Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-11, 16:04   #4951
ania10zg
Rozeznanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX

Zastanawiam się nad kremami do rąk tymi "naturalnymi" z wyprzedaży za 2,99zł. Który lepszy: krem do rąk czy serum do rąk?

Będę się czaiła na foremki silikonowe do muffinek w B., ale widziałam też w reklamie ciekawą propozycję w Lidlu i nie wiem, czy tam właśnie się po nie nie wybiorę
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:05   #4952
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość

Wydajecie się fajną parą. Nie ukrywam, że przywracasz mi wiarę w możliwość szczęśliwego małżeństwa, bo myślałam, że pary z takim stażem to się już tylko kłócą i nie mają ze sobą wiele wspólnego
A jaki to staż? Mnie aż cieplutko robi się na sercu kiedy to słyszę, że ludzie są w małżeństwie szczęśliwi
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:15   #4953
alamirka
Moderator

Uff sprzątnęłam. Ale bez sensu bło to sprzątanie bo wcześniej jak moje herbatki były byle jak pierdykniete to mieściły się w całej szafce, a teraz jak je "ułozyłam" to się nie zmieścił i musiałam upchać do drugiej szafy resztę. No nie rozumiem

Tak czytam ten wasze śmiechy o wpadaniu przez komin i zabawe w perfekcyjną pania domu i się rżę Do mnie przez komin nie trzeba, starczy balkonem, ja na parterze Uśmiałam sie jak paulinka napisała że i tak jakoś wlezie, od razu wyobraźnia w ruch, paulinka włażąca przez balustradę a zaraz za nia chichający groszek

Cytat:
Napisane przez anula3333 Pokaż wiadomość

alamirka to masz problem "czego się napić?"
Ano mam taki problem, bardzo często w sumie

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość

to ja jednak mam dużo mniej powinnam to pokazać mamie...
jak oceniasz tą Intesitea z papugą na opakowaniu? albo inne z tej serii jeśli znasz, bo są 3?
Z papugą to Carnival, całkiem znośna, owocków dużo czuć, w skłądzie ma liść mate, guaranę, trochę ananasa, jabłka, banana itd. Dość fajna.
A z tej seriii dostałam dwie pozostałe od mamy, bo ich pić nie dała rady, ja w sumie podobnie
Apple jest jeszcze nie najgorsza, wiadomo jabłuszko, trochę cynamonu, cykorii i dzikiej róży. No jakoś ja wypiję. Ale juz ta Orient, bleeee. Jest tak naaromatyzowana że aż mnie bęben po niej boli, jabłko, cynamon, imbir, kardamon, goździki, anyż, wanilia... no dla mnie tego za wiele No ale leży, polewam ją co raz teściowej

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
[COLOR="Silver"]
A jak wychodzą kapsułki?
Kiedyś sie brało na allegro. Niecałe 20zł wychodziły. Teraz cuś podrożały. Ale stacjonarnie po 20zł biorę w Stokrotce. W Kauflnadzie 21.99.
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:16   #4954
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
a ty się tak nie ciesz, bo do ciebie też zawitamy, na te wszystkie słodkości gorzej jak się za bardzo zadomowimy
Powodzenia, kuferka już od dawna nie mam, bo nie bardzo jestem w stanie jeść czekoladę i TŻ zeżarł całe moje zapasy

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Uff sprzątnęłam. Ale bez sensu bło to sprzątanie bo wcześniej jak moje herbatki były byle jak pierdykniete to mieściły się w całej szafce, a teraz jak je "ułozyłam" to się nie zmieścił i musiałam upchać do drugiej szafy resztę. No nie rozumiem

Tak czytam ten wasze śmiechy o wpadaniu przez komin i zabawe w perfekcyjną pania domu i się rżę Do mnie przez komin nie trzeba, starczy balkonem, ja na parterze Uśmiałam sie jak paulinka napisała że i tak jakoś wlezie, od razu wyobraźnia w ruch, paulinka włażąca przez balustradę a zaraz za nia chichający groszek
Też nie rozumiem fenomenu ułożonych rzeczy, coś w tym jest, że reczy rzuconych byle jak mieści się więcej
Stary 2013-03-11, 16:35   #4955
Biedronka1818
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad kremami do rąk tymi "naturalnymi" z wyprzedaży za 2,99zł. Który lepszy: krem do rąk czy serum do rąk?

Będę się czaiła na foremki silikonowe do muffinek w B., ale widziałam też w reklamie ciekawą propozycję w Lidlu i nie wiem, czy tam właśnie się po nie nie wybiorę
Ja mam ten krem do rąk z wyprzedaży za 2.99, parę razy dopiero użyłam i jest nawet spoko, zapach na początku mi się nie podobał, ale już się przyzwyczaiłam. Ale nie mam porównania z serum

"Są takie chwile w naszym życiu, kiedy miłość naprawdę pokonuje wszystko: wyczerpanie, brak snu, wszystko. A później nadchodzą takie chwile, kiedy wydaje się, że miłość nie daje nam nic poza bólem. "

03.05.2009
Biedronka1818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:37   #4956
AnulaPPP
Zakorzenienie

Cytat:
Z papugą to Carnival, całkiem znośna, owocków dużo czuć, w skłądzie ma liść mate, guaranę, trochę ananasa, jabłka, banana itd. Dość fajna.
A z tej seriii dostałam dwie pozostałe od mamy, bo ich pić nie dała rady, ja w sumie podobnie
Apple jest jeszcze nie najgorsza, wiadomo jabłuszko, trochę cynamonu, cykorii i dzikiej róży. No jakoś ja wypiję. Ale juz ta Orient, bleeee. Jest tak naaromatyzowana że aż mnie bęben po niej boli, jabłko, cynamon, imbir, kardamon, goździki, anyż, wanilia... no dla mnie tego za wiele No ale leży, polewam ją co raz teściowej .
no własnie ta Carnival jak oglądałam opakowanie mnie zaciekawiła ale bałam się że będzie to po prostu taki wieloowocowy smak w znaczeniu że nie czuć niczego to skoro jest nawet nawet to jeszcze nad nią pomyślę
Apple mam, nawet ujdzie jak mnie najdzie na cynamonową ale pod warunkiem że jej się nie przesłodzi ją akurat słodzę mniej niż inne.
Orient - hahaha nieźle sobie radzisz
a w ogóle jaką herbatkę polecasz, masz jakąś naj?

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:53   #4957
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:

no bo taki dziś dzień ponury to muszę sobie go jakoś ubarwić chcialam przyjść drzwiami, ale groszek zaproponowała podróż moją najnowszą turbomiotłą, więc sama rozumiesz... wam się nie odmawia

PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 17:25   #4958
alamirka
Moderator

Cytat:
no własnie ta Carnival jak oglądałam opakowanie mnie zaciekawiła ale bałam się że będzie to po prostu taki wieloowocowy smak w znaczeniu że nie czuć niczego to skoro jest nawet nawet to jeszcze nad nią pomyślę
Apple mam, nawet ujdzie jak mnie najdzie na cynamonową ale pod warunkiem że jej się nie przesłodzi ją akurat słodzę mniej niż inne.
Orient - hahaha nieźle sobie radzisz
a w ogóle jaką herbatkę polecasz, masz jakąś naj?
Jeśli o zielone chodzi to najbardziej smakują mi chyba Teekane, sama albo z dodatkami, a już najbardziej te:
http://www.teekanne.pl/greentealychee.php
http://chili24.pl/TEEKANNE-Zielona-E...,30,5479).aspx
Ale mam tez taką z BioActive:
http://www.☠☠☠☠☠☠.pl/pid,11489/n,bio...em/stn,product I fajna jest, zwłaszcza na zimę, wcale nie przesadzone te dodatki.
A czerwonych to niezmiennie BioActive z sokiem grejpfrutowym. Ostatnio ciężko dostać, ale na szczęście mam zapas.
http://www.polskieziolaikosmetyki.co...-z-grejpfrutem
A z owocowych to bywa u mnie różnie, bo raczej nie gustuję, mam ich od groma w domu i co raz wypiję, np te Biedronkowe Green Hills. Ale nie kwiczę za takimi. Czarnych to w ogóle nie pijam.
I z ulubionych to jeszcze te:
http://www.teaportal.pl/katalog_herb...tajska_cytryna
http://www.teekanne.pl/whiteteacitrus.php.

Kiedyś kupowałam liściaste na wagę, ale teraz juz taki wybór nieżłych herbat że odpuściłam, portfel cierpiał

A jesli zastanawiasz się na którąś z tych Biedronkowych co pisałyśmy to trza mieć na uwadze że je to tylko w małej filiżance robić trza, bo inaczej to w ogóle siki

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2013-03-11 o 17:26
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 17:29   #4959
klada
Zakorzenienie

Te foremki silikonowe do babeczek to na ile? 6 pewnie?
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

klada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 17:29   #4960
karolina_zb
Zakorzenienie

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3969409 5]Szczerze ja cały czas jechałam na XP i teraz mam 8 powiem wam, że jeden dzień wystarczył mi na przyzwyczajenie się do tego systemu. Zastanawia mnie tylko skąd ten winiosek że lepszy jest na dotykowy? Pytam z czystej ciekawości bo ja tam żadnym znawcą większym nie jestem duzo na komputerze siedzę i tyle, ale akurat mi 8 spasowała bez wiekszego problemu z "kafelków" żadko korzystam reszta narazie zdaje egzamin.[/QUOTE]
Mnie to mówił zaprzyjaźniony informatyk. Podobno z dotykowym ekranem 8 jest łatwiejsza. Sama niestety tego nie sprawdziłam w praktyce, bo mam Home Premium 7
Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
lapek cudny)
Pozdrawia Was

bo z niego śmigam;p

no to jak bede miec problemy to wiem do kogo uderzac;p

mnie te kafelki wkurzają..troche się gubię jeszcze
ale bardzo mi sie podoba że lapek ma blututa bpo sobie muzyke cala z telefonu moglam zrzucic bez kabelka
kamerke tez juz potestowalam i porobilam smieszne focie
Też go pozdrawiamy

Nie będziesz miała problemów, zobaczysz

O, to jest przydatne Ja nie mam, ale mój brat ma i biegam do niego sobie pliki przesyłać, bo nie chce mi się kabla podłączać
Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Dziękuję, rozejrzę się za nim
Nie ma za co
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 17:38   #4961
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
no zapał widze mamy zawsze .... słomiany

a ta szafka to widze ta herbaciano-kawowa

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

a ja tak uwielbiam ten widok jak pies śpi, ze zjadlabym go az , gniazdko sobie zrobi i nie ruszam, niech śpi, patrze sobie tak

tylko ja jeszcze cos tam robie buzia : kumkam, chrzakam i patrze jaka reakcja
Mam tak samo jak moja Kropka zrobi sobie takie gniazdko w ubraniach i śpi to szkoda mi jej budzić i układać
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 17:44   #4962
sowaaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Smieją się z mojego syfku, bałaganku herbacianego
niezlea mi sie wydawalo ze mam duzo w szafce luuzz moge jeszcze kupowac
Cytat:
to ja jednak mam dużo mniej powinnam to pokazać mamie...
ja tez

Cytat:
lapek cudny)
Pozdrawia Was

bo z niego śmigam;p

mnie te kafelki wkurzają..troche się gubię jeszcze
tez go pozdrow

Cytat:
Napisane przez olgaes Pokaż wiadomość
Jak odbierałam swojego chudzielca też z Windowsem 8 to pan mi wyłożył łopatologicznie, że można tak spersonalizować ten system, jego wygląd, że tych kafelków może nie być
kafelki sa fajnemam telefon z kafelkami i sie w nich zakochalamnie wiem jak na lapku ale da sie je polubic

Edytowane przez sowaaaaa
Czas edycji: 2013-03-11 o 17:47
sowaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 18:07   #4963
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiarzynaa Pokaż wiadomość
Ja widziałam i nawet jadłam, ale już jakoś od ponad tygodnia nigdzie nie mogę ich dostać
Czyli szansa jakaś jest
Może jutro będę koło Turzynu, to zobaczę w obu sąsiadujących

Cytat:
Apple jest jeszcze nie najgorsza, wiadomo jabłuszko, trochę cynamonu, cykorii i dzikiej róży. No jakoś ja wypiję. Ale juz ta Orient, bleeee. Jest tak naaromatyzowana że aż mnie bęben po niej boli, jabłko, cynamon, imbir, kardamon, goździki, anyż, wanilia... no dla mnie tego za wiele No ale leży, polewam ją co raz teściowej
Aaaa.. przypomniałaś mi, że ją jeszcze mam
Fakt ,jabłkowa nie była zła, ale Orient - paskudztwo! (a że nie mam teściowej, to leży niechciana :P)
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 18:10   #4964
kasiarzynaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Czyli szansa jakaś jest
Może jutro będę koło Turzynu, to zobaczę w obu sąsiadujących
Wróciłam właśnie z jednej z nich i po serkach śladu nie ma.

Butomaniaczka
kasiarzynaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 18:18   #4965
AnulaPPP
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli o zielone chodzi to najbardziej smakują mi chyba Teekane, sama albo z dodatkami, a już najbardziej te:
http://www.teekanne.pl/greentealychee.php
http://chili24.pl/TEEKANNE-Zielona-Echinacea-20-herbata(4,30,5479).aspx
Ale mam tez taką z BioActive:
http://www.☠☠☠☠☠☠.pl/pid,11489/n,bio...em/stn,product I fajna jest, zwłaszcza na zimę, wcale nie przesadzone te dodatki.
A czerwonych to niezmiennie BioActive z sokiem grejpfrutowym. Ostatnio ciężko dostać, ale na szczęście mam zapas.
http://www.polskieziolaikosmetyki.co...-z-grejpfrutem
A z owocowych to bywa u mnie różnie, bo raczej nie gustuję, mam ich od groma w domu i co raz wypiję, np te Biedronkowe Green Hills. Ale nie kwiczę za takimi. Czarnych to w ogóle nie pijam.
I z ulubionych to jeszcze te:
http://www.teaportal.pl/katalog_herb...tajska_cytryna
http://www.teekanne.pl/whiteteacitrus.php.

Kiedyś kupowałam liściaste na wagę, ale teraz juz taki wybór nieżłych herbat że odpuściłam, portfel cierpiał

A jesli zastanawiasz się na którąś z tych Biedronkowych co pisałyśmy to trza mieć na uwadze że je to tylko w małej filiżance robić trza, bo inaczej to w ogóle siki
dzięki za ciekawe propozycje, może na jakąś zieloną się skuszę a ta biała z cytryną to już mi chodziła raz po głowie

Cytat:
Napisane przez sowaaaaa Pokaż wiadomość
niezlea mi sie wydawalo ze mam duzo w szafce luuzz moge jeszcze kupowac

ja tez
to co, po jakiejś nowej herbatce z tej okazji?

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość

Aaaa.. przypomniałaś mi, że ją jeszcze mam
Fakt ,jabłkowa nie była zła, ale Orient - paskudztwo! (a że nie mam teściowej, to leży niechciana :P)
a Carnival jak wypada między nimi wg Ciebie?

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 18:39   #4966
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj w końcu wyruszyłam z moim na jakieś większe zakupki do Biedroneczki, bo ostantio to tylko szybko po małą spożywkę się lata. Specjalnie poszliśmy dalej, do większej, wyprzedażowej, ale łeee tam. Całe "g" kupiłam Poza zwyczajną spożywką tylko rękawik i papier do pieczenia, serwetki, mój sobie paczke galaretek wedlowskich i pare pierduł na zbiórkę żywności. Kosmetyków rzeczywiście od groma, ale nic ciekawego, ani spektakularnie taniego. Dobrałam znowu kilka herbatek ulubionych, a dzis przyszło mi sprzątać w szafce, bo już taki syf i bałagan że nic znaleźć nie można. Wywaliłam, a teraz mi się układać nie chce
ło kurde ile Ty tego wypijasz!!!!!

ja to 1 herbate na 2tygodnie
Cytat:
Napisane przez kasiarzynaa Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z jednej z nich i po serkach śladu nie ma.
u mnie byly tylko wisniowe
Stary 2013-03-11, 18:47   #4967
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
ło kurde ile Ty tego wypijasz!!!!!

ja to 1 herbate na 2tygodnie

To ja 5 dziennie
Stary 2013-03-11, 18:48   #4968
titina
Zakorzenienie

Był u was groszek mrożony? Bo w mojej B nie było, nie dojechał i nie wiem czv w innych szukać?

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:00   #4969
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

czy to tapetka pisala o dwufazowych płynach, ze sa za niecale 5 zl, ale o jakie to chodzilo, te Bielendy czy inne?

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Mam tak samo jak moja Kropka zrobi sobie takie gniazdko w ubraniach i śpi to szkoda mi jej budzić i układać
jeju Kropka

to byl moj pierwszy piesek, w 82 roku siostra uprosila mame, zeby ze schroniska ja wziac, bo dzien wczesniej byla z klasa, a, ze moja mama pozwalala nam miec zwierzaki, to poszlysmy we 3 po nia, do 95 roku byla z nami

wspomnienia

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:

Ano mam taki problem, bardzo często w sumie

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Kiedyś sie brało na allegro. Niecałe 20zł wychodziły. Teraz cuś podrożały. Ale stacjonarnie po 20zł biorę w Stokrotce. W Kauflnadzie 21.99.
buhahaha

jakie slodkie : chichajacy groszek

trzeba bylo z powrotem je tak walnac jak byly, to by sie pomiescily

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
no bo taki dziś dzień ponury to muszę sobie go jakoś ubarwić chcialam przyjść drzwiami, ale groszek zaproponowała podróż moją najnowszą turbomiotłą, więc sama rozumiesz... wam się nie odmawia

bardzo mądre podejscie :nam sie nie odmawia

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:00   #4970
lilianna90

Cytat:
czy to tapetka pisala o dwufazowych płynach, ze sa za niecale 5 zl, ale o jakie to chodzilo, te Bielendy czy inne?

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

jeju Kropka

to byl moj pierwszy piesek, w 82 roku siostra uprosila mame, zeby ze schroniska ja wziac, bo dzien wczesniej byla z klasa, a, ze moja mama pozwalala nam miec zwierzaki, to poszlysmy we 3 po nia, do 95 roku byla z nami

wspomnienia

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

buhahaha

jakie slodkie : chichajacy groszek

trzeba bylo z powrotem je tak walnac jak byly, to by sie pomiescily

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

bardzo mądre podejscie :nam sie nie odmawia

Moja też jest że schroniska
Stary 2013-03-11, 19:04   #4971
TheDocha
Dossisława I

Ile kosztuje w Biedronce szpinak mrożony i świeży?

U was w Biedronkach też zniknęły szafy Bi-es?
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:09   #4972
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
czemu moje zawsze wszystko roznoszą a nie śpią?

bo Twoje jeszcze mlodziutkie, kiedyś sie naśpia, ciesz sie , ze mlode, bo ja ja patrze na swoje i licze nieraz, to sie pochlipam od razu

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość

Wydajecie się fajną parą. Nie ukrywam, że przywracasz mi wiarę w możliwość szczęśliwego małżeństwa, bo myślałam, że pary z takim stażem to się już tylko kłócą i nie mają ze sobą wiele wspólnego

bo jesteśmy

a na serio, przede wszystkim jestesmy dla siebie najlepszymi przyjaciółmi, ale takimi prawdziwymi

u nas nie ma cichych dni, wszystko sobie musimy zaraz wyjasnic, kochamy tak samo zwierzaki, mamy podobne podejscie do życia i wrażliwosc i tak sie jakos to toczy

i jakos sie uzpelniamy, ze nie dwa doły w domu, tylko jednemu źle to drugi inaczej pomaga spojrzec na problem,

choc ja mam charakter, ze denerwuje mnie nieraz cackanie i doleje jeszcze oliwy do ognia

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Moja też jest że schroniska
fajnie, ze spotykam takich ludzi

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
A jaki to staż? Mnie aż cieplutko robi się na sercu kiedy to słyszę, że ludzie są w małżeństwie szczęśliwi
17 lat w grudniu nam stuknie w małzenstwie

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2013-03-11, 19:19   #4973
golabek89
Zadomowienie

Cytat:

u nas nie ma cichych dni, wszystko sobie musimy zaraz wyjasnic, kochamy tak samo zwierzaki, mamy podobne podejscie do życia i wrażliwosc i tak sie jakos to toczy
O matko ty tak ładnie piszesz, a ja zamiast kochamy zwierzaki przeczytałam kochamy się jak zwierzaki
wyszło na to że zero we mnie romantico a tylko zboczuch jestem, idę się chyba biczować

książek: 2
filmów: 0
golabek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:22   #4974
patusia22
Zakorzenienie

kupiłam dziś Monster Munch

u Was też nie ma chrupek bekonowych i prażynek tych solonych lub paprykowych?
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:27   #4975
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez golabek89 Pokaż wiadomość
O matko ty tak ładnie piszesz, a ja zamiast kochamy zwierzaki przeczytałam kochamy się jak zwierzaki
wyszło na to że zero we mnie romantico a tylko zboczuch jestem, idę się chyba biczować

ale cos w tym jest, raz jak kroliczki, raz jak pieski i misie tez w nas drzemia, a tygrysy nieraz jakie

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-03-11, 19:30   #4976
lilianna90

To się pochwalę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN9722.jpg (76,6 KB, 142 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN9800.jpg (160,3 KB, 130 załadowań)
Stary 2013-03-11, 19:38   #4977
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Ale sarenka piękna
Stary 2013-03-11, 19:39   #4978
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
To się pochwalę
padłam

az wołalam meza , bo moja Kropka byla ciut wyzsza, ale tez czarna z takim duzym krawatem

do tego Twoja ma posture naszej Funi i minke tez taka robi i Funia wlasnie wygladala jak Twoja Kropka

buziaki dla niej przesylamy , mąz jak sie fajnie usmiechnal jak zobaczyl te lezaca na drugiej focie

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-03-11, 19:41   #4979
edzia29
Raczkowanie

http://http://infonowadeba.pl/news.php?readmore=1411
zobaczcie
edzia29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:41   #4980
klaudens
Zakorzenienie

u nas stolików brak za to pełno parowarów
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości