Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 1009 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-20, 20:07   #30241
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość
Qrczęę, zapomniałam napisać o najważniejszym akcencie tego dnia

Dziś wracając ze szkoły jechałam w autobusie z tym chłopakiem podobnym do Crisa Był z kolegą, siedzieli blisko i wszystko słyszałam co gadali Ten a'la Cris psikał dezodorantem, bo mu w autobusie smierdziało.. ładnego zapachu używa Gadał koledze np że wygrali w meczu piłki noznej z kimś tam. A ja co chwilę na niego spoglądałam, tak, żeby nie widział Później usiadła obok mnie jakaś babcia i mi ich zasłoniła Wyciągnęła z torby jakieś mięso i do mnie mówi, że to polędwica szczecińska, kupiła za 15 zł, że bardzo się opłacało Myślałam, że nie wy3mam ze śmiechu

Dobra, lecę z psem na spacer. Do jutra
gratuluje takich widoków

a to z polędwicą niezłe

papa
Stary 2007-03-20, 20:33   #30242
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

łeee co tu takie pustki dziś sie dowiedziałam że na całą szkołe mature rozszerzoną z anglika piszemy tylko ja i kumpel z klasy nieźle ktoś ma tu chyba duże ambicje i nie będe pokazywać palcem

a najlepiej było na przerwie, siedze sobie w ławce, nagle kolega sie odwraca i mówi że głos mu sie podniósł ( lubi sobie pośpiewać ) że umie też tańczyć i pisze wiersze ja tak sie patrze na kumpele i mówie do niej : " tyy, patrz, ideał " obie leżałysmy pod ławką ze śmiechu przez dobrą chwile
Stary 2007-03-20, 20:43   #30243
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość

ehhh pogoda zmienna jest

oszzzz przeczytałam zamiast grają - geje i myśle : co Fifi gejem

Wiesz co jak mozesz ale przynajmnie porawił mi sie humorek dzieki

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 21:12   #30244
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Moze z okazji urodzin Torres dam dla talci pare fot z nim
2 avki z nim i 1 Lahma
Chyba sie nie załadowały ale moze tu beda
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1174421590
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2783341660.jpg (19,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2783341928.jpg (20,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2783300532.jpg (20,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 37436171902894039.jpg (39,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2783316165a.jpg (68,7 KB, 2 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2007-03-20, 21:28   #30245
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
a ja jutro mam tylko1 godzinkę potem idziemy do domu kultury na WAGAROWISKO a potem do kościoła he he

EDIT: co wy gadacie opcja edytowania działa
a ja mam 3 godziny w szkole... pewnie bysmy nei poszli...ale niestety klasowka z biologii sama sie nie napisze a i tak juz dwa razy przekladana XD
nie sprawdzalam tego edytowania ale skoro mowisz... to dobrze bo juz mialam pisac petycje

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Jedna mila rzecz to ze fotki fifka z meczu jak sie przygladał jak chłopaki graja wstawili mniemam ze z tego ostatniego
ciagle boczkiem...aszzz.... nie pokaza pieknej mordziaczki zarzuć jakąś plażą ....szwajnsztajga podolska prosi

Cytat:
ja zaczęłam już 2 serię PB
ja dzis obejrzalam 10 i 11 II serii...jeszcze 8 + 20. w trakcie sciagania
powoli do przodu...masa nauki skutecznie utrudnia mi dobrniecie do konca...chociac, moze to i lepiej bo co ja bede ogladac jak juz wszystkie wyogladam? ;]

Cytat:
A u nas dzisiaj była policja Bo policja ze Słupska wygrała jakiś konkurs krajowy na program o przestępczości i wybrali naszą szkołę, żeby u nas takie lekcje przeprowadzić. A, że nasza dyrka uczy nas polskiego to wybrała naszą klasę na spotkanie I dzisiaj nie mieliśmy dzięki temu kilku lekcji. Bardzo ciekawe filmiki nam puszczali o wypadkach drogowych.. drastyczne prawdziwe sceny, zdjęcia jak np facet miał zmiażdżoną głowę całą we krwi I 3 kamerzystów było i pokażą nas w tvp podobno, tylko nie wiem kiedy. Ale mnie tam raczej nie będzie widać, bo z kol. usiadłyśmy sobie na końcu sali obok dyrektorki Kilka osób z klasy się wypowiadało. Było bardzo ciekawie:

A jutro pierwszy dzień wiosny, a my musimy być na lekcjach, bo dyrekcja sobie tak wymyśliła. Nawet nie możemy być na koncercie charytatywnym dla jakiejś dziewczyny niepełnosprawnej ze szkoły
no no...
u ciebie policaja... a u mnie jutro biuro detektywistyczne xD hihihihi...opowiem wam co bylo
ostatnio mielismy prokuratora... ale byl raczej nieciekawy xD moze teraz nam sie trafi jakis przystojny detektyw ;P

Cytat:
Mam jeszcze pare fotek z zakupów Crisa w różowym
ooooooo fajnie... tylko jakby mial przykrotkie spodnie czy cos? XD

Cytat:
łeee co tu takie pustki dziś sie dowiedziałam że na całą szkołe mature rozszerzoną z anglika piszemy tylko ja i kumpel z klasy nieźle ktoś ma tu chyba duże ambicje i nie będe pokazywać palcem

a najlepiej było na przerwie, siedze sobie w ławce, nagle kolega sie odwraca i mówi że głos mu sie podniósł ( lubi sobie pośpiewać ) że umie też tańczyć i pisze wiersze ja tak sie patrze na kumpele i mówie do niej : " tyy, patrz, ideał " obie leżałysmy pod ławką ze śmiechu przez dobrą chwile
nom kolejny geniusz nam sie zrodzil
za twja maturke inglsz łumen gerl nam sie szykuje

nom ja to naprawde juz wysiadam...zamiast ideal to przeczytlam pedał XD i nawet mi pasowalo do calosci twojej wypowiedzi... az sie pozniej skapowalam, ze slepne

coz... takie małe chluśniątko i lece spac wymeczona jestem niesamowicie... jutro ide na tą klasowe, wracam i spie XD mowie wam...
si ja gerlsy... do zoba wkrotce ;P

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 21:28   #30246
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Qrczęę, zapomniałam napisać o najważniejszym akcencie tego dnia

Dziś wracając ze szkoły jechałam w autobusie z tym chłopakiem podobnym do Crisa Był z kolegą, siedzieli blisko i wszystko słyszałam co gadali Ten a'la Cris psikał dezodorantem, bo mu w autobusie smierdziało.. ładnego zapachu używa Gadał koledze np że wygrali w meczu piłki noznej z kimś tam. A ja co chwilę na niego spoglądałam, tak, żeby nie widział Później usiadła obok mnie jakaś babcia i mi ich zasłoniła Wyciągnęła z torby jakieś mięso i do mnie mówi, że to polędwica szczecińska, kupiła za 15 zł, że bardzo się opłacało Myślałam, że nie wy3mam ze śmiechu

Dobra, lecę z psem na spacer. Do jutra
ale akcja sikam
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 21:32   #30247
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

zapomnialam dodac mojego njusa

LM: Kahn chce przeprosić lekarza
PAP | 2007.03.20 14:45

(fot. AFP)
Kapitan Bayernu Monachium Oliver Kahn przyznał się do niestosownego zachowania i liczy, że będzie mógł przeprosić lekarza, którego obraził podczas losowej kontroli antydopingowej po meczu piłkarskiej Ligi Mistrzów z Realem Madryt.

Spotkanie zakończyło się zwycięstwem Bayernu 2:1. Po spotkaniu na kontrolę poproszeni zostali Kahn oraz Lucio. Zdaniem UEFA obaj złamali "podstawowe zasady dobrego postępowania". W czwartek sprawą zajmie się komisja dyscyplinarna.

Żaden z graczy Bayernu nie chciał ujawnić szczegółów zdarzenia. Media informują jedynie, że lekarz został znieważony przez piłkarzy.

Władze Bayernu obawiają się, że Kahn i Lucio mogą nie zagrać w ćwierćfinałowych meczach z AC Milan. Byłoby to dodatkowe osłabienie dla drużyny - zawieszony na oba spotkania jest bowiem Mark van Bommel.

no tylko tego nam brakowalo na LM... nie dosc, ze dupy dajemy w lidze to jeszcze mamy stracic szanse na kolejny puchar? o nie...

ok lece
aaaa... i w weekend pokombinuje cos to wam pokaze moze te skany z bravo sport dojczland ;P
jakie tam kawaly piszą nawet o poldim i szwajnim...albo komiksy xD

a no i kilka fotek dzis znalezionych :P baaa... nawet jedna z dzisiaj swiezutka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fra_fcb_06_get_170307.jpg (19,8 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fra_fcb_09_get_170307.jpg (23,0 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg podolskiinterview117439qw7.jpg (70,1 KB, 2 załadowań)

Stary 2007-03-20, 21:36   #30248
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Moze z okazji urodzin Torres dam dla talci pare fot z nim
2 avki z nim i 1 Lahma
Chyba sie nie załadowały ale moze tu beda

oj dzięki

widzę jedna nawet z gayfubolistas

mykam
Stary 2007-03-20, 21:43   #30249
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
ciagle boczkiem...aszzz.... nie pokaza pieknej mordziaczki zarzuć jakąś plażą ....szwajnsztajga podolska prosi

Mialam sobie juz isc ale specjanie dla ciebie zarzuce plaza

Mam nadzieje ze sie beda podobac bo mi tak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 700.jpg (90,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 701.jpg (30,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 703.jpg (55,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 702.jpg (52,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 704.jpg (82,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 705a.jpg (117,8 KB, 3 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2007-03-20, 21:56   #30250
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Mialam sobie juz isc ale specjanie dla ciebie zarzuce plaza

Mam nadzieje ze sie beda podobac bo mi tak

wlasnie tego bylo mi dzis trzeba opalone cialka..polnagie hehehe

a ja wlasnie znalazlam foty z dzisiaj... z hannoweru ciekawe co chlopaki tam robili w kazdym razie fotki wyszly boskie... ;P podo ma nowa kurtke i sie chwali...bo juz drugi raz w tym tygodniu ją na fotkach widze (Z roznych dni f'kors ;P)

i juz rili rili lece
mam tez nowe foty z meczu z frankfurtem...ale jutro dam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_3aa422c7bbd3bfc5a83b3550f35747af.jpg (29,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_16b71e2163312be52037dd27a1ded743.jpg (31,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_1126905d47efa8b55164ef8e10632473.jpg (50,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_d89aeba798e4ff33e92f19f6f9a32309.jpg (32,0 KB, 3 załadowań)

Stary 2007-03-20, 22:35   #30251
Gosiak84
Zadomowienie

Hej dziewczyny . Wybaczcie, że dzisiaj nie odpowiem na posty, ale jakaś padnięta jestem . U mnie dzisiaj było 13 stopni, słoneczko i brak wiatru, cudna pogoda . Kładę się już, życzę miłych snów, papa
Gosiak84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-20, 23:00   #30252
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

A ja Wam przeszkodzą na chwilę w rozmowach
Mam pytanko.
Oleczka, Ty pisałaś u nas w wątku, że bilety już do Was idą. Dostałaś jakiegoś maila w związku z tym?
Aaa i jeszcze jedno.
Talcia, Ty się na nas obraziłaś? Że już nie piszesz na ebisiowym wątku?
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-21, 07:27   #30253
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3966233]A ja Wam przeszkodzą na chwilę w rozmowach
Mam pytanko.
Oleczka, Ty pisałaś u nas w wątku, że bilety już do Was idą. Dostałaś jakiegoś maila w związku z tym?
Aaa i jeszcze jedno.
Talcia, Ty się na nas obraziłaś? Że już nie piszesz na ebisiowym wątku? [/QUOTE]

Hejka

Luncia widze ze juz humor lepszy
Słońce akcje boskie i fotki też
Magda dałabym dużo żeby być na miejscu tego dzieciaczka co ma foty z trzema fajnymi panami
Izka twoje foty miodzio

Dostałam maila że bilety zostały wysłane 19ego i że w przeciągu dwóch dni mają dojść, jak nie dojdą należy skontaktować się z przedstawicielem firmy kurierskiej. sprzawdizłam statsu przesylki i pisze ze zostala wczoraj o 14.50 odebrana przez mojego tate, tylko sek w tym ze on jeszczez jej nie odebral
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-21, 11:25   #30254
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny . Wybaczcie, że dzisiaj nie odpowiem na posty, ale jakaś padnięta jestem . U mnie dzisiaj było 13 stopni, słoneczko i brak wiatru, cudna pogoda . Kładę się już, życzę miłych snów, papa
pozazdroscic pogody
dzien wiosny dzis... a umnie szaro buro i ponuro dobrze, ze chociaz juz po lekcjach

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Hejka Magda dałabym dużo żeby być na miejscu tego dzieciaczka co ma foty z trzema fajnymi panami
hih... ja tez... ewentualnie bym lahmcia przesadzila zamiast poldzia...albo wziela go na kolana XD
mam wiecej fotek z tej imprezy ale dodam wieczorkiem teraz ide chyba przemecze kilka odcinkow prisona poki mam wolne ;P

za WIOSNE !!!!

Stary 2007-03-21, 12:04   #30255
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Wiesz co jak mozesz ale przynajmnie porawił mi sie humorek dzieki
eee tak mi sie jakoś przeczytało zawsze do usług

Cytat:

nom kolejny geniusz nam sie zrodzil
za twja maturke inglsz łumen gerl nam sie szykuje

nom ja to naprawde juz wysiadam...zamiast ideal to przeczytlam pedał XD i nawet mi pasowalo do calosci twojej wypowiedzi... az sie pozniej skapowalam, ze slepne

taa geniusz po pierniku ale nie powiem, rajcuje mnie to że jako jedna z dwóch osób na całą szkołe zdaje ten angilk
tyyyy a wiesz ze na niego mówią własnie pedał ale on jest normalny, hetero ... chyba

Cytat:
zapomnialam dodac mojego njusa

LM: Kahn chce przeprosić lekarza
PAP | 2007.03.20 14:45

(fot. AFP)
Kapitan Bayernu Monachium Oliver Kahn przyznał się do niestosownego zachowania i liczy, że będzie mógł przeprosić lekarza, którego obraził podczas losowej kontroli antydopingowej po meczu piłkarskiej Ligi Mistrzów z Realem Madryt.

Spotkanie zakończyło się zwycięstwem Bayernu 2:1. Po spotkaniu na kontrolę poproszeni zostali Kahn oraz Lucio. Zdaniem UEFA obaj złamali "podstawowe zasady dobrego postępowania". W czwartek sprawą zajmie się komisja dyscyplinarna.

Żaden z graczy Bayernu nie chciał ujawnić szczegółów zdarzenia. Media informują jedynie, że lekarz został znieważony przez piłkarzy.

Władze Bayernu obawiają się, że Kahn i Lucio mogą nie zagrać w ćwierćfinałowych meczach z AC Milan. Byłoby to dodatkowe osłabienie dla drużyny - zawieszony na oba spotkania jest bowiem Mark van Bommel.

no tylko tego nam brakowalo na LM... nie dosc, ze dupy dajemy w lidze to jeszcze mamy stracic szanse na kolejny puchar? o nie...

a no i kilka fotek dzis znalezionych :P baaa... nawet jedna z dzisiaj swiezutka
eee nie będzie tak źle
to dobrze że chce przeprosić

1 - jak łapki fajnie wyciągnął :lo:

Cytat:

a ja wlasnie znalazlam foty z dzisiaj... z hannoweru ciekawe co chlopaki tam robili w kazdym razie fotki wyszly boskie... ;P podo ma nowa kurtke i sie chwali...bo juz drugi raz w tym tygodniu ją na fotkach widze (Z roznych dni f'kors ;P)

i juz rili rili lece
hah jak sie rozsiadł basti

Cytat:
pozazdroscic pogody
dzien wiosny dzis... a umnie szaro buro i ponuro dobrze, ze chociaz juz po lekcjach

hih... ja tez... ewentualnie bym lahmcia przesadzila zamiast poldzia...albo wziela go na kolana XD
mam wiecej fotek z tej imprezy ale dodam wieczorkiem teraz ide chyba przemecze kilka odcinkow prisona poki mam wolne ;P

za WIOSNE !!!!
hej

ja *******e z taką wiosną u mnie tak deszcz pada, dosłownie leje wróciłam cała przemoczona

rano miałam godzine wych. i wychowawczyni znowu mnie zagadała ... że nie dzwoniła do mojej mamy, ale widzi że coś sie dzieje, że ciągle chodze taka smutna, że nie wiem co sie wokół mnie dzieje i że to już zupełny odlot ... i że jak coś sie dzieje to moge jej powiedzieć, pogadać z nią żeby później nie było problemów ( sugerowała samobójstwo ) powiedziałam jej że jest ok i że dam sobie sama z tym rade ....
kurcze nie sądziłam że to aż tak widać, skoro nauczyciele już widzą .... może rzeczywiscie ostatnio nie mam za bardzo powódów by sie uśmiechać ( przez tą sytuacje z Mateuszem ) i jeszcze osoby z klasy, z którymi nie mam większego kontaktu sugeruja mi psychologa, bo też widzą że cos sie dzieje ... nie umiem udawać że wszystko jest ok, kiedy moje serce krwawi, kiedy Mateusz nie chce mi nic wyjaśnić, nie chce sie spotkać, ignoruje mnie zupełnie nie dam rady tak dalej jest coraz gorzej

miałam sie spotkać sie dziś z nim ale chyba znowu nici nie dość że nie odpisuje, to jeszcze chyba nie ma dziś lekcji z okazji I dnia wiosny i pewnie nie przyjedzie do miasta
pogadałam dziś z koleżanką o tej całej sytuacji, wreszcie sie wygadałam i ona radziła mi żebym dała mu przez jakiś czas spokój, żeby sam sie odezwał ... dobra że to już tak dwa tygodnie trwa i jeśli tego nie wyjaśnimy to ja zwariuje i wkońcu mnie do psychiatryka zabiorą :/ nie potrafie przestać o tym myśleć, i przez to siedze na lekcjach taka smutna i odległa, i tylko sie tym zadręczam i nauczyciele to widzą
Stary 2007-03-21, 12:44   #30256
tricomi
Zakorzenienie

ale mam zabiegany tydzień, a tak na prawdę, to nic konkretnego się dzieje , nie wiem jak to jest możliwe

Ola- powinniście interweniować w tej firmie kurierskiej jeśli jest napisane, że ktoś bilety odebrał, a tak nie było

dziewczyny za Was
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-21, 13:56   #30257
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
ale mam zabiegany tydzień, a tak na prawdę, to nic konkretnego się dzieje , nie wiem jak to jest możliwe

Ola- powinniście interweniować w tej firmie kurierskiej jeśli jest napisane, że ktoś bilety odebrał, a tak nie było

dziewczyny za Was
Hejka
Tak tata już do nich dzownił i koło 14-15 mają być bilety
Za was
Stary 2007-03-21, 14:02   #30258
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:

i juz rili rili lece
oj Lahmcio jak słodki i w ogole chłopaki wymiatają

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3966233]A ja Wam przeszkodzą na chwilę w rozmowach
Mam pytanko.
Aaa i jeszcze jedno.
Talcia, Ty się na nas obraziłaś? Że już nie piszesz na ebisiowym wątku? [/quote]

no coś Ty
nie wiem sama tak jakoś obiecuję poprawę

Cytat:
pozazdroscic pogody

za WIOSNE !!!!

za wiosnę chociaż u mnie zimno jak cholera :lo;L

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość

dziewczyny za Was
no tri dawno Cię nie było

Ola musicie to wyjaśnić

za nas
Stary 2007-03-21, 14:20   #30259
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

witam

Uff
No wiec bylo bardzo fajnie tylko pogoda nie dopisala deszcz padal w szkole loty byly, zesmy sie z dziewczynami odpicowaly a wszyscy na nas taki loook czulam sie jak gwiazda filmowa
najpierw wpadamy do szkoly to biegiem bo ten deszcz padal a my w spodniczkach i baletkach no i poszlysmy do lazienki i dziewczyny mowia zebym poszla do szatni zawiesic kurtki, no to ja lece, wchodze patrze a tam Mateusz z kolega, a ja zonk no ale ide powiesic te kurtki, i normalnie az mi sie lapy trzesly i sie balam zeby tylko nic nie odwalic bo czulam na sobie jego wzrok
potem ubralam kapelusz taki slomiany z przyczepionymi kwiatami i wchodzimy na sale, patrzymy kto jest i patrze Majkel siedzi na lawce, no to my sobie tak stanelysmy na widoku i on mnie nie widzial bo mial glowe odwrocona, no i ja sie tak na niego patrze, a on w pewnej chwili ten leb odwrocil i tak sie patrzal jakby ducha zobaczyl komicznie to wygladalo potem gral w hokeja to na bramce stal
no i my sobie tak stoimy, ja w tym kapeluszu w pewnej chwili kolezanka mnie szturcha i mowi "Olkaaa patrz" ja patrze Wojtus idzie, no to dziendobry, usmieszek potem stal kolo nas i tak sie popatrzal na te nasze 'gadzety" i sie usmiechnal
Mateusz byl caly czas na korytarzu, nie wchodzil na sale zawsze jak wychodzilam to sie gapil a mi bylo glupio tak spojrzec mu w oczy, potem stal z kolega przy scianie i ja szlam z kolezanka i tak sie mu w oczy patrzalam , a ona mu czesc powiedziala, no to kulturalny odpowiedzial a nie ten Majkel tylko szkoda ze to ja nie powiedzialam ale moze jutro?
potem byl ten "mini plejboj szoł" to sie posluchalo muzyki i wybory miss wiosny wygral taki chlopak z 3 klasy co go przebrali za kobiete, super wygladal

Ogolem przyjemnie bylo
Stary 2007-03-21, 14:53   #30260
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Jeeee przed chwila moje bilety do mnie dotarly
Stary 2007-03-21, 18:43   #30261
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Jeeee przed chwila moje bilety do mnie dotarly
Ja też już mam swoje
Ola! Przyszłam się pochwalić. Mam fotke z Borucem I z innymi
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-21, 18:48   #30262
xtalciax
Zakorzenienie

http://sport.onet.pl/0,1248713,1506574,wiadomosc.html

nieeeeeeee

tyle czekałam na te mecze

biedny Ebi
Stary 2007-03-21, 18:53   #30263
xtalciax
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3971989]Ja też już mam swoje
Ola! Przyszłam się pochwalić. Mam fotke z Borucem I z innymi [/quote]

świetne widziałam na Ebisiowym
Stary 2007-03-21, 18:58   #30264
xtalciax
Zakorzenienie

upijam się na smutno
Stary 2007-03-21, 19:49   #30265
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

dziewczyny Viktoria przez duże V !!!!!!!!!!!! : jupi::j upi::ju pi::jup i: wygrałam walke o swoje szczęście już szłam na korki z anglika i nagle dostałam esa od Mateusza napisał że siedzi w barze i jak chce pogadać to moge przyjść no i ja odrazu zmieniłam kierunek drogi i poszłam do niego no i w końcu powiedział mi o co chodzi ... jego mama jest w szpitalu i jutro będzie wiadomo co dalej no i oczywiście on nic nikomu nie mówił, jak to typowy facet tylko trzymał to w sobie i tak sie zadręczał no ale w końcu pogadaliśmy o tym i wogóle o wszystkim i znowu jesteśmy razem troche było mi przykro że mi nie powiedział ale wybaczyłam mu to, bo rozumiem że jest mu trudno o tym mówić pozatym nie powiedział nawet kumplom, nikomu ... no ale najważniejsze że w końcu ze mną pogadał, wyjaśnił wszystko dalej pytał czy mi tak na nim zależy i że inna już by sobie dawno odpuściła a ja własnie nie i teraz widzi że ja go naprawde kocham
Stary 2007-03-21, 19:49   #30266
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

ehh wiecie, myśle że naprawde warto walczyć o swoje szczęście, nie poddawać sie, cokolwiek by sie działo bo kiedy sie poddajemy to szczęście sie od nas odwraca ... a kiedy własnie walczymy, aż do utraty sił to można wygrać tą walke ...
kurcze nawet nie sądziłam że będe mieć tyle sił by walczyć ... kiedyś pewnie bym sobie odpuściła i cierpiała w samotności ale teraz sie zmieniłam myśle że to cierpienie mnie zmieniło i to chyba prawda że co mnie nie zabije to mnie wzmocni bo jeśli coś sie przeżyło, wygrało to później nie ma możliwości żeby przegrać

ehh znowu jestem przeszczęśliwa
Stary 2007-03-21, 19:51   #30267
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
upijam się na smutno
ojej Talciu tak mi przykro wiem jak to jest jak sie czeka na mecz i nagle okazuje sie że ta najważniejsza osoba nie gra ale nie martw sie, będą jeszcze inne mecze
Stary 2007-03-21, 20:05   #30268
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
witam

Uff
No wiec bylo bardzo fajnie tylko pogoda nie dopisala deszcz padal w szkole loty byly, zesmy sie z dziewczynami odpicowaly a wszyscy na nas taki loook czulam sie jak gwiazda filmowa
najpierw wpadamy do szkoly to biegiem bo ten deszcz padal a my w spodniczkach i baletkach no i poszlysmy do lazienki i dziewczyny mowia zebym poszla do szatni zawiesic kurtki, no to ja lece, wchodze patrze a tam Mateusz z kolega, a ja zonk no ale ide powiesic te kurtki, i normalnie az mi sie lapy trzesly i sie balam zeby tylko nic nie odwalic bo czulam na sobie jego wzrok
potem ubralam kapelusz taki slomiany z przyczepionymi kwiatami i wchodzimy na sale, patrzymy kto jest i patrze Majkel siedzi na lawce, no to my sobie tak stanelysmy na widoku i on mnie nie widzial bo mial glowe odwrocona, no i ja sie tak na niego patrze, a on w pewnej chwili ten leb odwrocil i tak sie patrzal jakby ducha zobaczyl komicznie to wygladalo potem gral w hokeja to na bramce stal
no i my sobie tak stoimy, ja w tym kapeluszu w pewnej chwili kolezanka mnie szturcha i mowi "Olkaaa patrz" ja patrze Wojtus idzie, no to dziendobry, usmieszek potem stal kolo nas i tak sie popatrzal na te nasze 'gadzety" i sie usmiechnal
Mateusz byl caly czas na korytarzu, nie wchodzil na sale zawsze jak wychodzilam to sie gapil a mi bylo glupio tak spojrzec mu w oczy, potem stal z kolega przy scianie i ja szlam z kolezanka i tak sie mu w oczy patrzalam , a ona mu czesc powiedziala, no to kulturalny odpowiedzial a nie ten Majkel tylko szkoda ze to ja nie powiedzialam ale moze jutro?
potem byl ten "mini plejboj szoł" to sie posluchalo muzyki i wybory miss wiosny wygral taki chlopak z 3 klasy co go przebrali za kobiete, super wygladal

Ogolem przyjemnie bylo
oj Olcia szalona ale very pozytywnie aż mi sie przypominają moje młodzieńcze lata i te moje miłostki czuje sie jakbym była baaardzo stara bo to było tak dawno
a własnie, dziś sie wkurzyłam na ochrone przed barem bo nigdy nie robili iżadnych problemów a dziś mi wyskakują : " dowód prosze " a ja nic, twardo ide dalej a ci właściciela zawołali ja sie wk** i wyciągnęłam ten dowód ( to jaieś szczęście że go akurat dziś miałam przy sobie bo nigdy nie nosze ) no i wreszcie mnie wpuścili idioci ale sie wkurzyłam, wypsnęło mi sie nawet k**
nie żebym była jakaś agresywna ale nie będe siedzieć cicho jak mnie ktoś atakuje
Stary 2007-03-21, 20:07   #30269
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3971989]Ja też już mam swoje
Ola! Przyszłam się pochwalić. Mam fotke z Borucem I z innymi [/QUOTE]

Dawaj tą fote!!! Matko!!! gdzie ich dorwalas? jak zagadalas? SZYBKO GADAJ

Cytat:
http://sport.onet.pl/0,1248713,1506574,wiadomosc.html

nieeeeeeee:

tyle czekałam na te mecze

biedny Ebi
Biedny kurde nie jestem jego fanka ale chcialam go zobaczyc, biedny

Cytat:
dziewczyny Viktoria przez duże V !!!!!!!!!!!! wygrałam walke o swoje szczęście już szłam na korki z anglika i nagle dostałam esa od Mateusza napisał że siedzi w barze i jak chce pogadać to moge przyjść no i ja odrazu zmieniłam kierunek drogi i poszłam do niego no i w końcu powiedział mi o co chodzi ... jego mama jest w szpitalu i jutro będzie wiadomo co dalej no i oczywiście on nic nikomu nie mówił, jak to typowy facet tylko trzymał to w sobie i tak sie zadręczał no ale w końcu pogadaliśmy o tym i wogóle o wszystkim i znowu jesteśmy razem troche było mi przykro że mi nie powiedział ale wybaczyłam mu to, bo rozumiem że jest mu trudno o tym mówić pozatym nie powiedział nawet kumplom, nikomu ... no ale najważniejsze że w końcu ze mną pogadał, wyjaśnił wszystko dalej pytał czy mi tak na nim zależy i że inna już by sobie dawno odpuściła a ja własnie nie i teraz widzi że ja go naprawde kocham
Cytat:
ehh wiecie, myśle że naprawde warto walczyć o swoje szczęście, nie poddawać sie, cokolwiek by sie działo bo kiedy sie poddajemy to szczęście sie od nas odwraca ... a kiedy własnie walczymy, aż do utraty sił to można wygrać tą walke ...
kurcze nawet nie sądziłam że będe mieć tyle sił by walczyć ... kiedyś pewnie bym sobie odpuściła i cierpiała w samotności ale teraz sie zmieniłam myśle że to cierpienie mnie zmieniło i to chyba prawda że co mnie nie zabije to mnie wzmocni bo jeśli coś sie przeżyło, wygrało to później nie ma możliwości żeby przegrać

No i super!! widzisz po raz kolejny mowilam ci co masz robic i wyszlo och jak ja bym chciala zeby tez z Mateuszem tak wyszlo
Stary 2007-03-21, 20:10   #30270
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny Viktoria przez duże V !!!!!!!!!!!! wygrałam walke o swoje szczęście już szłam na korki z anglika i nagle dostałam esa od Mateusza napisał że siedzi w barze i jak chce pogadać to moge przyjść no i ja odrazu zmieniłam kierunek drogi i poszłam do niego no i w końcu powiedział mi o co chodzi ... jego mama jest w szpitalu i jutro będzie wiadomo co dalej no i oczywiście on nic nikomu nie mówił, jak to typowy facet tylko trzymał to w sobie i tak sie zadręczał no ale w końcu pogadaliśmy o tym i wogóle o wszystkim i znowu jesteśmy razem troche było mi przykro że mi nie powiedział ale wybaczyłam mu to, bo rozumiem że jest mu trudno o tym mówić pozatym nie powiedział nawet kumplom, nikomu ... no ale najważniejsze że w końcu ze mną pogadał, wyjaśnił wszystko dalej pytał czy mi tak na nim zależy i że inna już by sobie dawno odpuściła a ja własnie nie i teraz widzi że ja go naprawde kocham
Cytat:

Cytat:
ojej Talciu tak mi przykro wiem jak to jest jak sie czeka na mecz i nagle okazuje sie że ta najważniejsza osoba nie gra ale nie martw sie, będą jeszcze inne mecze

super że się wyjasniło

wme ale tak mi zależało i Ebi tak się cieszyła na te mecze

mówili w TVP że ma pęknięte żebro biedaczek

a Kuszczak chyba se pasemka walnął
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości