|
|
#4411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
Jest niesamowicie wydajne. Myje tym już paszcze z 3 tygodnie i czasami zwłoki a zużycie jest minimalne (co jest po części wkurzające bo termin ważności dość krótki). Włosów jeszcze nim nie myłam A teraz cos co mnie w nim wqufia. Ma konsystencje zwartego gluta. Ciagnie sie i jest takie ślimaczane. Ciężko sie przez to używa bo trzeba skubnąć mały kawałek dobrze rozmydlić na łapkach i myć paszcze ew. ja wgniatam w szczoteczkę do mycia buzi i pucuje paszczulę. Na rosołkowe sie nie załapałam a myslałam o nim Dark Angel lubie jako maskę używam samodzielnie ale jako peeling rozrabiam z innym delikatniejszym do buzi bo samo jest dla mnie za ostre (albo ja mam za ciężką łapę i zbyt mocno trę).Cytat:
![]() 2 akurat tego efektu nie porzadam za bardzo ![]() 3. ale tam czy na głowie?Cytat:
Nie sa złe ale Hakuro wg mnie sa lepsiejsze. 497 to tez kopia 217 maca ale wydaje mi sie ze H79 jest jego wierniejszą kopią. Ja jak bym miała wybierac i kupowac cos jak maluje sie czesto to bym brała h79 hakuro, kulkę z essence i do linera essence i ew jakiegoś malucha do wewnętrznego kącika i dolnej powieki. Jak bym malowała sie sporadycznie to oba w/w essence i jakiś średniej wielkości języczkowy.
|
|
#4412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam recenzje, niektóre dziewczyny na noc zostawiały, hardcore
|
|
|
|
|
#4413 |
|
Piers do przodu
|
Ja kawy po tybetańsku nie piłam - ale np herbata po tybetańsku jest bardzo dobra a do tego nie pozwala się odwodnić i uzupełnia elektrolity w organizmie:
Zagotować 4 szklanki wody, potem na wrzątek wrzucić herbatę (2 saszetki) i gotować jeszcze przez 5 minut. Następnie zagotowane składniki ściągnąć z ognia, wyciągnąć saszetki herbaty, po czym dobrze je osączyć. Do zagotowanej herbaty dodać masło (2 łyżki), sól (pół łyżeczki), wlać mleko (pół szklanki) i całość dokładnie wymieszać / ubić. Wymieszane przelać do dobrego termosu na min 10 min. a potem do filiżanek. Podawać tylko na gorąco.
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-03-12 o 14:14 |
|
|
|
#4414 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Chociaż teraz mnie znowu zaskoczyłaś bo myślałam, że H79 i kulka essence mają to samo zastosowanie? |
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
H79 można zrobić makijaż całego oka
Kulka jest dobra do załamania powieki i rozcierania cieni (ja kulki używam do dolnej, pod łuk brwiowy i/lub kącika wewnętrznego lub jak H79 upierdzielone jest ciemnym kolorem)
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2013-03-12 o 14:39 |
|
|
|
#4416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wszytskie wybory są trudne
. Przed chwila miałam dylemat czym umyć i co dać na wlosy po myciu ![]() Stanęlo na rypaczu i Jajcu ![]() Cytat:
![]() Brzmi bardzo dobrze Konststencje zniosę. W sumie z nie takimi się męczyłam. Najgorszy był krem ślimaczany, ktoego nie dalo się nalozyc na twarz. Przy probie wyjęcia z opakowania ciągnęlo się toto na jakiś metr. Trzeba bylo doslownie nawijać na palec ![]() Albo masz delikatna skórę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4417 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A kulka Essence, H76-78, Maestro 320, 420 w rozmiarach 6 lub 8 są do detali ale nie bardzo detalicznych. I ten mniejszy pędzel może być taki se (do tej pory skutecznie używałam w kącikach i na dolnej powiece zwykłych pacynek więc mi cudów nie trza, tylko załamania powieki nie umiałam pacynką umalować więc nie malowałam wcale i nie blendowałam bo nie miałam czym), a większy dobrze żeby był miękki i niegówniany? Czyli jeśli mam fazę na inwestowanie to brać duży lepszy i kulkę, która przy okazji jest bardzo dobra? Dobrze zczaiłam? ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() Ja zapodałam olej włoski + bingo shea + pantenol, mycie balsamem BDFM, balsam na kffiatowym propolisie i joaśkę z pokrzywą i jest kicha. Nieokreślona do końca ale jakieś dziwne te włosy. Teraz się zastanawiam czy shea mi krzywdy nie robi bo od trzech myć mam kichę i chyba zawsze był w użyciu. Anidę już odstawiłam
|
||
|
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. nononono, ja mówię, nie trumienne, tylko piekarnik ale to, to bardziej jak rożen ![]() to pomacham odwłokiem ![]() otóż jeszcze nie wiem, ale ostatnio mam dość mojej biało róźowej skóry, więc może trochę się podsmażę ![]() dobry przeczytałam wsio o pędzlach mam tę kulkę essence, lubię ją i robię nią prawie całe oko (bez kresek) ale trochę za duża jest, więc teraz szukam dodatkowo mniejszej kuleczki, a języczkowe (w tym ten z essence) se leżą, nie używam do kresek mam jakiś taki cieniutki i ścięty z Natury za 7-8 zł i jestem zadowolona, do brwi też go używam fogle to wszystko mi się kończy (z kosmetyków) popłynę finansowo
|
|
|
#4419 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4420 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. w końcu kupiłam kulkę Essence i postanowiłam zaszaleć z Maestro - wzięłam 480/12 i 360/6. Tyle mojego oszczędzania ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- To i tak był skromny mix
|
|
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2/ Może to BDFM...u mnie sie kompletnie nie nadal...robił mi takie niedoje....włosy ![]() Albo faktycznie Shea....bo balsam kwiatowy jest lekki...móglby C piorka ewentualnie robic... A ja mam zapas na dłuuuugo, wszystkiego .Zamienmy się, lubię kupować nowe rzeczy ![]() To jest malo
|
|
|
|
|
#4422 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To już wiem czemu do pracy nie chcesz wracać
Gdzie Ty byś czas na to znalazła ![]() Odbiło Wam i już ![]() Byłam z przyjaciółka na zakupach, poszłyśmy potem do Grycana na lody.Na pytanie pani czy chcę też z dodatkiem bitej śmietany odparłam stanowcze : NIE!!!
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze ze to nie był ęlegancky lokal i nie zaproponowali do tego szampana
|
|
#4424 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4425 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. i posypkę z włosów łonowych Raczej nie BDFM bo już długo go stosuję, może balsam bo faktycznie trochę piórkowate te kłaki. Tak czy siak będę myć jeszcze raz bo się krzywo ufarbowały i musiałam poprawiać to ponowię testy. |
|
|
|
|
#4426 | |||
|
Zakorzenienie
|
No niestety ale ładnie włosy podnosi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja, jak się mogłam tego spodziewać, na maniaka, włosowego przynajmniej, się nie nadaję. 2. ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------
|
|
|
|
|
#4428 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4429 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Moim włosom też dobrze robi mniej nakładania niż więcej
|
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4431 | |||||
|
To ja :)
|
Cytat:
Smaczne?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4432 |
|
Konto usunięte
|
Schudłem 1,5 kg |
|
|
|
#4433 |
|
To ja :)
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39727611]
Schudłem 1,5 kg Była kupa znaczy
|
#4434 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4435 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam Bar
no, może nie całkiem, ale do śmietany dotarłam.Dołączam (za pozwoleniem) do TWA i idę czesać berecik ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39727827]Nie ważne co to było ważne że 1,5 mniej [/QUOTE]To woda była, Taki. Młodyś, to jedz normalnie, zdrowo, ruszaj się i już. A nie się głodówkować i potem takie cienkie ludziki przypominać, co to wiatr przy silniejszym podmuchu porwie. ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Anastazja ad savon noir: mam i używam, ale raczej do tłustej cer, niż do suchej, jak moja (mnie wysusza jednak). Oczyszcza b. dobrze ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() przeczytałam łososiem i zastanawiam się cóż to za nowy sposób zapisu?
|
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
wiem co mam - mydłomaniactwo
nic nie widzę nic nie widzę jestem b. dzielna - odwracam wzrok od mydeł z prawej na KWC ale jak mnie serce boli jak coś lawendowego w składzie, olejki geranium mrrrrrrr aaaaaa sama się nakręcam ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- rissspeeect maaaan
|
|
|
|
#4439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nie dla mię w takem razie ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Skarbiątko
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
na twarz służy mi bambino trąd nie lubi kwasu - żaden syf nie lubi kwasu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

czy na głowie?

nic nie widzę nic nie widzę
co nimi myjesz? twarz?
zwłaszcza Vitapil dawał oszałamiające efekty