|
|
#2131 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI
Cytat:
Ja w nowym katalogu będę mieć zamówienie tylko od jednej osoby. Nie namawiam na siłę na zakupy bo to moje dobre koleżanki. Sama wypatrzyłam w katalogu tylko 1 atrakcyjną rzecz dla siebie (ulubiony antyperspirant malina &mięta). |
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny powiedzcie mi, jak konsultantka złoży zamówienie to ile musi czekać na dostawę?
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo czekam za swoimi kosmetykami a były zamawiane w środę i tak się zastanawiałam kiedy je otrzymam ![]()
|
|
#2135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2136 |
|
Wtajemniczenie
|
Przy weryfikacji zamówienia masz podaną szacowaną datę dostawy. Najdłużej idzie paczka do domu, filia 24/48 h, oddział od razu, biuro wg harmonogramu dostaw, paczkomat 2 dni, dom 2-4, w okresie świątecznym dłużej.
|
|
|
|
#2137 |
|
BAN stały
|
YR
![]() już coś wcześniej o tym pisałam,załóżcie osobny temat do tego. |
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
już jest osobny temat, nie trzeba mnożyć wątków, bo są
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#2139 |
|
BAN stały
|
to poproszę o linka ?
No to super,tam się dzielcie spostrzeżeniami,bo tutaj później nie wiadomo o której firmie mowa i się wszystko miesza |
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i proszę o nie zgłaszanie mnie, bo to dla dobra ogółu ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=676362&page=158
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#2141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale to na plus bo chyba będzie dobrze rozczesywać przy nakładaniu kolejnych warstw tuszu
|
|
#2142 |
|
Raczkowanie
|
No tak, szczoteczka zachęca - natomiast zdjęcia wstawione w katalogu doprowadzają mnie do śmiechu;-)
|
|
|
|
#2143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę się z Tobą zgodzić.. Wcześniej byłam pełna zapału i rekrutacja nie sprawiała problemów, od jakichś 2-3katalogów to się zmieniło , z tego co wiem, to dużo osób, które budują struktury narzeka na to, że coraz trudniej utrzymać poziom i zachęcić kogoś do wpisu..
|
|
|
#2144 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem lepiej być w ori nawet jeśli się zamawia tylko dla siebie.Nie interesuje mnie kolejny zestaw kosmetyczek w prezencie w dodatku kiepskiej jakości albo nietrafiona woda.Dostałam ofertę od YR,40%na coś co mnie kompletnie nie interesuje,jakieś zwykłe kremidło za 30zł,2 w cenie 1 czyli 2 wody za 140zł albo kremy za 120zł.To ma być ta rewelacja?Sorry,ale taniej mnie wyniesie w ori.YR jak na firmę,która nie korzysta z konsultantek w sprzedaży tylko sama dociera do klienta naprawdę ma przegięte ceny.18zł za lakier 5,5ml ???Co to w ogóle za dziwna pojemność?
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- 39 zł to taka zachęta na początek,jak już jesteś ich klientem to musisz zamawiać za 100. |
|
|
|
#2145 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jakiś czas temu podczytywałam Was stale, ale ostatnio czasu mniej i już nie jestem na bieżąco :/
Mam prośbę- od razu piszę, że nie przeszukiwałam forum, ale liczę, że któraś będzie mogła mi doradzić, mimo że może odpowiedź gdzieś bym znalazła. Chodzi mi o kolor podkładu Everlasting. Stale używałam podkładu GG ujędrniającego w kolorze Light Ivory. Który z kolorów Everlasting będzie do niego zbliżony, albo nawet taki sam? Z góry dziękuję za pomoc
|
#2146 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co do zniżki na darmową dostawę: nieprawda, że zawsze 100, z różnych okazji wysyłają newslettery z ofertami przesyłki darmowej od... + dodatkowym prezentem. Poza tym: w oriflame darmowa przesyłka to chyba teraz wychodzi koło 350? Strasznie, okropnie drogo jak dla mnie. Płacenie kilkanaście zł za przesyłkę (bo jam muszę na dom) albo branie kosmetyku (ostatnio same beznadziejne jak dla mnie) + jeszcze kupowanie katalogów... No to mnie po prostu odrzuca coraz bardziej. Już z allegro się często bardziej opłaca zamówić. Materiały reklamowe typu katalogi, próbki powinny być naprawdę tanie. |
|
|
|
|
#2147 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
|
|
#2148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2149 |
|
BAN stały
|
ostatnimi czasu mam zamówienia najwyżej za 150zł ;/ więc zawsze płacę za wysyłkę,lipa taka jest że szkoda gadać
|
|
|
|
#2150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z EverLasting wg mnie najbardziej zbliżone do GGLightIvory są odcienie FairNude i LightIvory. FairNudeEverLasting jest chyba nawet identyczny jak LightIvoryGG. Tylko że, FairNude Everlasting ma pomarańczowy odcień, a LigtIvory ma odcień beżowy. |
|
|
|
|
#2151 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj otrzymałam odżywkę do włosów z pszenicą i kokosem oraz krem do ciała też z pszenicą i kokosem. Zapach mają przecudowny
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od siebie mogę doradzić, byś się nie zniechęcała, kiedy będziesz miała problem z rozsmarowaniem, bo to takie typowe masełko.
|
|
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za to pudry, maseczki, żele pod prysznic czy kosmetyki do stóp i produkty dla mężczyzn mają lepsze niż Oriflame
Edytowane przez Natalie24 Czas edycji: 2013-03-12 o 17:48 |
|
|
|
|
#2156 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem czy oni są aż tak ślepi na to co się dzieje?
|
|
|
|
|
#2157 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Chciałam spytać o kilka produktów, pomadki Very Me Lipmania, koleżanka pytała czy dają radę, któraś miała? Są ok, czy raczej szkoda kasy? Kolejny produkt to olejek stymulujący wzrost paznokci, taki zielonkawy z jakimiś kuleczkami Działa? Bo jest w promocji i mnie zainteresował ![]() I ostatnia rzecz, koleżanka spytała mnie o jakieś pomadki do ust, mówi że były wiśniowe, malinowe itp, ja jako że strasznie nie lubię mieć nic na ustach nie zwracałam na takie rzeczy uwagi i nie mogę skojarzyć... Nie przychodzi wam do głowy o co ona pyta?
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2159 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
).Jeśli chodzi o mejle, to myślę, że i tak nic by nie dały, bo zaraz pojawiłby się protest ze strony menadżerów i dyrektorów, że przecież teraz jest cudnie, więc po co coś zmieniać ( bo nie oszukujmy się, ale plan marketingowy jest w porządku i im jesteś na wyższym poziomie, tym bardziej Ci się wszystko podoba. Zwłaszcza jak na Twoje konto wpływa kasa...). |
|
|
|
|
#2160 |
|
Rozeznanie
|
Też miałam wrażenie jakbym była na spotkaniu jakiejś sekty
Jak Pozwoliłam sobie na krytyczną uwagę to zostałam obrzucona złowrogim spojrzeniem
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

bo czekam za swoimi kosmetykami a były zamawiane w środę i tak się zastanawiałam kiedy je otrzymam 

ale to na plus bo chyba będzie dobrze rozczesywać przy nakładaniu kolejnych warstw tuszu 

Od siebie mogę doradzić, byś się nie zniechęcała, kiedy będziesz miała problem z rozsmarowaniem, bo to takie typowe masełko.
Za to pudry, maseczki, żele pod prysznic czy kosmetyki do stóp i produkty dla mężczyzn mają lepsze niż Oriflame
Nie wiem czy oni są aż tak ślepi na to co się dzieje?
Jak Pozwoliłam sobie na krytyczną uwagę to zostałam obrzucona złowrogim spojrzeniem