Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! część 8 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł ma mieć kolejny wątek?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! cz. 9 11 25,58%
Półmetek już za nami, a my z wielkimi brzuszkami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 4 9,30%
Półmetek już za nami, a my się cieszymy kopniakami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 9 20,93%
Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 17 39,53%
Wiosennie plotkujemy,wyprawki maluszkom szykujemy- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 2 4,65%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-11, 14:06   #481
Anulka_p
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! część 8

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
a u mnie na obiad beda mlode ziemniaczki z koperkiem, rybka i surówka jakaś.
a na deser arbuz!
Mniam, same pyszności. U nas dziś domowa pizza, na którą w sumie nie mam ochoty. Może zrobię jeszcze placki ziemniaczane, bo coś czuję, że tej pizzy dziś nie wciągnę.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 14:07   #482
magolina
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Witam się w nowej części wątku

Malo się udzielam, ale staram się regularnie podczytywać.

Gratuluję wszystkich udanych wizyt i poznanych płci

Mojego maluszka czuje już codziennie zawsze to trochę spokojniejsza dzięki temu jestem.

Nie mogę się doczekać powrotu mamy z sanatorium bo tęskni mi się za jej obiadkami Tż pojechał w delegację, nie chce mi się nic specjalnego pichcić więc dziś na obiad fryty
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 14:08   #483
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Posprzątałam troszkę i mogę do Was wracać

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
aaaaaa, ale mam super pecha
miałam dziś zaplanowaną wizytę u fryzjera, następnie lekarz, potem kosmetyczka i na koniec wizyta u koleżanek na pogaduchy. tak się cieszyłam! i co?!!? wsiadam do tego zakichanego samochodu i dupa, akumulator padł ale to nie koniec syfu
akumulator mi padł podczas włączania silniczka, w tym momencie zaciął się zamek elektryczny w aucie i nie mogłam wyjść ze środka!! auto było zamknięte ze mną w środku myślałam, że padnę z nerwów i bezsilności. akumulator był całkowicie martwy, więc nawet nie chciał mi odblokować tego zamkniętego zamka, szyby też elektryczne, więc byłam w czarnej .
nie pozostało mi nic innego jak krzyczeć zimno jak cholera, wizja umówionych spotkań, a ja zamknięta w aucie nikt na dodatek nie przyszedł mi na pomoc
po 10 minutach akumulator zlitował się nader mną i wykrzesał siły na otwarcie zamka i mogłam w popłochu opuścić auto

odwołałam wszystkie spotkania, cieszę w domu i dochodzę do siebie. normalnie moje auto chciało mnie zabić
teraz już nawet mi nie żal tej świni- i dobrze, że ją sprzedajemy za parę miesięcy
O matko i córko, ja bym żywa stamtąd nie wyszła ale ostatnie zdanie mnie rozbawiło

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość

Cześć Mamusie
Melduje się w nowym wątku

Gratuluje ujawnionych Maluszków, przemiany czarownicowego Maluszka (dobrze zapamiętałam? ) i witam nowe Mamy

Ja statnio mam spadek formy, brzuch mi twardnieje więc leżę żeby Adasia i siebie nie męczyć I ciężko mi przed komputerem wysiedzieć żeby być z Wami na bieżąco
Wypoczywajcie sobie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Właśnie.. Mela w sumie dobrze myśli- Twoja mama bierze hormony? Siostra mojego ojca ma takie różne jazdy, a hormonów nie bierze.. w pewnym wieku ma to ogromny wpływ na zachowanie i samopoczucie takiej osoby

Dzień dobry
Dobrze, że poszłaś do lekarza i brawa dla niego, że się tym przejął. Lepiej sprawdzić milion razy daną rzecz i mieć pewność niż olać temat. A że za free to dodatkowy plus

No to miłego dnia kochana i wracaj już od jutra na bieżąco !

I nie smuć się, bo Laura ma być wesołą księżniczką!

http://off.sport.pl/off/1,111379,135...#BoxSlotII3img

Tak sobie pomyślałam- coś musi ich tam ciągnąć w te góry ... oby kolejny w poszukiwaniu ciała brata nie pozostał w górach.. Ojciec Berbeki zginął w górach jak miał 34 lata, ostatnio On, a teraz Jego brat idzie tam choć w szczytnym celu i pięknej idei ale jednak zmysł szaleńczy muszą mieć.

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Jeżeli coś by mu się stało to już byłaby dla rodziny ogromna tragedia, nie do opisania Ale rozumiem go, że chce brata pochować, pożegnać się z nim ostatni raz

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
a mnie dopadlo przeziebienie gardlo boli i glowa .
wczoraj kupilam niezle botki za 19,99 i 29,99 . jestem zadowolona

i wstawiam Wam moj brzusio
Fajny brzusio i te butki z kokardką też mi się bardzo podobają

Cytat:
wow, szał zakupów ogłaszam za rozpoczęty!!!!
super.

ale musiecie przyznać, że takie zakupy dla maszych maluszków to takie wspaniałe są, takie przyjemne)
Milion razy przyjemniejsze i więcej frajdy przynoszą niż zakupy dla siebie

Cytat:
a u mnie na obiad beda mlode ziemniaczki z koperkiem, rybka i surówka jakaś.
a na deser arbuz!
MŁODE ZIEMNIACZKI z koperkiem!!!

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 14:11   #484
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Fiazo a Ciebie dalej tak męczy? Czy juz lepiej ciut i nie chcesz pogorszyć?
niby lepiej ale mam skurcze, wypiłam smecte i wole dmuchać jeszcze dziś na zimne bo cały dzień mam uczucie jak na
lepiej się przemęczyć na suchym i szybciej zacząć normalnie jeść

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 14:12   #485
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Matko co za pogoda!! Gdyby nie to, że musiałam wysłać kartkę, to żadna siła by mnie nie wyciągnęła na dwór :/

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Dlatego też tak jak napisałam zrobisz jak uważasz. Nie napisałam Ci swojej opinii ze złej woli, tylko widzę, że mimo wszystko życie masz trochę zagmatwane a i wydaje mi się, że ufasz bezgranicznie Tżtowi i potrafisz mu wybaczyć bardzo wiele i co najgorsze on zdaje sobie z tego doskonale sprawę. Wiem, że się poprawił i życzę Wam jak najlepiej, trzymam kciuki żeby się ułożyło..ale z tego wszystkiego co piszesz wyłania się trochę obraz zagubionej dziewczyny, która chce dla wszystkich jak najlepiej ale zapomina o sobie samej.
Dopiero teraz napisałaś jakie były relacje z Twoją mamą wcześniej- nie mi się w to wtrącać, sama wiesz jak najlepiej rozegrać tą sytuację. Pamiętaj tylko, że dopóki masz rodziców warto się z nimi liczyć bo w razie czego to Oni wyciągną zawsze pomocną dłoń jaka sytuacja by nie była trudna.
Bardzo ładnie to ujęłaś.
Ja nic nie piszę, bo napisałabym trochę ostrzej.
Sytuacja bajkowa nie jest, a jeszcze grasz She nie fair w stosunku do osób, na które - choć są jakie są, każdy ma swoje wady, a na wizażu czytałam już o takich rodzicach, że głowa mała - możesz ostatecznie liczyć...

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Może pogoda go zmuliła? Mój Filip się przestawił i buszuje w brzuchu o 6 rano Ale pogłaskam, pogłaskam i śpimy dalej.
Przed mężem ucieka, nie chce go kopać i mój ukochany mówi "będę go dotykał jak będzie mocniej kopał, bo taki mięczak na razie" ;p To mu mówię, że jego geny, niech się nie czepia dziecka.
No teraz zjadłam słodką bułkę i się rozruszał
Mój TŻ też nie umie trafić w kopy :P A młody to też jego geny - TŻ mi właśnie pisze, że chce już do domu i że mu się nic nie chce w pracy - no to idealnie jak mały, też dzisiaj kimono od rana :P

Cytat:
wow, szał zakupów ogłaszam za rozpoczęty!!!!
super.

ale musiecie przyznać, że takie zakupy dla maszych maluszków to takie wspaniałe są, takie przyjemne)
I nie ma po nich wyrzutów sumienia!

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
...wiecie co ja chyba oszaleje, na początku ciązy mówiłam że od kwietnia idę na zwolnienie i co?? Dzisiaj do mnie szef mówi jak gdyby nigdy nic że od następnego miesiaca to mamy przetestować oddelegowanie moich zadań. Od następnego miesiaca to ja miałam siedziec w domu i tak mi głupio było, że nie potrafiłam wspomnieć ze planowałam iśc na zwolnienie. I tylko powiedziałam, że ja nie wiem ile jeszcze będę pracować bo już się coraz gorzej czuje i poszedł... I co ja mam teraz mu powiedzieć ze za 3 tygodnie ide na zwolnienie, czy poczekac do wizyty, wziąć zwolnienie i dopiero powiedzieć, że lekarz kazał odpoczywać... Boje się że oni mnie nie zrozumieją w tej pracy, bo u nas kobiety są ogólnie źle traktowane. byłam w takim szoku, że nie umiałam mu powiedzieć od razu.
Powiem Ci coś: najważniejsza jesteś Ty i Dzieciątko.
Praca pracą, ale jak im powiesz teraz na dniach, to i tak będą mieli sporo czasu, żeby się przygotować.
Ja poszłam na zwolnienie z dnia na dzień. Nie chciałam robić nikomu na złość i zdaję sobie sprawę, że trochę namieszałam w pracy, ale uznałam, że moje dziecko jest teraz ważniejsze niż cokolwiek innego.
Szczerze mówiąc jesteś już jedną z niewielu osób na wątku, które pracują zawodowo, zauważ. To normalne, że kobieta chce odpocząć i Twoi szefowie powinni to zrozumieć.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 14:12   #486
taja2
Raczkowanie

Hej Dziewczyny
Ja również rzadko się udzielam ale dzisiaj to już muszę.
Miałam usg połówkowe.
Oczywiście,żeby nie było za prosto, najpierw miałam za mało moczu w pęcherzu, później maleństwo się nie dało zmierzyć bo robiło wszystko co tylko mogłoby utrudnić lekarce życie a na koniec musiałam iść zrobić siusiu i wreszcie wszystko zmierzono.
Dziecko zdrowe i bez cienia wątpliwości będę miała DZIEWCZYNKĘ.

Musiałam sie z Wami tym podzielić a teraz uciekam do pracy
taja2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 14:13   #487
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;39701593]witam mamuśki

ja zaplanowałam pranie wózków i nosidełek na wiosnę, jak się ciepło zrobi to będą się suszyć na tarasie

dziś zarezerwowałam wielkanocny wyjazd do Szklarskiej moi rodzice jeżdżą tam co roku, więc w tym i my dołaczymy, już nie mogę się doczekać... pochodzimy po górkach, poszukamy wiosny, przewietrzymy się trochę jak ja kocham Szklarską!!!!!!!!!
a, że tydzień wczesniej mamy cały weekend synkowo-urodzinowy, więc odpoczynek sie przyda.[/QUOTE]
O jak fajnie Ja święta spędzę na siedzeniu na kanapie i jedzeniu, jedzeniu, jedzeniu...

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Jedziemy razem!

Drogie panie, zasypiam... hrrrr, hrrr, hrrrr....
No coś ty nie śpij bo cię zgwałcą

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamusie!
Nie był mnie od soboty i chyba w najbliższym czasie rzadko będę zaglądać. W sobotę przy sprzątaniu pociągłam laptopa który ładował się na parapecie i zmiażdżyłam gniazdo ładowania
Nic więcej mu nie dolega ale przez najbliższy czas nie bardzo będę miała dostęp do kompa
Dobrze że mój przezorny mąż wykupił polisę jak kupowaliśmy lapka więc naprawa będzie z polisy pokryta ale może to potrwać nawet 30 dniPostaram się zglądać do was w miarę możliwości
Trzymajcie się cieplutko
Ojoj, dobrze, że tą polisę mieliście

Stary 2013-03-11, 14:14   #488
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
ja dziś jestem na 2 kromkach chleba oraz na chałce ... już tęsknie za normalnym pożywieniem
Oj...chyba nie dałabym rady...
Cytat:
arbuz to moj ulubiony owoc, moglabym codziennie w kazdych ilosciach i z pestkami))
moj tz ma za zadanie pilnowac, aby mi nigdy nie zabralko, hahaha
A ja nie lubię arbuzów i melonów...
Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
Nadrobiłam co naskrobałyście od rana bo musiałam zniknąć,w między czasie wciągnełam zupke gulaszową i mam taaaakiego lenia.Ale nic trzeba się wziąść za robote,nastawić pranie odkurzyć.....madi82 dobrze że wszystko w porządku z dzidzusiem!
Gulaszowa jutro u nas
Na razie mam tylko mięso
Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamusie!
Nie był mnie od soboty i chyba w najbliższym czasie rzadko będę zaglądać. W sobotę przy sprzątaniu pociągłam laptopa który ładował się na parapecie i zmiażdżyłam gniazdo ładowania
Nic więcej mu nie dolega ale przez najbliższy czas nie bardzo będę miała dostęp do kompa
Dobrze że mój przezorny mąż wykupił polisę jak kupowaliśmy lapka więc naprawa będzie z polisy pokryta ale może to potrwać nawet 30 dniPostaram się zglądać do was w miarę możliwości
Trzymajcie się cieplutko
Oj z tymi gniazdami...
Mam wprawę w niszczeniu ich

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 14:16   #489
lachryma
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;39701593]
dziś zarezerwowałam wielkanocny wyjazd do Szklarskiej moi rodzice jeżdżą tam co roku, więc w tym i my dołaczymy, już nie mogę się doczekać... pochodzimy po górkach, poszukamy wiosny, przewietrzymy się trochę jak ja kocham Szklarską!!!!!!!!!
a, że tydzień wczesniej mamy cały weekend synkowo-urodzinowy, więc odpoczynek sie przyda.[/QUOTE]
ale Ci zazdroszczę!
my z mężem kochamy polskie góry i odwiedzamy raz na jakiś czas Szklarską czy Karpacz
Stary 2013-03-11, 14:17   #490
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taja2 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Miałam usg połówkowe.
Oczywiście,żeby nie było za prosto, najpierw miałam za mało moczu w pęcherzu, później maleństwo się nie dało zmierzyć bo robiło wszystko co tylko mogłoby utrudnić lekarce życie a na koniec musiałam iść zrobić siusiu i wreszcie wszystko zmierzono.

i wielkie gratulacje
U nas każda córka na wagę złota

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 14:18   #491
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziewczyny
Miałam usg połówkowe.

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 14:19   #492
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Hej Dziewczyny
Miałam usg połówkowe.

witaj w klubie mam dziewczynek))
no w końcu coś na liście się zaróżowi))

moja teściowa dzowniła, że kupiła dla Sary kilka sukienek) haha
widzę, że nie tylko nas mamy ogarnia szał zakupowy, ale także udziela się na rodzine)

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 14:20   #493
Ewusia709
Zadomowienie

Cytat:
Hej Dziewczyny
Miałam usg połówkowe.

Gratulacje I ujawiła się nam kolejna mała Księżniczka

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 14:23   #494
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziewczyny
Miałam usg połówkowe.

za dziewczynkę

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

no i zostały mi 3 najcięższe slajdy do zrobienia...eh zaraz tż przyjdzie z pracy i będzie mi przeszkadzał, muszę się zmobilizować w ciągu 30min do skończenia

Synek
Stary 2013-03-11, 14:24   #495
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Cytat:
niby lepiej ale mam skurcze, wypiłam smecte i wole dmuchać jeszcze dziś na zimne bo cały dzień mam uczucie jak na
lepiej się przemęczyć na suchym i szybciej zacząć normalnie jeść
może zrob sobie kleik ryżowy? mi zawsze pomagał przy żołądkówce, jest lekkostrawny, nie goni po nim na wymioty ale czujesz że zjadłaś coś

Cytat:
Hej Dziewczyny
Miałam usg połówkowe.

Gratuluje córy

Stary 2013-03-11, 14:26   #496
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziewczyny
Miałam usg połówkowe.

Cytat:
witaj w klubie mam dziewczynek))
no w końcu coś na liście się zaróżowi))

moja teściowa dzowniła, że kupiła dla Sary kilka sukienek) haha
widzę, że nie tylko nas mamy ogarnia szał zakupowy, ale także udziela się na rodzine)
mojej nie, jedynie czasem z mama pojde na jakies zakupy i ona wtedy zapłaci, ale jakos mi to nie przeszkadza, mysle, ze zacznie sie szał, jak juz dziecko bedzie na wylocie chociaz tesciowa....

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
za dziewczynkę

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

no i zostały mi 3 najcięższe slajdy do zrobienia...eh zaraz tż przyjdzie z pracy i będzie mi przeszkadzał, muszę się zmobilizować w ciągu 30min do skończenia
dasz rade

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 14:27   #497
ita83
Wtajemniczenie

dzien dobry ja juz dzis bylam w sklepie happy mum - i szczerze
rzeczy maja przepiekne ale dla dziewczyn do rozmiaru 38....
ceny kosmiczne a sprzedawczyni w Bonarce laska robi ze stoi w sklepie - makabra jakas

a tak na marginesie zmienilam sobie termin wizyty w ulta na ta srode na godz 19 wiec bede prosic o kciuki troche wczesniej

jutro mam badania i dentyste wiec ogolnie znow aktywny dzien
Stary 2013-03-11, 14:27   #498
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Co do obiadku to u nas dziś robi moja mamusia Kotleciki ziemniaczane z sosem pieczarkowym już mi w brzuchu jeździ na samą myśl

Stary 2013-03-11, 14:30   #499
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Masakra jakaś, przed chwilą była u mnie taka zadymka śnieżna, ze świata nie było widać, płatki wielkości pięciozłotówki a teraz deszcz ze śniegiem, co gorsze?!

Stary 2013-03-11, 14:33   #500
fiazo
Zakorzenienie

wyżywam się właśnie na kurierze z siódemki
nie zadzwonią , paczkę gdzieś zostawią i zgadnij u kogo jest

Synek
Stary 2013-03-11, 14:36   #501
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
za dziewczynkę

co za slajdy robisz, tzn czego dotyczą?

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
dzien dobry ja juz dzis bylam w sklepie happy mum - i szczerze
rzeczy maja przepiekne ale dla dziewczyn do rozmiaru 38....
ceny kosmiczne a sprzedawczyni w Bonarce laska robi ze stoi w sklepie - makabra jakas

a tak na marginesie zmienilam sobie termin wizyty w ulta na ta srode na godz 19 wiec bede prosic o kciuki troche wczesniej

jutro mam badania i dentyste wiec ogolnie znow aktywny dzien
Ita to na tą samą godz. co ja będziesz wizytować

28.07.2013r.
Stary 2013-03-11, 14:38   #502
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
co za slajdy robisz, tzn czego dotyczą?
ukończonego szkolenia firmy LMI "Efektywna sprzedaż" i trzeba swoje sukcesy wypisać

Synek
Stary 2013-03-11, 14:39   #503
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
wyżywam się właśnie na kurierze z siódemki
nie zadzwonią , paczkę gdzieś zostawią i zgadnij u kogo jest
my kiedyś też mieliśmy taką sytuację....dali sąsiadowi (nas nie poinformowali komu)a jemu się nie spieszyło by nam ją dać...nam zależało na paczce, wydzwaniamy...na szczęscie kojarzyłam sąsiada po nazwisku i jak powiedzieli kto podpisał tak poszłam i sobie ją odebrałam...echhh Uważam, że kurierzy powinni do skrzynek wrzucic info komu ja dają...wtedy ani by się nei musał faktygować sąsiad ani ludzie by sie nei złościli...

28.07.2013r.
Stary 2013-03-11, 14:39   #504
rasha90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Masakra jakaś, przed chwilą była u mnie taka zadymka śnieżna, ze świata nie było widać, płatki wielkości pięciozłotówki a teraz deszcz ze śniegiem, co gorsze?!
wczorajsza prognoza mi powiedziała, że tak do 20 takie smutaśne temperatury mają się trzymać. Ale od 25 wiosenka
Stary 2013-03-11, 14:39   #505
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
ukończonego szkolenia firmy LMI "Efektywna sprzedaż" i trzeba swoje sukcesy wypisać
ciąża
ale to średnio pasuje do sprzedaży
Stary 2013-03-11, 14:39   #506
karolajn1987
Wtajemniczenie

A ja się tak wkurzylam o ten moj Zus, że pojechałam sobie pooglądać wózki na poprawę humoru. Dziś jakiś fatalny dzień, bo Tż mi mówi, że się na niego uwzięli w pracy i nie wie czy haka na niego jakiegoś nie szukają. .w tej jego firmie to śmiech na sali- ponad dwa lata jedzie na umowie zlecenie, ciągle mu obiecują umowę o pracę i tyle ją widział. .jak jeszcze go teraz wywalą to nie wiem co zrobimy...
Musiałam się pożalić. :banghead:
Stary 2013-03-11, 14:42   #507
madi82
Zakorzenienie

PS. A Neni to do nas dziś odpoczywa?

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
A ja się tak wkurzylam o ten moj Zus, że pojechałam sobie pooglądać wózki na poprawę humoru. Dziś jakiś fatalny dzień, bo Tż mi mówi, że się na niego uwzięli w pracy i nie wie czy haka na niego jakiegoś nie szukają. .w tej jego firmie to śmiech na sali- ponad dwa lata jedzie na umowie zlecenie, ciągle mu obiecują umowę o pracę i tyle ją widział. .jak jeszcze go teraz wywalą to nie wiem co zrobimy...
Musiałam się pożalić. :banghead:
świństwo!!! a pewnie jakby się upomniał to powiedzą, że nikt nie jest niezastąpiony...ech....

PS. Karolajn...Ty w tym tyg. bierzesz śluby?

28.07.2013r.
Stary 2013-03-11, 14:44   #508
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
PS. A Neni to do nas dziś odpoczywa?

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

świństwo!!! a pewnie jakby się upomniał to powiedzą, że nikt nie jest niezastąpiony...ech....

PS. Karolajn...Ty w tym tyg. bierzesz śluby?
Tak, w sobotę pogoda ma być cudna byle nie padało. .
Stary 2013-03-11, 14:45   #509
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
my kiedyś też mieliśmy taką sytuację....dali sąsiadowi (nas nie poinformowali komu)a jemu się nie spieszyło by nam ją dać...nam zależało na paczce, wydzwaniamy...na szczęscie kojarzyłam sąsiada po nazwisku i jak powiedzieli kto podpisał tak poszłam i sobie ją odebrałam...echhh Uważam, że kurierzy powinni do skrzynek wrzucic info komu ja dają...wtedy ani by się nei musał faktygować sąsiad ani ludzie by sie nei złościli...
no właśnie podali nazwisko, a mi ono nic nie mówi bo mieszkam tu 1,5 roku i nie znam sąsiadów po nazwisku, a na piętrze mam 4 mieszkania, okazało się że w mieszkaniu na przeciw zostawił kurier
miałam kiedyś tak, że z jakieś firmy kurierskiej w skrzynce nam zostawił info u kogo jest paczka i to było ok, a tak patrzysz że odebrana a nie wiesz kto odebrał
najlepsze jest to że mijałam się z tym sąsiadem na schodach i nie powiedział mi że paczka u niego jest, a teraz mówi do mnie , że zastanawial się kiedy przynieść nam

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
ciąża
ale to średnio pasuje do sprzedaży
to jest mój sukces osobisty, który sobie założyłam przed rozpoczęciem szkolenia, a po wstępnych przygotowaniach

Synek
Stary 2013-03-11, 14:47   #510
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziewczyny
Miałam usg połówkowe.

Chłopaki, nowe Dziewczę się objawiło !!!
gratuluje

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Spać mi się chce, wszystko robię w zwolnionym tempie...
no i śnieg wali u mnie
i tęsknie już za Tż
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości