|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#30241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
![]() a to z polędwicą niezłe ![]() papa
|
|
|
#30242 |
|
Zakorzenienie
|
łeee co tu takie pustki
dziś sie dowiedziałam że na całą szkołe mature rozszerzoną z anglika piszemy tylko ja i kumpel z klasy nieźle ktoś ma tu chyba duże ambicje i nie będe pokazywać palcem a najlepiej było na przerwie, siedze sobie w ławce, nagle kolega sie odwraca i mówi że głos mu sie podniósł ( lubi sobie pośpiewać ) że umie też tańczyć i pisze wiersze ja tak sie patrze na kumpele i mówie do niej : " tyy, patrz, ideał " obie leżałysmy pod ławką ze śmiechu przez dobrą chwile
|
|
#30243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak mozesz ale przynajmnie porawił mi sie humorek
|
|
#30244 |
|
Wtajemniczenie
|
Moze z okazji urodzin Torres dam dla talci pare fot z nim
![]() 2 avki z nim i 1 Lahma Chyba sie nie załadowały ale moze tu beda http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1174421590 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1174421590 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1174421590
|
#30245 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i tak juz dwa razy przekladana XDnie sprawdzalam tego edytowania bo juz mialam pisac petycje ![]() Cytat:
zarzuć jakąś plażą ....szwajnsztajga podolska prosi ja dzis obejrzalam 10 i 11 II serii...jeszcze 8 + 20. w trakcie sciagania ![]() powoli do przodu...masa nauki skutecznie utrudnia mi dobrniecie do konca...chociac, moze to i lepiej bo co ja bede ogladac jak juz wszystkie wyogladam? ;]Cytat:
u ciebie policaja... a u mnie jutro biuro detektywistyczne xD hihihihi...opowiem wam co bylo ostatnio mielismy prokuratora... ale byl raczej nieciekawy xD moze teraz nam sie trafi jakis przystojny detektyw ;Pooooooo fajnie... tylko jakby mial przykrotkie spodnie czy cos? XDCytat:
![]() za twja maturke ![]() nom ja to naprawde juz wysiadam...zamiast ideal to przeczytlam pedał XD i nawet mi pasowalo do calosci twojej wypowiedzi... az sie pozniej skapowalam, ze slepne coz... wymeczona jestem niesamowicie... jutro ide na tą klasowe, wracam i spie XD mowie wam...si ja gerlsy... do zoba wkrotce ;P
|
|
|
#30246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#30247 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam dodac mojego njusa
LM: Kahn chce przeprosić lekarza PAP | 2007.03.20 14:45 (fot. AFP) Kapitan Bayernu Monachium Oliver Kahn przyznał się do niestosownego zachowania i liczy, że będzie mógł przeprosić lekarza, którego obraził podczas losowej kontroli antydopingowej po meczu piłkarskiej Ligi Mistrzów z Realem Madryt. Spotkanie zakończyło się zwycięstwem Bayernu 2:1. Po spotkaniu na kontrolę poproszeni zostali Kahn oraz Lucio. Zdaniem UEFA obaj złamali "podstawowe zasady dobrego postępowania". W czwartek sprawą zajmie się komisja dyscyplinarna. Żaden z graczy Bayernu nie chciał ujawnić szczegółów zdarzenia. Media informują jedynie, że lekarz został znieważony przez piłkarzy. Władze Bayernu obawiają się, że Kahn i Lucio mogą nie zagrać w ćwierćfinałowych meczach z AC Milan. Byłoby to dodatkowe osłabienie dla drużyny - zawieszony na oba spotkania jest bowiem Mark van Bommel. no tylko tego nam brakowalo na LM... nie dosc, ze dupy dajemy w lidze to jeszcze mamy stracic szanse na kolejny puchar? o nie... ok lece ![]() aaaa... i w weekend pokombinuje cos to wam pokaze moze te skany z bravo sport dojczland ;P jakie tam kawaly piszą nawet o poldim i szwajnim...albo komiksy xD a no i kilka fotek dzis znalezionych :P baaa... nawet jedna z dzisiaj swiezutka
|
|
#30248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj dzięki widzę jedna nawet z gayfubolistas mykam |
|
|
|
|
#30249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze sie beda podobac bo mi tak
|
|
#30250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie tego bylo mi dzis trzeba opalone cialka..polnagie hehehea ja wlasnie znalazlam foty z dzisiaj... z hannoweru ciekawe co chlopaki tam robili (Z roznych dni f'kors ;P)i juz rili rili lece ![]() mam tez nowe foty z meczu z frankfurtem...ale jutro dam
|
|
|
#30251 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
. U mnie dzisiaj było 13 stopni, słoneczko i brak wiatru, cudna pogoda |
|
|
|
#30252 |
|
Konto usunięte
|
A ja Wam przeszkodzą na chwilę w rozmowach
![]() Mam pytanko. Oleczka, Ty pisałaś u nas w wątku, że bilety już do Was idą. Dostałaś jakiegoś maila w związku z tym? ![]() Aaa i jeszcze jedno. Talcia, Ty się na nas obraziłaś? Że już nie piszesz na ebisiowym wątku?
|
|
|
|
#30253 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3966233]A ja Wam przeszkodzą na chwilę w rozmowach
![]() Mam pytanko. Oleczka, Ty pisałaś u nas w wątku, że bilety już do Was idą. Dostałaś jakiegoś maila w związku z tym? ![]() Aaa i jeszcze jedno. Talcia, Ty się na nas obraziłaś? Że już nie piszesz na ebisiowym wątku? [/QUOTE]Hejka Luncia widze ze juz humor lepszy ![]() Słońce akcje boskie ![]() Magda dałabym dużo żeby być na miejscu tego dzieciaczka co ma foty z trzema fajnymi panami ![]() Izka twoje foty miodzio ![]() Dostałam maila że bilety zostały wysłane 19ego i że w przeciągu dwóch dni mają dojść, jak nie dojdą należy skontaktować się z przedstawicielem firmy kurierskiej. sprzawdizłam statsu przesylki i pisze ze zostala wczoraj o 14.50 odebrana przez mojego tate, tylko sek w tym ze on jeszczez jej nie odebral
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#30254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzien wiosny dzis... a umnie szaro buro i ponuro dobrze, ze chociaz juz po lekcjach Cytat:
XD mam wiecej fotek z tej imprezy ale dodam wieczorkiem teraz ide chyba przemecze kilka odcinkow prisona poki mam wolne ;P
|
|
|
#30255 | ||||
|
Zakorzenienie
|
eee tak mi sie jakoś przeczytało
![]() Cytat:
ale nie powiem, rajcuje mnie to że jako jedna z dwóch osób na całą szkołe zdaje ten angilk ![]() tyyyy a wiesz ze na niego mówią własnie pedał ![]() ale on jest normalny, hetero ... chyba Cytat:
![]() to dobrze że chce przeprosić 1 - jak łapki fajnie wyciągnął :lo: Cytat:
Cytat:
ja *******e z taką wiosną u mnie tak deszcz pada, dosłownie leje wróciłam cała przemoczona ![]() rano miałam godzine wych. i wychowawczyni znowu mnie zagadała ... że nie dzwoniła do mojej mamy, ale widzi że coś sie dzieje, że ciągle chodze taka smutna, że nie wiem co sie wokół mnie dzieje i że to już zupełny odlot ... i że jak coś sie dzieje to moge jej powiedzieć, pogadać z nią żeby później nie było problemów ( sugerowała samobójstwo ) powiedziałam jej że jest ok i że dam sobie sama z tym rade .... kurcze nie sądziłam że to aż tak widać, skoro nauczyciele już widzą .... może rzeczywiscie ostatnio nie mam za bardzo powódów by sie uśmiechać ( przez tą sytuacje z Mateuszem ) i jeszcze osoby z klasy, z którymi nie mam większego kontaktu sugeruja mi psychologa, bo też widzą że cos sie dzieje ... nie umiem udawać że wszystko jest ok, kiedy moje serce krwawi, kiedy Mateusz nie chce mi nic wyjaśnić, nie chce sie spotkać, ignoruje mnie zupełnie nie dam rady tak dalej jest coraz gorzej miałam sie spotkać sie dziś z nim ale chyba znowu nici nie dość że nie odpisuje, to jeszcze chyba nie ma dziś lekcji z okazji I dnia wiosny i pewnie nie przyjedzie do miasta pogadałam dziś z koleżanką o tej całej sytuacji, wreszcie sie wygadałam i ona radziła mi żebym dała mu przez jakiś czas spokój, żeby sam sie odezwał ... dobra że to już tak dwa tygodnie trwa i jeśli tego nie wyjaśnimy to ja zwariuje i wkońcu mnie do psychiatryka zabiorą :/ nie potrafie przestać o tym myśleć, i przez to siedze na lekcjach taka smutna i odległa, i tylko sie tym zadręczam i nauczyciele to widzą
|
|
|
#30256 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam zabiegany tydzień, a tak na prawdę, to nic konkretnego się dzieje , nie wiem jak to jest możliwe
![]() Ola- powinniście interweniować w tej firmie kurierskiej jeśli jest napisane, że ktoś bilety odebrał, a tak nie było ![]() dziewczyny za Was |
|
|
|
#30257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tata już do nich dzownił i koło 14-15 mają być bilety ![]() Za was
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#30258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w ogole chłopaki wymiatają ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3966233]A ja Wam przeszkodzą na chwilę w rozmowach ![]() Mam pytanko. Oleczka, Ty pisałaś u nas w wątku, że bilety już do Was idą. Dostałaś jakiegoś maila w związku z tym? ![]() Aaa i jeszcze jedno. Talcia, Ty się na nas obraziłaś? Że już nie piszesz na ebisiowym wątku? [/quote]no coś Ty nie wiem sama tak jakoś obiecuję poprawę ![]() Cytat:
za wiosnę Cytat:
Ola musicie to wyjaśnić za nas |
|||
|
|
|
#30259 |
|
Zakorzenienie
|
witam
Uff ![]() No wiec bylo bardzo fajnie tylko pogoda nie dopisala deszcz padal w szkole loty byly, zesmy sie z dziewczynami odpicowaly a wszyscy na nas taki loook czulam sie jak gwiazda filmowa najpierw wpadamy do szkoly to biegiem bo ten deszcz padal a my w spodniczkach i baletkach no ale ide powiesic te kurtki, i normalnie az mi sie lapy trzesly i sie balam zeby tylko nic nie odwalic bo czulam na sobie jego wzrok ![]() potem ubralam kapelusz taki slomiany z przyczepionymi kwiatami i wchodzimy na sale, patrzymy kto jest i patrze Majkel siedzi na lawce, no to my sobie tak stanelysmy na widoku i on mnie nie widzial bo mial glowe odwrocona, no i ja sie tak na niego patrze, a on w pewnej chwili ten leb odwrocil i tak sie patrzal jakby ducha zobaczyl komicznie to wygladalo potem gral w hokeja to na bramce stal ![]() no i my sobie tak stoimy, ja w tym kapeluszu w pewnej chwili kolezanka mnie szturcha i mowi "Olkaaa patrz" ja patrze Wojtus idzie, no to dziendobry, usmieszek potem stal kolo nas i tak sie popatrzal na te nasze 'gadzety" i sie usmiechnal Mateusz byl caly czas na korytarzu, nie wchodzil na sale zawsze jak wychodzilam to sie gapil a mi bylo glupio tak spojrzec mu w oczy, potem stal z kolega przy scianie i ja szlam z kolezanka i tak sie mu w oczy patrzalam , a ona mu czesc powiedziala, no to kulturalny odpowiedzial a nie ten Majkel ale moze jutro?potem byl ten "mini plejboj szoł" to sie posluchalo muzyki i wybory miss wiosny wygral taki chlopak z 3 klasy co go przebrali za kobiete, super wygladal Ogolem przyjemnie bylo
|
|
|
|
#30260 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeee przed chwila moje bilety do mnie dotarly
|
|
|
|
#30261 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#30262 |
|
Zakorzenienie
|
http://sport.onet.pl/0,1248713,1506574,wiadomosc.html
nieeeeeeee tyle czekałam na te mecze biedny Ebi
|
|
|
|
#30263 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3971989]Ja też już mam swoje
Ola! Przyszłam się pochwalić. Mam fotke z Borucem I z innymi [/quote]świetne widziałam na Ebisiowym
|
|
|
|
#30264 |
|
Zakorzenienie
|
upijam się na smutno
|
|
|
|
#30265 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny Viktoria przez duże V !!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() już szłam na korki z anglika i nagle dostałam esa od Mateusza napisał że siedzi w barze i jak chce pogadać to moge przyjść no i ja odrazu zmieniłam kierunek drogi i poszłam do niego no i w końcu powiedział mi o co chodzi ... jego mama jest w szpitalu i jutro będzie wiadomo co dalej no i oczywiście on nic nikomu nie mówił, jak to typowy facet tylko trzymał to w sobie i tak sie zadręczał no ale w końcu pogadaliśmy o tym i wogóle o wszystkim i znowu jesteśmy razem dalej pytał czy mi tak na nim zależy i że inna już by sobie dawno odpuściła a ja własnie nie i teraz widzi że ja go naprawde kocham
|
|
#30266 |
|
Zakorzenienie
|
ehh wiecie, myśle że naprawde warto walczyć o swoje szczęście, nie poddawać sie, cokolwiek by sie działo
bo kiedy sie poddajemy to szczęście sie od nas odwraca ... a kiedy własnie walczymy, aż do utraty sił to można wygrać tą walke ... kurcze nawet nie sądziłam że będe mieć tyle sił by walczyć ... kiedyś pewnie bym sobie odpuściła i cierpiała w samotności ale teraz sie zmieniłam myśle że to cierpienie mnie zmieniło i to chyba prawda że co mnie nie zabije to mnie wzmocni bo jeśli coś sie przeżyło, wygrało to później nie ma możliwości żeby przegrać ehh znowu jestem przeszczęśliwa
|
|
#30267 |
|
Zakorzenienie
|
ojej Talciu tak mi przykro
wiem jak to jest jak sie czeka na mecz i nagle okazuje sie że ta najważniejsza osoba nie gra ale nie martw sie, będą jeszcze inne mecze
|
|
#30268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż mi sie przypominają moje młodzieńcze lata i te moje miłostki czuje sie jakbym była baaardzo stara bo to było tak dawno ![]() ![]() a własnie, dziś sie wkurzyłam na ochrone przed barem bo nigdy nie robili iżadnych problemów a dziś mi wyskakują : " dowód prosze " a ja nic, twardo ide dalej a ci właściciela zawołali ja sie wk** i wyciągnęłam ten dowód ( to jaieś szczęście że go akurat dziś miałam przy sobie bo nigdy nie nosze ) no i wreszcie mnie wpuścili idioci ale sie wkurzyłam, wypsnęło mi sie nawet k** nie żebym była jakaś agresywna
|
|
|
#30269 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3971989]Ja też już mam swoje
Ola! Przyszłam się pochwalić. Mam fotke z Borucem I z innymi [/QUOTE]Dawaj tą fote!!! Matko!!! gdzie ich dorwalas? jak zagadalas? SZYBKO GADAJ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No i super!! widzisz po raz kolejny mowilam ci co masz robic i wyszlo ![]() och jak ja bym chciala zeby tez z Mateuszem tak wyszlo
|
|||
|
|
|
#30270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
super że się wyjasniło wme ale tak mi zależało i Ebi tak się cieszyła na te mecze mówili w TVP że ma pęknięte żebro biedaczek a Kuszczak chyba se pasemka walnął
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

Był z kolegą, siedzieli blisko i wszystko słyszałam co gadali
Wyciągnęła z torby jakieś mięso i do mnie mówi, że to polędwica szczecińska, kupiła za 15 zł, że bardzo się opłacało
Myślałam, że nie wy3mam ze śmiechu
dziś sie dowiedziałam że na całą szkołe mature rozszerzoną z anglika piszemy tylko ja i kumpel z klasy
nieźle 
ale przynajmnie porawił mi sie humorek
a i tak juz dwa razy przekladana XD
ja dzis obejrzalam 10 i 11 II serii...jeszcze 8 + 20. w trakcie sciagania 

. U mnie dzisiaj było 13 stopni, słoneczko i brak wiatru, cudna pogoda 

nie dość że nie odpisuje, to jeszcze chyba nie ma dziś lekcji z okazji I dnia wiosny i pewnie nie przyjedzie do miasta