nie wiem czy mój tż by się tego podjął kurcze nie wiem co z tym zrobić...
Ewik- a odciąganie samym laktatorem pomogłoby na ten guzek??

A jeśli chodzi o ten Chrzest to dziwne.... brat mojego Tżta jak chrzcił dziecko to wogóle ślubu nie mieli , nawet cywilnego...i tez im ochrzcili.
Poza tym ile ludzi teraz żyje bez ślubu mając dzieci....Dużo.

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Jaaakie ladne!
Ja tez dostalam (inne) i tez mi sie rabat zwiekszyl.

W sumie warto wykorzystywac te karte. Moze rabat nie jest oszalamiajacy, ale co jakis czas sa fajne promocje dla posiadaczy karty (ostatnio bylo -20% na wszystkie produkty w Rossie).
No dokładnie rabat nie jest jakiś duży ale właśnie fajne promocje co jakiś czas

Hmm...Ty te z dostałaś prezent A ja nieeeee. A już mam 4% rabatu.
Do domu Wam przysłali ten prezent czy jak??

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Stary 2013-03-10, 17:21   #508
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ja też mam 4% rabatu, też chcę taki prezent.
Stary 2013-03-10, 17:23   #509
nafiyqa
Zakorzenienie

Silver, nie pamietam dokladnie, ale CHYBA na moim profilu na rossnecie mialam napisane, ze czeka na mnie prezent. Wystarczylo zaznaczyc, w ktorym Rossie chce odebrac go i po kilku dniach dostalam maila, ze jest gotowy.

Stary 2013-03-10, 17:33   #510
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Silver, nie pamietam dokladnie, ale CHYBA na moim profilu na rossnecie mialam napisane, ze czeka na mnie prezent. Wystarczylo zaznaczyc, w ktorym Rossie chce odebrac go i po kilku dniach dostalam maila, ze jest gotowy.
hmm...no nie wiem. Weszłam na strone rossne i nie mam nic tam takiego że czeka na mnie prezent Żaden mail tez mi nie przyszedł ani sms.

A teraz widzę że jest tu taka zakładka MOJE PREZENTY ale nie mam żadnego

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-03-10 o 17:39
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości