|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
W Lewiatanie, ale są też w takim markecie miastowym.
Popatrz w sklepach, na opakowaniu jest znaczek, że nie posiadają glutenu My dajemy jogurciki i deserki z nestle. Są po 6miesiącu, II etap wprowadzania. Cytat:
![]() Szpeken kuken
|
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
A Ala zjada przeważnie chrupkę do deserku - ja jej deserek łyżeczką, a ona w międzyczasie chrupkę mamla
|
|
|
|
#1954 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no wlasnie dzis chcialam sprobowac czy zje klei, dalam do wieczornego mleka i jaki byl ryk.... jakim prawem matka jej dala cos takiego szybko samo mleko tz zrobil i w zlosci wypila 130. najgorsze jest to ze nic z warzyw i owocow niechce, a nic za wiele nie moge jej dac bo marchewka ja uczula a tu wszedzie przepisy, słoiczki z marchewka Cytat:
kurcze ciezko macie decyzj do podjecia, ja bym raczej tez decydowala sie na zabieg. bo jak np te leki/sterydy nie zadziała i tylko na darmo Ale nafaszerują tym. Cytat:
a widzisz, a tak sie denerwowałas
|
||||
|
|
|
#1955 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny, że mnie pogłasiałyście, od razu mi lepiej
zmykam zaraz spać, bo na razie mała też śpi więc trzeba korzystać Gda super, że Henio tak ładnie odpoczywa razem z wami ![]() Agnes ja tam chyba też bym się zdecydowała na zabieg niż na faszerowanie dzieciątka lekami, ale to będzie wasza nielekka decyzja dobranocka |
|
|
|
#1956 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- ja tez tak chce ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- ja dostalam bobodent,ale my jeszcze nie zabkujemy,wiec nie zostal wyprobowany ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Super! Zdecydowałaś się na tą, o której ostatnio pisałaś, że poważnie ją rozważasz ( o ile się nie mylę, to chyba mowa była o jakiejś używanej w dobrym stanie, jeżeli mylę się, to mnie uduś!) czy pojawiła się inna opcja?
![]() Cytat:
Mój bardzo w to wierzy.
|
|
#1959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiam niestety aukcja jest już przeniesiona do archiwum. Ja kupiłam taką zwykłą materiałową z dużą ilością metek i sznurkami. Jak chcesz to jutro mogę zrobić zdjęcie
![]() Kurcze ale wybredne dzieci nam się trafiły. Ale dzisiaj zważyłam Jasia i za 2 tygodnie przybrał 300 g więc nie jest źle
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2013-03-12 o 21:28 |
|
|
|
#1961 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a z takich normalnych zabawek ma takie ulubione misie"szmatki" bez ktorych nie zasnie,gryzakami, gumowymi kluczykami,zabawkami z maty edukacujnej i generalnie wszystkim co sie da wlozyc do buzi.A patrzy jak zaczarowany na wszystkie swiatelka,jak pokazuje mu np garnuszek na klocuszek gdy gra i swieci,musze sie chowac z lapkiem,bo by sie wlepial w monitor no a telewizor jest ukochany.Staram sie przy nim nie wlaczac,ale czasem jak musialam cos zrobic,umyc sie,albo zrobic obiad a smecil to wlaczalam mu na chwile baby tv i dziecka nie bylo.A obiecalam sobie ,ze do 3 rż nie zobaczy tv.Wyrodna matka ze mnie |
|
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga będę się chwalić... a właściwie nie się, tylko Anciorka mego.
![]() Antek nareszcie ciągnie główkę!!! A na dodatek dziś po raz pierwszy dotknął swojej stopy, gdy zmieniałam mu pieluchę... chyba mu się spodobała.
|
#1963 |
|
Zadomowienie
|
No niby sa do brudzenia,ale mimo prania ich na okrąglo,po ktoryms jedzeniu wygladaja obrzydliwie.Zreszta polowa ubranek,tez jest przy okazji marchewkowa.Nam by sie przydał "foliowy" kombinezon do karmienia.Chyba namocze je w vanishu,a potem kilka razy wypiore w naszym plynie,bo te niemowlece nie radza sobie z takimi plamami,
|
|
|
|
#1964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prędzej Jej się do łapki końcówka przyklei. ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze kupić. Usypiałam go 15 minut a pospał 4 minuty i teraz pierdzi buzią ![]() Znowu z piszczenia przeszedł na to i całe szczęście ![]() Akrobacje mi tu urządza na poduszce a mi sie już spanko marzy
|
|
|
|
|
#1966 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1967 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1968 | ||
|
Zadomowienie
|
Napisane przez lourose
Jak zaaplikuję czopek, czy efekt jest natychmiastowy czy trzeba czekać na rezultat? Cytat:
![]() Gda,ja jadlam ananasa przy karmieniu i nic sie nie dzialo ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1969 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję , włąśnie widziałam takie same proporcje w tabelach wprowadzania glutenu wg bobovity ![]() Cytat:
one pod wpływem śliny się rozpuszczają ![]() Cytat:
dla Antka
|
|
#1970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No trudno, to teraz nie masz wyjścia, musisz po prostu zrobić sesję Ali w nowej bryce i się nam pochwalić. ![]() Cytat:
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Mamuśki nie wiecie może czy jak kupiłam buty w Deichmanie i stwierdziłam że jednak chciałabym inne to mogę oddać/ wymienić?
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
W imieniu Antka ( osobiście nie może, bo już śpi
) dziękuję za wszystkie oklaski.
|
#1973 | |
|
Zadomowienie
|
Brawa dla Antka!
![]() Cytat:
|
|
#1974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Dlatego przytrzymywalam zacisniete posladki,zeby zadzialalo,a potem zamykalam pieluche i przytulalam do siebie z podkulonymi do brzuszka kolankami i szlo jak ta lala.
|
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Dearlie gratulacje dla Antka
![]() Kasiam jutro zrobie zdjęcia ![]() Idę nakarmić Jasia i spać. Dobranoc
|
#1976 |
|
Zadomowienie
|
Naczyniaka bym ciela teraz-juz. Nie chcialabym narazac dziecka na to aby rosl bo jesli czekanie ibeki nic nie dadza
To potem tylko wiekszy obszar do wyciecia-wieksza blizna. Narkoza nie jest taka zla jak ja maluja a juz na pewno lepsza niz kilka miesiecy terapii sterydami / antybioyykami czy innym ustrojstwem. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na chwile obecną, nie wiem czy dzięki natłuszczaniu czy po prostu tak miało być, naczyniaki giną. Nie super szybko, ale widać już pod spodem ładnie skórę. Więc dlaczego miałabym już teraz dawać Ją nacinać? Masz też racje, że jeżeli naczyniak rośnie, jest w niezbyt fajnym miejscu i robi się z niego jakieś g**no to od razu do cięcia .
|
|
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jakoś nie umiem być na bieżąco. Co do chrupek mój opanował jedzenie ich do pedfwkcji on i nie memla on jest gryzie i wtedy sobie buzka zamiata i znikaja w szybkim tempie. Co do zarabiania kasy jAk już otworze kawiarnie to będę wiecej zarabiać o męża (oby ) to on się cieszy bo wtedy na mnie przechodzą dom jedzenie dzieci a mąż buduje dom Oddali nam kasę z ubezpieczenia za leczenie jaska i nie tylko Co do chrupek nie polecam dzieciom mających problem z kupkami bo one lubią zatykac, bądź zatwardzac
|
|
|
|
#1979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czyżbym była pierwsza dzisiaj ?
![]() Dziękuję za porady czopkowe jak w ciągu godziny się nie wyjdzie to zastosuję jeszcze położyłam dzidkę na brzuszku, może coś ruszy.---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Cytat:
I trzymam kciuki za kawiarnię żebyś otworzyła jakieś filie
|
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
No nie moge Wad nadrobić coś
mała mi w nocy znowu dała popalic nawet kilka razy było mamamamam. Przypada na teraz jakiś skok czy coś? Bo oszaleje: na m w☠☠☠☠iona jestem nadal, nie gadamy, a i dzis teściowa przyjeżdża bo idą robić z tescio ten tlumik i teść ja przywozi do mnie o 14, by się "rozerwala" kobieta
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

I jak zjadła coś jeszcze później?
jakim prawem matka jej dala cos takiego

nawet kilka razy było mamamamam. Przypada na teraz jakiś skok czy coś? Bo oszaleje: