|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#1802 |
|
Blond forever!
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Affolkowa - gratuluję nowej pracy!
My jutro z TŻ jedziemy na targi pracy... Ciekawe czy jest coś dla nas do roboty po studiach
|
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() dziewczyny pisałyście tu cuś o striptizerach moja kuzynka miała striptizera na swoim panieńskim..... załączam foto ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie kto to był???? to był jej ojciec (a mój wujek)
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2013-03-11 o 21:07 |
|
|
|
#1804 |
|
Wtajemniczenie
|
załączam foto jeszcze raz, bo jakiś błąd mi wyskakuje
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2013-03-11 o 21:10 |
|
|
|
#1805 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde zdublowałam posta
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2013-03-11 o 21:11 |
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba bym mojego ojca udusiła jakby mi tak zrobił
))
|
#1808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
alloffkowa ![]() a z pleneru ile będziesz miała zdjęć? Ja właśnie chciałąbym rozszerzyć ten pakiet. Nie będziemy mieli kamerzysty - obydwoje nie lubimy oglądać siebie na filmach - to chciałabym mieć łądne i dużo zdjęć ![]() moooniaaaa również najbardziej lubie tankować na orlenie ![]() Ekipa tam jest najlepsza ![]() Dzisiejszy wieczór spędzam w towarzystwie psa, który albo się chce przytulać abo przynosi misia żeby się nim bawić |
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
kochana, a macie jakies propozycje na panienski inne niz striptizer, SPA, i takie typowe zajecia, i imprezy?
Bo ja sama nie wiem co bym chciala... |
|
|
|
#1810 |
|
BAN stały
|
Alloffkowa gratuluję, ja też jutro zaczynam nową pracę
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i teraz czasem myli mi się ![]() Cytat:
) ale jak moje wpadną na wypad na sushi to będzie i tak dobrze ![]() Jak coś wymyślę to dam znać - w sumie to jestem pierwsza z mojego otoczenia ![]() allofkowa i misiadelko gratuluję Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-03-11 o 22:20 |
||
|
|
|
#1813 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Z mojej strony siostra stryjeczna, moja kochana
Z K. strony jego przyjaciel, a ojciec chrzestny naszego związku ![]() Witam nowe PM ![]() Też widziałam, zapada w pamięć
|
#1814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z tymi najbliższymi, tak jak najbardziej lubimy.
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Tez tak chce
![]() Mój panieński bedzie pewnie u mnie na mieszkanku i będe pić z najbliższymi psiapsiółami, kuzynkami i siostrami
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
znacie jakieś fajne i w miarę tanie sklepy internetowe z torebkami? Szukałam na wizażu wątku ale nie mogę znaleźć.
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Opiumalfa, do głowy przychodzi mi jedynie wspólne wyjście do teatru lub filharmonii
Mnie marzy się taki weekend właśnie, połączony z koncertem Zależy to jednak od towarzystwa.Nie pogardziłabym wspólnym pieczeniem ciast, nawpychaniem się do bólu i grupowym cierpieniem na niestrawność ![]() A jaa jestem słomianą wdową do czwartku... Tż sobie pojechał do Niemiec z kolega.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-03-11 o 22:52 |
|
|
|
#1818 |
|
Zadomowienie
|
Kochane witam Was ale nie dam rady nadrobić
zmykam zaraz spać..wpadłam się pochwalić, że w dalszym ciągu ćwiczę z Ewką Nie wiem czy pamiętacie, że narzekałam o tym jak mojemu Tżtowi zaczyna rosnąć tatusiowy brzuszek i że nie mogę namówić go do ćwiczeń - uwaga ! w niedzielę po moich ćwiczeniach postanowił, że bierze się za siebie i tworzy sobie powoli na wiosnę siłownie ) jestem prze-szczęśliwa bo we dwójkę zawsze raźniej ! ![]() pochwaliłam się i uciekam, mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze ![]() dobranoc
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Kate noir wybrałas cos z tego welonika?
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Źle mi.... byłam dzisiaj w galerii, chciałam kupić spodnie i w końcu kupiłam ale w jakim rozmiarze? 40
((( jak popatrzyłam w lustro to zobaczyłam jeden cellulit (( zle mi z tym... żadna dieta mi nie idzie, Tz nie wspiera tylko co chwile namawia na pizze.... nie wiem już jak sobie z tym radzić, nie wiem czy mnei nawet jakieś przesilenie wiosenne nie złapało... nic mi się niechce, wszystko robie byleby się nie narobić (( ja nie wiem ![]() Macie jakies dobre sposoby na cellulit i jakies fajnie rozpisane diety ???
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie... tż'owi nie podobają się ci z tych linków, co podałaś. Musimy szukać dalej aż znajdziemy kompromis.
Reszty nie miałam czasu sprawdzić. to są ci polecani przez mojego ojca (ale nie wiem czy powinnam go słuchać, bo on ostatnio wyrzekł się postępu technicznego i wrócił do analoga ):http://maciejpukownikfoto.blogspot.com/ http://www.przemyslawdurczak.pl/inde...ecia-plenerowe a mi w miarę podoba się takie coś: http://www.benjaminthephotographer.c...grapher-derby/ a gust tż'a to zagadka ![]() Musimy przejrzeć to wszystko jak będziemy mieli trochę czasu. Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-03-12 o 01:14 |
|
|
|
#1822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wysyłałam Ci chyba moje zdjęcie z postępami. Czyli jak widać da się Chociaż u mnie jeszcze praktycznie żadnego efektu spektakularnego nie ma :/ Nic kochane, śmigam do pracy :/ oh God jak mi się nie chce
|
|||
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
hej, wczoraj wieczorem nie mogłam się zalogować, chyba niegrzeczna byłam:P
Dziś powinnam jeszcze spać, ale emocje mną szargają i jakoś nie mogę. wczorajszy dzień miał w sobie dużo emocji, dziś trawię wszystko na spokojnie ;D |
|
|
|
#1824 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
![]() Ja przez tą pogodę też nie mogę się zabrać za siebie ;/ Ani na rower wyjść, ani pobiegać i jak tu dbać o figurę? Nowe buty sobie kupiłam do biegania i spodnie, a muszą czekać przecież już kurna prawie połowa marca, a u mnie znowu snieg na^%@!^*a
|
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczęta o poranku, nad morzem zima na całego, pada i pada, nic tylko choinkę wyciągać zamiast pisanek
![]() co do panieńskiego to moja świadkowa wie doskonale, że żadnych naoliwionych nagich ciał nie reflektuję w innym wypadku wychodzę mój panieński na pewno nie będzie się odbywał w naszym mieście, to wiemy na pewno, no i nie będzie to żadne spa, bo naspanuję się jeszcze przez całe życie,a co dalej... to już pozostawiam świadkowej i mojej małej 20-osobowej zgrai ;p i tylko mam nadzieję, że mnie laski nie zawiodą ![]() mnie też dopadło jakies przesilenie wiosenne chyba, albo to ten śnieg tak na mnie działa, ale od rana po głowie krąży mi tylko PANIE DAJ MI CIERPLIWOŚĆ, BO JAK MI DASZ SIŁĘ TO ICH WSZYSTKICH ROZ%$#(*()OLE... miłego dnia wam życzę
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sluchajcie, bruksela sparalizowana. Padalo cala noc i jest z 20 cm sniegu co oznacza kataklizm. Dzisiaj musze sie ruszyc do biura i nie wiem jak dojade ![]()
|
|
|
|
|
#1827 |
|
BAN stały
|
Hej hej, za niecałe 2 godziny muszę być w pracy... Od 4 lat nie pracowałam poza domem, nie lubię jak mi się patrzy na ręce, ale pieniądze same się nie zarobią!! Kończę o 15-tej, więc do zobaczenia później dziewczyny!
|
|
|
|
#1828 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie! Macie tempo, muszę przyznać - nie do nadrobienia
![]() Gratulacje, dla dziewczyn, które rozpoczęły nową pracę!
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1830 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
także celulit można mieć w każdym rozmiarze, tym się nie przejmuj, bo większość kobiet go ma!! co do diety to może udaj się do dietetyka, ustalicie razem co lubisz jeść i stworzycie Twoją indywidualną dietkę? Wiele moich koleżanek w ten sposób postąpiło i teraz mają ciała fantastyczne do tego ćwicz regularnie, znajdź coś co lubisz robić, nie wiem chociażby jazda na rowerze? zamiast autem? wiosna akurat idzie porozmawiaj z Tż że chcesz definitywnie schudnąć zanim kupisz suknię i że musicie skończyć z pizzą pomyśl że niedługo ślub -> może to będzie jakimś motywatorem (chyba stworzyłam nowe słowo ) ... i przede wszystkim pomyśll, że większość kobietek na tym forum walczy i dba o swoje ciało, mimo tego że tego nie lubią, że się męczą, ale coś robią w tym kierunku... Poczuj się winna, że nic w tym kierunku nie robisz... niech to da Ci kopa... a może uda Ci się namówić Tż żeby z Tobą ćwiczył?? Tutaj pare dziewczyn właśnie tak robi trzymam za Ciebie kciuki, żebyś doszła do idealnego według mnie rozmiaru 38... 3mam kciuki i obiecaj nam tutaj wszystkim, że od dzisiaj szukasz dla siebie ćwiczeń, które będą sprawiać Ci chcociaż w jakimś nieiwelkim stopniu przyjemność pamiętaj, że początki są trudne DASZ RADĘ !!! 3mam za Twoje postępy bardzo mocno kciuki i pamiętaj, że chudzielcem też nie jest dobrze być !!! mi się wydaje np. że nic na mnie dobrze nie leży.. w dodatku niektóre sklepy są nieosiągalne w tym sensie, że ciuchy są za duże (np. w reserved mamy jakieś duże te ciuchy)Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- A ta poza tym kupiłam sobie wczoraj farbę do włosów bursztyn z loreala, mam nadzieję, że czerowny łeb mi nie wyjdzie aktualnie poszukuje koloru, w którym będę się dobrze czuć i obawiam się, żee wrócę do ciemnego... trochę szkoda by mi było, bo po co było mi robić dwie dekoloryzacje... ma któraś z Was brązowo-rude włoski ??
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.

))

zmykam zaraz spać..

przecież już kurna prawie połowa marca, a u mnie znowu snieg na^%@!^*a
w innym wypadku wychodzę