Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-12, 15:04   #751
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Obawiam się tego bólu trochę, ale pożyjemy zobaczymy
Jeśli efekty są takie super jak czytam/słyszę i oglądam to chyba warto trochę pocierpieć
Motywacja i determinacja, będzie dobrze

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Cindy,
no wlasnie niby tylko 3 kg, ale kurcze, naprawde jest roznica wobwodzie
.
No niestety jak się jest chudym to każdy dodatkowy kilogram od razu widać.

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cindy dbam dbam o włosiska, bo niestety mam takie wymagające włosy, że gdybym je olała to wyglądałyby koszmarnie cieszę się, że mogę i kogoś zarazić dbaniem
A za Ciebie trzymam kciuki, aby tym razem się udało osiągnąć i utrzymać wymarzoną wagę
Włosy masz przepiękne już to mówiłam 100 razy ale 101 raz nie zaszkodzi
No mam nadzieję, że się uda

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No proszę jak ją roznosi nasz wątek to ostatnio: ćwiczenia, olejowanie... i folia a ta folia to ta spożywcza? ta przezroczysta taka?
hehe rzeczywiście. Ale mi się to podoba bo jak wszystkie dbają o siebie to i ja zaczęłam

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Wiesz to nie jest tak, że do końca diety nie trzymam (no może na weekendzie to przesadziłam ) chodzi o to, że nie jem białka na kolację, jak zalecają tu na wizażu, bo już rzy.gam serkami wiejskimi i twarogami nie gotuję też chudziuteńkich obiadków, choć staram się żeby były one zdrowe, dostarczały witamin. Jem dużo owoców, co może do końca nie jest dobre... no ale lubię i one zastępują mi chętki na słodkie po prostu nie wiem co mogłabym jeszcze zmienić

Oooo, randka bosko, nasza Cindy się rozkręca ale powolutku, nie nastawiajmy się na nic. Będzie co ma być. Super, że spotkałaś człowieka, który Ci odpowiada i miło z nim spędzasz czas. Ja trzymam byś w końcu znalazła swoje szczęście
No to kochana, weź zeszyt, rozpisz sobie przez tydzień co jesz, o jakiej porze, kaloryczność itd. Może wtedy wyłapiesz jaki błąd robisz. Mi to np. pomagało, bo się okazywało, że za dużo słodkiego no i sera ale to było dawno, bo teraz to nie jem tak dużo.

Dziękuję słoneczko Jak na razie wszystko jest tak normalnie jak powinno być bez niepotrzebnych gier i dramatów (jak z moim exem). Zobaczymy no.

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 15:22   #752
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Jesuuu, u mnie na szczęście dziś już nic nie pada ale wczoraj to była jakaś masakra normalnie zamieć śnieżna, nic nie było widać na drodze jak wracaliśmy ja się tylko modliłam żebyśmy dojechali szczęśliwie taaa, tylko, że wcześniej mieliśmy właśnie przygodę z autem.. przejechaliśmy jakieś 50 km od moich rodziców i nagle samochód zaczął warczeć jak traktor matko kochana jak ja się wystraszyłam okazało się, że tłumik nam odpadł z kawałkiem rury i ona sterczała i zawadzała o asfalt dobrze, że niedaleko był warsztat to jakoś dojechaliśmy na podjazd, a potem już musieli nas wtaczać, bo nie dało rady wjechać na wzniesienie no tragedia po prostu ;/ na dodatek na 15 TŻ miał badanie, na które czekał 3 miesiące i musiał odwołać bo byśmy nie zdążyli eh... ale dobrze, że auto nam zaspawali i połatali jakoś to dojechaliśmy do domu... no ale 70 zł poszło i to nie koniec jeszcze, bo jakąś uszczelkę trzeba jeszcze założyć ;/ kurffa, szlag mnie trafia na te polskie podziurawione drogi to się wygadałam
biedactwo moje, miałaś przejścia. Dobrze, że wszystko jest już okej

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Brawo za spadek! a tak narzekałaś, że nie chce ruszyć :P a tu proszę

Ty to jesteś szalona o 2 w nocy to nawet ja staram się wyrobić przed północą brawo za ćwiczonka w ogóle laski, jestem z Was taaaaka dumna!

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Witam was kochane
Jesuuu jaką ja dzisiaj miałam noc Nie mogłam spać do 4 w nocy. Było mi tak zimno! Założyłam 3 swetry, grube skarpety itd. a mimo to zimno jak ch.ol,era! Obudziłam się o 11, ale budziłam się ciągle i przykrywałam. Gardło mnie boli, bo tak zimno, że jak oddychałam to aż nie przyjemnie... Masakra. Dzisiaj jestem prawdziwym zombim . Jestem po pierwszej kawie, ale jakoś tego nie widzę.
Od kilku dni nie mam kompletnie apetytu, jem bo jem... wtf Coś muszę zjeść na obiad... ciekawe co mi zostawili... Nic tam nie widziałam. Najwyżej zjem pierożki z truskawek ale znów śmietany nie mają bo oczywiście nie używają Bosssszzz!

Dziś mam dzień marudy.

Ale zawinęłam się w folię i leżakuję z termoforem w nogach.

Stary 2013-03-12, 15:27   #753
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Dobra, śniadanie, IIśniadanie zjedzone, poćwiczone, wieczorem pewnie jeszcze 200ścisków zrobie i tyle. Teraz tylko ogarnąć się i do szpitala do babci jadę.
Na wieczór planuję posmarować włosy masłem z Perfecty
http://uholki.pl/opis/1859680/dax-pe...ao-225-ml.html

o tym o.
Zdrowia dla babci
Włosy posmarować masłem? a można? bałabym się no chyba, że to sprawdzone

Cytat:
Hehe, nie ma co się zastanawiać! Do krótkich spodenek coraz bliżej, trzeba sie pozbyć tego cellulitu wstrętenego
Może zobacz u siebie w mieście w jakiś sklepach albo w aptece, zaoszczędzisz na wysyłce chociaż U mnie są takie szklane, ale one mnie przerażają
Dziwna sprawa z teściem... Jakbyście jechali z jakąś zawrotną prędkością i jeszcze nie chcieli płacić za ten tłumik to rozumiem, a tak...?
Co do polskich dróg... Tak to właśnie jest jak się robi coś na "odwal się" i się łata dziurę w dziurze i jeszcze później wielkie zdziwienie, że w Polsce tyle wypadków na drogach Wiadomo, że różne taborety na drogach jeżdżą, ale duża część wypadków jest spowodowana dziurami w drodze... Jaki kraj takie drogi.

Wróciłam z pracy, kupiłam sobie bułeczki i jem kanapki Jak odpoczne to zawijam się folią i poćwiczę
No w aptece podobno drożej wychodzi niż z all z przesyłką na razie i tak muszę odpuścić, bo naprawdę nie mam kasy... nawet ostatnio na kosmetykach oszczędzam i kupuję tańsze takie życie...
Ajj, co do teścia to nie ogarniam... fajny człowiek, a czasami takie problemy robi, że masakra
dokładnie, jaki kraj takie drogi brak słów... w tej Polsce to wszystko jest do naprawy!

A te kanapki to Twój obiad?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 15:27   #754
aniolek199007
Zadomowienie

siemka! mam pytanie, nie chce mi sie szukac a wydaje mi sie ze i tak kooofno bym znalazla, chodzi mi o jakies sprawdzone przez Was domowe maseczki(cokolwiek) na sucha skore strasznie sucha na twarzy jutro mam rozmowe w sprawie pracy i wygladam jak wyjdz i nie wracaj! przez ta ciagle powracajaca zime moja twarz jest w oplakanym stanie, nawet zluszczanie u kosmetyczki nie dziala na dluzsza mete....HELP ;(
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 15:39   #755
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Dodałam zdjęcia w tych spodniach eleganckich w rozm 36. Ja pierdzi.ule! Sama nie mogę uwierzyć ile mi spadło!

Stary 2013-03-12, 15:41   #756
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Witam was kochane
Jesuuu jaką ja dzisiaj miałam noc Nie mogłam spać do 4 w nocy. Było mi tak zimno! Założyłam 3 swetry, grube skarpety itd. a mimo to zimno jak ch.ol,era! Obudziłam się o 11, ale budziłam się ciągle i przykrywałam. Gardło mnie boli, bo tak zimno, że jak oddychałam to aż nie przyjemnie... Masakra. Dzisiaj jestem prawdziwym zombim . Jestem po pierwszej kawie, ale jakoś tego nie widzę.
Od kilku dni nie mam kompletnie apetytu, jem bo jem... wtf Coś muszę zjeść na obiad... ciekawe co mi zostawili... Nic tam nie widziałam. Najwyżej zjem pierożki z truskawek ale znów śmietany nie mają bo oczywiście nie używają Bosssszzz!

Dziś mam dzień marudy.

Też chcę się zawinąć, ale piec się zapowietrzył i jak go na chwilę odkręcam to się zapowietrza jeszcze bardziej a nie wyobrazam sobie nie umyć się po ćwiczeniach w folii i tak musze czekać aż TZ wróci...
Śmietana to zuuuooo!
Widze, że nie tylko ja sie dzisiaj nie wyspałam Ale co, zimno tam u Ciebie się zrobiło teraz? Bo u mnie znowu śnieg...

Cytat:
Zdrowia dla babci

No w aptece podobno drożej wychodzi niż z all z przesyłką na razie i tak muszę odpuścić, bo naprawdę nie mam kasy... nawet ostatnio na kosmetykach oszczędzam i kupuję tańsze takie życie...
Ajj, co do teścia to nie ogarniam... fajny człowiek, a czasami takie problemy robi, że masakra
dokładnie, jaki kraj takie drogi brak słów... w tej Polsce to wszystko jest do naprawy!

A te kanapki to Twój obiad?
Też mam takie masło, tylko że z Isany kakaowe i pachnie pięknieeeee... Kupiłam, żeby własnie na włosy nakładać, ale jako balsam jest rewelacjyjny i jakoś nie mogę się przełamać, żeby na włosy nałożyć balsam... Ale podobno efekty są takie jak po olejowaniu.
Aha, no to interesu w aptece nie zrobisz
W Polsce to wszystko jest na opak

edit:
Nie, na obiad mam mielone.

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Dodałam zdjęcia w tych spodniach eleganckich w rozm 36. Ja pierdzi.ule! Sama nie mogę uwierzyć ile mi spadło!
Chuda jak szkapa i marudzi!
Stary 2013-03-12, 15:46   #757
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
siemka! mam pytanie, nie chce mi sie szukac a wydaje mi sie ze i tak kooofno bym znalazla, chodzi mi o jakies sprawdzone przez Was domowe maseczki(cokolwiek) na sucha skore strasznie sucha na twarzy jutro mam rozmowe w sprawie pracy i wygladam jak wyjdz i nie wracaj! przez ta ciagle powracajaca zime moja twarz jest w oplakanym stanie, nawet zluszczanie u kosmetyczki nie dziala na dluzsza mete....HELP ;(
Olejek kokosowy bardzo dobrze nawilża skórę twarzy i ogólnie skórę
albo czasem robie sobie peeling a później wklepuję ten zwykły krem Nivea w okrągłym, niebieskim opakowaniu na twarz (grubą warstwę) na kilka godz (najlepiej wieczorem, zeby tylko później zmyć i położyć się spać ). Też nawilża, ale olej kokosowy lepszy dla mojej twarzy (tez suchej)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 16:05   #758
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz to nie jest tak, że do końca diety nie trzymam (no może na weekendzie to przesadziłam ) chodzi o to, że nie jem białka na kolację, jak zalecają tu na wizażu, bo już rzy.gam serkami wiejskimi i twarogami nie gotuję też chudziuteńkich obiadków, choć staram się żeby były one zdrowe, dostarczały witamin. Jem dużo owoców, co może do końca nie jest dobre... no ale lubię i one zastępują mi chętki na słodkie po prostu nie wiem co mogłabym jeszcze zmienić

Przeciez lekka kolacja to nie tylko serek Masz tyle do wyboru- wszelkie rybki, chude mięska, wędliny, warzywa!
Owoce to cukier popołudniu. W ogole jak ktos przesadza to wlasnie tylko cukier... niestety taka jest gorzka prawda o nich- ja padam jak widzę porady "jedz 5razy dziennie owoce"....
Więcej warzyw, chudych mięs, ograniczyc węgle, ale nie do przesady. Ciemny chleb,brązowy makaron. Cwiczyc, a i posiłki dostosowac do cwiczen. Po trengu szybciej spalasz, więc po mozesz sobie pozwolic np. na jabłko lub zjesc kolacje/obiad. A z drugiej strony przed się jakos nie obżerac (mi jakos przeszkadza jak mi wszystko lata jak skacze).

Ja ruszyłam z dietka SB- pokazywalam wam kiedys blog z przepisami i mnie skusił. Duzo warzy, ryb, mięsa, czyli cos dla mnie Dzis na wadze 60,9. Wracam do siebie po chorobie. Nawet na basenie bylam
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 16:09   #759
makaron91
Zadomowienie

Naprawiłam piec ide sie owijac i cwiczyć
Stary 2013-03-12, 16:21   #760
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No to kochana, weź zeszyt, rozpisz sobie przez tydzień co jesz, o jakiej porze, kaloryczność itd. Może wtedy wyłapiesz jaki błąd robisz. Mi to np. pomagało, bo się okazywało, że za dużo słodkiego no i sera ale to było dawno, bo teraz to nie jem tak dużo.

Dziękuję słoneczko Jak na razie wszystko jest tak normalnie jak powinno być bez niepotrzebnych gier i dramatów (jak z moim exem). Zobaczymy no.
Ja zapisuję od 25 lutego wszystko co zjadam... no przez weekend miałam przerwę wychodzi na to, że jem za dużo węgli, a za mało białka ale nie będę w kółko jeść piersi z kurczaka, tuńczyka, twarogów i jajek bo raz, że już tym rzygam, a dwa to chyba z torbami pójdę poza tym nie mam sobie nic do zarzucenia słodyczy nie jem, fastfoodów też nie, chipsów i tym podobnych też... gazowańców to wiadomo i co...

pewnie, niech wszystko idzie swoim własnym rytmem

Cytat:
Witam was kochane

Dziś mam dzień marudy.

Biedna ja na szczęście dzisiaj spałam jak zabita
To takie zimno w domu macie? znów oszczędzają na ogrzewaniu?

Pierożki z truskawkami ale śmietana to zuo!

Wszystkie się folią okręcają, no

Ale z Ciebie chudzina i jeszcze marudząca chudzina!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-03-12, 16:42   #761
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:

chcialam podgladnac, ale cos nie widze

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Olejek kokosowy bardzo dobrze nawilża skórę twarzy i ogólnie skórę
albo czasem robie sobie peeling a później wklepuję ten zwykły krem Nivea w okrągłym, niebieskim opakowaniu na twarz (grubą warstwę) na kilka godz (najlepiej wieczorem, zeby tylko później zmyć i położyć się spać ). Też nawilża, ale olej kokosowy lepszy dla mojej twarzy (tez suchej)
dzieki za porady, narazie nakupowalam maseczek jednorazowym i co chwile zmieniam i nakladam nowa, olejem sie nasmaruje ale arganowym ,kokosowy jakos mi nie sluzy a zostalo sie go z 300ml, i mam akurat ten sam krem wiec wykorzystam do cna, moze do rana bedzie lepiej...
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 16:42   #762
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam takie masło, tylko że z Isany kakaowe i pachnie pięknieeeee... Kupiłam, żeby własnie na włosy nakładać, ale jako balsam jest rewelacjyjny i jakoś nie mogę się przełamać, żeby na włosy nałożyć balsam... Ale podobno efekty są takie jak po olejowaniu.
Aha, no to interesu w aptece nie zrobisz
W Polsce to wszystko jest na opak

edit:
Nie, na obiad mam mielone.
Mówisz, że na włosy? też mam masło jakieś i go nie używam może by posłużyło do czegoś skoro efekt jak po olejowaniu

A no to dobrze

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Przeciez lekka kolacja to nie tylko serek Masz tyle do wyboru- wszelkie rybki, chude mięska, wędliny, warzywa!
Owoce to cukier popołudniu. W ogole jak ktos przesadza to wlasnie tylko cukier... niestety taka jest gorzka prawda o nich- ja padam jak widzę porady "jedz 5razy dziennie owoce"....
Więcej warzyw, chudych mięs, ograniczyc węgle, ale nie do przesady. Ciemny chleb,brązowy makaron. Cwiczyc, a i posiłki dostosowac do cwiczen. Po trengu szybciej spalasz, więc po mozesz sobie pozwolic np. na jabłko lub zjesc kolacje/obiad. A z drugiej strony przed się jakos nie obżerac (mi jakos przeszkadza jak mi wszystko lata jak skacze).

Ja ruszyłam z dietka SB- pokazywalam wam kiedys blog z przepisami i mnie skusił. Duzo warzy, ryb, mięsa, czyli cos dla mnie Dzis na wadze 60,9. Wracam do siebie po chorobie. Nawet na basenie bylam
A kto powiedział, że tylko serek to był przykład jem i warzywa, i chude mięso i ryby tylko nie zawsze mam ochotę akurat na to poza tym, ryby są drogie i nie każdy może sobie na nie pozwolić w większych ilościach
Nie będę świrować z owocami mam ochotę na jabłko to jem, cukier cukier... dla mnie to zupełnie inny cukier, ale nie będę Cię przekonywać

Stary 2013-03-12, 16:43   #763
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=uDgbBdS9W54

poćwiczyłam to całe Leje się ze mnie
Och, jakie toto fajne dzieki za linka, moze sobie jutro poskakam dla odmiany po wioslach. Czas najwyzszy na urozmaicenie treningu.

Cytat:
Maslo do ciala, jesli sklad ma fajny, np z maslem shea i olejkami, na wlosy calkiem OK.
Ja sie przyznam po cichu, ze spozywcze tez kladlam. Czego te moje wlosy juz nie smakowaly... Nawet maski z majonezem szly w ruch.

Cytat:
wychodzi na to, że jem za dużo węgli, a za mało białka ale nie będę w kółko jeść piersi z kurczaka, tuńczyka, twarogów i jajek bo raz, że już tym rzygam, a dwa to chyba z torbami pójdę
To jedz wolowine i wieprzowine, co sie bedziesz szczypac jak chude mieso, to przeciez OK. Ja czerwone mieso zasuwam i jest git.
Wiosla dzis byly 35 minut tylko, bo jednak dostalam @ i troszke obolala jestem.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 16:54   #764
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Maslo do ciala, jesli sklad ma fajny, np z maslem shea i olejkami, na wlosy calkiem OK.
Ja sie przyznam po cichu, ze spozywcze tez kladlam. Czego te moje wlosy juz nie smakowaly... Nawet maski z majonezem szly w ruch.
Haha, muszę obczaić jakie mam :P może akurat się nada masło takie zwykłe? do smarowania? czego to człowiek nie użyje żeby być pięknym

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
To jedz wolowine i wieprzowine, co sie bedziesz szczypac jak chude mieso, to przeciez OK. Ja czerwone mieso zasuwam i jest git.
Wiosla dzis byly 35 minut tylko, bo jednak dostalam @ i troszke obolala jestem.
A pewnie, że jem! zawsze to urozmaicenie dla kurczaka
Brawo za wiosła!
Stary 2013-03-12, 17:06   #765
meeedzik
Zakorzenienie

A my dziś byliśmy w Lidlu i wylookałam olej z orzechów włoskich 250ml w promocji za 7,39zł muszę go jutro kupić no muszę, muszę, muszę to jest silniejsze ode mnie a jak sobie pomyślę, że za olejek Alterra za 100 ml płaciłam 18zł a tu za dużą butlę tak tanio to tym bardziej się napalam
Kupiłam też czerwony lakier do paznokci Virtual w Biedronce kiedyś kosztował jakoś 8-9 zł później 3-4, a teraz został ostatni, sprawdziłam cenę a tam 1,99zł to żal było nie wziąć właśnie siedzę i schnę
Aaa i jeszcze w Lidlu kupiliśmy donuty oblane czekoladą i zjadłam jednego, a później SAMA kupiłam na wagę michałki kokosowe ( oczywiście musiałam jednego spróbować ) i michałki duo, teraz będą mnie kusić Ajjj mam parcie na słodkie dziś

Zosieńko nie ma za co jejaa też mam to masełko napisz jak nakładasz i na ile czasu, no i jak efekty bo ja na ciało go nie używam, bo jakoś dziwnie mi się roluje no i tak leży sobie, a to jeszcze to wygrane z konkursu perfecty
Heroine no właśnie, sama mówisz, że Wy pokrywacie koszty naprawy i części więc nie wiem o co się złości skoro on mało jeździł to nie miało mu się co psuć, a jak Wy w dalszą trasę jeździcie to nic dziwnego, że coś nawaliło, no ale konsekwentnie naprawiacie, więc nie powinno w ogóle być tematu
Cindy Ty chudzinko i jeszcze raz dziękuję za komplement odnośnie włosów
Lady super, że już zdrowa jesteś i brawa za basen
Paulownia i jak efekty po używaniu masła? tego do ciała nie spożywczego
Stary 2013-03-12, 17:16   #766
heroine86
Zakorzenienie

Madziu, w Lidlu jest taki olej tani? chyba muszę bardziej zapoznać się z moim Lidlem no i jaki tani lakier dorwałaś ciekawe czy we wszystkich Biedronkach takie promocje są
Kusisz słodkościami a ja dzisiaj dostałam dużą czekoladę Milka z karmelem i orzechami włoskimi skłamię jeśli powiem, że nie pociekła mi ślinka na jej widok no ale grzecznie powędrowała do szafki

co do teścia, to nie ogarniam może przemyśli sprawę, bo póki co to nawet nie dzwoni do TŻ-ta (a mają bardzo dobry kontakt ) przekichane
Stary 2013-03-12, 17:22   #767
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine ten olej to chyba tylko teraz jest, bo nie stoi normalnie na pułkach tylko tam gdzie są cogazetkowe produkty jest też oliwa z oliwek w świetnej butelce takiej ładniusiej a na ten olejek muszę się skusić zapasu narobię i będę już miała
A te lakiery to już z pół roku były w Biedronce tylko, że drogie na początku i nie schodziły, a później je przecenili, u mnie był ostatni i ja go wzięłam gdybym się wcześniej zorientowała, że tak tanio to bym więcej ich kupiła pojemność też duża, jakoś 10 ml
Co do teścia to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam, żeby wszystko sobie przemyślał i się odezwał

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Heroine to jest ten olej http://fanlidla.pl/gazetka/2012.11.2...onych,orzechow tylko muszę obczaić, czy nada się na włosy
Stary 2013-03-12, 17:30   #768
heroine86
Zakorzenienie

Madziu, to muszę czym prędzej obczaić te oleje, bo być może jest tak jak mówisz, że nie ma ich w stałej ofercie. Chociaż oliwa z oliwek to jest cały czas
Kurcze, nie wiem czy u mnie były te lakiery czy nie swoją drogą, dawno w Biedrze nie byłam

Dzięki za fotkę
Stary 2013-03-12, 17:32   #769
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Paulownia i jak efekty po używaniu masła? tego do ciała nie spożywczego
Ja tak ogolnie pisalam, ze moze sie nadac ale sama zadnego nie probowalam. Jeszcze zalezy jaki ma sklad. A ktore ty maslo masz z tej Perfecty?
Ogolnie na wlosy nakladac mozna kosmetyki typowo ''niewlosowe'', dziewczyny na watku lokowym uzywaly np. kremu do rak z Biedronki jako zabezpieczacza na koncowki, zelu aloesowego jako nawilzacza (dodatek do masek). Popularne tez jest uzywanie zelu do higieny intymnej Facelle jako myjadla do wlosow, bo ma delikatne detergenty.
Jak widac, zastosowanie zalezy od skladu, a nie tego, co producent napisal na opakowaniu.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 17:33   #770
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Kupiłam też czerwony lakier do paznokci Virtual w Biedronce kiedyś kosztował jakoś 8-9 zł później 3-4, a teraz został ostatni, sprawdziłam cenę a tam 1,99zł to żal było nie wziąć właśnie siedzę i schnę
Aaa i jeszcze w Lidlu kupiliśmy donuty oblane czekoladą i zjadłam jednego, a później SAMA kupiłam na wagę michałki kokosowe ( oczywiście musiałam jednego spróbować ) i michałki duo, teraz będą mnie kusić Ajjj mam parcie na słodkie dziś
meeedzik same pyszności ...a dobre te kokosowe michałki ?
Mam dziś stresa i ciągnie mnie do słodkości ale nic nie mam w domu to poczytam chociaż
Stary 2013-03-12, 17:56   #771
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Też chcę się zawinąć, ale piec się zapowietrzył i jak go na chwilę odkręcam to się zapowietrza jeszcze bardziej a nie wyobrazam sobie nie umyć się po ćwiczeniach w folii i tak musze czekać aż TZ wróci...
Śmietana to zuuuooo!
Widze, że nie tylko ja sie dzisiaj nie wyspałam Ale co, zimno tam u Ciebie się zrobiło teraz? Bo u mnie znowu śnieg...

Chuda jak szkapa i marudzi!
Miałam na obiad w końcu mięso, ziemniaki i fasolke (taką hainz). Fuj. Już nie dobrze mi od tych obiadów. No i zjadłam też za dużo. Smaków zaczynam nie czuć przez ból gardła.

Ja? A gdzie tam!

Stary 2013-03-12, 17:57   #772
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine no ale ta oliwa z oliwek to jest jakaś inna nie ta co zawsze tej były dwa rodzaje, z przyprawami w środku i z listkiem i nie stoi tam gdzie zawsze oliwa z olejami tylko osobno wybierz się i kupuj
Ja to codziennie w Biedronce jestem więc zawsze obczajam co jest
Paulownia ja mam z perfecty masło kakaowe to co Zoska link wstawiała ale na razie nie będę na włosy dawała, bo muszę najpierw oleje użyć a boję się, że przeproteinowałam włoski, bo ostatnio miałam napuszone i suche
A powiedz mi czy ten olej z prażonych orzechów włoskich nada się do włosów? Wyżej wstawiłam link Heroine
Margot nom pyszności a Michałki pyszne- nie jedz smakują jak bounty

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Margotku a co się stało, że stresa masz?
Stary 2013-03-12, 18:04   #773
Margot85
Wtajemniczenie

meeedzik to już je kocham, muszę omijać je bardzo szerokim łukiem w sklepie

Nic w sumie takiego ale w czwartek ma rodzina Tż przyjechać na kolacje ( 5-6 osób) a ja mam kanapę na 2 osoby i 4 składane krzesła to mam problem bo i zastawę mam na 6 osób tylko itd a Tż się cieszy a ja myślę jak wszystkich pomieścić, czym nakarmić i kto ma lewitować i jeść bez talerza i widelca
Stary 2013-03-12, 18:08   #774
meeedzik
Zakorzenienie

Margot omijaj omija, bo ja wielki błąd zrobiłam teraz zjadłam tego DUO i też jest pyszny, coś jakby normalny michałek z chałwą
Dobraaaa już nie kuszę

Oho imprezka się szykuje na pewno wszystkich wspaniale ugościsz i wszyscy będą zadowoleni
Stary 2013-03-12, 18:09   #775
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine no ale ta oliwa z oliwek to jest jakaś inna nie ta co zawsze tej były dwa rodzaje, z przyprawami w środku i z listkiem i nie stoi tam gdzie zawsze oliwa z olejami tylko osobno wybierz się i kupuj
Ja to codziennie w Biedronce jestem więc zawsze obczajam co jest
Aaaa no to tym bardziej muszę obczaić

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Nic w sumie takiego ale w czwartek ma rodzina Tż przyjechać na kolacje ( 5-6 osób) a ja mam kanapę na 2 osoby i 4 składane krzesła to mam problem bo i zastawę mam na 6 osób tylko itd a Tż się cieszy a ja myślę jak wszystkich pomieścić, czym nakarmić i kto ma lewitować i jeść bez talerza i widelca
no to rzeczywiście masz problem możesz jeszcze zrobić imprezę na dywanie wiesz poduszki i te sprawy
Stary 2013-03-12, 18:09   #776
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
chcialam podgladnac, ale cos nie widze

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni p
Musisz mnie mieć w znajomych

Stary 2013-03-12, 18:13   #777
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Margot omijaj omija, bo ja wielki błąd zrobiłam teraz zjadłam tego DUO i też jest pyszny, coś jakby normalny michałek z chałwą
Dobraaaa już nie kuszę

Oho imprezka się szykuje na pewno wszystkich wspaniale ugościsz i wszyscy będą zadowoleni
meeedzik ja to normalnie już wręcz czuje ten smak ale twarda będę, usta wysmarowałam tym masełkiem karmelowym z nivea i szukam przepisów na kolacje a Tobie 2 michałki nie zaszkodzą, ba nawet 5
Bardzo bym chciała jak schudnę umieć trzymać się w ryzach tak jak Ty, bo wg mnie trudniej jest utrzymać wagę niż chudnąć
Stary 2013-03-12, 18:15   #778
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Mówisz, że na włosy? też mam masło jakieś i go nie używam może by posłużyło do czegoś skoro efekt jak po olejowaniu

A no to dobrze
Tylko też nie wiem czy każdy się nadaje na włosy... Ja znalazłam tylko informacje o tym z Isany, że ma duzo dobrych i naturalnych składników, które pomagają też włosom i, że nie jest tłusty

Cytat:
A my dziś byliśmy w Lidlu i wylookałam olej z orzechów włoskich 250ml w promocji za 7,39zł muszę go jutro kupić no muszę, muszę, muszę to jest silniejsze ode mnie a jak sobie pomyślę, że za olejek Alterra za 100 ml płaciłam 18zł a tu za dużą butlę tak tanio to tym bardziej się napalam
Ja mam ten olej z orzecha włoskiego, tez z Lidla i dokładnie ta sama butelka, którą wkleiłaś później i... jest okropny Nie wiem jak na Twoje włosy podziała, ale ja miałam ogromny problem, zeby go zmyć i splatał mi włosy w jeden kołtun... Także dla mnie nic dobrego... Musze coś na nim usmażyć, bo go więcej na głowę nie nałożę
Kurcze, tez sie czaiłam na te lakiery i tak się czaiłam, że zapomniałam o nich...

Cytat:
Miałam na obiad w końcu mięso, ziemniaki i fasolke (taką hainz). Fuj. Już nie dobrze mi od tych obiadów. No i zjadłam też za dużo. Smaków zaczynam nie czuć przez ból gardła.

Ja? A gdzie tam!
Pewnie ciężko troche na żołądku... Herbatka, kocyk i kuruj się!

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
meeedzik to już je kocham, muszę omijać je bardzo szerokim łukiem w sklepie

Hehe, to ładne kombinacje będą z tymi siedzeniami Dacie radę jakoś, TŻtowi na kolana i już

Siedziałam godzinkę z folią, poćwiczyłam Tiffoczki, melduję też 90 brzuszków i 70 przysiadów
Stary 2013-03-12, 18:19   #779
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:

no to rzeczywiście masz problem możesz jeszcze zrobić imprezę na dywanie wiesz poduszki i te sprawy
heroine nie mamy dywanu
Myślę o przekąskach takich "na raz" i problem talerzy z głowy w sumie oni ze stypy będą wracać ( my po drodze jesteśmy) to chyba tylko tak na moment wstąpią się pożywić nieco
Stary 2013-03-12, 18:20   #780
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Dobraaaa już nie kuszę

Gdzie kupiłaś michałki ?
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości