|
|||||||
| Notka |
|
| Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
Perełcia
wiesz, może dowiesz się co Ci jest jak pójdziesz do endykrologa czy jak mu tam tarczyca jest ważnym gruczołem wnaszym organizmie ... ja nie lubie chodzic po lekarzach, zwłaszcza publicznie -.- mają olewke na wszystko :/A co do tatuaży, to czcionke chyba sobie można wybrać, no nie? .. w ogóle niepoinformowana jestem dopiero na wakacjach zaczne chodzić po tych wszystkich salonach
Edytowane przez justine_08 Czas edycji: 2013-03-08 o 16:03 |
|
|
|
#1352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1353 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny z Piły. Słyszałyście, że ktoś coś odwalił i mają zakaz chodzenia na siłownię?
|
|
|
|
#1354 |
|
Raczkowanie
|
ale cisza... wszystkie już pewnie ze swoimi mężczyznami... a mój do mnie jeszcze nie dotarł
(
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
mój się nawet jeszcze nie pojawił i nie wiadomo czy w ogóle do mnie dziś dotrze... bo przecież wszystko dookoła jest ważniejsze
|
|
|
|
#1357 |
|
Raczkowanie
|
Oj dziewczęta
mój przyjeżża dopiero za tydzień, więc się Was pytam kto tu ma lepiej? ![]() Mam od wczoraj jakąś manię na rock`n rolla kurcze, poszłabym na jakieś wesele -.- nie bierze żadna jakiegoś ślubu? haha http://www.youtube.com/watch?v=bUD4vSv1ZsU Edytowane przez justine_08 Czas edycji: 2013-03-08 o 20:31 |
|
|
|
#1358 |
|
Raczkowanie
|
też bym sie wybrała... ale niestety właśnie dziś odmówiłam jedno... a inne się narazie nie zapowiadają
|
|
|
|
#1359 |
|
Raczkowanie
|
Kurde, ja mam najbliższe w 2 tygodniu września -.-
w maju idę do krawcowej żeby mi zaczęła szyć sukienkę
|
|
|
|
#1360 |
|
Raczkowanie
|
dobry pomysł
ja jeszcze nigdy nie szyłam sobie sukienki... ale mam kilka które chciałabym przerobić więc przy najbliższej okazji też wybiorę się do krawcowej
|
|
|
|
#1361 |
|
Raczkowanie
|
nie zdałam ......... buuuuuuuuuuuuuu ........................
|
|
|
|
#1362 |
|
Raczkowanie
|
uuu to nie fajnie... ale przecież możesz podchodzić wiele razy
|
|
|
|
#1363 | |
|
Raczkowanie
|
Nie poddawać się!!
i nie załamywać! ![]() A co do mnie, to swtwierdziłam że jak bym próbowała i się dostała to ze mnie byłaby niebezpieczna policjantka xD nie jestem zbyt cierpliwa ... jeszcze 'przypadkiem' bym postzreliła kogoś, kogo nie lubię ... xD .. bardziej wolałabym pracować cywilnie, czyli w laboratorium czy coś choć w sumie tam też są jakieś trujące chemikalia jeju, i tak źle i tak nie dobrze---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
w sumie.. moja mama jest krawcową, ale powiedziała że jestem zbyt wybredna, i nie lubie słuchać pomysłów innych i żeby jakaś inna mi szyła bo przynajmniej do niej nie będę pyskować ![]() Ehe, już to widzę umiem stawiać na swoim
Edytowane przez justine_08 Czas edycji: 2013-03-09 o 12:35 |
|
|
|
|
#1364 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny , mam problem Mój TŻ wrócił i ja nie wiem co się z nim stało, jest taki obojętny
, w ogóle nie widać że tęsknił, jest bardzo dziwny nie chce ze mną rozmawiać, jeździ po mnie , przeklina, on taki nie był , jest źle i co tu robić? Poprosiłam go żeby mi pokazał tel czy pisze z jakimiś i tego nie zrobił , wyłączył tel, masakra jakaś
|
|
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
Moj tz dzis zabezpiecza mecz polonia wisla...w dodatku ma sluzbe na samym stadionie
|
#1366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem co Ci poradzić, kochana... nie chce Cię straszyć ale akcja z tym telefonem może nie wróżyć dobrze :/ ... Może mu przejdzie?aha! bo bym zapomniała ![]() P.S: i pozdrawiam kolege mojego TŻ-ta z pokoju Justyna.
Edytowane przez justine_08 Czas edycji: 2013-03-09 o 15:46 |
|
|
|
|
#1367 | |
|
Raczkowanie
|
A ja własnie wrociłam od TŻ ogólnie jest dobrze powiedziałabym bardzo dobrze pytałam go o ta blondyne xd czy sie z nia widział i powiedział jej zeby dala mu spokoj to mowi ze caly tydz jej nie widział bo sie uczył i malo co na papierosa wychodził
(mam nadzieje ze to prawda) ogolnie nawet do niego nie pisała. Ale spedzilismy z TŻ 2 cudowne dni a na koniec dnia mi powiedział ale to nie jest jeszcze pewne tak na 80% może przyjedzie juz w czwartek na weekend ![]() ![]() super by było bo nie dość ze mielibyśmy długi weekend to jeszcze za tydzień juz kończy szkolę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
) Nie wiem pogadaj z nim ale to caly weekend tak sie zachowywał?;/ a dziś jeszcze sie widzicie moze pogadaj na spokojnie;/ W jakiej szkole jest Twoj TŻ?---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- a tak na marginesie z jakiej racji on jeździ po Tobie;/ trochę szacunku... |
|
|
|
|
#1368 |
|
Raczkowanie
|
Millygirl jeszcze 2 tygodnie i nasi panowie wracają z adaptacji
Pamiętam jak jeszcze niedawno był na szkółce a teraz praktycznie mamy już wszystko za sobą. I nie będzie już wyjazdów na dłużej Dziewczyny, czy któraś z Was miała do czynienia z kredytem mieszkaniowym? Chcemy z TŻ kupić mieszkanie, mogłybyście coś doradzić?
|
|
|
|
#1369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Za 2 tygodnie przyjeżdza a za 3-4 miesiące idziemy na swoje
|
|
#1370 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim moja dziewczyna też jest na szkółce w Pile od listopada jest na 3 kompani i z tego co mówi to jest sporo nauki mogą wychodzic na miasto chociaż rzadko z tego korzystają bo szkoda czasu jesli chodzi o imprezy zdrady czy jakieś inne wybryki to raczej sie nie słyszy do tej pory nie miałem powodów żeby jej nie wierzyć wiec pisze co wiem chyba nie warto sie aż tak przejmować
.
|
|
|
|
#1371 |
|
Raczkowanie
|
jak tam kobietki kochane weekend wam minął z waszymi TŻ ami ? mi cuuudownie lecz niestety za szybko
Edytowane przez rybka92 Czas edycji: 2013-03-11 o 13:16 |
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
A słyszeliście ,że chłopaki z łodzi jechali na szkółkę do Sieradza i mieli wypadek ? Dwóch zginęło a dwóch leży w szpitalu ........
|
|
|
|
#1374 |
|
Raczkowanie
|
Nic mi niewiadomo na ten temat... Z tego co piszesz ^^ to, to chyba nie była zwykła stłuczka. Wiesz coś więcej?
|
#1375 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1377 |
|
Raczkowanie
|
|
#1378 |
|
Raczkowanie
|
Chłopaki wracali z Sieradza do domu 1 zginął 2 jest w szpitalu. I nie wpadli pod zadnego tira tylko mercedesa sprintera takie wieksze auto jakby dostawcze. Chłopak ten co zmarł to 25 lat a tamci maja po 26 chyba.
Edytowane przez patision Czas edycji: 2013-03-11 o 17:28 |
|
|
|
#1379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tragedia dla rodzin oraz bliskich. A tak w ogóle to wiecie jakie warunki masakryczne były już w czwartek i w piątek w Łodzi i okolicach, ile kolizji i wypadków, praktycznie co pół km, ale na rezultaty nie było długo czekać, bo zima do całej Polski wróciła. |
|
|
|
|
#1380 |
|
Raczkowanie
|
No własnie słyszałam a u mnie ani płatka sniegu nie było dopiero z soboty na niedziele troche posypał snieg
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

wiesz, może dowiesz się co Ci jest jak pójdziesz do endykrologa czy jak mu tam
tarczyca jest ważnym gruczołem wnaszym organizmie 

(
mój przyjeżża dopiero za tydzień, więc się Was pytam kto tu ma lepiej? 

i żeby jakaś inna mi szyła bo przynajmniej do niej nie będę pyskować
I tragedia dla rodzin oraz bliskich. A tak w ogóle to wiecie jakie warunki masakryczne były już w czwartek i w piątek w Łodzi i okolicach, ile kolizji i wypadków, praktycznie co pół km, ale na rezultaty nie było długo czekać, bo zima do całej Polski wróciła.