|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX
Zastanawiam się nad kremami do rąk tymi "naturalnymi" z wyprzedaży za 2,99zł. Który lepszy: krem do rąk czy serum do rąk?
![]() Będę się czaiła na foremki silikonowe do muffinek w B., ale widziałam też w reklamie ciekawą propozycję w Lidlu i nie wiem, czy tam właśnie się po nie nie wybiorę
|
|
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie aż cieplutko robi się na sercu kiedy to słyszę, że ludzie są w małżeństwie szczęśliwi |
|
|
|
|
#4953 | |
|
Moderator
|
Uff sprzątnęłam.
Ale bez sensu bło to sprzątanie bo wcześniej jak moje herbatki były byle jak pierdykniete to mieściły się w całej szafce, a teraz jak je "ułozyłam" to się nie zmieścił i musiałam upchać do drugiej szafy resztę. No nie rozumiem Tak czytam ten wasze śmiechy o wpadaniu przez komin i zabawe w perfekcyjną pania domu i się rżę Uśmiałam sie jak paulinka napisała że i tak jakoś wlezie, od razu wyobraźnia w ruch, paulinka włażąca przez balustradę a zaraz za nia chichający groszek Ano mam taki problem, bardzo często w sumie ![]() Cytat:
A z tej seriii dostałam dwie pozostałe od mamy, bo ich pić nie dała rady, ja w sumie podobnie Apple jest jeszcze nie najgorsza, wiadomo jabłuszko, trochę cynamonu, cykorii i dzikiej róży. No jakoś ja wypiję. Ale juz ta Orient, bleeee. Jest tak naaromatyzowana że aż mnie bęben po niej boli, jabłko, cynamon, imbir, kardamon, goździki, anyż, wanilia... no dla mnie tego za wiele ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Kiedyś sie brało na allegro. Niecałe 20zł wychodziły. Teraz cuś podrożały. Ale stacjonarnie po 20zł biorę w Stokrotce. W Kauflnadzie 21.99. |
|
|
|
|
#4954 | ||
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Są takie chwile w naszym życiu, kiedy miłość naprawdę pokonuje wszystko: wyczerpanie, brak snu, wszystko. A później nadchodzą takie chwile, kiedy wydaje się, że miłość nie daje nam nic poza bólem. " 03.05.2009 |
|
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to skoro jest nawet nawet to jeszcze nad nią pomyślę ![]() Apple mam, nawet ujdzie jak mnie najdzie na cynamonową ale pod warunkiem że jej się nie przesłodzi ją akurat słodzę mniej niż inne. Orient - hahaha nieźle sobie radzisz a w ogóle jaką herbatkę polecasz, masz jakąś naj?
|
|
|
|
|
#4957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialam przyjść drzwiami, ale groszek zaproponowała podróż moją najnowszą turbomiotłą, więc sama rozumiesz... wam się nie odmawia
|
|
#4958 | |
|
Moderator
|
Cytat:
http://www.teekanne.pl/greentealychee.php http://chili24.pl/TEEKANNE-Zielona-E...,30,5479).aspx Ale mam tez taką z BioActive: http://www.☠☠☠☠☠☠.pl/pid,11489/n,bio...em/stn,product I fajna jest, zwłaszcza na zimę, wcale nie przesadzone te dodatki. A czerwonych to niezmiennie BioActive z sokiem grejpfrutowym. Ostatnio ciężko dostać, ale na szczęście mam zapas. http://www.polskieziolaikosmetyki.co...-z-grejpfrutem A z owocowych to bywa u mnie różnie, bo raczej nie gustuję, mam ich od groma w domu i co raz wypiję, np te Biedronkowe Green Hills. Ale nie kwiczę za takimi. Czarnych to w ogóle nie pijam. I z ulubionych to jeszcze te: http://www.teaportal.pl/katalog_herb...tajska_cytryna http://www.teekanne.pl/whiteteacitrus.php. Kiedyś kupowałam liściaste na wagę, ale teraz juz taki wybór nieżłych herbat że odpuściłam, portfel cierpiał A jesli zastanawiasz się na którąś z tych Biedronkowych co pisałyśmy to trza mieć na uwadze że je to tylko w małej filiżance robić trza, bo inaczej to w ogóle siki
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-03-11 o 17:26 |
|
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Te foremki silikonowe do babeczek to na ile? 6 pewnie?
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3969409 5]Szczerze ja cały czas jechałam na XP i teraz mam 8 powiem wam, że jeden dzień wystarczył mi na przyzwyczajenie się do tego systemu. Zastanawia mnie tylko skąd ten winiosek że lepszy jest na dotykowy? Pytam z czystej ciekawości bo ja tam żadnym znawcą większym nie jestem duzo na komputerze siedzę i tyle, ale akurat mi 8 spasowała bez wiekszego problemu z "kafelków" żadko korzystam reszta narazie zdaje egzamin.[/QUOTE]
Mnie to mówił zaprzyjaźniony informatyk. Podobno z dotykowym ekranem 8 jest łatwiejsza. Sama niestety tego nie sprawdziłam w praktyce, bo mam Home Premium 7 ![]() Cytat:
![]() Nie będziesz miała problemów, zobaczysz O, to jest przydatne ![]() Nie ma za co
|
|
#4961 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4962 | ||
|
Zadomowienie
|
niezle
luuzz moge jeszcze kupowacja tez ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam telefon z kafelkami i sie w nich zakochalam nie wiem jak na lapku ale da sie je polubic
Edytowane przez sowaaaaa Czas edycji: 2013-03-11 o 17:47 |
||
|
|
|
#4963 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może jutro będę koło Turzynu, to zobaczę w obu sąsiadujących ![]() Cytat:
Fakt ,jabłkowa nie była zła, ale Orient |
||
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie z jednej z nich i po serkach śladu nie ma.
|
|
|
|
#4965 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta biała z cytryną to już mi chodziła raz po głowie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to 1 herbate na 2tygodnie u mnie byly tylko wisniowe
|
|
|
#4967 |
|
Holy Crap!
|
To ja 5 dziennie
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
Był u was groszek mrożony? Bo w mojej B nie było, nie dojechał i nie wiem czv w innych szukać?
|
#4969 | |||
|
Zakorzenienie
|
czy to tapetka pisala o dwufazowych płynach, ze sa za niecale 5 zl, ale o jakie to chodzilo, te Bielendy czy inne?
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
to byl moj pierwszy piesek, w 82 roku siostra uprosila mame, zeby ze schroniska ja wziac, bo dzien wczesniej byla z klasa, a, ze moja mama pozwalala nam miec zwierzaki, to poszlysmy we 3 po nia, do 95 roku byla z nami ![]() wspomnienia ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() jakie slodkie : chichajacy groszek trzeba bylo z powrotem je tak walnac jak byly, to by sie pomiescily ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||
|
|
|
#4970 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4971 |
|
Dossisława I
|
Ile kosztuje w Biedronce szpinak mrożony i świeży?
U was w Biedronkach też zniknęły szafy Bi-es? |
|
|
|
#4972 | ||
|
Zakorzenienie
|
bo Twoje jeszcze mlodziutkie, kiedyś sie naśpia, ciesz sie , ze mlode, bo ja ja patrze na swoje i licze nieraz, to sie pochlipam od razu
![]() Cytat:
a na serio, przede wszystkim jestesmy dla siebie najlepszymi przyjaciółmi, ale takimi prawdziwymi u nas nie ma cichych dni, wszystko sobie musimy zaraz wyjasnic, kochamy tak samo zwierzaki, mamy podobne podejscie do życia i wrażliwosc i tak sie jakos to toczy i jakos sie uzpelniamy, ze nie dwa doły w domu, tylko jednemu źle to drugi inaczej pomaga spojrzec na problem, choc ja mam charakter, ze denerwuje mnie nieraz cackanie i doleje jeszcze oliwy do ognia ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- fajnie, ze spotykam takich ludzi ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
|
|
|
#4973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wyszło na to że zero we mnie romantico a tylko zboczuch jestem, idę się chyba biczować
|
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dziś Monster Munch
![]() u Was też nie ma chrupek bekonowych i prażynek tych solonych lub paprykowych? |
|
|
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cos w tym jest, raz jak kroliczki, raz jak pieski i misie tez w nas drzemia, a tygrysy nieraz jakie
|
|
|
|
#4976 |
|
|
To się pochwalę
|
|
|
|
#4977 |
|
Holy Crap!
|
Ale sarenka piękna
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
padłam
![]() az wołalam meza , bo moja Kropka byla ciut wyzsza, ale tez czarna z takim duzym krawatem do tego Twoja ma posture naszej Funi i minke tez taka robi i Funia wlasnie wygladala jak Twoja Kropka ![]() buziaki dla niej przesylamy
|
|
|
#4979 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
u nas stolików brak
za to pełno parowarów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

Mnie aż cieplutko robi się na sercu kiedy to słyszę, że ludzie są w małżeństwie szczęśliwi

PORTUGAL
Türkiye