![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Sądzę, że jak oddam pracę... Ogólnie mój wydział ma maj/czerwiec obrony, a termin ustala się po oddaniu pracy. Jak na razie to mam pół strony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Na kołtunienie spróbuj jakiejś odżywki, lub http://www.lbiotica.pl/strona,produk...84CE_15ml.html / http://www.lbiotica.pl/strona,produk...YNIE_15ml.html ewentualnie jakiś "jedwab" do włosów, odradzam biosilka, bo wysusza... Na wypadanie polecam olejek do włosów greenpharmacy http://www.elfa-pharm.pl/pl/oferta/skrzyp-polny/, ew. radical do włosów zniszczonych i wypadających Edytowane przez MonaN_ Czas edycji: 2013-03-12 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Raczkowanie
|
co do Dietetyka, to dobra sprawa,ale niestety droga.. Bynajmniej ten mój.. Polecam bardzo NaturHause ,ale niestety to rzecz dla bogaczy , trezba chodzić co tydzień i przeciętnie za wizytę płaciłam 150zł. Ciekawe jest to że to co udało mi się u nich zrzucić czyli jakieś 10kg, przez 3 lata w sumie utrzymywałam ,mimo iż normalnie jadłam. Zrezygnowałam bo niestety nie stać mnie na taki interes.
Anuszka na włosy przeciw wypadaniu polecam vitapil biorę go gdzieś 3 tygodnie i włosy naprawdę dużo mniej wypadają. Poza tym dobre są wcierki do włosów olejki arganowe,tylko wybieraj takie co mają jak najmniejszą zawartość sylikonów. Poza tym używam maski mlecznej do włosów z Mila jest bardzo dobra ,ładnie wygładza włosy mniej się puszą, przy czym nie przetłuszcza włosów. Szczerze polecam. Ja też musiałam zadbać o moje włosy bo zrobiły się jakieś matowe i bardzo się puszyły, ale podejrzewam ,że to przez szampon z vichy przeciw wypadaniu włosów, bo zanim zaczęłam go uzywać włosy się tak nie puszyły i nie plątały. No ale postanowiłam skończyć to opakowanie.
I Cel: 117,116,115,114,113,112,1 11,110,109- osiągnięty II Cel: 109,108,107,106,105,104,1 03,102,101,100-osiągnięty III Cel: 100,99,98,97,96,95,94,93, 92,91,90- osiągnięty IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Anuszka Mi też ostatnio włosy bardziej wypadają i strasznie się elektryzują, są matowe, szorstkie ![]() Od miesiąca biorę Merza i zaczęłam kurację ampułkami Vichy Neogenic A na poprawę ich kondycji mam Biovaxa szampon i maskę do włosów suchych i zniszczonych ![]() ![]()
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- A jakieś szczegóły? Czy to tajemnica? Mam nadzieję że byłaś delikatna ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Ale leniwa dziś jestem booooże... Starłam kurze i padam na twarz już ![]()
![]() |
#549 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Znajomość z nim wzbudziła we mnie dużą niechęć do randkowania...Więc na razie nie chcę nikogo mieć i to nie jest tak, że tylko tak mówię, że nie chcę...Ja tak czuję, że nie chcę...Mam nadzieję, że to nie na stałe to uczucie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Próbowałam "zrobić się" incognito, ale incognito nie zachowuje się chyba jak świr ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Rozeznanie
|
dziewczyny nie było mnie pół dnia i miałam 3 strony do nadrobienia
![]() ja mialam fatalny dzień....( marudzenie ciąg dalszy) byłam u lekarza i mam anginę. monia dziękuję .....więcej z tobą nie gadam. dostałam duomox za który zapłaciłam 20 zł a nie 3 zł bo mi się zniżka nie należy. pani powiedziała że gdybym miała zapalenie płuc albo oskrzeli to zniżkę bym dostała ![]() ![]() ![]() no a popołudniu na 16 poleciałam z 3 dzieci wózkiem przez zaspy śniegu i błota do logopedy( odam że maiłam gorączkę) normalnie wziełabym samochód ale mąż zabrał do pracy. no a więc dotarłam na miejsce a tam pani doktor pomyliła dni. i zamiast powiedzieć mi że mam przyjść w srodę to powiedziała że czeka na mnie we wtorek ![]() ![]() macie jeszcze jakieś pytania ![]()
#552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Psycholog wyszedł bardzo spontanicznie, przy okazji rozmowy z pedagogiem szkolnym. Mam parę rzeczy, z którymi powinnam się rozliczyć już daaaawno temu, bulimia jest jednym z głównych problemów, jeśli nie pierwszym.
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
carla ach w czwartek między 11 a 12
![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie nie jedna z Was uzna to za płytkie strasznie - sama tak uważam- ale schudniecie jest dla mnie bardzo ważne ... To coś czego z braku mojej konsekwencji i silnej woli nigdy mi sie nie udało dokonać a probuje od ponad 10 lat.. No i oczywiscie to mój wielki kompleks - ktory dobrze ukrywam ale nadal gdzieś tam siedzi ![]() Nie chciałabym również uszczęśliwiać moich potencjalnych dzieci ciagle niezadowolona , miotajaca sie miedzy lodówką a waga matka ![]() Tak czy owak - korzystajac z tego że maz mnie z radościa utrzymuje - chciałam po kolei uporać sie z problemami (zwłaszcza że po raz pierwszy widzę realną szansę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Rozeznanie
|
milenko czytam tak twoje posty i wieje od nich dużą dawką dobrego nastawienia i motywacji. skąd ją bierzesz
![]() ![]()
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu zniżki nie miałaś? ![]() ![]() Gratuluję wyboru, widzialaś jakie wielkie te tabletki ? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam co napisałam - i wychodzi na to że łapie mnie dół ;( Na szczęscie do sklepu mam daleko a na dworze zimno
![]() Zerknełam w kalendarz i już prawie powinnam mieć @... nie jestem dobra w pms-ach i innych (na tabsach nie miewałam a tak raz na pół roku to nigdy nie zdążyłam zaczaić że to to )ale nie wykluczam ze to właśnie mnie dopadło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() ja monia biorę 2x po 2 tabletki ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
pokochaj siebie taką jaką jesteś i oczywiście dąż do celu. ale to nie waga wpływa na to czy jesteć fajną babką czy nie a jeśli ktoś tak uważa to niech spada na szczaw ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]() ale wiecie dziewczyny ja startowałam ze 120 cm..........i po tych -15 kg zostało 98 ![]() a dzieci jak widać dałam radę urodzić ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- jasne cały dzień bajdolą a jak ja jestem na necie to cisza jak makiem zasiał ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- aśka widzę cię odzywaj się ale już ![]()
![]() |
#558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do samooceny - nie jestem tak naiwna by myśleć ze niższa waga rozwiąże moje inne problemy ... Chodzi o to że potrzebuje sukcesu na tym polu aby uwierzyć we własna silną wole i konsekwencję ![]() ![]() Powiedzmy że robie porządek w swoim życiu - problem z wagą mam najdłużej i najbardziej mi dokuczał ... Więc jest pierwszy na mojej liście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
No przecież pisze, pisze ... A że nie idzie to za szybko - cóż efekty systemu edukacji
![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- ogolnie a dlaczego ty udajesz że cie nie ma jak jesteś ? no chyba że kogoś/coś szpiegujesz ... i działasz incognito ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
rany boskie..... to chyba nie do mnie
![]() ja dzisiaj grzecznie..... mąż na obiad zrobił pizzę, ale taką swoją z mąki razowej.... zjadłam jeden kawałek, zaczęłam drugi i.... nie dałam rady więc nie wciskałam w siebie tylko odpuściłam..... kawałki pizzy małżowej sa mniej więcej wielkości 15x6cm...więc wcale nie sa wielkie ![]() ![]() ja was prosze.... nie piszcie o anginach bo mnie gardło zaczyna boleć ![]()
#563 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeju wszyscy dzisiaj naokolo sie doluja pogoda... wiosno przybywaj!!!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie bylo mnie kilka h a tu tyle do czytania. Ogladacie wybory papieza? czarny dym. Zrobilam obiad na jutro, bo jutro wyprawa do urzedu skarbowego na miasto, a pozniej mi sie nie bedzie chcialo. Dzis na koncie mam chodakowska i skalpel i A6W ![]() ![]()
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Milenka mówiłam, że będzie zadyma w Rzymie
![]() U mnie z dietą od wczoraj też nie klawo, dziś nie bardzo trzymałam się grafiku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
pewnie tam gdzie są biodra:p
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do samooceny intelektualnej to mam bardzo wysoką, aż za wysoką. Ale to dlatego, że mam wrażenie iż ode mnie więcej wymagają. W sensie ja zawsze dobrą uczennicą byłam, paski na świadectwach itp. bez większego wysiłku i tak na prawdę to sama nie wiedziałam przez to na co się ukierunkować, bo wszystkie przedmioty mi szły dobrze. Teraz mam 21 lat i czasami mam wrażenie, że niektórzy mi robią wyrzuty np. jakbyś od razu poszła na studia to już byś była daleko itp. Wkurza mnie to. ![]() A co do diety, to dzisiaj dobrze, nie było grzeszków, ale nie chcę nawet mówić ile mój tata słodyczy przywiózł z niemiec ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
ja tez tak mierze, gdzie poslady, a nawet udziska-najszersze miejsce ;p
tak jak wy macie kompleks najgrubszej w klasie tak ja mialam jedna z najwyzszych w klasie ;/ Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-03-12 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Chciałam coś napisać, ale nie wiem jak
![]() Może po prostu prześpię się i mi przejdzie ta dolina albo co...Może wypłakać się trzeba, bo się nazbierało... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ktoś gra na gitarze aż w chałupie u mnie słychać ![]() Ogólnie wypłacz się... To zawsze pomaga... Milenko, pisałam do mojego wojewódzkiego NFZtu o tą skórę. Dostałam odpowiedź że nie refundują operacji plastyki estetycznej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.