Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-12, 15:37   #541
MonaN_
Raczkowanie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
A kiedy obrona?
Sądzę, że jak oddam pracę... Ogólnie mój wydział ma maj/czerwiec obrony, a termin ustala się po oddaniu pracy. Jak na razie to mam pół strony i cały czas sobie obiecuję, ze się wezmę ale, ale dzisiaj posiedziałam trochę w bibliotece i postanowiłam sobie, że nie położę się spać, póki podrozdziału nie napiszę mam nadzieję, że wytrzymam do soboty btw promotor mi się ostatnio śnił (wiedz, że coś się dzieje!)[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
, kołtunią się niemiłosiernie i wypadają ;/
Na kołtunienie spróbuj jakiejś odżywki, lub http://www.lbiotica.pl/strona,produk...84CE_15ml.html / http://www.lbiotica.pl/strona,produk...YNIE_15ml.html ewentualnie jakiś "jedwab" do włosów, odradzam biosilka, bo wysusza...
Na wypadanie polecam olejek do włosów greenpharmacy http://www.elfa-pharm.pl/pl/oferta/skrzyp-polny/, ew. radical do włosów zniszczonych i wypadających

Edytowane przez MonaN_
Czas edycji: 2013-03-12 o 15:32
MonaN_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 15:39   #542
painka127
Raczkowanie

co do Dietetyka, to dobra sprawa,ale niestety droga.. Bynajmniej ten mój.. Polecam bardzo NaturHause ,ale niestety to rzecz dla bogaczy , trezba chodzić co tydzień i przeciętnie za wizytę płaciłam 150zł. Ciekawe jest to że to co udało mi się u nich zrzucić czyli jakieś 10kg, przez 3 lata w sumie utrzymywałam ,mimo iż normalnie jadłam. Zrezygnowałam bo niestety nie stać mnie na taki interes.
Anuszka na włosy przeciw wypadaniu polecam vitapil biorę go gdzieś 3 tygodnie i włosy naprawdę dużo mniej wypadają. Poza tym dobre są wcierki do włosów olejki arganowe,tylko wybieraj takie co mają jak najmniejszą zawartość sylikonów. Poza tym używam maski mlecznej do włosów z Mila jest bardzo dobra ,ładnie wygładza włosy mniej się puszą, przy czym nie przetłuszcza włosów. Szczerze polecam. Ja też musiałam zadbać o moje włosy bo zrobiły się jakieś matowe i bardzo się puszyły, ale podejrzewam ,że to przez szampon z vichy przeciw wypadaniu włosów, bo zanim zaczęłam go uzywać włosy się tak nie puszyły i nie plątały. No ale postanowiłam skończyć to opakowanie.
IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy
painka127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 15:42   #543
ogolnie
Zakorzenienie

ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 15:57   #544
MonaN_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Czyżby był to wyraz niewyrażalnej radości?
MonaN_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 16:28   #545
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonaN_ Pokaż wiadomość
Czyżby był to wyraz niewyrażalnej radości?
Tak Bo pozbyłam się wreszcie tego palanta, o którym pisałam w I części wątku
Stary 2013-03-12, 16:39   #546
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak Bo pozbyłam się wreszcie tego palanta, o którym pisałam w I części wątku
Którego? Tego maminsynka?

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Anuszka Mi też ostatnio włosy bardziej wypadają i strasznie się elektryzują, są matowe, szorstkie
Od miesiąca biorę Merza i zaczęłam kurację ampułkami Vichy Neogenic
A na poprawę ich kondycji mam Biovaxa szampon i maskę do włosów suchych i zniszczonych Daję im dwa miesiące jak się nie poprawią to ścinam na pałę

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 16:40   #547
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Którego? Tego maminsynka?

Tak

nie mam innego! i nie chcę mieć.
Stary 2013-03-12, 16:46   #548
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez painka127 Pokaż wiadomość
co do Dietetyka, to dobra sprawa,ale niestety droga.. Bynajmniej ten mój.. Polecam bardzo NaturHause ,ale niestety to rzecz dla bogaczy , trezba chodzić co tydzień i przeciętnie za wizytę płaciłam 150zł. Ciekawe jest to że to co udało mi się u nich zrzucić czyli jakieś 10kg, przez 3 lata w sumie utrzymywałam ,mimo iż normalnie jadłam. Zrezygnowałam bo niestety nie stać mnie na taki interes.
Anuszka na włosy przeciw wypadaniu polecam vitapil biorę go gdzieś 3 tygodnie i włosy naprawdę dużo mniej wypadają. Poza tym dobre są wcierki do włosów olejki arganowe,tylko wybieraj takie co mają jak najmniejszą zawartość sylikonów. Poza tym używam maski mlecznej do włosów z Mila jest bardzo dobra ,ładnie wygładza włosy mniej się puszą, przy czym nie przetłuszcza włosów. Szczerze polecam. Ja też musiałam zadbać o moje włosy bo zrobiły się jakieś matowe i bardzo się puszyły, ale podejrzewam ,że to przez szampon z vichy przeciw wypadaniu włosów, bo zanim zaczęłam go uzywać włosy się tak nie puszyły i nie plątały. No ale postanowiłam skończyć to opakowanie.
U mnie czerwony szampon z Vichy powodował łupież

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Tak
A jakieś szczegóły? Czy to tajemnica? Mam nadzieję że byłaś delikatna

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Ale leniwa dziś jestem booooże...
Starłam kurze i padam na twarz już

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 16:46   #549
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Ja niby taka zarąbiście nakręcona, że jak mojego eksa spotkam to mu ach tak dowalę, dokopię i normalnie full motywacja, a jak go spotkałam ze swoją obecną lejdi to zwiewałam zwinnie niczym kot między regałami w Tesco
hahahah chciałabym to zobaczyć

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 16:55   #550
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
A jakieś szczegóły? Czy to tajemnica? Mam nadzieję że byłaś delikatna
Byłam delikatna i napisałam bez pretensji do niego, chociaż miałam wiele. Teraz już mnie to guzik obchodzi. W ogóle nie odpowiedział, widziałam tylko, że mnie pousuwał ze znajomych z wszelakich profili na jakich mnie dodał Widzicie, tak się kończy znajomość
Znajomość z nim wzbudziła we mnie dużą niechęć do randkowania...Więc na razie nie chcę nikogo mieć i to nie jest tak, że tylko tak mówię, że nie chcę...Ja tak czuję, że nie chcę...Mam nadzieję, że to nie na stałe to uczucie Na wesele sama nie chcę iść...

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
hahahah chciałabym to zobaczyć
Próbowałam "zrobić się" incognito, ale incognito nie zachowuje się chyba jak świr

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Starłam kurze i padam na twarz już
A ja zakumałam, że starłaś kurę na tarce Albo starłaś kurze dupę, nie wiem w każdym razie nie pomyślałam o KURZU, ale o KURZE
Stary 2013-03-12, 17:11   #551
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

dziewczyny nie było mnie pół dnia i miałam 3 strony do nadrobienia
ja mialam fatalny dzień....( marudzenie ciąg dalszy) byłam u lekarza i mam anginę. monia dziękuję .....więcej z tobą nie gadam. dostałam duomox za który zapłaciłam 20 zł a nie 3 zł bo mi się zniżka nie należy. pani powiedziała że gdybym miała zapalenie płuc albo oskrzeli to zniżkę bym dostała wiecie 20 zł to nie majątek ale w takim razie po co ja i mój mąż płacimy składki :conf used: wolała bym tę forsę wydać w lumpie a nie dokładać ministerstwu do wypłaty.
no a popołudniu na 16 poleciałam z 3 dzieci wózkiem przez zaspy śniegu i błota do logopedy( odam że maiłam gorączkę) normalnie wziełabym samochód ale mąż zabrał do pracy. no a więc dotarłam na miejsce a tam pani doktor pomyliła dni. i zamiast powiedzieć mi że mam przyjść w srodę to powiedziała że czeka na mnie we wtorek i z powrotem przez zaspy do domu. jutro powtórka z rozrywki. tak zmarzłam że pół godziny odtajałam w wannie
macie jeszcze jakieś pytania
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 17:11   #552
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
A o takich zaburzeniach odżywiania mówisz...
No to super że pomimo wszystko starasz się zdrowo odchudzać Bo bulimia niestety w głowie pozostaje już na zawsze...
Chodzisz to psychologa bo znowu się odezwała?
Widzę, że doczytałaś tak, dorwało mnie takie g... i teraz mam zdrowe odżywianie wyszło chyba równolegle, zaczęłam się tym interesować chyba jeszcze przed chorobą, albo może w trakcie... ale to takie moje hobby, które czasem ratowało mi tyłek - jeśli je się zdrowo i zje się za dużo - nie ma takiego ciśnienia na "pozbycie" się żarcia..

Psycholog wyszedł bardzo spontanicznie, przy okazji rozmowy z pedagogiem szkolnym. Mam parę rzeczy, z którymi powinnam się rozliczyć już daaaawno temu, bulimia jest jednym z głównych problemów, jeśli nie pierwszym.

Stary 2013-03-12, 17:14   #553
Joanna XL
Zakorzenienie

carla ach w czwartek między 11 a 12 W sumie sama nie wiem czy chce czy nie Niby ustaliłam że najpierw chce zdać ten egzamin (a przy okazji i certyfikat skoro i tak się ucze, btw anuszka no ustny normalny z niemca - cześć komunikacyjna i gadka profesjonalna), poza tym schudnąć i dopiero iść do pracy ...Mam tendencje że łapie sie za wiele rzeczy i żadnej nie robie do końca i dobrze Ale trafia się fajna szansa i pomyślałam spróbuje - ostatecznie i tak może sie nie udać ...

Pewnie nie jedna z Was uzna to za płytkie strasznie - sama tak uważam- ale schudniecie jest dla mnie bardzo ważne ... To coś czego z braku mojej konsekwencji i silnej woli nigdy mi sie nie udało dokonać a probuje od ponad 10 lat.. No i oczywiscie to mój wielki kompleks - ktory dobrze ukrywam ale nadal gdzieś tam siedzi W sumie nawet nie tyle chodzi o super figure co o zapanowanie nad swoim życiem - no a jak nad nim panować skoro nie panuje nad własnym ciałem? No i w konsekwencji boje sie podejmować wyzwania, a jeśli juz to bez wiary w sukces . co prawda wiele rzeczy mi sie udało - ale ciagle mam wrażenie że wiecej w tym szczęścia niz mojej zasługi .

Nie chciałabym również uszczęśliwiać moich potencjalnych dzieci ciagle niezadowolona , miotajaca sie miedzy lodówką a waga matka

Tak czy owak - korzystajac z tego że maz mnie z radościa utrzymuje - chciałam po kolei uporać sie z problemami (zwłaszcza że po raz pierwszy widzę realną szansę Z drugiej strony jak los chce nam zrobic prezent - to glupio odmawiać .. I tak jest lepiej niż w grudniu - wtedy bym pewnie nawet aplikacji nie wysłała
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 17:14   #554
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

milenko czytam tak twoje posty i wieje od nich dużą dawką dobrego nastawienia i motywacji. skąd ją bierzesz morze prześli mi trochę na meila
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-03-12, 17:15   #555
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
ja mialam fatalny dzień....( marudzenie ciąg dalszy) byłam u lekarza i mam anginę. monia dziękuję .....więcej z tobą nie gadam. dostałam duomox za który zapłaciłam 20 zł a nie 3 zł bo mi się zniżka nie należy. pani powiedziała że gdybym miała zapalenie płuc albo oskrzeli to zniżkę bym dostała wiecie 20 zł to nie majątek ale w takim razie po co ja i mój mąż płacimy składki :conf used: wolała bym tę forsę wydać w lumpie a nie dokładać ministerstwu do wypłaty.
no a popołudniu na 16 poleciałam z 3 dzieci wózkiem przez zaspy śniegu i błota do logopedy( odam że maiłam gorączkę) normalnie wziełabym samochód ale mąż zabrał do pracy. no a więc dotarłam na miejsce a tam pani doktor pomyliła dni. i zamiast powiedzieć mi że mam przyjść w srodę to powiedziała że czeka na mnie we wtorek i z powrotem przez zaspy do domu. jutro powtórka z rozrywki. tak zmarzłam że pół godziny odtajałam w wannie
Ja mam pytanie, ja! Za co mnie winisz
A czemu zniżki nie miałaś? Ja dałam za mój Duomox 3,20 zł
Gratuluję wyboru, widzialaś jakie wielkie te tabletki ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 17:19   #556
Joanna XL
Zakorzenienie

Przeczytałam co napisałam - i wychodzi na to że łapie mnie dół ;( Na szczęscie do sklepu mam daleko a na dworze zimno No i wizja ważenia mnie trzyma ...

Zerknełam w kalendarz i już prawie powinnam mieć @... nie jestem dobra w pms-ach i innych (na tabsach nie miewałam a tak raz na pół roku to nigdy nie zdążyłam zaczaić że to to )ale nie wykluczam ze to właśnie mnie dopadło
Stary 2013-03-12, 17:37   #557
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Widzę, że doczytałaś tak, dorwało mnie takie g... i teraz mam zdrowe odżywianie wyszło chyba równolegle, zaczęłam się tym interesować chyba jeszcze przed chorobą, albo może w trakcie... ale to takie moje hobby, które czasem ratowało mi tyłek - jeśli je się zdrowo i zje się za dużo - nie ma takiego ciśnienia na "pozbycie" się żarcia..

Psycholog wyszedł bardzo spontanicznie, przy okazji rozmowy z pedagogiem szkolnym. Mam parę rzeczy, z którymi powinnam się rozliczyć już daaaawno temu, bulimia jest jednym z głównych problemów, jeśli nie pierwszym.
fury w sumie to nic mądrego ci nie napiszę bo nigdy nie spodkałam się z tym problemem, nawet wśród znajomych. ale zawsze jestem za tym żeby z problemami z którymi nie dajemy radę sami warto udać się do specjalisty sama swojego czasu wyłapałam konkretnego doła który nie chciał sobie pójść , a do tego dowalało mnie to że ludzie postrzegali mnie jako bardzo silną kobietę i takie gadanie wszystkich to może dopaść ale nie mnie i wymagali abym nadal była silna

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Ja mam pytanie, ja! Za co mnie winisz
A czemu zniżki nie miałaś? Ja dałam za mój Duomox 3,20 zł
Gratuluję wyboru, widzialaś jakie wielkie te tabletki ?
nie denerwuj mnie to za co ja zapłaciłam 20 zł, cztżbym wyglądała na milionerę
ja monia biorę 2x po 2 tabletki

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość

Pewnie nie jedna z Was uzna to za płytkie strasznie - sama tak uważam- ale schudniecie jest dla mnie bardzo ważne ... To coś czego z braku mojej konsekwencji i silnej woli nigdy mi sie nie udało dokonać a probuje od ponad 10 lat.. No i oczywiscie to mój wielki kompleks - ktory dobrze ukrywam ale nadal gdzieś tam siedzi W sumie nawet nie tyle chodzi o super figure co o zapanowanie nad swoim życiem - no a jak nad nim panować skoro nie panuje nad własnym ciałem? No i w konsekwencji boje sie podejmować wyzwania, a jeśli juz to bez wiary w sukces . co prawda wiele rzeczy mi sie udało - ale ciagle mam wrażenie że wiecej w tym szczęścia niz mojej zasługi .

Nie chciałabym również uszczęśliwiać moich potencjalnych dzieci ciagle niezadowolona , miotajaca sie miedzy lodówką a waga matka

Tak czy owak - korzystajac z tego że maz mnie z radościa utrzymuje - chciałam po kolei uporać sie z problemami (zwłaszcza że po raz pierwszy widzę realną szansę Z drugiej strony jak los chce nam zrobic prezent - to glupio odmawiać .. I tak jest lepiej niż w grudniu - wtedy bym pewnie nawet aplikacji nie wysłała
asiu masz zadanie domowe , od dzisiaj pracujesz nad podniesieniem własnej wartości i to rozkaz..........nie żadne pitu pitu
pokochaj siebie taką jaką jesteś i oczywiście dąż do celu. ale to nie waga wpływa na to czy jesteć fajną babką czy nie a jeśli ktoś tak uważa to niech spada na szczaw

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Kwiatuszek, Ty masz takie waziutkie biodra? Jak Ty te dzieci rodzilas ;p to ja mam wielka dupe przy Tobie xD
kurka tak mnie to zaintrygowało że poszłam się zmierzyć i inaczej wyjść nie chce 98 cm na wysokości bioder
ale wiecie dziewczyny ja startowałam ze 120 cm..........i po tych -15 kg zostało 98

a dzieci jak widać dałam radę urodzić

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

jasne cały dzień bajdolą a jak ja jestem na necie to cisza jak makiem zasiał

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

aśka widzę cię odzywaj się ale już
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-03-12, 17:43   #558
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
fury w sumie to nic mądrego ci nie napiszę bo nigdy nie spodkałam się z tym problemem, nawet wśród znajomych. ale zawsze jestem za tym żeby z problemami z którymi nie dajemy radę sami warto udać się do specjalisty sama swojego czasu wyłapałam konkretnego doła który nie chciał sobie pójść , a do tego dowalało mnie to że ludzie postrzegali mnie jako bardzo silną kobietę i takie gadanie wszystkich to może dopaść ale nie mnie i wymagali abym nadal była silna

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

ja monia biorę 2x po 2 tabletki

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

asiu masz zadanie domowe , od dzisiaj pracujesz nad podniesieniem własnej wartości i to rozkaz..........nie żadne pitu pitu
pokochaj siebie taką jaką jesteś i oczywiście dąż do celu. ale to nie waga wpływa na to czy jesteć fajną babką czy nie a jeśli ktoś tak uważa to niech spada na szczaw

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

kurka tak mnie to zaintrygowało że poszłam się zmierzyć i inaczej wyjść nie chce 98 cm na wysokości bioder
ale wiecie dziewczyny ja startowałam ze 120 cm..........i po tych -15 kg zostało 98

a dzieci jak widać dałam radę urodzić

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

jasne cały dzień bajdolą a jak ja jestem na necie to cisza jak makiem zasiał
Hihi - to nic osobistego - bo ja też tak miewam

Co do samooceny - nie jestem tak naiwna by myśleć ze niższa waga rozwiąże moje inne problemy ... Chodzi o to że potrzebuje sukcesu na tym polu aby uwierzyć we własna silną wole i konsekwencję Na zasadzie skoro poradziłam sobie z żarciem to poradze sobie z XYZ Poza tym nie oszukujmy się - jak nas widzą tak nas piszą ... Nie chce wiecej być zapamiętywana jako "ta gruba dziewczyna" czy juz raczej "baba"....

Powiedzmy że robie porządek w swoim życiu - problem z wagą mam najdłużej i najbardziej mi dokuczał ... Więc jest pierwszy na mojej liście w sumie w tym punkcie wszystko zależy ode mnie - więc poniekąd to dobry poczatek
Stary 2013-03-12, 17:44   #559
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
ja monia biorę 2x po 2 tabletki[COLOR="Silver"]
Ja też tak biorę. Jutro przedostatnia tura. Już nie mogę tego zdzierżyć
Może lekarz Ci nie wypisał recepty na refundację?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 17:46   #560
Joanna XL
Zakorzenienie

No przecież pisze, pisze ... A że nie idzie to za szybko - cóż efekty systemu edukacji

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

ogolnie a dlaczego ty udajesz że cie nie ma jak jesteś ? no chyba że kogoś/coś szpiegujesz ... i działasz incognito
Stary 2013-03-12, 17:48   #561
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
ogolnie a dlaczego ty udajesz że cie nie ma jak jesteś ? no chyba że kogoś/coś szpiegujesz ... i działasz incognito
Bo na wizażu jest taka opcja "Udawaj, że cię nie ma"
Stary 2013-03-12, 18:11   #562
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
aśka widzę cię odzywaj się ale już
rany boskie..... to chyba nie do mnie

ja dzisiaj grzecznie..... mąż na obiad zrobił pizzę, ale taką swoją z mąki razowej.... zjadłam jeden kawałek, zaczęłam drugi i.... nie dałam rady więc nie wciskałam w siebie tylko odpuściłam.....
kawałki pizzy małżowej sa mniej więcej wielkości 15x6cm...więc wcale nie sa wielkie ale powiedzmy ze półtora takiego kawalątka dało mi rade

ja was prosze.... nie piszcie o anginach bo mnie gardło zaczyna boleć

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 18:44   #563
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Przeglądałam zdjęcia z Klubu i Milence muszę posłodzić
Ile kg poszło od grudnia do teraz? Na zdjęciach widać różnicę, szczególnie w brzuszku i na buźce A resztę żeś pozakrywała

Wiecie co. Ja też ma jakiegoś dietowego doła, ale nic nie mówiłam. Od ponad tygodnia...Waga ledwo co rusza...Nie ćwiczę i chyba odpuszczę, bo serio mnie bolą plecy od dłuższego czasu i nie chcę żeby znowu mi coś trachnęło...Czekam na ciepełko, żeby można wyjść na rower i spacer, bo w takiej pogodzie to nawet spaceru mi się nie chce...A może potem i do pracy rowerem pojeżdżę, zobaczymy. W każdym razie dolinę mam wewnętrznie
Dziekuje Fajnie uslyszec cos milego Hmmm... duzo nie schudlam 3-4kg chyba a brzuch i reszta to zasluga Ewki Chodakowskiej
Jeju wszyscy dzisiaj naokolo sie doluja pogoda... wiosno przybywaj!!!!!
Cytat:
Napisane przez painka127 Pokaż wiadomość
.
ILE?????????????????????? ? ja place 100 zl na miesiac! O natur hause slyszalam same zle opinie, przynajmniej o tym w Glogowie... cena mnie przeraza 150 zl na tydzien to taniej by bylo, jakby K. zamknal lodowke na klodke
Cytat:
zadych pytan... ja poprostu bym sie rozlozyla w domu w lozku wyrazy podziwu!
Cytat:
milenko czytam tak twoje posty i wieje od nich dużą dawką dobrego nastawienia i motywacji. skąd ją bierzesz morze prześli mi trochę na meila
Nie wiem? za oknem snieg, nie mam pracy, dieta ledwo ledwo. Moze poprostu takie dobre dni mam, bo wiem, ze ciezka praca mozna do czegos dojsc. Schudlam juz 14 kg wiec czemu kolejnych 13 bym nie miala schudnac? Glowa do gory i jedziemy dalej No i oczywiscie nie osiadamy na laurach Gdybym mogla, uwierz - kazdej bym wyslala szczegolnie Furry a Tobie zdrowka

Nie bylo mnie kilka h a tu tyle do czytania. Ogladacie wybory papieza? czarny dym. Zrobilam obiad na jutro, bo jutro wyprawa do urzedu skarbowego na miasto, a pozniej mi sie nie bedzie chcialo.
Dzis na koncie mam chodakowska i skalpel i A6W Zaraz koalcyjka jak u Was wieczor?

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 18:57   #564
ogolnie
Zakorzenienie

Milenka mówiłam, że będzie zadyma w Rzymie

U mnie z dietą od wczoraj też nie klawo, dziś nie bardzo trzymałam się grafiku Głupia picza ze mnie, bo usprawiedliwiam się @, który dostanę za parę dni
Stary 2013-03-12, 19:12   #565
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
No własnie, gdzie Wy te biodra mierzycie? Bo ja podałam najszersze miejsce, na wys. posladkow

Stary 2013-03-12, 19:18   #566
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie, gdzie Wy te biodra mierzycie? Bo ja podałam najszersze miejsce, na wys. posladkow
pewnie tam gdzie są biodra:p
Stary 2013-03-12, 19:22   #567
Beatagr3
Zadomowienie

Cytat:
Hihi - to nic osobistego - bo ja też tak miewam

Co do samooceny - nie jestem tak naiwna by myśleć ze niższa waga rozwiąże moje inne problemy ... Chodzi o to że potrzebuje sukcesu na tym polu aby uwierzyć we własna silną wole i konsekwencję Na zasadzie skoro poradziłam sobie z żarciem to poradze sobie z XYZ Poza tym nie oszukujmy się - jak nas widzą tak nas piszą ... Nie chce wiecej być zapamiętywana jako "ta gruba dziewczyna" czy juz raczej "baba"....

Powiedzmy że robie porządek w swoim życiu - problem z wagą mam najdłużej i najbardziej mi dokuczał ... Więc jest pierwszy na mojej liście w sumie w tym punkcie wszystko zależy ode mnie - więc poniekąd to dobry poczatek
Co do samooceny to mam podobnie - ale jedynie jeżeli chodzi o kontakty z ludzmi, jakoś ta moja nadwaga mi przeszkadza, chłopaka nie mam i ta właśnie tą wagę obwiniam.

A co do samooceny intelektualnej to mam bardzo wysoką, aż za wysoką. Ale to dlatego, że mam wrażenie iż ode mnie więcej wymagają. W sensie ja zawsze dobrą uczennicą byłam, paski na świadectwach itp. bez większego wysiłku i tak na prawdę to sama nie wiedziałam przez to na co się ukierunkować, bo wszystkie przedmioty mi szły dobrze. Teraz mam 21 lat i czasami mam wrażenie, że niektórzy mi robią wyrzuty np. jakbyś od razu poszła na studia to już byś była daleko itp. Wkurza mnie to.

A co do diety, to dzisiaj dobrze, nie było grzeszków, ale nie chcę nawet mówić ile mój tata słodyczy przywiózł z niemiec
Stary 2013-03-12, 19:39   #568
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
pewnie tam gdzie są biodra:p
ja tez tak mierze, gdzie poslady, a nawet udziska-najszersze miejsce ;p
tak jak wy macie kompleks najgrubszej w klasie tak ja mialam jedna z najwyzszych w klasie ;/

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2013-03-12 o 19:42
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 19:59   #569
ogolnie
Zakorzenienie

Chciałam coś napisać, ale nie wiem jak
Może po prostu prześpię się i mi przejdzie ta dolina albo co...Może wypłakać się trzeba, bo się nazbierało...
Stary 2013-03-12, 20:24   #570
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez tak mierze, gdzie poslady, a nawet udziska-najszersze miejsce ;p
tak jak wy macie kompleks najgrubszej w klasie tak ja mialam jedna z najwyzszych w klasie ;/
ja się mierzę tam gdzie czuje kości biodrowe. Na tylku nie mierzę, bo akurat mam płaski:p ja na szczęście najgrubsza w klasie nie byłam

Ktoś gra na gitarze aż w chałupie u mnie słychać

Ogólnie wypłacz się... To zawsze pomaga...

Milenko, pisałam do mojego wojewódzkiego NFZtu o tą skórę. Dostałam odpowiedź że nie refundują operacji plastyki estetycznej.

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości