|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
pracuję nad ciałkiem w wolnych chwilach, a przy moim marudzie (uwielbia być noszona) mam ich niewiele ![]() focie dodam jak skończę karmić, bo teraz to byłoby przekłamanie
|
|
|
#3812 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Dzień dobry
Czytam o powrocie minusowej temp. w Waszych regionach i na samą myśl robi mi się zimno brrrr...!! u mnie na szczęscie 1 stopień pow.zera nooo, zawsze coś ![]() tyle, że szaro, buro i ponuro; ale mino to jakoś czuć wiosnę w powietrzu ![]() Horo, mój starszak był cycoholikiem (2lata wisiał na cycku); baaardzo długo nie interesowało go inne jedzonko, rozszerzanie diety przy nim to była mordęga, bo pluł wszystkim na odległość, o ile w ogóle udało mi się przemycić coś do małej paszczy do teraz to taki Tadek Niejadek, nie lubi kosztować nowych rzeczy, ma swoj repertuar jedzeniowy, i w ogóle kombinacje alpejskie trza przy nim odstawiać.. Z kolei młodszy (11mcy) wciąga wszystko, jak leci; od piersi odstawił się sam w 5mcu, no w ogóle nie ma porównania. Owszem, ma czasem gorszy dzień, w końcu to też człowiek Jednak teraz czystą frajdę sprawia mi przygotowywanie mu posiłków, bo pałaszuje do dna.Btw, lece serwować II śniadanie ![]()
|
#3813 |
|
Raczkowanie
|
Kicia-Fajnie że się wybawiłaś
aaa to wszystko przez te cycuchy Bez biustu to by nie było to samo Tak to masz idealna figurę proporcjonalną .Dobrze czujesz się sama ze sobą i to widać ![]()
Edytowane przez dariac31 Czas edycji: 2013-03-11 o 12:01 |
|
|
|
#3814 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry dziewczyny, ja też chcę już latooo i słońce
![]() Amanima gratulację nowego nabytku ja też uwielbiam jeździć na motorze ale musiałam sprzedać jak zaszłam w ciąże no ale teraz wszystko przede mną ![]() Margo też trzymam kciuki żeby twoje cycuchy były najpiękniejsze na świecie :P
|
|
#3815 |
|
Raczkowanie
|
Ninka daj znac jak 14.03 konsultacja u M.M.K bo jestem MEGAAA CIEKAWAAAA
![]() ![]() ![]()
|
#3816 |
|
Raczkowanie
|
na pewno się pochwale bo sama jestem ciekawa
![]() dariac dziękuję za przyjęcie ![]() kicia_nh super te twoje nowe nabytki, kurcze jak ja wam zazdroszczę że możecie już kupować super staniki, stroje
|
|
#3817 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Moja znajoma mówi że jej córka ma 8 miesięcy i już ją sadza .Ja myślę że to jeszcze za wcześnie aby dziecko siadało na nocnik ,ale ciekawi mnie Wasza opinia na ten temat.
|
|
|
|
#3818 |
|
Zadomowienie
|
Czerść
![]() Ninka zobaczysz doczekasz się i Ty, tak jak każda inna dziewczynka Ze staniczkami czy strojami po operacji jednak nie jest tak kolorowo, dopiero wtedy zaczyna się pod górkę ze znalezieniem dobrego i dopasowanego, ale jak już się znajdzie taki to chce się skakać z radości![]() Daria dziękuję Może to dlatego a piersi faktycznie dopełniły całość Zakochałam się w tym nowym staniczku po jednym dniu noszenia go Taki delikatny i przyjemny dla skóry jak aksamit, haha dorwałam metkę i niewiele się pomyliłam, bo on częściowo z aksamitu zrobiony Chcę więcej takich, fakt ceny wysokie, ale jest mega różnica między tym co nosiłam przed operacją a tym teraz. Nie czuć, że ma się na sobie biustonosz, jest jakby drugą skórą, jest boski, cudowny aaahhh wygodniejszy od tych sportowców. Do tej pory byłam przekonana, że noszenie biustonosza to nieprzyjemna konieczność. Teraz wiem, że do zmiany zdania wystarczy dobry biustonoszDaria mój synek nie chciał w ogóle siadać na nocniku. Dopiero jak miał 2,5-3 latka nauczyłsię, ale już na kibelek. Żeby się nauczył zabieraliśmy do ze sobą do łazienki i pokazywaliśmy gdzie i jak załatwia się swoje potrzeby a że chciał się poczuć taki dorosły to zaczął nas naśladować Któregoś dnia podpatrzył jak dziadek sika na stojąco i on też chciał, więc wystawił siusiaka i jak dzadek na stojaka siku zrobił, spodobało mu się i tak zostało Jedne dzieciaczki szybciej uczą się na nocniczek inne nie chcą. Nie ma co zmuszać dziecka do tego, bo się zniechęci. Takie małe kilkumiesięczne dziecko może też uznać to za zabawę i upaćka się całe, wszystko w swoim czasie
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-03-11 o 12:40 |
|
|
|
#3819 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki
kicia no zakupy niezle porobilas ale sie usmialam z twojego opisu o targach musialam sie trzymac za piersi bo wszystko zaczelo ciagnac ale nie moglam przestac sie smiac hahah wyobrazam sobie mine Twojego meza pewnie chodzil mega wkur.....![]() ja tez bym chetnie na takie targi sie wybral horo gratuluje awansu!!!! malach i margo jak nastroje nowe cycuchy coraz blizej!! ![]()
|
|
#3820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3821 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje dzieciaki niestety na początku nie miały specjalnie ochoty i czasu na przesiadywanie na nocniku w celu zapoznawczym. Starszy miał ok 2,5 roku jak zaczął sam się korzystać z toalety. Młodszy ma 1,5 roku i ucieka od nocnika więc nie zmuszamy, może ok 2 roku będzie chciał naśladować brata.
|
|
|
|
|
#3822 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sama juz sie klade i wstaje chodz rano przy wstawaniu troszke rwie, wlasnie bylam na zakupach a teraz bede obiadek robic staram sie duzo chodzic bo jak lezalam ciagle to starsznie mi rece mrowialy....wogole wczoraj bylam na zajeciach i jak mnie babka zobaczyla jak chodze troszke polamana natychmiast mnie do domu wyslala i powiedziala ze jestem niepowazna w takim stanie przychodzic oczywiscie nie powiedzialam co mi jest heha w sobote rano tez wybralam sie na zajecia i wzielam za duzo rzeczy do torebki i byla za ciezka i jakos doszlam na przystanek ale jak usiadlam na lawce tak juz nie moglam wstac tak mnie rwalo i torebki nie mialam sily podniesc i musialam dzwonic zeby po mnie autem ktos przyjechal i torebke zabral hahahha wiec do szkoly nie dojechalam
|
|
|
#3823 |
|
Raczkowanie
|
Daria ja uczyłam mojego synka jak miał półtora roku ale niestety nic z tego nie wyszło i jakoś 2 miesiące przed 2 urodzinami zaczęłam mu ściągać pieluchę w ciągu dnia i 3 razy zrobił siku w majtki i ze 2 razy kupkę i zaczął sam wołać bo już chyba wiedział o co chodzi więc szybko nam to poszło wcześniej nie było sensu bo on wołał jak już zrobił i nie przeszkadzało mu że ma majtki mokre.
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- chiquitkaa ty uważaj na siebie żebyś sobie czegoś nie narobiła
|
|
#3824 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kobietki
U mnie też brrr zimno... Już bym chciała wiosnę
|
#3825 |
|
Wtajemniczenie
|
ninka28 - na którą godz masz konsultację u M.M.K. w czwartek?
Bo ja mam tego dnia kontrolę
|
|
#3826 |
|
Rozeznanie
|
i moje też
|
#3827 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja to dziś jestem udana. Mój syn od kilku tygodni prosi o wymianę telefonu , ja oczywiście twarda ze nie bo dopiero ma go od 10 mięsiecy. A dziś chyba będę musiała się ugiąć
jeszcze mu nie powiedziałam bo by na korepetycjach nie usiedział. Jejku a dopiero swój utopilam w kiblu
|
#3828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3829 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez dariac31 Czas edycji: 2013-03-11 o 17:33 |
|
|
|
|
#3830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co Ty robilas, ze w kibelku telefon utopilas i teraz w pralce. Jestes nieprzecietnie uzdolniona![]()
|
|
|
|
|
#3831 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
A dziś to pościel pralam a młodemu musiał wpaść do poszewki Zdolna jestem wiem
|
|
#3832 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie włączaj go dopóki całkiem nie wyschnie, bo w ten sposób można go uszkodzić. Najlepiej po dwóch dniach. Moja mama miała często tendencje do topienia telefonów, tylko właśnie nigdy spirytusu pod ręka nie mieliśmy:/ Te co przetarła szmatką i chciała uruchomić od razu poszły w niepamięć, a te zostawione na pare dni takie rozłożone później działały.
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-03-11 o 18:03 |
|
|
|
|
#3833 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Iphone, samsung, sony, masz szanse że będą działać - zależy od modelu, Htc i marki no-name będą działać ale na kilka miesięcy później rdza/korozja je zje. Jak masz serwis GSM udaj się do nich. Jeśli jest to solidny serwis to ci pomogą. Ale ogólnie, jeśli telefon został wyprany i mimo wszystko ruszył to i tak nastaw się że za parę miesięcy przestanie działać i czekać cie będzie wydatek - wiem to z praktyki. Ps. pamiętaj odczekaj(susz) kilka dni nim podłączysz. |
|
|
|
|
#3834 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nigdy żadnego telefonu nie uszkodzilam a do tego jakoś nie mam ręki. Mam iPhone i już 4 razy wymieniałam szybki bo taki delikatny tysiaka mam już w plecy . Teraz tez tył mam zbity . Odebrałem szczęśliwa ze już taki ładniusi i kilka dni potem na urodzinach syna każdy chciał oglądać film jak to moja młoda , opowiada jak to jest w obiekcie zamiast w Egipcie , chciałam go odłożyć na półkę i nie wcelowałam ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
Zdolna jestem
|
|
#3835 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
A mi się tak do kitu tydzień zaczął,że dołek mały...dzieciaki na antybiotykach:-( Pogoda taka,że się nie spodziewałam.... Amorcio, to nie ja zamawiałam tą pogodę ![]() Myślałam już że nie zobaczę śniegu tej zimy,ale jak widać...płonne były me nadzieje Ninka, widzę ze masz konsultację w tym tygodniu...fajnie-tez czekam na info, może się zobaczysz z Kulką na korytarzu,bo ma zdjęcie szwów ![]() Darcia, mój synuś równo jak dwa latka skończył,to zaczął na nocnik wołać-nawet spejlanie mu tego nie tłumaczyłam-samo wyszło ![]() Córeczki teraz skończyły dwa latka i niby jedna wie o co chodzi ale ma zdecydowany lęk przed nocnikiem-nie wiem czemu,a druga z chęcią na nim siedzi,ale nie kuma o co w tym chodzi ![]() Dałam sobie z tym spokój-przyjdzie jeszcze czas,ze będę je męczyć o to ale póki co nie mam siły na to Kiciu, zazdroszczę Ci tych targów-też bym poszła na coś takiego a z jeszcze większą chęciął znalałby się tam mój tż
|
#3836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3837 | |
|
Wtajemniczenie
|
la
Cytat:
Gdy smartfony byly jeszcze w Europie taka mega nowoscia to moj TZ kupi w Chinach taki model firmy na N, ze xama ta firma nie wiedziala i do tej pory nie wie, ze taki model miala. . Tamten tel mial wszytko lacznie z telewizorem, super obudowa, bateria trzymala 10dni i wszelkie mozliwe zasiegi, zasieg mial na karcie operatora wenezuelskiego daleko w morze Gdy Europejczyk cos odkryje to z pewnoscia w ChRL juz to od dawna maja |
|
|
|
|
#3838 |
|
Zadomowienie
|
hahaha Amorcio, jakoś mnie to nie dziwi
|
#3839 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie piękne
![]() Właśnie wróciłam z ostatniej kontroli. Wszystko dobrze się goi, ogólnie jest ok, ale jedna rzecz poprawiła mi dzisiaj humor. Najprawdopodobniej w grudniu wymieniam implant na większy Za pół roku mniej więcej konsultacje, operacja najwcześniej na grudzień. Pani dr mówi, że jak powiększać to przynajmniej o dwa rozmiary i że cena będzie niższa. Już nie mogę się doczekać! Póki co będę cieszyć się dekoltami latem
|
|
#3840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, że wszystko się goi. Podziwiam Cię, że decydujesz się na wymianę. Jesteś pewna? A z ciekawości, ile mniej zapłacisz?
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

snieg sypie od wczoraj wszystko zasypane...a bylo juz tak cieplo

Bo ja mam tego dnia kontrolę
jeszcze mu nie powiedziałam bo by na korepetycjach nie usiedział. Jejku a dopiero swój utopilam w kiblu
tysiaka mam już w plecy . Teraz tez tył mam zbity . Odebrałem szczęśliwa ze już taki ładniusi i kilka dni potem na urodzinach syna każdy chciał oglądać film jak to moja młoda , opowiada jak to jest w obiekcie zamiast w Egipcie , chciałam go odłożyć na półkę i nie wcelowałam