|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() No mam nadzieję, że się uda ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
Dziękuję słoneczko
|
|
#752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Witam was kochane Jesuuu jaką ja dzisiaj miałam noc Nie mogłam spać do 4 w nocy. Było mi tak zimno! Założyłam 3 swetry, grube skarpety itd. a mimo to zimno jak ch.ol,era! Obudziłam się o 11, ale budziłam się ciągle i przykrywałam. Gardło mnie boli, bo tak zimno, że jak oddychałam to aż nie przyjemnie... Masakra. Dzisiaj jestem prawdziwym zombim . Jestem po pierwszej kawie , ale jakoś tego nie widzę. Od kilku dni nie mam kompletnie apetytu, jem bo jem... wtf Coś muszę zjeść na obiad... ciekawe co mi zostawili... Nic tam nie widziałam. Najwyżej zjem pierożki z truskawek Dziś mam dzień marudy. Ale zawinęłam się w folię i leżakuję z termoforem w nogach.
|
|
#753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włosy posmarować masłem? a można? no chyba, że to sprawdzone ![]() Cytat:
na razie i tak muszę odpuścić, bo naprawdę nie mam kasy... nawet ostatnio na kosmetykach oszczędzam i kupuję tańsze takie życie...Ajj, co do teścia to nie ogarniam... fajny człowiek, a czasami takie problemy robi, że masakra ![]() dokładnie, jaki kraj takie drogi brak słów... w tej Polsce to wszystko jest do naprawy! A te kanapki to Twój obiad?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#754 |
|
Zadomowienie
|
siemka! mam pytanie, nie chce mi sie szukac a wydaje mi sie ze i tak kooofno bym znalazla, chodzi mi o jakies sprawdzone przez Was domowe maseczki(cokolwiek) na sucha skore strasznie sucha na twarzy
jutro mam rozmowe w sprawie pracy i wygladam jak wyjdz i nie wracaj! przez ta ciagle powracajaca zime moja twarz jest w oplakanym stanie, nawet zluszczanie u kosmetyczki nie dziala na dluzsza mete....HELP ;(
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam zdjęcia w tych spodniach eleganckich w rozm 36. Ja pierdzi.ule! Sama nie mogę uwierzyć ile mi spadło!
|
#756 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie wyobrazam sobie nie umyć się po ćwiczeniach w folii i tak musze czekać aż TZ wróci...Śmietana to zuuuooo! ![]() Widze, że nie tylko ja sie dzisiaj nie wyspałam ![]() Cytat:
i jakoś nie mogę się przełamać, żeby na włosy nałożyć balsam... Ale podobno efekty są takie jak po olejowaniu.Aha, no to interesu w aptece nie zrobisz ![]() W Polsce to wszystko jest na opak ![]() edit: Nie, na obiad mam mielone. ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
|
|
|
#757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i ogólnie skórę ![]() albo czasem robie sobie peeling a później wklepuję ten zwykły krem Nivea w okrągłym, niebieskim opakowaniu na twarz (grubą warstwę) na kilka godz (najlepiej wieczorem, zeby tylko później zmyć i położyć się spać
|
|
|
#758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przeciez lekka kolacja to nie tylko serek Masz tyle do wyboru- wszelkie rybki, chude mięska, wędliny, warzywa! Owoce to cukier popołudniu. W ogole jak ktos przesadza to wlasnie tylko cukier... niestety taka jest gorzka prawda o nich- ja padam jak widzę porady "jedz 5razy dziennie owoce".... Więcej warzyw, chudych mięs, ograniczyc węgle, ale nie do przesady. Ciemny chleb,brązowy makaron. Cwiczyc, a i posiłki dostosowac do cwiczen. Po trengu szybciej spalasz, więc po mozesz sobie pozwolic np. na jabłko lub zjesc kolacje/obiad. A z drugiej strony przed się jakos nie obżerac (mi jakos przeszkadza jak mi wszystko lata jak skacze). Ja ruszyłam z dietka SB- pokazywalam wam kiedys blog z przepisami i mnie skusił. Duzo warzy, ryb, mięsa, czyli cos dla mnie Dzis na wadze 60,9. Wracam do siebie po chorobie. Nawet na basenie bylam
|
|
|
|
|
#759 |
|
Zadomowienie
|
Naprawiłam piec
ide sie owijac i cwiczyć
|
|
#760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wychodzi na to, że jem za dużo węgli, a za mało białka ale nie będę w kółko jeść piersi z kurczaka, tuńczyka, twarogów i jajek poza tym nie mam sobie nic do zarzucenia słodyczy nie jem, fastfoodów też nie, chipsów i tym podobnych też... gazowańców to wiadomo i co... ![]() pewnie, niech wszystko idzie swoim własnym rytmem ![]() Cytat:
To takie zimno w domu macie? znów oszczędzają na ogrzewaniu? ![]() Pierożki z truskawkami ale śmietana to zuo! ![]() Wszystkie się folią okręcają, no ![]() Ale z Ciebie chudzina
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#761 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chcialam podgladnac, ale cos nie widze ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam masło jakieś i go nie używam może by posłużyło do czegoś skoro efekt jak po olejowaniu ![]() A no to dobrze ![]() Cytat:
to był przykład jem i warzywa, i chude mięso i ryby tylko nie zawsze mam ochotę akurat na to poza tym, ryby są drogie i nie każdy może sobie na nie pozwolić w większych ilościach Nie będę świrować z owocami mam ochotę na jabłko to jem, cukier cukier... dla mnie to zupełnie inny cukier, ale nie będę Cię przekonywać ![]()
|
||
|
|
|
#763 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za linka, moze sobie jutro poskakam dla odmiany po wioslach. Czas najwyzszy na urozmaicenie treningu. Cytat:
Ja sie przyznam po cichu, ze spozywcze tez kladlam . Czego te moje wlosy juz nie smakowaly... Nawet maski z majonezem szly w ruch .Cytat:
jak chude mieso, to przeciez OK. Ja czerwone mieso zasuwam i jest git. Wiosla dzis byly 35 minut tylko, bo jednak dostalam @ i troszke obolala jestem. |
|||
|
|
|
#764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masło takie zwykłe? do smarowania? czego to człowiek nie użyje żeby być pięknym ![]() Cytat:
zawsze to urozmaicenie dla kurczaka ![]() Brawo za wiosła!
|
||
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
A my dziś byliśmy w Lidlu i wylookałam olej z orzechów włoskich 250ml w promocji za 7,39zł
muszę go jutro kupić a jak sobie pomyślę, że za olejek Alterra za 100 ml płaciłam 18zł a tu za dużą butlę tak tanio to tym bardziej się napalam Kupiłam też czerwony lakier do paznokci Virtual w Biedronce kiedyś kosztował jakoś 8-9 zł później 3-4, a teraz został ostatni, sprawdziłam cenę a tam 1,99zł to żal było nie wziąć właśnie siedzę i schnę ![]() Aaa i jeszcze w Lidlu kupiliśmy donuty oblane czekoladą i zjadłam jednego, a później SAMA kupiłam na wagę michałki kokosowe ( oczywiście musiałam jednego spróbować ) i michałki duo, teraz będą mnie kusić Ajjj mam parcie na słodkie dziś Zosieńko nie ma za co jejaa też mam to masełko napisz jak nakładasz i na ile czasu, no i jak efekty bo ja na ciało go nie używam, bo jakoś dziwnie mi się roluje no i tak leży sobie, a to jeszcze to wygrane z konkursu perfecty ![]() Heroine no właśnie, sama mówisz, że Wy pokrywacie koszty naprawy i części więc nie wiem o co się złości skoro on mało jeździł to nie miało mu się co psuć, a jak Wy w dalszą trasę jeździcie to nic dziwnego, że coś nawaliło, no ale konsekwentnie naprawiacie, więc nie powinno w ogóle być tematu ![]() Cindy Ty chudzinko i jeszcze raz dziękuję za komplement odnośnie włosów ![]() Lady super, że już zdrowa jesteś i brawa za basen ![]() Paulownia i jak efekty po używaniu masła? tego do ciała nie spożywczego
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, w Lidlu jest taki olej tani?
chyba muszę bardziej zapoznać się z moim Lidlem no i jaki tani lakier dorwałaś ciekawe czy we wszystkich Biedronkach takie promocje są ![]() Kusisz słodkościami a ja dzisiaj dostałam dużą czekoladę Milka z karmelem i orzechami włoskimi skłamię jeśli powiem, że nie pociekła mi ślinka na jej widok co do teścia, to nie ogarniam może przemyśli sprawę, bo póki co to nawet nie dzwoni do TŻ-ta (a mają bardzo dobry kontakt ) przekichane
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine ten olej to chyba tylko teraz jest, bo nie stoi normalnie na pułkach tylko tam gdzie są cogazetkowe produkty
jest też oliwa z oliwek w świetnej butelce takiej ładniusiej a na ten olejek muszę się skusić ![]() A te lakiery to już z pół roku były w Biedronce tylko, że drogie na początku i nie schodziły, a później je przecenili, u mnie był ostatni i ja go wzięłam gdybym się wcześniej zorientowała, że tak tanio to bym więcej ich kupiła pojemność też duża, jakoś 10 ml ![]() Co do teścia to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam, żeby wszystko sobie przemyślał i się odezwał ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Heroine to jest ten olej http://fanlidla.pl/gazetka/2012.11.2...onych,orzechow tylko muszę obczaić, czy nada się na włosy
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, to muszę czym prędzej obczaić te oleje, bo być może jest tak jak mówisz, że nie ma ich w stałej ofercie. Chociaż oliwa z oliwek to jest cały czas
Kurcze, nie wiem czy u mnie były te lakiery czy nie swoją drogą, dawno w Biedrze nie byłam Dzięki za fotkę
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sama zadnego nie probowalam. Jeszcze zalezy jaki ma sklad. A ktore ty maslo masz z tej Perfecty?Ogolnie na wlosy nakladac mozna kosmetyki typowo ''niewlosowe'', dziewczyny na watku lokowym uzywaly np. kremu do rak z Biedronki jako zabezpieczacza na koncowki, zelu aloesowego jako nawilzacza (dodatek do masek). Popularne tez jest uzywanie zelu do higieny intymnej Facelle jako myjadla do wlosow, bo ma delikatne detergenty. Jak widac, zastosowanie zalezy od skladu, a nie tego, co producent napisal na opakowaniu. |
|
|
|
|
#770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() same pyszności ...a dobre te kokosowe michałki ? Mam dziś stresa i ciągnie mnie do słodkości ale nic nie mam w domu to poczytam chociaż
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja? A gdzie tam!
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine no ale ta oliwa z oliwek to jest jakaś inna nie ta co zawsze
tej były dwa rodzaje, z przyprawami w środku i z listkiem i nie stoi tam gdzie zawsze oliwa z olejami tylko osobno wybierz się i kupuj ![]() Ja to codziennie w Biedronce jestem więc zawsze obczajam co jest ![]() Paulownia ja mam z perfecty masło kakaowe to co Zoska link wstawiała ale na razie nie będę na włosy dawała, bo muszę najpierw oleje użyć a boję się, że przeproteinowałam włoski, bo ostatnio miałam napuszone i suche ![]() A powiedz mi czy ten olej z prażonych orzechów włoskich nada się do włosów? Wyżej wstawiłam link Heroine ![]() Margot nom pyszności a Michałki pyszne- nie jedz ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Margotku a co się stało, że stresa masz?
|
#773 |
|
Wtajemniczenie
|
meeedzik
Nic w sumie takiego ale w czwartek ma rodzina Tż przyjechać na kolacje ( 5-6 osób) a ja mam kanapę na 2 osoby i 4 składane krzesła
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Margot omijaj omija, bo ja wielki błąd zrobiłam
teraz zjadłam tego DUO i też jest pyszny, coś jakby normalny michałek z chałwą ![]() Dobraaaa już nie kuszę ![]() Oho imprezka się szykuje na pewno wszystkich wspaniale ugościsz i wszyscy będą zadowoleni
|
#775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale twarda będę, usta wysmarowałam tym masełkiem karmelowym z nivea i szukam przepisów na kolacje a Tobie 2 michałki nie zaszkodzą, ba nawet 5 Bardzo bym chciała jak schudnę umieć trzymać się w ryzach tak jak Ty, bo wg mnie trudniej jest utrzymać wagę niż chudnąć
|
|
#778 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja znalazłam tylko informacje o tym z Isany, że ma duzo dobrych i naturalnych składników, które pomagają też włosom i, że nie jest tłusty ![]() Cytat:
Musze coś na nim usmażyć, bo go więcej na głowę nie nałożę Kurcze, tez sie czaiłam na te lakiery i tak się czaiłam, że zapomniałam o nich... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dacie radę jakoś, TŻtowi na kolana i już ![]() Siedziałam godzinkę z folią, poćwiczyłam Tiffoczki, melduję też 90 brzuszków i 70 przysiadów
|
|
|
#779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę o przekąskach takich "na raz" i problem talerzy z głowy w sumie oni ze stypy będą wracać ( my po drodze jesteśmy) to chyba tylko tak na moment wstąpią się pożywić nieco
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

cieszę się, że mogę i kogoś zarazić dbaniem 

nasz wątek to ostatnio: ćwiczenia, olejowanie... i folia 
) chodzi o to, że nie jem białka na kolację, jak zalecają tu na wizażu, bo już rzy.gam serkami wiejskimi i twarogami
nie gotuję też chudziuteńkich obiadków, choć staram się żeby były one zdrowe, dostarczały witamin. Jem dużo owoców, co może do końca nie jest dobre... no ale lubię i one zastępują mi chętki na słodkie
byś w końcu znalazła swoje szczęście 
przejechaliśmy jakieś 50 km od moich rodziców i nagle samochód zaczął warczeć jak traktor 

Nie mogłam spać do 4 w nocy. Było mi tak zimno! Założyłam 3 swetry, grube skarpety itd. a mimo to zimno jak ch.ol,era! Obudziłam się o 11, ale budziłam się ciągle i przykrywałam. Gardło mnie boli, bo tak zimno, że jak oddychałam to aż nie przyjemnie...
Masakra. Dzisiaj jestem prawdziwym zombim
, ale jakoś tego nie widzę.
a można?
Jak odpoczne to zawijam się folią i poćwiczę
jutro mam rozmowe w sprawie pracy i wygladam jak wyjdz i nie wracaj! przez ta ciagle powracajaca zime moja twarz jest w oplakanym stanie, nawet zluszczanie u kosmetyczki nie dziala na dluzsza mete....HELP ;(

ale śmietana to zuo! 

a jak sobie pomyślę, że za olejek Alterra za 100 ml płaciłam 18zł a tu za dużą butlę tak tanio to tym bardziej się napalam