Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013 cz.11 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 12 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.12 2 4,00%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.12 1 2,00%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.12 1 2,00%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,00%
Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 25 50,00%
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 8 16,00%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.12 5 10,00%
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.12 6 12,00%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-12, 10:00   #2851
xal
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez Kaaasiulka Pokaż wiadomość
My zamówiliśmy wózek ciemno granatowy, który wygląda jak czarny. Siostra męża tez ma czarny. I wcale nie wygląda to źle. Przecież w tym wózku zawsze są jakieś kolorowe pierdółki, jak kocyk czy zabawki.
Ja to wiem, ty to wiesz, ale babci ponad 80 lat czarny kojarzy się z żałobą ... muszę ją przekonać
Cytat:
Napisane przez Innocence_89 Pokaż wiadomość
wejdŹ sobie na www.jedo.pl tam masz opcje porównywania modeli
Widziałam, ale tam jest marny ten opis. Widać różnicę w daszku, ale nie wiem które mają 2 budki a które nie, jak daleko sięga budka nad rozłozoną spacerówkę, no i ten najnowszy ma troszkę inny kształt gondoli na dole, nie wiem czy to złudzenie, czy to misa ...
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Tam jest chyba nawet napisane, że są paski po bokach
Mają paski i nie ma pałąka na górze. Pałąk słuzy tylko do wkładania i wyciągania pustej gondoli. Żadnej nie można podobno za to przenosić z dizeckiem, bo takich atestów obciązenia nie robią.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:01   #2852
metropolitan
Zadomowienie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

no nie godzine temu jadłam śniadanie i znów jestem głodna!!

a z tymi ciążami, to ja nie wiem, jak można nie czuc ruchów dziecka w tak późnej ciąży... to mnie zastanawia
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:02   #2853
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
No nie w łasnie odkryłam ze w Jedo fyn classic nie ma rączki przy daszku gondoli Teraz juz prawie wszystkie wózki taka mają ehhh... a nie wiecie czy jest opcja dopięcia szelek/pasków po bokach gondoli, żeby móc ją używać jako nosidełka?
sa paski, chowane w kieszonkach z suwakiem po bokach, bardzo wyważone nic się nie chwieje.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
no nie godzine temu jadłam śniadanie i znów jestem głodna!!

a z tymi ciążami, to ja nie wiem, jak można nie czuc ruchów dziecka w tak późnej ciąży... to mnie zastanawia
ja spotkałam w poczekalni taką dziewczynę i ona z pierwszym dzieckiem w ogóle ruchów nie czuła, tak miała dziwnie łożysko umiejscowione, gdyby nie usg to by nie wiedziała co z dzieckiem.

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:04   #2854
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
napisałam, mu wczoraj czemu niby nie może w 1 paczke zapakowac to mi dzis odpisał że pakują po 2 sztuki a w paczkach wysyła tylko buty.. a niby czemu nie może- wiadomo..ale ja mu zarobić na przesyłkach nie dam
Teraz to już musztarda po obiedzie, następnym razem czytaj wszystko przed aukcją.

Stary 2013-03-12, 10:06   #2855
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
i jeszcze wam sie pochwalę, że miałam wczoraj wieczorem ostatnie usg prenatalne i z Kubusiem jest wszystko ok, waży juz prawie 2 kg! ma ok. 45 cm. Mam foty 3D, w ogóle ułożył sie ślicznie buzią do aparatu i super go było widać. Od razu stwierdziłyśmy z lekarką, że jest mega podobny do tża, ale ma naprawdę duuuuży nosek, a tż nie ma takiego wielkiego, ja małego nie mam, ale wielkiego teź chyba nie. Ciekawe po kim ma taki nochalek...?

w ogóle w piątek bliśmy u żony kuzyna mojego tża i dała mi 2 wielkie torby ciuchów po swoim synku wszystkie prześliczne. Tal się cieszę...nie muszę już prawie nic kupować.
ale super pochwal się fotkami
my za 2 tygodnie 27.03 chyba pójdziemy na to USG IIItrymestru. Muszę zadzwonić i nas umówić. Chciałam później iść, ale 28 wyjeżdżamy już na Święta do moich rodziców. Rozważałam, żeby iść tam na usg, ale będę miała inne zajęcia

Cytat:
tu miałam mega problem ale w końcu zdecydowałam się na pierwszą, która mnie urzekła kilka tygodni temu - Avocado a tę elastyczną wzięłam Jazz
myślę, że za te pieniądze naprawdę warto a nawet znalazłam jeden komentarz, ktoś napisał, że chusta miała mieć jakieś defekty ale jest idealna, więc super
bo te chusty mają praktycznie niewidoczne defekty, wszystko zależy od szczęścia jaka Ci się trafi.
muszę oblukać które to kolorki
daj znać jak przyjdą

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Lonely -cofnęłam się i zobaczyłam- śliczna ta żyrafka

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:17   #2856
Paulina 87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Teraz to już musztarda po obiedzie, następnym razem czytaj wszystko przed aukcją.
dlaczego?
przecież mówię, że z danych na jego aukcji nie wynika wprost że za ubranka tyle policzy.. ma napisane, że koszty przesyłek dot. ubranek są ustalane indywidualnie , nie ma też inf że wkładają tylko po 2 sztuki do koperty i doliczają dodatkowo koszty kopert bąbelkowych. Napisałam, ze albo sie zgadza wysłać w 1 paczce albo zakładam spór, no przecież nie zapłacę mu tyle kasy za używane rzeczy, nowe bym miała za tą cene i zgłosiłam jego strone jako niezgodną z regulaminem
Stary 2013-03-12, 10:19   #2857
lonely_lady
Zakorzenienie

lecę pojeździć troszkę na odkurzaczu

Stary 2013-03-12, 10:19   #2858
Paulina 87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
my za 2 tygodnie 27.03 chyba pójdziemy na to USG IIItrymestru. Muszę zadzwonić i nas umówić. Chciałam później iść, ale 28 wyjeżdżamy już na Święta do moich rodziców. Rozważałam, żeby iść tam na usg, ale będę miała inne zajęcia
Lonely co to jest to usg III trymestru? ja chodzę do gina co jakieś 6 tygodni i mam usg .. to jest jakieś "inne" dokładniejsze badanie?
Stary 2013-03-12, 10:19   #2859
ankaaa206
Wtajemniczenie

jadę za godzinkę do pasmanterii, tak mnie natchnęło że uszyję kota małemu z metkami zamiast wąsów
lonely_lady jak wszywałaś te metki, bo ze mnie noga z szycia i tak ie bardzo wiem jak je wszyć żeby nie było zbytnio widać szwów

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:29   #2860
klauda88
Raczkowanie

witajcie dziewczynki wczoraj już nie miałam siły zdawać relacji z wizyty u gin. Z Zuzią wszystko dobrze - nadal zostaje Zuzia nie zmieniła nadal płci i mam nadzieję, że już tak zostanie, już teraz byłoby mi smutno jak by się okazało że jednak chłopiec . Oprócz tego dziewczyna ogromna waży 2730g a to dopiero 33tydzień więc strach się bać co będzie jeśli urodzę w terminie ;/ albo tak jak moja mama 2 tygodnie po terminie :P I właśnie też z tego powodu mam ostatnio bardzo bolesne podbrzusze - czasami w ogóle ruszyć się nie mogę z bólu bo to boli tak jakby ktoś mi jajniki ściskał - no ale cóż jakoś trzeba przeżyć szczególnie że brzuszek mam malutki jak na ten tydzień więc Dzidziolek ma bardzo mało miejsca - brzuch mały ona ogromna więc się ciśnie. A tak poza tym nadal mam infekcję dróg moczowych i niestety nie obejdzie się bez antybiotyku;( chciałam tego uniknąć no ale niestety nie dało rady ale jakoś damy radę. A tak z ciekawości ile ważyły/ważą wasze dzieciątka w 33tyg?
klauda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:29   #2861
xal
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego?
przecież mówię, że z danych na jego aukcji nie wynika wprost że za ubranka tyle policzy.. ma napisane, że koszty przesyłek dot. ubranek są ustalane indywidualnie , nie ma też inf że wkładają tylko po 2 sztuki do koperty i doliczają dodatkowo koszty kopert bąbelkowych. Napisałam, ze albo sie zgadza wysłać w 1 paczce albo zakładam spór, no przecież nie zapłacę mu tyle kasy za używane rzeczy, nowe bym miała za tą cene i zgłosiłam jego strone jako niezgodną z regulaminem
Mam nadzieję, że ci się uda. W sumie masz rację z tym indywidualnym, ale do przewidzenia były takie koszty patrząc na jego tabelkę. Kosmos.

Stary 2013-03-12, 10:30   #2862
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Lonely co to jest to usg III trymestru? ja chodzę do gina co jakieś 6 tygodni i mam usg .. to jest jakieś "inne" dokładniejsze badanie?
to jest usg III trymestru hihih znaczy wykonuje sie je miedzy 28-32 tc zazwyczaj jest to takie ostatnie dokladne usg, wczesniej jest usg polowkowe takie dopelniajace to usg z 11-13 tc w ktorym sprawdza sie wady genetyczne
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:32   #2863
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
ja chodzę do gina co 4 tygodnie i za każdym razem mam usg. Ale on ma kiepski sprzęt i zawsze na te ważniejsze (strategiczne usg) jeżdżę do innego miasta.
Byłam na prenatalnych I trymestru w 12tc
byłam na połówkowych w 20tc
no i teraz wypada USG IIItrymestru od niektórzy je robią od 28-32tc, niektórzy od 32-34tc

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
jadę za godzinkę do pasmanterii, tak mnie natchnęło że uszyję kota małemu z metkami zamiast wąsów
lonely_lady jak wszywałaś te metki, bo ze mnie noga z szycia i tak ie bardzo wiem jak je wszyć żeby nie było zbytnio widać szwów
ja zszywałam to na lewej stronie. kawałek zostawiasz później przewracasz na prawą stronę i resztę musisz szyć już normalnie na prawej, bo byś nie wywróciła tego

jak szyjesz na lewej stronie to tasiemki musisz wkładać między oba materiały

Stary 2013-03-12, 10:32   #2864
Paulina 87
Wtajemniczenie

ten gość z all coraz bardziej mnie wkur*** napisał mi tak:

ja wysyłam po 2 sztuki, i nie pakuję więcej w paczce, napisałam ze koszt jest ustalony indywidualnie, ponieważ ubranka dziecięce są lżejsze, jeżeli pani przystąpila do licytacji, było trzeba najpierw zapytać by rozwiać swoje wątpliwości. Jeżeli pani nie pasuje proszę zrezygnować z aukcji, a ja rozpocznę spór o niewywiązanie się oraz spór o zwrot prowizji. i decyzji nie zmienie
informuję równiez ze od 1 stycznia 2013 zmienione zostały koszty wysyłek , -

jaki uśmieszek, czyżby ironia?:/
i odpisałam mu tak:
Ale ja nie chcę zrezygnować. Nie mam zwyczaju pytać o koszty wysyłki przed licytacją, bo nigdy nie trafiłam na takie naciągactwo..
Właśnie- ubranka są lżejsze czyli nawet wszystkie naraz nie przekroczą wagi listowej...
Stary 2013-03-12, 10:33   #2865
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klauda88 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczynki wczoraj już nie miałam siły zdawać relacji z wizyty u gin. Z Zuzią wszystko dobrze - nadal zostaje Zuzia nie zmieniła nadal płci i mam nadzieję, że już tak zostanie, już teraz byłoby mi smutno jak by się okazało że jednak chłopiec . Oprócz tego dziewczyna ogromna waży 2730g a to dopiero 33tydzień więc strach się bać co będzie jeśli urodzę w terminie ;/ albo tak jak moja mama 2 tygodnie po terminie :P I właśnie też z tego powodu mam ostatnio bardzo bolesne podbrzusze - czasami w ogóle ruszyć się nie mogę z bólu bo to boli tak jakby ktoś mi jajniki ściskał - no ale cóż jakoś trzeba przeżyć szczególnie że brzuszek mam malutki jak na ten tydzień więc Dzidziolek ma bardzo mało miejsca - brzuch mały ona ogromna więc się ciśnie. A tak poza tym nadal mam infekcję dróg moczowych i niestety nie obejdzie się bez antybiotyku;( chciałam tego uniknąć no ale niestety nie dało rady ale jakoś damy radę. A tak z ciekawości ile ważyły/ważą wasze dzieciątka w 33tyg?
rzeczywiscie megaaa duuzaaa za wizyte
moj w 30 tc 0 dni mial dokladnei nie pamietam ale miedzy 1750-1800 kg
a wogole wrzucaj fotke brxusiaa
Stary 2013-03-12, 10:36   #2866
xal
Zakorzenienie

Cytat:
ten gość z all coraz bardziej mnie wkur*** napisał mi tak:

ja wysyłam po 2 sztuki, i nie pakuję więcej w paczce, napisałam ze koszt jest ustalony indywidualnie, ponieważ ubranka dziecięce są lżejsze, jeżeli pani przystąpila do licytacji, było trzeba najpierw zapytać by rozwiać swoje wątpliwości. Jeżeli pani nie pasuje proszę zrezygnować z aukcji, a ja rozpocznę spór o niewywiązanie się oraz spór o zwrot prowizji. i decyzji nie zmienie
informuję równiez ze od 1 stycznia 2013 zmienione zostały koszty wysyłek , -

jaki uśmieszek, czyżby ironia?:/
i odpisałam mu tak:
Ale ja nie chcę zrezygnować. Nie mam zwyczaju pytać o koszty wysyłki przed licytacją, bo nigdy nie trafiłam na takie naciągactwo..
Właśnie- ubranka są lżejsze czyli nawet wszystkie naraz nie przekroczą wagi listowej...
Jak zakładasz spór to chyba można pisać jakoś tak, żeby allegro miało wgląd do treści? Może rób teraz wszystko poprzez tą zakładkę skoro się na to zdecydowałaś a nie mailowo. Trudny przypadek ...

Stary 2013-03-12, 10:42   #2867
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaaasiulka Pokaż wiadomość
Mój mąż na szczęście jest zdania, że to jednak ja większość dnia będę spędzała z małym i to ja będę chodziła na spacery, gdy on będzie w pracy, więc mam sobie wybrać taki wózek jaki mi się podoba. Tak też zrobiłam ;-)
mnie się na szczęście bardziej niż czarny podoba ten, który ostatecznie wybraliśmy

Cytat:
"Według regulaminu allegro zabronione jest zarabianie na kosztach wysyłki, dlatego proponuję wysłać to w 1 dużej kopercie za 9,5 (wszystko spokojnie się zmieści) albo w paczce do kilkunastu złotych.
W przeciwnym razie zakładam spór na Allegro. Wg tego co ma Pan/i napisane na swojej stronie cena kosztów wysyłki dot. ubranek jest ustalana osobno i indywidualnie, nie ma także informacji, że wysyłacie tylko po 2 rzeczy w liście-
więc ja na takie koszty się nie zgadzam, płacę za towar a nie za makulaturę z listów.
Proszę o inf. jaka decyzja."

dobrze mu napisałaś ale widzę, że bez sporu się nie obejdzie...

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
bo te chusty mają praktycznie niewidoczne defekty, wszystko zależy od szczęścia jaka Ci się trafi.
muszę oblukać które to kolorki
daj znać jak przyjdą
dam znać

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:44   #2868
klauda88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
rzeczywiscie megaaa duuzaaa za wizyte
moj w 30 tc 0 dni mial dokladnei nie pamietam ale miedzy 1750-1800 kg
a wogole wrzucaj fotke brxusiaa
chętnie ale jakoś tutaj wstawić nie mogę
Stary 2013-03-12, 10:47   #2869
Aaś
Zakorzenienie

wooooww w końcu net w kompie a nie na komórce

a ta dziewczyna to trochę kiepska historia. mały ma wadę serca i nie wiadomo czy przeżyje od razu go wiozą na operację po porodzie.

ale tak poza tym to ta dziołcha jest trochę...hmm.. nie moja bajka po prostu
ruchów prawie nie czuła, mimo że to jej druga ciąża (w wieku 21 lat... no doobra) i brzuch podobno też nie był duży (w co trudno mi uwierzyć bo teraz ma ogromny! a na nim ogromne rozstępy - aż się przestraszyłam i apeluję do każdej o smarowanie się bo zdjęcia w necie nie oddają tego jak okropnie to wygląda na żywo )

także o. mam nadzieję że długo tu nie pobędzie i dadzą mi znowu kogoś fajnego tak jak poprzednia dziewczyna
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:48   #2870
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klauda88 Pokaż wiadomość
chętnie ale jakoś tutaj wstawić nie mogę
moze za duze jest , przytnij je troszke napewno wejdzie
Stary 2013-03-12, 10:50   #2871
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
wooooww w końcu net w kompie a nie na komórce

a ta dziewczyna to trochę kiepska historia. mały ma wadę serca i nie wiadomo czy przeżyje od razu go wiozą na operację po porodzie.

ale tak poza tym to ta dziołcha jest trochę...hmm.. nie moja bajka po prostu
ruchów prawie nie czuła, mimo że to jej druga ciąża (w wieku 21 lat... no doobra) i brzuch podobno też nie był duży (w co trudno mi uwierzyć bo teraz ma ogromny! a na nim ogromne rozstępy - aż się przestraszyłam i apeluję do każdej o smarowanie się bo zdjęcia w necie nie oddają tego jak okropnie to wygląda na żywo )
Wypuścili cię, czy załatwiłaś modem?
Te rozstepy raczej świadczą o tym, że szybko brzuch jej urósł, więc mogła długo nie wiedzieć.

Stary 2013-03-12, 10:51   #2872
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
ja byłam pewna że go kupimy ale po przeczytaniu opinii na stronie http://www.bangla.babyonline.pl/opin...-lander-x-move zrezygnowaliśmy. NIc na siłe . Za to warto przecztać na tej samej stronie opinie o Jedo Fyn - praktycznie wszystkie pozytywne.
ja bym tylko uważała na opinie w necie, zwłaszcza te takie super pozytywne, bez żadnego ale bo ludzie biorą pieniądze za pisanie takich rzeczy nie mniej czasem widać, że przewija sie ciągle jakich konkret np. mała gondolka czy coś takiego i można wtedy wyciągać wnioski
Stary 2013-03-12, 10:51   #2873
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karota11 Pokaż wiadomość
jak wyszukać tych dwóch pozostałych sprzedawców tych gapa kods.... ;D bo od r_p77 już mam listę a kilku rzeczy brakuje

A powiedzcie dziewuszki w jakim proszku pierzecie ciuszki? lovela?jelp? dzidziuś?
jelp

hej hej dziewczyny..jestem i czytam od rana
witam się dziś jako 35latka
wow ale ze mnie stara baba

lonely żyrafa cudna

banka
zdjęcie Dawidka też widziałam ...
oby szybko wrócił do zdrówka

moje małe szczęście właśnie ma czkawkę hi hi ...ale fajne uczucie..ale szkoda mi go że tak się męczy..he he osobiście mnie czkawki wkurzają

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:53   #2874
Innocence_89
Rozeznanie

Cytat:
Tam jest chyba nawet napisane, że są paski po bokach
aha nie doczytałam

Storczykomaniaczka : 25
Innocence_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:53   #2875
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
jelp

moje małe szczęście właśnie ma czkawkę hi hi ...ale fajne uczucie..ale szkoda mi go że tak się męczy..he he osobiście mnie czkawki wkurzają
Sto lat!

a naszym dzieciaczkom ponoć czkawka nie przeszkadza

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:54   #2876
klauda88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
moze za duze jest , przytnij je troszke napewno wejdzie
zdjęcie brzuchala :P https://picasaweb.google.com/1139495...76/12Marca2013

tylko dajcie znać czy się otwiera

Edytowane przez klauda88
Czas edycji: 2013-03-12 o 10:56
Stary 2013-03-12, 10:55   #2877
becik_4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karota11 Pokaż wiadomość
A został ktoś nadal przy xmove?
my mamy x- landera ale xq i troche sie zmartwiłam tymi opiniami bo z tego co ja sie dowaidywałam i czytałam to jest bardzo dobry i w sklepie sprzedawca zachwalał nam ten model i markę a było widac ze sie zna bo logicznie mówił i porównywał no ciekawe jak sie spisze
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:56   #2878
gosiulka22
Wtajemniczenie

Oszaleje... tyle się nacytowałam i mi wszystko usuneło

dla wszystkich za rozpoczete tygodnie

Jenny co do glukozy to rzeczywiście wychodziłoby że masz za dużo
Ja w mmol/l miałam
na czczo miałąm 5.1mmol/l
po 2 h 6.7mmol/l
przelicz sobie normy 1mmol/l =18mg/dl

Ja po przeliczeniu mam w normie a Tobie ten drugi wynik znacznie przekracza normę niestety
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:56   #2879
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
jelp

lonely żyrafa cudna

banka
zdjęcie Dawidka też widziałam ...
oby szybko wrócił do zdrówka

sto lat sto lat niech zyje zyje nam ))) duzo zdrowka, milosci, szczescia i spelnienia wszystkich marzen

wlasnie sie szykujemy do lekarza npisze po co nam powie
Stary 2013-03-12, 10:57   #2880
nuna2
Zakorzenienie

Aaś a jak ty się w ogóle czujesz?? I jak lekarze oceniają sytuację?? Dalej szpital do końca??

Ada 100 lat

Fajne macie pomysły z tymi ręcznymi zabawkami Ja przepisuję sobie przepisy z zeszytu mamy i kiedyś będę piekła z moją córcią.

Co do ciąży i ,,niewiedzy" o niej Różnie bywa Szkoda maluszka... Oby przeżyło

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości